GOTT NYTT ÅR!!

Då laddar vi inför nyårs afton då. Väskorna är packade, Jenny är nyduschad och de enda som saknas nu är festkläderna och sminket så är vi redo. Ska snart rusa till bussen för att åka in till Boston och se om jag kan hitta mig ett par lämpligare klackar för snö än vad pumps är. Men jag börjar känna nu att detta nyår faktiskt kan bli bra, men som alla andra nyår så får vi ta det som det kommer. Blir ändå aldrig som man tänkt sig, allt är ganska planerat nu så något måste gå fel. Men jag är glad och snart får jag den där förbannade dejten med Borg!

Jag önskar er alla Gott Nytt År och hoppas ni får ett suveränt 2011 och hoppas ni hade ett grymt 2010!



"Drunk Sweed!"

Där bröt vi kanske ett

Imorn är det nyårsafton och jag har inga SKOR! Jag har massor med skor.. men inte för 40 centimeter djup snö! Såg ett par snygga klackar på H&M och dom skulle jag kunna tänka mig. Gick in på H&Ms hemsida och hittade ett par nästan ännu bättre, tror de är samma sko bara olika färger. Men då ska ju dom finnas också. Så de här med att shoppa onödiga saker kommer jag nog fasiken mig inte undan. Dock var det ju ett NYårs löfte, så de ska väl inte gälla förrän efter nyårsafton? Så imorn hinner jag fortfarande shoppa lite, kanske? Dom ska ju bara ha öppet också, det är ju fan inte garanterat. Måste kollas upp!

Annars har min dag varit lite upp och ner. Men vi for till biblo efter många om och men så fick mig en lugn stund till slut. Nu ska jag städa upp i mitt rum lite så jag hittar det jag tänkt ha på mig imorn. Eller så har mina leggings fått eget liv och rymt? Men i alla fall, nu ska jag mysa och suga på ledigheten som kommer imorn, sovmorgon, underbart!

"No, I don't feel like it"

Mina nyårslöften

  1. Gå ner dom kg som jag gått upp under mitt år i USA
  2. Sluta äta skitmat
  3. Börja äta tre riktiga mål om dagen
  4. Andas mer
  5. Inte shoppa onödiga saker
  6. Bli en bättre människa

Dessa ska bli mina nyårslöften än så länge, jag ska ska då ta mig fan i alla fall hålla första, för de är ren skandal. Annars ser jag fram emot det nya året. 2011 kommer ge mycket och jag bara längtar att få kasta mig in i det. Helt underbart!

Snart ska Galem komma och hämta upp mig. Blev ändrade planer igen från gårdagen. Skulle åkt in till Boston och träffat Borg men var tvungen jobba över, så sjukt less. Sen skulle jag åkt idag, men då hade morsan en doktors grej så kunde inte då. Men när hon kommer hem så säger hon 5 minuter innan tåget in till Boston ska gå att hon inte alls ska till doktorn så jag hade kunnat åka till Boston. Dock gjordes andra planer upp på dagen när Galem ringde och bokade dejt. Men fasiken att de skulle vara så svårt att få en dejt med Borg! Men på fredag får jag i alla fall se mitt lilla hjärta, vi behöver varandra, och vi behöver varandra NU!

Men bortser man från min sjuka hemlängtar som har slagit mig som fetaste lastbilen i världen så mår jag bra. Kan nästan säga att jag är lite lycklig även om det inte låter så när jag pratar med mina vänner. Jag ska börja försöka tänka på vad jag har iställe för att tänka på att vara irriterad varje dag. Jag kämpar vidare och snart är jag hemma!

Helt ändrade planer. Galem blev lite sen så allt blev de för sent så vi sket i att ses. Men fick just veta att jag har hela fredag ledig, dock jobba lördag kväll. Men fett nice med nyår ledigt. Nu ska jag gå och göra mig redo för sängen, gonatt!

"Det är orättvist att jag är på bortaplan!"


Visst är fredag en röd dag?

Det är så himla jobbigt att ha hela dagar. Nog för att ungarna försvann några timmar, men ändå. Man blir så trött, jag är helt slut. Ska lägga ner typ snart och lägga mig i sängen och glo TV. Sen blir det seriöst sova och grymt ljuvligt att inte behöva gå upp förrän klockan åtta imron iställe för halv sju. Men visst är fredag en röd dag, visst är man ledig i USA hela dagen? För i så fall är det ju bara tre dagar kvar av denna vecka. Vilket också betyder att nyårs planer bör verkligen bestämmas nyss! Får kolla lite mer på det, blir nog lite sms när jag är klar med detta.

Nu börjar jag få ont i huvudet, inte okej! Så jag lägger ner nu fort som attan. Men får se om jag överlever morgondagen. Känner att en sjuka börjar dra sig in med snöstormen här. Men sov så gott!


vill ha sommar nuuuu!!

"U always blame it on me!"

Lite tråkigt

Alla ungar är borta hos vänner så jag har varit fri sen klockan 14. Nu är den halv fem. Men jag blev uttråkad så jag har städat ungarnas rum, plockat upp deras julklappar och placerat dom på ställen annat än i kartongerna. Sen ha jag städat bakrummet i källaren. När jag skrev bakrummet ville min iPod rätta det till bakfylla, HA! Händer inte sp mycket här just nu då. Ungarna ska väl komma hem snart så blir de nå middag, tänkte satsa pizzan jag hittade i källaren, såg den igår och den ca fortfrande ute idag så den bör nog tillagas nu. Men blir lite nervös, morsan är hemma. Vi hörs sen!

Snöstorm

Nu ska det tydligen komma in galna snöstormen ikväll och fortsätta in till månadag. Ungarna sa något om 2 feet - 10 feet eller något sånt? Min ena unge är 4 feet lång. Och jag ska iväg snart med bussen in till Boston, hoppas det inte hinner bli för galet ikväll så jag tar mig hem med tåget. Än så länge snöar det ingenting alls i alla fall. Så håll tummarna!

Sofia Borg fyller år idag, hela 20 år blir hon! Så grattis till henne! Därför jag ska in till Boston, ska på Cheesecake Factory och titta på när dom äter. Helt illa, jag har så totalt köpstop att jag fan inte ens kan gå ut och äta mat. Men kan ju överväga att ta en cheesecake i alla fall med dom. Men det ligger risigt till i pengabingen just nu, de gör det verkligen! Men kan ju bli trevligt ändå.

Igår blev det en bra jul. Var dock sjukt nära att middan blev på en kinaresturang men det slutade hos pappans syster och jag fick inte bara kalkon, utan julskinka också! Irländsk jul har man visst skinka också. Nog för att det var med konsistent som kassler än som julskinka, men det var skinka! Hade himla trevligt där med god mat och suverän efterrätt. Tack så hemskt mycket för det!







Nu ska jag plocka ihop mig lite så jag har allt jag kan tänkas behöva för Boston. Vi höres!

"Why did I only get this, so LAME!"


Merry Christmas America!

Var tog tiden vägen? Ungarna väckte mig imorse innan klockan sju och nu är den halv elva!! Men det var en galen morgon. Ungarna gick på högväxel och det var papper överallt när allt var klart. Till och med jag fick några klappar, helt fina också! Jag fick manikyr och pedikyr set, alltid välkommet, speciellt pedikyr setet. Velat ha ett jätte länge men vill inte köpa själv, så de var suveränt. Sen fick jag en halsduk med tillhörande fingervantar. Och ni som känner mig vet ju hur jag är för halsdukar. Sen fick jag mig lite extra pengar, grymt hyggligt, en hel stor lapp fick jag! På detta fick jag jätte söta örhängen och ett jätte fint armband och även ett par öronmuffar. Inte dom här enorma man hade när man var liten, utan mer smidiga ena. Ska gå och köpa fler till familjen hemma i sverige, för dom är as smarta och dom sitter jätte bra och är varma. Så den här julen blev tillslut en riktig jul även fast jag inte var hemma i sverige, det var total julkänsla när ungarna kom stormandes uppför trappen för att väcka mig. Har även en del av kaoset på video, helt underbart!



Nu ska jag ta en dusch och sen ser det ut som att vi ska åka till pappans syster och ha det trevligt där. Eftersom denna morgon bara flög iväg med klappar och gofrukost så måste jag nog rappa på nu om jag ska hinna med. Nu kom ju syster in också, vilken underbar jul!







"God Jul - Merry Christmas!!"

Julafton

Men helvete också då fan!!! Skrev nyss värsta inlägget och så ska jag lägga upp det och då loggas jag ut och allt försvinner!!!! FAN!! Men hade en fin julafton med Borg idag i alla fall. Efter jobbet åkte jag och mötte upp henne i Boston och vi hamnade ju självklart på HM.. Ni kan ju gissa hur det gick? Sen åkte vi hem till henne där de blev chips, julmust och paradis ask att mumsa på till en film. Så tack så mycket för den Sofia! När vi gick till tunnelbanan upptäcker jag ju också att jag lämnat mobilen hos Sofia.. Tror den är där i alla fall, hoppas på det, annars blir det INTE bra! Sen när ja kom till tåget stod bara morgon tiderna så tänkte att nu hr dom varit så dumma att dom tagit bort 12:10 tåget bara för att det slog om till röd dag. Logiskt nog hade dom ju inte det och eftersom dom duckade upp på stationen så får man sig denna resa gratis, check! Sen såg jag en äcklig jävla råtta i tunnelbanan, fy fan vad obehagligt! Aldrig sett en råtta förut och den var ju ingen bebis direkt, hoppas att det inte var en bebis, då blir jag rädd! Men nu är det nära hem. Så god jul på er alla önskar jag!!

Jullov

Då var skolan över för knottarna så imorn börjar jullovet. Dock ska morsan vara hemma imorn så jag behöver bara jobba mellan 10-15, väldigt skönt och snällt. Direkt efter jobbet ska jag ta en buss in till Boston och möta upp Borg för att få oss en liten svensk julafton. Hon har glögg och pepparkakor, jag står för paradisasken. Kommer inte ihåg om hon tyckter om julmust men jag tar då med en flaska åt mig. Sen ska vi byta lite klappar som bara kom in där lite random så de ska bli mysigt, min dator får även komma med så ska vi kika film! Kommer bli Awesome!

Nu måste jag så illa be om min check för veckan.. känns så jävla dumt att be om den. Men som sagt, ligger 60 dollar minus och går det mycket längre måste jag betala nån avgift. Får ju skylla mig själv, men here goes nothing!



"God Jul!"

Julkort!

Fick ett julkort av mamma på datorn, oj så sött de var. Fick bygga en snögubba med några söta små vänner. Tack mamma!


Dan före doppare dan

Imorn är det julafton och vi har en vit jul framför oss. Kan det bli bättre? Sitter här och kollar ut genom mitt fönster och allt är vitt, underbart! Men jag har ingen julkänsla.. så de suger ju en aning. Ikväll måste jag ta fram glöggen och pepparkakorna så jag få nå räta på det här. Sen tror jag det kan bero lite på att jag nyss kom hem från varmare breddgrader och att hela julen nu ska firas den 25e, konstigt. 24e har absolut ingen mening i denna värld, allt känns så underligt. Men fick mig i alla fall en vit jul, så nånting är ju som det ska!


GOD JUL!

Är tvätt dag idag igen, usch vad jag hatar att tvätta! Det är ta mig tusan de värsta som finns. Är grymt tacksam att dom använder torktumlare här så jag i alla fall inte behöver hänga allt. Men klockan är ju bara halv elva så snart är första tumlaren klar och andra tvätten så får förhoppningsvis klart detta innan ungarna kommer hem. Det är jätte skönt väder ute också, helt varmt även fast vi har snö. Ungarna vill säkert leka ute idag igen så denna gång ska jag haka på för nu snöar det inte som de gjorde igår när dom var ute. Jag kommer ihåg rushkanan som pappa byggde där några vintrar i rad, var det coolaste jag visste när jag var liten. Undrar om det går att göra nå liknande här eller om det är för varmt. Kanan frös ju till is hemma så där höll den ju ett bra tag. Nåja, får väl nöja oss med snögubbar. Nu ska jag ladda inför tvätten, suck!

"No we don't.."

Sista rycket!

Försöker ladda upp nu dom sista bilderna på facebook från semestern. Var en förbannat massa bilder och man vet inte riktigt vilka som är bäst när man har massa på samma sak. Typ Grand Cayon, var ju helt omöjligt att få en bild som stämde överens med verkligheten. Men alla var nog ganska sjuka ändå. Så sista rycket på den nu!

Sen tyckte jag stortjejen var som söt idag. Har ju börja prata med dom nu att det faktiskt bara är 10 veckor kvar. Första gånger jag se de så skirker storflickan "men neej, du åker ju hem i mars!!! inte 10 veckor?!" förklara ju för henne då att det är faktiskt bara 10 veckor kvar tills dess. Så prata vi lite om det idag så frågade jag hur hon känner inför att jag ska åka. Då ser hon helt ledsen ut och säger "It's gonna be sad.." Så himla söt. Dom driver mig till vansinne varje dag men ibland kan dom vara så himla söta!

Nu är de snart jul och jag måste slå in klapparna jag köpt. Dom är inte många men det får vara nog. Hoppas dom blir glada! Nu ska jag försöka göra nå vettigt.. vad nu de kan vara?


Japp, jag sitter på kanten!

"But I want ice cream!!!"


Snögubbar

Efter jag hämtat upp ungarna så var vi kvar en stund på skolan där det hölls snöbollskrig och snögubbe bygge. Jag var grymt rädd för snöbollarna.. killarna på mellanstadiet var det värsta jag visste när det var snö ute, för dom skulle alltid jävlas. Och nu har jag ju en 11 årig kille som självklart skulle börja härja. Men jag tänkte om jag inte reagerar så kanske han ger sig. Jag vände mig om, fick en snöboll i röven, vände mig om igen och bara titta på honom. Helt snopen blev han åsså gick han bara. HA! Jag vann! Sen när vi kom hem var vi så inne i snögubbe görandet så efter läxa gick vi ut och rulla snöbollar och gjorde snöänglar. Blev en väldigt fin snögubbe, och bakgården blev grön igen för all snö gick åt. Han fick sig en halsduk och mössa och nu står han där ute i mörkret helt ensam. Kunde tyvärr inte ta kort på honom för jag hade bara ipoden och den har ingen blixt. Men tog bild på gubben på skolan.



Nu har jag även gått igenom alla bilder från min lilla trip så nu ska dom upp på facebook, lär ju ta hundra år och X antal album. Önska mig lycka till!

"AAAAAAAAAAAAAAAAH!!"

Lite hungrig

Nu är jag hungrig, och nu ska Christin hämta upp mig för att umgås. Ligger 60 dollar minus nu på kontot för dom kunde visst dra från hotellet ändå.. nåja, nån gång minus måste ju vara den första. Men de blir att trycka en banan innan hon kommer. Men nu ska jag ut, här får ni en bild från Sanfran!


Hårt arbete igen

Då var det slut på det roliga och dags att tänka om för arbete igen. Så jag ska bara skriva här och sen blir det sängen. Vet ju att bildfronten varit fruktansvärt dålig, men det kommer imorn, kanske, om jag hinner gå igenom alla bilder. Hoppas dom ser grymmare ut när dom blir stora än på kameran!

Sen kollade jag nyss upp hur mycket pengar som har gått den här veckan. Min tatuering ökade ju på avsevärt, men de var den värd! Hur som helst har jag 10 veckor kvar av lön vilket ger mig 2000 dollar.. vilka jag inte får röra ett öre från för hälften blir till Miami och hälften ska jag fan ha tills jag kommer hem i mars. Jag får helt enkelt snåla dom fasen. Sen har jag ju sagt att dom inte dragit från hotellet i LA än.. nu står de inte ens nå på mitt konto att det ska dras nå. Fick jag de gratis då eller vad hände där? Jag har inte nog med pengar på kontot så de kanske blev nekade, men tycker ändå dom borde stå där. Nåväl, lägger in veckans lön till helgen så får vi se vad som händer. Men nu har jag seriöst köpstop, det blir inge mer, de är bara så. Hoppas på att flygen och hotellen sjunker i pris tills det är dags att boka Miami, annars kommer de här bli himla jobbigt. Men tänka er, 10 veckor kvar nu bara, sen blir de semester och sen kommer jag hem. Saknar ni mig nå eller vill ni att jag stannar här borta? Känner att jag måste hem till Luleå snart och skaka om lite. Hur som helst, jag längtar då hem, och jag längtar efter er allihopa! Nu ska jag sova, gonatt med er!

"I tell'em their dumb all the time, and they 'now it.. schgrrr!!"

Grand canyon

Nu räknas sista timmarna ner. Om 6 timmar blir vi hämtade så då blir de väl uppstigning om typ 5. Denna vecka he varit allt annat än kristlig, de må jag säga er. Men Gud så värt det varit! Förstå vad jag har hunnit med och allt jag har sett, helt fantastiskt ju. Jag är grymt nöjd med den här veckan och jag kan säga utan att skämmas att jag är stolt över mig själv. Så jag tackar och bokar! Hur som helst, idag blev det tidig morgon som vanligt med sikt mot Grand canyon. Till att börja med var vår chaffis så grymt härlig! Jag fattar inte vad han gjorde som chaffis när han borde ha en egen 2 timmars show på något casino. Han var så rolig så vi kiknade och gjorde den sol lösa dagen strålande! Sen vet jag inte hur jag ska beskriva utsikten idag.. Det går inte, försökte ta så bra bilder de bara gick men på kameran gav dom ingen som helst rättvisa. Det var sjukt maffigt och jag säger att har ni ens en liten chans så ÅK dit!! Har inget mer att säga än de om ett av de sju underverken annat än att det måste upplevas. Sen ska no få höra att jag har ju sån äcklig tur. Ni vet ju att jag fick tröjan där från LA ink helt gratis. Tänkte att de där var ju once in à life time. Då ska ni få höra om min iPod sladd jag glömde i sanfran. Nej jag har inte hittat den, men! Innan vi gick till hotellet igår gick kg på toa i ett mall här, lämpligt nog var det en Apple store precis utanför. Vi går in och ser om jag kan köpa nig en ny såndär sladd då. Står med ett paket som säger en sak och visar bild på en sladd. Så frågar en kille och han säger att de är en sladd då. Säger då att fan va bra, för jag har tappat bort min. Han tar paketet av mig och hänger tillbaka det och säger att han snart kommer. När han kommer tillbaka då så håller han i en sladd som han bara ger mig, rakt av sådär! "merry christmas and happy holidays" fick jag och sladden i näven, GRATIS!! Var helt chockad men sjukt glad med tanke på att jag verkligen inte har nå mer pengar nästan. Så tack så jävla mycket killen i Apple store i Las Vegas! Nu ska vi leta bank så jag kan sätta in lite pengar, ligger lite kort och LA har fortfarande inte tagit pengarna. Men vi hörs imorn på flygplatsen, TIIIDIGT!!

Las Vegas

Då var nästan första dagen i Las Vegas över då. Vi har hunnit med allt som är att se, Cesar palace, där vi även fick äran att gå på toa, och de där kallar jag en rejäl toa. Var ju som en lyxsvit! Vi har sett belligeamo (eller hur de nu stavas) hotellet med den feta fontänen som är i början av filmen The Hangover. Det mesta längs the strip har vi sett, är inte så lång men ändå cool. Vi tog oss även ner till skylten där de står välkommen till Las Vegas och vi fick äta go mat på Hard Rock Café och även shoppat lite presenter till Sverige. Sen tror ni ju inte att cp hotellet i LA har ju fortfarande inte tagit pengara från mitt konto så jag har ju dragit kortet hej vilt i tron om att jag hade pengar, sug nu måste jag ta svenska pengar! Kan ju säga er att 100 dollar kommer åka rakt in på svenska kontot nu varje vecka. Eller i ett kuvert långt undangömt i en låda som jag sen ska ta med mig hem i mars. Fasen också. Förutom detta är det himla dåligt väder. Kallt och regnar och mina skor är helt genomblöta så jag lär ju åka på en rejäl förkylning. Hoppas att vädret blir bättre imorn för då är de Grand Canyon som gäller, upphämtning 5:50.. Sjukt!! I mailet stod det 7:30. Tyckte de var nog jävligt, men visst inte då! Men då blir det tidig kväll ikväll. Nu ska vi skriva vykort och gå runt lite i mörkret, nu hur mörkt det kan bli med ska dessa neon skyltar. Ginare med er i alla fall!

Så jävla coolt!!

Nu ska nu få höra hemlisen! När vi satt och hade våran lilla picknick var det en skåpbil med massa film utrustning i så någon frågade vad dom gjorde. Då var det nämligen en reklam för Loreal som ägde rum framför Hollywood skylten. Efter ett tag kommer en svart bil med tonade rutor upp och jag tänkte att de där är någon rik sate. Sennär vi går ner så frågar vi en vakt om vanliga turister kan gå upp där dom har Loreal grejen. Detta kan vi då inte och vi frågar om han vet vem modellen är? Då säger han att de inte är en modell utan en sångerska och ingen mindre än Gwen Stefani! Sen pekar han på den svarta bilen och frågar om ju såg den och säger att där är hon, i bilen. Fattar ni hur nära vi var?! Tyckte det var himla coolt! Sen gick kg lite wild and crazy och har tatuerat mig hos inga mindre än LA ink!! Glömsk som jag är kommer jag inte ihåg vad killen som gjorde den hette men jag ska ta reda på det. Sen tyckte han att mitt hjärta vt så litet för pengarna så han gav mig en Hood tröja gratis, hur snällt var inte det?! Så nu har jag ett minne för livet och jag må säga att denna dag har bog varit min bästa hitills! Hipp hurra för mig!! Puss på er alla!!

Hollywood skylten

Nu har vi varit tokgalna och gått fram och tillbaka till Hollywood skylten, vem är knäpp? Att vi även knallade i små fina sandaler gjorde ju inte saken bättre och halvvägs tillbaka var det grymma känningar i fotsulorna! Var i sköka fall helt klart värt det och vi fick fin fina bilder. Sen har jag också en liten hemlis som jag ska skriva om lite senare. Ni får veta då vad det handlar om, riktigt coolt var de i alla fall! Men vi tog oss så långt upp vi kunde, tyvärr fick jag inte ta i skylten, men vi var nära nog. Sp vi satte oss ner och mumsade på det vi hade köpt, inte alla som har picknick med hollywood skylten som utsikt! Nu har jag även skrapat fram adressen till Kat von Ds tatuerings studio, ni vet LA ink? Visade sig ju vara 15 minuter promenad från var vi är nu så vi ska snart knalla dit. Nog för att mina fötter skriker som stuckna grisar, men jag MÅSTE dit!! Sen ska ni få höra att igår var jag så sjukt hungrig och vi råkar ha en sushi resturang bredvid vårat hotell. Så jag köpade mig några bitar, nämligen bestämt 18 stycken.. Trodde de var 10 bara men räknande inte med rullarna. Hur som helst så tryckte jag 16 av dessa!! Helt sjukt, men var så jävla gott och var så grymt hungrig. Blir nog sushi ikväll igen för det var himla billigt och man fick mycket, that's how we roll! Nu vill jag gå!! Vi hörs ikväll om min lilla hemlis!

Universal studios - Beverly hills

Dagen är nästan över men skoja inte den har varit bra. Lite gorm med upphämtning imorse dock.. Ringde igår för att boka och efter många om och men om dom ens förde en sån service (vilket dom gör för dom hade nyss släppt av oss och det stod svart på vitt i brochyren att dom gjorde det) så fick vi bokat. Vi står och väntar i 20 minuter, 15 minuter över tiden när jag ringer upp dom. Då hamnar jag i Las Vegas för den här turen och lägger snabbt ihop 1+1 att jag lyckats boka upphämtning i Las Vegas. Ringer de andra numret och får samma svar som igår att dom inte gör upphämtningar. Bullshit säger jag och får vara lite förbannnad ett tag tills kvinna i telen säger att vi kan ju ta tunnelbanan istället. Så det fick det bli och det var ju sjukt mycket smidigare ska ni veta. Väl inne i Hollywood tog vi oss upp till universal studios och trampa runt där. Var ganska fränt även fast vi inte tog oss innanför. Sen hade vi problem med bussen där också men de löste sig. Efter detta blev det raka spåret till Beverly hills. Vi gick in på kändisstället millions of milkshakes där kändisar som kardashians, Pamela och miley cyrus har gjort egna milkshakes. Själv tog jag en miley shake med cookie dough och peanut butter cup, jävligt god! Sen fick vi en banan och jordgubb gratis för hon skulle ändå ha slängt den så varför inte vara generös? Efter detta tog vi och promenerade santa Monica blvd där vi strosade runt bland kändis husen och även hittade en brevlåda. Så nu kan ni säga, mor, far, syster och farmor, att ni fått vykort postade från där kändisarna hålller till! Vi tog kort med den kända beverly hills skylten och även en annan skylt innan vi tog oss till rodeo dr där det är så dyrt så man får ont i magen! En affär där man måste boka tid för att gå in på, även handla för minst 1500 dollar innan man släpps innan för med kortet i högsta hugg. GALET!! Nu sitter vi på starbucks igen och vill kissa, men nån kampar ju fan inne på toan! Efter detta blir det lite sök på souvenirer och vykort. Jag måste hitta mig en Hood eller nå för imorn. Vi ska nämligen utmana ödet i sandaler och GÅ upp till Hollywood skylten. Liksom de är ju bara sådär 1 timma och 40 minuters promenad från Hollywood.. Önska oss lycka till!! Ska iaf bli lite sol och 17 grader imorn, så planen är picknick! Men nu ska jag kissa, ah!!! Gonatt!

LA Baby!

Första dagen i LA avklarad! Har gått nästan hela wall of fame, klandra mig inte men vet ni hur jäkla många stjärnor det fanns? Var ju inte bara en gata rakt fram heller och sen hade ju vissa flera stjärnor. Trampade runt där i några goda timmar tills mina fötter skrek efter befrielse. Var så illa tvungen att köpa mig ett par flippisar, på de följde ett par mjukisbyxor och en tshirt också. Så där var souvenir köpen klara! Efter detta tog vi bussen, blev en hopp on hopp off tur här med, bara det att LA är så jävla mycket störreäb sanfran! Vi åkte genom Hollywood och Beverly holks, fick veta alla ställen där stjärnorna hänger så imorn blir det jakt och lite kändis milkshakes! Vi har även tänkt att knalla upp till Hollywood skylten. Vädret vill inte riktigt vara med oss och envisas med att ha en sjuk dimma liggandes. Men vi hade fin fin sol idag och varmt, tyvärr bytte ju inte jag från min stickade kofta och halsduk till nå svalare så de blev lite svettigt när man kom i solen. Annars var det lite små kyligt i skuggan. Det är vår stora plan imorn i alla fall, jag vill även ta mig till universal studios och kika runt lite, hoppas på en snabbis där! Nu måste vi börja ta oss till bussen som ska ta oss till hotellet som är sjukt stiligt! I sanfran blev de ju nå jävla motell, falsk marknadsföring! Så nu lever vi flott. Men får se om vi får wifi att funka den här gången, annars får vi jaga starbucks igen. Gonatt med er!

Full house

Dagen börjar lida mot sitt slut nu och jag är helt död, tröttsamt att vara turist. Vi tog oss i alla fall till husen där då och sen cr planen att gå tillbaka en bit för att skaffa frimärken, men vem fan tror ni läser kartan fel? Jo jag! Så vi gick åt helt fel håll åt alla håll!! Detta märker jag först när vi gått i en halvtimme vilket betyder att vu hade 1,5 timmar att gå tillbaka för att ta oss till posten. Gud vad jag ville skjuta mig själv! Vi tog oss tillbaka till husen i alla fall och sen hoppa vi på bussen och nu är vi här. Så blev tyvärr inge promenerande på bron men jag gjorde en liten film när vi körde över bron i mörkret. Så något fick det bli i alla fall. Sen är jag hungrig som bara den, med tanke på att vi bör ta oss i säng väldigt snart eftersom vi ska upp typ 3 i natt så undrar jag ju om vi ens hinner äta nå. Nu ska jag se om jag kan hitta nån buss till flyget och sen får de här vara nog, ginare vi hörs imorn!

Alcatraz

Precis tagit oss in på strbucks efter besöket på alcatraz, var så himla coolt! Kom ju heller inte att tänka på att jag skulle ha filmat där inne förrän vi var på båten på väg tillbaka. Så ni får nöja er med bilder, men dom blev nice! Vi ska försöka få ihop det här nu så bra som möjligt. Vi ska posta vykort, se full house, promenera golden Gate bron och ta oss till hotellet med 17 bussen som är den sista bussen. Lycka till säger jag bara, och har inte riktigt pengar, skit banken har inte gett mig dom 300 dollarna jag la in i fredags än, så ligger lite illa till på den fronten! Får väl med ångest dra svenska kortet om de kör sig helt! men vi hörs senare folket!

Sanfran

Vilken dag vi har haft, suverän! Började dock med att vakna upp klockan 5 av paulas mobil och fick panik för vi trodde vi var sena. Men då var de ju så att hon inte hade ställt om sin mobil till rätt tidszon. Jag gick i alla fall upp och duskade för tänkte de var lika när jag hade kommit upp så i varv. Slår på duschen och får den inte art bli annat än skållhet! Så jag fick ta en dusch i handfatet istället.. Inte det smidigaste men vas gör man om håret dryper av smör? Sa till puala att jag duschat i handfatet och sen när vi vakna frågar hon om jag verkligen hade gjort det eller om hon hade drömt, HA! Efter detta tjorv blev det frukost på ihop och så tog vi och knallade Lombard street. Sjukaste backen men kändes grymt med lite träning. Sprang ju runt med shorts idag så lite svettig fick man bli, var inte så jäkla varmt idag heller, kanske 17 plus som högsta. Efter det tog vi oss in till hamngatan för att hitta touren vi ville ta till golden Gate bridge. Blev en helt annat tour, hopp on hopp off. Men den vr sjukt bra, stannar precis utanför vårat hotell så är sjukt enkelt för oss att ta oss runt nu. Vi tog oss till bron och tacka Gud för att solen lyckades komma fram genom molnen så vi fick fin fina bilder! Sen åkte vi till hotellet för att dra på oss lite varmare kläder och nu sitter vi på starbucks efter en sjukt go middag på cheesecake factory, mums! Sen måste jag ju berätta att man visste att det vr californien vi kommit till direkt efter vi gått av flyget. En kvinna med gasbinda runt ansiktet och lite väl svullet ansikte för att bara ha den som värme står och väntar på sitt bagage. Jag hade skrikigt plastikoperation högt om jag kunnat! Men ändå lite intressant. Sen är det väljare obehagligt med uteliggare i denna stad. Dom ligger och sover i helt stängda sovsäckar, vi tror i alla fall att dom sov, jag var ganska säker på att en av dom där säckarna var mer en liksäck.. Usch! Nu ska vi försöka få oss en taxi till rimligt pris och ta oss till hotellet för lite sömn, helt slut i huvudet nu. Imorn blir det alcatraz, fullt hus, promenera över golden gate bron och att posta vykort. Ursäkta att jag inte lägger in nå bilder men ska sno paulas dator så ska jag snika in nån fin bild. Gonatt med er!

Pinky the pig

Sitter och väntar på flyget som först blev försenat, sen inställt, och sedan blev vi flyttade till ett annat flyg en timme senare. Hade lite tur i oturen i alla fall och behövde inte betala för mitt inceckade bagage, så där sparade vi 25 dollar! Varenda dollar räknas ska ni veta! Sitter även här med min nya vän pinky the pig. Tog en fin bild på han och mig men när jag skulle ladda upp bilden så gick det ju inte och det enda som hände var att allt jag skrivit försvann, suck! Så de här en liten rewrite. Hur som helst, ska leta mig lite mat snart, börjar bli hungrig efter endast frukost imorse. Men iPoden är ju med och jag har paulas dator så får ladda upp bilderna jag tar genom den iställle. Men Will keep u posted so hang around!

11 December - Californien!

Nu sitter jag här och gör sista rycket inför avfärd. Allt är packat och klart och det är bara skorna som saknas på mina fötter. Har en timme kvar innan bussen går så jag ska väl socialisera med min syster tills jag ska knalla iväg. Sen har något sjukt irriterande hänt. Jag hittar inte mina ringar! Jag hade norrbottensringen plus min studentring på mig i söndags, vilka jag har på mig nu också men har endast använt norrbottensringen i veckan. Sen är min ugglering, ringen med korset och min ring med två blåa stenar helt borta. Jag hade på mig dom i söndags, för det finns det bildbevis på. Vi var och åt middag och sen for jag hem och sov.. kan inte för mitt liv komma ihåg var jag la dom. Känns som att dom borde varit allihopa där min studentring var men icket. De är ringar för 300 spänn så de känns ju lite jobbigt att behöva köpa nya. Plus att den med blå stenar finns nog inte ens kvar att köpa. Helvete.





Men ska söka en gång till så får vi se vad jag hittar. Sen är det dags för bussen och vi höres senare. Har ju ipoden med mig så internet kommer finnas i fickan, suveränt! Ha de!

"Men fan också!"

10 December

Kom precis hem från IKEAs julbord och ska lägga mig så fort ja bara kan. Ska upp typ klockan sex imorn för jag ska köra värdfamiljen till flyget. Sen ska jag packa mina egna saker för att ta mig själv in till flygplatsen klockan tolv. Hur som helst var julbordet väldigt bra.. eller Borg var bra, maten var inte så bra.. PLOING!! Men det var trevligt och jag fick äta skinka och gravlax, de som gäller till jul. Så svensk som jag varit här i Boston har jag nog inte ens varit hemma i Sverige. Men det är verkligen som att man måste hålla fast vid sig själv, så man inte tappar tråden helt. Om ni fattar vad jag menar?


Jag var så julfin i min röd/vit randiga tröja :)



Nu blir det sängen, läsa lite bok så jag somnar sött och sen hörs vi en sväng imorn innan jag åker med bussen och sedan flyget mot varmare områden. Ha de finemang!

"HAHAHAHAA, PLOING, HAHAHAHAHHA!!!"

Snart, snart, snart!

Det är torsdag idag, de vet vi alla om. Då följer ju logiskt nog fredag imorn och sen är det dagen D. Jag vill att det ska bli lördag NYSS. Känner hur orken börjar sippra ur en nu, samma sak varje dag när den börjar närma sig två tiden. Så förbaskat trött är man, hela tiden. Nu vill jag ha semester!

Sen går det inte bra för mig idag. Var tvungen tvätta pojkens tröja igen för fläckarna var fortfarande kvar. Så skulle jag ner och tvätta mina egna kläder, då står maskinen och piper, skit tröjan har fastnat så den slutat gå. Var vatten och blä i maskinen och locket föll rätt i pannan på mig. Så då kom jag efter med tvätten typ två timmar bara för den där dumma tröjan inte kunde hålla sig. Så, nu har jag beklagat mig för det också. Men nu tar vi tag i dom sista lediga 45 minutrarna och sen kämpar vi oss igenom eftermiddan. Hoppas ungarna är snälla, är redan på dåligt humör, behöver inte mer. Önska mig lycka till!

"F*CK!"

9 December

Var nyss på gymmet och blev asigt less när cykel helvetet dampar sönder. Sagt förr att det är punka på bakhjulet, men inte orkar bry mig. Men nu är ju växlarna och pedalerna helt hets också. När man ska trampa iväg så tar inte växeln i utan det blir rätt ut i luften bara. Höll ju på att slå ihjäl mig X antal gånger! Men vad gör man, jag orkar inte fixa cykeln. ÄR FAN 7 MINUS UTE IDAG!!!! Hade jag vetat att de var så kallt hade jag fan aldrig tagit cykeln, då hade jag bylsa på mig storjackan, halsduk och hela grejen och gått istället. Men sak samma på de då, jag tog mig till gymmet, jag fick träna mina små muskler så ska vara nöjd. Sen tog jag en tripp på vågen också.. det ser inte sämre ut, men det ser fan inte bra ut heller.. åt helvete. Är lite aggresiv, men nu tänker jag faktiskt vara det. Som jag sa när jag var liten till mamma, "Jag vill vara ledsen färdigt!", Så nu ska jag vara aggro färdig.

Ska ta mig in i duschen nu, sen fixa bort ungarnas tvätt så jag kan ta och tvätta mina egna kläder. Tror aldrig min tvättkorg varit så full, har inget att ha på mig ju! Men men, 2 dagar kvar till CA!



"I told you I did!"

9 månader

Helt glömt bort men idag drog vi strecket över den 9 månaden. Nu är det bara tre kvar! Galet vad fort tiden går, fantastiskt. Men ny sover vi! Gonatt!

8 December

Ja då var det packdag mer eller mindre. Eller kanske ska kalla det pack-vecka. har börja lägga ner lite saker i väskan nu, känns underbart att packa flippflops! Sen drog jag och min värdmamma igenom pojkens kläder och rensade ut en hel del som var för smått och fick ner skapligt med kläder i väskan. Så nu är det snart dags för semester och bort från kylan, ska bli helt underbart med sisådär +20 och sol, myys!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!!!!!! Sa just ja till dom datumen jag bett om för flyg hem till sverige.. men hade ju problemet med Miami att jag skulle kanske bli själv. Men nu säger min ängel John att han ska komma hit den veckan med mig!! Hur jävla glad får man bli på en skala?! Fatta att hela mitt år är som klappat och klart nu, efter CA blir det att spara pengar och betala Miami resan och sen är de klart, underbart!!! Detta kommer jag leva länge på!

Nu ska jag se om det finns nå mer jag kan trycka ner i väskan eller om allting ligget i tvättkorgen, blir fet tvättdag imorn och på fredag, kul! Men vem bryr sig när lyckan är på top!!



"Det går fett med bra nu!"


Då provar vi

Nu ska vi testa om detta funkar bra. Lite jobbigt blir det nog om jag ska skriva mycket men får väl uppdatera mkt istället och med många bilder så blir det roligare för er att läsa också sen när jag är ute och reser. Nu ska jag i alla fall läsa lite bok så jag kan börja läsa boken jag fick av Borg som jag börjde tjuvläsa på tåget, den verkar så himla bra! Men finare med er nu! "Det finns ett liv på andra sidan också"

7 December

Lucka 7 i kalendern och en helt okej dag. Började morgonen med att tvätta och sen hämtade Paula upp mig så for vi till North Shore mall så jag fick köpa mig ett skal till min ipod. Det blev ett lila metallick lite matt skal, skitsnyggt och stilrent. Syns inte repan på baksidan längre heller.. Men sak samma. Sen köpte jag ju ett par högtalare innan jag köpte min ipod. Provade dom idag, vilket ljud! Det var helt fantastiskt bra. Kanske inte super, men trodde de skulle vara mycket sämre med tanke på att jag hittade högtalarna på Marshalls. Men nu blir det att poppa järnet på hotellrummen nästa vecka, wihuu!



Sen har denna dag bara flugit förbi. Har inget direkt spännande att berätta.. eller ja, vi har ju snygga killar hemma i lilla Luleå, säger då de flickor där hemma, ta vara på dom! Fråga bara Paula. Bring it on!

"Shit.. will have to go with no food then.."


6 December

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag sitter på ett flyg till San fransisco. Hur fantastiskt är inte det?! Då blir det två dagar i Sanfran, sen vidare tre dagar i LA och så avslutar vi två dagar i Las Vegas, ljuvligt! Kollade vädret nu och det ligger runt en goda 20 grader, helt fantastiskt. Behöver inte oroa mig om plats i väskan då för många tjocktröjor behöver man ju inte. Suttit och skrivit packlista men känns som att jag saknar något, vet inte vad dock. Men de löser sig, ska börja packa påriktigt ikväll.



Nu till helgen då, vilken underbar helg. Vi har haft fint väder först och främst. Gick upp klockan sju på lördag morgon, okristligt tidigt för en helg men vad gör man? Tog mig in till Boston där jag mötte upp Borg, sen for vi till den svenska julmaknaden som var helt underbar. Jag köpte en kokbok med svenska recept till mina värdpäron, var mycket fisk och kyckling och annat bra där i som dom säkert skulle kunna tycka om. Sen köpte jag en svensk bok, adventsljusstake, brända mandlar, ett armband och god kardemumma bulle. Förutom det hittade jag mig en mysig mössa, en muggtermos, nagelfil, sminkborttagnings grej och en sammet klänning. Många pengar blev det men helt klart nöjd för det är jag ändå. Sen blev det lite fest/häng hos Wes, inte det roligaste men helt okej. Sen på söndag var det ju andra advent så då myste jag och Borg med lång sovmorgon och sen en halvdag i Boston.










Nu är de vinter!! Har till å med snöa idag!

Sen är det God jul till mig från mor och far!! Tack så himla mycket ni är bäst i hela världen! Jag fick lite gröna på kontot så jag kunde gå och köpa mig en ipod touch, hur snällt var inte det? Så nu har jag"bärbart" internet med skype och msn. Helt fantastisk manick. Men nu kan vi ju hålla kontakten medan jag är på västkusten också, var ju det som var planen med det hela. Men nu blir det jobb på 20 minuter, ladda!

"Amazing!"

5 December

Hej hopp! Nu ska jag åka och gymma men tänkte bara lägga in 5 December här eftersom det inte hanns med igår. Hade en galet kul helg! Ekar lite tomt i plånboken men förbannat det var värt det! Och God jul på mig själv! Nu blir det månha sånnhär !!!!!! Men dom är roliga. Nu mot gymmet, detaljer om helgen kommer senare.



puss o kram!

4 December

Nu ska jag snart trampa iväg till bussen. Bara skriva här väldigt snabbt! Har precis tagit fram stora vinterjackan så nu sitter jag här och svettas lite för det är ganska varmt i mitt rum, men det är det inte ute! Nu har vi typ nollgradigt varje dag så nu får det vara slut med höstkläderna. Man fryser ju röven av sig! Blir som sagt jul marknad och luciatåg idag, kommer bli så myyyysigt. helt klart värt att gå upp före fan för det. Men vi hörs kanske på söndag!



"Nu är det jul igen!"

3 December

Jag är helt slut efter en lång vecka som ändå gick ganska fort. Var en helt vanlig dag idag, inga konstigheter. Tog en powerwalk till banken och sen hem igen, en god 40 minutare blev det i alla fall. Har inte så mycket att säga om dagen, hände mer till helgen. Imorn blir det svensk julmarknad i Boston, är det inte helt underbart?! Kommer bli massa svensk mat, shopping och självaste lucia kommer ju vara där också, fantastiskt! Sen blir det lite fest, men ska ta det lugnt, så lugnt det bara går i alla fall. Sen  är det ju andra advent på söndag så då ska jag mysa ihop det lite med Borg. Ungefär det som kommer hända så ni kanske hör att jag inte kommer kunna vara här så värst mycket. Men det blir ett inlägg på måndag om helgens bravader! Nu ska jag natta för ska upp tidigt imorn.

 











"I ate three, I took two before I asked u and then I asked u and took one more.."


Jag är ung, jag får ha kul!

Nyss gjort två paket som kommer kosta kjortan att skicka hem.. vem tror ni går och shoppar lös ikväll då? Jo jag, dessutom 70 spänn på något jag inte ens behövde, utan det vara bara lite coolt. Nåväl, Jag är ung, jag får ha kul!

"What is the magic word?"

2 December

Vi rör oss sakta men säkert mot julafton mina vänner. Fick öppna andra luckan på min kalender idag då, så spännande. Tog och kikade på julkalender igår kväll efter jobbet som sagt i förra inlägget, ska kika på nästa avsnitt nu tänkte jag. Trevlarns!



Var på gymmet imorse igen. Hojjade och det är så jävla jobbigt.. men det är ju inte så konstigt när bakdäcket har punka! Eller det är i alla fall nästan ingen luft i det. Måste hitta pumpen var den nu kan vara, får fråga min värdpappa. Men vi kanske ska ta det som en utmaning, cykla med döda däck, hårt jobb för benen! I övrigt gick det bra, märkt att jag blivit starkare så jag fick öka vikterna igen. Vet inte om det är så bra för min stackars skinnjacka som jag tog med från sverige, försmå i armarna har den blivit. Men hur som helst, den åkte ner i ett paket med lite andra kläder och julklappar som ska skickas hem. Kommer bli så JÄVLA dyrt att skicka, typ 50 dollar för ett paket. Men tror ändå det blir billigare att skicka hem såhär än att ta X antal kg övervikt när jag åker hem. Gud, börjar skicka hem grejer, nu känns det verkligen nära hemresa!

Ska ner och göra lite lunch nu, får bli korvstroganoff, mums! Hörs ikväll!

"Same thing every day.."

Dagens ungdom

Jag blev chockad när jag skulle hämta upp ungarna idag. På deras skola finns det en baseball plan vilken jag korsade när jag skulle gå upp till skolan. I sanden ser jag att det står LOVE.. tänkte oj vad gulligt.. bara det att sen ser jag att det står även FUCK. Tänkte att vad i hela helvete? Går runt så jag ser det från rätt håll, då får jag fram att någon dåre skrivit "Fuck Girls Hard". Jag trodde jag skulle DÖ! Märk väl att på denna skola går barn i åldern mellan 5 till 11 år. Får jag fråga vad det är för värld vi lever i? Jag tror inte ens jag visste vad det innebar när jag var ens 11 år. Jag tycker helt enkelt att det är fruktansvärt detta. Fruktansvärt!

Efter jag slutat tog jag på mig pyjamasen direkt, drog på mig en ansiktsmask och bara kände hur energin flödade i huden. Pratade med lite folk och sen tittade jag på julkalendern. Fick lite mysteriet på greveholm över det hela, fast undrar ju om något kan toppa eller ens jämföra sig med det året? Målade naglarna också, blev fransk manikyr med guld tippar, fint va? Sen fick vi hem ett reklam blad för Kohl's, tittade igenom och jag säger ju att imorn blir det powerwalk ner till Woburn och in på Khole's. Dom hade ju as mycket fint, måste ses! Nu ska jag lägga mig och mys i sängen, sova bort min dumma hosta! Gonatt!


Lite äcklig färgen ser ut, men de är guld.

"What did she do?"


1 December

Tiden bara flyger iväg. Nu har det reda blivit december och det är endast 31 dagar kvar av detta år. Jag har i alla fall öppnat första luckan i min kalender nu och sen ska man väl försöka leta reda på julkaladern på SVT play, hoppas ju att dom visar den över nätet också. Har för mig att dom gjorde det förra året i alla fall. Annars så måste jag ta mig till posten idag och få mig lite paket så jag kan skicka hem allt vad jag nu behöver bli av med. Annars är det inte mycket annat, vi hörs senare ikväll!



"To BAD!"

Många bilder blev det

Har precis laddat upp bilderna från helgen på Facebook, eller de håller på att ladda, dör ju om något går fel nu. Är trött som en jävla åsna, blää!

Nåja, min dag var faktiskt riktigt bra. När jag släppt av ungarna tog jag hojjen till gymmet och körde lite där, kommer nog ha satans ont imorn för det var ju ett tag sen jag var där nu. Sen hojjade jag hem och trodde jag skulle kvävas när jag kom in enom dörren. Har stördaste hostan ni kan tänka er så cykla var kanske inte det bästa. Hostade så mycket så jag nästan kräktes. Men fick i mig lite vatten och sen var jag helt okej igen. Efter detta mördarpass blev det att duscha och sen hämtade Christin upp mig så for vi till North Shore för lunch. Blev först att kolla på skor, var riktigt nära på att köpa ett par riktigt läckra sneekers men så blev det inte. Sen gick vi mot North Face affären för jag ville prova jackan jag hittat på nätet, men den hade dom ju såklart inte men provade en liknande så nu vet jag vilken storlek jag ska skicka efter. Jag lyckades faktiskt köpa ännu en julklapp till min syster. Förra året spenderade jag nog 2500 spänn på bara min syster, så lär ju inte förvåna mig om jag lyckas hitta nå mer än vad jag redan hittat, ojoj! Så imorn blir det att trampa till posten och fixa lite kartonger så jag kan skicka hem allting. Blir spännande att se om det tar sig hem också. Efter detta åt vi då äntligen lunch på Pf Changs, oerhört gott mer både förätt och varmrätt, mums. Var dock tvugna att åka plötsligt för Christin fick samtal om att pojken hennes var sjuker så hon var tvungen hämta honom. Efter detta hämtade jag ungarna och sen flöt eftermiddan på riktigt bra.

Nu är jag helt död och ska lägga ner det här, eller gå ifrån i alla fall, lär väl ta ett tag för min bilder innan dom är klara. Men ska krypa ner under täcket och funderar på om jag ska lyxa till det med en julmust och lite pepparkakor, låter som en bra plan va? Så ha en trevlig kväll alla nära och kära!






Mina fynd i NY. riktigt dålig bild på klänningen jag vet.. men det såg bra ut på kameran..

"Why not?"

RSS 2.0