Älskar mitt liv

Jag är så himla trött så jag håller på att rasa ihop varje dag. Jag somnar på föreläsningar i skolan och jag sackar efter allt mer med skolan. Men jag ska säga er att jag älskar mitt liv! Jag har så himla kul emellan allt det tröttsamma och jag skulle inte vilja ändra nånting. Jag har mitt luciagäng på helgerna, jag har min Anders varje dag, jag har mina vänner och min familj. Jag vill säga att mitt liv är perfekt, om någons liv nu kan vara det? Men från vad jag ser så kan inget vara så mycket bättre. Imorn är man ledig och det uppskattas. Var idag och köpte gymkort på STIL så imorn blir det att träääna, underbart. Sen ska jag def sova ut imorn, äntligen en liten sovmorgon. Åsså tar vi lite plugga matte på det där då. Hade sån himla flyt i skolan idag så bara att köra stenhårt nu så man inte tappar. Men visst klarar jag detta, inga problem!
Jag och världens bästa syster fick vara modeller för en dag. Men jösses vilken kass fotograf. Var inte många bilder som blev bra. Lite chockterapi med blixtar och snabba vändningar. Men några som sagt, det här är 3 av 5. Nu ska jag bara må gött i soffan innan dansen drar igång.
xoxo

Jag och mitt stressiga liv

Sämst på att uppdatera, men nåde jag har så mycket i mitt liv just nu så man blir ju galen. Men har faktiskt hunnit med att städa mitt rum idag, när man inte hinner sånt förstår ni kanske mina problem. Imorn är det skola och jobb som gäller. Längtar till den helg då jag får SOVA! Det är kul med lussandet och vi har fruktansvärt roligt, men trötter blir man. Nu ska jag till Anders och snusa ner mig hos han, myyys. Blir sushi ikväll, igen, GOTT! Älskar sushi, det är mitt syre.. helt ärligt. Men som sagt, måste bege mig nu för ja ska hinna förbi kvantum å köpa lax.
Helgen Gajja var hemma å vi var ut på Allstar å käka, gött!
xoxo

RSS 2.0