Halloween

Visst var halloween i helgen? Men firades ej utan den kommer firas på fredag på stuk. Har nu köpt en så slampig dräkt att jag nästan skäms lite. Men nice kommer det bli och ingen kommer behöva fråga vem jag är för det syns!
Där har ni den! Så nu jädrar ska jag styla!
Sen har jag blivit en luciakandidat!!!!!!!!!! Läs kuriren och se alla fina kandidater, härligt gäng!
xoxo

Sista rycket

Sista utbildningsveckan på Telia nu, puh! Varit extremt tungt med både skola och jobb, har väl blivit mer jobb än skola tyvärr. Men tanke på den kommande matte tentan på torsdag vet jag inte riktigt hur det känns. Men suttit idag och skummat igenom nästan alla av dom sista kapitlen i boken. Kan det ju typ, hoppas bara att dom sista grejerna endast kommer vara grundligt eller inte med alls. Kanske kan nypa något poäng om inte alla på dom frågorna. Vi ser ju åt vilket håll vinden vänder.

Förutom det så hörde jag av mig till Stina idag, dags att planera resa ner igen. Kollade flyg å sådär och allt kostar som det gjorde sist. Kommer ta mig ner någon av helgerna innan jul där i december för att mysa på och gå på julmarknaden på Tivoli i Danmark. Kommer bli asnice om jag lyckas ta mig dit. Hoppas på att eknomin ska hålla. Får snåla som fan i Ruka och sedan på lönen jag får i November från Telia. Men visst ska det gå. Räknar faktiskt med mig själv att jag ska klara av att spara pengar och faktiskt ha kvar dom nu. Även fast jag tar mig runt såhär. Men håller tummarna på att mitt liv ska lösa sig ändå. Man är bara ung en gång!

Nu ska jag packa ihop mig. Är hos syster. Hon har fotat mig för jag ska ta mig tusa skicka in till Norrbottens lucia, tredje gången gillt då. Får se hur det går. Mest en kul grej. Ska bege mig till Anders i alla fall, mys mys!



xoxo

Hemvädarn

Ikväll smäller det. Lillen är tillbaka i stan så middag på Allstar och sedan utgång står på schemat, kommer bli fettnice! Ska snart ta mig till Hälsans för att kolla basketen. Blev ju förbannat sjuk förra veckan så har inte kunnat träna varken dansen eller basketen, suger. Men nu är jag på bättringsvägen efter dessa två veckor av stress. Hostar lite än men inget allvarligare än så. Så på tisdag drar vi nog igång igen, tack för det! Klarar inte av att inte träna, skönt att slappa, men jag blir knäpp om jag ska sitta still hela tiden.

Annars går det fin fint med både jobb och skola just nu, förutom då att jag stressar sönder mig själv. Men det är bara en vecka kvar nu. Sen är utbildningen över och tentan ska vara avaklarad. Hoppas på att få andas då, ljuuuuupa andetag. Ska förövrigt ta mig an att räkna lite matte nu så jag klarar tentan, vad sägs som lite logaritmer?



xoxo

Finast :)

Länge sen, men mycket på gång. Har helt enkelt inte tid.
xoxo

Heeeets!

Nu ska ja skynda mig som faaaan att byta om för dansen å packa ner basketgrejerna. Har börjar utbildningen på Telia och trivs som fisken i vattnet. Tyvärr får skolan lida lite, attans! Men nu kör vi!
xoxo

Äta jobba sova

Nu kommer min kalander bli för full. Jag gillar att den är full men för full är en bra fråga. Har lyckats knipa mig ett jobb på proffice så utbildningen börjar på måndag. Ska man lyckas malla ihop det med skola, träning och Anders, lycka till! Men kommer bli sjukt kul med jobb, äntligen lite extra pengar som kommer in på kontot.
Ikväll blir det mer pengar, extrajobb på kafelino. Jobbar i garderoben, vissa kanske tycker det är pest och pina men det är faktiskt väldigt roande att stå där. Får se om det kommer ASmkt folk kan det bli lite tungt men det är typ en timme av hela kvällen å sen är det bara massa goa fulla människor som vill tjöta med en, kult. Ska snart byta om och pallra mig dit. Efter det blir de att hojja till porsön, varje ledig stund tas till vara. Massa mys sen hela natten!
xoxo

RSS 2.0