Less

Idag är jag allmänt less. Ska snart till jobbet så då får jag nå annat att koncentrera mig på, ska bli skönt. Försökte med att ha katterna i sängen igår men slutade med att Chiwa bara naffsade på mig hela tiden. Tog och tröck ihop hennes mun och puttade bort henne några gånger bara det att en av dom där gångerna tröck jag ihop munnen medan hon fortfarande hade min arm där.. fick ett litet jack, litet, men fan de gjorde ju ont ändå. Sen lyckades jag glömma toalocket igen så nu har även Crius fått bada. Fick ju gå upp och torka av honom då mitt i natten. Så dryg kväll.. Sen hade jag svårt att sova då många tankar flög runt. Men vad gör man?
 
Hur som så kan jag visa det senaste jag pysslat med för att sälja. Den blå är skickad och betald och hoppas min kund blir nöjd! För er som inte vet så är det bokmärken.
 
 
xoxo
 

Fyller år snart

Jag fyller år snart, knappa tre veckor kvar nu. Hitills har jag önskat mig ekonomiska bidrag, en symaskin, nya löpskor och ett klösträd till katterna. Klösträdet kommer snart på posten som tur är så kanske kissarna fattar att det är skönt att klösa på annat än Anders fotöljer eller mina korglådor i badrummet. Sen kan man ju önska sig lite annat, som typ den här!
 
xoxo
 

Konst i häktet

Stod ju som ni vet i Råneås gamla häkte och sålde mina, Linns och Rebeckas prylar för två helger sen. Det var ju ett kanonställe men inte så bra promotat av dom som höll i marknaden så det var ju tyvärr inte så många som hittade dit. Men så här såg det ut i alla fall och står gärna där igen om dom bara fixar lite mer reklam runt det!
 






 
xoxo
 

Midsommar

Midsommar firades detta år hos farmor med familj. Eller syster och Dennis titta förbi för att sedan åka vidare till Kalix men det funkar lika bra det. Bara man ser varandra så är det ju bra! Blev en massa god mat som självklart hör till och fint väder med två prommisar. Gick upp i skogen på väg som slutar vid en typ äng. Tidigare varit ängar så långt ögat kan se där man slog gräs för djuren (om jag mins farmors berättelser rätt) men nu är det så mycket skog ivägen så ängarna syns knappt eller är knappt kvar. Hur som, när vi väl kom dit och tittade upp så var det som att vi hamnat i Jurassic Park. Hur många trollsländor som helst som flög runt, nästan lite läskigt!
 
Hur som, en riktigt trevlig dag för att sedan ta bussen hem till våra små monster. Igår var också första gången Crius kom och la sig självmant på mig och somnade i min famn. Ville ju bara dö så söt, dock var klockan typ halv ett och jag var själv supertrött och ville gå och sova. Men när dom väl lagt sig självmant så har man ju svårt att flytta på sig!
 




 
xoxo
 

Kattblogg

Förlåt, men jag fotar dom små liven kanske lite för mycket, men vad gör man? Har i och för sig idag velat ha ihjäl dom båda två när vi märkte att dom bitit hål under soffan så dom tar sig in där, ligger på varsin sida och slåss. X antal småhål där under. Tejpat igen det stora och hoppas dom inte hittar ett sätt att få upp det på, men det är väl bara en tidsfråga.
 
Har annars provat på att göra egen tvål ikväll. Väldigt enkelt då jag bytte från vattenbad till micron istället. Lyckades få vatten i mer än halva massan, Förhoppningsvis blev det inte allt för mycket utan det stelnar ändå. Får så på ett tag hur det ser ut!
 
 
xoxo
 

Rört på fläsket

Kom hem ganska nyss från en prommis. Gick hem till mor och far för att hämta vaccinationspapprena som morsan råkat få med sig hem igår. Sen promma hem igen. Mätte nu på eniro och det visade sig ändå vara dryga 5 km. Bra att veta så kan man springa den sträckan också. Tro mig, 5 km 3 ggr i veckan, då händer det grejer! Känner mig så sjukt degig och det känns bara så omotiverande att gå in och träna på ett gym. Samtidigt skulle jag behöva nya skor för dom jag har är helt slut i dämpningen och det uppskattar inte mina knän. Känns som att ett och annat inköp kommer att ske när lönen kommer.. eller?
 
 
xoxo
 

Stressigt liv!

Oj vad det händer saker just nu. Marknaden i helgen gick hur bra som helst. Lite motgångar då dom inte riktigt hade planerat sin sak med att vi skulle stå bland kyrkstugorna. Vilket var synd för det var ett väldigt fint ställt att stå på. Jag blev placerad i Råneås gamla häkte. Hur vi nu ska ta det vet jag inte men jag slapp ju sitta i en cell i alla fall. På söndagen flyttade jag faktiskt ner till det vanliga området och då gick det bättre för min del. Sålde allmänt ungefär lika mycket alla dagar så det var ju jämnt fördelat.
 
Idag har jag varit med missarna hos vetrinären. Tror jag var lite nervös själv och smitta av mig för Crius var i upplösnings tillstånd. Var ganska många hundar där så när jag tog ut honom från väskan så skaka stackarn som ett litet asplöv. Chiwa var lugnet själv men sprutan gjorde ajaj. Men hoja vad fina dom är och jag måste visa vår lilla Superman när han sover, knasig katt!
 






 
xoxo
 
 

Glömde stänga toalocket...

Det har gått jätte bra att få hem Chiwa och Crius. Med försiktiga steg nosade dom på allt i lägenheten tills dom var nöjda. Nu är det som att dom aldrig bott någon annanstans. Natten som var så kuta dom runt i sängarna över oss om vartannat men även låg bredvid/på oss och sov. Har väl kanske inte fått den bästa sömnen men dom får komma undan med det bara för att dom är så söta!
 
Råkade ju ske en liten olycka här då också. Råkade visst glömma stänga toalocket så när Chiwa gick in på en mörk toa och skulle hoppa upp på toaletten så råkade det visst bli I toaletten! Hon tog sig ut själv innan vi hann in för att rädda henne men stackarn var ju lite blöt och något skärrad. Tror hon tänker en gång till innan hon hoppar upp på toastolen. Hon har fått en riktig förkärlek till badrummet i sig. Igår kröp hon in under badkaret, var ju okej, var ju torrt då. Imorse gjorde hon det igen efter att jag duschat. Fick lite panik att hon typ skulle slicka i sig vattnet som var fullt med shampo mm, men hon verkar inte ha blivit sjuk i alla fall om hon nu gjort det. I alla fall, när jag väl fick ut henne hoppade hon ju direkt i kattlådan.... Som att gå på en sandstrand efter man badat.. Så ja, fick ju kattsand spritt över hela huset. Försökte skölja av fötterna men sanden bara klumpade in i pälsen, suck!
 
Imorn blir det jobb mellan 7-11 för att sedan ta raka spåret till Råneå marknad. För min plånboks skull hoppas jag att jag får sålt minst ett träd!
 
 
xoxo
 

Suveränt!

Riktigt bra dag igår, riktigt bra dag idag. Första dagen på jobbet gick finemang, andra dagen ännu bättre. Helt sjukt vad man kommer ihåg saker ibland. Men minst lika mycket man glömt, men i alla fall, klarar mig ganska bra ändå!
 
Sen igår blev det att åka och jaga ett partytält som jag kan gömma mig under i helgen från regn och sol. Började med att vi skulle köpa ett för 250 kr, gick vidare med att vi skulle köpa ett "snyggt" som gick att använda sen för 1200 kr, slutade med ett för 175 spänn som lika kan slängas när det har tjänat sitt straff i helgen. Synd dock att det inte blev det dyra alternativet, för mitt bord hade då fasen varit snyggast på hela marknaden om det hade funnits inne i rätt storlek. Men men, det löste ju sig ändå. Sen när jag kom hem så blev lyckan med total efter lite mat i magen. TV-paketet som jag beställde förra veckan låg och väntade så fint i brevlådan. Även ett till paket, ett paket som inte var beräknat förrän nästa måndag, nämligen mina visitkort! Blev så jäkla glad eftersom jag behöver dom nu i helgen på marknaden. Var ju därför jag ens beställde dom. Så det var ju mer än super!
 
Idag har vi även börjat kattsäkra vår balkong, blir så jäkla bra så det är inte sant. Fick sms idag om att skyddsnätet kommit till ICA också så får hämta det imorn. Batterierna i borren tog slut så hann bara få i en och en halv skruv innan den gav upp. Men nu ligger den på laddning och imorn kör vi!
 
Nu är man nyduschad och nermyst i soffan för kvällen. Biggest Loser final väntar och mycket mer, har ju SÅ många kanaler nu så man vet ju inte vad man ska välja!
 
xoxo

Date day!

Haft en så himla bra helg med världens bästa! Igår gick jag och Anders en lång prommis på nästan 8 km. Ska försöka börja promenera och springa lite också. Springa blir svårt tillsammans eftersom Anders har världens längsta ben och jag är den långsammaste löparen i stan. Men promenera kan vi göra tillsammans och också besöka vårt fina Ormberget för lite backträning tillsammans. Sen på kvällen igår blev det lite fest och häng med vänner från förr och nya bekantskaper, var riktigt kul men vi skippade krogen och gick hem när resten skulle ut.
 
Idag har jag solat en stund på balkongen och sedan cyklade vi in till stan för lunch på sushi baren, så gott! Efter det cyklade vi hem och förbi ankdammen där superSMÅ och superSÖTA ankungar simmade runt. Var synd att vi inte ha nå att mata dom med bara. Cyklade sedan förbi golfängen och kunde ju inte hålla oss utan det blev en runda där jag vann, hihi! Han lät mig vinna tror jag! Efter detta cyklade vi hem längs vattnet och nu sitter vi här och myser. Haft en riktig date day och är så nöjd med dagen!
 






 
xoxo

Längtar ihjäl mig snart!

Jag har haft söndag hela dagen men insett att det faktiskt är lördag. Ska jag vara glad för att det är en dag till jag är ledig eller ledsen för att det är en dag extra tills vi får hem Chiwa och Crius? Blandade känslor här! Håller i alla fall på att längta ihjäl mig. Att ha en massa kattprylar hemma men ingen katt... känner sig kanske lite som crazy cat lady, men åh man blir galen när man längtar så här mycket! Ska försöka hitta på nå vettigt istället..
 
 
xoxo

Dålig uppdatering här!

Har inte ens själv sett att man försvnunnit i typ en vecka. Men jag lever! Just avnjutit min allra första egenlagade rabarberkräm. Den var helt fanastiskt god så detta får vi göra om! Var inte svårt heller, trodde det skulle ta lång tid men det gick riktigt snabbt och nu är jag mätt och glad!
 
Igår blev det mys med Anders. Gjorde köttfärsbiffar med potatiskroketter och ädelostsås, mums! Fick oss lite rött vin till det också, riktigt mysigt. Innan detta så var vi på storheden och shoppade loss åt katterna. Blev mat, sand, en sele med koppel (jag SKA gå ut i gräset med dom, haha), en klösmatta som ska försökas monteras på väggen med typ spik.. får lura på det ett tag innan jag slår hår i väggarna. Men i alla fall, matskålar blev det också och dom står uppradade och redo att mata våra små. Låt det bli nästa vecka!!
xoxo

Min helg

Min helg var sverän som sagt kanske, Men nu är det sommarlov i en vecka så härligheterna fortsätter! Idag ska jag städa som en galning, var ju faktiskt inte så jätte fint väder ute så jag lider inte. Men väldigt skönt att få in lite frisk kalluft i lägenheten. Ikväll blir det att springa Vår ruset som ör 5 km. Vill ju inte påstå att detta kommer gå bra men får göra så gott jag kan. Har nog inte tränat löpträning sen i höstas och nu också varit sjuk i två veckor. Men heja mig!
 




Rabarberpaj för er som har svårt att se (inklsive mig själv) GOTT!
 
xoxo

Snart är det dags!

Haft en underbart skön helg i stugan ska ni veta. Började dock lite tungt med et härligt migränanfall. Nu när all stress har släppt från skolan, Berlinresan och allt så kom det som ett brev på posten. Men överlevde så klart och haft det skönt i solen och skönt inomhus när regnet visat sig. Grävde upp en del smultron som tydligen lagt beslag på typ alla rabatter i stugan så nu har vi smultron på balkongen också, hoppas verkligen att det blir några bär!
 
Har även idag varit en sväng till kissekatterna. Dom har blivit så STORA! Vet inte vad för katt mamman parat sig med men han måste ha varit någon enorm ras. Kommer bli som kungligheter dom där två när dom växt klart. Chiwa är störst, så hon kommer torligen äga hela huset samt de inneboende! Så nu är det cirka en och en halv vecka kvar tills dom får flytta in hos oss. Längtar så sjukt mycket!
 
Väskan på första bilden är vår som vi ska hämta gem dom i sen.. bara det att lite fel katt la sig i den. de där är inte ens mamma katt utan den andra som dom har, haha!
 














 
xoxo

RSS 2.0