Halloween!

Nu börjar det, nu kör vi, STENhårt! Ska snart hämta ungarna så skriver lite snabbt här nu. Har precis packat ihop mina saker för att åka iväg till Boston och till Borg när jag slutat jobba. Var tvungen att ta storbagen, wtf?! Kommer lämna den hos Borg men i alla fall. Kommer bli fest ikväll, ska bli så sjukt, kul, jävligt taggad! Sen imorn blir det att åka till Salem, får se om jag får med mig någon eller om jag får åka själv, men vem bryr sig? Lite tråkigt att åka själv kanske, men vad gör man. Jag kommer då i alla fall ha sjukt kul! Sen på lördag kväll bär det av mot New Hampshire av alla ställen. Blir en till fest och övernattning, spännande med nytt folk och nytt ställe. Så är sjukt taggad för denna helg och bävar för veckan som kommer för jag lär ju inte få så mycket sömn i helgen!

Kom hem ganska nyss från burlington, åkte först till north shore också. Skulle ju köpa mig klänningen jag la upp, den till vänster för två inlägg sen. Men ne, då hade dom ju den inte, så surt! Men tro inte jag kom hem utan påsar, nej nej. Eftersom jag bara ska ha en svart klänning nu ikväll så köpte jag ett diamanthalsband, eller plast om man nu ska anmärka på det. Kommer bli läckert! Sen ska ni ju få veta att antalet ökar, nu är det 22 par. Vet inte om det är bra eller dåligt av mig, vi säger att det är bådeoch, så behöver jag inte må så dåligt eftersom svaret egentligen är "dåligt av mig", hee.. Men det blev ett par supersnygga klackar, får lägga upp dom sen när helgen är över med resten av alla awesome bilder som kommer finnas på min kamera!

Nu ska jag få med sista grejerna och sen blir det att hoppa i bilen. Vi hörs på söndag eller måndag!

"It's time, party time!"

Vet inte riktigt vad

Vet inte om jag haft en bra eller dålig dag? Hade ett grymt spinningpass och jag tror aldrig jag svettats så mycket i hela mitt liv. Sen for jag hem och duschade, tog det lugnt en stund innan jag for iväg för att hitta mig en ny kostym för helgen. Hittade mig inte en kostym direkt, men lite rekvesita. En mask som täcker halva ansiktet, skit snygg (se bild nedan) Sen en fräsig fjäder boa och fishnet strumpbyxor på det. Kommer troligen ha min svarta klänning, men är lite sugen på den svarta klänningen jag la upp i förra inlägget, den med pärlor mellan börsten. Är dock något jag absolut inte har råd med, men VILL! Kommer se fabouls ut! Och tyvärr får jag nog ha detta två dagar i rad.. katasrof, jag vet! Men ärligt, kommer åka till två helt olika ställen med helt olika människor så ingen kommer ändå veta, så länge ingen är grymt noga med bilder på facebook. Men sak samma! Kommer bli en AWESOME helg, vilket jag verkligen behöver. Den här veckan har varit galen, och den har varit så sjukt lång, verkar aldrig ta slut. Men bit ihop bara, så tar vi helg och laddar om med gott sällskap.





Funderar på att synda.. åka på cvs och köpa nå gott, behöver köpa ett läppstift hur som helst. Sen har jag tränat så jävla bra den här veckan så jag är förvånad över mig själv, har ju till och med tränat så det känns. Köper jag lite gott så tränar jag extra länge imorn och bränner bort det då, vi kör en plus minus noll. Jag tycker jag är värd det, så det så! Och det är faktiskt Halloween, då SKA man äta godis, är ju som julafton här nästan. Ska se om man får låna bilen bara, nu kör vi på MYS!

"Poop!"

Ooooont!

Gud förbannat, gjorde en ny magövning med pilatesboll igår, helvete den var effektiv! Kan lugnt säga att ALLA tänkbara muskler i min mage värker, sen verkar det som att det drog på triceps också, för där värker det med. Vet ju att när man får träningsvärk är det för att man tränar en ovanmuskel, så är ju inte så bra, men gudförbannat det känns skönt när det KÄNNS! Ska iväg på spinning om en stund, skönt, men jag gillar fan inte spinning, speciellt inte när man går själv. Är roligare om man har en kompis bredvid som peppar en än 35+ som tror att dom är roliga när dom skämtar om gud vet vad. Men bit ihop, är värt det efteråt.

Efter detta har jag tänkt att se om dom kan ha fått några halloween kostymer på rea.. GRYM rea förhoppningsvis. Blir ju TVÅ fester i helgen och precis som vanlig fest så vill, i alla fall inte jag, ha samma outfit och spciellt inte två dar i rad. Sen skulle jag också vilja shoppa.. men det får nog vänta en stund. Vill köpa ett par klackar som jag tittat på länge, men tänkte se om jag kan hitta dom någon annanstans billigare. Sen lite halsdukar och vantar kan vara en bra plan nu. Och så hittade jag vår allas älskling dom små svarta igår, åh vad jag vill ha!



Men nu tar vi och förbereder oss för 45 min grym träning. Vi hörs ikväll så får vi se vad jag hittade, om jag hittade mig nå sen!

"I love you kittie!"

Nu spårar Amerika totalt

Asså förlåt men jag trodde jag skulle dö.. eller chockad blev jag. Gick in på America apperal för att kika vad det kunde kosta att skicka efter lite klänningar, men märkte att det är lika att åka in till Boston och köpa dom över disk. hur som helst trodde jag att jag hittat en svinsnygg med djuprygg men en genomskinlig tröja som över det, tji fick jag när jag bytte färg och skulle kolla de! Säger bara, vill ni se lite porr, kör hårt och gå in på American apperals hemsida, för där hade dom verkligen det mesta.. nakna flickor som ser helt osminkade och nerdrågade ut. Blir inte så sugen på att köpa nå av kläderna, tack gode att dom inte har dessa bilder i själva affären. Ne, snygga kläder, en del i alla fall, men tummen ner på era modeller!

Detta har dom på hemsidan.. visst blir man sugen på att handla?.. NOT!


Nytt rekord

Var på gymmet imorse och tänkte att varför inte köra lite på löpbandet, bara för att. Visste ju att mina knän inte skulle leva efter typ 15 min, men ni ska nu få veta att jag klarade av 30 min som planerat och jag fick inte ens lite ont i knäna, amazing! Så jag var mycket nöjd och körde styrka på det. Nästan en helt vanlig dag på gymmet, men en av dom bättre.

Jag har beslutsångest nu. Har ett au pair möte på fredag, som jag inte behöver gå på men hade varit kul bara för att. Men då är det ju Halloween denna helg som ni vet och det är ju one kind of a big deal här, så då är de ju fester hela helgen vilket lockar nå galet! Men går jag på mötet på fredag så kan jag troligen inte gå på festen. Vad gör man hellre, sitter med sin au pair grupp och spelar sällskapsspel eller går man på fest och rockar loss hela kvällen iställe? Ha, ironiskt att jag ens skriver det här, vet ju vad jag vill göra. Men är en tjej som jag ska prata med på mötet om Miami i mars, hon var sugen på att följa med och vi skulle prata om det då på fredag. Så känner mig ju jävligt taskig att inte åka dit och snacka med henne om det då, plus att det är dags för mig att verkligen planera in de där nu, ska ju fasen ha bestämt hemresedatum och en månad typ!

Får fundera på det där.. nu ska jag försöka göra mig klar för ungarna. Pissväder ute med regn, men ganska varmt dock, men ändå pissväder. Vi hörs senare!

"Men ha samma då?"


Luktar fett och lök

Provade mig på att steka potatis lite lätt till ungarna. Gick ju helt okej, förutom att nu stinkel jag lök och stekos om händer, fy fan vad vidrigt. Tror inte jag skulle kunna jobba i kök och göra mat hela dagarna, lider mer er på MAX och Donken, men antar att personalen rockar fett då iställe! HAHAHA, gud de där blev ju ett riktigt dåligt skämt.. nåja, lätt road på kvällskvisten.

Hur som helst, det vankas med halloween fest och jag funderar på vad man nu ska lägga pengar på så man kan klä ut sig igen. Funderar på att bara köpa en sånhär ögonmask och sen ha en vanlig svartklänning. "So what r u?"... "I'm who ever u want me to be..." Kan det funka? Tror det, för maskerna kostade typ bara 100 kronor, så lätt värt.

Ska se TV nu, har helt fastnat i en serie som heter Tower prep på cartoon network. Inte tecknad, nej, men den är faktiskt ganska bra. Lite fantasy så det är lite spännande, lite mystiskt. Så ska sjunka in i det nu. Vi hörs imorrn!

"Darn it!"

Lovely day

Vi är tillbaka på plus 20 grader här i Reading, hur underbart är inte det?! undrar ju dock vad som hände, höll på att frysa röven av mig och nu är det helt plötsligt svensk högsommar igen. Nåja, vi ska inte klaga utan njuta av värmen när den väl vill komma tillbaka.

Sen undrar ju jag om det bara är jag som gärna sover så länge jag vill och sen vaknar upp med en go kopp med något varmt, choklad, kaffe, te, vad man nu föredrar. Sitta i soffan med massa filtar runt om sig och bara mysa framför TVn eller läsa en bra bok. Är det bara jag är är det årstiden som får alla att känna såhär? Men istället för att få göra detta så vaknade jag okristligt tidigt som vanligt och for och gymmade istället. Men ändå värt, fick ju mig ett spinningpass med en helt ny inrtuktör och hon var galen! Dock körde hon väldigt mycket som hemma, har saknar isolering av överkropp bland annat, så bra jobbat!

Kikade in lite (har fruktansvärt tråkigt bara så ni vet..) på stylebytyra och hittade lite smått och gott som jag vill ha, men vet inte om jag ska orka köpa det, kommer ju ändå inte kunna använda det. Känner jag min syster rätt också så lär väl hon ha lånat det x antal gånger innan jag kommit hem också och då är det ju inte nytt längre! Men ska fundera.. har ni nå bra råd?

"Ryck upp dig.. men är så trött!"


Nu kommer polisen snart!

Ja jösses, jag hann tänkta det när jag sprang ute på gatan i bara pyjamas och inga skor att nu ringer någon polisen och så tar dom in mig snart! Men gudförbannat.. åkte hem för att fortsätta sova efter jag släppt av ungarna, var så himla trött. Ligger där och hör någon ropa "jenny, jenny, the men are here!" Tänkte att nu jävlar äre nån galning i huset som sökt upp mig. Men det var bara städerskan och männen hon prata om var nå gubbar som skulle komma och släppa av typ vedträn. Så jag var tvungen att gå ut och flytta på bilen, så gick bara ut i pyjamasen och inga skor.. tänkte ju inte på att jag skulle parkera bilen framför huset så jag var tvungen gå från gatan och sen ner och in bakvägen, oops!

Annars har min dag varit lugn, inte gjort mycket alls. Tog en dusch direkt efter jag slutat och no glor jag TV. Försöker ladda inför spinningen imorn, hade ju så sjukt tur att det var en plats kvar. Jösses, jag är verkligen helt blank i skallen, finns inget speciellt att berätta om. Eller nämnde jag att jag var på middag hos Sofia igår, det gjorde jag nog inte? Hon åker ju iväg och reser imorn och sen kommer hon tillbaka en sväng och sen är hon påväg till Sverige, helt sjukt! Första gången jag träffade Sofia var på ett au pair möte när vi for till Newport och kollade på mansions, då hade hon lika längre kvar som jag har nu, 4,5 månader.. helt sjukt, om två veckor har jag varit här i 8 månader, galet! Sen är det ju snö hemma som sagt, åh vad jag vill åka skidor!! Ska sluta babbla om ingenting nu, är trött, gonatt!

"God Jenny!"

Snart vinter

Jag kom precis att tänka på att det är månad november och en vecka bara, och nån dag om vi ska vara noga. Vi har än inte sett ens lite snö här så klimat mässigt är det väl ännu höst, men jag skulle ju vilja säga att november.. då är det väl ändå vinter, med eller utan snö? Min åsikgt i alla fall.

Gårdagen var ganska så kul. Trevligt folk, roliga kostymer och en massa dans. Sen har jag kommit fram till att ska jag ut och dansa så ska jag fan inte ha högklackade skor, går fan inte att DANSA i det, men kan gunga i takt, men dansa är ju en helt annan sak. Som vi sa igår, det finns dom som faktiskt dansar, sen finns det dom som kan hålla takten och så finns det dom som man inte riktigt vet vad dom gör men dom har i alla fall kul.
Det fanns så sjukt mycket plockmat så jag höll på att dö, inte för att jag åt av det, utan det var bara för mycket. Kände mig lite äcklad men tog faktiskt en LITEN bit morotskaka bara för att jag kände att nu är jag lite hungrig. Har kommit fram till att plockmat inte är något för mig, lite äckligt när alla går och gräver i samma chipsskål. Men som sagt, en bra kväll med suveränt sällskap, kan inte be om så mycket mer!









Ikväll blir det att åka till Gladys på kalasmiddag som jag nämde igår. Fram tills dess ska jag sitta här och sen en liten film tror jag, känner mig sjukt trött efter två sena nätter nu. Vi hörs kanske sen!

"To the hippi-weed-car!!"

En fin lördag..

..och jag sitter inne och har precis ätit frukost, 12 mitt på dagen. Ni kan inte förstå hur stort mitt sug är på något sjukt jävla gott.. typ en stor skål med lösviktsgodis en en enorm skål med chips och en skål med dip till det, GE MIG NUU!!! Eller mat, mammas kassler med grönt ris, pappas pastagryta eller farmors PALT! Hade varit så gott med riktig mat! Nog för att min värdmamma är en grym kock, men är lite less på kyckling och potatis nu, men det är gott! Men saknar ändå mammas och pappas mat så himla mycket nu. Jag ska nog ta steg ett snart och baka eget bröd, bagles varje dag börjar bli lite väl mastigt.

Ikväll blir det i alla fall au pair möte med halloween fest. Jag kommer då att dra på mig för att likna en grekisk gudinna, eller grekisk överhuvudtaget. Sitter och försöker hitta nån bra frisyr att fixa så det blir tip top. Kameran är laddad också så det kommer bilder fårn kvällens bravader imorn, utav tvekan!

Imorn blir det kalas, Gladys fyller år så blir att åka dit på middag. Kommer bli kul, tag sen man såg henne nu, illa med tanke på att vi bor typ fem minuter från varandra. Men bättre sent än aldrig, visst då? Måste väl dock hitta på nå att ge henne, nog vad tusan det skulle vara? Något gratis som inte är en teckning? Får klura på den. Ska försöka göra nå vettigt nu, vad nu det kan vara?




Mina flickor efter en 10 min smink, gud vad stressad jag var!

"Oh no, what is going on with me?!"

ojdå

Hade visst inte lagt upp inlägget jag skrev idag, ursäkt på den! Men nu är det uppe och jag skriver ett nytt här. Jobbade sent ikväll för morsan for ut med nån kompis. Ungarna hade något som kallas "Monster mash" på skolan, nå halloween jippo. Och jag säger då bara, att amerikanare tar det här waaay to serious! Men det var kul, älskade småungarna som var utklädda till pumpor och stålmän, så söta! Mina ungar var vampyr, zombi och jason.. gjorde härlig sminkning på flickorna som fick stressas nå djävulst plus att tuben med vit färg var trasig och det upptäckte jag EFTER jag har fått vit färg över hela mina svarta leggings, hurra! Hoppas det går bort i tvätten bara. Men det var kul på sätt och vis, få uppleva lite hur dom faktiskt firar här!

Skrev i förra att jag skulle försöka fixa lite bilder från idag, men det får vänta. Jag ska bara ta det sjukers lugnt nu och sen ska jag sova och sova LÄNGE imorn, förbannat så juvligt med helg! Så ok, första imorn blir bilder, gonatt!

"All the 5th graders on the flooooor!!!"

Typiskt

For in till Boston så jag skulle vara där till 10 när affären öppnade.. bara det att dom öppnade 11! Så att komma hem till 12 var ju att glömma. Sen åkte jag in med en påse och kom hem med tre bara för att jag var tvungen att fördriva tid.. fasen! Men det blev nödvändiga saker, en kofta och ansikts kräm så jag inte torkar ihop nu när det blivit torrare i luften. För att fixa mina skor då, dom skulle öppna 11, så gick och fördrev tiden, klockan 11 var grindarna fortfarande nere, irriterad. Gick iväg en sväng till och går till 11:15, grindarna är öppna men när jag tar i dörren är det låst, förbannat! Skulle jag ha missat min buss bara för de där hade jag ju dräpt någon. Dom öppna i alla fall när dom såg mig och bad om ursäkt att jag fick vänta, så lite ok i alla fall. Men nu är larmet borta på skorna och allt är frid och fröjd!

Sen måste jag säga att det verkar som att det bara är gamla och mer eller mindre lite galna människor som åker buss. Lite läskigt för det känns som att man sitter på ett dårhus, nån sjunger, nån sitter och vaggar fram och tillbaka, nån pratar om helt oväsentliga saker rätt ut i luften. Man börjar ju undra var tusan man hamnat egentligen? Sen sa varje person när dom gick av "Thank u, have a nice day!" till buss chaffisen.. Tänk om vi skulle börja vråla på 7ans buss hemma när vi går av samma sak, kommer ju tro att man är knäpp. Jag gick av sist av alla och för att inte verka otrevlig så slänge jag upp en hand och vinka hejdå, men jag kände mig ju redigt dum!

Ska försöka knåpa ihop lite bilder ikväll, jobbar sent så blir senare, men tack gode det är ju fredag! Ska med ungarna på nå Monster Mash, nå halloween tjofräs på skolan, kan ju bli spännande. Men nu ska jag vila innan ungarna ska hämtas. Återkommer ikväll!

"Who the fuck are u, are u my fucking mom or what?!" (Galen kille på tunnelbanan..)

Skolös igen

Kom nyss hem efter att ha jagat efter bootsen jag köpte i lördags, dom gick ju sönder så skulle ta mig fan ha ett par nya. Åker till Burlington och går runt som ett fån och tänker vart fan är den där jävla affären, den ska ju ligga här!! Hittar en såndär tavla där det står att affären SKA ligga där, men de gör den ju inte för den har dom ju flyttat till nån annan jävla stad! Christin hjälpte mig i alla fall så jag fick adressen till Lexington iställe. Trodde jag skulle bli knäpp för såg först inte affären bakom några träd, men vände tillbaka och hitta den, tack gode! Så travar in och allt är klappat och klart, dock fanns inte skorna där utan dom kommer att skickas till mig inom 5-10 dagar, men förbannad nu ska jag väl ändå få mig ett par boots?!

Jag var ju så dum så jag tänkte att jag skulle prova mina favvo jeans som jag tog med hemmifrån. Drog på dom igår och inser ju misstaget när dom fastnar på låren, panik! Men jag lyckas dra upp dom och knäppa dom, lite andningssvårigheter, men det gick. Hur som helst, detta måste vi ju göra något åt! Var på spinning imorse i alla fall, så det var ju steg ett. Sen ska vi äta nyttigt och mycket protein, så jag käkade stekt korv, lite pasta och keso nu till lunch, låter väl bra? Imorn måste jag tyvärr in till Boston så då får tränings vänta lite, men jag drar igång igen i helgen om jag får tid, annars måndag morgon som vanligt!

Sen om det var svårtolkat i förra inlägget så var det vår kattunge som hade sprungit och gömt sig, men som sagt så är hon tillbaka nu, gulleflickan min, usch så fin hon är! Nu ska jag glo TV, värma mig lite, började ju regna mitt i allt nu också, inte kull. Skola ikväll också så vi hörs mer troligt imorn än ikväll. Ha en bra dag/kväll!

"Is 10 dollar ok?"


åh nej..

Haha, ganska komiskt, men tror vi råkat skrämma iväg kattungen, hon är borta. Asså det är inte roligt alls, stackars liten. Måste ju hitta henne innan vi går och lägger oss, annars kan de bli jobbigt. Hon är så liten, hon lyckades ta sig in bakom en bokhylla, asså den står ju som mot väggen och har endast listen som mellanrum, helt galet liten hon är. Sen Tove så påminner hon sjukt mycket om Findus, rör sig likadant och ser likadan ut förutom färgen på pälsen då. Mamma katt hade tagit sig upp här så kan hända att lillen gömmer sig nånstans här inne, men har kollat överallt så ska nog inte råkat hamna här.

Känner mig helt utpumpad nu, galet slut. Flickorna var kvar på skolan till halv tre, pojken hämtades vanlig tid, så fick inte alls vila så mycket efter mitt förra inlägg. Hur som helst fick vi för oss att flickorna skulle hämtas klockan två, så jag var ju där 30 minuter för tidigt. Så jag gick och satte mig i bilen och sov i 30 minuter, HA! Hemlös har jag också blivit, inte bara tigger pengar på buss stationen. Men fick med dom hem också och sen var det en helt vanlig dag.

hej på er alla jag är en av jennys bästa flickor! (En av mina flickor ville skriva något och sådär blev det!)

Lillkatten är funnen! Hon hade kommit fram av sig själv när huset lugnat ner sig, duktig kisse. Med det avrundar jag detta inlägg och denna dag. Men imorn kommer det mera, blir spinning som start på morgonen och sen ska jag försöka firra mina boots. Gonatt!

(En ide om ni som kommenterar vill att jag ska svara, glöm inte att lämna mail!)

"You make me mad!!"

Oj så roligt!

Loggade in och hade massor med kommentarer idag.. tänkte vad är det nu som hänt? Hannah, stark vän som läser drog in en, men sen var de några random också. Himla kul att se att fler än mina vänner verkar veta att jag existerar, bara ännu frågan då, hur hittar dom mig? Men jag säger då bara, keep up the good work! Så ska jag försöka klura ut hur man kan svara på dom som nu ställt frågor.. Men ni som läser förgyller min dag!

Var på gymmet som vanligt imorse. Dock tog morsan bilen så jag blev lämnad med cykel, inte för att jag led, var fint väder ute. Var i och för sig inte beredd på endast +4 grader så jag höll på att dö! Sprang upp på rummet och hämtade skidjackan, vantar och buffen. Slutade istället med att jag svettades som en liten gris när jag väl kom fram till gymmet, men det ser vi som hård träning! Körde på som vanligt och sen cyklade jag hem. Väldigt spännande va?

Vi har ju fått dom små kissarna nu, super fina är dom! Tyvärr lite rädda i ett nytt stort hus så dom springer iväg och gömmer sig när dom får chansen, så bilder får komma den dagen dom inte lägger benen på ryggen, eller om flickorna lyckas få tag i dom senare idag. Men dom är så söta så, och super mjuka, som sammet. Men ja, bilder kommer sen.

Ska lägga mig ner och glo tv och njuta av att ungarna inte kommer från skolan förrän klockan två idag istället för halv ett. Håller på att frysa ihjäl också, under täcket ska vi! Vi hörs nog ikväll, äntligen en ledig kväll!!


Drar in en gammal partybild bara för att fylla ut med nånting!

"She's beautiful"


En underbar dag

Är helt fantastiskt höstväder ute, makalöst. En relativ lugn morgon med gott om tid till skola känner man sig riktigt lugn nu. Kan ju hända att mina galna 20 min på IW maskinen, styrke och sen spinning på det gör mig lite mör så man är på lite halvmysigt humör. Fick mig även lunch ute på altanen i solstolen med filtar och täcke (som dock var överflödigt, sjukt varmt ute i solen!) Åt go tunnbrödrulle med skinka och hårdbrömackor med löksill, blundade man så kändes det riktigt som att jag satt på baksidan av stugan hemma i goa Sverige. Satt där i en timme, läste lite bok och bara myste på, sen tro det eller ej så blev det lite för varmt. Men gud så underbart!



Tommy är inte glömd men det är redan två nya katter på väg. Dom ska komma idag, imorn eller på torsdag. Blir en mamma och hennes lilla unge, två flickor. Dom har än inga namn men det lär väl bli snart det med. Ska fota dom små liven när dom kommer så ni får se, gulliga ska dom tydligen vara om man lyssnar på både flickorna och mamman.

Har inget direkt att tillägga. Blir skola ikväll, näst sista lektionen, WOHO! Sen är jag klar med det besväret. Lyckades ju faktiskt få ihop något vettigt för redovisningen på torsdag så nu är det väl bara kvar att få något sånär samspel med resten av min grupp, önska mig lycka till!


Diggar ju starkt att jag fan aldrig har smink på mig längre.. not!

"Jag ska sätta mig med filtar och myyyyysa!"


Choklad är farligt

Tog nyss bilder på mina köp i helgen, bland annat chokladen.. så tänkte jag att jag kan ju öppna en rulle, den rullen är halv nu, oops! Så, nu stängde jag igen den, inge mer!





Dagen har varit helt okej. For till gymmet imorse och sen blev det tvätt när jag kom hem. Satte mig även ner och började knåpa ihop redovisningen för skolan, vet inte vad jag gör riktigt men det blir säkert bra, FAKE IT TILL U MAKE IT!! Sen hände det ju nå himla roligt när jag hämtade ungarna på skolan. Flickorna for på playdates och pojken och jag var kvar medan han spelade football med sina kompisar. Då var det en liten tax som tillhörde en av hans kompisar som minsan bestämde sig för att kissa lite.. och då kissade han lite på min pojkes ryggsäck!! Ha! Av alla ställen så blev det där, jösses.

Tog även tag då i att fota mina inköp som sagt. Vet ni vad jag hittar på mina guldiga skor? LARMHELVETET!! Försökte slita bort det, men bevisligen är dom ju gjorda för att inte kunna göra så med. Försökte sen klippa av det med en sax, bör dock byta upp mig till en tång så ska försöka hitta det bland pappans verktyg imorn, går inte det så är jag väl så illa tvungen att åka in till Boston nån dag i veckan och be dom ta bort det åt mig. Känns ju dock jävligt onödigt att slösa två resor bara för ett jävla larm.

Hur som helst, ska försöka vara lite fokuserad nu och få ner lite skolarbete så jag har nånting till imorn. Usch, vill verkligen inte, men de är över på torsdag, då är jag ätligen HELT klar med allt som kan kallas skola i detta land, skönt! Men vi hörs imorrn mina vänner!









"she's my sister until March!"

IKEA

Äntligen tog mig sig till IKEA, helt fantastiskt! Jag fryser ju ihjäl här uppe på vinden så jag tog mig friheten att köpa mig ett 15 dollars täcke, inte speciellt tjockt men är något jag saknat. Den där sjukhusfilten jag har nu är inte mysig, och absolut inte varm, så ett täcke med lite dun i är nog bättre än inget. Har av någon anledning fått värsta julkänslan, köpte mig doftljus som luktar äpple och kanel, sen blev det en flarra glögg plus en paradisask. Sen vet du mamma, den blåa lådan vi har typ massa kryddor i, som det bör stå annas pepparkakor på, dom hade den på IKEA!! Köpte den dock inte, men det blir en investering till nästa IKEA besök som SKA ske innan jul, måste ju köpa mer glögg! Sen köpte jag lite marabou så klart och bilar, plus mjukttunnbröd och lite löksill. Så vilken underbar dag jag och Paula hade, tack för att du fråga mig om jag vill följa med!

Sen Linnea så kommer jag nog vara tvungen att slänga lite saker, typ mina två linnen jag köpte i Pittsburgh som fasiken inte är så läckra längre, och mina jeans som bara spricker hela tiden så fort man tar i dom, sämst tyg. Men kan ju lugna ner dig då med att jag kommer ändå köpa nytt som är likadant fast annars. Som jag skrev på facebook idag också.. jag har 21 par skor här, vad hände där liksom? Värsta är ju att jag använder dom allihopa! Måste väl dock lägga undan lite sandaler och dylikt nu när det blivit så förbannat kallt ute. Men dags att spara inför CA nu, påriktigt. Så länge jag bara har sådär 700 dollar i mitten av november så ska jag nog överleva.

Nu ska jag lägga mig och göra något annat innan jag ska sova, hade velat se en film men blir så himlarns sent då. Ska försöka hinna med gymmet, tvätta ungarnas kläder, tvätta mina egna sängkläder och hinna ikapp mig själv med lite bilder av mina inköp. Ska försöka med ett nytt sparknep också, ta ut pengarna och lägga dom i en låda nånstans så jag fan inte kan dra mitt kort hur som helst när som helst. Sen måste jag ju berätta vad min lillflicka sa idag, jag dör vad söt. Vi pratade om familjens förra au pairer, åsså säger hon såhär.. "But then we got this girl, and this girl is PERFECT" Jag tror jag DOG! Så nu kommer jag somna gott och aldrig mer bry mig om när dom säger att jag är elak eller nå, för jag är ju ändå perfekt! Men sov så gott sverige och staterna, för det ska jag göra!

"you're not kidding me now, really?!?!"

Sju dödssynderna..

Jag har syndat, vet inte hur många av dom sju, men skulle jag gissa så säkert nio av dom! Men det är så svårt.. är inte så svårt med maten.. men jag fuskade i alla fall igår men CHIPS!!! Hur kunde jag, frosseri, INTE ok! Sen skämde jag bort mig på stan idag.. men ÅH! Jag ska sluta nu, nu är det klart med spenderandet, jag får väl låsa in mig här i Reading så jag fan i mig inte tar mig ut och kan använda mitt kort, eller så gör jag som i filmen En shoppoholics bekännelser, jag fryser in kortet i ett enormt ISBLOCK!?

Hur som helst så blev det ett par guldiga högklackat för min lilla halloween outfit, dom var inte dyra, tror inte ens som drog över svenska hundra lappen om man nu räknar på vad det kan vara, så inte så farligt. Sen köpte jag en ny hoodjacka för dom jag har har jag ju svettat ner på gymmet så inte så mysigt att använda dom under dagarna. Sen blev det en svart trekvarstärmad klänning, enkel tröja typ, som jag ska pimpa upp med lite kedjor och såntdär krafs, alltid snyggt med en svart klänning ju! Och så hittade jag ett par vrålsnygga boots, inte samma klass som dom jag skickade efter som sen inte fanns i min storlek, men ändå snygga som attan. Så där var min lön väck.. ne skoja bara, så dyrt var det faktiskt inte så hela lönen for, inte ens halva tror ja, så det var ju något positivt! Sen måste mamma ringa banken hemma, hör du de mamma?! För min internetbank funkar inte att logga in på härifrån av någon förbannat dum anledning troligen, så det får dom lösa tycker jag, för jag har ingen koll på mina svenska pengar längre vilket jag måste ha så jag vet hur jag ska göra med mina dollar.

I övrigt hade jag en fantastiskt bra dag i kluingvarningen i Boston med Borg, Marie och en tjej som heter Anna som bor i New Jersey och var här uppe med sin värdfamilj för hennes värdmamma var visst operasångerska och hade konsär här i Boston, spännande! Tack så mycket för en suverän dag! Sen nu ikväll blev det att jobba några timmar vilket jag inte led av särskligt mycket, ungarna var super söta för en gångs skull och min pojke var till och med kelsjuk. Frågade han varför han var så Huggie, och han svara "i'm tired.. that's why.." Jag tycker han kan få vara tröttare oftare i så fall, fick mig till och med en kram innan han gick och sov, hur gulligt var inte det?!

Nu är jag nöjder och trötter så ska glotta lite TV och sen blir det sova.. och sova LÄNGE imorgon så får vi se vad som händer en söndag som denna som kommer. GONATT!!

"You need to stay here and hold my hand..."

Pissväder

Är riktigt ruggigt ute med regn och iskalla vindar. Inte kul och speciellt inte när närsan inte vill vara med heller. Var helt slut imorse så åkte inte ens till gymmet, dock gav ju gårdagen lite träningsvärk i triceps efter att ha bytt övning, grymt skönt! Men jag for hem i alla fall och tvättade och mestadels låg under täcket fullt påklädd och hackade tänder, svinkallt i mitt rum! Tog även en timmes nap som kändes som ett helt dygn, hade gärna sovit i två dygn till dock. Sen gick dagen på som vanligt och nu är jag helt slut. Christin ska dock komma och hämta upp mig snart så håller vi tummarna på att halloween affären har öppet till nio och inte stänger tidigare. Annars får vi väl hitta på något annat mysigt.

Jag hoppas på en kanon helg, ska in til Boston med Borg imorn (titta nu Sofia, nu skriver jag Borg!) Ska gå runt och se på allt jag inte har råd med och bara ha det allmänt trevligt. Sen blir det jobb på kvällen. På söndag så står schemat öppet än så länge, men känner någon för att ses så bara hojta! Ska gör nå vettigt.. typ se TV. Hörs kanske senare eller imorn!

"Get off or I will hurt you!"


Vill inte vara förkyld

Har en fruktansvärt jobbigt förkylning.. endast min näsa är täppt, och så menar jag TÄPPT! Kan varken andas in eller ut, ett rent litet helvete i bihålerna ska ni veta. Hur som helst, kom nyss hem från skola. Ska göra en redovisning nästa torsdag och jag måste ju ha hamnat i sämsta gruppen.. två tyskar som inte verkar veta så mycket mer än tyska. Hela den tiden vi hade att arbeta med redovisningen satt dom med ryggarna mot mig och pratade medan jag försökte för mitt liv förstå mig på världen av ekonomi. Men hittade en del bra saker så kommer kunna fixa något utifrån det skulle jag tro, som till och med jag förstår!

Dagen har varit ganska händelserik faktiskt. Åkte till gymmet imorse och körde på som vanligt, sen hem och duscha. Skulle möta upp Christin på en halloween affär men hennes bil bestämde sig för att åka till bilhimlen så jag fick åka till henne för att hämta upp henne. Dock var hon i full färd med hjälp av trippel A att ge hjärt och lungräddning så tyvärr drog det ut på tiden och Christin hade inte tid att komma med. Så jag åkte själv och hittade mig en liten kostym.. kommer föreställa en gregisk gudinna, de ni! Lägger inte upp nå bilder förrän hela outfitten är på plats, då får ni se vilken goding till gudinna jag kommer vara! Märker nu när jag skriver att herre gud, liten kostym.. goding till gudinna.. asså det är en klänning ja, som inte går mer än över rumpan men ner på låren, ja.. men lät ju nästan horigt som jag skrev.. tror inte den är det? Vi lär ju märka, när allt sitter på plats så är det ju helheten vi ska se på, eller hur!?

Nu ska jag dra på mig pyjamasen och borsta gaddarna så får vi höras imorn, de är ju fredag, WIHUU!! Gonatt med er alla där hemma i snöstormen.

"I don't like that kind of pizza!!"


Så spännande

HA, loggade in på min blogg som vanligt, kollade översikten som vanligt och har fått en kommentar.. av någon jag absolut inte har någon aning om vem det är, hur roligt var inte det?! Väldigt intressant att folk bara kan hitta en och hur dom hittar en undrar jag ju också när dom verkligen inte vet vem man är? Men keep it up säger jag bara, blev välidgt glad av den lilla kommentaren efter en lång tröttsam dag som au pair - så tack Sofie från Lund!

Som sagt var min dag väldigt lång, jobbat från 7-19:15 idag, så dryga 12 timmar blev det, helt död! Var en helt vanlig dag, gulliga ungar, högljudda ungar, inte så gulliga ungar länge och sen gulliga igen. Samma veva varje dag, men jag är GLAD för att jag är här, och jag är TACKSAM för att jag är här, och jag är framförallt STOLT för att jag tog mig hit och fortfarande är kvar. Mamma, pappa och syster kommer alltid vara mina största idoler, men börjar komma ikapp dom själv, jag är nöjd med mitt liv, jag är stolt att jag lyckats ta mig hit och vad kan man egentligen be om annars, jag har mer eller mindre allt. Jag måste erkänna, även när det är svårt att det går emot mig, så är jag glad för vad jag gör och var jag är just nu i mitt liv.

Men hade en helt okej dag i övrigt. For med två till läkarn, åkte till biblo. Sen skulle friskisen på kalas så for och köpte present och sen körde vi henne. Hämtade upp henne och sen var väl dagen slut, fri lek endast och middag som stod på schemat. Jag är nå så sjukt trött nu.. ska lägga ner och sova, gonatt!

"NAHAHAnAHAHANANANANANAAAAA!!!!"

Inga skor :(

Fick just ett mail om att mina boots jag skickade efter för hundra år sen och sen var tvungen skicka tillbaka för 50 år sen för att få en större storlek inte finns längre.. det är en sorgens dag! Men ringde upp dom i alla fall och skulle utan problem få tillbaka pengarna inom 5-7 dagar, så då blev man lite rikare i alla fall. Nog för att jag säkert bara får vad själva skon kosta och inte dom 20 dollar jag spenderade på frakten, suck.

Var på spinning imorse i alla fall, inte alls motiverad och ville mest spy för jag egentligen inte orkade. Men jag tog mig igenom passet och jag var gudanåd svettig så nånting måste jag ju gjort rätt. Kom hem till ett hus som höll på att städas och jag tog bara en snabb titt genom ungarnas rum och fixade lite vad som var kvar att fixas. Slängde in en tvätt i maskinen och ska vika den efter jag hämtat upp ungarna. Har även nu lite problem med ungarnas mat här i huset, dom äter inte så värst mycket olika rätter så nu ska jag helt ärligt sätta mig och skriva en matsedel. Skriva ner allt dom äter och fundera vad för olika saker man kan göra utifrån det, önska mig lycka till, inte många råvaror vi pratar om här! Men värt ett försök.

Ikväll blir det skola igen, INTE taggad för fem öre. Börjar komma närmare att prata nu istället för att lyssna, och det går inte riktigt hand i hand med mig när det gäller dessa ämnen, yikes! Men fake it till u make it! Sen undrar jag om någon har en väldigt bra plan för halloween kostym, börjar dra ihop sig nu och behöver nånting bra, några tips så hör av er!

"To bad for you!!"

Ta mig tillbaka

Jag sitter och går igenom massa bilder, mer eller mindre alla labum jag har på min dator. Eller det jag har under "vänner" i alla fall. Hittade då den här bilden Linda... var ju ett tag sen man fick ha det SÅ bra. Detta kommer från hösten 08, alltså två år sen. Då var man ung och behövde inte tänka på vad man åt.. eller så gjorde man kanske det och har fått sota för det nu!



Hittade nu även den här vackra bilden på min syster. FAN VA FIN DU ÄR!!! Passar visst i ljust hår!


Skriver och skriver

Jag skriver nästan varje dag om inte flera gånger om dagen. Enda sättet att se om någon läser är att kolla statistiken, men ärligt.. kan ingen dra in en liten kommentar? Är det så himla trist det jag skriver om att det inte är värt att kommentera.. nåja, hade varit kul med lite respons i alla fall..

Sitter här nu i alla fall och gör verkligen ingenting. Hela familjen är hemma så har int tillgång till bilen så kan inte direkt åka nånstans. Ska på spinning 16:30 så är väl det jag sitter och väntar på mest. Jobbade en sådär tre timmar imorse, tog ungarna till parken och sen gjorde jag lunch åt dom, no biggie. Jag är himlarns trött av någon anledning så jag måste nog lägga mig ner en stund innan jag ska dra mig mot gymmet på hojen. Får förhoppningsvis en lite mer händelserik rest av veckan så jag har något mer vettigt att skriva om än vad jag just nu kluddrade ner. Sen om någon vill åka till CA dec 10-19, HOJTA!

"I'm starving!!!!!"

Inte ledigt, men sovmorgon i alla fall!

Imorn är det Columbus day här i trevliga USA vilket betyder helg för vissa, arbete för vissa. Min värdmamma kommer att måsta arbeta medan min värdpappa är ledig. Även jag kommer få behöva arbeta, dock bara tre timmar sådär mitt på dagen, börjar 10, så får ju i alla fall sovmorgon. Ska ändå passa på att lägga mig nu i tid så jag får sova länge, lagt mig sent och ändå vaknar före fan i helgen. Avslutade nyss trevligt mys med familjen och Chedza och hennes pojkvän. Var middag och grillade marsmallows och allämnt trevligt prat och många skämt. Kan säga att det verkligen var en perfekt kväll med familjen, alla var glada, alla skrattade och god mat fick vi, tack för den värdmamma!

Så.. inte så mycket mer att tillägga utan bara att krypa till kojs. Men vi höres imorgon så får vi se vad mina galna små frön kan tänkas hitta på dom få timmarna jag ska ta hand om dom - Gonatt!



"If a man have to go, he have to go"

Lite uttråkad..















Liksom vad hände bah...?


Vad ska vi göra en dag som denna?

Efter att ha lagt mig relativt tidigt igår så vaknade jag klockan nio imorse. Tog mig upp och åt frulle och nu är klockan bara tolv och sitter här än i min pyjamas..? Men känner mig så sjukt seg bara. Ska försöka ta reda på var min värdpappa är så jag kan få veckans check åsså tar jag nog en liten prommis, kan vara skönt, är himla fint väder ute.

Igår var jag i alla fall i Boston med Hannah. Vi tog oss till Harvard och kikade på skolan, som jag än inte hade gjort. Som min pojke sa att det bara är en gammal byggnad som är en skola, men det är speciellt när man är turist. Var en himlarns fin dag så det gjorde ju bara upplevelsen bättre. Innan detta tog vi oss in på TJmax, var tvungen hitta en jacka snabbt och billigt. Hittade mig en snygg brun skinjacka, kanske inte superbillig men relativt. TJmax är en affär där dom tar in märkeskläder och säljer billigt, så jag hittade mig en jacka från Miss sixty för 50 dollar, cirka 350 kronor, skulle ha kostat det dubbla och gud vet vad den hade kostat i Sverige, så lite kap var det ju. Sen hittade jag äntligen ett par sånnhär nördbriller som passade som en smäck. Dessa fann jag på Urban Outfitters för 10 dollar, nöjd. Vi hittade även ett väldigt mysigt cafe som påminde om Roasters, riktigt fika i form av muffins och kakor. Det finns nämligen väldigt få fik här, om det ens finns några riktiga fik alls. Var i alla fall himla mysigt och en riktigt lyckad dag. Tack för den Hannah!






Kavajen jag köpte i fredags


samt pyjamasbyxorna


Utanför Harvard


FIKA!!!

Sen var det dags att ta sig hem. Väl nere i tunnelbanan vill inte riktigt tåget sammarbeta så jag missade ju mitt tåg hem. Så jag kom på den lysande iden att åka buss istället, höll tummarna att det ens fanns en buss som gick då. Åkte dit men var då lite panik för jag hade inga pengar på mitt Charliecard, hittade en bank men helvete kunde inte ta ut mindre än 20 dollar och jag kanske hade 10-15 dollar på kortet. Detta lämnade mig ju utan pengar så jag fick bli tiggare eftersom inte mitt kort fungerade i betalmaskinerna på tbanan. Frågade två killar som såg snälla ut och sen sjönk jag så lågt och frågade kvinnan som jobbade på tunnelbanan. Fick dock hjälp istället med mitt kort och av någon magisk anledning fungerade mitt kort tillslut så jag fick mig en biljett hem, HURRA!!!

Sen hände ju dock något hemskt igår, snacka om att allt bara kommer på posten här. Stackars Tommy, en av mina flickors katt blev påkörd av en bil igår, som dessutom bara drog, stannade inte för att kolla vad som hände, skitstövel! Lilla Tommy skadade benen och ryggen och blev körd till sjukhuset. Efter ett tag efter att dom kommit hem igen fick vi samtalet att vår lilla katt inte klarat sig. Tommy var bara social när han själv ville men han var min lilla vän när jag var ensam hemma om dagarna. Så Tommy, ha det så bra i katthimlen nu.


RIP Tommy

Sitter och kollar på filmen Holes. Kommer ihåg där nångång i mellansatadiet att vi såg den på antingen engelska lektionen eller svenska lektionen. Är faktiskt en riktigt bra film så för er som aldrig hört om den kan ju se den. Nu ska jag ta på mig annat än pyjamas och göra nå vettigt av denna dag.

"Shit.. this sucks!"


Huvudvärk

Jag är för trött och har för ont i huvudet för att orka dra igenom hela dagen, för jösses det har hänt saker! Men ska svara på Linnea.. Nej, jag har inte det, eller jag har länge kvar att leva men vem har pengar för det här en gång till? Men har jag tur så får jag ju med min nån nu, så det löser sig. Nu ska jag sova, mitt huvud vill inte vara med.. Sen är jag fattig nu också, hoja!

"Jag tror han tappa den där..."

Vem är störd, jag är störd

Jag måste börja lägga band på mig, mina vänner här tror ju att jag är helt knäpp i huvudet. Men det är bara så, att när jag blir trött, då blir jag eeelaaaak, muhahah! Sen himlarns fnittrig, så inför en fest skulle jag bara kunna bli trött istället för att dricka, funkar lika bra! Var i alla fall ut med Christin och Paula, käkade först gomat på den lokala kinesiska/japanska resturangen, så att säga. Efter grymt dålig service och fruktansvärt lite dricks så åkte vi och köpte glass, pytte små Ben and Jerrys och satt och åt i bilen, gott som skanders men det blir ju att gymma bort det imorn! Tror vi allihopa var ganska så övetrötta efter en lång vecka så jag var inte den enda som fnittrade som en galning. Men huvudsaken var att vi hade fruktansvärt kul och att tiden inte gick till slöseri. Tackar för en suverän kväll!! Nog för att dom ändå inte förstår vad som står i min blogg för dom är tyskar, men kan ju ändå tacka, tanken som räknas.

Nu har jag i alla fall dragit på mig nypyjamasbrallerna och är helt redo att möta en iskall natt. Så mys hopp i sängen så ses vi imorn!

"I'm not hungry anymore but I'm tired so I'm still annoyed!"


Det händer mycket i Jennys värld

Jaha, nu har jag lugnat ner mig men hade ju PANIK igår.. ni ska veta att jag har nu varit med om min första bilolycka, och det var MITT fel! Körde pojken till träning och när jag skulle backa ur parkeringen så säger det helt plötsligt DONK och SEN börjar larmet pipa som ska pipa om man kommer för nära något. Nej jag backade inte bara hej vild, utan jag kollade faktiskt men bilen som var baki mig måste ha stått så himla till så jag såg den verkligen inte, och sen var det för sent. Bilen jag kör är mer eller mindre ett monster, typ en buss. Sitter jätte högt upp och har nu då upptäckt att om något är föra nära baken så ser inte jag det över alla säten där bak, snyggt att få veta det på de här sättet. Jag hoppade ju i alla fall ur bilen och hade ju världens panik. Det var pojkens coach och hans bil var ganska kvaddad innan jag mulade till den så det enda som faktiskt hände var att jag smällde vänster baklykta för honom och att kofångaren sprack lite på vår bil. Men sak samma, var mitt fel vilket kommer ge vår försäkring en lite dålig vändning. Jag sa självklart att jag kunde betala vad än det skulle kosta, lånar pengar från mor och far om det skulle behövas, hellre skydlig dom än någon här. Dock sa dom att det var okej, att jag inte behöver betala. Men man känner ju sig ändå SJUKT skyldig, är ju inte kul att betala flera tusen på något som egentligen inte borde ha hänt.

Efter min lilla krasch så skulle jag i alla fall iväg till skolan, var ju lite nipprig att köra men jag tog mig dit levande och sen hem igen. Så slutet gott nästan allting gott på den dagen.

Idag for jag i alla fall till gymmet på morgonen och köre på som vanligt, jobbigt men man känner sig duktig efteråt. När jag kom hem pratade jag lite med syster innan jag lyckades pajja något så det inte funkade att ringa med msn längre. Då tog jag tag i mig själv och for till Burlington mall för jag tänkte hitta mig en jacka. Tyvärr så hade dom ju inte den affären där jag sett denna jacka från internet så det enda jag fick gjort där var att fixa armbandet på min vita klocka som gick sönder i Kanada. Då fick jag ta och åka ändå upp till North shore istället där dom inte heller hade nån jacka, dom hade inga jackor.. MEN jag gjorde ett kap. Hittade en kavaj för några veckor sen som jag gärna ville ha men den var lite dyr, sådär 70 dollar. Så nu när jag kom dit hade dom reat den tre gånger så jag fick den för härliga 30 dollar istället, dryga 200 spänn - JAG BLEV NÖJD! Efter det åkte jag till Target och köpte mig att par pyjamasbyxor, jag fryser nämligen ihjäl i mina boxershorts som nästan var för varma under sommaren. Hittade även en liten godis så att säga som jag trodde skulle vara nå helt annat än det var, men det visade sig vara USAs svar på Daim, det var lite roligt att ramla över sådär.

Så småningom ska Christin komma och hämta upp mig och Paula, blir middag på resturang. Undrar dock bara nu vad tusan jag håller på med.. jag har ju inga pengar?! Ska sno lite från svenska kontot tror jag, för annars kommer det nog inte hålla för min semester i december.. iiih! Kan ha fått mig en, kanske TVÅ resekopisar nu, så ingen fara syster, jag kommer inte resa ensam, hoppas i alla fall inte det. Men vill ingen följa med, eller kan ingen, så måste jag åka själv, för det är då eller aldrig jag kan ta mig dit. Men ska lägga mig ner och känna på lugnet en stund, HEEEELG!!!!

"If u're gonna have a discussion with me u're not comming home with us.."

Absolut ingen..

INGEN har läst min blogg idag.. hur deprimerande var inte det?! Jag sitter ju till och med nu och skriver mitt andra inlägg för dagen, SKÄMMES PÅ ER ALLA! Men erat problem när ni får läsa sjumila långt med två inlägg imorrn, INTE mitt problem.. hehe.

Hur som helst så slutade jag inte för allt så länge sen, blev att jobba sent. Idag har jag haft världens hotell verksamhet. En av tjejerna hade en kompis över, sen hade pojken FYRA kompisar över. Det var kvarglömd pizza och välta bord nere i källaren.. så någon typ av fest hade dom ju. Men förutom att det var kaos så var det inte så mycket liv, så vem ska klaga egentligen, dom gjorde inte min dag sur så! Dom hade ju halvdag idag också från skolan men det gick ändå väldans lätt och smärtfritt. Städade även ur flickornas garderob idag, tänkte göra det imorn men jag var så fruktansvärt uttråkad för ingen ville ju leka med mig så jag tänkte att jag kan lika göra bort det nu på en gång. Så nu är det redo att bli målat gult där inne, check!

Jag har även funderat lite närmare på min utbildning som lär slå mig rätt i ansiktet till våren när man måste söka. Jag har då tänkt såhär, om jag nu kunde jobba ett åt utomlands så varför inte plugga utomlands också? Kanske inte ändå till USA utan något mer nära i Europa.. dock kikade jag på en sida som skulle kunna ta mig ändå till Australien, det hade varit förbannat bra! För dit vill jag faktiskt och bo ett tag, inte bara semestra en vecka utan verkligen vara där. Så om det nu finns något land som inte är så arkitekt sjuka som sverige så kanske jag har en chans att komma in där? Helt sjukt, sitter här och har dryga fem månader kvar och funderar redan på vad jag ska ta vägen nästa gång. Ska kanske göra som Hannah och leva i nuet istället, sånt här blir man ju bara stressad av. Men dock är min nästa plan att ta mig till västkusten, men helt påritkigt jag måste ha nån att resa med, jag vill inte åka själv! Så anmäl er här eller på Facebook, alla är välkomna att spendera en dryg vecka i december med mig!

Sen behöver jag lite UV strålning, se bara bilden jag la upp i förra inlägget, ser ju ut som en spöke. Solarium är ett alternativ, men då kommer väl hudcancer på posten.. suck. Ge mig sol!!!!

"What to do?"

College

Jaha, då har man börjat på College då.. jo, jag slänge au pair jobbet i väggen och började plugga istället.. eller så inte. jag är så illa tvungen att göra både och samtidigt. Hur som helst är det en allmän kurs om USA, historia, ekonomi, samhälle mm. Och som vissa vet så när dessa ord kommer upp och språket som hör dem till, ja jag kallar det ett eget språk. Då slår i alla fall min hjärna av, jätte intressant men finns inte en chans i helvete att jag ska kunna sätta det i egna ord eller att jag ens ska komma ihåg det eller förstå vad det innebär. Fick se filmer och lyssna på om "The big depression", tydligen när NY stockmarket chrashade så de sjöng om det. Så frågar läraren om vi föresten vet vad det handlade om.. jag tror jag var den enda som inte sa JA.. pinsamt. Jag har absolut ingen aning om det där, aldrig hört om det förut. Men då kanske det är dags att jag lär mig, eller vad sägs? Nåja, en lektion avklarad, 5 more to go!

Jag blev ju så inspirerad av det här nu så kollade upp lite universitet hemma. Vill ju försöka bli inredningsarkitekt, och den perfekta utbildeningen för det ligger på Chalmers i Göteborg.. med så sådär lägsta intagsbetyg på 20,0.. asså vad är det för monster som finns i denna värld med SÅ höga poäng.. jag tyckte mina var nog höga, fuck! Hur som helst räcker inte mina betyg till så måste ta mig runt systemet på något sätt.. nu hur det ska gå till? Jag har en resvervplan på civilingenjör.. men det blir då inte riktigt rätt utbildning, men får väl kämpa lite hårdare än alla andra och visa att jag helt enkelt var född till att göra detta, utan utbildning!

Nu ska jag få mig nå att äta, börjar jobba om en timme så kan ju vara en plan. Sen fryser jag som en liten gris, helvete vad kallt det blivit!!



"noo...?"

Lite efter..

Det blev inget inlägg igår.. jag var lite irriterad så kände att om jag skriver nu så kommer det inte se bra ut sen, så jag lät bli helt enkelt. Men är gladare idag, än så länge i alla fall, har tvättat ungarnas kläder vilket var typ hur mycket som helst, jag fattar inte vart allt kommer ifrån, enda dagen är korgen tom och andra så rinner det över? Sen har jag rensat ut flickornas skor som dom hade i världens berg i deras garderob, helt sjukt mycket skor som dessutom var för små för dom. Sen även plockat undan deras leksaker och böcker samt rensat ut lite kläder som jag aldrig sett dom använda. Nu kan ni tro att detta gjordes på eget initiativ, icket! Mamman bad mig hjälpa henne få det gjort under veckan eftersom flickornas rum ska målas om i helgen så allt ska ut. Vet inte men tror jag ska rensa ur deras stora garderob också, om inte mamman gör det, får fråga. Men tycker jag gjort ett riktigt bra jobb idag i alla fall!

Igår fick jag även veta när min nästa semester kommer bli, 10 decmeber till 19 decemeber. Så satt då och planerade min västkustresa som jag tänkt göra under den tiden. Det blir först LA, köra Hollywood, Beverly hills, universal studios och sunset boulevard. Sen försöka ta mig till Disney world och kanske kika på antingen Laguna beach eller Malibu. Efter det blir det att ta sig upp till San Fransicsco, ta Alcatraz, Golden gate bron, Lombard street och i allmänhet bara kolla och åka spårvagn i dom galna backarna. Sen bär det av till Las Vegas! Ska promma på Las Vegas Strip och försöka ta nån tur till Grand Canyon. Finns det någon som tycker att det här låter som en lysande ide och känner att dom vill haka på, just let me know! Än så länge är jag ensam på denna resa, och det kanske inte är så kul att resa ensam, inte heller så säkert, så HOJTA!

Nu ska jag lägga mig ner ett tag och glo lite dumburk, CIAO!





"Don't scream.."

Martha's Vineyard

Nu har man sett Martha's Vineyard också, väldigt fint och himla trevligt sällskap hade man också. Tyvärr hade vi inte så himla tur med vädret så det var SVIN kallt och galet blåsigt så nu fryser jag som en liten råtta (mina djurliknelser igen). Blev i alla fall upphämtad strax efter åtta imorse och så bar det av mot färjan över till Martha's Vineyard. När vi väl kom dit var det dags att bestämma sig hur vi skulle färdas, 20 dollar var för hyra bil lät ju himla bra.. bara det att man varföt tvungen att vara 23 år, suck. Sen kunde man hyra vespa också, så coolt! Men 69 dollar/vespa kändes lite övervälmande. Så det slutade med en turbuss som skulle kostat oss 29 dollar men vi fick "rabbat för söta tjejer rabbaten" så vi betalade bara 20, vilken ändå var lite väl mycket. Det enda man fick egentligen se var en fyr och en massa skog. Men buss chaffisen var rolig och vi fick en hel del awesome pics ändå.

Jag kommer inte lägga upp några bilder ikväll för jag är död, och jag fryser som FN, så jag ska typ sova nu, klockan är 20:15.. men jag är TRÖTT! Haft en fullspeckad helg som ni vet. Så Gonatt!!

"One rule, I start my sentences and I'm the one who finish them!!"

Borde men orkar inte

Jag borde ladda in bilderna jag tog idag, vet att alla är nyfikna. Är inte så kul att bara läsa en blogg med text, jag vet! Men jag har sådan huvudvärk så jag orkar bara inte, nej. Fick den i den fetaste bilkön ever på väg hem från north shore där jag endast lämnat tillbaka dataväskan, ovärt! Det tog över en halvtimme att komma hem och jag var redigt less. Ni ska bara veta att amerikaner är roliga människor, när det är en polisbil i närheten i alla fall. Av någon anledning så måste man tydligen sakta ner till 20 miles/h bara för att det råkar vara en polisbil vid vägkanten, varför undrar ju jag? Räcker det inte med att köra 55 eller vad det nu kan vara för hastighet, du gör ju inget olagligt och alla kommer hem fortare. Det här är faktiskt inget jag bara hittat på efter att ha sett det en gång, utan detta inträffar ALLA gånger. Det är världens propp och man undrar vad fasen är det som händer?! Så när man kommer fram där proppen sedan löser upp så är det ENDAST en polisbil som råkar stå vid vägkanten. Jag vet inte om dom tycker att det är spännande och vill kika på den eller om dom verkligen är så jävla rädda att bli stoppade? Hur som helst så kan ni väl ändå hallå hastigheten, ni måste inte STANNA!

"Förbannat, det är ju helt jävla otroligt!!"

I ett stycke!

ÅH herre gud, jag har hoppat fallskärm!! Det var så sjukt att det knappt går att beskriva. Men förutom lite andingssvårigheter under det fria fallet när luften bara forsa mot ansiktet så var det AWESOME! Det är svårt att förklara rushen man får, tror de kan vara olika för alla. Men jag var helt lugn innan, det var inte förrän vi väl hoppade som det slog mig att "vad FAN håller jag på med?!" Hade en kvinna som filmade mig också men filmen blev sådär, eftersom jag halft panik inte kunde andas så lyckades jag visst inte kolla in i kameran så bra, men det var ändå coolt, man ser att det är jag. Sen i början av filmen när jag ska säga mitt namn så säger jag STROM istället för STRÖM, HAHA! Super snyggt, men kära vänner, det är bara mina närmste som får se denna film, så vi kan bara skratta åt det iställe. Men det var coolt, om någon funderar på det så kör hårt!

Sen var det himla kul innan, jag kände mig inte så nervös, men de rökare som fanns där höll ju på att smälla av. Dom rökte cigg på cigg på cigg och efter ett tag fråga jag helt enkelt. "Är ni lite nervösa?" Fick till svar då, "What d u think?!?!" ha! Men vi överlevde och ingen hade behövt vara nervös.

Skulle lagt in lite bilder men självklart valde min kamera att dö när jag kom hem så måste ladda den innan jag kan plugga in den i datorn. Tur dock att den inte dog på plats, och nej jag hade inte med mig den upp i luften, dock tog hon som filmade massa foton så jag fick med mig en film som ska framkallas. Men nu ska jag försöka hitta på något för resten av dagen som inte innefattar pengar. Imorn blir det Marthas Vineyard så kommer gå ännu mer pengar då, jösses!


Nu är det höst!


På med halsduken!

"That was AWESOME!!!"

19 tum, så fan heller!

Var på North Shore med Hannah idag och shoppade, vilket jag egentligen inte borde. Men det blir ju mindre pengar slösade nu när jag väl kom hem och fick prova. Köpte ett fodral till min dator för ett sådant har jag inte, så tänkte att det är det ju ändå värt. Har kollat på det förut men köpte det aldrig för jag trodde de skulle vara för litet. Så denna gång frågade jag helt enkelt hur stora datorer som skulle rymmas, och då kläcker hon ur sig 19 tum. Vilken lycka tänker jag, min är ju bara 17 tum! Är super nöjd med mitt köp och sätter sedan fodralet framför datorn och ser ju att det där kommer ju aldrig gå, drar ur alla sladdar och provar, men så fan heller. Jag undrar vilka jävla 19 tum hon hade tänkt få in där? Kanske 19 människotummar, men inte en dator! Så nu måste jag lämna tillbaka mitt fina fodral.. suck. Men bättre för mig, då får jag pengar att åka till Marthas Vineyard på söndag utan att må dåligt. Men annars fick en korthållare, ett linne och en halsduk följa med hem. Nöjd!


Mys halsduken från Forever 21


Linne med ganska djupt i rygg från Victoria Secret


Über snygga korthållare!


Sen kan jag ju visa mitt fina fodral bara för att... suck

Men hade i alla fall en trevlig dag med Hannah och myste på med massa shopping och lunch. Hittade SÅ mycket grejer jag ville köpa, men det får vänta till en annan vecka, har inte pengar nu, suck. Ska ju och hoppa fallskärm imorn, helt galet, men så värt det! Galet dyrt det med, hade jag inte gjort det hade jag nog kunnat köpa fler saker idag, men vad är mest värt? Sen på söndag blir det nog att åka till Marthas Vineyard, ska tydligen vara himla fint såhär års och kan nog få en hel del fina bilder, nice! Fast får se om jag ens åker, verkar besvärligt, men det är ju nu eller aldrig, jag åker hem om dryga 5 månader om ni ville veta så jag har inte chans att göra det igen!

Nu vill jag göra nå vettigt med mitt liv så inte har nånting med träning att göra, psykat tre gånger den här veckan men då runt dryga två timmar varje pass, så har ju som nästan tränat sex gånger.. kan man tänka så? HA! Nåja, jag tänker så den här veckan i alla fall, min rumpa säger då att jag tränat en hel del, galna träningsvärken jag har! Men i alla fall, nå middags aktigt med få kalorier ska vi söka oss snart, vågen imorse visade ju inte rätt siffra om man säger så..

"It's amazing, I love that one too!!"

RSS 2.0