Kreativ

 Var på skolan superlänge idag och gjorde klart två kuddfodral samt ritade mer på arbetsprovet till konstfack. Åkte sedan in till stan och köpte två innerkuddar. Skulle ha tränat idag men träningsvärken är mer än bara lite plus att jag höll på att hungra ihjäl med lite dåligt humör på sidan om på grund av det då, samt att jag faktiskt glömt skorna hemma. Så det blev ingenting med det. Sitter nu och väntar på att far och syster ska komma med tyget jag köpte igår som mamma tvättat åt mig. Var ju som redo att sova, hade helt glömt att dom skulle komma med det. Men jag får väl vara vaken 10 minuter till. Imorn blir det sista trycket i verkstan, tyvärr!
 








xoxo

Sensia!

 Jag kommer ha så ont så jag kommer inte kunna gå imorn, och det är SÅÅ J*vla underbart!! Just nu mår man prima. Haft en bra dag på skolan. I och för sig inte gjort så mycket progress annat än att rengöra en ram och klippt till kuddfodralen jag ska göra samt tallriksunderläggen. Imorn blir det att kleta grön gegga på ramen och sen belysa fast det som ska bli själva trycket.Hoppas det kommer bli awesome! Mitt andra tryck blev klart idag, eller i fredags men fixerade trycket idag så nu blev den helt klar. Men dumfånet som jag är så fotade jag aldrig när det blev klart. Men jag har fotat innan en gång. Bara konturerna för trycket och ingen färg, men kan fixa det imorn stället. Men så här såg det ut ofärgat i alla fall.
 
 
xoxo

Snart middag

 Ska åka med bussen på en timme till mor och far för födelsedagsmiddag för syster. Kommer bli en fin köttbit med någon typ av potatis till och troligen världens godaste sås, mums! Känner att den här bloggen bara blir mer och mer en matblogg. Kanske ska ändra den helt? Nej, inte det, finns så mycket jag pysslar med förutom mat så måste ju visa det också.Myskvällen igår såg i alla fall ut på detta sätt.
 


 
xoxo

Söndag

 Varit vaken en stund redan vilket är helt otroligt med tanke på att jag kom i säng sent igår. Vaknade imorse och kollade på klockan, den var cirka 9:40 då. Somnade igen och vaknade och kände att nä nu går jag upp. Bara det att då var klockan 9:45. Antingen sov jag på riktigt bara 5 minuter till eller så kollade jag väldigt galet på klockan första gången. Hur som, är vaken nu och ska försöka hitta nå ätbart. Tänkte bara visa middan vi åt här om dan. Mums!
 
 
xoxo

Myslördag

 Sitter i soffan med finaste pojken i världen och bara myser. Varit på stan och Storheden med mor och far idag och uträttat några ärenden. På stan hittade jag ögonskugga och strumpbyxor, förberedelser för vinterbalen. På Storhedem hittade jag onyttigheter och kaffekoppar. Onyttigheterna var hemska dyra men kopparna kostade en tia styck, riktigt kap! Fanns i flera olika färger men dom var så skrikiga så fick bli två mörkbruna och två beigea. Ungefär hela mitt liv är brunt och beige, ha! Ikväll blir det sushi för hela slanten och gottigott efteråt. Ska kanske knäcka den där vinflaskan vi fick i julklapp, mums!
 
 
xoxo

Skämmer bort min pojkvän

 Med mat! Jag försöker laga så god mat som möjligt och det har mer att göra med att göra min pojkvän mätt än mig själv. Inte för att jag inte vill äta god mat, men det är roligt att laga mat för någon annan. Hade det bara varit jag hade jag nog levt på nudlar. Idag blev det i alla fall en chiligryta på köttfärs med morötter och bönor med bulgur till och en sallad. Men mitt paradnummer var efterätten. Väldigt enkelt och väldigt gott, känns lite nyttigt också. Man tar i alla fall någon matsked med cream fraische. Nu använder jag ju såklart den fetaste men man kan ju byta ut den mot en lite fettsnålare variant. ös i lite frysta bär och vanlijsocker, jag hade hallon och blåbär. Rör sedan om och hacka lite så det blir fin färg och inte alls för mycket klumpar. Det ska som bli en krämig smet. Lägg upp en sked i någon typ av serveringsskål, jag använde V-formade låga glas (tror det är nå whiskyglas som Anders hade med sig från andra lägenheten). Varva med röran och digistive kex som man bara bryter i små bitar. Sedan toppa med en bit choklad, denna gång blev det chilichoklad, fantastiskt enkelt och fantastiskt gott!
 


xoxo

Tryck, tryck, tryck!

 Massa tryck på tygtrycket. Kommer imorn att börja trycka "svåra rapporter". Har gjort ett mönster som liksom ska gå ihop i varandra som en pusselbit, om ni förstår? Samma tryck efter varandra, men det ska som inte finnas några skarpa linjer emellan. Får fota imorn så får ni se! Annars blev duken till mamma på detta sätt.
 


 
xoxo

Snart kalas

 Systeryster fyller år nu på torsdag, hela 25 pinnar. Så jag har idag suttit och jobbat på hennes present, tror den kommer bli awesome! Lite tråkigt då att jag inte kan fota och visa processen. Eller det skulle jag väl kanske kunna och visa den, när hon fyllt. Ska ta med kameran imorn till skolan så får jag fota då. Jag har ju i alla fall upptäckt att detta typ av arbete var betydligt enklare än jag trodde. Har gruvat mig för att prova för trott att det inte skulle bli bra, utan att man behövde nå speciella knep för att lyckas. Så var inte fallet! Sådan tur! Imorn blir det att pyssla klart med den på skolan i alla fall.
 
Gårdagen bjöd på en massa roligheter. Mötte upp syster i stan där hon hittade jeans för 150 kronor.. dålig deal va? Själv skulle jag ju behöva ett par nya vanliga svarta byxor då jag spräckte mina andra. Kikade på ett par inne på JC i alla fall men kikade snabbt bort efter en prislapp på 999 kronor. Får satsa på H&M sen istället. Hur som så tog vi ett besök på systemet och sen coop för lite mat för att sedan promma hem till syster och göra bakadpotatis med grillad kyckling och lite av varje sådär. Hemskt gott. Myste på med film och mera gott tills det var dags för mig att bege mig till STUK och tentaröj. Tog mig in och mötte hela tjejgänget i dörren och vidare Anders med mina gamla klasskompisar. Mycket dans, mer att dricka och ett prefekt avslut på kvällen med mys med världens bästa kille! Kunde inte vara annat än nöjd.
 
Nu är min plan att lägga mig och läsa en stund. Ska ta mig in på andra boken om härliga Mr. Gray. Får se hur denna historia slutar, dom verkar ju minst sagt ha problem i alla fall!
 
xoxo

Lördag

 Så mycket som ska hinnas med idag. Försöker att ta det med ro men när man vill vara på flera ställen samtidigt och tänkt försöka lyckas med det blir man ju inte annat än lite stressad. Ligger i alla fall nu i ryggläge i soffan och tar morgonen med ro. Åt en riktig helgfrulle bestående av fruktsallad (med endast två frukter för mer finns inte här) och en klick glass! Ville inte äta med fil, usch, och hade ingen yoghurt, så då fick det bli glass. Lyx! Senare idag blir det mys med syster. Ska äta gomiddag och sen får vi se. Efter detta ska jag åka op tentarröj så ska väl sänka någon cider hos syster. Kan ju bli mysigt med lite findricka. Men väldigt mycket ryggläge just nu!
 
 
Städade bort julen förra helgen men missade dessa så nissar!
 
xoxo

Häng med brudarna

 Ikväll blir det tjejhäng. Tänkte bara skriva snabbt här innan jag ska ta bussen till Linda. Hade konsthistoria idag och var så smart så jag gjorde mig en latte som jag tog med i termosen, vilket gjorde att jag inte somnade den här gången! Dom är jätte intressanta föreläsningarna men det är SÅ jobbigt att sitta där i mörkret och lyssna på Bertils något sövande röst. Tråkigt men sant. Efter detta så stannade jag kvar en stund och tröck lite mer på mitt tygstycke. Fixade lite fler blommor så nu ser man inte att det är snett. MEN, jag var lite lat så orkade inte duscha av tryckramen och tejpa om den undertill så när jag satte dit en ny schablon som jag trodde var tät i kanterna så var det ändå ett litet hörn som läckte. Men shit happens, blev inte världens katastrof men det blev lite prickar som kanske egentligen inte skulle ha varit där.. eller? Det kanske skulle vara så! Fått lära oss det om det inte riktigt går som man tänkt sig, "aamen det ska vara så.. det var tänkt så". Bra drag det där! Nu ska jag ta på mig varmare kläder och gå ut till bussen.
 
xoxo

Bombar

 Har samlat på mig massa bilder nu och saker att visa så jag bombar med inlägg nu. Kan ju säga att jag ändå legat lite efter så jag får väl ta några inlägg lite då och då istället för ett varje dag. Här nedan har jag i alla fall tryckt på tyg på textiltrycket i skolan lite blommor. Råkade skeva till det lite så det kommer att komma lite fler blommor sen som får jämna ut det. Det ska i alla fall bli en bordsduk när den väl är klar. Sen har jag ju mina små söta pingviner. Dessa tre ska pryda en kudde och sedan kommer det bli ett täcke till med en stor pingvin på. Det är menat för typ en liten knodd och inget fullstort lakan. Så det kommer bli så sött så sött. Måste bara komma på vilket tyg jag ska köpa. Jag kanske köper ett tyg som är lite mer tjejigt och ett som är lite mer pojkigt?
 


 
xoxo

Succé

 Fantastiskt god blev Flygande Jakob. Resultatet ser ni nedan!
 
 
xoxo

Flygande Jakob

 Efter en operation av cykellåset som inte verkade vilja gå upp men som tillslut gav med sig är Anders nu påväg till ICA för att handla lite. Kvällens meny kommer att bestå av flygande Jakob! Hoppas på en smaksensation. Ska steka kyckling nu!
 
Annars så ska jag på bal! Kommer bli så kul. Tänkte återanvända min klänning från kaptensbalen i våras men åååååh så sugen på att ha en vanlig svart. Hitta denna för endast 299 kronor så kände att va fan det är väl inga pengar. Sen det här med köpstopp efter nyår fram till Berlin. Ain't gonna happen! Med den skolan jag går på så är det ju rent ut sagt omöjligt att hålla i slantarna då man måste köpa material för att ens kunna göra något. Köpte mig i alla fall en tygbit idag som det skulle tryckas på och sjävlklart måttade jag efter fel tejpbit på ramen så det blev lite skevt. Men ska fylla på med andra tryck så det blir nog bra. Ska bli en duk åt min kära mor!
 
Hoppas denna klänning sitter lika glassigt på mig som på damen här! Om inte annat har jag till den 23e Februari att banta ner mig lite. Köpte den ju dessutom i storlek XS så jag kanske är så illa tvungen att banta ner mig. Men det löser sig!
 
xoxo

Bygger modell

 Sitter på golvet och pysslar med min modell. Hade inga knappnålar hemma så nu har jag typ snott varenda synål från Anders sykit. Ja, inte mitt, utan Anders, jag äger inget (!). Ska få av mor i veckan så då behöver jag inte tappa bort varenda synål.
 
Har tagit en liten pause för att dricka en latte. Efter många om och men så kom vi ju på hur man skulle skumma mjölken i den där maskinen. Måttade upp 2 dl nu och det blev en STOR latte. Helt sjukt vad mycket mjölken expanderas när den blir skummad. Men ja, lite hasselnötssmak på den så är det helt perfekt! Ska ner på golvet nu igen och se vad mer man kan bygga i det fantastiska materialet kapa skiva!
 
 
xoxo

Jobbar på

 Är hemma idag från skolan. Kändes som en bra idé när inte ens värktabletterna funkade igår på huvudvärken. Har i alla fall utmanat ödet i tron om att må bra och sprungit ner i förrådet och sophuset med allt som stod här hemma sedan jul och trippen till IKEA. Känns väldigt skönt och luftigt nu vilket jag inte gjorde efter dessa vändor, puh!
 
Så idag har jag tänkt att jobba på arbetsprovet till konstfack. Kapaskivan är framtagen och det ska byggas golv, väggar och möbler, here we go!
 
 
xoxo

Julen ute och nya blommor

 Idag har jag var SJUK med stora bokstäver. Ont i huvudet som inte ens värktabletterna biter på längre. Täppt och snorig i näsan och en lagom hosta som i och för sig har lagt sig ganska mycket nu, men den var brutal imorse. Åkte med mamma på Coop, eller OBS som det hette på den gamla goda tiden för att handla lite nödvändigheter, mat! Hittade mig lite nya blommor då vår aloe vera planta tagit självmord. Haft den i en kruka utan innerkruka så den kvävdes väl och ville på grund av det hoppa ur jorden. Det blev i alla fall en med långa gröna blad som har röda blad i mitten, vet inte vad den hette? Sen hittade jag mig en väldigt fin sak med lite grön/lila blad som har glittriga silverränder på sig. Nu hur dom kan glittra och vara silver är för mig ett mysterium. Trodde först den var målad men icket, äkta slingor på den! Kan fota dom imorn men nu orkar jag verkligen inte. Hur som helst, denna blomma säger mamma heter så mycket som "vandrande jude" Jag trodde hon skämta och såg aldrig nån lapp som sa det så tänkte att den säkert har något annat mer "riktigt" namn. Men när jag kom till kassan så stod det mycket riktigt Vandrande Jude när hon klickade in den. Så ja, nu har vi en vandrande jude i familjen om vi säger så. Undrar om det anses okej? Tänkte när dom nu tagit bort pepparkaksgubbar och svarta dockor så kanske inte blommor får heta vad dom vill längre? Liksom chokladbollarna får ju inte heta negerbollar så why not? Googlade lite på det och det finns visst någon berättelse med en vandrande jude som har med denna planta att göra. Men ändå kan man ju tycka? Nu ska i alla fall jag sova!
 
xoxo

En dag i snö och sol

Helt underbar dag i Kåbdalisbacken. Tråkigt bara att man är sjuk som ett as och att det inte var den lättaste fysiska övningen jag gjort på senaste. Men det gick ganska så bra ändå med nyskidorna. I början var det extremt ovant och dom betedde sig inte alls som mina gamla. Dom här var betydligt mycket bredare än mina gamla samt 8 cm längre och mycket hårdare. Så det var lite halvsvårt att svänga. Veta hur mycket tryck man behövde lägga på skidan för att något skulle hända överhuvudtaget. Men efter lunch hade jag fått in schvongen och det gick hur bra som helst. Provade mig på ett litet hopp också, LITET hopp men ändå, mjukt och fint gick det. Kommer väl få sota för detta imorn med rejäl muskelvärk och troligare en ännu värre förkylning, men det var det SÅ värt. Varit fantatiskt väder och bra sällskap med syster och Dennis!
 








xoxo

Lite att göra

 När man har lite att göra börjar fönstershoppandet smyga sig på. Önskade mig i julklapp en mössa från HPI of Sweden. Jag vet, ALLA har den och den är så för typ 2 år sen! Men jag har inte haft så mycket tanke på den förrän jag drog den över öronen en dag på Hansens och blev helt kär! Den var så himla fin. Synd att den kostar 600 spänn och att jag har bestämt mig för att inte shoppa nå mer förrän jag åker till Berlin.
 
Glömde helt bort detta inlägg för jag blev lite avbruten. Min tillvaro känns ganska bra just nu även fast jag har en fruktansvärd hosta som jag helst hade sluppit. Äter en piggelin och känner mig som 5 år igen :)
 
 
xoxo

Lång nap

 Tog en väldigt lång nap nyss. Blev väckt av syster så kände att man kanske ska gå upp och pimpla lite thé och sedan försöka hitta någon vettig middag. Snälla låt mig bli piggare imorn så jag orkar åka skidor!!!!!
 
 
xoxo

Lagom till skolstarten

 Så blev man tillslut sjuk här också. Hosta, halsont och ont lite varstans. Tog mig friheten att inte åka till skolan idag då resultatet ändå bara blivit att jag sovit mig igenom föreläsningen. Tog en ipren när jag vaknade så har inte så ont i halsen längre men det kommer väl snart igen. Ingen feber så man är ju inte super sjuk, vilket är lite jobbigt. Nog för att planen är att åka skidor imorn så idag blir det att kurera! Får inte bli sjukare till imorn! Kommer bli så sjukt kul att prova skidorna. Försöker få Anders att följa med också, skulle vara mycket roligare. Annars blir det bara jag, syster och Dennis. Men det duger ju det också!
 
Nu ska jag försöka ta över toan. Anders har duschat aaaas länge. Men nu kanske det är min tur? Önska mig lycka till!
 
God lunch!
 
xoxo

Vill ha en hund

 En vacker dag ska jag köpa mig en liten vovve. Så det så! Kanske en sånhär, en mycket fin wolfspitz som är en variant på tysk spets. Som en liten björn och fantastiskt fina!
 
 
xoxo

Farmor 79 år!

Idag var jag med om en obehaglig händelse på väg i bil mot min farmor. En traktor kör på E4an i 30 km/h vilket gör att jag samt två bilar framför mig måste sakta ner. Detta gör även bilen bakom mig men nästa bil är inte lika uppmärksam. Efter att få vittna hans meningslösa bromsanden via backspegeln slirar han till slut ut på höger sida om oss och rätt ner i diket. Bilen hade väldigt hög fart och troligen högre än vad som är tillåtet. Då det var enfiligt och mitträcke kunde jag endast köra av vägen lite längre fram vid en korsning för att ringa 112. När jag sedan körde ut igen står bilen i diket utan att en människa syns. INGEN har stannat och hjälpt dom och jag har inte möjlighet att ta mig tillbaka. Som tur var gick det bra för dessa människor, men snälla, håll avstånden och hastigheterna ute på vägarna, hade kunnat gå SÅ mycket värre!

http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6702026
 

Det där skrev jag tidigare på Facebook. På riktigt var det hemskt obehagligt så jag känner verkligen själv att är det väglag med dålig stopsträcka eller överhuvudtaget så ska man inte överskatta sig själv. Hade kunnat bli världens seriekrock om han kört in i baken på bilen framför. Var ju inte direkt långa avstånd mellan oss övriga bilar. Så håll avstånden och hastigheterna!
 
Hur som helst så fyllde farmor år idag. Åkte och hämtade upp henne i Råne då hon varit hos frissan och blivit fin i håret. Sen åt vi lite lunch och tårta på det så klart. Hon vart hemskt glad öven humlan som jag knåpat ihop som nu siter i en av henne blommor, mycket fint. När jag varit där några timmar var det dags att åka hem och ta hand om min stackars sjuka pojkvän. Som ni alla vet så blir ju män SJUKA när dom blir sjuka, ganska så mycket extra. Så ja, det är väl då extra synd om dom, eller? Nämen det är det, gjorde en riktig explosion köttfärssås i alla fall, måste bränt bort ALLA baciller! Annars känner jag mig ganska redo att lägga mig redan nu. Läsa bok och sen somna så jag orkar gå upp kl 6 imorn för dusch och sen skola. Textiltryck i fyra veckor, får se hur detta går!
 
xoxo

Zum zum!

 Imorgon fyller världens bästa farmor år så idag har jag suttit och jobbat på hennes present. Hon skulle egentligen fått den i julklapp men den tog så himla lång tid att göra så det fick bli nu istället. Jag har i alla fall knåpat ihop en humla på en blompinne. Hade en plan att göra fler än en nån gång och kanske sälja, men på riktigt så gör jag nog inga fler sånna här, alldeles för mycker arbete! Men i alla fall, imorn blir det tårta och mys med min farmor.
 
Igår blev det utgång. Första gången sen 17e November.. men vem räknar? Ne, grejen är den att sist jag festa var när Malin fyllde år, därav lätt att komma ihåg. Tror det kommer dröja ungefär lika länge mellan nästa gång igen. Jag har ju fått äran att börja bli bakis vilket inte är någon rolig känsla. Det var annat när man var ung och spänstig, då märktes det knappt att man varit ute två dagar i rad, annat är det som sagt nu. Men det var kul, länge sen man fick dansa med sina vänner!
 




 
xoxo

Bra dag på stan med mor

 Blev en bra dag på stan. Hittade det jag skulle ha och fick hem mina skidor. Fikade med mamma på Friends, så helt klart en fullträff. Såg just filmen The book of Eli med Anders. Var tvungen att kolla upp detta men tydligen är han blind. Ursäkta om någon nu inte sett denna film och vill se den utan att veta detta. Men det spelar inte så stor roll om man vet det eller inte. Men det gör filmen lite coolare om man vet det faktiskt. Men nu ska jag krypa ner i sängen för det blir affärd mot IKEA kl 09 imorn!
 


Visade sig vara headset i dessa, sjukt bra!

V





 
xoxo

En dag på stan

 Har nyss ätit lunch och det känns som att jag ska spricka. Om jag ska tappa mina 4 cm så kanske jag ska börja äta tills jag är mätt och inte spymätt! Men kändes så illa att kasta bort för att jag råkat ta för mycket. Men jag fick ge upp i alla fall, det fanns inte plats.
 
Idag ska jag på stan med min lille mor. Kommer bli så mysigt så. Solen lyser och det är fredag så det kan ju inte bli annat än bra! Får se om jag lyckas få med mig hem några fynd eller om plånboken stryper mig helt.
 
xoxo

Nya skidor!

 Ojoj, det blev en lite större utgift en vad jag hade räknat med. Borde väl ha räknat med den egentligen men vem kunde tro att pjäxor kostar typ mer än skidorna? Hur som helst så landade allt på cirka 5500 kronor vilket det säkert var värt. Riktigt fina skidor, riktigt fina pjäxor, bra bindningar och bra stavar. Ska man ha allt så varför inte liksom gå all in? Hade turen att sänka priset avsevärt då dom hade kvar ett par pjäxor från förra säsongen för bara 1700 kr. Ett par kvar i min storlek och dom satt så fint så och det var till och med ett bättre par än de som hade ingått i ett annat paket, så suveränt! Nu är jag ju däremot SJUKT sugen på att fara och prova mina nya älsklingar. Får se när det blir. Nu på lördag tänkte vi ju en trip till ikea och nästa helg åker man troligen till Östersund för match. Men SEN kanske! Kan ju vara kul om det blir lite bättre före istället för detta isiga väder. Hoppas, hoppas!
 
Sitter nu och har hoppat mitt in i filmen The book och Eli. Tror detta är en film man borde sett från början, för jag fattar noll och den verkar sjukt mysko? Vet inte alls vad den handlar om egentligen. Men ja, jag ska nog sluta se den och ladda hem den istället.
 
Råkade komma av mig lite. Kikade in på en av Facebooks köp och säljsidor och hittade en fantastisk tavla! Synd bara att man nyss lagt hela sin förmögenhet på skidutrustning! Här är den i alla fall!
 
 
xoxo

Äter ett kex

 Sitter och äter ett litet kex i väntan på att min far ska komma och hämta mig. Ska och kika på slalomskidor. Har dock lite ångest när jag börjar inse att ett par pjäxor kostar nästan lika mycket som skidor och bindning tillsammans. Eftersom mina förra pjäxor var så himla dåliga så hade jag ju verkligen velat hitta ett par som satt bättre. Men då kanske man tyvärr måste få betala för dom. Men i och för sig, min plan nu är väl att köpa ett par skidor som jag sen komma kunna ha väldigt länge, typ resten av mitt liv? Nej, kanske inte så länge, men i alla fall ganska många år. Mina förra som det egentligen inte är något fel på har jag haft sen 2007 då dom panikinköptes för vår första resa till Björkliden. Därför kanske pjäxorna inte blev så bra. Dom är i alla fall ganska så exakt 6 år gamla nu så det är ju inte som att jag inte haft dom eller använt dom. Syster fick ta över dom i alla fall vilket passar bra för då kanske vi äntligen kan börja åka tillsammans nu när vi har ett par skidor var. Men vem vet, kanske hittar ett kanon erbjudande så det inte blir så farligt dyrt alls, man kan ju alltid hoppas! Nu tycker jag att pappa ska koma!
 
xoxo

Nyårslöften

 Jag ska börja med att försöka snygga till mitt språk lite tänkte jag. Efter dryga 22 års snack med väldigt mycket förstärkande svordomar får vi väl se hur detta går. Man ska ju alltid försöka, men kan man få en gammal hund att lära sig sitta, det är frågan? Men vi ska prova!
 
Sen mätte vi magen idag efter att ha kikat på lite gamla foton. Mitt mål är att minska 4 cm, det ska väl inte vara så svårt? Minska chipsen med 75 %, vilket då blir chips EN gång i månaden. Jag BORDE kunna fixa det om jag fasen bara bestämmer mig. Festa är ju knappt något jag gör längre så alkoholen kan ju få vara som den är. Sen kanske man ska utöka träningspassen till 5 st istället för 2-3 i veckan. När jag inte längre har något gymkort får det väl bli utomhusträning, typ promenader, löpturer när vädret tycker så. Det är ju mest kondition jag känner att jag vill träna ändå så en prommis är ju alltid bättre än ingenting alls. Sen kan man faktiskt göra gamla hederliga armhävningar och situps hemma. Sen ska jag väl ha mitt gummiband nånstans, och där är det bara fantasin som sätter gränser gällande variationer på träning. Så nu kör vi, beachen 2013!
 
Tänkte visa lite bilder från grillningen i Sala också!
 






 
xoxo

Gott nytt år!

 En lugn och fin nyårsafton med familjen Gustafsson var det enda man behövde för detta år. Skålade med varm choklad på 12-slaget och sköt raketer som aldrig förr. Verkligen, då jag aldrig varit med om att skjuta egna raketer med familjen så var det en ny upplevelse. Lite läskig och nervös när Anders sprang fram och skulle vara pyroman han med. Man är ju som lite rädd att nån raket ska baktända eller vad som helst så både fingrar och ansikten smälls bort. Men med alla fingrar i behåll så blev det en lyckad nyårsafton!
 
Så då var det första januari 2013 då. Får vi se hur länge man kommer skriva 2012 innan man inser att det faktiskt blivit ett nytt år. Sen har jag ifrågasatt om 2013 är otursåret? Men jag blir totalt nedröstad när jag säger det så antar att jag har fel. Sen är ju nummer 13 som vår siffra så det kan väl inte bli annat än ett tur år! Ser fram emot detta år då jag tror det kommer kunna hända så mycket nytt och spännande och det bästa är att jag får göra allt nya och spännande saker med världens bästa Anders! <3 Vi började i alla fall med en klackspark med sushi till middag, så året har ju i alla fall börjat kanon bra!
 
 


Knepigt att försöka fota i mörker på manuell skärpa då man inte såg hur skarp bilden var förrän det blev något typ av ljus. Dom "långa" fyrverkerierna var alltså uppskattade, små smällarna.. not so much!

 
Den urgrymma elden som kom från tomten på julafton, riktigt mysig och värmer skönt.
 
xoxo
 

RSS 2.0