Kuriren

Mitt internet måste vara det sämsta på denna jord, så less just nu. Allt går as segt, sen går det asbra och sen går det inte alls igen, får DAMP!

Hur som helst, igår fick jag sms från Mackan att min bild var i tidningen. Var ju på räkfrossa på Laponia med Linda och Mimmi där jag tog bilder när vi kom in mot Luleå. Visade bilderna för Pappa och han blev helt lyrisk och ville att jag skulle skicka in en så han skulle vinna sig en väderstation från Kuriren. Vet fortfarande inte vad en väderstation är för nå? Men hur som helst, nu har vi chansen för igår var som sagt min snygga bild där.






Orginalet ;D

Ikväll kan det blir Pite, vi får se vad som händer. Hade varit kul att se Veronica Maggio. Annars jobbar jag 17-20 och fram tills dess ska jag snabbis in till stan och köpa lite av varje och annars bara sitta här och mysa på. Vädret är ju inte så kanon direkt. Sen nästa vecka ska jag ta tag i träningen igen. Men ni ska veta att av någon anledning har jag träningsvärk i rumpan.. vet inte vad jag gjort men så står det till i alla fall. Har hänt massor men inget jag vet om det är värt att nämna, så so long!


Båten i onsdags, woop woop!

xoxo

Grattis till oss allihopa

Ja då är vi väl halvägs genom alla sommar barn, ungefär. Igår blev det fest för Gajja, och oj vilken fest det blev. Fick sluta tidigare från jobbet endast för att jag skulle hinna bli full, ungefär enda anledningen? Nej, men jag hojjade gärnet till Gajja där jag fixade till mig så gott jag kunde och sen blev det lite panik dricka innan vi åkte till Båten där en extremt sen middag hölls. Men gott var det och otroligt trevligt och närmare småtimmarna gled vi in mot baren och dansgolvet. Jag kan säga er att det var en fantastiskt lyckad kväll, grymt!

Men idag känner jag att alkohol inte är så grymt som man tror. Jag klarar mig helt ärligt ganska så bra utan det, om inte annat får man en skönare morgondag. Är inte bakis, men nåde jag var sliten imorse. Jag har såsat på i soffan och sen tog sig Gajja hit och det blev en tur till udden där vi solade/sov några timmar. Mycket skönt, mycket varmt. Nu ska jag försöka ta mig själv i kragen för en snabb dusch och fix inför räkfrossan på Laponia ikväll. Kommer bli grymt nice och galet gott, älskar räkor, mums!

Och just ja! Intervjun i måndags var inte på låtsas. Var ju stensäker på att nån drev med oss men när vi kom fram till Umeå och hotellet så stod det en kille med TV4 papper i handen i lobbyn så vi klarade oss. Anton är stensäker på att vi kommer med, jag är inte lika positiv på den saken, men vi får väl se. Det gick ganska smärtfritt i alla fall så hoppas gör man ju! Sen blev det en drink på All Star i Umeå och sushi innan vi styrde hem mot Luleå igen. Grymt kul dag och en ny väg att lära känna någon på. Intressant!



xoxo

Idag händer det Anton!

NU ska jag berätta om en helt vanlig tisdag som förändrade ALLT! Eller kanske inte allt, men intressant är det. I tisdags var i alla fall jag och Anton på stan, en helt vanlig dag, precis så började det. Vi gick på stan, sen gick vi skiljda vägar men möttes igen på kvällen för en film. Det är här det avgörande momentet inträffar. Anton få för sig att vi ska anmäla oss till en game show som heter Pengarna på bordet, så varför inte? Efter att ha insett att vi egentligen inte har mycket gemensamt och att vi endast kännt varandra i 2,5 veckor blir det en intressant ansökan. Men sak samma, gjorde det ju bara för skojs skull. Men då ska ni veta att i torsdags ringer dom från TV4 till Anton och säger att vi visst lät intressanta.. SAY WHAT?! Så idag händer det, idag tar vi bilen och styr ner mot Umeå där vi ska gå på casting för detta. Tror fortfarande att det är någon som driver med oss? Men sen en liiite dålig sak. Vi lämnade bara Antons mobilnummer som finns på just den mobilen som skulle bli stulen i lördags på en fest... JÄVLA idiot som stjäl just DEN mobilen JUST NU!!! Nåja, vi får hoppas på att allt är som det ska och att ingen ändrat några tider eller platser för mötet. Men önska oss lycka till!


Den avgörande bilden

Sen var min födelsedag hur bra som helst på alla plan. Jag mådde i och för sig illa hela dagen nästan, förutom på kvällen, men det fick man väl överleva? Det blev att gå på stan och köpa den efterlängtade akrylfärgen som jag än inte fått prova, grymt sugen men måste finna tiden. Sen blev det att sova i soffan en stund för att se om jag repade mig från klumpen jag hade i halsen. När jag hade vaknat, det var då Anton ringde för att berätta om TV4. Men sen blev det galen god middag, musselsoppa som smakade gudomligt. Och som alla andra födelsedagar fick jag mig tårta och en hel del presenter. Av syster fick jag ett tennarmband i naturvitt skinn, ASsnyggt. Fick även en mysig tröja från JC en flaska vin och ett fin fint kort. Av farmor fick jag en blomma samt pengar och av mor och far två adidas tröjor, en svart och en vit plus pengar. Tror det var allt, hur som helt galet nöjd! Kvällen fick sedan bjuda på några glas vin med några nära och kära, riktigt BRA dag.







Sen ska ni få höra att det ser ut som att jag varit i slaggis! Kanske inte så allvarligt. Men det var fest i lördags, så skulle jag gå på toa. Tjejen som var före mig tyckte det var en ASbra ide att stänga dörren rätt i ansiktet på mig precis när jag var påväg in. Så kanten träffade mitt vänstra ögonbryn vilket gav mig en bula samt att det är lite blått, snyggt till idag. Men får sminka över, smink är gudsgåva! Sen fick Pelle för sig att börja bolla med flaskor, flaring som det kallas för en bartender. Jag har alltid velat lära mig, ser så jäkla coolt ut. Så han visade mig lite bascis och det gick över förväntan, hade aldrig en tanke på att jag ens skulle kunna fånga en flaska för jag är riktigt kass på att fånga något som har mindre radie än en basketboll, men tji fick jag. Så skulle jag i alla fall dra flaskan i halsen rakt upp, landa den på handen och sen balansera den där.. har en liten svullnad och en liten skugga på handen nu som är öm nå så förbannat. Men det var kul, och helt klart värt det!

Nu ska jag hitta mig frukost, ladda inför den stora dagen!

xoxo

Inte okej

Jag hade en jätte bra födelsedag, men jag ska skriva om den en annan dag, lägga upp bilder och så. För jag mår så dåligt, mått illa konstant sen i onsdags, total katastrof! Igår festade ungefär hela luleå, förutom jag. Jag somnade i soffan kl tio, woho! Sen vaknade jag 12:20 idag. Jag är inte sjuk eller så, mår bara illa, jätte irriterande. Ikväll ska det i alla fall vara fest, dags att ta tag i mig själv och köra på det då. Tänkte åka in till stan och shoppa lite, men mår ju inte hundra, vänta en stund till. Sen blir det jobb 17-21, älskar att jobba när man mår dåligt, fy fan.

Nu ger jag upp, ska ladda inför stan på en timma. Har inte ens kunnat äta nå idag, finns jätte mkt gott i kylen men känner bara bläää för allt just nu.

xoxo

Kladdkaka

Så, då har man bakat för första gången på väldigt länge nu, och som vanligt blev det en kladdkaka. Men OH så gott det doftar i lägenheten ändå.Vi har grädde i kylen, men vet inte om jag får använda den.. måste checka med päronen först. Men sen blir det kladdis efter middan, mums!

Hade en bra dag på stan med Anton-Alexander. Vi kikade på tennarmband som jag önskar mig när jag fyller år. Hittade ett snyggt med naturvitt skin, aningen bredare än det jag har, läckert. Sen måste jag få hylla Antons köp, helt fantastiskt. Ett skelett karvat i trä, typ nå indian verk eller nå? Hittade massa coola grejer där men vette fan vart jag ska ha dem, passar inte i mitt rum. Behöver en egen lägenhet känner jag, men har tyvärr inte råd att flytta, suuuuger! Och så blev det sushi till lunch, fantastiskt gott ska jag säga er. Förutom detta så köpte Anton senil snöre.. som det visst heter. Ni vet sånna där man sätter på glajjorna? I alla fall så hade dom även i kedjor, as snygga. Dom hade det inte inne utan man fick beställa, men självklart firra dom det. En guld och en silver a la 70 kr. Så insom en vecka har jag sånna coolingar runt brillsen, riktigt nice.


Albert ;D

Ikväll blir det bara film å mys. Får se om Anton-Alexander tar sig eller om regnet håller honom borta, ha! Nej, inte vara elak, men trevligt sällskap är alltid ok. Ska se vad man kan planera nu, vill planera nå kul!


Tror på åska, vad tror ni?

xoxo

Anonym

Fick ett anonymt tips.. känns ändå som att jag kanske vet vem det är? Men i alla fall, linda in foten i något så jag inte kommer åt att klia, jag må säga att det var ett riktigt bra tips! Ska genast notera!

Ska snart in till stan med Anton-Alexander. Han ska bara ta sig hit först. och DAMN det suger att vara fattig. Men fyller år på torsdag och då ska väl kassan bli lie fetare, sen kommer lönen på två veckor.. blir det va? Nåja, får se vad lönebeskedet säger, men hoppas på en fet sådan! Sen fick man ju jobba två timmar extra igår så allt ser ju ljust ut på den sidan så att säga. Nu ska jag stänga ner så vi kommer oss iväg innan det börjar regna, oh no!



xoxo

Vad hände med bloggen?

Fyra dagar sen jag uppdaterade, vad hände? Jo jag blev krog galen? Gick ju ut i onsdags, sen spårade det, och nej, inte druckit en droppe i helgen.. eller jo, en drink. Men va fan gör man om en kille bara köper en drink? Dessutom en äcklig drink som säkert var mycket pengar helt i onödan. Då är jag inte så elak att jag säger nej tack, speciellt inte när den går till mig efter att han redan betalat, nej det funkar inte så. Men tack för den, den gav mig extrem huvudvärk, endast! Men i fredags i alla fall så åkte jag till syster och såg på film med massa mys. Sen tog jag mig hem och gjorde mig lite snygg för att vara total idiot och åka in till stan bara för att jag kände mig lite äventyrslysten.. Vet vad ni tänker, äventyr i Luleå? Icket troligt! Men det var helt okej, riktigt trevlig kväll faktiskt. Om man sitter kvar tills krogen stänger så måste man ju lyckats med något? Sen blev det då lördag. Var på stan med syster, åt sushi och låg på udden en stund innan jobbet drog igång. Sen for jag hem för en välbehövlig dusch innan Johan kom och hämtade upp mig. Han som skulle vara min vän denna kväll men så blev det inte riktigt. Men jag hade trevligt med flertalet människor innan jag anslöt mig till team Anton-Alexander för lite kvalitetstid på max. Sen ska jag sluta festa i klackat... får se hur det kommer att gå?

Men over all en riktigt bra helg med en massa upptåg. Dagen till ära har jag jobbat sju timmar och sen suttit hemma i soffan med pretty little liars heeela kvällen. Jag fick ju mig lite motion idag också när jag var tvungen gå hem från jobbet, så något vettigt kändes det ju som att jag fick ut av denna dag också. Så annars är jag helt ensam hemma nu när mor och far flytt till stugan på semester. Känner mig lite rädd sådär i min ensamhet. Funderar på att sova på balkongen också.. är så skandalöst varmt att just nu låter det som en bra ide! Sen har jag nästan kliat sönder min tatuering!!!! Fått ett myggbett precis mellan stjärnorna på foten och har antagligen kliat i sömnen. Försökt att inte klia just för att inte riva upp hela foten. Men det man gör i sömnen kan man faktiskt inte rå för! Så nu har jag ett littet sår, precis där emellan. Ska försöka undvika det nu.. förbannade jädrans mygg!

Och just ja! Detta hände i torsdags! Åkte ut till Lindas stuga efter en skön dag på stranden. Tror ni jag fick träningsvärk i ryggen a la grotesco?! Jag kände mig totalt stelopererad i fredags när jag jobbade, ren smärta. Men det var en galet kul kväll men bra umgänge, mycket bad, mycket bastu (som jag knappt pallade) och massor med korv och SMORES!!! (US and A!!! Memories ;D)



Sen är det massor på gång!! Jag fyller år på torsdag, så ska ha fika i veckan och sen ska i alla fall JAG festa som en dåre i helgen, är på tiden! Efter det fyller Gojjan år så då blir det middag på båten en vacker onsdag, jobbar så får se hur jag löser detta? På detta fyller Nilsson år så då får vi se vad det är för planer där. Sen har någon fågel viskat i mitt öra om pdol.. jag som skulle total strejka alla festivaler. Men jobbar ju som vanligt så det får bli att jag kör fylletaxi men kanske ändå närvarar. Hade varit kul att se Veronica, men hon spelar 30 minuter efter att jag slutat.. så tror inte det kommer funka, tyvärr! Men det löser sig. Sen har jag för mig att mellan allt detta ska Laponia och räkfrossa klämmas in. Sjukt kul sommar, bara hoppas på att pengarna räcker till.. fet lön den 25e tack! Nu ska jag lägga ner detta och sova lääänge.

xoxo


Spontanutgång, nu kör vi!


Shoppingsugen

Jag har inte prioriterat mina pengar så bra. Jag kan utan att överdriva säga att jag slösat runt 600 kronor på sushi sen midsommar. Och nu är jag så shoppingsugen så dom där 600 som jag slängt bort på gudomligt god fisk, dom hade suttit bra nu för att bland annat köpa mig ett par snygga jeans shorts och även ett par snygga ljusa byxor. Men jag fyller ju år snart och hoppas på ett extra skjut i kassan så jag kanske kan skämma bort mig lite. Måste spara pengar till möjlig resa i slutet av sommaren. Något som är bra med att jobba helger samtidigt som det suger, kan inte åka iväg nånstans på lite semester och slösa pengar. Men får se hur det blir med allt det där.

Nu ska jag plocka ihop mig för ett besök på helex innan jobbet drar igång. Hoppas på en lugn dag, förhoppningsvis inte så många som får för sig att äta ute på en onsdag, även fast vädret är fint. Men ha en suverän dag i solen ni som kan!

xoxo

Skön dag i solen

Kom hem för ett tag sen från storsand. Simon ringde så lägligt igår och var uttråkad när han var på väg hem så jag tig tillfället i akt att boka honom för idag. Jag skulle ha gått upp tidigt imorse och även ringt och väckt han halv elva. Men se hur bra det gick när man själv stängt av klockan i sömnen och vaknar först halv tolv! Vad hände liksom? Jag sov nästan 12 timmar i natt, bra jobbat säger jag. Men var inte hela världen. Gick på ica och firrade jordgubbar innan Simon hämtade och sen en snabb visit på donken för lite lunch innan det bar iväg mor storsand. Sen ska jag säga er att storsand suger i jämförelse med udden. Bara massa småbarn som springer runt och är helt galna. På udden finns det i alla fall lite annat folk som man kanske känner, mötesplatsen säger jag! Men det var trevligt i alla fall, skön musik och trevligt sällskap.

Ska käka så småningom, vet inte ens vad det blir för mat? Men tror det blir något i ugn med ris, ser ut som det i alla fall. Sen ska jag masa mig till gymmet, kan ju inte glassa hela dan. Men är sjukt hungrig nu känner jag.. måste ta mig nå, punkt nu!



xoxo

Våldtar panduro medan facebook laggar

Var in idag på Tiimari och skaffade mig en helt säck med inspiration till mitt kommande målande. Var och kikade på en del tavlor som jag skulle vilja efterlikna så har varit och kollat och kännt nu hur dom gjort. Personalen tyckte nog jag var lite knäpp som gick runt och smekte tavlor, men nu vet jag hemligheterna! Så har suttit på panduros hemsida och luskar fram lite olika saker, hittat mig en fin samilng för nära 400 kornor.. får nog tyvärr bli senare jag skaffar mig allt de där. När färg och dylikt ska inhandlas kan jag köpa lite annat smått och gott som finns i stan att hitta. Sen ska det skapas! Mor min sa idag att vi bör plasta in mitt golv, jag tyckte att ett lakan skulle räcka att lägga ut. Men skrubba färg sen eller måsta lägga om golvet var inte uppskattat, så vi ser hur vi löser detta.

Förutom den här händelsen blev jag medryckt till udden av Joss idag, mycket bra Joss! Drog med mig allt jag behövde, svänge förbi sushibaren för lunch och sen raka spåret ner till udden där sushin smakade helt underbart. Fasen, blev ju sugen på sushi nu... hungrig! Efter detta var det besöker på tiimari och sen blev det jobb till 21 idag. Hade samma gäng som käkade idag på 12 pers som vi hade igår, dock inte lika jävligt. Har inte berättat om dom för man ska inte skriva om saker som händer på jobbet om det handlar om någon annan. Men igår var det kaos, idag var det mindre kaos. När jag vaknade imorse hade jag så ont i händerna. Fattade först inte vad det var, vad jag gjort? Sen kom jag fram till att det var alla förbannade tallrikar och glas som jag burit igår kväll. Fick fin hand massage av Joss idag på stranden, men nyporna var inte vad dom brukande ändå. Det känns lite krampaktigt i dom, som att jag har träningsvärk nästan. Galet vad det kan påverka. Måste börja träna händerna på gymmet alltså, fokus på det! Men nu ska jag bege mig till rummet brevid nämligen toan, eller toaletten som man säger om man är liiite fiiinareee, suck! Och så tar vi sängen på det, klockan är ju snart miss i nassen!





xoxo

Jag tror jag flyger

Jag är så sjukligt trött så jag vet inte vad. Men helt klart värt att vara trött efter denna helg, fint! I fredags åkte jag ju till Pite och det blev ju en retur igår. TACK som fan Gajja att du ställde upp, hoppas du tyckte om ditt godis också. Vi tog oss i alla fall till havsbadet där grabbarna var halv sovande halvt påklädda, precis som vi gillar det, hö! Fick igång Andreas i alla fall och tog ett glas nere i den extremt coola hotellbaren. När resten var redo körde Gajja in oss till stan där vi slutade på Kalles. Inte världens bästa ställe men vem bryr sig när man hade kanon sällskap? Sen råkade vi på ena riktigt goa norrmän(kvinnor). Skrattade gjorde vi så vi nästan grät, drack lite mera, dansade på världens varmaste dansgolv och sen blev det taxi till hotellet. Gajja flydde ju fältet så jag fick ta en övernattning i Pite, men visst funkade det med. Sen ska ni veta att jag har äckligt tur ibland. Tog bussen hem från Pite för jag skulle och jobba idag. Frågade i nån kiosk var man köpte biljetter men det sa dom skulle gå på bussen och med kort.. men det gick ju inte. Så chaffisen sa att jag skulle få åka med men hämta ut pengar i Lule sen för jag hann inte springa i Pite. När jag kommer fram till Lule och tänker ge över min dyrbara Ipod som gissla säger han, "nej, ingen fara, jag bjuder på denna, ibland så händer det!". Jag säger då det, plötsligt händer det!! Sjukt glad för att man fick den resan gratis. Sen ska jag också säga att åka buss är sjukt underskattat, hur skönt som helst. Lite grym musik inpluggat och bara följa allt som susar förbi utanför rutan, helt fantastiskt skönt!


Hotellbaren med Andreas :)


Linus med sina norska vänninor ;D

Så nu sitter jag här, i min säng under täcket, precis som det ska vara en söndag kväll. Imorn blir det sova lääänge och sen om solen känner att den vill visa sig för mig så ska jag ut och sola en stund, känner att brännan redan börjat blekna.. kommer få ångest i vinter. Men nu ska jag sova så jag får sova länge!

xoxo

POP it!

Gårdagen blev riktigt bra! Efter jobbet hojjade jag hem fort som tusan och sen blev det att bila ner till Piteå. Gick lite halvt bra, hittade ju till centrum, men sen att hitta till havsbadet var ju en annan historia. Men jag tackar gud för att jag köpte en mobil med internet samt GPS. För skyltar kan man ju inte lita på att dom finns eller ens visar rätt. Men jag tog mig fram till slut i alla fall. Så det var ett kärt återsenede med Andreas. Hade ett grymt bra snack med pites pavarotti också, härligt gubbe! Han såg i våra ögon att vi var fina människor. Och hans ordboks uppslag på sötnos var visst jag. Sen fick vi en "får jag också krama er.. alltså jag är inte bög!" Grymt skön snubbe, HA! Men det var en bra kväll, Andreas hade två vänner som hängde med under kvällen också. Sen var det dags för domarna att sova så då åkte jag hem, slutet gott allting gott!



Idag blir det jobb 17-21. Sen hade det varit fint att åka till Piteå igen, men bilen försvann ju nu och någon kom på att sista bussen skulle gå 20:10 ikväll så det kör ihop sig för det. Men om det nu ska bli det ikväll på något vänster så bör man ju vara redo. Ska ta mig en dusch nu i alla fall, känner mig inte alls så mysig. Ha de!

xoxo

Fredag

Thank God it's Friday! Inte för att jag har så stor lycka av det eftersom jag jobbar helger också, men skönt med helg. Sitter i soffan och kollar på Sjunde himlen, blivit en drog för mig. Är en suverän dag utanför fönstret igen men gårdagens bränna har inte riktigt lagt sig, huden är lite öm än, sen börjar jag ju jobba klockan 12 så blir inge sol för mig idag. Men hur som helst blir det jobb till åtta ikväll och sen ska jag ta mig ner till Piteå av alla ställen. Andreas är där och dömer för pite summergames. En av killarna, eller den enda killen faktiskt, som var au pair i Boston när jag var där. Så har ju inte sett han på hur länge som helst så det ska bli suveränt kul! Får se vad vi hittar på, om det är nå drag i Pite en helg som denna. Skulle behöva få ihop mina grejer nu så jag inte kommer för sent. Vet att det är en hel timme kvar innan jag börjar, men allt kan hända!

xoxo


Vill tatuera mig

Sitter här som en överkokt hummer och svettas i min säng. Haft en grymt bra dag, om man bortser från hummern. Åkte till udden så jag var där strax efter 11, sen kom Mackan och gjorde mig sällis strax efter 12. Sen låg vi till tre ungefär, då var jag HUNGRIG, så det blev sushi igen, HI! Ätit sushi nu tre av fyra dagar, men är ju så gudomligt gott. Sen blev det valet eller kvalet om ja skulle hänga med Mackan tills jag började jobba eller om jag skulle ta mig till Helex. Vad tror ni? Jag tog faktiskt mitt förnuft till fånfa och åkte till gymmet, fantastiskt bra av mig! Var här jag märkte att hela min baksida var extremt vidbränd. Men jag fick tränat bröst och mage, så skam den som ger sig även när det svider satan på rumpan!

Sen blev det ju jobb och jag råkade klanta mig lite. Men tror inte det ska vara nån fara, hoppas jag. Men man lär sig nå nytt varje dag så kommer aldrig hända igen! Blir jobb igen imorn, hoppas på att det inte blir lika varmt som det var idag. Jobbar från lunch så kommer dö av värmeslag, om inte annat tar jag livet av mig. Men det är bara kämpa på, det är åtta timmars passen som ger nå. gogo! Nu ska jag försöka knyta mig som jag påstått till många att jag redan gjort. Sjukt elak människa jag är, säger att jag ska sova men i själva verket sitter jag uppe å bloggar. Sen skäller grannens hund så hälften hade varit nog.. och så var det ju det här med värmen också, inte ok! Men so long!


Släpp inte lös en målare med penna i handen, då kan man bli klottrad! Men denna ska väl byggas på så småningom, kanske inte med detta.. hur vackert det än må vara Mackan!

xoxo

RSS 2.0