work it baby, WORK IT!

Mot dansen igen, dagen till ära bjuder vi på street, woop woop! Sen underbart fyspass väntas på baskten. WORK IT BABY, WORK IT!



xoxo

Dance like nobody's watching

Äntligen, efter allt för länge uppehåll ska det börjas med dans igen. Detta år har jag även anmält mig till modern dans som ska provas på idag. Får se vad jag tycker om det men tror det kommer bli kul. Modern dans känns lite som yoga för mig. Så lite smått nervös med väldigt taggad!

Sen ska jag säga något oroväckande.. hur sjuk är man inte när man går på systemet en måndag? Inte så nära frisk i alla fall. Men såhär är det, jag följde med syster til expert för hon skulle köpa en dator. Och som ni alla vet så ligger ju systemet så lägligt precis bredvid. Så jag tänkte spara lite tid men inte pengar, så iställe för att vänta till slutet av veckan så gjorde jag det nu istället. Så har jag ju det problemet ur världen för lördagens upptåg. Så nej, har inte gått och blivit en måndagsdrickare, tur det! Så förutom detta, som inte var så intressant, har jag inget annat att berätta.



xoxo

Topp 1 vidrigaste jag ätit

Surströmming var helt klart topp 1 det vidrigaste jag någonsin satt i min mun. Men nu har jag i alla fall provat och är stolt över mig själv att jag tog mig för en ny smakupplevelse, även om den inte var så underbar som jag hade hoppats på. Men för er då som aldrig ätit surströmming så ska jag skrämma er med att det smakar EXAKT som det luktar, inget skämt. Fast för dom som gillar surströmming säger att det endast smakar salt, för mig, är det en lögn. Som tur var tog Linda med cheesebrugare från donken så helt svälta behövde jag ju inte. Sen blev det mycket gott att dricka till Lindas suveräna vita choklad cheesecake för att sedan styra stegen mot STUK där vi hade det hemskt trevligt. Enda minus var att bartendern var så förbannat seg så jag hade lust att hoppa in och köra själv. Men man undrar ju hur lång tid det tar att hälla upp en drink eller ge en öl egentligen? Men inte för att vara bitter, hade det bra ändå. Efter krogen blev det tacotallrik i en av alla källarlokalerna i skolan, asgott! Och på detta då en taxi hem.



Idag har jag blivit väckt av Linda sådär tre gånger. Först ett sms, sen ett samtal och sen ringde hon helt enkelt på dörren. Tog oss till MAX där hon, Koffe och Niklas käkade. Jag fick mig en lyxshake, ASgo! Sen tog vi oss in till stan å filura lite på Åhlens innan vi gick till nästa matställe, sushibaren, för mitt fyllekäk. Grymt gott med sushi dagen efter, salt och lätt, mums. Självklart hittade jag mig lite på Åhlens också, pennor och en kokbok med asiatisk mat. Såg så himla gott ut och fanns bland annat recept på sushi så självklart blev det ett kap.


Nu sitter jag i soffan som vanligt och funderar på att räkna matte, fått alla böcker av Linda nu nämligen. Fast jag är redigt trött efter två långa nätter så en nap hade inte skadat. Kommer att bli Disneykväll ikväll också, jag och Linda ska köra chips, dip, godis, popcorn, u name it! Kommer bli extremt gooos! Men nu en nap då!

xoxo

Bildbomb - Ego









Snart dags för surströmming! Vojvoj, får se hur detta kommer att gå, woop woop!

xoxo

Systemet och surströmming

Kvällen igår var väldigt lyckad, inte så jäkla galen som den hade kunnat bli men det var en såndär kväll som endast var trevlig för just vad den var, behövdes inget mer än gott sällskap. Enda minus var att det tog sån bedrövligt lång tid innan vi ens fick komma in och sätta oss och middan serverades inte förrän alldeles för sent. Så hela kvällen segades ju som ner på många plan där. Men som sagt, bra sällskap så behövs inte så mycket mer!

Snart ska jag ta mig samman och åka in till stan. Dags att fylla på lagret för denna kväll med. Ska ju bli surströmmingsskiva med ökanda I! Nej, tror inte det är så jäkla illa som det ryktas, men det känns ju lite som "lite finare, lite bättre" dessa I:are, om inte annat tror dom det? Eller bara extrema fördomar? Nåväl, kommer bli skojsigt tror jag, och blir självklart STUK på det. Men nåde om jag inte gillar surströmmingen, Linda får checka några cheeseburgare från donken så man inte svälter, HA! Men nu lite bildbomd från igår.


Gårdagens outfit fick bli premiären på en klänning jag köpte i USA.




Många egobilder..


Amanda - Suss - Pedro


Elin - Anna


Andy - Pedro.. wtf?

xoxo

VKM

Snart dags för fest igen, nämligen Välkomstmiddag på STUK, kommer bli fett! Blir snart upphämtad av Amanda å hennes pojkvän för lite fördrag med klassen. Ska göra sista rycket nu!





xoxo

Nolle-P, bara LE!

Jag har varit lite upptagen på senaste med x antal spontanfester. Men vad gör det? Nollep är bara två veckor, så njut och var glad säger jag. Snart börjar allvaret på riktigt så ska inte klaga. Har varit några galna kvällar på senaste men igår blev det lugnt och idag blir det lugnt. Ska sitta ocg mysa här hemma, plugga lite matte så man fixar proppen på fredag. Det blir lugnt imorn med, eller basketträning på schemat som jag faktiskt tänkte gå på för träningen har fått lida bedrövligt länge nu. Sen drar dansen gång nästa vecka så snart är man tillbaka i sina gamla rutiner igen från gymnasiet, skönt liv!

Nu har jag ju väntat så länge med att skriva så jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller hur jag ska pränta ner allt så dom senaste dagarna får bli totalt mörker. Men jag har haft kul, det vet jag, alkoholfritt kul dessutom! Så att jag inte kommer ihåg vad jag gjort är min egna förvirrade hjärnas fel, inget annat, HA! Tror jag ska ta en liten nap nu, gooos!


Tequila!!!


Viktigt, varannan vatten!

xoxo

Nolla

Vem kunde tro att skolan skulle bli så kul, än så länge i alla fall? Första dagen blev väldig städad. Var på förfesten innan en del drog vidare på STUK och sen åkte jag hem. Väldigt skönt, var så fruktansvärt trött så det var lika, plus att vi hade start 8:15 dagen efter. Men igår ni, då råkade man ju hamna på STUK fast man inte skulle, oops! Men såhär var det, när vi varit på sista grejen för skoldagen så tänkte vi åka hem, men våra phösare bönade så pass att vi tänkte vi kan ju gå på förfesten. Så jag och Suss tog oss till ICA för lite mat och sen blev det som sagt förfest som övergick i en spontan nykter utgång. Men jag må säga att fy fan det var en av mina bättre kvällar! Suss hade glömt sin nollebricka och fick för kvällen ha en sopkorg med texten "Suss, skänk mig en slant" på runt halsen. Det var en sånhär som man trampar på en pedal så flippar locket upp. Jag satte ett litet vad, jag sa att om hon gick fram till 10 pers på STUK och sa "Vill ni se mitt partytrick? Skänk mig en slant" och flippa locket samtidigt så skulle jag bjuda henne på STUK imorn, alltså idag. Efter 10 minuter var hon redan klar med vadet.. slutade med att hon fick närmare 200 spänn i den där jäkla tunnan. Men ah, då bjuder hon mig istället! Sjukt kul kväll!




Pedro


Andy



Sen har jag fått så roliga komentarer på min dialekt så det finns inte. Stod och sa att jag inte skulle plugga vidar i
Lule utan tänkte ta mig till stockholm. Då säger phösaren min, "men varför vill du flytta TILLBAKA till stockholm för?" Tillbaka? Haha, va? Nej, jag är lulebo. Eller tjejen som fråga om jag bodde här när jag sa att jag tog ledigt från jobbet, "jag hade gissat på stockholm eller skåne" Asså va? Skåne?! Visst, jag kan fatta Stockholm, jag har lätt att glida över lite extra om jag har andra dialekter runt mig, så lite annars än med mina lulevänner snackar jag nog när jag är med klassen nu. Men ska ju säga att dom andra tjejerna från Lule pratar inte heller lulemål, absolut inte. Eller vad är egentligen lulemål, hur låter det? Jag undrar om det är någon som vet? Är sån extrem skillnad tycker jag om man jämför bara med olika stadsdelar, men vad vet jag?

Ikväll blir det i alla fall sittning och temat är "think pink!". Och ja precis, jag äger inget rosa?! Så jag får gå lite mot strömmen och skippa det, för jag hinner int direkt skaffa nå, ska se om jag kan hitta mitt rosabandet band å sätta på tröjan eller så. Ska vila en stund nu så man orkar med kvällens bravader.

xoxo

Fungerar inte

Väldigt spänd inför in första skoldag, faktiskt! Kommer bli skitkul att få göra nå nytt som involverar helt nya människor och helt nya rutiner. Men fy FAN säger jag er att jag fungerar inte före klockan åtta på morgonen, verkligen inte. Men något helt fantastiskt var att jag har fått i mig frukost på en gång. Jag mår alltid så fruktansvärt illa på mornarna så jag kan aldrig äta nå, endast dricka ett glas oboy. Men nu har jag fått i mig en kopp te (mjölken är slut...) och två knäckemackor och jag mår fin fint nu.

Men klockan är allt för mycket och snart kommer Linda hit, hon ska hålla mig i handen första dagen! Ha! Nämen hon ska bara visa mig så jag vet vart fan jag ska, annars ska ni se att jag kommer gå vilse och missa hela grejen. Och är man inte där kan man kyssa sin studentplats adjöss. Så ciao!

xoxo

Tråkigt

Suttit hemma hela dagen, så får väl skylla mig själv, men nu har jag extremt trist. Har suttit och målat och ritat nyligt, men blev totalt uttråkad.. har aldrig hänt förr när jag målat och ritat, kan sitta i flera timmar i vanliga fall. Men tror jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och känner mig helt slut. Var inne på en löprunda men när jag vakna kändes det inte som ett alternativ längre, halsen är som öm när jag sväljer, så nej tack.


En 3-serie tavlor, ändå rätt så nöjd


Börjat på en enorm ros, men blev uttråkad som sagt

Sett en film idag också, UP heter den. Animerad barnfilm men gud förbannat var sorglig den var! Helt hemsk typ hela tiden. Men riktigt bra, tror barn skrattar mer än gråter åt den, för den var gansk rolig också. Sen har jag även fått mail om dansen, börjar v35 och det blir måndagar samt tisdagar. Känns som att det kan krocka med basketen ganska så rejält, men det får bli ett senare problem.

Igår fick jag nya snygga nails av Gajja innan hon tar sitt pick och pack ner till sthlm. Helt sjukt att sommaren redan är över, jag börjar skolan imorn, Gajja flyttar till sthlm för skola på måndag och det har redan blivit rena istiden ute. Jag kollade facebook uppdateringar, och det är inte ens två veckor sen vi låg och solade senast på udden. Sjukt vad tiden går fort. Jag tog även en för laget och jobbade igår, var fint väder men ändå lugnt. Fick till och med läs ut boken som jag började på förra veckan. Lite tråkigt att det inte är så mycket gäster för det är ett grymt bra ställe och fint är det också. Men folk kanske inte uppskattar sånt? Nåväl, ska sluta skriva nu, har ändå inget vettigt att säga er.


Dom nya naglarna, snygga svarta glittertippar med vita rosor på lill+ringfingret

xoxo

Back to school

På onsdag smäller det, då är det bara att gnida geniknölarna för då tar man sig tillbaka till skolan! Känner mig lite pirrig och sitter seriöst och funderar vad fasen jag ska ha på mig, vilket jag gjort i snart två veckor.. patetisk va? Men sak samma, kläder är viktigt när man ska ge ett första intryck, så det så! Men det kommer bli grymt kul med skola igen, inte pluggandet men själva livet, ser fram emot det som aldrig förr.

Annars har man helg varit händelserik. Jobbar både fredag och lördag och varit ut både fredag och lördag. Träffat gamla vänner, fått sig nya vänner och skrattat en hel del, kan man bägra mer eller? Så tack denna helg, och speciellt tack till Linda, Jenny och Johanna som stod vid min sida, hade en grym helg!

Sen ska jag nu visa på hur jäkla klyftig jag egentligen är. Skulle ta upp ett paket köttfärs i fredags, eller en påse för vi delar alltid upp i påsar när vi köper. Hur som helst så hade vi två påsar i kylen, den ena lite mindre full än den andra. Så tänkte att båda var köttfärs och att jag tar den mindre för jag ska ju bara göra till mig. Jag verkligen studerar påsen för att se så det är köttfärs. Skulle nämligen ta mig för att göra chili i fredags, vilket inte blev för vi gick ju ut på partaj. Men i alla fall, när jag vaknar sen på lördag och tar ut skålen med köttet ser jag ju att det här inte alls var köttfärs utan kotletter. Men ni ska veta att när jag lade "kotletterna" i marinad igår och sen tog fram dom idag för att lägga dom i stekpannan.. då ser jag att det fasiken i mig är entrecot! Men sak samma, var bara bra, för det är nästan det enda köttet jag kan äta utan att jag tror en hel ko växer i munnen. Har gyrmt svårt för att äta torrt kött när det bara blir torrare och torrare ju mer man tuggar. Men sak samma, det blev helt insane gott och det finns en bit till kvar!

Nu tappade jag bort mig lite så vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men kanske återkommer senare när jag återfått min extrema fantasi.


Från LK helgen

xoxo

Gick lös igår

Hjälp det blev en massa shopping! Var tvungen att tygla mig ett snäpp. Sen hittade jag inga bruna byxor som föll mig i smaken, slutade i och för sig leta eftersom det jag redan köpt kändes nog. Får se om det kan dyka upp några snygga närmare hösten eller om man kan finna några på nätet. Efter den galna shoppingen blev det underbar sushi med Andreas och efterrätt på det hjortronsylt med glass, gaaah så gott! Sen kom ni ihåg att jag skulle och träna idag, det blir inte så. Jag känner total panikångest när jag tänker på det där jävla gymmet innan jobb, jag vill träna efter! Men nä, då har dom ju inte öppet så det sket sig ju. Men på söndag är jag ledig, då blir det asbra med gym, kan jag ta mig dit i min egen takt när jag vill. Känner redan nu ångest för jobb, vill verkligen inte. Men ska försöka lugna ner mig med lite målande, ska preppa några tavlor med bakgrundsfärg och sen måla motiv när det torkat, kommer bli asnice! Sen ikväll ska jag ta mig för att göra min värdmammas berömda chili! Eller jag tycker den är berömd för den var så förbannat god, den borde vara berömd i alla fall. Så det blir Willys efter jobbet för att inhandla diverse förnödigheter, kommer bli helt fantastiskt! Nu ska ja måla!


Svarta byxor med aningen hög midja


Snygga ponchoakiga tröjor


Koftor, naturvit och lite roströd som inte riktigt syns på bild


Naturvit BH


Poncho med polokrage, fantastiskt skön!


Kommer bli assnyggt til byxorna och en skinnjacka


Och ett par skor, borde inte men fy fasen så snygga!

xoxo

Nu blir det shopping!

Hittade en kofta i gamla garderoben nu, samt lite annat som kanske kan komma till avänding nu i höst, gäller bara att matcha rätt. Men måste hitta mig fler basplagg. Så då kör vi!



xoxo

Tänkte bara visa för jag är så stolt över mig själv

Man går på det där förbannade gymmet och känner att det händer fan ingenting! Men det är fel, det händer massor ju! Ställde mig på vågen imorse och jag är nu officiellt tillbaka till min Sverige vikt. Tog mig fem månader men har nu gått ner dom åtta kilona som jag gick upp i USA. Jag har faktiskt inte ansträngt mig allt för mycket, tröck chips och godis så sent som igår, men själva livstilen man har fått här hemma igen och framförallt den svenska maten har hjälpt nå galet. Sen hade jag ju en period där på gymmet när jag sprang som en galning, sen fick jag för mycket att göra i sommar så väggen var nära vilket tyvärr gymmet fick lida av. Har inte tränat på några veckor nu men tänkte att imorn jävlar ska jag ta mit pick och pack innan jobbet och besöka Helex igen. Var där snabbt igår bara för att snacka med syster, så nu rycker det i armar och ben att få anstränga sig lite, kul! Så såhär ser det i alla fall ut nu från sist jag posa i bara top.


Nu - Då

Hur som helst, gårdagens arbetsdag var riktigt seg. Hade helt seriöst inte en enda gäst på hela kvällen. Vart var alla? Dom enda som var nära var dom som stod precis innanför dörren för att värma sig innan dom skulle med båten ut till skärgården. Så jag satt under en filt bakom kassan, för det var iskallt, och läste en bok som jag tror min chef lämnat där. Faktiskt ganska spännande, handlar om en kvinna som är gift med en man och har ett barn, men barnet är inte hans som alla tror utan tillhör en tattare som hon fick ihop det med för 3 år sen. Hon avskyr sin man men är tsm med honom så sonen ska få ärva gården och nu har tattaren kommit tillbaka och hon är gravid med sin man. Snacka vilken soppa, men jag är sjukt inne i den. Får se om ja hinner läsa nå mer eller om det faktiskt kan komma lite gäster till oss.

Idag ska jag bege mig in till stan, är helt ledig, underbart! Ska shoppa lite själv innan syster kommer vid halv fem så blir det shopping för henne. Men ja måste i alla fall finna mig minst ett par byxor och några koftor. Mina koftor är så gamla och totalt svettförstörda att jag inte vet vad jag fan ska ha på mig. Man vill ju inte lukta skit? Så nu ska jag finna mig det, och nån BH kanske, har några favortiter, men sak samma om man har likadana, dom är ju sköna å sitter snyggt? Så nu blir det frulle och sen fix och trix innan jag tar hojjen in!

xoxo

Storfiskarn!

Vilka mysiga dagar jag haft i stugan nu. Kom dit i måndags då och ställde fram te med chips å dip på en gång, mums! Sen sov jag som en liten gris hela natten. Tisdag spenderades mestadels på soffan, sittandes, halvliggandes eller helt liggandes med antingen bok i handen eller powernap som jag hann med där innan middan. Sen packade jag och pappa ihop oss och åkte upp till Kamlunge för att fiska i forsen. Blev många timmar och faktiskt många fiskar! Vi fick med oss hem fyra stora och två små, sen hade vi kastat tillbaka en del också som var för litet. Men hade det hemskt trevligt och jag fick äta lite fisk när vi kom hem. Fisk är inte det godaste jag vet, snarare det sämsta. Men harr som man bara steker och äter på tunnbröd är såååå gott. Sen tog sömnen över och jag däckade totalt i soffan igen.

Nu är jag hemma och ska snart iväg till jobbet. Kan lägga upp lite bilder sen ikväll när jag kommit hem.

xoxo

Stugan

Ska åka till stugan ikväll igen efter jobbet och dra en tvånätters på bäddsoffan, skönt! Får se om vädret är med oss så får vi åka och fiska imorn, hoppas! Har inget direkt att berätta om förutom att Carro lyckades komma med på samma casting som mig och Anton, kul att världen är minimal!

Men juste! Gode jag hann bli förbannad på jobbet igår! Jag skrek på kocken och svor åt han, fast det var inte hans fel. Sen kastade jag saker i väggen i omklädningsrummet och gormade på som fan. Men jag blir så förbannad på idioter som fan inte kan förstå att resturangjobbet är fan inte okej när det är mycket folk. Jag var HELT ensam igår och det kom massa folk. Hann inte ens ringa till chefen och att gå runt till borden som redan har mat och fått beställa ligger inte prio ett när folk sitter och väntar. Så det första sällskapet som kom fick vänta lite extra och det var ett jävla gnäll på att han inte hade fått nån till öl utan varit utan en halvtimme. Men asså jag har ju ingen vägg framför mig, vinka för fan så kommer jag, du såg inte att jag var LITE upptagen?! Så ja, sen ville han ändå dricksa just mig hundra spänn för jag hade visst skött mig expemplariskt och han klandra mig inte alls utan min chef. Jag fattar noll, han gnällde som fan men var ändå inte nöjd. Men sak samma, han får vara bitter då. Men det värsta var att han ljög, sa att dom nyss flyttat hit men jag VET att dom bott här i minst två år. Så in your face!

Nå, inge mer aggro, inte bra för hälsan. Ska surfa runt lite nu och ladda för jobb, tjao!

xoxo

Ny vecka

Då var kalaset över, faktiskt riktigt nöjd med min helg och idag känner jag mig utvilad, hur gick det till? Men hade fantastiskt kul heeela helgen. Fredag med vänner och en massa dans, Lördag med syster och vänner och en massa mys. Igår tog vi oss på båten där vi satt under filtar i infravärmen, men gode det var kallt ändå för vi satt inte i bordet direkt under så jag ville ha mig nå varmt. Fick pengar av Dennis för han skulle ha en öl och jag anmälde mig såklart frivilligt att köpa om jag fick mig nå varmt. Så säger jag til bartendern "en mariestad.. och har ni något varmt, typ kaffe eller te?" Tror ni jag möttes av en extremt frågande blick eller vad? Han frågade mig säkert fem gånger innan han fatta att ja, jag ville faktiskt ha en kopp te. Åsså gos att han sprang runt typ hela jäkla båten för att hitta lådan med olika tepåsar så jag fick välja själv. Denna bartender gjorde en drink åt mig sist också, vet inte vad det var men förbannat god. Så visst är han världens bästa bartender! Så jag satt ute på bryggan och drack mitt te, även kramade glaser mot bröstet under filten, blev som ett litet element där under, helt fantastiskt värt 27 kr för en kopp te!

Idag vaknas det jobb som vanligt. Kan inte riktigt fatta att den enda helgen jag varit ledig i sommar var lör-sön efter midsommar, annars har jag knegat exakt varenda helg. Men detta har verkligen varit den bästa sommaren jag kan minnas, totalt fem av fem toasters. Sen ska ni veta att jag vill tatuera mig igen! Vet vad jag vill ha nu, och tänkte ta mig an at faktiskt rita den helt själv, på frihand. Några vet redan vad jag vill göra men ska inte skvallra här, får komma upp sen när den är gjord. Kommer nog ändå vänta till jul eller så innan jag tar mig för att göra den, vill ju hitta rätt tatuerare också. Men kanske ska börja skissa då!


Gajja när hon fyllde 21

xoxo

Absolut!

Haft en suverän kväll. Fördojja på Östermalm med syster å fina vänner, frusit och druckit te under filt på båten, ätit mina efterlängtade kycklingspett, fått se gos, sett en kille stå och skrika "vafan, är kalaset över nu?!" samtidigt som han försöker kasta ett kvitto in i väggen allt vad han har, pratat med någon gubbe som hette Tommy som sjöng Tom Jones och började gråta. Visst var det en kalaskul kväll?! ABSOLUT.



xoxo

Kalaskul

Gårdagen blev riktigt lyckad. Fick sluta i tid så allt var lugnt, eller panikfix hos Jenky för tydligen skulle vi in tidigt. Drack inte mycket men min kropp verkade tycka att det var en hel del. Idag har jag haft lite huvudvärk men annars inget allvarligt. Men riktigt kalaskul må jag säga att det blev.

Idag kör vi på en lägre växel. Känns som att jag gjorde många människor besvikna eller förvånade till det sämre igår. Så skärpning för det, tror det här med att festa nykter är en jävligt bra ide i fortsättningen, behöver man inte göra bort sig så förbannat. Men det mesta som hände igår var missförstånd och jag får helt enkelt stå för dem. Tycker ändå att är det något som verkar konstigt, något man inte tycker om så ta tag i problemet, men gör det snyggt. Ingen behöver veta men känner bara att jag vill skriva av mig även fast jag inte nämner några detaljer.

Snart vakas det jobb. Sista dagen jag får arbeta med underbara Katty, fy fan vad jag kommer sakna dig! Helt klart underbart att jag fick detta jobb i sommar, grymt tacksam till min chef som anställde mig utan några direkta grunder och inte sparkade mig efter en dag!

Sen har jag anmält mig till dans igen till hösten. Blev både street och modernt denna gång. Kommer bli så grymt kul att börja dansa igen, något jag saknat förbannat mycket! Dags att komma igång med träningen igen nu, har lyckats bli helt ok fit sen ja kom hem, fick frågan igår om jag gått ner i vikt? Snarare upp men kanske blivit tightare så det ser ut så? Vet inte, men visst blir man nöjd när man får höra sånt, så nu skiter jag i hur självgod jag är och njuter av den kommentaren. Ska packa väskan för fest ikväll nu och sen ta mig till jobbet på en stund, hoppas det blir lugnt idag!



Gamal, men när jag ser så visst är jag smalare än så nu..

xoxo

Radion på, det är sommar!

Jag suger ut det sista av sommaren men kvällarna har börjat bli otäckt mörka och obehagligt kalla. Detta är inte sommar längre, Luleå har tagit sin vändning mot hösten. Förnekelse är första tecknet, men acceptansen har slagit mig som en fet käftsmäll, sommaren är över. Eller som jag brukar säga, efter Lulekalaset är den över vilket är om två dagar i så fall. Men woop woop ikväll kör vi!

Ska iväg med lille far och äta lunch nu, sushi blir det. Sen ska man ta sig för minst sex timmars jobb innan man tar tag i festskorna som får bestå av consen idag. Tänkte att vandra festivalområdet med klackar skule vara en dum ide. Plus att man kan dansa så jäkla mycket lättare och snyggare om man har lågskor. Men hur som helst, än ler sommaren mot mig men var redo Luleå, natten kommer bli kall oberoende på hur många öl ni sätter i er för värmens skull. Så pälsa på er, det ska jag, alltid redo!

xoxo

Jobba jobba

Nu blir det kneg!



xoxo

Luleåkalaset

Jag tog mit förnuft till fånga, eller snarare kanske tappade det, och fixade mig ett helgpass till LK i alla fall nu. Men jag kände att vad ska jag göra när jag slutat jobbet vid 22-23? Ska jag bara gå hem och sova när alla andra har askul på LK? Svaret blev ett fetnej. Så imorn när jag väl får sluta blir det.. ja vad blir det? Denna helg är så oplanerad att jag vet knappt vart jag har mig själv? Men får jag sluta 22 så blir det ashojja till Linda för att få sig nån fördrink och sen blir det kalaset för hela slanten! Men det är dom spontana och oplanerade festerna som slutar bäst, eller hur?

Tyvärr kan jag inte säga detsamma om PDOL. Visst hade vi trevligt i vårat lilla sällskap men själva festivalen var inget att hänga i julgranen, tyvärr. Sen kan jag inte komma ihåg en enda festival när dom stänger redan klockan 2?! Men tydligen är det så på alla. Den bästa efterfesten var nog ändå när jag och Gajja for tillbaka till Pite för att hämta upp x antal grabbar.. ja, bilen var överfull på alla de vis. Nåja, blev en galen resa hem och sängen dunkade man i först fem på morgonen. Så tidigt hemma i den sena bemärkelsen, något gick ju rätt i alla fall!

Nu ska jag ansöka om CSN och se hur man får sig ett schema för skolan. Mins inte om man skulle söka för att få det på mail eller om det skulle komma på posten? När detta är avklarat blir det ut i solen, om den är kvar för lilla mig. Bränna på hårt som fan nu, inte mycket sommar kvar här uppe i norr!

xoxo

RSS 2.0