Önskelistan

Jag har några småsaker som jag önskar att jag hade råd med. Är ganska exalterad över att kika på flugspön på söndag när vi ska käka kalasmiddag hemma hos mamma och pappa. Tar troligen en del av min semester och åker med pappa och fiskar, så då måste vi ju ha varsitt spö! Nedan har jag samlat en liten lista av "onödiga" saker som jag önskar jag hade haft. Kanske inte tallrikarna däremot, dom behöver jag, ganska omgående snart, haha!
 
 
xoxo

Tavlor to die for!

Måste få dela med mig igen, haha! Scrollar runt på facebook och en annons med canvastavlor i fem delar rullar förbi. Tänker först bara att "ah coola". Men ju mer jag tittar på dom ju mer känner jag att OMG vad snygg en såndär hade varit hemma hos mig! Nån kvinna i Kalix som har en butik, så man kanske måste ta sig en trip dit. Ska visst finnas fler motiv i en katalog som man kan beställa. Riktigt snygga! Dom här två var verkligen min smak.
 
 
xoxo
 
 

Tips på serier

Har sett en del serier på senaste. Har alltså sett klart typ alla serier. Just nu matas Pretty little liars så den dosen får man ju varje vecka i alla fall! Men en serie som jag helt glömt bort och som jag tyckte var helt sjukt bra har nu kommit med en säsong 2! Den heter Under the dome och är så spännande så jag dör. Såg s02e01 nyss och längtar galet till nästa avsnitt. För er som inte sett denna, SE DEN!
 
 
xoxo
 

Ledig dag

Skönt att vara ledig såhär mitt i veckan, man hinner som med saker man inte annars hinner med. Typ städa! Känner vuxenpoängen stiger när man på sin lediga dag mitt i veckan väljer att storstäda. Men nu är det snyggt och rent och framförallt ingen kattsand på golvet. Förstår inte vad Crius gör i lådan, men det är alltid en hel hög utanför efter honom, vild! Så städat, sorterat massa viktiga papper från banken å sådär. Kom nyss ur duschen och ska in till Friends på ett tag och ta en kaffe med Malin innan hon åker hem. Sen är det bara tre dagar så åker jag till henne! Ska bli grymt kul med lite frisk fjällsluft å fiske. Hoppas bara att dom olika vädersidorna hade varit mer överens om vad vädret ska bli. Dom är helt emot varandra. Men hoppas på sol!!
 
Sen har jag och Alex fått för oss att träna som galningar. Vi ska bli fit! Eller ja, forma till sig lite så man inte känner sig så himla degig. Varit och sprungit på ormberget två gånger so far och prommat en del. Igår blev det en prom runt sjön för mig i underbara solen. Ska mäta upp och se hur långt det egentligen är.
 
 
 
xoxo
 
 

Dagens ros

Det ni! Inte varje dag man blir tilldelad dagens ros. Men detta har jag blivit! Blev sjukt glad när jag såg det. Liksom hur kul är det inte? Folk man bara är trevlig mot och hjälper, så får man en sådan gest. Med allt jobb i butiken just nu så var det där en perfekt boost. Så jag tackar och bockar. Vi är ju ingenting utan våra kunder så!
 
 
xoxo
 

RSS 2.0