Fullspeckat

Idag har det varit hart arbete fran forsta minut. Morgonen som vanligt, skicka ivag pojken pa camp och sedan ta tag i flickorna, ge dom frukost och allt vad dar ar. Vi plockade ihop oss och lite snacks for att bege oss till parken idag igen, nar vi kommer dit ar det massor med folk dar! Nar vi kommer narmare ser vi att det ar ett helt gang med (som jag kallar dem, special need people, an vad ungarna sager "retards") Mina flickor blev lite nervosa och smaradda sa vi satt mest pa filten. Dom kanske sig val inte riktigt bekvama men forklara for dom att dom ar precis manniskor som oss och det ar inget mer med det. Efter dryga timmen gick vi hem och gjorde lunch och sen blev det snabba ryck. Flickorna skulle till lakaren for att fa intyg sa dom kan aka pa camp, sen for vi pa kalas for en av lilltjejens kompisar och sedan blev det snabba ryck for att hamna upp grabbarna pa camp. Tog oss hem, middag och lek som vanligt och sen nar jag slutade tog jag mig till gymmet!
Stressar som fan for Pretty littel liers har borja, sa ska dra, haha!
"They are enoying"

Camp

Nu har pojken borjat pa camp om dagarna sa det ar lite lugnare. Hade det lite kampigt imorse, tog bara sadar en och en halv timme innan flickorna stadade sitt rum, nagot som borde ha tagit max 10 minuter om dom bara hade gjort det pa en gang.. suck! Naja, det blev gjort i alla fall och sen blev det att ga till parken med filt och lite mat med flickorna. Efter det flot dagen pa riktigt fint, inga storre frustrationer, inte fran mitt hall i alla fall, ha!

For ivag pa gymmet nar jag hade slutat, korde min IW uppvarmning, gar och gor rygg, sedan vidare till armar da jag mitt i allt kommer ihag att FAN jag har ju au pair mote NYSS! Blev ju att rusa ut ur gymmet efter att ha forsokt ringa min LCC x antal ganger utan svar. Tar mig dit och ar faktiskt inte senare an nagon annan. Var namligen viktigt mote for det var ett Safety meeting.. suck, men var anda ganska anvandbar info. Nog for att man visste det redan men varfor inte repetera? Fick aka och kopa kattmat for det var visst slut och visst sabba man det ocksa, lyckades kopa kattmat for kattungar, men va fan, Tommie ar knappt eller drygt ett ar sa han ar ju typ en kattunge fortfarande.. eller?
Nu hade jag tankt duscha da, kande sig ju jatte mysig pa motet efter min lilla work out, usch, ha. Ska bara sola lite pa facebook forst!
"Do u like me now, when I bought u ice cream?"

Sondag

Har varit en perfekt helg ska ni veta! Midsommar blev succe, midsommardagen aven den och idag har det inte varit samre. Idag tog vi oss upp vid 10 tiden, fick i oss frukost och norda lite pa datorn. Sen tog vi oss ivag till Target bara for att ga runt, vi gick runt lange sa jag hittade massor, oops! Men jag var nojd, blev mycket pengar men helt klart vart, manga saker. Efter det gar vi ut och kanner att det luktar regn i luften, kommer under bar himmel som direkt oppnar sig over oss, panik springa till bilen! Vi tar oss ivag till Chesscake Factory dar vi tar oss en lunch/middag. Innan vi gar in sitter vi en stund i bilen for att vanta ut regnet, nar vi TROR att det ar fritt fram gar vi ur bilen och hinner val ga fem steg sa oppnar sig himlen pa nytt med en rejal skur! Vi loper in pa mallet men det ar redan forsent, blot in i margen, suck! Men vi tog oss in och fick roliga fragan av servitoren "emh, is it raining or did u just come out of the shower?" Skratta lite latt och sa att det faktiskt hade regnat, vid den har tidpunkten sken solen igen. Nar vi var nojda och matta for vi hem till mig och sag Remember me, med Robert Pattison ni vet? Den var bra fast inte wow, om ni fattar. Se den om ni garna vill men inget jag skulle se tva ganger.

Nu ska jag ladda upp lite bilder, helt fantastiskt men pa tva dagar har jag hittat mig sjalv tva klanningar, galet! Nu blir det att dra sig upp pa rummet for att mota en ny vecka med manga arbetstimmar framfor mig, god natt!
"jo, eller hur.. -konstigt ljud-"

Midsommar!

Tro det eller ej men vi fick oss en svensk midsommar i Boston ocksa! Det var gof mat, glada manniskor, midsommarstang och mycket blatt och gult! Fia kom hem till mig och vi fixade oss fin fina for att aka ivag till Sandra som holl i hela kalaset. Nar vi kom dit blev det pynta och allmant vara trevlig. Vi fick oss angra omgangar runt stangen, lite lekar och sen var det over till ren fest. Det blev en valdigt lyckad Midsommar i min mening sa jag ar nojd!

Idag blev det att vakna upp i bagaget pa en bil.. ont om sovplatser! Sen plocka ihop sig och huset for att sedan bege oss till stranden. Lilla Jenny ar nagra nyanser for rod.. suck! Var ju aven pa stranden med ungarna igar sa jag brande mig lite pa axlarna redan da utav att sta ute i vattnet med flickorna, blev inte battre idag ska ni veta.. Nu ska jag vara social med Fia!

"Skal for sommaren!"

Smygis!

Ar lite tjuvig och har smitit upp har bara for att snabbkolla lite! Ungarna ar hos grannen sa det ar lugnt. Men snart kommer min vardmamma hem sa maste vara riktigt snabb! Jag tror ju inte hon bryr sig sa mycket egentligen, speciellt inte nar ungarna ar inomhus sa jag anda inte kan kolla dom. Men ska sluta anda! Ska ivag sen och byta min harddisk som jag var sa nojd over! Skriver lite mer senare!
"Pusspuss!!"

Skon dag!

Var en valigt skon dag idag. Hade sovmorgon men vaknade anda vid 8- halv 9 tiden bara for att fa njuta av min lediga tid i vaket tillstand, ha! Kollade lite TV och laste lite bok, at en mumsig frukost med yoghurt, flingor, oboy och mjukmacka i min ensamhet, skont! Satt lite vid datorn och sen blev det jobba. Ungarna fick for sig att aka ivag med grannen och miniglofa vilket resulterade i att jag missa att ge dom lunch innan for det blev sa himla brottom, oops! Men av nagon anledning var dom borta i knappt 40 minuter sa dom fick lunch nar dom kom hem da istalle. Men turen hade jag dar emellan att jag fick prata med mamsen pa skype, snart kommer ni!!! Hur som helst sa efter lunch plockade vi ihop oss med lite snacks och gick till en lekpark. Tack josses sa hade dom satt upp en helt splitter ny lekpark med klatterstallningar och kanor sa flickorna var nojda och jag spelade lite basket med pojken. Dar emellan satt vi pa en filt under ett trad och at lite apple och popcorn, mys! En trevlig dag i det stora hela, lite tornar har och dar pa vagen men det var skont, min vardmamma tog ju som lite halva bordan eftersom hon var ledig idag, TACK! Imorn ar jag dock pa egen hand igen och vi far val se vad man kan hitta pa da, ska vara halvbra vader imorn men pa fredag blir det stranden! Maste ju jobba pa brannan lite sa man inte ar helt blek infor midsommarkvallen!
Jag var nyss och tranade och ni ska veta att jag har mott min man! Var ju inte planerat att hitta en amerikan, men ar man sa snygg som han var sa maste det bara bli sa! Ha, ne jag skojar, prata inte en med manniskan, men snygg var han och han betedde sig lite roligt. Forst stallde han sig pa en maskin bakom mig (sjalv korde jag IW pass pa en IW maskin, va dom nu heter?) Nar jag har fem minuter kvar kommer han och staller sig pa masiknen bredvid mig, maste ju som bara kolla pa han da (!) Fick ju panik att jag bara hade fem minuter kvar och tankte att jag maste ju sta kvar en stund till, men av nagon anledning gjorde jag inte det (kanske for att jag var dod?) Da ska ni veta att killen lagger av samtidigt.. assa va? Antingen var han slo eller sa var han faktiskt ute efter na.. Ser jag han igen maste jag ju saga na, hej i alla fall?! Haha, ar bara lite till mig for helt pa riktigt sa finns det inga snygga killar i USA, det ar bara pa duken och det ar anda fake! Sa nar man val ser nan sa blir man lite sma fnittrig! Sa kara svenskar, vi underskattar vad vi har, det finns inget battre pa andra sidan havet nar det galler man!
Ni ska ocksa veta att nar man tar hand om barn 10 timmar om dagen har man inte tid att ta hand om dig sjalv. Min tvattkorg var overfull! Blev sa less sa jag till och med bara slangde in allt i samma tvatt, morkt som ljust! Ska ta mig an torkanordningen nar det ar klart.. hitta alla galgar jag har och hanga upp dom runt om i hela mitt rum, effektivt..not! Men maste ta en tvatt sjalv nu, ar ecklig!
NYC!
"I don't want to go... I don't want to leave!"

Sovmorgon imorn!

Har haft annu en galen dag, blev till och med sa galet forbannat att jag var tvungen att ga ifran ungarna for att andas en stund, helt otroligt! Men jag overlevde dagen och jag tror att ungarna fattade lite for dom blev ganska snalla sen och nu ar dom sjukt nyfikna vad det star har, kul! Laste hogt nu for dom och dom ser bara valdigt nollade ut, haha! Imorgon far jag sovmorgon, fantastiskt! Ska bara jobba nagra fa timmar mitt pa dagen, nice!
Nu maste jag upp och duscha, fast Pretty little liers borjar nu sa duschen far vanta. Var sjukt nice med traning nyss i alla fall! Men vi ses imorn, ska ta mig tid att ladda bilderna fran NYC da kanske!
"Hugs 'n Kisses!"

Galet!

Snabb skrivning. Har ju ungarna pa heltid nu sa hinner ju knappt med mig sjalv! Hur som helst hade jag en galen helg, josses, pa alla de satt och vis som finns! Borjade morgonen med att KUTA till bussen fran taget. Inte bara det att risken fanns att jag skulle komma forsent sa jag inte fick mig en biljett, holl ju helt pa att missa bussen for jag fasen inte hittade till stationen. Men hann med med knappa 5 minuter i behall, tur! Sen nar man kommer till NYC - Chinatown ska man ju ge sig pa tunnelbanan.. INTE att rekommendera att ta tunnelbanan i NYC om man INTE vet vart man ska. Det var den mest otydliga tunnelbanan jag varit med om, jag trodde Boston var forvirrande men det ar ju rena rama forstaklass matten. Det tog mig 2 timmar tills jag antilgen bestamde mig for att ta en taxi till Time sq istallet och dar emellan hade jag hunnit aka vilse och hamnat i Harlem och aven slosat ofantligt mycket pengar pa absolut ingenting! Hittade i alla fall mina vanner tillslut och allt var frid och frojd. Spenderade lite tid i staden, tog oss till Soho bland annat och kakade lite lunch-ish. Sen blev det middag pa en Irlandsk resturang dar jag tog mig kyckling som var himmelskt god. Efter det var de hem till Hostellet (?) for att snygga till sig lite och fa i sig lite vatska... (!) Tog oss ut pa gatorna och vandrade runt tills vi hittade en trevlig liten pub dar vi tog oss nagra drinkar innan vi begav oss hem for en liten efterfest och darefter sangen. Helt okej, och sallskapet gjorde det helt fantastiskt!
Nu kommer vi till sondag.. fy fan. Gar upp och plockar ihop oss for att ta oss ut och fa lite frukost. Sen prommar vi upp till Centeral Park dar jag tyvarr maste vanda pa en gang for att ta mig till bussen. Gar ner i tunnelbanan och satter mig och vantar pa tag B.. vantar i 20 minuter tills jag far tummen ur att faktiskt ga och fraga om hjalp.. tag B gar visst inte pa helger!! Jag fick hjalp i alla fall men slutade med att komma 10 minuter for sent till bussen. Men tackar vet ja att bussen var sen sa den stod fortfarande dar snallt och vantade sa jag hann med, vada tur! Men sen fick man otur igen, bussen blev sen hela 45 minuter och sedan aven galet fast i trafiken sa resan hem tog ungefar 6 timmar vilket gjorde att jag missade mitt tag hem. Gjorde en nodlosning och tog mig nagra tunnelbane stationer narmare Reading for att sedan ta en taxi.. en taxi som fan inte visste ett piss om var han var! En resa som skulle ha tagit 15 minuter max tog istallet 40 minter for idoten som inte kunde engelska heller inte kunde lasa en enkel skylt! Assa, det star READING pa skylten, sak samma vilket nummer exiten har, LAS! Tog mig hem i alla fall och blev 60 dollar dyrare pa det.. fick veta sen att det inte borde ha varit mer an cirka 30 dollar, sug vilket as! Men efter alla manga om och men var jag hemma och jag krop ner i sangen 21:00.
Denna dag var inte sa kul heller. Forsta dagen pa sommarlovet for ungarna och det var mer eller mindre lite panik. Dom klattrade mer eller mindre pa vaggarna och vagrade gora nagot av det jag hittade pa at dom. Slutade med att vi tog oss pa bio och sag Toy Story 3 i 3D, ni ska veta att jag trodde inte jag kunde se 3D men det kan jag visst! Var ganska haftigt, var dock typ inga effekter i sjalva filmen men det var en forgrej som var ganska kol, sa ut som att dom kastade saker pa oss. Sen var jag fri efter middan och da for jag ut med Fia, kom hem ganska nyss fran de. Var och fixade lite grejer for Midsommar, astaggad for den assa! Har aven gjort upp med pappan sa jag far sluta 1-1,5 timmar tidigare pa fredag, yes! Men nu ska jag sussa, vill inte do imorn ocksa!

"I DONT WANT TO!!"

Sommar lov!

Vet inte hur jag kanner infor det har.. hade det lite kampigt idag sa man har lite latt panik for tillfallet. Men nu en helg i NYC sa ska man nog vara fin och kry pa mandag.. helg i NYC - ar nog inte sa frin och kry pa mandag da, HA! Hur som helst sa tankte ju jag lagga av med chipsen.. var nyss och kopte ett ror pringels, oops! Ska snart rora mig upp pa mitt rum och krypa under tacket sa man orkar upp imorn, vill ju inte missa taget. Bussen ar en annan historia dock. Sen nar behovde man vara 30 minuter innan avgang for att fa en plats, racker det inte med att jag kopt en biljett? Ar ju inget jakla flyg jag ska med pa som jag maste checka in na bagage! Kommer vara vid bussen 15 minuter innan den gar da, far hoppas pa att det inte ar sa manga som ska med just den bussen. Ar ju en halvtaskig tid klockan nio pa morgonen sa kanske ar lite mer lagtrafik da, hoppas!
Sen skulle ni ju ha sett hur det var pa skolan idag! Sista skoldagen var som en liten 4 juli eller na. Ungarna sprang runt med tutor och harspray, smallare och en massa annat. Dom kastade till och med upp toalettpapper i ett trad pa skolgarden.. stackars dom som ska stada dar sen sager jag bara! Men det var kul, ungarna var glada och det var fint vader, sa varfor inte! Tog lite bilder som jag ska forsoka lagga upp inom en snar framtid. Far nog dra dom pa min dator och maila dom eller na. Maste ha specprogramm for mobilbilderna namligen. Ne nu ordbajsar jag bara!
"New york, New york!"

Mindre an 2 timmar kvar

Nu ar det mindre an tva timmar kvar tills det blir sommarlov!! Men da var ju bara grejen att det ar tyvarr inte for min del, utan jag gar upp pa full tid med 50 timmar i veckan medan ungarna far driva mig till vansinne.. Ar val kanske inte sa hemskt, forsta veckan har jag alla tre, maste forsoka hitta pa nagot som alla vill gora, ar det som ar det knivigaste! Sen aker pojken pa camp i tva veckor, dock bara over dagen sa maste kora och hamta han men kommer bli enklare med bara flickorna. Sen ska val flickorna ivag pa lager ocksa nan vecka under sommaren sa da blir det bara jag och pojken vilket ocksa underlattar! Efter det dar har i alla fall tre veckor tragit forbi och da ar det helt plotsligt dags for min familj att komma pa besok. Jobbar forsta veckan dom ar har men sen blir det ledigt en hel vecka, lordag till mandag, hela tio dagar i streck, gud sa ljuvligt! Trakigt bara att dom dar dagarna kommer bara blasa forbi och sen ar det dags for arbete igen. Men da ar halva sommarlovet ur varlden sa det kanns ju skont!
Nu ska jag beratta om na sjukt som hande igar! Ar inne pa facebook och pratar med syster pa skype nar hon sager att jag skrivit ett meddelande till henne pa face.. jag har inte skrivit na? Da ar det nagot javla freak som gjort en anvandare i samma namn som och och snott mina bilder!! Idioten ar ju sa smart ocksa att personen skickar meddelanden till mig och jag sager at psykot att ta bort anvander och mina bilder pa en gang. Galningen fortsatter och fragar en massa sjuka saker, om han/hon far photoshopa mina bilder, att det kommer bli en fin overaskning for mig, hell no! Anmalda i alla fall och fick bort den men da gjorde personen en ny anvandare med att annat namn men fortfarande mina bilder. Nu nar jag loggade in imorse hade personen bytt ut mina bilder till nagon annan brud, lider med henne! Hur som helst ar i alla fall jag av med den dar skiten, gud vet vad hon hade photoshopa in pa mina bilder!?
Nu ar det verkligen inte lange kvar av min lediga tid. Ska ner i kallaren och vika tvatten och glo TV innan jag tar mig an dagen pa riktigt. Sen just ja, var ut med Fia igar, for pa mallet och shoppade lite, bland annat en barbar harddisk at mig! Gud forbannat hela 84 dollar, men det ar det ju tyvarr vart! Kopte mig ett par mysiga korta mjukisar ocksa och ett par trosor, saker for 5 respektive 1 dollar far alltid komma med hem! Men nu tar vi adjo och imorgon aker jag till NYC sa vi hores pa sondag!
"Last day of school.."

Men ah!

Det ar ju himla bra att satta 31 dollar pa bussbiljetter och sen upptacker man att skrivaren inte funkar plus att jag lyckades fa fel mail eller na sa kan inte skicka det till pappans jobb sa han kan skriva ut det. Nu fick jag ratt mail, man kanske maste stava ratt ocksa for att fa det ratt, ooops! Hade tank att lura till det sa jag kan fa in lite bilder fran helgen och fran lite shopping. Kan ju vara kul for er att se!
No assing rough!
ICED!
Kommer inte undan sverige :P
Mina oerhort lackra dojor!
det dar var lite shopping och bilderna fran fredagens impuls fest! Nu tar vi sondagens trip till Newport Rhode Island!
Okej, for manga bilder, tar facebook!
Dusch!

Tankte en snabbis

Var in har pa familjens dator tidigare idag for att skirva men da var ju staderskorna har sa jag blev visst utkord. Men nu ar jag tillbaka och det ar lugna gatan, ungarna ar hos kompisar. Har ungefar en och en halv timme tills jag ska hamta forsta ungen, sen blir det en timme tills nasta kommer hem och den tredje kan fa vara borta resten av dagen.. haha! Ne nu var jag elak, men av nagon anledning sa var jag visst inte sa snall langre sen igar kvall sa jag fick en aning attityd mot mig imorse. Arligt vet jag inte om jag ens gjort nagot annorlunda? Men nagot dumt maste man ju ha gjort, for annars vet jag inte orsaken? Men sak samma, jag kan ju suga pa den underbara veckan jag hade innan och latsas som att det alltid ar sa? Det loser sig!
Var pa gymmet imorse och korde ett 45 minuters IW pass. Nej dom har inte IW har utan jag kor pa egen laga. Men jag ska ju saga er att om det ar jobbigt i vanliga fall sa ar det mordande utan musik! Ibland har dom musik pa i lokalen men av nagon anledning inte idag. Maste verkligen kopa mig den dar ipoden, finns inget annat alternativ! Fast forst maste jag skaffa mig en barbar harddisk, vill inte ens veta vad den kan komma att kosta mig! Men arligt sa ar nog inget pris for dyrt for att radda mina bilder jag har, tro mig, nar jag far igang min dator igen blir det att skicka in dom flesta bilderna till Extra film och fa dom pa papper!
Funderar pa vad man ska gora, inta soffan i vardagsrummet helt sjalv och glo TV ar kanske inte helt fel? Tror staderskorna drog av ungarnas sangklader ocksa sa kan ju kora in dom i tvattmaskinen nar man anda inte gor nagot annat vettigt. Ar ju inte som att jag maste sitta och glo pa maskinen medan den arbetar. Maste bara papeka ocksa att det blir valdigt roligt ibland nar man skriver utan vara svenska sista bokstaver, hih!
Har ett au pair mote ikvall, inte sa taggad med tanke pa att jag hellre hade lagt mig i sangen typ klockan 8 och sovit istalle. Men far val ga dit bara for att skriva upp sig. Ar val tankt att vi ska ata middag men med mina nya problem har jag inte rad med det sa aker bara dit och skriver upp mig och sitter och forsoker vara trevlig istalle!
"Peace out!"

Bara gora om?

Ser inte ut som att min dator kommer komma till liv utan att antingen lamna in den vilket kommer att leda till att dom rebotar den helt eller att rebota den pa egen hand. Blir val att lagga nasta lon pa en barbar harddisk far att radda alla bilder och sen fa skivorna skickade sa man far det fixat. Ser tyvarr ingen annan utvag, familjen har kan inte hjalpa mig for allt pa datorn ar ju pa svenska och sen vet dom inte heller ens vad problemet ar. Jag har sakert fatt turen till virus, woho! NOT! Men ska sluta skriva nu och ta mig framfor TV:n, Pretty little liers!
Annars var min dag halv bra. Jag var med ungarna pa en affar efter skolan och jag vet ju nu var jag kan hitta min halloween kostym, vilken skitbutik. Stackars flickorna holl pa att hamna i "vuxen rummet", om ni forstar vad jag menar. Agaren blev lite nojig nar dom stod i narheten av dorroppningen, enligt henne hade det kunnat ge men for resten av deras liv om dom rakar ta sig in dar, oops! Men nu TV!
"bloooooh"

Brake down

Min dator har fatt for sig att lagga ner. Installerade nagot sakerhetsprogram for det var visst bra, nej ingen mysko som sa det utan min pappa skickade det. Men istallet for att gora min dator frisk blev den mer doende an vad den var innan. Nastan hela internet har lagt ner. Enda jag kan anvanda ar skype och kolla min gmail, allt annat ar typ blockerat eller nagot sa kommer inte in pa sidorna, sucks! Vet inte vad som ar problemet an, ska det vara sa illa att man maste lamna in datorn, eller helt enkelt kassera den och kopa en ny har tillsvidare. Sitter nu pa familjens datorn, men det ar ju inte det optimala!
Beratta om min helg da. Far lagga in bilder senare! Fredag blev ett riktigt aventyr. For ut till Sommervill med Rebecka och at en super dyr middag. Sen gick vi till en bankomat for att satta in min lon pa mitt konto. Dar inne ska ni veta att tva relativt sota pojkar star och vi blir utfragade saklart eftersom vi pratade svenska. Slutade med att dom bjod oss pa fest.. men halla! Rebecka vad svin pa men shit vi hade ju precis traffat dom! Hur som helst efter en hel del fundering fran min sida tog vi oss dit i alla fall, och det var helt klart vart det! Om jag sager att vi anlande till Rebeckas hus foljande morgon klockan 06:45 och vaknade sedan samma dag 16:15 sa maste vi ju haft allt annat an trakigt! Vi spela ett grymt roligt olspel. Man hade varsin plastkopp som man skulle dricka ur och sedan flippa koppen upp och ner och darefter skulle nasta person dricka och flippa och sa vidare, lag och tavling alltsa!
Lordag blev lugnare. For till mallet som ligger nara Rebecka dar jag hittade mig ett par urlackra otroligt hoga hogklackade skor. Ungefar en sadar 400 kr vilket det var helt vart, vila parlor! Blev sushi till lunch och sen hem med 20:40 taget for att sova for en tidig morgon pa sondag!
Sondag blev det field trip med au pair mote. Vi for ivag till Newport, Rhode Island for att kika pa ett grymt mansion. Huset var galet stort och helt i sten och jarn (eftersom forsta huset som lag dar var av tra och brann ner ville rike herr Vanderbilt gora ett brandsakert hus) Man fick sig en liten dosa och horlurar sa man hade alltid en rost som berattade om varje rum man gick in i. Om jag sager sahar, huset anvades som ett sommarhus, mer eller mindre som min stuga i Jamton. Bara det att min stuga har inte 12 badrum och vi har defenitivt en en hel overvaning med 38 sovrum for 40 betjanter som passar upp oss. Helt sick vilka knosar som bodde dar! Men det var grymt och oerhort vackert att ga runt i rummen och se hur det sag at nar det anvandes. Sen blev det Cliff walk (en stig langs vattnet bredvid klippor rakt ner i havet, ungefar som vagen fran halsans till sodra hamn.. kanske lite maffigare dock!) Vi tog oss pa bussen och for in till stan, eller vad man nu skulle kalla det, inte varldens storsta stalle pa kartan direkt! Lallade pa dar och sen blev det hemfard. Skaffade mig lite nya svenska vanner ocksa, ska vi se om man mins namnen da.. Hanna, Sofia och sa var det en till men det star sjukt still just nu. Valdigt trevliga och roliga manniskor i alla fall. Kanner mig grymt kluven infor midsommar nu! Men det var min helg och nu ska jag sova. Min mandag var som vanligt, lite stressig men inte pa grund av ungarna utan pa grund av alla aktiviteter, det var fotboll och kalas under mer eller mindre samma tid, AH, dubblera mig sjalv! Men nu sova, gonatt!
"Love me like your mama loves u"

What a wonderful day!

Det har öst ner hela dagen, varit grått och kallt. Men är jag ledsen för det? Icket! Jag tror jag lyckades igår med att verkligen få fram allvaret i det hela, allting är så mycket lättare nu. Jag hoppas verkligen att det håller i sig och att det inte bara är någon liten humörsvägning. Har haft det riktigt tufft sen jag kom hit, inte med själva arbetet eller så utan mer att bli accpeterad. Men jag kan förstå helt, jag kommer in här som en helt främmande människa. Ungarna har aldrig sett mig förut om ens på bild, så vad ska jag egentligen vänta mig? Speciellt när dom tidigare haft en annan främmande människa här före mig som blev en av deras närmsta vänner så är det ju helt klart att man får lite törnar i sidan innan man blir OK stämplad. Men jag känner verkligen att en tygnd har lämnat mina axlar och allt är mycket mer avslappnat nu, skönt.

Men nu ska ni veta att det är mycket på gång. Imorn ska jag ta tåget direkt jag är klar in till Boston och möta upp tjejorna. Inga direkta planer än för imorgon men vi listar nog ut något. Sen blir det att sova hos Rebecka för att sedan vara med på nå jippo i Charlestown på lördagen. Ingen aning om vad men säger nån jippo så säger jag JIPPI! Efter det får det nog bli hemgång relativt tidigt, ska nämligen upp före okristligt på söndag för att åka iväg till Newport, Rhode Island för en liten fieldtrip. Är ännu ett au pair möte, vilket är bra, så är det bara att bocka av det! Jag kommer nog ha gått på fler än tio möten efter året är slut, dom gör ju så roliga grejer så man vill ju åka på dom! Efter det är helgen slut och då är det exakt en månad kvar tills familjen kommer, galet taggad för det! Sen har jag beslutsångest.. lilltjejen fyller ju 7 år och ska ha kalas på lördag nästa helg. Det kommer vara på nån farm så dom ska rida häst och en massa kul. JAG VILL GÅ!! Men då kommer ju en av mina vänner som ska flytta iväg till Californien vilket betyder att han inte kommer kunna åka till NYC nå mer och träffa alla oss andra, så sista chansen att se han är samma helg. Vad gör man? Sju års kalas eller fet fest i NYC? Valet kanske känns enkelt för vissa, men jag är en sucker för dom här små ungarna jag har.. och ärligt vill jag också klappa hästarna, ha! Får ta mig en riktig funderare på det där. Men ska ju säga er att nu har man ju en grymt bra anledning att åka till CA, nu har man ju en vän där att hälsa på!

Har inget mer att säga er annat än att jag mår prima och har för tillfället den bästa tiden i mitt liv. Har haft en massa skit sen jag kom till USA men det här är verkligen en resa jag aldrig kommer glömma. Och tro mig, när jag kommer hem kommer jag bli sådär inte så jätte vuxen längre och låta någon ta hand om mig iställe, HA!


Lite inköp igår. Ser ut som att nagellacket är guld men det är mer biege-rosa.

"Don't give them any suger, they'll just go crazy!!"

Jamen visst då!

Okej, dagen började som skit men den slutade riktigt bra. Ungarna var väl inte änglar, dom är ungar så självklart inte, men det var en klar förbättring. Tror faktiskt att dom börjar förstå att det jag gör är inte så lätt. Men det är alldeles för sent och jag ska sova nu. Nattade tjejerna idag, och pappa, jag berättade om Skrompen och jag trodde dom skulle skita ner sig! Ha, dom tog mig ju inte seriöst första gången så trodde aldrig dom skulle tro mig nu. Men ändrade historien fort till att det var Tomten utanför fönstret och inte Skrompen jag sett, så hoppas dom tror mer på det istället. Vill ju inte göra dom skräckslagna så dom inte kan sova! Men nu natta.

"But what does Santa do?"

Pissed off!

AH! Jag sitter nu här och ser verkligen inte fram emot att ha hem ungarna sen. Kommer som tur är slippa pojken efter skolan, han ska till en kompis. Denna morgon var förjävlig och jag är less på att försöka när jag inte får något tillbaka. Tro mig inte fel, jag tycker verkligen om familjen och jag kommer stanna här, men ungarna gör det inte lätt för mig. Man skulle ju tro att nu efter sju veckor, att dom skulle fatta att det inte är någon idé. Men tydligen inte.

Är även sjukare idag, hade nästan ingen röst imorse och att ungarna inte lyssnar gör ju inte saken bättre. Borde ta en dusch men är så slut att jag inte ids, jag kan vara skitig idag och duscha ikväll. Ska ändå inte träffa nå människor direkt. Sätta upp håret med ett hårband så kan ju folk tro att man försökt se fin ut imorse. Nu ska jag kämpa vidare..



"over and out..."

Sjuk

Jag har dragit på mig halsont och grym inte orka röra mig och svettas ihjäl så fort jag rör mig sjuka. Inte kul när man ska ta hand om tre sockerhöga ungar.. dom är inte höga på socker längre dock, har fått dom att nästan sluta helt med kakorna direkt efter skolan. Min dag bestod av väldigt få ord, mycke vila och Glee. Plus en hel herrans massa tvätt, under veckorna använder dom typ inte kläder, men på helgen, två ynka dar, har dom fyllt korgen med råge! Men fick allt det klart och hann även med ett litet samtal med mor och syster innan jag for och hämtade ungarna. Var taktisk nog att låta dom leka på skolgården en stund för att slippa vara i huset. Men ni kan ju alla se att jag överlevde dagen eftersom jag sitter här och skriver. Blev ingen träning idag, vill inte bli sjuk helt och hållet! Nog för att det skulle vara fint med lite sovmorgon..



Ikväll börjar serien Pretty little liers, sett den på reklam och tror för en gångs skull att jag faktiskt ska följa en serie live! Börjar alltid se en serie och sen slutar jag mitt i. Är en halvtimme kvar tills dess så jag ska läsa min bok, Dear John, vill läsa ut den NU så jag kan se filmen. Vill se The last song också, men gick ju inte bra med det, men de löser sig. Har verkligen inget vettigt att meddela idag eftersom jag inte gjort något direkt intressant. Imorn är det halvdag för ungarna så måste ladda inför det, inte taggad. Ska nog dra en lekplats imorn igen så jag inte behöver vara dom i hälarna när dom vara glor TV hela dagarna, inte okej! Sluta skriva nu.

"No, I just felt like it.."

Sex and the City 2

Söndag blev inte så lång sovmorgon. Blev väckt av hysteriska skratt nere från köket och tänkte mer eller mindre sak samma jag kan gå upp. God frukost med rösti och lingonsylt och en liten chocolate chip pancake på sidan om. Satt nere och prata med familjen och Chedza och hennes vänner som hade sovit över. När jag kände mig färdig med det tog jag mig upp för att frächa upp mig lite för att sedan at tåget in till Boston för att gå på bio. Självklart blev det Sex and the City 2! Helt galet bra film, tror det är första gången jag ärligt inte kan säga om ettan eller tvåan var bäst, dom var lika bra båda två! Annat än det var inte min Södag så händelserik, mer än att jag gjorde bort mig lite på tåget hem, hehe. Dom skriker ut att nästa stop är Reading och jag plockar ihop mina saker och tåget börjar sakta in. Ställer mig upp när jag ser konduktör(innan) öppna dörrarna för att sedan se henne stänga dom. De var ju ganska mörkt ute så jag såg inte riktigt var vi var men tänkte vi var nära eftersom tåget körde så sakta, men så var inte fallet. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så stod kvar.. alla kollar på mig och kondukör(innan) säger över halva vagnen, "almoste there!" till mig.. pinsamt! Till slut var det helt för pinsamt att stå upp, så länge stod jag så det blev pinsamt. Så jag satte mig ner, vet inte riktigt om jag kände mig bätte för det, men kommer förhoppningsvis inte se dom människorna igen, eller hoppas på att dom inte mins mig i alla fall!


På tåget

Sen måste jag ju berätta om toaletten jag besökte på bion. Jag kan ju lugnt säga att bilden man har av amerikaner ryms inte i den toaletten. Saken som har pappret var halvt ovanför toalettstolen så jag fick kila in mig under den och sen sitta och luta mot väggen för det gick inte att sitta rakt upp. Vilket svamel, var inte ens duglig till en skrubb!



Idag har jag haft en relativt lugn dag. Stortjejen ville inte alls lyssna på mig i och för sig och jag höll på att bryta ihop. Känner mig inte så kry, ont i halsen har jag och jag stod jag svettades som en liten gris och var helt yr när jag försökte tala henne till rätta. Trodde jag skulle svimma vilket jag tror hon märkte så hon la ner attityden, en bara en aning. I övrigt var både mamman och pappan hemma idag så jag fick ju uppbackning på en gång. Pojken började härja med mig idag igen, kommernterade hur jag sa chips (vissa ord kommer ibland ut på svenska när jag pratar fort) så då skulle han självklart kommentera. Sen hade vi andra diskussioner som lades ner ganska fort med en stark röst från mammans sida, tack! Moder och fader sprang ut på en runda och då passade jag på att göra lilltjejen sällskap framför TV:n, alltid lika mysigt. Hon kryper alltid upp och vill att jag ska hålla om henne, gullunge! Nu ska jag se nå avsnitt av Glee innan jag funderar på om jag ska äta middag eller om jag ska nöja mig med småätandet jag gjorde när ungarna hade middag.


Lördagens outfit!

"Why are you babysitting us if you don't feel well..?"

Taylor Swift and Bieber Fever!

WOW! Jag säger då det, sjukt maffig konsären var, helt fantastiskt! Men jag ska ju tala om för er att det började ju inte bra. Tydligen låg arenan mitt ute i ingenstans så man var tvungen att köra bil, inga tåg, inga tunnelbanor.. kan ni tänka er vilka bilköer som skapades med 55 000 människor som ville se Taylor Swift?! En resa som skulle tagit dryga 40 minuter (om man hade överstitigt hastighetsgränsen bara lite) tog istället över TVÅ TIMMAR! Sen var vi lite bad också.. men vi var inte dom enda! Det var faktiskt i kirsläge, och det stod på skyltarna att om det var kris så fick man.. eller hur? Sen när vi väl kom fram och skulle hitta en parkering så tog dom ju inte kort, va fan är grejen med det då? Men vi fick ut pengar och var oerhört lyckliga när vi betalade 40 dollar (320 kr) för parkeringen..(?!) Vi hade tänkt att vi skulle käka när vi kom dit men på grund av restiden var vi 30 minuter sena in, missade inget direkt mer än nån tjej som jag inte en vet vem det var som sjöng. Men tänkte att vi tar Donken efter showen. Och showen, ojoj, helt makalös. Först fick man en liten försmak med Justin Bieber (!) Det var ganska fränt ändå att se han, typ världens största flick idol just nu, bara 16 år men gode vilket lammkött, ha! Sen brakade det igång med Taylor och det var helt fantastiskt, 55 000 människor på en fotbollsarena som skriker i högansky, vilken volym! Det var visst det galnaste Taylor själv varit med om, vi till och med fick henne att gråta. Säger än en gång att det var helt fantastiskt, det går inte att beskriva med ord hur häftigt det egentligen var, man måste ha varit där!


Justin Bieber! - forograf, jag!


Taylor Swift - fotograf, Jag!

Efter showen ville jag verkligen ha mat, hade inte ätit något mer än frukost och det var över 12 timmar sen, hungrig! Ställer oss i kön till Donken och när det är två personer före oss kommer en gubbe och säger, "we are closing, sorry!" Tror ni jag ville mörda den jäveln?! Jag var så hungrig så det krampade i magen och jag blev ju inte mer glad för att han kapade av min dröm till en kycklingburgare. Vi tar oss ut från arenan och in i bilen, skoja inte trafiken på parkeringen då?! Tog väl dryga 30 minuter att ta oss ut därifrån. Vi kör och av någon anledning är det väldigt lite trafik, efter ett tag börjar jag fundera på vilken adress jag satte in i GPS:en.. helt klart fel, hade satt in min istället för Carolins, klart det inte är nå trafik till Reading när all trafik körde mot Boston, vilket vi också skulle ha gjort! Men ni ska veta att det kanske ändå inte var så dumt att köra den vägen i alla fall, kom på i tid att jag var helt ute och cyklade så tog inte alls lång tid att ta sig till Charlestown. Droppa av henne och sen blev det raka vägen hem och trycka munnen full med allt som fanns kvar efter Chedzas stundent fest. mums! Satt och pratade med två grymt roliga bögar (Chedzas vänner), så jag mådde riktigt bra sen med mat i magen och trevligt sällskap. Blev sängen klockan tre på natten! Nu ska jag skriva ett annat inlägg om söndag och måndag, det här blir för långt annars!

"AWSOME!"


Då tar vi helg!

Underbart med helg ska ni veta! Imorn står Taylor Swift för dörren, ska bli spännande. Tydligen ska det vara 70 000 pers på konsären, nice! Är ju ganska fint att man har platser på golvet framför scenen också, helt klart ovärt att inte fixa bra platser om man ska gå på en såndär grej, så nog betalar man lite extra för att få det ordentligt! Sitter nu här med ansiktsmask som ska göra mig vacken, ni ska bara veta vilka hemska saker USA luften gör åt hyn, inte vackert! Kommer bli seriös skönhetssalong på tredjevåningen imorn, hår, naglar, hud, makeup, hela rubbet! Kommer bli galet bra!

Denna morgon var det pojken som fejkade sjukdom. När mamman kom hem igen så blev det raka vägen till skolan och när jag sedan hämtade upp honom på eftermiddan vägrade han prata med mig.  Förutom pojken var det ändå ganska lugnt, var lugnt även fast han tjorvade. Tog mig till gymmet och gjorde en snabb workout, borde kört lite kondition, men jag var för stressad för det. Åkte sen hem och duschade och tog mig till North Shore mall igen för att försöka fixa armbandet jag köpte igår, fanns tyvärr bara ett annat och det var också trasigt, så blev att jag lämnade igen ett åtta dollar armband och köpte en 30 dollar väska istället, oops! Men det är en riktigt snygg väska, kommer bild imorn! Köpte mig även ett vitt nagellack, jag blev lite Kenza nörd för nån dag sen och hon hade skrivit att Vitt är det nya Svarta.. haha, kul att man blir så påverkad. Blev i alla fall ett vitt för mig också, provade men ser ju att jag måste få lite längre naglar. Känner nu att den här ansiktsmasken är väldigt hård, smetade extra tjockt så det riktigt skulle dra ut orenheterna, men nu måste jag verkligen ta bort den! Ska se lite Glee innan jag somnar också.

"I don't like you.."

Messed up!

Jag säger er då det, att jag är riktigt duktig ibland. Skulle åka iväg till North Shore mall efter jobbet med Carolin, tyvärr var det feta åskan igår så tåget hem för pappan blev typ en halvtimme sen så där missa vi 30 minuter. Åker och hämtar upp henne och klickar in adressen och kör, efter ett tag börjar det se konstigt ut, kände inte alls igen mig. Ni tror inte jag klickan in fel adress då?! Hade då redan kört i cirka 40 minuter.. kul! Tog oss i alla fall till mallet men då hade vi endast 30 minuter på oss att ta oss runt, fan! Sen körde vi hem och då ser jag att vi har INGEN bensin, det stod verkligen på noll! Ringer pappan och han guidar oss till en mack så jag kan tanka lite, tur! Tog oss hem till mig så Carolin fick se hur jag bodde och hälsa på min värd familj. Sen skulle jag köra henne hem då, for först på Donken för jag ville hemskt gärna ha en milkshake. När vi kommer dit och ska gå in är det stängt, tänker va fan den är ju bara tio klockan. Läser på dörren och där står det att det ska vara öppet en timma till. Är till och med folk inne men dom öppnar inte. Dom hade istället bara Drive in grejen öppen, irriterande. Nu till mer förvirring av mig, tänkte att jag inte behövde GPS nu när jag skulle köra, visste ju vägen och allt. Bara det att efter ett tag så kommer jag på mig själv med att inte ha läst skyltarna.. så vi hade passerat ungefär fem avfarter från den vi skulle åkt av på. Snyggt Jenny! Så vi fick vända om och jag fick hem henne tillslut, men jag säger då de.. suck!


Armband som jag måste tillbaka och byta för en svart kula var borta..


Hittade äntligen kofta som jag sökt, myys!

Resten av dagen var helt okej. Alla ungarna for iväg på play dates så jag var hemma ensam, skönt! När jag for iväg för att hämta upp flickorna började väldigt illa svarta moln dra sig över oss och första knallen kom när vi var på lekparken. När vi sitter i bilen och ska hämta pojken börjar det verkligen ösa ner och det är inte många hundradels sekunder mellan muller och blixt! Satt i bilen ett tag bara, var helt galet, som att någon hällde en hink vatten över en om man öppna dörren. Mina stackars flickor var så rädda, en av dom till och med grät helt hysteriskt. Inte så bra att själv sitta och hoppa till vid varje knall, gör dom ju inte lugnare. Men det var ena ordentliga skottlossningar ska ni veta! Hur som helst så lugnade dom ner sig och allt var bra igen. Tog oss hem i ett stycke!

Nu sitter jag här och väntar på att mamman ska komma hem. Tydligen fick ju pojken för sig att inte må så bra idag.. han mår bra, ligger i sängen och spelar spel på sin ipod, inge fel på den pojken. Hur som helst kan inte jag lämna huset förrän hon är tillbaka, och jag måste ta mig till gymmet inte jag segar ihop och blir för slö! Är ombytt i alla fall så har ingen ursäkt direkt att inte åka. Nog för att inte vara ombytt är en så himla bra ursäkt! Ska avrunda nu i alla fall, hon bör vara hemma snart.

"I asked for a cream chees bagel!"


Inte okej!

Idag har man fått en mindre hjärtattack och några suckar här och där. Morgonen började med hjärtattacken. Pojken fick för sig än en gång att gömma sig för mig, bara det att den här gången svarade han bara inte, jag hittade honom inte heller. När tjejerna säger att hans cykel inte är hemma får man ju lite panik. Slutade med att jag hör någon börja klappa och fnissa, så ligger ungen i en soffa i ett rum bredvid köket, är lite gömundan så jag glömmer alltid bort att det är där. Sprang ju runt huset i säkert tio minuter, och han bara garvar! Oj vad jag inte var glad och oj vad han fick veta det också, hade grymt ont i magen efteråt och blev att åka till gymmet för att stressa av lite, hoja!

Ska ju tala om för er också att det tog inte slut där. Han testade mig resten av dagen också och jag vara nära på att bryta ihop. Faktiskt ingen av ungarna lyssnade på mig och gav mig en riktigt tuff dag. Men jag överlevde och nu är jag helt slut, klarade jag av det här så fixar jag nog resten av året. Dom kan väl ändå inte hitta på något som är värre? Kanske lika illa, men inte värre va?

Sitter i alla fall här och tänker natta för kvällen. Orkar inte sitta uppe längre, tar min kära bok i hand och söker mig till John Blund. Gonatt kära vänner så hörs vi imorgon!

"I want to kill her!"

Schlager och akuten

Igår tog jag mig äntligen tid att se på Eurovision, har självklart en del kommentarer om det! Till att börja med, vad var grejen med killen som sprang in mitt i Spaniens bidrag? Först trodde jag han var med i showen, han var ganska övertygande tills jag såg att hans kläder inte riktigt passade in. Finns många idioter i den här världen. Sen tror jag inte att vi kan klaga på Lena PH:s stativdans längre, Moldaviens lilla saxofon dans tar priset alla gånger! Beligiens framträdande hade varit så mycket bättre om killen suttit ner med sin gitarr, smågungandet gick inte riktigt hem för mig. Och nu till transvestit skrällen. Man får se Serbiens sångare/sångerska innan dom börjar och jag var SÅ säker på att det var en tjej innan jag hörde människan sjunga, var fortfarande inte riktigt säker på könet efter halva låten, men är nog ganska säker på att det var en man.. kanske? Vi måste ju även säga haleluja ROBERT WELLS! Vilken stjärna och låten var också himla bra, tyckte jag i alla fall, men såg man på listan höll inte europa med riktigt. Dom hade dock kunnat skippa vingarna, lite för mycket. För er som tänkte på det, Albaniens sångerska såg ut som en dålig parodi på Madonna och Agnetha Fältskogh. Och för mer jämförelser, Ryssland påminde mig lite om Beatels, eller hur? Nu kommer vi till festivalens snygging, Israel, vilken babe! Om han bara hade skippat sitt eget språk så hade det varit ännu behagligare att titta på honom, var lite mycket "chrrrr", HA! Min totala favorit var absolut Danmark! Bra låt, bra framträdande, snygga sångare och verkligen bara just schlager! För er som varit uppmärksamma märker att jag tagit det här mer eller mindre i ordning från programmet, men nu till den stora skrällen, vinnarna av hela grejen, Tyskland?!?!?! Ja, det var en bra låt, svängig och så vidare, men aldrig i hela mitt liv att jag trodde den skulle vinna och absolut inte med så mycket! Men hur som helst så är man ju glad för tjejens skull, hon verkade inte vara så gammal heller så måste ha varit riktigt häftigt för henne, GRATTIS TYSKLAND! Sen en till liten notis, den mörkhyade programledaren hade vid ett tillfälle en beige klänning med nå mönster på som mest såg ut som spya.. kvällens sämta outfit! Det var min sammanfattning av Eurovision och självklart hade man laddat upp med svenska gottigheter!



Idag blev det lite olyckligare saker. Började dagen som vanligt med att ta sig upp, köra ungarna och ta mig till gymmet. Tvättade mina egna kläder, pratade med familjen och såg en film. Var himla dåligt väder med regn och åska så vad skulle man annars hitta på? Efter skolan däremot är pojken ute och spelar landhockey med grannpojken, kollar ut genom fönstret och ser han halta mot huset och hela knät är blodigt! Var inga stora jack men ett var ganska djupt så vi fick ta våra söta små rumpor in i bilen och köra till akuten, woho! När vi kommer dit är det ingen fara, även om sjuksköterskan fick be doktorn om en andra åsikt om det behövdes sy eller inte, som tur var slapp vi det. Men ni ska också veta att jag har blivit trebarns mamma.. jajemen! Sitter där med ungarna och sköterskan kollar på mig, "är alla dom här dina eller?". Jag höll ju på att dö, jösses pojken är ju 10 år, vilket betyder att jag skulle ha varit 9 år när jag fått han, om han nu varit min, ja jösses. Förklara att jag bara var barnflicka i alla fall.

Det här gråa, åskiga och regniga vädret gör mig lite yr. Sitter här med en aning huvudvärk och funderar starkt på att sova redan nu, en extra timmas sömn tackar man ju faktiskt inte nej till om man nu får chansen till den. Ska kanske läsa en stund och sen ska jag slockna, nu dag imorgon!

"Are all of them yours.. or?"

Memorial weekend

Lördag
For iväg in till Boston med 13:50 tåget för att möta upp Rebecka. For iväg till Harvard Square, riktigt trevligt ställe med mer eller mindre inga höghus alls, kändes mer som att man var i Europa. Lallade runt där och tog oss lite lunch innan vi for vidare till Prudential (?) mall. Försökte hitta ett H&M men det fanns mest bara märkes och dyra affärer där inne. När vi bestämmer oss för att åka därifrån hör vi hur folk skriker (inte panik, utan typ monster) Ser att det kommer några utklädda till zombis, kommer några fler, och ännu fler tills hela mallet är fullt av dom, skrikande och hasandes fram. I början börja man ju undra vad tusan detta var, sen när dom blev så jäkla många blev man till och med lite rädd, var ju obehgaligt, en del hade ju satsas riktigt hårt på sminket! Det var vita linser, köttsår, döskallar och allt möjligt. Var inte helt säker på vad det handlade om, en kille sa vad de var, men mins inte. Men tro mig, man undrade ju om man råkat hamna i en dawn of the dead film! Hur som helst var det H&M vi skulle hitta, gick till Newburry street men hittade inte vad jag skulle ha, eller jag hittade ett par skor och två hårband där. Gick vidare till ett annat H&M och där hitta jag vad jag sökte, syster ville ju ha en bikinitop som inte fanns i Luleå längre, klart man är grymmast i världen och hittar den sista åt henne!





Efter det promenerade vi till Faniul (?) Hall där vi tog oss middag, blev mumsig sushi, inte den godaste jag ätit men den dög. Efter det sökte vi oss in på Hard Rock Cafe och tog oss en drink, min blev ju tyvärr alkoholfri, men den var himla god! Granatäpple, lemonad och vilda bär, lätt att man lagt det på minnet så man kanske kan återskapa den själv. Éfter det tog vi oss till North station för mitt tåg, ska säga er att det är alltid lika roligt att sitta där och kolla på människor. Är det inte uteliggare som äter ur soporna så är det nån som försöker slå sönder en bankomat för att den inte vill ge personen i fråga pengar eller bara vanliga fulla människor som är lite glada. Satt själv och känner någon knacka mig på axel och en man i 30 års åldern, glad i hågen, pekar på sin kompis och säger, "look at that guy, look at him, he's just so.. psch!", haha var ganska kul att han tyckte han kompis var full när han säkert var värre. Tog mig hem med tåget sen i alla fall efter en riktigt trevlig dag!



Söndag
Går upp klockan nio för att få ihop allt, tanken är att vi ska till stranden idag. Fick låna en av bilarna och målet är Crane beach. Åker och hämtar upp Rebecka för att sedan köra mot Ipswich. När vi kommer tid efter en timmes bilfärd står det två poliser och har stängt av vägen till stranden. Rullar ner rutan och frågar vad problemet är, tydligen för mycket folk så dom har stängt stranden för att det är för fullt.. asså va? Sen ska man inte fråga en polis om han skojar, man får då visst svaret att det gör dom inte med väldigt direkt röst. Han var i alla fall nog snäll att säga var vi kunde hitta en annan strand så vi körde på måfå (utan GPS) och med turen med oss så kom vi tillslut fram till en strand i Gloucester. Riktigt fin vik med både sandstrand och klippor man kunde ligga på. Vi promenerade iväg och hittade en fin klippa. Nu kommer det roliga, eller hemska, välj själv. Medan vi ligger där kommer en man i 30 års åldern, långbyxor, långärmad tröja och hatt. Han står först mest och bara kollar runt, njuter av utsikten? Efter ett tag början han ta av sig och Rebecka säger, "men vad konstiga kalsonger han har?". Funderade inte så mycket mer på det förrän Rebecka säger, "nämen oj Jenny, kolla!". Ska tala om för er att han hade visst inte ens kalsonger utan han hade tagit ett tygstycke som han knytt upp sin lilla ägodel i en boll och sedan endast ett litet kort skynke som hängde över baken.. man såg mer eller mindre allt när han la sig ner! Höll ju på att dö, visste inte rikigt vad vi skulle göra, så vi försökte ignorera honom. Vet inte riktigt vad han tänkte med, var ju inte direkt en nudiststrand eller så, var ju massa barn runt om. Efter ett tag så tog han sig därifrån i alla fall. Mötte han sen när vi också bestämde oss för att åka hemmåt efter två timmars solning. Då gav han tydligen ett väldigt läskigt flin åt Rebecka.. uh! Hur som helst skakade vi av oss de där, for och käkade lite på en vägresturang och körde sedan hem.



När jag kom hem var det upp i duschen för Chedza och hennes pojkvän skulle komma på middag. Oerhört trevliga och roliga människor! Känner mig ju aningen i underläge till Chedza som var med familjen i hela tre år, ungarna bara älskar henne. Men jag blev inte helt nobbad igår ändå, lilltjejen satt fakitkst i mitt knä ett ganska bra tag och pysslade med mitt hår, så inte helt övergiven. Åt en fantasitskt god middag och pratade sent inpå kvällen, tog mig väl i säng där efter tolv igen. Har inte lagt mig en enda kväll innan tolv den här helgen, det känns idag ska ni veta. Har varit ledig och sov ändå till halv tolv imorse, men är ändå trött. Kommer bli en tidig kväll ikväll! Klockan är ju redan sex så det är snart dags att sussa.

Måndag
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit här uppe och filosoferat, pratat med familjen hemma och inte så mycket mer. For iväg med min värdmamma när hon åkte och skulle köpa nå småsaker, bara för att komma ut ur huset. For på Dollar Tree (typ dollarstore), hittade någon typ av klistermärken man kunde sätta upp på väggen, fick mig en sån som säger, "In a world where you can be anything... Be yourself." Upp på väggen och riktigt fint blev det, lite mer personligt i mitt rum nu. Jag ska nog dra igån melodifestivalen nu, måste ju se! Tänkte se den i helgen varenda dag men haft så mycket annat för mig, men nu har jag tid. Imorn blir det jobb så spara på krafterna!



"Hugs 'n Kisses!"


RSS 2.0