Ledig dag, då besöker man Sunderbyn

Inte sjukhuset utan skolan! Varit och haft en extremt rolig dag och brännt raku vilket är en speciellt teknik för keramik. Var jätte kul och allt jag fick med mig hem blev faktiskt riktigt bra! Tyvärr hade jag lite dåligt ljus nu när jag fotade så fotade inte allt. Ska ta bättre bilder sen. Här är i alla fall mina tomtar som sen även ska få lite skägg. Dom röda kommer att gå till försäljning till jul och är cirka 5-8 cm höga. Den vita behåller jag själv och denna är cirka 11 cm hög.
 


 
xoxo
 

Söndag

Jag har inget kul att visa i bilder så ni får leva med mig i endast text. Går riktigt bra på nya jobbet om jag får säga det själv. Kollar youtube filmer, nöter apple.se och frågar sönder killen, men helvete jag ska bli exepert! Sen ska jag ju bli med iPhone, inget alternativ liksom. Kommer inte klara mig annars, måste ju liksom, hehe (kul med nya prylar!)
 
I fredags blev det fest med Malin, Gajja och Linda. Först middag hos mig och sen en liten tur på Allstar. Var himla trevligt och en lyckad kväll. Igår blev det lunch på stan, slitet gäng men alltid lika trevligt! Lyckades inte med så mycket mer, kom hem vid kl 16 och täntke se en film, blev inte riktigt så, somnade i soffan och vaknade igen 20:30, så då fick det bli middag! Ibland är det däremot skönt att ibland sova en hel dag.
 
Idag blev det sovmorgon, hälsokurs, gymmet och en trip till Storheden. Håller nu på att göra bakpotatis och revbenspjäll, nomnom! Sa att jag inte hade nån bild men kan ju lägga upp denna i alla fall! Mitt nya skötebarn!
 
 
xoxo
 

On top of the world

Jag blev arbetslös i två veckor, sen var det slut på det! På tal om det måste jag ringa arbetsförmedlingen så dom vet det. Min nya arbetsplats är Grafit och det kommer bli så jäkla kul! Första arbetsdagen är imorn och då ska jag försöka lära mig så mycket jag bara kan om apples produkter. Sitter nu och läser på om olika funktioner med mera, allt för att vara redo! Så önska mig lycka till!
 
Nu har delar av min fina blomma blommat. Underligt nog inte samma färg som jag mins det från när jag köpte den. Då var den mer rosa, inte bara gul, men oh så fin ändå!
 




 
xoxo
 

Lite idétorka

Hade ju tänkt försöka vara duktig och uppdatera nu när jag ändå inte har så mycket för mig om dagarna. Men det har varit lite dött, och personligen gillar jag inte inlägg utan bilder. Men i detta inlägg ska jag tacka Berit (Anders mamma) som ställde ut min stackars planta på balkongen under sommaren. För nu när jag tog in den för någon vecka sedan så har det kommit så många knoppar att det är helt galet! Älskar denna blomma för blommorna blir så fantastiskt fina, är som en riktigt regnskogsväxt. Så ser fram emot när dom spricker ut!
 
 
xoxo
 

Måndag

Då var det måndag igen. Inte för att veckodagarna känns så meningsfulla längre i dessa tider, men kan ju bara bra att hålla koll ändå. Snart lunch och har redan hunnit med frukost med Anders och sedan en härligt power walk med mig själv på 5 km. Hade på mig mina solbrillor som har väldigt lustiga glas. Allt som har det minsta lilla gult i sig bli antingen knall orange eller super-rött. Så jag har gått ute och beundrat den vackra naturen i solskenet tills jag råkade kika utanför glaset och ser att det mesta egentligen är gul/grönt. Tanken blev då "Äh, behåller brillorna på och låtsas att det är höst på riktigt". Här uppe är det inte så mycket som blir sådär vackert orange/rött utan det mesta blir gult och brunt. Inte så fint. Så brillorna gör min värld lite vackrare!
 
 
xoxo
 

Söndag

Varit fullt upp hela dagen och än är den inte slut. Varit på hälsokurs och det ser ut som att det går frammåt, eller neråt, hur man nu vill se det, men åt rätt håll i alla fall! Så jag ska kämpa på nu fram till jul så får vi se om man lyckas.
 
Var en sväng till Sunderbyn också. Tyvärr så hade inte mina fat torkat ÄN så vi kunde inte bränna dom. Så less. Nämligen sista gången dom ska rakubränna nu på tisdag så hinner inte få med dom där. Hur som så fick jag i alla fall klart ett hjärta. Ska prova en glasyr på den så får i alla fall vara med lite. Himla kul att bara kunna åka tillbaka till skolan och vara där som att man fortfarande pluggade. Riktig fördel nu när man är arbetslös! Synd bara att det är en sån jäkla trip med buss. Idag åkte jag endast från stan och funderade allvarligt på hur jag pallade dessa bussresor förra året, galet. Antar att det var värt det.
 
Nu blir det bingolotto hos Linda med henne och Malin. SÅ taggad! Har velat spela bingolotto aslänge. Var i alla fall kul när man gjorde det med farmor på yngre dar. Så önska mig lycka till för nu ska jag vinna miljonen!
 
Visar mina gröna fingrar. Flyttade in lite plantor från balkongen och planterade om mina blommor.
 


 
xoxo
 

Kakfat

Jag är i god tid när de gäller julklappar. Detta ska min farmor få och eftersom hon  inte har tillgång till dator eller internet och mina föräldrar inte kollar på denna sida så länge jag inte säger åt dom så känns det säkert att lägga upp detta. Jag hoppas hon blir glad, för jag har gjort det själv! Förutom delarna då, men borrat och satt ihop det!
 
Jag ändrade satsen så det blev inte den som är på första bilden eftersom den då blev alldeles för hög för tallrikarnas storlek. Får hitta andra tallrikar till den satsen som är något större.
 












 
xoxo
 
 

Arbetslös och "betald semester"

Jahapp, då var man arbetslös som X antal procent i Sverige. Förhoppningsvis blir det inte allt för långvarigt. Däremot har man nyss haft ett jobb där jag får lönen i efterskott, vilket betyder att det kommer rulla in pengar även denna månad. Så jag ska väl ha mitt på det torra en stund i alla fall.
 
Dom två senaste dagarna har jag mest flängt runt.Varit och fixat naglarna, kanske sista gången på väldigt länge. Besökt arbetsförmedlingen i vanlig ordning. Shoppat sånnadär onödiga saker som ugnsformar för dom jag hade tidigare har spruckit i botten. Blev en sånhär månad när ALLT tog slut eller gick sönder. Shampot är slut, handtvålen är slut, köksredskapen går sönder. Sen trodde jag att min telefon fick för sig att säga godnatt igår också. Som tur var skrämde jag den lite så den vakna till liv igen genom att hetschatta med The Phonehouse och råcykla till morsan för att hämta bilen så jag kunde lämna in telefonen på rep så fort som möjligt. Men se där när jag tog upp den ur fickan igen, då fick den för sig att starta, HALLELUJA!
 
Även hunnit med att träna idag. Helt död blev jag efter 4 km löpning. Förstå att jag har något i kroppen. Haft ont i halsen senaste veckan och det kändes nu. Samt fortfarande extremt träningsvärk i mina ben. Så det var ju givet jätte mysigt att springa idag, puh! Anders duschar, sen är det min tur och sen ska vi kapa nån cm på skallen hans. Gokväll mina damer och herrar!
 
 
xoxo

RSS 2.0