Hemförsäkring

På fredag kl 14:00 skriver jag på sista papprena och tar emot nycklarna, 18:05 börjar jag flytta! Ringde och fixade hemförsäkring ganska nyss. Kände hur vuxenpoängen steg rejält. Betalade även första hyran igår. Nu ska jag plockka ihop mig själv och cykla till jobbet. Ikväll blir det bio med Linda!
 
xoxo
 

Fick inte nycklarna

Åh så less. Fast förstår samtidigt att han inte ville ge nycklarna. Var och kollade lägenheten efter jobbet idag i syfte att få nycklarna. Däremot så blev det inte så eftersom föreningen vill att man ska ha skrivit på ALLA papper innan man får ta över nycklarna. Ifall något händer så jag inte kan skylla på säljarna så dom måste betala för något som jag själv sabbat. Kan förstå, men på riktigt vem gör så?! Jävla idioter. Har jag sabbat något så är det ju givetvis jag som ska stå för det. Men som sagt, förstår ju som säljare att man kanske blir lite nervös. Får se till att skriva papper i veckan då så jag får mig nycklarna innan helgen. Skulle vara skönt att dedikera en eller två dagar tull flytt och inte varenda kväll undern en hel vecka för att jag jobbar på dagarna.
 
Hur som, morsdag idag. Egentligen inget vi direkt firar i min familj men idag blev det ändå middag med följande efterrätt. Även farmor kom in till stan och gjorde oss sällskap, mycket trevligt! Nu har dom åkt hem med farmor och ska dra potatislandet, jag ska sitta här å se på film! Åt rabarbercurd med mascarponekräm till efterrätt, stört gott!
 
 
xoxo
 

Snart flyttar jag in!

Har jag tur så får jag nycklarna redan idag, så då blir det skytteltrafik hela veckan. Ska bli sjukt kul att få komma in med alla möbler och fixa till med inredningen. SÅ många ideer i mitt lila huvud. Hade egentligen behövt en villa med 7 rum och 3 badrum för allt vad jag skulle vilja göra. Men man kan ju inte få allt här i världen!
 
Det är även snart ett år sen som vi hämtade hem småmissarna. Såhär liten var Chiwa då!
 
 
xoxo
 

Skor

Är ute efter ett par typ clogs, fast med lite högre klack ändå. Provat originalen men ser ut som att mina fötter är en mil långa. Hur som, så ramlade jag över denna sko just. Frågan är om det verkligen ens är en sko? Svårt att säga!
 
xoxo
 
 

Rött

Upptäckte i badrummet att mitt hår ser väldigt rött ut. Men det var i det ljuset. Har duschat en vända nu och ska torka håret och se om det blev nån skillnad. Tänkte att det såg väldigt färgat ut i hårbotten, där det ser väldigt rött ut. Men längderna är fantastiska.
 
Sitter och ser på Baksmällan 3. Upptäckte att jag faktiskt inte sett den. Har förutom det tagit en lång prommis idag och gjort en visit på solariet. Tajmade ju lite illa igår så det blev ingen solning då. Solen fick för sig att gömma sig bakom moln när jag var redo efter alla upptåg. Men så kan det bli!
 
 
xoxo
 

Blev en LITEN förändring

Jösses. Känns som att jag gick helt crazy hos frissan. Det blonda svallet är borta och i mina ögon är det mer brun/rött. Enligt frisören var det mörkblond. Men vad vet jag. Oavsett så blev det skitfint, inge snack om saken. Får se hur det blir när det tvättas ut sen. Är också en herrans massa olika färger beroende på vilket ljus jag står i. Men overall NÖJD!
 
 
xoxo
 

Ledig

Nu är man ledig i två dagar, skönt med helg mitt i veckan. Ska ju jobba denna helg också. Även om man jobbar normala veckor så tar det ändå lite extra på en när man jobbar helg, oavsett antalet dagar. Sen ska ni veta att jag verkar ha fått pollenallergi?? Jag har aldrig någonsin reagerat förut. Men nu nyser jag, ögon och näsa är irriterad och det typ kittlar överallt. Tänkte först att jag var förkyld för alla andra är det. Men det verkar inte bättre. Köpte allergitabletter igår och efter jag tagit en så kändes det bättre. Ska säga att jag lider med dom som har väldiga problem med pollen.
 
Idag händer det grejer. Ska komma med före och efterbilder senare idag. Men fram tills dess bjuder jag på en romantisk bild från påsken!
 
 
xoxo
 

90's are back!

Var en sväng på stan idag på lunchen och gjorde bland annat bort att rösta för EU valet. Om jag inte missminner mig så var det nog första gången jag röstar i ett val. När det var sist så var jag inte i Sverige och brydde mig inte om att poströsta. Kändes lite vuxet sådär. Tycker däremot att det är sjukt obehagligt med politik. Vi är alla människor och bara för att man säger en sak så betyder det ju inte alltid att man menar det. Men hoppas på det bästa!
 
Sen tog jag en runda i några butiker. Var bland annat in på Gina Tricot där jag hitta dessa. Bara jag som kommer ihåg dom? Förstå att dessa hade man som halsband, armband och precis som dessa är, ankelband. Blir nästan lite sugen på att köpa å ha runt fotleden i sommar. Riktigt nostalgi! Gissar däremot att dom var till för att kanske se ut som någon typ av ankletatuering back in the days, haha, snyggt!
 
 
xoxo
 

Flyttlådor

Haft en ganska bekväm dag. Sovit i nästan 12 timmar, fantastiskt skönt! Gick direkt ut på en promenad och kötta lite armhävningar, situps och ryggups. Kände mig sjukt otränad men för att bli tränad måste man väl lida lite.
 
Efter frukost (lunch) blev det att åka på biltema och köpa flyttlådor. Upptäckte ju så fint i helgen att jag inte hade några tomma typ. Dumpade dom i förrådet hos Anders och åkte till ica för att hämta min paket. Fått mina Mason Jar burkar nu. Kom på nu att jag borde köpt sprayfärg när jag ändå var på biltema, suck! Aja, får ta det en annan dag!
 
Fotade precis av mitt monster till modell från slutprojektet på sunderby konstskola. Fy fasen vilken beast jag tillverkade. Nu är det i alla fall avfotat och kan därför slängas! Synd bara att jag inte hade en fotostudio att fota i så jag lyckats få lite bättre bakgrunder än en bokhylla genom fönstren.
 
 
xoxo
 

Had to!

Imorn är man ledig, skönt! Varit en händelserik dag idag. Jobb och sen var det snabba rycka direkt till bio för att se The Other Woman med Gajja och Emmy. Riktigt bra film! Så absolut ett tips! Sen fick jag ett litet infall dag, kinda had to!
 
xoxo
 

Sov dåligt inatt

Sov riktigt dåligt inatt, nu är jag råtrött. Gonatt!
 
 
xoxo
 

Partyhelg

Varit en händelserik helg detta. I fredag var vi i Boden, av alla ställen. Käkade middag på Allstar och såg en mode/hårvisning som Alex kille var med i. Var trevligt men inte kanske så mycket party, själv körde man ju bil som vanligt så inge dopp i flaskan för min del. Men var absolut hur trevligt som helst. Avslutade kvällen tidigt och var hemma innan 12.
 
Igår blev det däremot party! Såg på ESC hos Jenny och sedan blev det utgång. Innan det var jag hos syster och käkade middag och provade fixa hennes hår för bröllopet som hon ska på nästa helg. Hon blev kanonfin! Sen idag har jag sovit lääänge, skönt, glott TV och serier. Även hunnit en sväng till Anders och fikat samt packat ner kläder och skor i flyttkartonger. Glömde köpa fler i veckan så kunde inte packa så mycket, men en del. Ska köpa på onsdag och fortsätta packa. Ser inte fram emot alla småpinaler jag har, kläder och skor var ju som bara att slänga ner, småprylarna är värre. Var ute en liten stund med Chiwa i koppel. Varit de några gånger men nu var hon världens största fegis. Först satt hon hopkrupen under ett träd och kollade åt alla håll å kanter där de kom ljud ifrån. Sen blev hon lite modigare men höll sig tätt mot marken när hon prommade iväg. Men söt är hon!
 
 
 
xoxo
 

En dag med Second Hand

Kört runt hela dagen på diverse second hand butiker i både Luleå och Boden. Fick endast med mig en stol från pingstkyrkans second hand i Boden, förutom den var det inte så mycket mer. Men haft en kanondag! Åt lunch i Boden på Oregano, sjukt värd salladsbar. Sen gick vi på Gilla där jag i och för sig hitta lite fina saker. Inte fotat men ska göra sen. Är glasgrejer så dom får vara nedpackade tills jag flyttar. Var även en sväng på Blomsterlander där jag fann mig en tjusig plastblomma, värt! Då dör den inte. Men i sin helhet en kanondag!
 
 
xoxo
 

Klösträd

Beställde detta i helgen. Borde dyka upp i veckan. Lagom stort till min lilla princessa!
 
 
xoxo
 
 
 

Fixarn!

Ojoj, såg världens snyggaste sak nyss. Så nu har jag beställt tre stycken Mason Jar burkar. Hoppas på att jag är så händig som jag tror så ska ni få se på nå råläckert när jag lyckats pussla ihop allt!
 
 
 
xoxo
 

Soffor och snapsglas

Var idag och hämtade soffan och fåtöljen från Piteå som jag och pappa var å kollade på i förrgår. Ska fota dom sen när jag fått in det i lägenheten med alla tillbehör. Snyggt, snyggt! Däremot sålde kvinnan en hel del andra prylar så hökögonen drog ju på skärpan och hittade mig ett gäng ruggigt snygga snapsglas. Kände att 5 kr/st är det ju värt! 
 
Sen har vi varit hos farmor en sväng, lämnat soffa och fåtölj i gäststugan, ätit en massa mat och sovit på soffan. Precis som det ska va!
 
 
xoxo
 

Lägenheten i hamn!

YES! I veckan blev det klart. Nu är det bara en månad tills jag får flytta in. Alla runt om mig tycker att det är så snart, jag kan inte tycka att det känns annat än som en evighet. Men jag ska väl få nån tid att hinna packa alla mina saker. Man har ju som svårt att inse hur mycket grejer man egentligen äger förrän man börjar packa. Det är då man inser att man behöver dubbelt så många flyttkartonger. Ska bli spännande detta!
 
Har varit lite snabb med att köpa inflyttningsblomman.. men det blev ett träd. Riktigt nöjd! Tog ju död på mitt lilla bonsai, så jag köpte ett lite större i form av en fikus som bara behöver vatten en gång i veckan å inte varje dag. Var ju som lite kritiskt med den förra. Glömde vattna den i två dagar å då var den stendöd! Hittade världens finaste bukett till morsan också. Är ju mor å fars bröllopsdags idag tydligen, så far fick lyxa till det lite. Sen har jag varit så vuxen å bjudit han på lunch idag!
 
 

 
 
xoxo
 

RSS 2.0