Tänkt att gå vilse

Jag har väl kanske inte direkt tänkt det, men just nu känns det mycket troligt. Jag har i alla fall tänkt åka iväg själv in till stan och sen vidare till Historiska Museét för att roa mig själv idag lite. Är fruktansvärt fint väder så jag tar kameran i högsta hugg och beger mig om cirka 30 minuter. Jag har ju några timmar på mig att gå vilse och sen hitta rätt igen. Så jag ska nog överleva, kanske. Sen blir det att åka tillbaka hit och hämta väskorna, för dom orkar jag inte dra med mig nu, för att sedan åka tillbaka och hitta en bit mat förbillig penning och sen är det bara att flyga hem. Middan ska såklart delas med Fia, en sista hej och hejdå för denna gång. Har i alla fall haft SÅ himla kul och längtar redan tills vi ses igen!
 
xoxo

Shopping

Har roat mig en del med Hollywoodfruar och Big Bang Theory idag, även sovit en hel del. Men nu börjar det bli liiite segt här utan sällskap. Kan tycka att Sofia ska komma hem nu, hehe. Fotade i alla fall det som var värt att fota av det jag shoppade igår. Känner också att jag skulle vilja gå till Coop eller vad det nu var som låg här men känns sjukt onödigt att köpa godis, jag blir bara tjock av det! Har även plockat ihop mina saker lite grann, typ sorterat. Visst låter det som att jag haft en kul dag? Hade väl kanske kunnat göra något bättre, men har det regnat ute så har det! Imorn ska jag nog ta mig ut ändå.
 
Nu har ju Sofia såklart en Mac så jag har ingen aning om hur man vrider på bilderna? Nåja, detta blev det igår och lite till som inte är så kul att fota, typ vanliga sockar?
 








 
xoxo

 

Stockholm

Är för tillfället i Stockholm och just nu sitter jag ensam hemma hos Sofia som är och jobbar. Kvinnan slutar inte förrän halv fem och jag undrar starkt vad jag ska göra? Finns en mataffär i närheten men inte så sugen på att gå ut när det regnar ute. Kanske väntar med det till lite senare. Har också hunnit bli sjuker över helgen så min plan just nu är att pimpla upp allt thé som finns i lägenheten, bara så du vet Soffipropp! Imorn ska det bli fint väder igen så ska väl åka in till staden och göra något kul. Jag har funderat på att besöka ett museum, ska bara hitta något bra!
 
Hur som helst åkte ju jag och Anders ner i fredags och blev upphämtade i Uppsala för att sedan åka bil till Skövde där bröllopet skulle vara. Kom dit vid 12 på natten så man var lagomt mör. Lördagen var i alla fall hemskt trevlig och fick träffa Anders släkt, gammal som ny. På söndagen blev det lite mer släktmys. Åkte hem till det nygifta paret för fika och sen for vi och kikade på deras kolonilott i solen. Efter det åkte vi til något som kallades grottor, fast det var med stenpelare och ett stup. Var ändå sjukt fint och grym utsikt. Får lägga upp bilder sen som togs i helgen, sitter med Sofias dator eftersom hon bara har en sticka för internet och det känns onödigt att installera den på min dator också. Ska nog vila en stund nu så får jag se vad jag hittar på sen!
 
xoxo

Kvällsöppet på stan

 Kom hem från stan för ett tag sedan och har nyss avnjutit en supergod chilikyckling med Anders. Varit på stan med mor och kikat runt lite eftersom det var kvällsöppet. Hittade inte så mycket mer än ett par gardiner på stan men ÅH så snygga. Innan var vi ute på skokanonen där jag fick mig ett par riktiga KANONskor, skitsnygga. Får visa bilder sen när jag kommer hem från Stockholm. NU ska jag hänga upp gardinerna.
 
xoxo

Längtar SÅ efter lovet

 Sjukt mycket just nu! Kommer bli så skönt att vara ledig. Först blir det bröllop på lördag nere i Skövde för att sedan åka vidare till Stockholm och äntligen få träffa min Fia. Över ett år sen vi sågs sist och det kommer bli SÅ kul! Åker hem sen på onsdag och är sedan ledig ändå till på måndag. OM jag ska sova, ni ska bara veta hur mycket jag har tänkt sova. Detta år kommer lätt bli mitt bästa i skolväg, tänk att få ha höst, jul, sport och påsklov när man är 22 år gammal, helt fantastiskt.
 
Väntar på att Gajja ska komma och klippa mig. Ska bli skönt att bli av med lite slitna toppar. Sen kommer det bli en underbar ursäkt att dammsuga, så inte okej just nu här hemma. Men det löser vi! Sen tog jag lite snabba bilder med mobilen på det jag hunnit i skolan också.
 




 
xoxo

Inte nådigt

 Är lite småhög på ipren nu men känner att det börjar släppa. Gymnastiken visade sig vara en ganska så halvdålig ide. Har sträckt nacken efter bakåtkullerbyttorna, allmänt ont i ryggen och runt bröstkorgen av något annat som tyvärr inte känns som träningsvärk. Känner det i och för sig inte alls nu för den lilla tablettens skull. Men ja, det var jobbigt att sitta i skolan och åka buss fram och tillbaka. Har nyss ätit mat som jag ganska nyss lagade för jag har inte pallat laga mat tidigare just på grund av ryggen. Ska i alla fall lägga det i matbackar nu och sen se på TV och sy lite på det jag håller på med i skolan. När jag fått något som ser ut som något ska jag visa er.
 
xoxo

Volt Arenan

 Herre gud säger jag vara! Kom just hem från träningen med basketen, bara det att det var inte basket idag utan vi var och provade på gymnastik. Hade två vuxna tjejer då som stod och höll koll men dom som hade själva lektionen med oss var typ två 9 åriga tjejer kanske. Har nog aldrig kännt mig så otränad och osmidig ever. Dags att börja tänja varenda muskel. Just nu har jag väldigt ont i handleder och rygg och hoppas det ska gå över till imorn, men icke troligt, lär ha ondare. Men roligt att prova på och jag kommer SÅ tvinga mina egna barn att börja med gymnastik, hade gärna varit lika smidig som småflickorna idag. En bra sak, dom hade tydligen tränat hockeypojkar också men vi var mycket roligare. HM! Undrar varför?
 
Ska ta mig nå att äta nu och sen en dusch på det, gött!
 
xoxo

Skapar

 Sitter och ser Twilight och gör smycken. Blev ett stopp igen bara för jag hittar inte mina hakar som jag trodde jag hade massor av. Får försöka fixa det imorn, kan ju inte sälja halvfärdiga smycken sen på julmarknaden. Ska försöka måla istället kanske så får vi se vad det blir utav det.
 
Blev ju väckt imorse av en lite underlig typ. La ut annonser för mina skor bland annat igår på blocket. Klockan nio imorse ringer en man som är intresserad av mina skor. Han säger att det är ju väldigt många vackra skor där (ja, han använde ordet vackra). Lite längre in i samtalet får jag sedan berättat för mig att han har en fot fetish och att han gärna vill att skorna ska vara använda och slitna. Han frågade även om jag hade andra skor som jag inte lagt upp som kanske är lite mer slitna. Hur som haver, lite too much information kanske men han får maila sen vilka skor han vill ha så får vi se vad som händer. Har än inte fått något mail och undrar om jag ens vill ha det? Nåväl, alla är vi olika!
 
 
Smycken i massor av lite allt möjligt. Hoppas folk tycker att det är snyggt och vill ha det!
 
xoxo

Fredag igen

Tror jag försöker utmana mig lite för hårt. Längtar till färgläran på skolan så man vet hur man ska använda färgen ordentligt. Blanda 30 nyanser av brunt är nog inte en så dum ide. Kan ju bli så mycket bättre om man vet hur man ska göra. Har i alla fall suttit och målat en tavla på ett vintermotiv. Snö.. det är fan i mig inte lätt att fixa på en duk i färg. Man måste verkligen försöka se vad snö är för färg egentligen, för helt vit är den ju inte! Väldigt fundersam om jag lyckats, men man är ju alltid väldigt självkritisk. Vinklarna är väl inte som dom ska heller, men vi säger nu att den ska se ut sådär. Mycket möjligt att jag fortsätter måla på den, det är ju akryl så finna alla möjligheter i världen att ändra på den. Hur som, detta tills vidare!
 
Ser nu att jag tog en ganska så nära bild. Sitter i soffan nu och ser den lite på avstånd så man inte ser penseldragen så tydligt, ser bättre ut då. Men ja, kanske inte så bra ändå.
 
 
xoxo

Missat inlägg

Började på ett inlägg igår som jag visst missade att lägga upp. Men det kommer här istället så. Så tänk nu att det var igår jag skrev det.
 
Kom ganska nyss hem från STIL och ett boxningspass med Malin. För er som känner Malin är hon ju inte direkt känd för att vara klen. Så jag får se hur öm jag är i kroppen imorn och då inte på grund utav träningsvärk. Har redan börjat mörkna ett blåmärke på armen så får se om det går över eller om det blossar upp som världens supernova. Men det var faktiskt riktigt kul och nånting annorlunda än basket eller bara gymma. BRA val Mallan!
 
Idag började vi med Textil på skolan och har fått världens flummigaste uppgift. Den är så svår att gerppa så nu är första gången jag börjar undra om jag kommer fixa det här? 
 
Nu fortsätter jag på dagens och jag har kommit underfund med ganska bra vad jag ska göra. Jag ska köra min orginalide som ja kom på under helgen. Tyvärr kläckte jag ju den inför hela gruppen så inte bara jag som ska göra detta nu. Tråkigt men kul för det verkar ju varit en bra ide när andra hakar på.
 
Anders säger att jag måste meddela er att Dada Life har släppt ett nytt album, tydligen helt AWESOME. The Rules of Dada. Så kolla in det för er som kan tänkas vara intresserade!

 
xoxo
 

Inspiration

Fått världens inspiration av nervtrådar! Oj vad här ska skapas inom kort. Riktigt häftigt. Hade gärna gjort en hel vägg med projektor men kanske inte möjligt just nu. Men förhoppningsvis blir det lika ballt som jag tänkt mig.
 
xoxo

Lördag

Så trött och seg. Känner mig som världens tråkigaste människa när vänner och fest står med öppen dörr och jag nekar. Är det nå fel på mig då? Har tappat smaksinnet idag dock.. så är ju troligen påväg att bli sjuk. Sitter i valet och kvalet om jag ska gå till ica och köpa chips eller inte. Är ganska så sugen men känner att det är långt. Tänk om jag hade haft en cykel, åh så lätt det hade varit! Får fundera en stund till, ica stänger ju inte förrän kl 22 vilket är om en timme. Linda tycker att jag ska gå.. så kanske får offra mig då för hennes skull när inte hon kan äta mumsiga OLW chips! Ska visa lite bilder från hårvisningen och även från när jag försökte vara fotograf på BEAT.
 




































xoxo

Done and Done

 
Då var det andra treveckors blocket över på skolan. Modellbygget har gått väldigt bra. Jag har inte gjort så många fel och det mesta har flutit på som det ska. Fick göra en nödlösning för inredningen på toaletten men det får duga. Kanske kan fixa till det senare så det blir lite snyggare än vad det nu blev. Nästa vecka ska vi in i textilen så får se vad som händer där, spännande!
 
 




















 
Och sådär blev det. Ser nu att sängen i det rosa rummet hamnat lite långt från väggen. Den ska vara helt emot. Sen ser tapeten i TV-rummet väldigt underlig ut. Men den ska vara nå plommonaktigt i alla fall. Sen har jag verkligen bara jobbat med vad som fanns tillgängligt på skolan i lådorna utanför klassrummet. Exempel soffan är gjord av strasmatta, men så kan det bli! Är faktiskt ganska nöjd med resultatet. Ska fixa en fasad till balkongsidan också så det ser snyggt ut också. Glömde helt ta kort på köket ser jag nu så la in en annan bild då det runt om inte var riktigt klart. Men u get the point!
 
xoxo

Pite tidningen

Fick sms från Dennis nyss och fick veta att man visst kom med i pite tidningen från mässan i helgen. Var ju hårmodell och det var SJUKT kul. Har tagit massa bilder med egen kamera men slänger upp den från tidningen. Synd bara att dom fick en bild precis när jag råkar kolla ner för att typ inte ramla över scenkanten. Men den suger!
 
 
xoxo

Kärlek!

Varit hela dagen i stan för att vara hårmodell imorn, dock hände det inget drastiskt med mitt hår, faktiskt ingenting hände. Vet inte varför, men antar att tiden tog slut eller så har han en grymt bra plan för mig imorn, men vi lär ju märka!
 
Hur som helst så har man ju fått spader på inredning nu när man håller på med sånt varje dag. Jag såg VÄRLDENS snyggaste lampa ever! Fick berättat för mig att den var så simpel att den är från Claes Ohlsons. Fick då även se att den finns som golvlampa, ÅH jag vill HA!
 
 
Bordslampan först och till höger golvlampan. Så sjukt snygga, ska önska mig i julklapp!
 
 
xoxo

Kanelbullens dag!

Hurra hurra för idag är det kanelbullens dag! Bakat med Mallan brallan, woop woop!
 
 
xoxo

Trött Tjej

Så trött och inte alls sugen på att åka till skolan. Ska på studiebesök idag i Boden. Tror det var till "Trähotellet" vi skule. Om jag nu absolut inte missminner mig. Just nu är det ju så himla fint väder ute i alla fall.. så det är ju kul, eller? Ne, det öser ner. Igår var det så himla fint med sol och lagom friskt. Nu är det riktigt illa och jag är inte alls så sugen på att kliva utanför dörren. Har för mig att jag skulle göra något på stan idag efter skolan men kommer inte alls ihåg vad det kan ha varit? Hoppas innelrigt på att vi inte är i Boden hela dagen så man hinner arbeta lite på modellen. Får stanna över skoltimmarna en stund annars. Gött mos!
 
Hade lika kunnat vara jag på tavlan där baki, eller hur? Höhö!
 
 
xoxo

Mitt första Bröllop

Nej, inte mitt egna.. inte än på ett tag! Men jag ska på bröllop, mitt första ever, den 27e och känner att jag behöver någon annan klänning än superkort och svart. Den kan ju iaf gå till halva låret kan man tycka. Har hittat några som ni kan se nedan, rubbet på Nelly.com. Men fortfarande väldigt osäker. Vet som inte vad som passar sig att ha? Förutom absolut inte vitt förstås.
 
Hittat en snygg jacka också som jag är grymt sugen på från cubus. Ser dock lite fyrkantig ut så kan hända att den sitter riktigt illa, men får gå och prova nån dag. Sen ser den där college tröjan så himla mysig ut. Så skönt och kan vara så snyggt att ha över en tight kjol eller så. Men det är ett senare poblem!
 
Sitter nu och dricker årets första julmust. Eller inte årets, lär ju ha druckit julmust efter nyår i jan-feb. Men första för denna vinter om man säger så då. Nog för att det är höst, men AH, sak samma! Ska nog klunka upp det sista nu och sen soooova.
 
xoxo

RSS 2.0