Farmor igen

Åkte till farmor igen imorse. Denna gång blev det att handla i Råne. Först åkte vi och hälsade på en kompis till farmor, var himlarns trevligt. Dom hade borra något hål av någon anledning så när dom städat upp efter sig hade dom tagit slut på vattnet för dom ur brunnen. Smarta killar! Men annars mådde hon bara bra. Sen blev det då lite shopping, eller mat shopping. Solen sken så varför klaga? När vi kom tillbaka till farmor däcka jag som vanligt på soffan, det är helt seriöst något med hennes hus, jag blir så jäkla trött varje gång. Medan jag sov då gjorde farmora min palt till middag, fy tusan vad gott det var! Efter det blev det ostkaka med jordgubbsylt, fyrverkerier i min mun. Sen glodde vi lite TV och åt faktiskt några chips, men det var sånna här baked ones.. så bara 7,5 % fett och inte så farligt mycket kalorier. Åt ju inte ens 100 gram som det var uträknat på så fick inte ens i mig det. När klockan närmade sig sju tog jag tag i mig själv och for hem. Kände att jag vill hinna på gymmet en snabbis innan dagen var helt över. Körde axlar och bröst, blev svettig så antar att det gick som det skulle. Dock något som jag hatar är när folk fan i mig slår läger vid maskinerna. En gubbe var vid samma maskin säkert dryga 20 minuter. Han gjorde en rep, sen ställde han sig bredvid för att stretcha ut armarna i typ hundra år, så satte han sig igen. Vet inte hur många varv han gjorde detta men jag hade hunnit göra mitt säkert två varv om jag bara hade velat.

Sen blev det hemmåt och ner med rumpen i soffan. Tredje av dom här mumie filmerna drog ju igång så jag och pappa har precis sett klart den. Så nu ska jag mer eller mindre ta min söta lilla behind och sova. Jag som skulle lägga mig i tid ikväll sa jag.. nåja, ska ta sovmorgon och sen (om vädret tillåter imorn) ska jag ut på stan igen och försöka pracka på några fler ställen mitt CV, känns som att det behövs. Så tjingaling homies!!

xoxo

Pimplat basket

Imorse tog jag mig upp, packade ryggan och for med pimpel grejerna till farmor. Vi tog sparkarna och åkte ut på isen. Var så himla skönt, "kan ni förstå hur bra vi har det?!". Vi fick inge napp men korvmacka och varm choklad var himla fint det med. Inge fel att fiska i ryggsäcken? Sen tog vi oss hem där det blev köttbullar, potatis med sås och lingonsylt och stuvade morötter. Jag åt TVÅ potatisar (tycker inte ens om det) och TIO köttbullar.. förstår ni hur gott jag tyckte att det var?! Helt fantastiskt ska ni veta. Sen däckade jag på soffan, som vanligt. Sover alltid på soffan hos farmor.. fråga mig inte varför? När napen var klar åkte jag hem (sov inte hela tiden ju, prata ju emd farmor också). Men for i alla fall hem och snyggade till mig lite och for på basket med syster. Damlaget Lule basket, riktigt dålig match faktiskt, skamligt spel, men vi vann ändå. Sen lyckades Lollo övertala mig (kanske inte få svårt) men jag for och kollade på deras träning i alla fall, mitt gamla lag då, BK Bergviken. Och kan ni gissa, jag ska och träna på måndag, så är det sagt i alla fall. Får se om man stupar eller hur det kommer gå. Men säg mig då, var tusan är mina basketskor? Har jag ens ett par basketskor? Får väl leva med nå annat om inte, onödigt att köpa ett par bara för att, säsongen är ju som slut. Men det ska bli kul!

Imorn blir det att åka till farmor igen, denna gång för att handla. Men det kommer bli mysigt, är alltid lika roligt att hänga lite med farmora, hon är ganksa cool (!). Sen får jag se vad kvällen bjuder på, om det blir nå träna eller inte. Har ont i kroppen än, men smärta är väl bara vekhet som lämnar kroppen, eller hur var det? Nu ska jag packa ihop mig och sova. Måste upp och duscha imorn också, känns väsentligt på nå sätt. Nåja, So long!

xoxo

Funderar

Jag skulle vilja få min blogg på papper eller i en fil eller nå för att kunna spara. Men hur gör jag? gick in på den här vulkan men för att kunna ladda upp där och få en bok måste man ha den på fil först så hur får jag dit den?! Någon som vet så säg till!!

Idag har jag ont, tycker inte om min syster längre. Sen körde vi andra delar idag så kommer ha ont ÖVERALLT imorn, kul! Men det är väl värt det antar jag, bara jobba på. Så idag blev det gymmet och sen lite jobbsökande. Lät mer positivt på vissa ställen än andra. Hoppas för allt i världen att någon hör av sig, annars får jag det fett jobbigt i sommar. Eller så gör jag som Hannah sa, åka och bo med henne i Norge och söka jobb där. Är ju ett alternativ som jag faktiskt övervägt, men jag vill bo hemma nu, villa sova i mina egna säng och allt det där. Förutom träning och jobbsökande lyckades jag lägga vantarna på ett par nya träningsbyxor. Syster påpekade det faktum att man ser rätt igenom på min röv på mina gamla.. detta som jag redan vet. Så jag kände att nu kan jag inte gå runt naken längre utan det blev ett par läckra nike. Sen lyckades jag hitta ett par jeans idag också, gode gud men dom är höga i midjan och med dragkedja i ryggen. Hade aldrig trott det men snygga var dom faktiskt. Dock har jag inte så snygg röv har jag märkt, så nu måste vi lyfta den lite!

Nu ska jag laga mat, ojoj, måste göra det NYSS! nu är jag sen. Nåja, sen blir det att handla med syster ikväll, hon är tydligen utan mat. Men nu kör vi! Vi hörs!

xoxo

Söker jobb som en iller

Har varit himla produktiv idag. Började morgonen med att skriva utt CV samt personligt brev. Sen åt jag frulle och trampade iväg till morsans jobb där jag skulle hämta papper hon kopierat åt mig för arbetsförmedlingen. Så då hoppade jag på bussen och for dit, lämpade av dom där och sen gick jag upp till stan. Kände mig himla illa till mods men gick in på Borthers & Sisters med högt huvud och märkte att det var himla lätt att söka jobb på detta sätt. Måste börja inse att jag är faktiskt inte blyg av mig. Tyvärr var inte rätt person där men ska återkomma imorn. Lämnade sammanlagt 5 av 6 CV/personliga brev till olika ställen. Eftersom att det gick så himla lätt så ska jag göra det samma imorn men tror jag behöver fler CV/personliga brev denna gång. Efter detta for jag hem och bytta om för att ta nästa buss tillbaka till stan där ett gymkort fixades på Helex. Syster drog mördar ben/mage med mig och jag känner riktigt hur ont jag kommer ha imorn. Redan efter första övningen krampade låren på mig och jag kunde knappt gå. Så jag undrar vad det ska bli av mig? Men nöjd och glad att vara tillbaka! Sen har det inte hänt så mycket mer, eller just ja! Jag valde mellan ett par skor eller en ny mobil. Vuxenpoäng, jag köpte en y mobil. Blev en Sony Ericsson xperia pro mini 10 (tror alla ord kom i rätt ordning där). Himla fin med både touch och knappsats. Lite knepdigt med knapparna nu bara för naglarna är så långa, men touchen var rikigt skön att skriva med. Så jag är NÖJD med min dag!

Jag kanske ska ändra min blogg lite också. Måste ju lista ut något nytt här, kanske ska be någon grym person köra lite photoshop åt mig så jag får en snygg blogg. Någon som känner någon? Men ah, förövrigt kanske jag ska sova. Ut på stan imorn igen och sen träna med syster.. om jag kan gå det vill säga! Aaaaaj... Men sov så gott!

xoxo


Välkommen hem

Varit en grymt bra start på mitt hemkommande. Var ut igår igen på All Star och hade hemskt trevligt. Började med att åka till syster och färga hennes hår. Sen mös vi på med lite vin, som var riktigt gott! Dock fick jag lite alkoholskada i form av att det stack ut nå vasst när ja skulle skruva av korken, som satt hårt som fan, så rev jag upp hela handen. Så idag har jag liiite ont idag! Eftersom det blev sommartid stängde ju krogen en timma tidigare mer eller mindre så då blev det efterfest. Bara det att det fanns fan ingen taxi att få tag i!? Till slut stod vi fyra stycken och ringde varsitt bolag och tillslut fick jag napp på en 20 minuters vänte tid. Men sammanlagt tog det väl över en timma att få den där förbannade taxin. Så åkt med Johan till Gammelstan men varade inte så länge. Mina fötter var helt nedfrusna så vi tog en taxi hem sen. Men en trevlig kväll med mycket kännt folk som var glada att se mig, så det var kul.

Idag blev det sova läänge och sen bara ta det lugnt. Sen åkte jag med bussen till Carro för fika och hockey. Hemskt trevligt och fick ju träffa hennes man nu. Sen blir det nog en sthlms resa där vid 8e maj. Håller tummarna för dig Carro!! Nu är jag typ helt körd i huvudet, var ju så kallt igår så tror jag gav min förkylning en rejäl putt igår så nu är näsan helt täppt. Men imorn blir det massor med jobb och arbetsförmedling och gud vet vad. Så vi hörs kanske imorn!

xoxo

Holy god it's HELG

Jadå, igår drog vi startskottet. Fick veta att All Star ska stänga för dom blir av med alkohol tillståndet så var ju bra man kom hem till sista helgen då. Jag och Frej gick och mötte syster efter jobben för att gå hem till henne. Per skulle ha kommit men tydligen hade han tvättstuga.. eller? När vi kom till floras kulle var de en kille som gick över vägen och före oss på andra sidan. Sen böjer han sig ner för att knyta skon så vi går om honom. Vid tågstationen går han om oss igen, väldigt fort. När vi kommer till malmuddsviadukten springer Frej iväg och går bakom killen. Tänkte va fan gör han? Sen drar han ner killen i backen tar systempåsen han höll i och sparkar honom i sidan!! Jag höll på att dö, men det var helt planerat, för killen med den förlovade påsen var ju PER! Lätt bästa på länge, sjukt kul!

Så satt vi hos Linnea och filosofera. Gajja kom efter ett tag, sjukt nice att se henne igen. Och förlåt att jag inte skickade mer vykort! HA! Sen kom även Pers tjej och efter det blev det taxi till All Star. Jag och Gajja satte ner foten, syster tänkte att vi skulle gå ju, vilket skämt.. HA! Nämen nog hade vi kunnat om inte klackarna sa emot. Kom till All Star och det var lite halvdött. Men folk droppade in eftersom och jag träffade några kända ansikten, så det var kult tyckte jag. Sen la vi ner vid 2 även om jag hade kunnat gå hela kvällen, lite folk enligt syster å Gajja, men jag var bara så sjukt nöjd att få gå ut och se människor. Så där var den kvällen över, fick ju träffa Brännare också som kom och körde hem oss. Ska ta sushi med han i veckan, fett tagg för det!

Men nu ska jag borsta tänderna och åka ut i stugan. Blir att hämta upp farmora och sen blir det våfflor i solen baki väggen. Kan ni förstå hur bra vi har det?! Som min pappa alltid säger varje gång vi är i stugan och ligger där på baksidan och lapar sol. Men ja, borsta tänderna var det. Hörs sen!



"Nu kör vi!"

Sweet home Sweden

Ja som många lyckades lista ut så är jag hemma nå. Gick ju inte så bra att hålla hemligt när flertalet av min au pair/amerikanska vänner postade massa hejdå inlägg på min facebook. Men hur som helst. 19:00 svensk tid på onsdag började min resa hem till Sverige. Planet lyfte 22:15 från Logan airport i Boston. I Frankfurt fick jag visst problem. Jag visste inte att man var tvungen gå igenom en kontroll om man hade connecting flights, men tydligen. Så jag hade kvar lite vatten i min vattenflaska men la den på bandet ändå. Sen pep jag för högansky när jag gick igenom så hon drog med den där grejen över mig och det pep överallt, ringar, byxor, BH. Sen fick jag ta av mig skorna där jag hade tåringar på tårna så när hon drog över med den där apparaten pep det ju om mina fötter. Han såg jävligt fundersam ut och började klämma på mina fötter tills jag sa "emh, I have toe rings on.." så klämde hon på mina tår. Men ganska lustigt var det, för hon såg gode fundersam ut. Sen tillbaka till vattnet. Jag går runt och kivnnan säger då att man får ju inte ha vatten, ah, jag vet det. Men iställe för att hon skulle hälla ut det åt mig var jag tvungen dricka upp det?!?! Så dom kollar om det är explosivt eller gift, låter ägaren dricka det? Sen hade dom stoppat min ryggsäck av någon anledning. Helt sjukt ju, gick igenom kontrollen i USA utan problem, men i Tyskland ska dom stoppa mig. Dock hade dom en såndär full body scanner i USA, kul att dom kan se ALLT! Men det som störde dom i min rygga var att jag hade min kamera där i, och sen min spargris tyckte dom såg lustig ut på kameran. Men jag fick min ryggsäck till slut och sen var det vänta på flyget mot Sthlm. Flyget till tyskland var btw rena lyxet. Satt på en tvåsits bredvid en kille men planet var inte så fullt så han flyttade för mer plats så jag fick två säten helt för mig själv, så ja kunde ju ligga ner och sova sen. Så hade jag ju två filtar och typ tre kuddar, bekvämare kan man inte få det på ett flyplan! Sen hade man ju tv på stolsryggen framför sig, så jag såg på film. Det fick bli The social network, faktiskt riktigt bra. Plus att det utspelade sig i Boston så nån gång tänkte jag "där har jag varit!!"

Sen var jag ju så jäääävlia smidig som vanligt. Lyckades tappa mobilen på planet mellan Frankfurt och Sthlm. Tack gode att städet hittade den så ringde idag så ska dom skicka hem den till mig. Ibland har jag så äcklig otur men den går ibland över till sådan sjuk tur så det finns inte. Sen var det bara vänta på Arlanda i typ 100 år tills jag fick ta flyget till Luleå 14:00, landade 15:20 poå torsdagen. Så om vi räknar så var jag på resande fot i dryga 20 timmar, underbart! Men nu är jag hemme och ikväll blir det utgång. Måste ut och se folk.NU! Ska försöka få ihop mig och sen blir det bussen in till stan för att möta upp Linnea och hem till henne. Får skriva mer imorn om vad som försigår.

Sen såg jag Tomas Dileva på Arlanda. Ville bara påpeka det! Först när han kom tänkte jag vem fan är det där, sen såg jag ju att det var han. Långt rufsigt hår som alltid och en låååång LILA kappa hade han på sig, oerhört stilrent.. hm. Sen va Ma Nominen (?) på samma flyg till Luleå, förövrigt i tidningen imorse. Och även hörde jag något samtal om att Foppa hade varit på Arlanda, vet inte säkert, men så sades det. Så, nu ska jag gå, tyvärr inga bilder från hemresan eftersom min kamera fick ben och sprang iväg, men det kommer!!

"Kyss o kram syns på stan!"

Tisdag

Ah, dålig uppdatering. Men hur som helst. I tisdags hade vi middag hemma hos min värdfamilj. Min värdmamma lagade god kyckling med potatis och en grym sallad. Alla åt tills dom tusan sprack, i alla fall jag. Sen hade hon köpt en grymt fin tårta åt mig (höll på att skriva ASfin men mamma tycker inte om när jag gör det..). Hade hemskt trevligt med Boje, Christin och Gladys där som gäster. Och jag höll ju på att dö när min värdmamma började gråta.. trodde jag aldrig. Så då fick hon ju mig tårögd också, panik, HA! Efter allt buhu så åkte jag och Boje på bio, såg Just go with it med Adam Sandler, riktigt bra faktiskt. Efter det blev det hem och sooova! Ska lägga upp lite bilder nu från middan.











"Thanks for everything!"

Pussel, Pussel och mera pussel

Helt sjukt vad saker kan väga. Fick inte riktigt plats med allt men det jag fick plats med vägde ju ändå för mycket. Så imorn får det bli en sväng till posten för att skicka iväg ytterligare några paket. Jag har till och med fåttt slänga skor.. tror ni det hugger i mitt hjärta?! Nog för att det mest var flipflops och urgångna sneakers. Men ändå, jag och skor har en speciell relation. Ser man vikten på mikna väskor kan man också förstå det. Tänk om jag inte köpt så många skor? Då hade allt fått plats hur lätt som helst. Men ah, då kan man ju inte annat än älska skor så tyvärr! Men syster skickade över en bra slant åt mig så jag ska nog klara mig med paket och extra väskor mm när det väl blir dags för att flyga hem. GAH! Har skrivit nu nästan tre gången när jag kommer hem, men det är hemliiiis!! Ni lär ju märka när ni ser mig på stan och ser ni mig inte på stan kanske jag skickar ett litet random sms. Så håll utkik!

Ikväll blir det middag med familj och vänner. Så himla mysigt. Min värdmamma lagar mat för ett helt kompani nu. Det blir potatis halvor i ugn, ni kan inte ens förstå hur goda dom är! Sen blir det marinerad kyckling med en enorm sallad med feta ost, kommer bli så sjukt gott! Sen får vi se också om vi hinner gå på bio, men inte så taggad för det med tanke på min ekonomi. Ändå ingen film jag vill se just nu. På tal om det avslutade jag mitt bankkonto idag, hade hela 2 dollar kvar! Men visar inte det på att jag har haft ett helt jävla underart år?! Om jag mins rätt har jag varit i 13 delstater och plus Kanada på det. Sen har jag hoppat fallskärm, simmat med delfiner åkt skidor och mycket mer. Kan inte säga annat än att jag är sjukt nöjd med mitt år!

Ska städa ihop det sista nu och sen kanske förska jobba in lite bilder på facebook från veckan. Säkert någon som vill se i alla fall. Har då varit förfrågningar! Så snart blir det bildnjuta!

"Thanks Jenny!"

Blue man Group

Då ska jag skriva om denna dag då! Sov aslänge, vilket var väntat. Tog en dusch med foten utanför och fixade till sig. Sen åkte jag och Klara in till Boston för mitt ALLRA sista au pair möte. Mötet bestod av en Brodway show i form av Blue man group. Har velat se dem sen dom var med på melodifestivalen i nån mellanshow i Sverige. Kostade oss 40 dollar. Hade as kassa platser först, uppe på balkong med i hörnet, så praktiskt taget bakom scenen. Dock fylldes inte balkongen mitt framför scenen så vi fick flytta på oss, så hade till slut AS bra platser! Det var en färgrik show med massoe av komedi, helt klart värt vart enda öre. Tror jag skrattat så mycket så nu har jag lite ont i halsen. Dom kastade små bollar som den andre fångade med munnen. I bollarna var det färg som spottades ut på en canvas som dom sedan gav ut till publiken, så hade varit fett nice att sitta i främre raderna. Det kastades även marshmallows, liksom MÅNGA i munnen på en av dem som blev som en vid staty. Denna droppa dom i en handväska till någon.. yuck! Men coolt, han fånga säkert 20 sånnadär innan han spottade ut dom. Sen tog dom upp en kille på scen som fick gå bak där han hade en overall på sig plus en mopedhjläm med tonat glas, så undrar om det verkligen var han som gjorde detta. Men i alla fall, dom sprutade honom med blå färg och hängde han sedan upp och ner och svingade in han i en enorm canvas. När han kom ut igen hade han overallen på sig samt han var blå på skorna mm. Men ändå, såg lite brutalt ut när dom svinga in han i tavlan ett flertal gånger, så tvek på att det faktiskt var han. Men han fick då tavlan att ta med sig hem, ren konst!


Fick egentligen inte ta bilder, men Klara va busig med mobilen!

Hur som helst var det en AScool show och hade lätt kunnat se den igen. Sen när showen var slut så köpte jag en gympapåse som det stod Blue man group på, tänkte som ju ha en sista sak på min resa. Så när jag kom lite efter alla andra visade sig att blå killarna stod i trappen, så man fick ta kort med dom. Så självklart gjorde jag de! Sen hämtade jag upp resten så tog vi allihopa. En av blåingarna var faktiskt RIKTIGT söt. Nu hur man kan se den under all färg, men riktigt stilig var han! Klara och en annan tjej fick en kyss på handen, vilken lyx. Skippade det dock, man blev blå ju.. ha! Men ah, var as coolt. Sen pratar dom ju inte, men jag frågade i alla fall "like, can u talk, can ju say hi?" Fick tillsvar ett litet blygt leende och en huvudskakning. Så tyvärr förblev han tyst. Men fett söt var han. Sen hämtade Talles upp oss och sen var denna dag slut. Fett nöjd!


Fina Klara, påväg till Blue man gruop




Väntar på showen ska börja, fett brun ja blivit i fejjan!




Den söta av dom! HA!







Där var några godingar från idag då. Nu ska ja lägga ner och sova!!! Gonatt!

Missade dagar i Miami

Internet var så himla segt på rummet plus att jag inte hade tid att blogga så nu ska jag försöke pränta ner dag för dag vad vi gjorde resten av veckan.

Onsdag
Jag, Linda och Mimmi åkte till Miami Sequarium för att sima med delfiner. Något som var lite irriterande var att vi betalade inträde två gånger. Dom sa nämligen aldrig att inträdet ingick i delfinsimmet så för att spara pengar bokade vi en tour med både transport och inträde. Dock var vi tvugna ta taxi hem för delfinsimmet var senare än ad touren hämtade upp oss men sen fick vi även veta att hade bara ägaren till touren vetat att vi skulle stanna längre hade hon sagt de till han som körde så hade han hämtat upp oss senare helt enkelt. Så vi förlorade pengar på taxi och på ett extra inträde. Men nu ska vi inte vara bitter för det, för det var en upplevelse att få simma med delfiner. Så himla fina djur, fruktansvärt söta. Som jag skrev, nu vill jag ha en delfin! Innan vi simmade med dom så gick vi på antal shower. Fick se flipper delfiner, bland annat typ Flippers barn eller barn barn eller vad det nu var, ni vet kändisen från filmen. Sen gick vi och såg en delfin/späckhuggar show. Späckhuggare geter Killer vale på engelska, och jag fattar det nu, vilken djur! Så sjukt stort och när den for runt och hoppade där i basängen, skoja inte att publiken blev blöt. Vi hade lyckats sätta oss så pass högt upp så vi klarade oss från vattnet, men det var coolt.


Som ett proffs!


Sen blev det att simma med dom små söta. Vi fick pussa dom på nosen, skaka hand och sen tog dom oss över basängen också. Man skulle sträcka ut handen och få tag i ryggfenan men delfinen som skulle plocka upp mig var jävlig och smet undan tre gånger. Kom mot mig men precis innan så vek den undan, man tänkte ju "jävla delfin dårå!" Ha, ne men det var kul. Dom tog ju bilder som vi köpte, men helvete jag var inte så snygg på dom, men sak samma, var ju tvungen att ha bildbevis.

Efter detta for vi hem och fixade oss för att åka ner till South Beach för middag. Kommer inte ihåg exakt vad vi gjorde denna kväll mer än äta. Minnet är bra men kort! Sen finns det kort på facebook, när jag väl laddar in dom, som kommer uppdatera er om vad jag gjorde. Eller ni som har mig på facebook.

Torsdag
Jag skrev ett inlägg senast på torsdag morgon men hann ju inte skriva så mycket för vi skulle iväg till stranden och sola i tid denna dag, eller tidigt helt enkelt. Vi solade på, pressade riktigt hårt med olja och grejer. Har ändå inre lyckats få riktig färg mer än i ansiktet, less på det. Sen kom Frida och en kompis till henne och solade med oss. Hon bor för tillfället i Florida och pluggar high school. Hade jag också velat göra, kul! Så vi solade ännu mer och snackade med henne. Sen åkte vi hem och duschade som vanligt för middag i South beach. Frida skulle också varit med men dom hitta ingen parkering så vi käkade och sen gick runt lite och åkte hem för sängen. Jag ror inte vi kom i säng en enda dag före 12. Men så ska det va! Sova sent, vakna tidigt.


Köpte popcorn på delfinstället så fick man de i en hink med en spade, så vi byggde sandslott!


Frida och hennes vän!

Fredag
Vår sista dag i Miami, livet leker. Blev en tidig uppstigning som vanligt och tidigt på stranden. Låg och stekte några timmar, jag några fler än dom andra för dom tyckte shopping var viktigare än att bli brun.. dock var dom ju redan bruna så det räckte, jag låg lite efter. Sen ville vi ju köra vattenskoter redan på torsdan, men dom hade inga tider kvar, så tänkte göra det denna dag då. Men då kläcker dom ur sig att man måste vara 22 år. Så vi körde paragliding iställe. Man sitter i en sele i en fallskärm som är fastspänd till en båt. Var ganska coolt men jag hade väntat mig fallskärmshoppnings pirr, vilket det inte var. Men var ganska coolt när man satt där uppe, helt tyst, bara vinden som hördes. Efter det pressade vi ännu mer med olja och sen var det dags för en sen lunch vid tre tiden för att ladda inför tatueringen!! Vi var redan första dagen och kollade in Miami ink och kolla priser och sådär. Så nu gled vi in för att bli märkta för livet. Min tatt blev så jävla snygg, väldigt enkel men så sjukt nöjd ändå. Sen fick vu ju träffa Yoji!! En av killara som är med på TV, vilken skön kille! Man undrar ju om han går på nå, men allmänt tatuerings kåt var han ju. Han ville avsluta Mimmis tatuering men det fick han inte. Sen ville han tatuera sitt namn på min röv och efter lite mer diskussion mitt bröst. Blev ju såklart inget av det. Sen när jag står där och pratar med honom så är en annan kille som jobbar där (tror jag, Yoji kände honom iaf) med sin unge. Så ungen går då bakom mig och får för sig att min röv såg så himla inbjudande ut så han daskar till mig på arslet och säger "BOOINK!!" HAHA! Blev ju as chockad och började asgarva så fråga Yoji vad som hände så säger han till killen "Ah, what kind of kid do u have, make him apologize!" Höll ju på att dö, ungen var kanske fem år eller nå? Men fett minnesvärd kväll.

Sen vandrade vi runt i South Beach i några affärer innan vi tog bussen tillbaka till hotellet. Först stanna vi på pizza hut och käkade enkel middag innan packandet skulle inträffa. Var ju tvugna ta ut alla kläder och skaka dom för vi hade ju sånna mysiga kackerlackor på rummet, sjukt trevligt då! Men tror inte jag fick med mig några hem så är nog lugnt. När klockan var lite efter 12 säger Boje att vi KANSKE borde försöka sova för vi skulle upp sen igen klockan tre, bussen skulle hämta oss fyra. Så vi sov typ två timmar och trodde det var ett skämt när klockan ringde. Men vi tog oss upp och sa hejdå till Linda och Mimmi och sen började resan tillbaka till Boston. Hade sjukt flyt med tunnelbanan så jag hann med 11:30 bussen hem till Reading så var hemma till 12 redan. Sjukt skönt och enkelt. Shoppade ju lite i Miami ändå så väskan vägde ganska mycket, men såg det som bra träning att putta den upp för backen hem. Har nog lite träningsvärk i armana nu, men bra jobbat Jenny! Sen gjorde jag inte så mycket annat än hänga med Klara som också blivit sjuk nu (kan ju vara mitt fel de då? HA!) Såg på film och sen en sväng på target för min adapter på clas ohlsons bestämde sig för att dö i Miami, liksom hade den inte kunnat leva några dagar till? Nåväl, då fick jag mig en till plattången jag köpt här också, så det var ju lika. Nu ska jag lägga ner detta inlägg, bara sätta in några bilder, sen ska jag skriva om vad jag gjort idag!


Var ju tvugna ta en hoppbild sista dagen


Ah, gjorde ju AS ont!


Såhär jäkla snyggt blev det!


Yoji med Bojes solisar! (släng dom aldrig Boje!!)


Hittade ju Johnny Depp där också.. eller? Kolla bilden under!



Så, tog sin tid, men där lite gobitar från veckan!

Simma med delfiner

Igår var jag, Mimmi och Linda och simmade med delfiner! Var himla kul och spännande och nu vill jag ha en delfin! Kanske jag inte kan få riktigt så jag fick nöja mig med ett mjukdjur. Men nu hinner jag inte skriva nå mer för vi ska till stranden. Får återkomma senare!!! Puss på er alla!

hOOters

Ikväll blev det hooters, as nice! God mat och sen köpte jag mig en snygg tisha. Annars Har vi hunnit med att självklart sola heeela dagen och så brände man sig på skinkorna så gör lite ont att sitta, men jag överlever! Efter stranden var vi och gick oss pedikyr, något jag inte kommer klara av att göra så ofta, så sjukt kittligt så jag höll på att kicka henne i ansiktet flera gånger. Men coolt blev det, guld med svart krackeling lack på. Sen igår var jag ju och gjorde gel naglar, dock inte så bra för de kom typ luft under eller nå sa var och fick det fixat imorse men sen blev det likadant under dagen. Men gojja får fixa när jag kommer hem dårå kanske?! Imorn däremot ska jag vila rumpan från solen och åka iväg för att simma med delfiner. HUR coolt kommer inte det att bli?! As taggad, kommer bli sjukt kul och ett grymt bra minne för livet. Så förutom att jag kommer vara HELT pank när jag kommer hem så är det lugnt just nu. Sen är det lite lösa trådar i luften för resten av veckan men vi lever livet och kommer fortsätta med det! Gör det samma för ingen annan än du själv tycker synd om dig.. Ne skoja bara!!! Ha det bäst!!

Somnade i solen

Morgonen var lite små kall för det blåste riktigt bra på stranden. Men nånstans där i kylan lyckades man somna i all fall. Så det blev resultat bränd höger sida ansikte. Men tröja över fejjan så överlevde vi denna dag med. Har nu börjat se linjer för brännan så nog ska vi se till att man är lite lagomt brun sen för kalla Sverige! Förutom en sväng till donken för lunch så har vi pressat hela dagen, precis som semester ska vara! Nu ska jag och boje duscha och sen ska vi gå och kolla ett ställe som gör naglar så hoppas jag på snygga händer sen. Efter det blir det bussen ner till south beach och kika runt lite. Dags att köpa nå vykort om inte annat. Linda och mimmi är redo för shopping men för oss fattiga flickor blir det att stanna och försöks ros oss här. Jag vet att om jag åker till ett mall kommer det inte sluta bra! Se, jag är så himla ansvarig och förståndig! Måste hålla i pengarna några dagar nu innan jag kan gå lös på whatever jag skulle vilja ha. Måste ju spara för tatueringen! Nu blir det chill och fix. Have fun!

God Miami morgon!

Klockan är 9.00 och jag ska bara skriva väldigt fort innan bikinin åker på. Igår blev det middag på en italiensk resturang som var kass! Pastan var okokt, tog hundra år att få maten, sen hundra år att få betala. Fick heller inte påfyllning på vattnet eller nånting. Så nå extra dricks fick dom inte! Glad jag bara åt pasta med tomatsås, var ändå inte hungrig och kostade inte så mycket så förlorade inte allt för galet på de. Sen kollade jag banken igår, inte så kul. Föygbolaget hade ju först tagit betalt för båda våra väskor på mitt kort, vilket fortfarande står på mitt konto. Det har inte dragits men det står där och det är nog irriterande att det inte har dragits eftersom jag inte riktigt har koll på vad jag har på kontot. Men jag har ju svenska kortet om det skulle gå åt fanders men får helt enkelt leva snålt i några dagar. Jag och boje köpte en fet limpa så vi ska leva på den iaf idag tänkte vi, gott! Var en galning på bussen också. Jag och Linda stod upp i mitten vid trappen som gick upp till bakre delen av bussen. Då kom det in någon idiot som tyckte vi var så himla vackra då och skrek hela jävla bussresan att han tog kort på oss and so on. Även ryckte i stop snöret på VARJE hållplats så resan tog längre än någonsin. Var kul första gången men vi ville hemskt gärna till hotellet utan att stanna 411 gånger. Sen var vi även in på Miami ink och kollade läget, fett tagg för det!! Men nu ska vi hoppa in i bikinin!!! See ya'll later!

IN MIAMI BITCH!!

Då var första dagen avklarad! Ska duscha och sen gå ut för middag, så dagen är inte helt över riktigt än. Blev bjudna på college fest men det var visst från 21 så där fick inte små barn vara, bara Linda! Men vi får se vad vi hittar på. Startade morgonen med donken frukost och sen blev det south beach, sjukt nice. Blivit i alla fall en nyans brunare, men inte så det stör än, jobbar på det! Så annat än det har inte mycket hänt idag, köpade en bikini och en handduk med USA flaggan som motiv, as snygg. Har inte så mycket att säga om denna dag annat än sol bas och salt och sand i håret, underbart! Igår däremot när jag väntade på bussen stod en liten gubbe där som tappade några dollar ur fickan, jag samlade ihop dom och gav dom till honom. Tydligen hade han inte ens märkt att han tappat dom och tyckte jag var så snäll så han gav mig en dollar. Söt gubbe, även fast han typ inte hade några tänder! Sen var flyget sent och vi var framme vid två tiden. Sen tappade vi en timma för denna helg ställer som visst om till sommartid. Men förutom lite problem att hitta shuttle bussen så gick resan utan större problem! Nu ska jag hoppa in i duschen, dags att görs sig fin!!! Puss o kram ses på stan!

THIS IS IT!

Sitter på sängen som fortfarande är obäddad. Allt annat är dock nerpackad och redo att greppas för att börja resan mot varmare breddgrader. Ska först åka in till Boston och till Sofia, tror det vankas chokladbollar innan vi tar tunnelbana och sedan buss till flygplatsen. Är så sjukt taggad nu och vill åka NU med en gång. Fortfarande lite irriterad att vi inte tänkte med på PM/AM grejen så vi råkade boka ett kvällsflyg. Grejen var ju bara den att när vi boka var vi ju så noga med att kolla, måste ha klickat fel eller vad som helst. Men sak samma, vi fick oss ett flyg och snart är vi på väg! Är bara tre timmar och sen en timma med buss, så vi ska nog överleva. Kommer till hotellet strax efter midnatt, men vem bryr sig, det är MIAMI vi snackar här!!!! Fy fan, nu blir jag så till mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Igår då, var på bio med klara och såg Red riding hood. Faktiskt riktigt bra, trodde den skulle vara läskigare så blev lite besviken, men den var spännande och Amanda Seyfried är lika bra som alltid. Så det är absolut ett av mina filmtips för tillfället.

Åh, jag hatar att vänta!! Bussen ska jag knalla till om sådär 30 minuter. Men sen kommer man ju få gå runt och yra för att vänta på att få åka till flyget (ja jag vet vi ska baka, men ändå) och sen sitta på flyget och uggla innan man tar sig iväg med det. Åh, jag har för lite tålamod, är inte det något jag borde ha lärt mig nu? Eller så har jag fått ha så mkt tålamod med jobbet så jag har tappat det helt när det kommer till mig själv, HA!? Nu ska jag lägga ner det här för nu kryper det för mycket i benen.



"WE'RE GOING TO MIAMI!!!!"

Packar för MIAMI BIATCH!

Loggade in på facebook och hade fått mail av Linda att nu var dom påväg. Sjukt less lite att vi bokade fel flyg, men sak samma, missar bara en halv dag. Så nu har jag flyttat mina saker till den större väskan eftersom min var så yttepytte liten. Dock fylldes den med något nytt och väldigt sött. Lilla Coco tyckte om att snusa ner sig där. Tog lite bilder, hon gjorde sötare saker innan jag han lirka fram kameran, men nog är hon en liten pärla!



Fått alla koder nu så nu ska jag tvinga Klara att köra mig till biblo. Hade kunnat promenera men det skulle ju tvunget vara pissväder idag, regningt och foggy.. men förbannat, va heter de? DIMMA! Gud, jag kommer få problem sen när jag kommer hem. Snälla hjälp mig iställe för att mobba mig! HA! Nämen nog ska det gå bra, kan ju bjuda på någora extra skratt sådär dårå. Men nu ska jag försöka få Klara att köra mig då. Återkommer kanske senare!

"See u later aligator!"

Fönstershoppar redan i Sverige

Letat ett par till snygga klackade boots här i USA men inte hittat mig några favoriter. Men nu var jag in lite på Din Sko och på Sko punkten för att se vad dom har att bjuda på i år. Hittade mig några favoriter men den skon som inte har kilklack är nog den jag gillade bäst. Är typ en sån sko jag försökt hitta här. Den finns förövrigt att köpa på Din Sko, samt nummer 1 och 4. Nummer 2 hittade jag på sko punkten. Så ja, nummer 2 var också en av mina ögonstenar, så kanske en trip upp till IKEA när man kommer hem då! Men ah, ett par vår/höst klackar skulle jag verkligen vilja ha. Syster, du kan ju gå på Din Sko och köpa dom svarta där då i storlek 37 eller så, så tjopp tjopp iväg med dig!



Gör väldigt lite nu, är hemskt trött. Kom just på att jag kanske ska fråga om jag ska jobba imorn också, eller vara au pair vakt. Lite löjligt, men men. Klockan börjar närma sig 21 nu så jag borde typ plocka ihop mig och sova. Orkade ju inte sminka mig så måste bara borsta tänderna. Dock kom Klara nyss in och fråga om ja ville se American Idol med henne.. klart jag vill! Så ska kila nu då!

"I don't like u!!"

Försöker vila dårå

Nu vill jag bli frisk! Igår kväll fick jag en sån sjuk hosta så jag visste inta vart jag skulle ta vägen. Hostade så hårt att det bara sprutade tårar. Tog nån host medicin som fanns i skåpen för kvälls bruk. Den gjorde mig galet trött men hostan försvann faktiskt, inte helt, men jag höll inte på att dö längre. Nu har jag suttit och lärt mig lite ritande. Blev inte så bra för jag gjorde världens dockögon på henne, men lite fint blev det i alla fall. Var ju bara en test, hittade nån blogg där en tjej skriver om hur man tecknar och visar steg för steg så jag skissade bara där hon visade hur man gjorde ett ansikte, hoppade över alla andra steg som mun, näsa och ögon. Men ah, för att rita fritt sådär för första gången och bara få riktlinjer så tyckte jag att jag gjorde ett ganska bra jobb. Måste ta upp det här igen med tecknandet. Är ju så sjukt kul och fruktansvärt avslappnande. När jag väl börjar rita skulle jag kunna sitta en hel dag. Sen vill jag gärna avsluta det jag påbörjat på en gång också så man inte tappar strecken i handen. Resultatet ser ni nedan.



Igår upptäckte jag att min lilla resväska är på tok för liten. Så jag gick husesyn efter en bättre väska. Hittade en grå som är mellanstor. Fick låna den, men roliga är att dom inte vet vart den kommer ifrån. Den saknar ett hjul men är på andra sidan så går fortfarande att dra den, så mig gör det inget. Var ju så dåligt att man inte får ha en större handväska plus handbagage på planet, bajs på den dårå. Men ska packa ner det idag och senare ska jag knalla till biblo för att skriva ut försäkrings grejen och kopiera kvitton och gud vet vad för medicinen jag fick. Snart lunch, men ska lägga mig och glo en film kanske, VILA står verkligen högst på listan nu, orkar inte vara krasslig i Miami. ÅKER TILL F*CKING MIAMI OM TVÅ DAR!! Tänkte bara påpeka det!

"Tjingaling!"

Bio och försäkringspapper

Sov läääänge idag, så jäkla skönt. Behövde nog det för min sjuka. Mår mycket bättre idag, öronen är fortfarande lock på, men det gör inte ont längre. Snorar på och hostar men absolut inte lika illa som förr. Super piller fick man sig allt! Varit ledig hela dagen idag, så himla skönt. Bara timmen efter jag vaknat åkte jag på bio med Christin. Såg Beastly, tyckte den var himla bra! Modern story om skönheten och odjuret. Sen är ju Alex Pettyfer så laaagomt snygg, höhö, även om han blev ett "odjur". Annars har jag suttit här och ringt till Försäkringsbolaget för att få tillbaka mina pengar. Dom skicka formuläret å jag fyllde i, tills jag ser att det inte går att spara över datorn så måste gå till biblo imorn, suck. Men det löser sig. Sen ringde jag hotellet i Miami också så Linda och Mimmi kan få vårat rum på lördag eftersom vi nu råkat boka fel flyg så vi kommer dit apsent. Så det var inga peoblem, dom skulle bara gå ner och prata med Michael.



Nu ska jag lägga mig och läsa. När vi gick på bio fick man ju tydligen en bok när man såg filmen vi såg. Så nu måste jag läsa ut boken jag läser nu så jag kan läsa den nya jag fick, den verkar ganska bra faktiskt. Men vi hörs kanske senare om det hinner hända nå mer kul!

"Because you're not"

Akuten

Jajemen, vi avslutar året med ett besök på akuten. Jag menar vad är ett år utan en sjuk Jenny i alla fall en gång? Min förkylning jag haft i två veckor nu fick för sig att ta en söndagspromenad upp i mitt öra, så jag åkte på öroninflammation. Vaknade 3 inatt av att jag hade så jävla ont så jag grinade. Ringde en läkare här i Reading men eftersom jag inte tillhör nån mottagning så fick jag ju inte komma in. Så alternativet blev att åka till akuten. Gick himla fort och dom bara klickade in allt, skrev ett resept på penecellin och sen fick jag gå. Dom tog inte betalt och sa heller aldrig att jag behövde betala något, dock sa min värdmamma nu att dom kommer skicka en bill åt mig. Men när jag får det ska jag ringa mitt försäkrnings bolag för dom ska tydligen täcka dessa kostnader så får jag tillbaka dom pengarna. Fick ju betala jäkla 45 dollar för medicinen för dom här Erika korten är ju värdelösa. Tydligen behöver man någon typ av försäkrningsnummer, logiskt om det hade stått på kortet då, men det gör det ju självfallet inte. Så det blev massa gorm, så sa dom att vi ropar upp dig när ditt recept är klart, tar ungefär 10 minuter. Så jag vandrade ju runt där och väntade men inte ett knyst. Så frågar jag efter 15-20 minuter om det går frammåt eller inte. Får jag världens dummaste blick å bah "emh, I think you're all set.." IDIOTER! Så hade dom ju inte ropat upp mig utan bara antagit att jag visste på nått jäkla sätt att det var redo för mig att betala. mongon. Men jag fick min medicin och åkte hem. Tog pillerna som sagt och pratade med mamma lite, helt plötsligt blir jag fett illamående och AS trött. Trodde jag skulle dö eller nå. Så jag la mig och sov, däckade totalt i dryga timmen. Hade nog kunnat sova resten av dagen om jag inte hade behövt åka och hämta ungarna.

Resten av dagen gick helt okej. Ont som FN i örat och ungarna skulle ju bestämt skrika varje gång jag var i närheten. Så lite jobbigt.. Annars har jag visat Klara lite hus sysslor och matlagning med mera. Blir nog bra det här ska ni se. Grym va hon imorse också. Ena ungen ville inte spänna fast sig så då gick hon bara ur bilen, öppna ungens dörr och spände fast henne och sa bara helt lugnt, "I am not waiting for u.." Ny idol! HA! Men hon är riktigt duktig och har mer tålamod än vad jag har. Nu ska vi glo på American Idol och sen får jag se om jag tar mig till någon bio ikväll. Undrar just hur mina öron klarar av bioljudet? Nåja, det lär jag ju märka!

"Puss o kram ökengam!"

Good bye dinner!

Igår blev det hejdå middag på Cheesecake dårå. Ni ska veta att idag märkte vi också att Anna hade fått min doggybag och tvärtom, de sög, för min mat var bäst! Och jag hade def mer mat kvar, plus att hon är allergisk mot biff så min mat kommer inte ens ätas nu, oh no! Men det var as trevligt i alla fall och maten var god. Sen hade vi världens sämsta servetirs. Hon började bra och verkade ha all koll i världen. Men sen kom smällen när hon spillde ut ett helt glas vatten över Klara och gjorde en helt genom blöt, samt hennes jacka. Hon kunde ta jackan och vrida ur den flera gånger och få vatten att strila. Sen det ändå hon säger är "oops, sorry" och så går hon. Så när väl checken kom så tog Cole tag i det hela och kallade in managern, så kul. Så gick dom in i ett rum för att prata och sen kom Cole ut och då var hennes nota fixad, hon fick gratis mat! Sen kommer han ut igen och ber personligen om ursäkt. Men ah, hon satt ju blöt hela middan typ och frös, så nog var det inte mer än rätt. Efter detta åkte vi och hämtade Gladys på flygplatsen och sen for vi hem, AS bra kväll dårå!

Idag har jag shoppat.. så klart! Tog med Klara till North Shore mall, hon var i himmelriket, totalt! Hon var så sjukt nöjd när hon köpt trosor på Victoria Secret, så söt, HA! Sen köptes det smink och lite kläder. Jag köpte mig en tunnare kofta, en virkad tröja, en t-shirt, leggings (helvete alla mina leggings går hål i mellan benen!!!!) och sen köpte jag mig även en vår/höst jacka. Är dock lite på lur att det fan är samma jacka som syster har. Men vem bryr sig?! Och just ja, blev även lite smink. Är så less på mina röda fläckar och mina extrema påsar under ögonen så blev en conceler och en primer, asbra dårå! Så ah, det gick lite pengar, igen. FAN asså, jag kan inte åka till en affär utan att shoppa, jag har nå fel! Blir att hålla i pengarna sen när ja kommer hem. Men då kommer allt bli så himla dyrt i jämförelse så kommer bli snål, så det är ju bra. Men nu ska jag lägga ner och prata lite med folk och sen sova. Men hade en bra dag idag med Klara och Christin, kult!


Klara och Christin igår, men hängde ju idag med!


Glad tjej på Victoria Secret!


Så kul! Christin trampade i världens lerpöl när vi släppte av henne så hela skon blev lerig. Kanske inte så kul för henne, men det såg kul ut och nog garva hon ganska duktigt själv med! HAHA!

"But you're not the boss of me then!"

Min sista helg då

Ser att min uppdatering över helgen har inte varit den bästa. Men nu kommer det! I fredags kom Klara, den nya au pairen. Fruktansvärt söt och snäll tjej, tror nog det här kommer bli bra för min värdfamilj. Hon verkar ha lite mer tålamod också och inte riktigt lika hett temprament som jag har! HA! Så på fredan åt vi middag ute och sen var Klara så trött så hon gick och la sig.. i mitt rum.. ah hennes rum nu då. Shit, känns as konstigt. Jag for dock på fest. Nu i Tyskland är det Carnival eller nå så det var en fest i tyska carnival anda. Inte så coolt, var en pytte lite lägenhet så man fick trängas värre än på en nattklubb på en lönehelg. Men det var trevligt och jag kände nästan hälften som var där.



Igår for vi in till Boston med värdmorsan och flickorna. Gick och käka en väldigt sen lunch på Joe's och sen lite shopping. Hade hemskt trevligt och flickorna uppförde sig så himla bra så jag undrade vart tusan vi tappat våra riktiga flickor. Efter detta blev det hem till Reading för att partyfixa sig och göra oss redo för mitt Good bye party. Christin kom hit också och sen tog vi tåget till Malden där vi mötte Boje och sedan Wes som hämtade upp oss. Hemma hos Wes ramlade det in folk allt eftersom och vi spela ölspel, pratade och hade hemskt roligt. Ingen galen fest som jag hade innan jag for hit, men helt klart bra ändå! Tydligen hade Jonas prickat in samma helg för sitt födelsedags firande så alla 21or (flesta av mina närmaste) åkte iväg där närmare 12 för att gå ut på korgen. SUGER apa att man inte är 21 här! Men men. När klockan blev närmare 2 så var det dags att packa ihop sig och åka tillbaka hit. Glad tjej på en bra kväll!


As snygg poster jag fick!


Jag och Klara i baksätet på Talles bil, ser på en grymt bra film!

Så nu sitter jag här. Har nyss ätit blåbärspannkaks frukost och bara njuter av ledigheten. Senare idag blir det att åka in till Boston för avskedsmiddag på Cheesecake Factory - au pair häng #1! Hoppas nu bara att 21orna inte festade allt för hårt igår, HA! Så undrar vad man ska hitta på nu då? Värdfamiljen åkte ut med Klara en sväng och nybilen ger inte rum för alla så jag är ensam i huset nu. Gör inte så mycket i och för sig, väcktes av galna ungar alldeles för tidigt så ja lever gott! Kanske ska städa ihop mina saker lite, är kaos här med resväskor och påsar överallt! Längtar tills jag får packa påriktigt så det blir lite ordning här. Så sjukt, jag kommer hem snart!! Ska gå och glo lite TV tror jag, Ciao!

Då har man flyttat..

Jajemen, en hel trappa ner tog jag mig. Sitter nu här i gästrummet/morsans hemma kontor och ska snart sova. Min dag har varit helt ok. Ena ungen var sjuk så det blev jobb hela dagen. Dock klarade hon sig ganska bra själv så jag kunde städa ur mitt rum och flytta in allt här. När resten av skaran hämtades upp blev det tjopp tjopp och sen iväg på ett kalas. Stackars hon som va sjuk fick ju inte gå, hon var inte super sjuk men var ändå ett nej där. Men det gick ju bra ändå, hon fick ju en goodie bag när vi hämtade upp den andra så hon var nog nöjd ändå. Imorn ska morsan jobba hemmifrån, ser runt i rummet och undrar om hon kommer bli lite knäpp? För jag har verkligen ALLT jag äger i detta rum just nu. Får väl försöka organisera på något sätt, skulle framförallt behöva en tvättkorg som jag kan lägga smutstvätt i i alla fall, är ju en bra början. Jag undrar hur mycket av detta skräp jag kan slänga eller lämna här så jag slipper stuva ner det i väskorna? Lär vi ju märka efter miami! Nu ska jag lägga ner, är astrött, gonatt!


Bakom resväskorna är det fullt med grejer.. ojoj!

"Give me my phone u little B-word!"

Vill inte vara sjuk, har ju sagt det nu

 Sitter här denna timma på en onsdag, inte hänt så många gånger. Men flickorna har hiphop nu efter skolan och pojken åkte till en kompis, så jag är fri. Hoppas bara att dom kommer ut från hiphop grejen 14:45 och inte 13:45.  Men det lär vi ju märka! Kanske ska kolla upp det? (Den slutade visst 13:45, dags för jobb snart igen då!)

Hur som helst har jag köpt massa förkylnings grejer. Halstabletter, piller för näsa och bröst samt näsdukar och nässpray. Kan jag inte bli frisk så kan jag väl ändå få ha mindre symptom? Går helt okej, men ändå inte bra, vill inte ens veta hur jag hade kännt mig om jag varit utan allt detta, fy fan! Nu ska jag bara ligga ner och andas innan stormen kommer.


Nästan tomt dårå

Då var alla garderober och lådor nästan tomma då. Gick ganska fort att packa när man väl började. Känns ändå sjukt att se väskorna stå klara. Eller inte helt klara, får möblera om sen. Men jag har inte ens använt vakum påsarna och allt har ändå rymts. Vet när jag åkte hemmifrån fick jag ju sitta på väskan för att få igen den nästan. Hoppas dom inte väger för mycket nu bara! Så här ser det ut i alla fall.



Sen fick jag ju se alla bilder som ungen tog igår, lite kul!




ASfina dårå! HAHA

Nu ska jag lägga mig och dö en stund innan jag ska hämta ungarna. Får se om jag överlever dagen!


Nu är det nära

Håller på att packa ihop mina saker, SHIT asså! Det är verkligen dags, slutet är nära. Har redan fyllt ena väskan med alla vinterkläder samt lite skor och tjocktröjor. Rymdes mer än väl och då har jag inte ens använt vakumpåsarna. Får dela upp de lite bättre sen på båda väskorna så inte ena kommer väga två ton medan den andra är lätt som en fjäder. Just nu packar jag ner alla små prylar, smycken och diverse i påsar så det ska vara lätt tillgängligt. Ska ju inte åka hem imorn direkt, även fast det nästan känns så! Men detta kommer gå lysande ska ni se.

Satt ner en liten pause och kollade igenom balbilderna från min bal. Tänk vad jag skulle kunna göra för att få göra om allt det där, sista året på gymnasiet. Man tyckte man var bekymmerlös när man va liten och borde uppskattat den tiden mer, men vad visste man då? Nu känner man att man skulle uppskattat gymnasietiden mer. Verkligen tagit vara på varje sekund. Men så kommer man väl alltid tänka? Alltid nånting man kunnat göra annorlunda. Hitta i alla fall en fin bild på mig. Ja, jag tyckte jag var super fin på baldagen. Var hemskt nöjd med allt, hår, smink, klänning, ja allt! Så det står jag för!



Ska fortsätta packa ner allt skräp jag har dragit på mig detta år nu. Sen blir det jobb sent ikväll så får se om jag återkommer med något intressant!


Dålig vana..

Jag har en hemsk dålig vana att andvända min mum, speciellt tänderna, till att operera olika saker. Exempel prislapparna som sitter på kläder med en såndär plasttråd, dessa biter jag av, oavsett hur tjocka dom är. Även om det är ett snöre eller något annar liknande som inte går att knyta lös så biter jag dessa. När jag ska fixa något smycke som gått sönder eller bara fixa det så använder jag tänderna, ASsmart att bita i metall, visst då? Exempel jag skulle bita ihop ringen på en medalj vi fick när jag spelade basket, metallen var lite för hård så jag krasade sönder lite av framtanden. Redan där borde jag väl slutat bita i saker? Sen nu idag då så skulle jag fixa en liten flaska tänkte jag. Hade fått med små flaskor som man kan fylla med shampo eller vad som helst och ha med när man reser. Bara det att denna flaska skulle ju vara så lätt att fylla men det enda som finns är ett pyttelitet hål. Så jag tänkte att det kanske är som ett lock på den. Så först försökte jag dra med handen, men de funkade ju inte. Och som jag vet är jag starkare med tänderna så jag försökte med dom. Bara det att jag slant med hela skiten och skrapade upp hela jävla tandköttet på underkäken. Började blöda i stundens hetta men tänkte inte så mycket på det. Nu ska ni då veta att det gör förjävla ont. Det är sårigt och när jag rör läppen är det ömt som bara den. Så NU kanske det är dags att sluta använda tänderna/munnen till allt såntdär farligt som kan göra mig illa? Får väl se hur det kan gå.

Blir ingen karaoke ikväll. Ingen som var hemma eller kunde köra verkar det som. Men är ändå helt slut och kommer ändå kunna gå sista måndagen där efter Miami. Så det tar vi som sista rycket. Sen ska jag jobba typ lite ikväll. En av flickorna blev ju sjuker så hämtade henne idag från skolan. Och nu har hon fått en läkartid klockan åtta ikväll (?) Vet inte vad det skulle vara bra för, men sak samma. Ska väl mest bara titta på ungarna, dom sköter sig ganska bra själva. Annars var hon ganska söt idag. Vi satt i mitt rum hela dagen (sätt för mig att få nörda på datorn, hehe) Men hon trivdes så bra under mitt täcke med tv program hon säkert egentligen inte får se. Men sak samma, är man sjuk får man ju göra allt det där man inte får när man är frisk så. Ska själv glo TV nu och tycka synd om mig själv, vill INTE vara sjuk!

"yes.."

RSS 2.0