Done

Klar med mina tavlor som jag knåpat med ett bra tag nu när tiden funnits till. Fick ett mindre break down idag så jag har mest inte gjort nånting alls. Stressen börjar få ett järngrepp om mig igen så nu får jag backa några steg. Blev att säga nej till både dans och pizzakväll ikväll. Tråkigt att jag inte fick göra något av det men känner själv att det tyvärr var tvunget att bli så. Just nu mår jag ganska bra. Sitter och ser på Nalle Puhs film bara för att få lite fina barndomsminnen. Mycket fin film och man blir faktiskt aldrig för gammal för Disney.
 
Igår var det lagmiddag som stod på schemat vilket var extremt trevligt. Känns så sjukt bra att börja spela basket igen och umgås med laget. Mycket nytt folk och alla är lika härliga, riktigt kul. Blev lite väl sent både igår och i förrgår så jag har ju som sagt fått smaka på det idag. Blir nog en tidigare kväll ikväll så jag överlever resten av veckan. Kom precis på att vi har seriepremiär på söndag så min fundering på fest på lördag går ju fetbort nu. Ingen alkohol för lilla Jenny! Men jävlar vad vi ska KÖTTA!
 
 
Resultatet av mitt arbete.
 
xoxo

Köp våra grisar!!!!!

Varje år gör Sunderby folkhögskola julgrisar i marsipan. Dom är så snygga och kommer bli ännu snyggare i år! Suverän julklapp eller tryck en hel gris själv. Finns så klart traditionella med tomteluvor men även lite mer sexiga. Vi tar beställningar NU!
 
 
xoxo

Fredag!!!

Skönt med fredag! Dock en späckad helg i alla fall. Ikväll blir det träning och sen häng med brudsen här på porsön. Förhoppningsvis massa snask och en massa skitsnack. Imorn blir det lagmiddag och ska väl försöka hinna städa lägenheten som är ganska äcklig just nu. Inte så mycket skräp över allt men det är DAMMIGT! Måste ordnas. Söndag blir det dans på schemat. Undrar när man ska få sova?
 
 
xoxo
 

Norge

Det blev ett underbart Silver i Norge. Vi hade sjukt kul hela helgen och även om vi nu förlorade guldet så fick vi ju faktiskt en pallplats. Träningen igår fick jag dock skippa. Jag däckade i sängen redan kl 21. Träningen slutar 22 så somna på planen hade inte varit någon hit. Ikväll kör vi på däremot!
 
Hittat mig lite saker på stan i form av en armbandsklocka samt en mobilväska till min nya skönhet.
 
 
xoxo

Blivit med Nokia

Från den underbara Nokia 3310an till Nokia Lumia 800. Hoppas verkligen på denna telefon nu. Blev bara fett less när jag trodde instagram fanns.. så var det nå instagram tweets.. vad fan är det? Ja, det var då dina instagram, så det sög. Fast det var ju kanske ett av dom mindre problemet, eller inte ens ett problem. 
 
Sitter i alla fall hemma i soffan nu och väntar på att Anders ska komma hem så vi får äta sushi, MUMS! Har suttit på stan hela dan idag med klassen och skissat av folk och rum. Gick väl sådär men lite svårt att skissa nya saker och saker som RÖR på sig framförallt! Tagit lite fina bilder dom senaste dagarna som ja ska lägga upp nu. Imorn bär det av till Norge!
 

Chailatte här om dagen, sååå gott!


Lyckats få mina rosor att slå ut!


Dagens


Dagens


Dagens


Dagens


Sista uppgiften på teckningsläran


Min snygga stol!

Tvåpunktsperspektiv
 
xoxo

Skapa

Det går bra på skolan nu. Gjorde klart ritningen och sedan blev det en modell av stolen. Insåg att mitt sittdjup på stolen hade blivit ganska så galet. Men någon med långa ben kan ju alltid sitta på den! Nä, jag kortade ner den så ingen fara.
 
Hemma skapar jag för fullt. Jobbar med att måla akryl på canvastavlor. Blir faktiskt ganska snyggt men är ett riktigt jäkla jobb, väldigt pilligt. EN tavla är i alla fall klar nu av dom tre som jag tänkt skall höra ihop. Detta är i alla fall resultaten av den. Ska snart iväg och träna. Måste ju hinna få upp kondisen innan norge resan.. fast ja, den är ju på fredag, så LYCKA till Jenny säger jag bara!
 


 
xoxo

Dagens arbete

Äntligen har vi börjat med faktisk inredning, eller rättare sagt möbeldesign. Visste inte att vi skulle sitta och måtta som galningar idag men som tur var valde jag en ganska enkel köksstol bara fast med en hel del detaljer. Nu ser man inte baksidan på dom här ritningarna men man ser klossen mellan benen på bilden där stolen är från sidan. Ryggstödet ser likadant ut på baksidan. Hur som helst, ett första utdrag får ni här!
 
 
xoxo

Söndagsmys med Babe

Kom hem från träning för ett tag sen där vi gjorde ett beep test. Jag la ribban lågt så att säga.. kanske inte med flit. Men hoppas på att det blir betydligt mycket bättre nästa gång!
 
Har nyss bakat matmuffins som nu ska avnjutas.



xoxo

Ohälsosamt

Åh vad jag älskar SKOR! Jag kan inte få nog av dom. Satte underbaraste skorna ever på min fot idag! Ser dessutom att dom kostar 100 kr mindre i butik.. av någon anledning? Och det fanns endast kvar EN 37a när jag provade dom idag, men jag stod emot. Tänkte att jag ska försöka bli av med några skor som jag försöker sälja och sen vänta på lönen.. sen KANSKE (troligen) köpa dom.. suck, Ohälsosamt!
 
Ikväll blir det partaj med brudsen. Andes är borta så då dansar råttorna på bordet, höhö. Gajja och Malin kommer hit snart och för tillfället sitter jag i en stor t-shirt och pyjamasshorts med han handduk på huvudet.. inte så redo för fest alltså. Måste även diska och stoppa något i magen så det inte går utför ikväll. Kommer förhoppningsvis bli kanon!
 
xoxo

Ingen bra rubrik

Känner att jag bör blogga men har ingen lust. Hade lust tidigare.. men nej, inte längre. Bilden nedan visar inte mitt humör för tillfället... nej.
 
 
xoxo

Ett år!

Ett år med världens finaste. Skamligt hur mycket jag älskar min Anders! PUSS!
 
Ätit finmiddag som han lagat så vackert åt mig med några glas rött vin. Nu står chipsen på bordet och Chocolat är igång på TVn. Lyckligare tjej får ni leta efter!
 




xoxo

Helt slut

Jag har varit så trött idag. Hade match igår och även om det inte är stora skador lyckades jag stuka fingertoppen... Vem fan stukar BARA fingertoppen? Sen hade ett blåmärke börja bildas igår och idag ser det ut som ett blåbär och är väldigt ömt. Ingen aning om när jag fick det men troligen nån av dom gångerna jag låg på golvet. Eller kanske innan jag hamnade på golvet. Men ja.. vi förlorade som väntat. Vi var 9 pers och dom var typ 15-20 stycken. Sen är ju kanske inte kondisen med oss i övrigt ändå men helt okej match.
 
Idag fick vi prova på nå helt nytt på skolan, Kroki! För er som inte vet, skiss av nakenmodell. Det var väldigt hetsigt och ganska så svårt och väldigt jobbigt för både huvud och framförallt armarna. Men det var kul och nytt.
 
Sitter och ser på Äntligen Hemma och en av inredningstjejerna gjorde något fruktansvärt snyggt. Hon inreder en balkong och ville få metallräcket lite snyggare. Så hon helt enkelt lindade hampasnöre runt hela räcket. Kollar snabbt ut på vår balkong och vi har ett likadant räcke! Men vi ska väl flytta härifrån om mindre än ett år så känns kanske lite onödigt att spendera tid och pengar på det. Tråkigt, för det var sjukt snyggt!
 
 
xoxo

Lasse

Har fått mig tre stycken Lasse Åbergs glas! Riktigt fina är dom och väldigt nöjd med detta kap. 300 kronor för alla tre, check! Har nyss ätit middag med Anders och håller på att explodera. Ska iväg och spela match på 30 min så det var lite otajmat. Men kan ju berott på nån snubbe som snacka om nå hyresrättsförening eller vad det nu var i typ 100 år precis när vi skulle börja äta. Ska gå och byta om nu i alla fall!
 




 
xoxo

Röjning!

Nu har jag röjt upp i lägenheten sen jag kom hem och hunnit få mat i magen. Allt känns frid och fröjd. Var ju på Storheden igår och in på jysk där vi köpte en typ av byrå att ha i badrummet. Riktigt snyggt blev det faktiskt! Sen såg vi två tavlor som var grymt snygga dom med men i helt fel färg. Så konstnär som man nu ska likna sitter jag och skissar på liknande mönster. Kom ju på att jag har tre stycken canvas som inte ens är uttagna ur plasten än. Dessa tre kommer nog få motiven jag skissar på och sedan hängas upp på nån vägg här om dom blir så snygga så dom är värda det.
 
Sitter i alla fall nu och tittar på TV. Grymt skönt att ha en TV faktiskt. Känns som att man kan göra så mycket på sidan om samtidigt som man tittar. Hemskt mycket hemtrevligt. Ska fortsätta på mina skisser nu så får vi se om färgerna åker fram!
 




 
xoxo

Siktade på en mobil men det blev en TV

Nyäten och nöjd sitter jag i soffan och spanar in den svarta saken framför mig som föreställer vår nya TV. Den är svart för att det inte var med någon strömkabel.. emh OK! Vi köpte ett ex som gått tillbaka från en annan kund och denna kund har visst inte lagt tillbaka strömkabeln. Så det är lite surt, annars hade man ju kunnat se nyheterna eller nå annat viktigt nu.. Eller? Men den ser ju i alla fall snygg ut där den står.
 
Ska snart iväg på första dansträningen för i år. Ny lärare så får se hur det blir. Kanske är jätte dåligt eller jätte bra. Just nu är jag inte så taggad faktiskt.. så det känns ju lite dåligt. Men får se vad det blir. Sen var det ju faktiskt en mobil jag tänkte köpa när vi gick in på elgiganten. Men den fanns inte i rätt färg, därav ovanstående. Ska beställa den istället så får jag mig kanske en telefon som jag inte vill kasta i väggen.
 
xoxo

Båten

Har varit hos farmor med lille far och härjat med båten idag. Tagit ner den till stugan så nu står den där. Vissade råkade somna i utomhusmöblerna så när jag vaknat var det helt plötsligt en typ husstomme över båten. Bankade i lite skruvar och satte över en presenning (stavning på den?) precis innan regnet kom.
 
Nu har Anders rymt med Jon så jag har precis poppat popcorn och ska se på film!
 
xoxo

Basketskor

Finally! Hittat mig ett par basketskor nu i min storlek, låg skaft och relativt snygga. Inga värsting värsting men det duger absolut för mig. Billiga var dom också men kan ju bero på att det egentligen var barnskor. Det finns ju däremot inte damskor i min storlek, väldigt få i så fall, så då får det ju bli det det blir. Men jag är helt klart nöjd och hoppas dom kommer fort fort hem till mig så jag får prova. Hoppas att storleken ska stämma nu också så det inte är nå jäkla vajsing med det. Dom fanns faktiskt i 37,5 vilket SKA vara min storlek, så HOPPAS innerligt att dom varken är för stora eller för små.
 
Sen har man så klart blivit sjuk. Tränar två gånger och viruset är inte nådigt. Tänkte först köra lite chockträning och träna ikväll också men jag får helt enkelt ge mig och vila istället. Verkar bli match på tisdag vilket jag verkligen inte är redo för men det är ju bara träning. Kommer nog bli kul ändå.
 
xoxo

God natt

Ska gå och borsta tänderna och sova nu tänkte jag. Har varit en lång men bra dag. Eller smått irriterad på skolan för att jag inte fick nog med tid att avsluta en teckning.. så nu blev den inte så bra som jag hade hoppats på. Får ta bild på den imorn så får ni se. Del av bilden är jag faktiskt riktigt nöjd med.
 
Nu ikväll har jag och Anders haft riktigt mys. Vi har lagat sushi och sett på film. Gud så gott det var. Snaskat lite chips också men tror att chipsmagen gav lite extra plats till sushin för nåde mätt jag är nu. Men det har varit så mysigt så och det blir sushirester till lunch imorn, mums!
 




xoxo
 
 

Ont i kroppen

Överlevde första basketträningen för i år igår. Men ni ska veta att det känns idag. Men kul som bara den var det. Kör omgång två om en timme snart.
 
Hur som helst. Idag har jag varit med skolan och kollat en konstutställning i Havremagasinet ute i Boden. Ett gammalt havremagasin som användes för att fixa havre till hästarna som man hade aktiva inom militären. Hur som helst. Detta magasin är nu omgjort till ett hus där konst ställs ut. Fanns en hel del riktigt sjuka grejer, på alla det sätt och vis. Det sjukaste var det som hade i källaren som var uställt av Stein Henningsen. Han visar projektet Crosses Of Liberty, en liten kyrkogård med repliker av kors från den amerikanska kyrkogården i Normandie. En direkt kontrast till hur George W Bush använde fallna hjältar från andra världskriget för att rättfärdiga kriget i Irak. (taget från havremagasinets hemsida). Bara det att det mest, jag måste få säga äckliga, var toppen över i:et så att säga. När han hade ställt ut detta ställde han upp en liveshow där han själv kör upp kanyler i armen och droppar sitt egna blod öven det mittersta korset. Se bilder nedan.
 




Visst kanske en konstnär gör allt för konsten.. Men det finns ju gränser.
 
xoxo

Natten mot måndag

Vill bara dela med mig av min natt här om dan. Den var allt annat en lugn. I söndags for jag med mina tjejer och kollade på bio. Magic Mike som för övrigt var sjukt bra. Förutom all naken hud så var det en hel del grym humor i den. När jag sen kommer hem i alla fall där vid 21 tiden så har Anders redan somnat. Går och väcker han och frågar om han ska vakna en stund eller sova. Det slutar med att han vill fortsätta sova. Så när jag då sen kommer och lägger mig klockan 22 så vaknar han och vill så klart prata. Inget fel med det, klockan var ju inte så mycket. Han får i alla fall för sig sen att gå upp för han är hungrig. Lever om i köket som bara den men jag lyckas somna ändå. När han sen kommer tillbaka och ska sova där vid 3 tiden så har jag aldrig varit med om dess like. Han "bökar" som jag kallar det som aldrig förr. Jag trodde nästan han använde kudden som boxningssäck. Vänder mig om i protest och suckar ljudligt. Kändes ju som hela havet stormar! Sen hinner vi väl sova i cirka 2 timmar tills han helt plötsligt skriker rätt ut. Så klart ligger han med munnen mot mitt öra typ så det är ju som att få ett blåshorn rätt in i skallen. Jag vaknar med världens ryck och hör mig själv säga "åh herre gud vad är det som händer!". Kollar till honom och då ligger stackarn och andas väldigt häftigt i lite panik. Klappar och strycker honom på kinden och i håret så han lugnar ner sig. Sen frågar jag om han är vaken och säger att han skriker i sömnen. Svaret blev, "Ja.. Jo, jag drömde en mardröm... usch". Jag fick i alla fall sova sen efter det. Men nåååde jag var trött när jag vaknade sen och skulle till skolan. Säger som Anders, USCH!
 
xoxo

Pancakes

Nyss ätit amerikanska pannkakor som Anders lagade till så fint. Mycket gott såhär dagen efter men pallade bara en och en halv. Väldigt mastigt det där. Man förstår ju att amerikanerna är så feta som dom är. Eller många av dom i alla fall.
 
Igår var en sjukt bra kväll. Fick haka på Anders med några fler från DJ-laget och parta lite. Det var en så lyckad kväll att denna kommer jag leva länge på. Ska bli party ikväll igen men då här med några av mina vänner. Anders ska jobba på STUK så har pumpa han med musik nu som han MÅSTE spela. Kommer bli kung!
 
 
xoxo

RSS 2.0