Matblogg?

Detta blev helt plötsligt en matblogg. Inte min mening, men det jag äter så ju som så gott ut. Är däremot så sjukt mätt så det står varma mackor ut genom örnen på mig. Är nydschad och ska i alla fall göra mig snygg för kvällen. Vet dock inte än hur man ska tackla detta väder? Ska man köra regnkläder och hojen för en enkel hemfärd senare eller ska man ta buss och hoppas att någon ställer upp och kör en hem frivilligt?
 
 
xoxo

80 besökare

Mitt inlägg igår gav min blogg en rejäl pik. Tydligen finns det 80 unika besökare som ville läsa om hur grymt gullig min pojkvän var igår. Ändå ganska häftigt, om nu den där saken räknar rätt. Hur som helst, varit ute på en prommis nu på morgonen. Anders kund inte sova längre än till 7 och klockan 8 var det visst min tur att gå upp också då han bestämde sig för att vara uttråkad. Tillfälle i akt blev det på mig löpdojorna och ut på en morgonprommis. Riktigt skönt förutom att det blåste en hel den, men ändå värt. Nu ska jag äta frukost, kesella med vindruvor och kiwi, mums!
 
 
xoxo

Världens bästa pojkvän!

Jag måste ha världens bästa pojkvän! Kom hem igår då han berättar att han köpt kinder ägg. Såg detta i kylen och han sa att det sista var till mig. Sjukt snäll, han vet hur mycket jag tycker om denna choklad. Tog med mig ägget till jobbet och satte mig nu på rasten för att äta detta. Noterar att det är rivet pyttelitet i folien, som att det blivit lite skrapat, men tänker inte mer på det. Delar på ägget som man alltid gör och äter upp en halvan. Väldigt nyfiken på vad det är för leksak i ägget så hinner jag bli sjukt besviken innan jag åker upp till cloud nine! I ägget finns ingen leksak, utan endast en bit papper. Tror först att det bara är instruktionerna för den leksak som inte finns men när jag ser efter är det en helt vanlig pappersbit. Fattar fortfarande inte hur jävla gullig Anders har varit utan funderar starkt på om detta är ett skämt? Vecklar i alla fall upp lappen och där står "Jag älskar dig Babe".... ASSÅ VA?! Jag trodde jag skulle dö där och då! Hade jag inte varit på jobbet att jag gjort världens lyckotjut! Hur kan man ha en sån FIN kille?! Och hur i hela världen lyckades han med detta utan att förstöra folien? Och hur lyckades kan få ihop ägget igen utan att delarna var lösa? Det här är nog det finaste jag någonsin fått, trodde aldrig att det skulle bli ett kinder ägg, men livet har sina överraskningar. Världen BÄSTA och jag älskar dig mest av allt!
 
 
xoxo

En snygg lunch

Enklast är godast och även snyggast.
 
 
xoxo

Sol ute, sol inne

Efter gårdagens regn är det skönt att vakna upp till sol. Hade jag nu inte suttit på Porsön hade jag lagt mig ute på gården hemma. Så just nu lite bitter för att vi inte har morgonsol på balkongen här. Men solkanten har rört sig närmare under den senaste timmen så KANSKE om jag har tur hinner jag sitta på balkongen en stund innan jag ska och jobba. Har istället då hunnit diska hela köket, känns dom det i alla fall. Sen har jag lagat mat och gjort matbackar. Blev Teryaki kyckling och ris, mums!
 
Vet inte riktigt alls vad jag ska skriva om. Längtar som ett litet djur tills jag fyller år i alla fall. Kom fram till idag att det är 16 dagar kvar bara. Försöker även hitta en dag då jag kan få med så många som möjligt av mina kompisar så vi kan käka på Båten. Båten med stort B! Lutar åt den 20e juli än så länge. Så himla knepigt när alla har olika planer hela sommaren. Men det skulle passa sjukt bra i alla fall, för jag äe ledig den lördan efter ifall det nu skulle spåra lite!
 
 
Anders lillasyster kom med ett helt paket Promarkers åt mig till midsommar som en tidig födelsedagspresent. Sjukt glad blev jag! Sen fick jag gå lite skola hos henne i stugan, för jag hajjar ju inte hur dessa ska användas. Men så här blev det i ala fall efter en lärorik lektion.
 
xoxo

Midsommar

Som alla vet var det midsommar i helgen. Den spenderades med familjen Ström samt familjen Gustafsson på Sandö Skatan i Jämtön. Första gången jag firat midsommar så här mycket inom svergies gränser. Men det var sjukt trevligt i alla fall, hela helgen. Anders päron och syster kom till Lule på fredag morgon och sen bar det av mot stugan. Vi åt lite för mycket mat och efterrätten var helt fantastisk (jag som bakat, höhö). Lördag blev det en hel del solande fram till lunch. Efter det tog vi en liten roadtrip till Storforsen. Väldigt länge sedan jag var där så det var nästan som en ny upplevelse. Vi åt våfflor och fick huvudvärk av forsen. Skoja inte att den dånar! Detta drog ju ut lite på tiden så det blev middag på Hotell Storforsen. En väldigt prisvärd buffé, kunde knappt stå efter det, fick knäppa upp byxorna när vi satt i bilen! Det fick även bli en söndagförmidda i stugan med en hel del solande innan vi åkte hem för dagen och sa hejdå till Anders föräldrar och syster som skulle åka tåg hem. Så over all var det en riktigt bra helg, till och med kallas perfekt. Hemskt nöjd med årets midsommar, utan tvekan!
 
 
 
 
xoxo

Aldrig varit såhär trött

Första veckan man går upp tidigt flera dagar i rad är den värsta i hela världen. Idag är jag så fruktansvärt trött att jag inte vet vart jag riktigt ska ta vägen. Det står dessutom tvättid på schemat kl fem i eftermiddag och sedan blir det brännboll med jobbet kl sju. Just nu hade min dröm varit att krypa ner under världens fluffigaste täcka och lägga mig mot fluffiga rosa kuddar med datorn i knät och en grymt bra film. Försökte se The Lucky One igår, men den finns ju bara i så jäkligt dålig kvalla att man skäms. Dom slutade visa den så plötsligt på bio så hann ju inte med att se den där.
 
Efter jobbet igår blev det ju nagelfix och dom där 1000 kronorna jag trodde de skulle bli blev det vekligen inte. Landade på hälften, tack gode för min kassa. Efter det blev det en snabb vända till gymmet. Sprang lite intervaller bara. Känns doock sjukt värdelöst när det står 10 minuter på bandet och man är klar. Men det är ju ändå 20 intervaller, man är ju stendöd efter det! Väl hemma sen gjorde jag rösti, dom blev faktiskt helt okej. Har med mig till lunch idag med revbensspjäll från helgen. Hoppas på brutala fyrverkerier i min mun. Är fruktansvärt hungrig. Ska fördriva tid nu!
 
Inte så bra bild med mobilkameran. Men vitt glitter samt lite koralligt glitter. Väldigt nöjd!
 
xoxo

Vad hände här då?

Se på fasen, var inte beredd på denna ändring. Nu kommer inte nån förstå vad jag menar men själva blogg.se för användare har gjort om lite. Vet inte riktigt vad jag tycker än men så länge det är begripligt så är jag med på noterna.

Sitter i alla fall och suktar så himla hårt efter så många saker nu att det gör nästan ont i mig. Mobil känns inte så relevant men är så stört sugen på Nokia Lumia 800. Den kostar för tillfället ca 3600 på Elgiganten vilket jag tycker är ett riktigt bra pris. Ska dock vänta till juli lönen och se om världen varit god mot mig. Sen suktar jag efter en symaskin. Har hittat en som är så sjukt fräsig så det är värt pengarna. Inte för att den var så fruktansvärt dyr den heller, men det är ändå mycket pengar för någon som inte har så många lappar i fickan. Ska dessutom säkert lägga ner en 1000 nånting kronor i eftermiddag på mina naglar. Men nu är det nästan två månader sedan jag fixade dom så jag tycker jag kan få göra det igen. Helt otroligt som har alla förutom två suttit kvar, förstår inte hur det har gått till. Ska dock göra gelenaglar vilket jag inte är så jäkla glad för. Men vad gör man inte för nån som råkade vara allergisk mot akryl. Får offra dom där sekundrarna i lampan som gör så förbannat ont! Men får önska mig själv lycka till.



xoxo

Skön helg

Kom hem från stugan för ett tag sen. Stått och lagat mat så vi får oss några matbackar i veckan. Eller ja, det blev två var. Men har kvar lite mat sen tidigare också, behöver som bara tillbehöret, typ pasta. Kom på idag att det är ju jäkligt gott med rösti, så planen blir att köpa potatis nån gång. Tror nog det kan vara första gången jag köper mig vanlig potatis. Är verkligen inget fan av det men vissa saker kan vara gott, typ som rösti, men mycket salt och peppar.

Har för övrigt varit en suverän helg. Igår solade vi hela förmiddan och fick oss en hel del färg. Tyvärr lite rött på sina ställen. Men det har lagt sig nu och ser fram emot fler soldagar så man får hålla den lilla färg som man kan få. Efter ett åkte vi till Råneå för att kolla in Rånemarknad. Köpte fisk och klådda åt lille far sen köpte jag att minirivjärn, en liten visp och salladsbestick åt mig själv. Riktigt häftiga var dom. Gjorda i nå underligt trä så dom var som mörkbrunt randiga, skit snygga. Idag har det dock varit lite sämre. Vaknar av att det är världens storm ute och det smattrar som aldrig förr på taket. Sen när man kommer ut för att ta sig in för frukost ligger en stol ihopvikt mitt på altanen, bordet har flyttat på sig lite och parasollet hade fått för sig att lägga sig ner. Helt otroligt att inget hade gått sönder men man förstår hur mycket det faktiskt blåst med tanke på att vårat parasoll sitter fast i världens fetaste cementklump som den tippat med. Så det blev en hel del innomhus aktiviteter. Spelat Settlers med Anders och mor sen läst klart min Vecko Revyn som jag köpte dagen innan. Tror det är första gången jag helt på riktigt läst igenom en hel sån där tidning. Man brukar ju annars bara läsa vissa delar som intresserar en, men jag läste allt! Sen däckade man så klart i soffan, vet ej hur länge men skönt var det. Ska borsta tänderna nu och somna sött. Uppstigning 5:00 imorn, härliga 7:00 på jobbet. Men då får jag sluta 15:30 också, värt!

xoxo

Smakprov

Tog bara snabbt två bilder och fixade lite med de retushprogram som finns i datorn. Inte världens bästa. Ska ta mig an photoshop nån dag eller låta Linneas kompis fixa dom. Men tills dess får ni en teaser här då.





xoxo

Sjukt bra kväll med syster

Hade en sjukt bra kväll igår med syster. Direkt efter jobbet åkte vi hem till henne och fixa oss lite extra men ändå inte för mycket. Morsan kom med bilen och vi lämpa av henne på gymmet medan vi for vidare till Gammelstan och Hägnan med några ombyten kläder och systemkameran. Jag trodde inte att nån av oss hade det direkt i oss men visst lyckades vi skapa lite magi ändå. Började uppe vid kyrkan och vidare ner bland kyrkstugorna innan vi tog oss till Hägnan. Än så länge har jag inte hunnit gå igenom alla bilder men kikat på några. Blev över 450 stycken. Syster säger dock att hon typ endast hade 30 på sig själv som hon var nöjd med. Tveksam på att denna siffra stämmer, lär vara fler än då. Jag menar, 450 bilder?! Om vi då säger att hälften var på henne så hade hon ju ändå 225 försök, kan som inte tänka mig att bara 30 blev bra. Snarare att kanske 30 av dom blev dåliga? Men vem vet, kanske inte gick bättre för min del? Ska mysa ner mig i stugan ikväll och gå igenom dom så får jag posta några här efter helgen när jag kommit hem!

Nu har jag också försökt göra en deal med lille far. Jag vill ha en ny tele, helst Nokia lumia 800 eller möjligen en iPhone. Dock känns iPhone så sjukt överutvecklad så vet inte om jag kommer förstå den ens förutom ringa, sms och surf. Men det är i princip det enda jag gör idag med min ändå så sak samma. Jag har i alla fall sagt såhär att jag ger 2400 för pappas iPhone 4 så kan ju han köpa den nya 4s, eller hur? Han har mindre än ett år kvar att betala av och 2400 kr är vad avbetalningen skulle bli om han hade haft 12 månader kvar. Så visst är det en bra deal? Han får mer pengar och jag får en telefon som kanske kan fungera för en gångs skull. Har redan smörat in mig lite så får se vad han säger, nästan beredd att ge han lite mer. Är dock skyldig han än för min dator som vi köpte förra året, men hoppas på fin lön i sommar så vi kan lösa det problemet. Dock tror jag att han totalt glömt att jag är skyldig han ca 2000-3000 men de är lugnt, jag har ju koll! Ska nu återvända till arbetet!

xoxo

Du är vacker

Ja enligt Style by Tyra är man ju visst det.. typ en månad efter beställd vara. Men bikinin och örhängena var ju i rätt storlek. Jajemen, även örhängena. Dock var ju paketet som det kom i i brutalt stort format, inte alls osmidigt att bära på. Hoppas ni riktigt känner hur ironin dryper ner längs ryggarna på er. Har annars varit en bra dag. Äntligen kom sommaren och vi har stekt på terassen på jobbet och även hunnit på stan för en glass under lunchen. Sitter och är social med killen nu i sängen.. med varsin dator i knät. Jag tjuvkikar på hans dator och han kollar på min efter jag har försökt få hans uppmärksamhet X antal gånger för att kolla på en urgullig hund som jag googlat fram. Men det är väl ungefär så ett förhållande ska vara, eller? Ska toppa realtionsgraden här och kolla om Pretty little liars har kommit hem så ska jag glo på det.

xoxo

Jobba jobba

Har nyss tryckt i mig ett helt green mål och fyra chili cheese på jobbet. Känner att det står ut genom öronen snart. Dock jäkligt gott och någon kommer definitivt besöka gymmet imorn. Är fortfarande halv invalid med min träningsvärk i vaderna. Jag har aldrig varit med om dess like och utan ben är det svårt i denna värld. Antingen måste jag gå på tå eller så får jag gå med böjda knän och halta. Nog för att det stramar ändå men det blir ju genomlidligt i alla fall. Ska fortsätta jobba nu men har redan planerat vad jag ska göra när jag kommer hem.. så lite som möjligt !

xoxo

Räser musen

Var igår med lille far på Expert för att lämna in min dator. Eller det blev bara batteriet för det hade visst tagit pension. Sen ska ni få höra på världens mind fuck! Hemma har vi en HDMI kabel som förut har funkat till min dator, lite glapp har det varit med ljudet men inget farligt. Sen bestämde den sig för att strejka, det enda som kom upp på TVn var min bakgrund (som inte ens täckte hela skärmen) som stod och blinkade i rosa. Men kablen fungerar hur bra som helst med morsans dator. Så åkte vi till Expert för detta för kanske 2 månader sedan. Dom provade med en kabel som dom hade och det gick hur bra som helst, inga problem. Så nu när vi var in igår så tänkte lille far till att vi skulle ta med våran kabel och prova i en TV där. Gissa om det funkade? Emh, svar ja. Asså vad är det för fel? Är det jag som är helt hopplös på elektronik eller jävlas den med mig på riktigt? Lagomt galen man blir. Hur som helst så saknar min stackars dator en del, känns tomt där batteriet ska sitta. Men den går ju som tur är på ström så fick behålla datorn och den behövde inte bli rensad, win! Tänkte att jag skulle köpa ett skyddsfodral till lillen så att den inte skulle bli dammig under tiden som den ligger helt öppen och blottad för världen. Tyvärr hade dom inte fodral i lillens storlek så jag köpte en mus istället. En rosa sådan som är helt underbar och passar perfekt i min lilla hand.

Ikväll var det tänkt att man skulle på förfest med brudarna, märk väl förfest och inte fest. Men jag dödade mig själv på gymmet igår så jag kan typ inte gå. Vidrigt att cykla och ligger helst helt still och försöker inbilla mig att jag är förlamad i benen så jag inte får för mig att kanske röra på dom pga smärtan som då uppstår. Låter sjukt fjantig men sådan här träningsvärk var det länge sen jag hade. Var iofs en herrans lång tid sedan jag ens tränade, men det ska der bli ändring på! Ska försöka träna i alla fall tre gånger varje vecka nu i sommar. Måste ju slimma till sig lite, kan ju inte ser ut hur som helst, måste ju klara av att behålla pojken man nu lyckats fånga! Men sääxy kommer man att bli, amen visst då. Nu ska jag fönstershoppa på H&M och Nelly tänkte jag!
xoxo

Pomeranian

Måste vara den sötaste jycken there is! Jag har definitivt hittat min drömhund, en sådan ska absolut införskaffas när man har blivit vuxen. Förhoppningsvis inom något år bara. Förbannat fin hund! Ja menar kolla lilla valpen, men gråter ju lite inombords så jävla söt.



xoxo

Avslutningsfestival i ösregnet

Det vräääker ner utanför fönstret. Var så himla fint väder imorse när jag cyklade till jobbet, sen när man skulle hem hade det börja småregna och nu är det STORM. Men vi ska trotsa vädret och parta lite. Är ju som sista helgen alla söderbor är här, så man måste ju ta lite avsked. Har precis duschat och ska fixa håret, så pass som det nu går. Lär ju bli totalförstört så fort man går utanför dörren. Men paraply har jag hört ska vara ganska så bra!

Har massor med bilder på mina kameror som jag måste lägga upp inom kort. Är så himla dålig på att lägga över till datorn. Måste skärpa mig. Nu ska jag se om jag kan få komma in på toan eller om Anders har börjat campa där inne. Vem vet, kanske tvåmannatält så ryms jag också?

xoxo

RSS 2.0