Ledig

Tagit mig en rejäl sovmorgon, tvättat, dammsugit och torkat golvet, diskat och slagit in julklappar. Produktiv tjej! Ikväll blir det mys med Idol final och kanske lite pyssel. Skön dag over all.
 
Igår fick jag en av mina julklappar föresten! Tog tillfället i akt och ringde intersport som hade ETT par kvar i min storlek. Jag snackar om vinterskorna. Dom satt som en smäck och kommer vara suveräna. Det enda är ju att vinterskor (riktiga sådana) är förbannat grova så såg ut som att jag hade två fotbollar på fötterna. Men ändå snygga i mina ögon. Så God Jul till mig i förskott!
 
Nu ska jag luta mig tilbaka och bara ha det SKÖNT!
 
 
xoxo
 

Gokväll

Ser att jag har några tappra läsare som dyker in då och då för att se om jag uppdaterat.. vilket jag inte har! Har jobbat på Grafit i drygt en månad nu och det är så himla kul så det finns inte. Däremot så ändras ens liv ganska så rejält med jobb mellan 10-18 mot en normal dag mellan 8-17. Man har ju lite mycket tid som annars, men den blir fördelad så lustigt så helt plötsligt "hinner man inte" med allt man hann med förut. Hamnar i en December dipp nu där träningen fått lida nån vecka, men tänkte försöka komma igen nu till helgen. Kommer bli MASSA jobb i December vilket ska bli fantatiskt kul, är i princip ledig julafton och nyårsafton, sen är det jobb, jobb, jobb.Cash is KING!
 
Har hunnit med massa kul på senaste. Äntligen fått min nya telefon. Det man frågor sig nu är varför man inte gått över till Apple tidigare? Men men, man kan inte förstå sig på allt här i världen. Däremot är den lite ljusare nu för tiden! Hunnit vara på Apple event nere i Stockholm förra veckan vilket var fantastiskt kul! Mässa och lite kurs på dagen och sedan middag och trevligheter på kvällen. KUL!
 
Sen är det ju jul snart! Helt sjukt, var inte det nyss? Tiden går så fort så snart sitter jag väl där med löständer och rullator. Hur som helst så får man ju ha sig en lite önskelista så här års, tänkte presentera denna nedan. iPaden är ju inget jag kommer få utan det blir nog en mellandagsklapp till mig själv om tomten varit snäll. Ser fram emot julen!
xoxo
 

RSS 2.0