Vill bara säga hej!

HEJ! :)

 
xoxo

Äta, jobba, sova!

Fått sommarjobbet förlängt vilket känns kanon! "Tyvärr" har jag ju fått för mig att åka till Turiket 23-30 augusti så den veckan blir jag lottlös. Förlägningen var endast till 31 augusti. Men 22a är ju längre än 11e i alla fall, woho!
 
Sitter och väntar på att jag ska få hemskickat ett par shorts som jag beställt. Är sjukt nervös för att dom ska vara för små. Lite obegripliga mått på storlekarna men jag chansade. Såg nu att det är 14-20 dagars leverans, suck! Har redan gått 9 dagar så snaaart kommer dom, hoppas dom passar!
 
Sen har jag dagens mattips! Hacka ner ett grönt äpple (eller lite av det iaf) i salladen. Med Caesardressing var det gudomligt gott!
 
 
Kom hem till mig nu fiiina shorts!
 
xoxo
 

Favoritleksaken just nu

När jag och Anders var på tivoli under Hamnfestivalen så spelade vi på nå meningslösa lotter och fick hem två stycken nyckelringar som piper när man trycker på dom. Såg själv världens bästa kattleksaker i dessa. Slängde ut dom en söndag innan vi åkte ut till stugan och när vi kom hem fanns bara en kvar som dom lekte med tillsammans. Var två från början. Jag letade en dag som en dåre då även nr 2 hade försvunnit men hittade inte igen dom. Städade i badrummet och hittade den enda bakom kattlådan här om dagen. Slängde ut den igen och leken var i full gång med att döda saken. Tog inte lång tid så var den borta igen. Nu idag verkar dom hittat igen antingen nr 1 eller nr 2 igen. Undrar om dom leker med dom så dom hamnar på konstiga ställen så dom inte får tag på dom eller om dom "dödar" dom och sedan gömmer dom till senare. Bra fråga?!

 
xoxo
 

Ont i magen

Jag kanske känner efter för mycket men nu har jag magknip igen efter att jag tränat. Hur som, var ju sjukt duktig och faktiskt tog mig ut idag. Anders följde med och var lite drag åt mig en stund så det blev ganska bra tempo. Sen körde vi lite backträning i form av benböj och rusher. NÖJD tjej!
 
Sen ska ni ju få veta att det otroliga har hänt... MIN JÄVLA CYKEL HAR BLIVIT STULEN, IGEN! Det är ju helt jävla otroligt hur otur jag kan ha? I höstas fick jag ju cykeln stulen här på Porsön, nu är det nått jävla fläpphuve som gått och tagit min låsta cykel mitt i stan nån gång mellan 7:30-17:00. Vem fan snor ens en låst cykel? Och MITT I STAN?! Man kan ju inte bli annat än tokig! Som tur var har jag ju försäkrat denna cykel också så forhoppningsvis tror inte Solid att jag har nå fuffens för mig så jag får ut en ny. Då ska jag fan i mig ha TRE lås på den!
 
 
xoxo
 

Superhelgen!

Haft en riktig kanonhelg som verkligen har innehållit ALLT. Anders föräldrar och lillasyster kom upp i fredags och har gästat oss hela kvällen. Det har hunnits med att plocka hjortron, gå på loppis, besöka hägnan, en tur ut till klubbviken, grilla i stugan och sen på allt detta en rejäl utekväll för Gajja som fyllde år. Varit fruktansvärt kul men nu är man så trött så sängen är nog nära snart. Ska försöka hinna med lite övertid imorn och sen hem för att ladda för löpning. Nu har jag skrivit det här så nu måste jag göra det!
 
För övrigt så diggade Crius mitt loppisfynd!
 


 
xoxo
 

Sommar

Jag undrar var den svenska sommaren håller hus? När man var liten var det ju alltid varmt och skönt, även om regnet öste ner. Nu är det bara rått och kallt! Men det kanske kommer om vi har tur!
 
Sitter och väntar på att Linda ska meddela om de blir bil eller om vi får sätta oss på hojjen. Ska upp till ormberget och springa igen. Fick mig ju nya löpskor nu när jag fyllde år och det är väl inte meningen att jag bara ska sitta och titta på dom? Nej nej, vi drar dom till ormberget så skitar vi ner dom direkt! Önska mig lycka till!
 
 
xoxo
 

Trött dag

Ojoj, nu börjar energin ta slut. Undrar hur jag kommer må mina sista tre veckor på jobbet då jag endast kommer ha två lediga dagar utspridda på två olika veckor, sedan jobb nonstop! Fick i alla fall komma hem till supermys och nu väntar vi på pizzan då jag vägrar ställa mig och laga mat. Trevlig söndag på er alla!
 
 
xoxo
 

Mysiga dagar i stugan

Hade en riktigt bra ledighet sådär mitt i veckan. Byggt brygga med pappa, badat bastu, ätit god mat, fiskat lite. Dock var det inte världens bästa väder, snarare storm! Så fick lite panik när pappa ror för glatta livet men inte kommer någonstans och ber mig starta motorn. Lite chockartat sådär men nu har man kört båten med motor också. Var väl lika bra att göra det nu än en lugn dag på vattnet.. eller?
 
Men i övrigt otroligt mysigt och här kommer mina två dagar i bilder!
 


 








 
xoxo
 

Helg!

Ja nu har jag helg, så jäkla skönt. Jobbade ju helgen nu som var och ska jobba nu till helgen också så då får ja vara ledig tis-ons istället. Kommer vara helt dagvild efter dom här två veckorna. Är ledig sen nästa onsdag också och efter det kommer jag få ha riktig helg. Men vad gör man inte för pengar? Desperat tjej!
 
Katterna håller på att driva mig till vansinne! Har lekt av dom lite men det är som att energin aldrig tar slut. Gett dom varsin tom toarulle nu och dom blev ju helgalna! Men hellre det än att springa bakom högtalarna och härja med Anders gitarrfodral. Hade en tragisk stund igår när vi insåg att blomsprutan av någon anledning inte funkade längre. Har försökt härja med den idag mot dom i alla fall och helt plötsligt började den spruta vatten igen! Muhaha! Sen tror jag inte att mina katter är riktiga katter, för dom landar då aldrig på fötterna när dom ramlar ner från bland annat klösträdet. Nu är dom i alla fall snart 15 veckor och vi har haft dom hemma nu i snart 3 veckor. Känns som en evighet, att dom alltid varit här. Men 3 veckor är ju en fis i rymden jämfört med dom nästan 12 veckorna vi fick vänta på dom! Hur som, när dom är mysiga, då är dom JÄTTE mysiga!
 






 
xoxo
 

RSS 2.0