Norrsken

Var ju i stugan några dagar här i veckan och en kväll var det riktigt fint norrsken på himlen. Jag som aldrig fotat norrsken skulle ju ändå tvungen försöka. Utan stativ blev det ganska skakigt men det funkade ändå helt okej och man ser till och med stjärnorna! Hade ju kunnat jobba lite mer med inställningarna om jag hade haft ett stativ och faktiskt kunnat fått en relativt skarp bild. Men så här blev det med 15 sekunders slutartid!

xoxo
 
 

Påsk i stugan

 Spenderat torsdag-lördag i stugan med mor och far. Det har ätits våfflor, pimplats, grillats och solats en hel del. Ser ut som en prickig kräfta i ansiktet men är nöjd ändå! Farmor har varit med på ett hörn och Linnea och Dennis kom även dom på besök en sväng igår. Tagit en massa bilder men ingen ork att lägga upp dom just nu, men ni får denna lilla kyckling som farmor gav mig i ett litet paket!
 
xoxo

Äntligen påsklov!

Nu har jag tagit lov! Så underbart skönt det ska bli med lite ledighet. Har en del saker för mig under lovet men ingenting som skulle kunna stressa ett hårstrå på mig. Imorn åker jag till stugan för att verkligen stressa av, det blir bastu, öppen eld, mys i soffan och väldigt mycket läsa bok, förhoppningsvis solsken! Sen blir de partaj på söndag för att sedan återhämta sig till fredag då Stina kommer upp. Saknar min pingla och nu blir det totalkalas! Skåningen ska få smaka på norrland! Blir ishotellet på lördag och det är ju en first för oss allihopa, kommer bli skit kul! Tänkte visa lite bilder från veckan som varit här nedan.
 

I söndags blev det en trip till storheden för mig själv. Ovan blev dagens mat, nedan ser ni ett inköp. Sökt en såndär kepa som en galning men den har ju bara funnits i svart eller typ mörkblå. Stadium Outlet levererade! Fick med mig ett par skidsockar också för skaplig peng.

 
 
Stannade kvar på skolan igår och drog några penseldrag till på tavlan som jag påbörjat. Ännu inte klar, enligt mig i alla fall. Den står här framför mig och jag letar så mycket fel jag bara kan för att fixa till i veckan förhoppningsvis, kul!
 
xoxo

Omöjligt material!

 Jag tänkte att mässingstråd skulle vara mjukare än ståltråd, men ack så fel man kunde ha! Riktigt jobbigt material så detta träd kommer att bli dyyyyyyrt, om jag ens sätter det till att säljas på vårmarknaden. Ska väl kanske till att börja med ens få ihop det, bara rötterna var ju en pina och att vrida stammen ska vi inte ens tala om. Men vi hoppas på det bästa! Tog och beställde lite annan guldtråd iställe som inte är lika tjock och förhoppningsvis inte lika jäkla hård!
 
 
xoxo

Så lika!

 Jag är en liten nörd när det kommer till animerade filmer och disney framför allt! Hur som helst så tog jag mig tid att se Rise of the Guardians nu ikväll. Så för er som sett den vet vad jag pratar om, för er som inte kan väl kolla trailern eller nå. Hur som, Jack Frost är extremt lik Ulrik Munther! Verkligen på alla sätt och vis! Försökte hitta nån bild där Ulrik inte hade hatt som man såg hur han såg ut på men det var sämre med dom, så nu fick de bli en hatt. Men kolla in säger jag bara!
 


 
xoxo

Smaksensation!

Lyckan är total! Mamma ringer på morgonen för att komma med lite halmstabröd men trodde inte att det skulle vara samma. Bara det att är hon tog upp brödet så var det exakt samma som Anders tuggat upp för mig. SÅ GLAD TJEJ! Så nu på morgonen har det varit smaksensation!
 
Sen försöker jag sälja bort, ge bort, allmänt bara bli av med all skit som jag har i min garderob och lite till. Blev just av med en ICA påse kläder som är för små. Har en till ICA påse som ska skickas söder ut till Anders lillasyster Ellen. Måste fixa det till veckan. Fotatde en jacka och två par skor till som jag la upp på facebook i hopp om att någon kan tänkas vilja ha dom. Dom står ändå bara i min garderob och används inte. Jackan är ju dock väldigt fin men för liten för mig. Jäte lycklig över min breda rygg.. not! Men i alla fall, ska pula på lite här hemma och sen ska jag till storheden för lite småshopping!
 


xoxo

Så lycklig!

 En sten har fått sin plats och jag svettas som en liten gris nu. Helt sjukt jobbigt och frustrerande att nypa fast den runt stenen. Kommer behöva sätta någon liten limklick nånstans här och där så den inte sprättar upp när den ska fraktas. Men All done!
 
 
xoxo

Köpt sten!

Det känns ju lite tragiskt men jag har faktiskt köpt sten idag, vanligt jävla sten som man kan hitta i skogen! Problemet med norrland.. man kan tyvärr inte hitta dom i skogen just nu på grund av all snö. Så jag fick helt enkelt köpa mig lite sten. Min syster kom ju däremot med en ganska bra plan. Dom håller ju på att bygga massa utanför vårat hus vilket har resulterat till x antal högar med jätte fin gråsten. Gick dit och snodde två faktiskt! Sköljde av dom efter jag fotat och dom lukta jävla avlopp, så undrar var dom legat innan. Men nu är dom inte dammiga längre i alla fall och luktar förhoppningsvis inte bajs heller. Köpte stenarna på en fiskbutik i stan. Fanns ju jättefina lavastenar som var svarta men dom var lite dyrare så tänkte att jag börjar med nå billigt först. Men nu har jag världens plan på ett träd så kommer behöva en svart lavasten. Men det får jag fixa sen, har ändå inte tråd för det än!
 
Sen sa jag en sak till min pojkvän som skulle vara kul att ni som läser och kommenterar tänker på. Skriv gärna ert namn så jag kanske vet vilka ni är och är ni okända så är ni ju det, men Anonym är lite jobbigt, för jag är ju så jäkla nyfiken på vilka som faktiskt läser min blogg!
 


 
xoxo

Strömlöst

 Sitter här och väntar på bättre tider. Hela huset är strömlöst så de här med att fixa frukost efter jag hade diskat var kanske inte en så himla bra idé! Ska på stan om en timme med Linn och Linn från skolan. Mysa lite på marknad, kanske äta en munk, vem vet? Men tänkte ju som sagt först få i mig lite frukost men får se hur det går med det. När man får använda sig utav den enda micron som är på just nu, solen, så tar det ju sin lilla tid. Men smaklig måltid när det väl gäller!
 
 
xoxo

Snart lov!

 Bara en vecka kvar nu sen är det lov! Är inte ens en hel vecka, går bara måndag, tisdag och onsdag, sen är de påsk. Kommer bli skönt med lov, ska försöka denna gång att faktiskt ta det ganska lugnt på lovet. Sagt det varje lov men haft fullt upp ändå. Det blir partaj på söndag och sen fredag kommer Stina och är över helgen. Men torsdag-lördag nästa vecka ska vara kanon lugnt, och även måndag-torsdag veckan därpå. Har väl nån liten plan att tillverka lite prylar till vårmarknaden men det ser vi som terapi. Måste ju göra något till träd!
 
Idag fick jag nästan ihop de där jäkla skåpet som vi skulle tillverka av gamla möbler. Det enda som är kvar nu är en stackars pinne som ska skruvas fast och sedan ska möbeln målas. Men måste ju fixa färg då. Tänkte att jag ska skuva fast de där imorn och fixa de sista och sen grundmåla ett varv så får jag fixa färg i helgen. Såhär ser det ut nu i alla fall, och hur det såg ut innan!
 
 
Första dagen, stol och skåp.
 


I veckan när jag äntligen fick dit benen!

 
Dagens resultat! Imorn blir den helt hel, får nog jobba lite övertid. Sen blir det en sväng på stan. Luleå har ju fixat marknad helgen INNAN löning, vet inte hur man tänkte där. Men jag sålde just min gamla kamera för 500 spänn så bra för min del!
 
xoxo
 

Sneda ben och akrylfärg

 Ojoj vad jag bara vill bort från trä och metall. Det värsta är ju att när man inte tycker om något så slavrar man. I alla fall jag! Sen hade jag ju världens jävla hally med slöa borrar, sneda ben och ojämna ben. Till slut fick jag i alla fall fast dom där pinnarna men när jag kom idag så hade man ju som inte brytt sig så mycket om hur rakt benen stod när man gick igår, så bakbenen på skåpet så att säga slutar ju innåt enhel den! Men vet ni, jag hade fan inte kunnat bry mig mindre, skåpet står och det kommer inte ramla ihop för benen sitter fan som sten. Förhoppningsvis har jag hunnit banka ihop resten av skiten imorn och sen får vi se var den hamnar, på tippen kanske?
 
Men något roligare, Stannade kvar med sällskap av Linn på skolan för att måla lite. Har ju äntligen tagit min ganvas till skolan och skissat upp bilden och idag fick den lite färg på sig. Absolut inte klar än men såhär såg det ut när jag lämnade den för nångra timmar sedan.
 
 
xoxo

Mera träd

Längtar till marknaden som vi ska ha i maj, 99,9 % säkert, nere i Smedjan. Alla är SÅ välkomna! Jag har snott ihop ett till träd och detta kommer att vara för försäljning. Ska väl göra ett eller två till eftersom jag ska behålla det första själv som jag gjorde. Denna bild tagen på lite avstånd men såhär blev detta. Bara fixa rötterna så dom inte spretar åt alla håll!
 
 
xoxo

VILL HA!

 Sitter och får länkar av Josefin på facebook på jackor.. å jag vill typ ha alla! Men hittade en som verkligen föll mig i smaken, även om jag hade velat ha den i marinblå, men denna var snygg också. Tur är så är det Vero Moda så ska gå på stan och se om dom kanske har den så kan man prova den. Studiebidrag hade inte suttit helt fel nu alltså!
 

xoxo

Till och med

 Icas frysta fiskpinnar kan göras goda!
 
 
xoxo

Motivation 0!

Åh vad det var jobbigt att åka till gymmet idag. Men just nu känner jag mig som på bilden nedan! Ett rejält axelpass med ökade vikter, kommer ha ont imorn! Sen kondition på det, eftersvettades som en gris på bussen och kände mig SÅ nöjd. Bästa är när man verkligen inte alls vill men ändå gör det, man mår så bra efteråt!
 
Sen undrar jag om det bara var jag som såg det fantatiska norrskenet igår. Det var riktigt tjockt å superfint! Nog för att jag gärna nån gång skulle vilja uppleva norrsken i någon annan färg än grönt. Men det ska väl komma nån gång det med!
 
Sen kan vi ju låtsas att hela armen är muskler.. hehe!
 
 
xoxo

God Måndag!

 Måndag som alla tycker så mycket om, eller? Men idag lyser solen och jag har fått börja dagen väldigt lugnt och skönt. Ska ha utställning på skolan i veckan så var ju tvungen gå upp i tid så jag får med mig allt och lite till. Ville bara säga God Måndag till er alla för en sådan ska jag ha idag!
 
 
xoxo

Morotskaka

 Detta blev resultatet och OH så goda dom blev! Var lite frisk med glasyren på dom här första så dom två sista fick väldigt lite, hehe. Men gott som sagt! Nu har jag ju dock morotskaka i överflöd och det hade nog räckt mer än nog att göra en halv sats. Ska skänka några till mor och far, syster och Dennis och resten åket in i frysen! Några får tyvärr inte plats.. nånstans! Så vet inte, nån som vill komma på fika kanske?
 


 
xoxo

Lugn och skön söndag

 Hela helgen har varit lugn och skön. Enda hetset var ju spinningen i tre timmar men som tur är är ju det över nu. Gör nog inte om det, inte tre timmar i rad i alla fall! Idag är det bak som står i centrum just nu. Gör en morotskaka och lyxar till det med dubbel sats glasyr, såklart! Gör dom även i cupcakes formar. så ska bli kul at se vad det blir av allt. Ska kika på kakorna nu så dom inte bränner! Sen är ju det de här med att sätta nog mkt smek i en form.. sätter ALLTID för mycket, svämmar över nästan!
 
 
xoxo

Aj min rumpa!

 Gick ju lite sådär med huvudet igår. Tog ju en nap för att jag skulle vara lite piggare och orka spinna i två timmar. Blev tyvärr dock lite förvirrad av min tupplur och åkte till Senisa en hel timme för tidigt. Det roliga är ju att jag inte fattar det förrän jag sitter på cykeln och instruktören säger "Se så duktiga alla är, här en fredag klockan 22!" Jag tittar sjukt dumt på honom och säger för mig själv "öh, nääe?" Kollar på klockan bakom honom och ser ju att den är 22, men tror ändå inte på det, så måste kolla mobilen, och visst är klockan bara 22! Tur (eller otur) så var inte killen som egentligen skulle cykla där så jag fick ju äran att cykla 3 timmar i streck! Om vi säger såhär... jag hade ont i sittbenen efter första timmen, väldigt ont. Men i alla fall, dom två första passen gick bara bra, sen efter halva tredje så var jag lite väl tömt på alla salter mm så jag blev lite yr och fick välja att faktiskt gå av cykeln, hela rummer snurrade. Hitta mig en ostbit utanför där dom hade lite mat som jag tuggade i mig. Men jag var lagomt mör. Satte mig en stund till och bara cyklade lugnt men det var obehagligt och tänkte mest att om jag ramlar av och svimmar kommer jag ju bryta benen eftersom dom sitter fast i tramperna. Skulle klia mig under ögonbrynet och fick borsta bort saltkorn som blivit kvar av torkat svett, not so very nice, men inte undra på att man blev yr. Men ändå nöjd med min insats och idag har jag så jävla öm rumpa så det är inte sant. Eller mellan benen så att säga. Tror jag fick salens hårdaste sadel. Plus var ju då att jag vann shampo och två från Grazette, världens bästa hår-produkter!

xoxo
 

Spinn för livet!

 Nyss avnjutit en underbart god middag med marinerade kycklingspett och pommes. Ska bara ta det extremt lugnt nu innan man ska röra på sig och åka in till stan för att spinna häcken av sig i 2 timmar. Dessa två timmar är ju tyvärr mellan 23-01 i natt, vet inte riktigt hur jag känner för det men är väl bara bita i det sura äpplet! Får tänka att jag bränner massa fett! Nu blir det lugna lådan i alla fall,
 
 
xoxo

Bra att vara blond ibland

 Tror ju inte att det har med saken att göra egentligen. Men jag är väldigt duktig på att få saker gratis. Tror mest att jag är bra på att snacka, eller ja, kanske inte? Hur som, i måndags var jag och åt på Waldorf. När vi går ut får jag syn på en typ av bokhylla precis utanför dörren. Den är i plåt, lite sådär industri hylla, skit snygg! Jag blir blixtkär i den och undrar vem som äger den och om den ska slängas eller användas till något annat? Dom håller ju på att bygga om i Strand Gallerian så det är ju skrot överallt. Lämnar hyllan efter mig då jag ändå inte har möjlighet att få med mig den just nu. På kvällen messar jag med Katty som jobbar på Waldorf för att fråga om hyllan kanske var deras, i hopp om att få köpa den kanske. Hon säger då att det inte finns någon hylla utanför dörren länge. NEJ, tänker jag, jävla skit. MEN! Idag däremot gick jag för att kolla vart den kunde ha tagit vägen, och som tur var hade den bara bytt plats till ett rum bredvid. Jag får tag på en byggarbetare och frågar om hyllan. Han visste inte vems det var så han vågade som inte bara ge den. Men han letade efter sin kollega som tydligen kanske kunde veta men hittar honom inte. Jag går då en sväng på stan för att sedan återkomma. Då har den SNÄLLA arbetarn pratat med sin "chef" och han har då sagt att jag FÅR ta hyllan helt GRATIS! Förstå hur glad jag blev! Åkte hem fort som tusan till mamma och pappa för att hämta bilen och nu är hyllan MIN!
 
Andra saker jag fått gratis som man kanske inte bara borde få sådär är bland annat en usb-kabel till min iPod och en SD-korts läsare för mini SD-kort. Ärligt så har jag bara frågat om dessa saker och grabbarna (självklart) som jag pratat med har då bara bett mig vänta en stund och sen gett mig sakerna gratis. Inte i någon mörk gränd, utan i butik! Finns många snälla människor! Ni kan se hyllan nedan då!
 


 
xoxo

Banka bånka!

 Har idag baknat isär hela mitt skåp jag ska göra om bara för att kunna såga av sidorna. Var tvungen att ha isär hela jäkla skåpet bara för att få lös dom två plankorna. Men men, nu ligger det i en hög istället för ihop på golvet. Men det blir säkert jätte bra till nästa vecka när det ska sättas ihop igen!
 
Snart ska jag och Anders in till stan och äta sushi. Skulle gjort det igår såklart för vår ett å ett halvårsdag, men han for iväg på egna äventyr så vi tar det idag istället. Kommer bli så himlarns gott!
 


Skåp och stol, kommer skapa magi!

 
Glad tjej igår på arbetsintervju!
 
xoxo
 

Ett år och ett halvt år

 Tiden går så himla fort! Ibland vill man bara slänga foten på bromsen och skrika stopp! Men hur som, de senaste två åren har ju varit ganska så bra om man säger så. Kommit hem från USA, pluggat, fått nya vänner, träffat min Anders, och så mycket mer har hänt. Glad tjej!
 
Sitter nu och håller på med ett träd till. Ser mest ut som en kvast med rötter just nu. Har varken långärmat eller handskar på mig, så lägger ner detta tills imorn. Handskarna är i skolan och river händerna ganska illa just nu. Förutom det så har jag och Anders varit tillsammans då i ett och ett halvt år idag, 18 hela månader! Köpte hem en ros åt honom med nå vita blommor till. Som för övrigt luktar som när häggen blommar på sommaren. Luktar SÅ sjukt gott och längtar verkligen till sommaren nu!
 




 
xoxo

Så jäkla nöjd!

 Suttit i några dagar då och då med boven som rev upp mina armar totalt i fredags. Nu hade jag långärmat på mig när jag färdigställde trädet, men inte handskar då dom är i skolan, så nu svider det lite på händerna där jag rivit mig. Men suttit och gjort grenarna vågiga och det var smidigast utan handskar. Anywho, här är resultatet, bara en sten sen som saknas som den ska stå på, eller en bit drivved kanske! Detta blev ju som mitt skötebarn så ska nog behålla det själv. Ska göra nån fler till vårmarknaden som vi ska ha med skolan sen i vår!
 
 
xoxo

Underbart gott!

 Helt sjukt hur gott det är med grillat. Den där rökiga smaken som blir är ju helt galet god. Sen gjorde ju marinaden sitt också men det var så sjukt gott så jag hade kunnat äta ett kilo kött endast! Nu ska jag bara mysa för matkoman är ett faktum. Får köra stenhårt på gymmet imorn. Blev ju inget idag då min kära karl glömt nyckeln så åkte hem på en gång. Men ganska skönt det kanske, fick vi mat på en gång. Annars hade vi väl stått och grillat först nu. Men i alla fall, vardagslyx på hög nivå!
 
 
xoxo

Grilltajm!

 Bara för att vi kan så grillar vi idag! Vad finns på eran tallrik?
 
 
xoxo

Söndag

Haft en riktigt bra söndag. Sovit länge, kollat på film, varit på en prommenad, solat, sett melodifestivalen och ätit ganska så god mat! En sak som var lite störande under min prommis. Är det svårt att plocka upp hundskiten efter er jäkla hund?! Jag började räkna i alla fall och allt som allt på den stackars sträckan på kanske 500 meter så låg det 40 högar med hundskit! 40! Så snälla, ta med en påse, och ärligt, har ni glömt den, fixa en och gå tillbaka å plocka upp den, hur jävla jobbigt det än är!
 
Men bort från skiten så ska jag visa bilder på min goda middag som jag åt nyss. Eller middag och middag, men det var mitt tredje mål idag och det var jäkligt gott! Plättar med en klicka nutella och kvarg med hallon och blåbär samt apelsin med socker och kanel. Ljuvligt!
 


 
xoxo

 

Boven i dramat

 Har har ni boven i dramat från igår. Inte klar som ni kanske förstår. Det ska klippas, böjas och monteras på en sten, SEN är den färdig. Men med tanke på hur mycket den spretar nu och hur mycket ni kan tänka er att den spretade tidigare kanske man kan förstå hur det kom sig att mina armar blir lite mindre attraktiva.
 
Idag ska det bli lite utflykt till stugan. Grilla korv, äta en våffla och sedan palt till middag. Kommer rulla fram sen! Ikväll blir det Beat också. Ta det lugnt och avsluta tidigt. Men när folk kommer som man inte träffat på aslänge så känner man att det skulle ju vara kul. Hoppas på det bästa!
 
 
xoxo

Farligt med ståltråd!

 Det är riktigt farligt med ståltråd om man säger så. Jag borde ju lärt mig från förra trädet att jag ska ha långärmat när jag härjar. Men tyvärr så har jag inte tänkt på det och inte ens kännt att mina stackars armar ser ut som världens Emo aktion. Bilderna nedan kanske inte är så nice, men ni ska veta att det ser värre ut irl! Och det SVIDER!
 






 
xoxo
 

Träd

 Sitter och har tagit mig en ett till projekt med dessa träd. Jag som bara skulle göra ett och sen aldrig mer! Men jag har ju insett att så noga som jag var kanske var lite overkill. Hade nog heller inte behövt så mycket tråd som jag hade i mammas träd. Så nu blir det lite mindre och silver!
 
Tog lite foton på min stackars koala som jag gjorde i trä och metall i veckan. Det där med tigerränder blir ju lite knepigt men riktigt tjock blev han iaf!
 
xoxo

Matching

 Vilken grej då. Igår kom mitt mobilskal som jag beställt. Bara det att det kom ju inte hem till mig, utan till mina föräldrar! Hade ju inte ändrat adressen innan jag beställde så attans på den. Fick jag vänta en hel extra dag för att få mitt fina skal. Nu har jag det i alla fall och det sitter på plats. Blev inspirerad av det och gjorde en matchande lackning för naglarna!
 


 
xoxo

En bra dag hoppas vi på!

 Duschat, ätit leverpastejmacka med varm choklad till, solen lyser och hilmen är alldeles klarblå. Hoppas på en riktigt bra dag! Ska till Boden med skolan för att samla på oss lite gamla möbler, virke mm för att bygga ett skåp genom återvinning på trä och metallen. Kan bli spännande!
 
 
xoxo

Inspiration

 Första veckan med trä och metall är snart över. Känns skönt, har verkligen inte gått bra om man säger så! Tyvärr! Imorn ska vi iväg till Boden för att hitta material för att sedan bygga ett skåp tydligen, för förvaring. Får se vad detta kan bli! Tänker stolsben i alla fall! Det är någon typ av återvinning vi ska göra, därav stolsben, kan bli coolt!
 
Annars har jag lagat två middagar ikväll, helt normalt va? Gjorde fetaostfyllda biffar med potatis och sås till, gott! Sen gjorde jag ett storkok på chiligryta för framtiden. Bara koka bulgur till när det passar. Förutom det har jag suttit och spanat på hus! Inte för att köpa men man blir ju sugen när man ser vilka hus det finns! Råkade komma över en lägenhet som ligger i Gammelstan, precis bredvid kyrkan med kyrkbyn nedanför sig. Den lägenheten var så jäkla fin så jag ville bara dö. Hade lätt kunnat stanna kvar i Luleå bara för att få bo i den lägenheten och det läget. Älskar kyrkbyn, det är så himla fint där. Så kanske, om några år, då kanske man slår till och försöker köpa den om den är till salu! Men i alla fall, jag söker inspiration till "Mitt drömhus" till specialarbetet som ska göras när trä och metall verkstan är över. Nedan kan ni se två bilder av många som jag känner kommer vara bra att ha sedan.
 


 
xoxo

Morakniv

 Blev en sväng på stan för investering i en täljkniv som tydligen ska vara nödvändig i trä och metall verkstan. Även en tumstock och en snickarpenna fick hänga med. Man kanske borde söka fram sitt gamla snickarbälte som käre far köpte till mig när jag var en liten knodd. Undrar om det är ställbart bälte på det? I så fall kanske man fortfarande kan ha det!
 


 
xoxo

Tiger-Koala

 Har trä och metall på skolan just nu och jag vill ju inte påstå att det är en favorit. Har aldrig tyckt om träslöjden. Man blir varm, det är jobbigt, man får ont, skadar sig lätt och lite sånt. Känner inte riktigt samma driv för det som för syslöjd. Men nu är det som det är och det är trä och metall som gäller. Från en övning till en uppgift så ska vi i alla fall tillverka ett djur av något slag i plåt. Banka plåt precis som när man bankade kopparskålar i årskurs 6 ungefär. Jag har då fått för mig att göra en koala som sitter på en trädstam. Om vi säger såhär, koalan blir lite skev, trädet blir ett sprucket dött träd och det kommer sluta som en ljuslykta. Men vem vet, kanske blir döhäftigt när det är klart. Blir att löda järnet imorn eftersom den ska vara klar imorn också. Lödning är ju inte riktigt min grej heller.. ni som provat kanske förstår mig, för er som inte har, ingen ide att förklara mer än att det inte riktigt blir som man vill.
 
Men nu ska jah sluta klaga här. Nedan kan ni se skissen!
 
 
xoxo

Nu funkat det igen!

 Har ju blivit smått galen på att inte kunna få upp min bloggsida och för er som också försökt så har det varit tekniskt fel. Men NU funkar det igen så in och läs!
 
Kom hem för ett tag sedan och ropade hej några gånger men fick inget svar. Hörde att Anders kollade på nånting på datorn men tänkte att han hade somnat. Så min plan var att gå in och lägga mig i sängen och krama om honom. Bara det att när jag smyger in i sovrummet så har han satt sig upp och har ryggen emot mig. När han vänder sig om hoppas han till och lite bakåt så jag trodde nästan han skulle ramla ur sängen! Minen på hans yrvakna ansikte var obetalbart, HYSTERISKT kul! Stackarn var helt förstörd men sitter fortfarande och ler med ett bubblanda skratt i halsen när jag skriver detta. Fantasitskt vad skadeglädje kan vara underbar!
 
Lite bilder från sportlovet. Ni som kör båt kanske vet var den där skylten står i Luleå skärgård!










 
 
 
xoxo

Vad är problemet?!

 Kan blogg.se typ fixa vad som än är fel? Det är flera bloggar, bland annat min. Eller jag skulle gissa alla med blogg.se i sitt namn som inte går att komma in på. Det går heller inte att ta sig in på Kontakt knappen till blogg.se så man verkar inte kunna anmäla att något är fel. Hoppas dom vet om det och fixar det snart!!!!!!

Ingen aning

 Dåligt med rubrik där men kom inte på nå bättre. Kom inte på nånting alls alltså. Ska snart gå ner till våning 2 och sedan vidare till annan gata. Blir parmiddag ikväll med en fet fransyska och.... NU! Nu får jag veta att dom slaktat kojäveln själv!!!!! Och att han typ hette RALF! Hur kan man äta nånting som hetat Ralf och troligen var urgulligt?! AH! Jag får lite panik, men okej. Tänk happy thoughts så ska väl detta gå bra. Kött är för gott för att bli vegetarian. Jösses.. Nåväl, det blir middag och film och jag hoppas på mello och hade kunnat döda för chips, men ska inte, ska sluta med chips.. Ska bli SMAL!
 
xoxo

RSS 2.0