Färgad och redo!

 Kom hem för ett tag sedan efter en färg session på sisådär 5 timmar. Men nåde det blev riktigt snyggt och är så nöjd. Gajja min vän är så himla duktig på det hon gör så man blir ju extra glad att det går bra för henne också. Det blev röda och ljusa slingor igen. Något helt nytt för hela Forma så det blev lite rådfrågningar och tillslut samtal till Loreals färgtekniker (om jag nu inte mins fel). Men stackars Gajja var lämnad till sitt öde med min galna ide. Jag visste ju hur det skulle komma att se ut, men inte hon, så hon var kanske lite nervös. Men se så fint det blev! Sen fick jag plock och färg på mina ledsna ögonbryn så dom blev gladast i stan, haha. Ne, vet ni, vill ni ha håret piffat så är Gajja mitt tips!
 
 
xoxo

Taggar!

 Uppvärmning utomhus väntar inför matchen ikväll. Ska inviga mitt nya underställ som är så nice! Sen får vi se vad som blir av matchen men SJÄLVKLART ska det köttas!
 


Såhär gick det att ta kort på Anders.. not so good!


xoxo
 

Photoshop

 Har photoshop som bara ligger och väntar på att bli installerat. Men när man inte är så pass tekniskt lagd så är det extremt svårt. Anders måste hjälpa mig. Han ska bara ta sig tid, eller nå. Skulle vara så bra om jag kunde arbeta på denna dator också så jag inte är helt låst till skolans. Man hinner ju inte så många bilder heller på en dag om man ska finlira var enda en. Får lösa detta!
 
 
xoxo

Pysslar

 Anders är på skolan och jag har pysselstuga här hemma. Gjorde även mat tidigare som jag inte uppskattade alls. Stekte tofu med wokgrönsaker i kokosmjölk och rödcurry. Visst, låter jätte gott, men det var inte så himla lysande. Sitter i alla fall och målar en del tavlor för glatta livet. Akryl som står på schemat och märkte att klockan hunnit bli massor så min plan att göra fler örhängen får snällt vänta till imorn. Kanske ändrar om min plan till att läsa lite 50 shades of gray. Jag har inte hunnit komma till några snuskigheter än men från vad jag hört av folk så undrar jag starkt vad detta är för bok/böcker. Köpte dom innan jag ens riktigt visste vad som handlade om, Faktiskt! Ska försöka plocka ihop mig lite för nu ligger det färg och canvas över hela golvet. Denna blev i alla fall klar.
 
 
xoxo

Bio

 Nu kör jag och Anders lite hemabio. MYS! Imorn blir det sushi för hela slanten. Bunkrat upp ordentligt så tro mig att jag kommer att fota skapelsen! Vi har uppgraderat oss till tonfisk och tofupåsar så vi får se vilken smaksensation det blir imorn, längtar redan! Nu blir det The Amazing Spiderman!
 
 
xoxo

Snart helg

 Snart helg och det är man lycklig för. Har inget planerat förutom att jag och Anders ska äta sushi på lördag. Annars ska jag typ sova hela helgen, så skönt. Mina två senaste dagar har varit helt galna i alla fall, inte på något bra sätt heller. Igår mådde jag pyton så tog mig inte till skolan förrän efter lunch. Sen hade en av mina tavlor ramlat ner igen (förbannat dåligt med klisterkrokar) så tog fram limpistolen för att limma ett hörn som lossnat. När jag står i hissen så kommer jag på att FAN jag drog aldrig ut sladden. Så hann ju dörren gå igen så klart så var tvungen åka ner och sen upp igen vilket resulterade i att jag missade bussen.. men typ EN meter. Idag så var det dags för tandläkarn.. hatar tandläkarn. Blev beskedet ett hål och sen höjer idioten mitt abonnemang till en 4a. Alltså, jag har typ lika kassa tänder som min morsa som har 100 lagade hål, jag fattar inte? Synar ju starkt den där jävla metoden. Sen på det att hon inte ens sa att hon höjde den utan jag såg på datorn att hon klickade upp den till en 4a, jävla pucko. Får jag en högre räkning nästa gång kan dom ju glömma att jag går med på det. Det roligaste är att innan jag åkte till USA sa dom att jag var en 1a, sen när jag kom hem blev jag helt plötsligt en 3a. Bara det att jag får alltid samma besked när jag är där "du har många början på hål". Och ja, jag vet det, hålet hon hitta nu synar jag fan också, tror bara dom vill pumpa pengar. Ska nästan själv bli tandläkare, eller hobbytandläkare så får man se hur illa det är egentligen.
 
Sen måste jag risa banken också. Swedbank har ju slutat hantera kontanter vilket gör en låst till den där automaten för insättning. Bara det att den tar endast emot 10000 kronor per gång, och jag hade betydligt mer från Grispengarna. Sen när jag frågar hur länge man måste vänta för att få sätta in mer så säger dom en vecka... EN VECKA?! Jag undrar starkt hur dom tänkte där, för få runt med för mycket kontanter är ju inte det roligste. Får gå dit igen om en vecka eller nån dag och ta en kölapp så får dom fixa det helt enkelt åt mig. Måste ju finnas något som kan göra? Nåja. nu är jag hemma och mysmode är på. Ni får njuta av en bild från det vi fotat i veckan istället.
 
 
xoxo

En bra dag!

 Haft en så bra dag! Sjukt trött är jag men idag har jag överlevt på lycka. Började dagen med att fixa och trixa på skolan. Fotas lite och fota lite. Älskar fotoblocket vi har nu. Men jag säger så bara det, "hitta nollan"... släng er i jävla väggen för min kamera funkar inte så. Gamla Bettan har blivit drygt 5 år och i Kameraår verkar det vara typ 95 år med en bruten höft. Men följ inga regler så blir det bra ändå och låtsas att höften inte finns! Sen efter lunch anlände Micke till skolan och vi fotades tillsammans och på varsit håll. Hoppas Lovisa gjorde ett kanonjobb så bilderna blir riktigt snygga! Ser jag förjävlig ut får jag väl kapa huvudet på mig. Men ja, allt kan man väl fixa i photoshop. Så kisar jag mer med ena ögat måste man väl kunna fixa så jag kisar lika mycket med det andra? Det blir säkert asbra!
 
Sen nu ikväll har jag lagat en grym lasagne och sedan varit och tränat. Fick däremot en mindre sträckning i låret så sista 25 minutrarna fick ja sitta. Hoppas det går över till imorn. Det har ju en tendens att göra det. Skada mig och sen nästa dag är det som att inget hänt. Håller tummarna! Nu blir det House och sen sängen!
 
Behind the scenes
 
 
xoxo

JA MÅ HON LEVA!

 Idag är det Malins dag hurra, hurra, hurra! Sitter hemma och väntar på att syster ska komma så ska vi trixa hår och sen åka till Emilia för att fira vår pingla Malin. Kommer bli SÅ kul! Massa tårta, massa flytande förfriskningar och sen ut och slå klackarna i taket. SÅ länge sen nu och med bästa flickorna kan det inte bli dåligt!
 
Sen har jag fått mig en ny cykel igen, WOHO! Var så enkelt att bara hämta upp den och haka den på bilen. Nu står den i lägenheten för det finns än inte några lås på den, men det ska lösas inom kort! Men SÅ glad för det med. Nu kör vi tjejer!
 
 
Linda saknas nu, Emilia saknas på bilden, sen saknas en hel del andra på bilden som jag knappt vet vilka de är för att lite noll koll på vilka som kommer ikväll. Men vi har ju Malin i centrum så att säga!
 
xoxo

Ännu mera rita

 Kommit in i värdens teckningsflow. Kan hända att det beror på att det är ganska enkla teckningar, mest linjeteckning och inte så mycket mer. Men det är kul, och bilderna blir faktiskt helt okej, kan jag tycka. Nu är det detta projekt som kommit igång! Grovskiss
 
 
xoxo

Hemuppgift

 Hemuppgiften som egentligen skulle varit gjord igår men någon råkade somna på soffan så den blev som aldrig av. Men nu fick jag leka lite!
 






 
xoxo

Ritar

 Sitter här och ritar igen. Får se vad jag ska göra med bilderna sen. Hänga upp dom? Försöka sälja dom? Vem vet!?
 

Ledig

 Idag har man äntligen fått ta helg! Jobbat som en liten gris (bokstavligt talat) hela veckan. Började med att tillverka marsipangrisarna i fredags och hållt på hela helgen samt måndag i 12-14 timmar varje dag. Helt sjukt vad trött man varit och helt underbart att få veta att konsthistorian var inställd imorn. Hade ändå bara somnat på den så hade inte varit någon ide. Kommer bli skönt att sova imorn!
 
Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt. Vi har digital foto nu och får lära oss så himla mycket kul om manuella inställningar och allt möjligt. Äntligen får man lära sig kameran ordentligt som man köpte för, tror det eller ej, 5 (!) år sen! Sjukt kul i alla fall och kommer använda mig utav denna kunskap extremt mycket i framtiden. Nu på kvällen har jag haft kvalitetstid med mor min. Käkat på Max, köpt ramar och sen åkt och kikat på blomsterlandet när dom haft kvällsöppet. Jag hittade mig en fin blomma (kaktus, så kanske den INTE dör som alla andra blommor). Fick med mig hem en kruka till den också och en söt tomte som sitter i fönstret nu. Ska se hur lång tid det tar innan Anders ser den! För övrigt fantastiskt fin färg på blomman. Den är som nästan neon rosa/gul/orange, helt underbar!
 





 
xoxo

Tror att jag är nöjd

 Ritat klart bilden jag började på igår.. TROR att jag är nöjd. Men lär hinna se 100 misstag och saker som kan bli bättre den närmaste veckan. Får se om den slutar såhär eller vad för öde som väntar den.
 
 
xoxo

Ont i huvudet

 Fick just väldigt ont i huvudet av någon anledning. Klockan är bara åtta så jag kan ju inte sova än, eller? Sitter i alla fall hemma och ritar lite. Låg en tidning på bordet på tåget mellan Sala och Stockholm som jag kikade i så fick lite inspo där. Om någon har sett strumpbyxorna på Gina Tricot så är det bilder på ben på förpackningarna. Extremt mycket inspo där! Kommer rita och måla dessa och hoppas dom blir lika snygga som orginalen fast i störrre format. Ska kanske satsa på en jätte canvas om jag tycker att det blir nog snyggt. Här kommer i alla fall en lite skev bild på det jag gör nu. Handen ser enorm ut för den är närmare i bild men den är inte lika stor när man ser bilden helt frammifrån. Men i alla fall, work in progress!
 
 
xoxo

Lördag

Höstlov gör en grymt dagvild. Jag har haft Söndag i flera dagar och lättnaden man känner när det inte är det och att man har ännu fler lediga dagar, så skönt! Sitter nu och har nyss ätit en rejäl frukost/lunch bestående av omelett och bacon, så mätt nu så jag snart spricket. Ser på X Factor som jag missade igår. Inte för att det gjorde något, satt istället och såg en film som heter A Haunting in Salem med Anders och myste. Så det var ju 1000 ggr bättre än att sitta själv och se på X Factor. Tänkte visa lite bilder fråmn bröllopet och sen ska jag ta det lugnt och pyssla på med mina skolgrejer.
 
















 
xoxo

Inte för att vara den

 MEN nu ska jag skriva en kommentar om större bloggare. Finns egentligen ingen anledning till detta men jag känner att jag kan lika gärna skriva av mig istället för att diskutera med någon så kan dom som vill läsa. Hur som helst, jag läser (eller snarare kollar på bilderna) Kissies blogg. Ibland om det är något intressant så läser jag även inläggen. Jag läste inte hennes blogg alls innan när hon var väldigt provocerande för jag såg inte meningen med det. På senaste har jag däremot intresserat mig. Alla klagar på hennes Barbie-ideal, att hon inte är sund och så vidare. Jag tycker personligen att hon är snygg. Jag hade väl inte själv valt hennes läppar men det är ju hennes val. Jag tycker även att hennes näsoperation blev extremt lyckad. Jag har i och för sig inte ens tänkt på hur hennes näsa såg ut innan och tyckte inte alls det var någon direkt skillnad. Hon har ju däremot lagt upp bilder senare och herre gud vilken skillnad! Själv kanske man är lite ytlig, men vilken människa är inte det? Hur som helst, tycker hennes nya näsa är riktigt snygg och snyggare än hennes förra. Personligen skulle jag inte lägga mig under knvien av olika anledningar men känner man att man nu vill det så varför inte?
 
Detta inlägget är då för Kissies samt Blondinbellas uttalanden om varandra. Jag läste först Kissies inlägg och tyckte väl att det var kanske lite klantigt uttryckt men jag står helt klart själv för att kanske inte väga så många kilo för mycket, även detta för personliga åsikter som kanske inte alla vet om eller behöver veta om. Hur som helst, övervikt är inte okej, men inte heller undernärd. Kissie var RIKTIGT smal där ett tag men jag kan som inte tycka att hon är sjukligt smal längre, hon är smal, men som sagt inte sjukligt. Jag har vänner som är smala, och dom bara är det för att dom helt enkelt är små i sig, inte korta, utan små-smala. Vissa människor ser helt enkelt bara ut så. Jag skulle till exempel aldrig klara av att bli lika smal som Kissie för jag har helt enkelt inte den kroppstypen. Visst, hon skulle kunna lägga på sig 5 kg utan att det skulle göra något. Men på riktigt, låt henne för fan vara, hon är precis lika bra och framgångsrik och jadajada som Blondinbella.
 
Sen till Blondinbellas uttalande om att Kissie skulle ha en psykisk sjukdom.. alltså va? Till att börja med säger man inte sånt, det är INTE okej. Det är faktiskt en sjukdom, som många människor har och man ska inte bara slänga runt det som skälsord, vilket hon nu faktiskt gör. Hon lägger en label på Kissie som är allt annat än okej. Jag säger inte att Kissie hade rätt att kommentera att Blondinbella inte kunde ta så många simtag med sin tidigare vikt, taskigt formulerat. Men som sagt, hon är inte den smalaste vilket ger henne lite extra vikt att bära. Sen kan hon ju lika vara hur tränad som helst och ha en lungkapacitet till guds förbannelse så hon orkar säkert lika mycket som Kissie, om inte mer. Blondinbella är snygg, ser man bilden nedan kan jag nästan tycka att dom kunde varit släkt.
 
Släng gärna käft mellan varandra att Kissie är lite för smal och att Blondinbella är lite rund, för det är ju faktiskt sant, eller hur? Att dom var för sig är osunda eller sjuka eller vad som helst.. lämna gärna det utanför. Kissie verkar må hur bra som helst och även Blondinbella. Man har helt enkelt olika syn och alla jävlar är fan i mig ytliga även om dom nekar till det!
 
 
Over and out!

RSS 2.0