Shopping, ge mig nuuu!!


Sååååå sugen på alla deaa plagg. Byxorna är svin snygga med skin fram och vanligt tyg bak, ge mig nuuuu!!!!!

xoxo

TGIF!

Thank god it's friday! Så underbart med lite helg igen, veckorna går galet fort. Ikväll blir det super mys med Linda och Julia, asnice med lite tjejchill och en massa gosaker. Får se om det blir en klassisk Disneykväll. Har ju fått hem törnrosa samt svanprinsessan. Disney är som bäst när det är gamla klassiker, känns mer som orgial då. Kommer bli gooos!

Sen ska jag berätta att killarna i klassen är ju kul. På väg till fysiken står Attila och Tycho utanför ingången på huk ovanför gallret som ligger framför. Frågar vad faaan dom pysslar med. Då har någon tappat en tia, tio kronor alltså, ner mellan gallret och denna försöker de få upp med hjälp av pinnar. Tyckte att stackare, ni kan få en tia av mig. Men "stora bäckar små Jenny" citat Tycho. Kan berätta för er att tian ligger kvar, så känner sig någon sugen så ligger det en tia utanför E huset på LTU, lycka till!

Men vet ni, har ni hört talas om vegetariska munkar? Hoppas nu att ni som läser detta rynkar lite på näsan och tänker "va fan?" För det gjorde jag, och gör du det med så känner jag mig inte lika dum. Alla vet väl att raggmunkar är gjorda på potatis, och så endast potatis, alltså väldigt vegetariska redan. Men far min kläcker ur sig mitt under middan när jag äter mina underbara raggmunkar "asså TÄNK dig vegetariska raggmunkar då?!" Och dum som jag är rynkar jag på näsan och utbrister "men UUUUUH!!!..... eller vänta?" Sen brast vi alla ut i världens asgarv som ni kanske man tänka er. Vad skulle min familj göra utan mig? Entertainment 24/7 ffs! Men tillbaka till verkligheten, ska plugga lite fysik så jag kanske blir lite smartare.

xoxo

Det heter plättar

När jag var i Skåne åkte ju jag och Stina till ett ställe som hette Hallongården där vi köpte sylt och saft bland annat. Så var självklart tvungen att prova det idag när jag hade tid att unna mig något gott. Slängde ihop en plättsmet och blev sjukt sugen på småplättar. Trodde vi hade slängt järnet, men icket, hittade det i lådan. Fantastiskt gott, vet inte hur jag ska beskriva sylten annat än att den var god! Men saften, oh lord! Den smakar solvarma hallon en perfekt sommardag, helt fantasiskt!







Sen hittade jag en blogg som jag blev totalkär i. Kolla denna tjej asså, hade gärna bytt liv med henne för en dag och sen behålla alla kläder och skor när dagen var över! http://imfancy.blogg.se/

xoxo

Måste plugga

Dags att sätta tänderna i skolböckerna nu. Men är för hungrig, så måste käka nå först. Men i alla fall, lördag i Danmark var riktigt mysig. Kom in vid tre tiden och sen strosade vi ströget ner till nyhamn där vi satte oss och drack lite vin på kajkanten innan vi tog oss tillbaka upp för ströget där vi hade hittat en fin sushi resturang. Jag åt 19 bitar och sen stod det ut genom öronen med sushi. Tanken var ju att vi skulle se Danmark nattetid, men både jag och Stina var galet trötta och frusna så vi sket i det och åkte hem istället. Kommer komma fler tillfällen, redan sagt att jag ska ner till julmarknaden på Tivoli i dk, sjukt kul! Sen var söndagen så sjukt nice den med. Åkte till ett ställe som hette Hallongården där dom hade ett fik och sedan en massa olika sylt och saft till försäljning. Vi fann även spettekaka som är såå gott. Eller mest sött, men ändå såå gott. Efter detta körde vi en sväng så jag fick se den skånska landsbyggden med alla gamla skånehus. Blev jätte chockad när jag såg att dom fortfarande använder sig av halmtak! Undrar om det hade funkat här uppe, vi som har så mycket snö? Knappast. Har även fått stå på Sveriges sydligaste udde, smygehuk. Där luktade det VÄLDIGT illa! Stina kände inte ens att det lukta typ men jag höll på att dö, fy fan.
Nu ska jag lägga ner detta så jag får plugga!
xoxo

Danmark!

Har precis snoffsat till oss och packar handväskan proppfull med allt som vi kan behöva för snart ska vi iväg och göra Danmark osäkert! Riktigt taggad, som sagt aldrig varit i dk så det ska bli spännande, mysa på i Köpenhamn och hitta något etremt typiskt dansk att äta. Sen ska vi hitta oss en toa och snoffsa oss ännu mer inför kvällen och göra natten i Köpenhamn extremt osäker. Kommer bli suveränt!

Gårdagen blev lyckad den med. Satt hemma hos Stina och drack massa vin och åt riktigt god mat med hennes familj samt några vänner. När klockan var rimlig tid fick vi skjuss in till Malmö där vi träffade några av Stinas kompisar. En tjej som heter Sofie var med oss ändå från Stina också, hur härligt tjej som helst. Men ja, dom rosa drinkarna flödade och alla var goa och glada. Sen undrar jag, den här buss chaufförs låten som alla ungar sjunger när dom åker buss. "En buss chaufför, en buss.. osv! Är det bara jag som inte utalar SSen i Buss när jag sjunger den eller gäller det för norrländskan? Blev i alla fall lite lagomt mobbad för den, men den bjuder vi på! Så solklart bra kväll och hem tog vi oss också.

Nu kommer det roliga med denna helg. Satt och prata med Stinas pappa under middan så börjar vi prata om Finnspång för han är visst därifrån. Så nämner jag att min farmors syster bor där, alltså min pappas moster samt min pappas kusiner. Det galanste i detta nu är att imorse ringer jag min far för att dubbelkolla om Roger, min pappas kusin som sökte upp mig på facebook, är storebror till Sören som var/är kompis med Stinas pappa. Och självklart ta mig fan var det så! Även Stinas mammas syster hade umgåtts med dom och känner dom mycket väl. Hur sjukt är inte det? Jag åker till USA och hamnar i Pittsburgh av alla ställen där jag träffar Stina vars familj känner min släkt!?!?!?! Liksom vad hände? Krympte världen till endast en kvadratmeter eller? Ganska kul hur man kan hitta att "alla känner alla". Men nu ska ja kolla så jag har med allt å lite till!


xoxo

Woop woop Malmoööö!

Då kör vi, tut tut!!
Tar denna med, såhär ser jag ut nu ;D
xoxo

Nån som vill ge mig en present?

Precis duschat och sitter nere i Stinas rum i soffan som denna helg är min säng. Har myst ner mig under täcket och tänker bara ta det redigt piano tills hon kommer hem och vi ska göra Trelleborg osäkert. Försökte räkna matte tidigare, gick helt okej, löste en del tal, men sen var det bara att ge upp. Fattar inte hur två tal som är likadana bara med olika siffror kan få olika svar om man bortser från siffrorna som självklart var olika? Nåja, ett senare problem, kommer tälta i skolan nästa vecka, flytta in totalt och skapa en pluggrupp där vi kan räkna matte tills det inte finns nån mer matte i denna värld!
Tänkte slå igång en rulle men kikade in på Nelly.com, dum ide. Men om någon känner för att ge mig en present är dessa i storlek 37 hemskt välkomna!
xoxo

Oh, it's a beautiful day!

Underbart att se blå himmel och sol utanför fönstret när man vaknar lagomt utvilad på morgonen. Skåneland bjuder på absolut det bästa. Bara jag som känner att hemfärd på söndag inte är att rekomendera? Kanske inte alla, sen har jag ju gooos hemma så visst vill jag hem sen. Känner mig extremt helt genomlycklig bara. Och så himla kul att träffa Stina igen, kändes som att det var igår vi möttes på Arlanda i Stockholm. Kom fram till igår att det var inte så, utan snarare 4-5 månader sen. Har även kommit på att det är ett halvår sen snart som jag kom hem från USA samt ett år sen som Stina kom hem och båd anser att det var ju "nyss" vi kom hem. Sjukt vad tiden går fort!
Just nu sitter jag i köket med Stinas bror, varsin dator framför nyllena, väldigt socialt. Nej men han är jättetrevlig, så det är kul att man blir gott välkommen. Sen ska jag också säga att skånemejerier håller samma klass som norrland, gomjölk! Sitter även här med matten, tänkte det var ett bra tidsfördriv innan Stina kommer hem och vi ska göra Trelleborg osäkert. Kommer ta massa foton och har nog med varenda nödvändig sladd och alla dom onödiga också så det blir postat!
xoxo

Trelle-goa-borg imorn!

Snacka jag har längtar efter denna dag sen jag var i stockholm med Stina i våras! Äntligen ska jag ta mig neråt landet och besöka fiendeland - Skåne! Nej, skämt och sido, men visst ska jag till Skåne över helgen. Ska även en visit till Danmark på lördag vilket är hemskt spännande för mig som aldrig varit där. Sen kommer det bara bli allmänt med party och mys hela helgen. Saknat min Stina för länge nu.
Fick även hem paket idag med posten igen. Skickade efter lite prylar från stylebytyra här om dan. Blev ett lippy som gör att läpparna sväller, asnice. sen ett hårsmycke och en "donut" som man kan göra jätte fina bullar i håret. Så nu kommer jag vara tiptop i helgen och rocka järnet på dansgolvet! Och ikväll ska jag få myysa, underbart innan jag lämnar LÅ för helgen!
xoxo

Vet inte vad

Ingen aning om vad jag ska skriva. Men kan berätta att jag är lycklig. Förr inlägget var nog bara höstdepression. Sen gick jag igenom gamla bilder och hittade denna som vi tog under ett arbete på gymnasiet. Man måste bara älska den, jag vet hur lycklig jag blir av den i alla fall.
xoxo

Tappat aptiten

När jag blir arg, ledsen, orolig, deprimerad.. ja u name all the bad feelings, så tappar jag aptiten helt. Jag mår illa, känner mig bara trött och kan inte koncentrera mig. En sådan natt hade jag i natt. Jag vred och vände på mig med miljarder tankar i skallen om allt. Sen kan en sak trigga andra tankar så då blir det bara ett stort rörigt inferno. Jag hoppas denna dag slutar bättre än vad den känns just nu. Men jag tänker på torsdag, 16:55 lyfter jag från Kallax och sen kommer det bli så jääääkla nice så det finns inte. Ska ta och suga på den karamellen hela veckan nu, det ni! Ska göra mig iordning för skolan nu, Fick ju duscha håret i handfatet på liltoan imorse.. lilltoan har ett väldigt litet handfat, hoppas det gick vägen!

xoxo


Blev helt plötsligt såhär glad!



Stina Gunnarsson förgyller mitt liv!!! Åker ner till Trelle-goa-borg på torsdag och sen kommer det bli så jäkla nice så det finns inte! Vem gråter när det vaknas fest i Danmark?! Är lycklig, mycket lycklig!

xoxo

Vill ha mys och närhet

Känner mig så ynklig idag så det finns inte. Är helt slut och så fruktansvärt trött. Ligger i soffan och ser på Simpsons. Försöker verkligen komma nå något vettigt att skriva men jag är helt nollad idag. Sen förbannar jag den här jäkla badrumsrenoveringen. Har redan hunnit skada mig på massa rör som låg i hallen och är inte alls lycklig över att inte kunna duscha när jag vill. Behöver duscha imorn.. får se om jag åker och sover hos syster ikväll kanske. Men sen har jag ju träningar både måndag och tisdag, hoppas det går att duscha på dansen på måndag, annars blir det jobbigt. Nu ska jag lägga ner.



xoxo

Sista duschen på väääldigt länge

Ah, jag vet inte hur jag ska överleva dom närmaste veckorna. Det är sagt två veckor men ska hantverkaren göra ögonlaser mitt i allt så lär det ju bli i alla fall en vecka extra. Från och med imorn har vi ingen dusch, AH! Kommer få tvätta mig i en balja, eller vad? Om det inte var nog jobbigt att planera skola, läxor och fritid, nu måste jag planera i detalj vilka dagar jag ska behöva tillgång till dusch också? Hoppas det löser sig enklare än jag kan föreställa mig. Har ju alltid syster att bo hos dom dagarna som behöver duschas på, men hon bor på andra sidan stan så då blir det buss till skolan och herre min jesus man måste bo i en resväska. Men önska mig lycka till!

Sen försöker jag sluta knäcka min fingrar.. men det är såååå svårt! Jag har knäckt mina fingrar sen forever ungefär, kan inte minnas att jag aldrig gjort det. Sen när jag inte nöjde mig med att knäcka två leder lärde jag mig att knäcka alla tre. Detta har medfört att jag får värk i händer och fingrar om jag inte knäcker dagligen. Men hoppas på att värken ska gå över om jag slutar, bara det att jag knäcker helt omedvetet. Kom på mig själv när jag körde bil härom dagen att jag släpper ratten helt bara för att knäcka fingrarna. Känns inte det lite farligt, med tanke på att jag säkert gjort det 100 ggr förr i olika hastigheter ute på vägarna? Så nej, blir skärpning på den!

Nu ska jag filura på lite läxor. Har gjort klart en uppgift i alla fall. Eller jag tror det, ena svaret blev lite ifrågasättande. Men hoppas på det bästa!

xoxo

Teknikens värld har vänt sig emot mig

Jag måste ha mest otur med tekniska prylar. Hoppas jag hinner skriva och ladda upp detta innan internet havererar igen. Har fått brottas med mobilnätet idag också. Sen ska det vara så sjukt irriterande också att det ska lägga ner när man behöver det som mest också. Förbannat säger jag bara. Men vad säger ni om att jag ska total isolera mig från allt typ av teknik? Tror jag har bäst överlevnadschanser då. Så ja, går extremt dåligt för mig och mitt lag just nu. Ska helt enkelt ge upp och gå å lägga mig. Skolarbetet failade rejält det med. Satt med ett tal aslänge och bara tittade på det, fattade noll, sen helt plötsligt fattade jag och kunde lösa det. Tar ett tal som är nästan likadant och helt plötsligt fattar jag inget igen.. suck! Men imorn blir det plugg från 8:15 till basketen börjar. Förövrigt var det en grymt kul träning i tisdags. Dansen blev ju inställd men basketen var suverän. Vi har ju fått oss Maria Näsström som tränare, för er som inte vet är det en tjej från Lulebasket. Var en hel del nya saker, mer eller mindre allt var nytt, så kanonkul säger jag bara! Men nu ska jag sova, hoppas jag kan ladda detta nu!

xoxo

Kanske ska stressa ner lite?

Jag känner mig inte stressad men bevisligen är jag väl det. Har haft en kanonkul helg med massa trevliga människor. I lördags åkte jag in till stan tidigt, redan före nio för att få mina naglar fixade, blev fransk manikyr med biega rosor och lite kringel-krangel på ring och lillfinger naglarna, skit fint! Sen tog jag mig hem till Jenky för att sedan göra stan. Blev lite shopping, köpte ett par bruna byxor, dom lika som jag köpte svarta ganska nyligt plus en skitsnygg väska, eller egentligen necessär från H&M. Men precis lagom att ha på partyt, riktigt snygg... hittar ingen bild på nätet så det får vara, ni får lista ut själv. Men jag köpte en beige i alla fall, fanns i svart och sen rosa tror jag också. Asbra i alla fall. Tog mig friheten och inhandlade ett par nya skor också, eller det gjorde jag på söndag iställe, för internetbanken laggade så kunde inte föra över pengar så väntar helt enkelt på att skorna ska komma till dörren vilken dag som helst. Men var hemskt trevligt med Jenky, vi åt sushi till lunch å snacka massa skit som vanligt. Eftermiddan/kvällen bjöd på galna turer. Hade sittning på skolan så började med fördojja hos Pedro kl 16. Sen blev det middag och mer alkohol på STUK från 18. Ungefär där vid halv två på natten får jag för mig att jag ska sova en stund innan efterfesten.. så vi går hem till Pedro igen. Slutar med att jag vaknar igen nästa morgon halv 8 och är aningen less för att vi försov oss. Dock har jag inte sovit helt enligt mina vänner.. här till att stressa ner lite kanske. Jag har i alla fall snackat på i sömnen med mina vänner och då uttryckt mig att jag bestämt skulle sova å inget annat. Ganska kul historia men ganska läskigt också efter jag inte vet om vad som hänt och mina vänner tror att jag varit fullt klarvaken.. creeepy!

Söndag bjöd på en rejäl baksmälla med den värsta huvudvärken, men med tanke på kvällen/natten var den väl väntad. Men jag överlevde och sen blev det fruktsallad och massa tjatter med Anders. Mycket nöjd med min dagenefter. Annars har skola och träning tagit upp min tid igår och även idag. Ska packa ihop mig på en timme för både dans och basket idag. Är lagomt mör efter gårdagens cirkuskonster på den morderna dansen. Höll på med handstående grejer så träningsvärk i ryggen kom som på brev på posten, flera stycken! Sen även om baki axlarna och nackkotorna från att ha härjat med bakåtkullerbyttor. Men kul är det ändå, man får lida lite pin men klart värt det. Ska bara slappa nu, ledig imorn!

Dålig bild, men fina är dom




Skorna!



Känslan inför matten och min stressnivå

xoxo


Helg

Skönt med helg men har ett uppdrag inför måndagen.. Vilket är att röja mitt skrivbord från smink samt tvätt så jag kan sätta mig och räkna typ 7000 tal matte som ska vara klart gärna idag. Annars kommer helgen bjuda på massa kul också. Ska och fixa mina naglar imorn, tyvärr så lossna en igår samt gick min egna nagel då av idag, hoppas för allt i livet att det går att limma en tip på den så jag får fina naglar. Sen ska jag hänga lite med Jenky på stan, skvaller skvaller på G! Och efter detta hem för fix o trix för att sedan bege mig till Pedro där festen drar igång. Förfest där, sen norrskensröjet på skolan, sittning för er som inte vet. Grymt taggad för detta ska ni veta! Söndag lär bli lugn, kanske räkna den där matten, och röja skrivbordet i förebyggande syfte.

Ikväll blir det familjemys. Många olika planer som inte stämde alls, inte en enda. Förstår mig inte på min familj ibland. Någon kan säga något som ska göras som denne tror alla vet om men endast själv bara tänkt det så inget vet vad som gäller. Vanligt förekommande fenomen hos familjen Ström. Men visst skrattar vi en del åt det också, galenskap. Nu ska jag göra nån annan nytta här i världen.

xoxo

RSS 2.0