Nämen vad sägs som Thailand?

Pratade med mor nyss och fick då höra att hon fått vykortet från Sanfran.. det skickades där nån gång runt 13e December. Men nu vet vi varför detta tog sådan tid. På vykortet står det nämligen "miss send to Thailand". Asså va?! Hur får man SWEDEN med stora bokstäver till THAILAND? Som mamma sa, visst om dom råkat skicka det till Switzerland.. men Thailand, de var väl ändå att ta i? Nåja, bättre sent än aldrig och det kom ju till rätt ställe. Ville väl bara se världen först.

Hade en dålig natt, kunde inte somna. Så nu är jag jätte trött och ungarna ska hämtas snart. Sen ska det ju tydligen bli snöstorm nu imorn och på onsdag. Önska mig lycka till, eller så kör jag en kula genom skallen i värsta fall. Asså man blir knäpp på att sitta inne med ungarna, och ska jag sitta inne nu två dagar i rad över 20 timmar så kommer jag bli jävla knäpp. Fick ju sovmorgon idag, men hade en dålig natt ändå, så är ju inte direkt pigg. Ikväll ska jag träna och sen ska jag sova. Kanske tar mig i kragen och går till gymmet, kan vara skönt med en promenad. Är det kallt får jag väl bara ta på mig, så enkelt är det! Svenskar sitter inte inne bara för att det snöar lite, så det så!

Nu ska jag plocka ihop mig, hörs senare!

Shopping på HÖG nivå!

Vilken sjuk helg och jävlar vad jag brännt pengar! Jag började fredagen med att köpa mig en eltandborste.. det ni! Har dock inte kort på den nu kom jag på, den fick åka direkt in i badrummet för att vänta på mina tänder senare. Men den är grym, och den är rosa, man blir sjukt ren i käften! Sen hade jag ju fruktansvärd tur på fredag när jag skulle åka in till Boston för mitt vanliga pyjamas party hela helgen hos Sofia. Jag skulle ta en buss som gick 20:38.. den kom aldrig!! Sen gick jag upp och la in min lön på kontot och tänkte jag går på CVS och köper en tandborste, för jag glömde ta med mig det. KUL då att dom stänger en timma tidigare. Gnisslar tänder och är inte glad på skit städaren där inne som går runt med sin jäkla vagn. Så jag traskar ner igen till bussen, eller tåget denna gång. Läser fel på tidtabellen men till slut kommer ett tåg 10:05. Dock skulle en buss ha gått då också, men tror ni den dök upp då? Eh, NE! sitter på tåget och är fett less men jag tog mig fram!

Sen på lördag var det dags för shopping. Alarmet var denna gång ställt och på 8:30. Men då fick vi för oss att snosa en gång 10 min, och sen en gång till, och sen en tredje gång.. bara det att den tredje gången blev det drygt en timme istället för 10 min för jag råkade stänga av larmet!! Jag och Sofia går inte ihop med väckarklockor har vi kommit fram till, det är bara bajs det där. Men vi tog oss upp i alla fall och ut på stan för att shoppa som galningar. Kom hem med massa fint! Skriva allt känns onödigt, ska lägga upp bilder så. När vi kom hem åkte vi med Melina och köpte glass på donken, fett nice och gott var det. Till detta blev det även lite popcorn och att se The Last Song.. jag dör var sorglig den är. Men tycker ändå boken är bättre, den är ännu värre. Så vi grät en skvätt till det och sen var det dags för sängen.

Söndag ville vi sova länge.. bara det att min värd mamma smsa mig strax innan 10 och fråga när jag skulle komma hem för hon ville åka till gymmet.. suck! Nåja, då var man i alla fall vaken i tid den här gången. Vi gjorde oss klara för att shoppa lite mera, HE! Sen var det dags att åka hem och väl hemma gjorde jag köttfärssås och spagetti, SJUKT gott, länge sen man åt mat som smakade som det brukade. Hade dock kalkonfärs men lyckades krydda såsen så det blev underbart gott. Passade flickorna medan morsan var på gymmet, slog igång Ice age 3 och sen var det inte så mycket mer med det. Morsan kom hem och jag flydde upp hit för att må bra. Sen ska hon till nå imorn så jag måste inte jobba morgon, så skönt det ska bli att få sova ut på en måndag, underbart! Dock hörde vi nå rykten på stan att det ska komma en till snöstorm.. eller så pratade dom om den som var i torsdags, som inte ens var en snöstorm.. svammel! Nåja, nu kommer det bilder och sen blir det lugna puckar.


Lite parfymer från Victoria Secret, så vi får lukta gott!


fett snyggt linne från Urban Outfitters


skaljacka från American Eagle


Söta linnen från American Eagle, snyggt till shorts sen i Miami!


gulliga knappar i ryggen


Samma som ovan


plussize magtröja - American Eagle


As snygg magväska från H&M, samt knappar från Converse


Love!!


Ballerina - H&M


Jeansshorts - Forever 21


Jeans - American Eagle


Läckra brillor - Forever 21

Sen har jag även lärt mig knyta skor i helgen, Sofia var så snäll och lärde mig. Sen när jag skulle försöka själv att sätta på mig mina andra skor så satte jag fel sko på fel fot.. jag undrar om jag är 20 år eller om jag är 2 år?




Lördagens outfit!




Nöjd tjej på Converse!

Nu blev det många bilder och gud vilken bra helg jag har haft med min pärla! Nu laddar vi inför en ny vecka, bara fem veckor kvar nu, sen är man arbetslös! - FRI!

Kanske lite botox!

Sitter å pratar med syster men hon blev avbruten av sin tele. Så jag tänkte visa mina bästa botox läppar, kanske ska man spruta in lite? Fast med tanke på systers blick på dena bild avstår man nog! HA!


Sexigt värre!!

Vikten

Ställde mig på vågen efter denna vecka och vips 0,5 kg.. så var tyst nu och säg inte att det var dagsformen, behöver motivationen! Drog på mig mina ankelvikter och tänkte att lite kondition kan man ju se om man har kvar.. det hade jag inte. Men det blev 25 vändor upp för drappen, alltså 50 med upp och ner. Sen ett sjukt magpass så nu mår jag illa. Men känns skönt att springa på igen, även om det inte är gymmet. Men man behöver inte så mycket, gå till Rusta och ni kan säkert hitta nå billigt gummiband och några billiga vikter, sen är det bara musiken på högsta volym och så kör vi!!

Det är fredag än en gång, veckorna bara rusar förbi nu! Miami och Sverige har aldrig varit såhär nära och jag har blandade känslor. Lite skräckblandat förtjusning. Jag känner att jag är SÅ klar med detta jobb, men samtidigt är man lite osäker på om man vill lämna det förlovade landet? Jag skulle inte kunna tänka mig att bo här, men det är otroligt att få uppleva USA och jag har några stater som inte hanns med och som pengarna inte räckte till för. Men jag målade en fin liten bild igår som sammanfattar mitt år, så se för er själva! Det blev 14 stater till slut, som jag kommer ihåg i alla fall. Miami är med där också, men åker ju dit om några veckor nu bara!



Nu ska jag ner och göra nån sånhär mumsig frulle igen, ha de bäst!



"I know u wouldn't like if I didn't get up, so I did!"

Mer fönstershopping!

Ja Linnea, jag fick en liten slant, med med tanke på va allt de där kosta så var det väl kanske till hälften! Men får ju lön imorn så ska nog sitta fint! Sen har jag fönstershoppa lite mera.. skor dock.. är väl det sista jag behöver nu, men fy fan så fina! Spec dom första från vänster, ge mig nuu!! Kanske skickar efter dom och sandalerna med hög kant.. fina!


Annara har min dag varit sådär. Ungarna var ju lediga för tydligen var de ju snöstorm idag.. så hell no it wasn't! Men jag överlevde, 11 timmars pass är ju alltid lika roliga.. not! Så nu sitter jag och gråter över all min fönstershopping som jag inte har råd med. Men ska shoppa lös på lördag, verkligen! Längtar efter denna helg som fan. Längtar väl kanske efter varje helg, men åh, så tagg! HA! Nu ska ja sluta skriva, ser på idol, amerikanska. Så himla kul, vilka idioter det finns, ojoj. Men ha de bäst!

"You're always so grumpy.."
"Well I wonder why....?"

Fönstershoppar


Har seriöst shopping behov!!! Hittade massa söta linnen för att ha till miami, dom jag redan har är så tråkiga, bara basic. Sen SKA jag köpa jeansen och jackan, resten på sidan vet jag inte om pengarna räcker för. Men de blommiga linnet och det rosa skulle jag vilja ha, hemskt sött till ett par ljusa jeans shorts. Allt förutom bikinin är från American Eagle Outfitters, halvdyr affär för att vara USA, kanske lite som JC hemma. Bikinin är från Forever 21 men dock inte i lager än så lär väl inte få mig den på ett tag. Men shoppa upp hela lönen till helgen är ju ett grymt sug just nu, även fast jag inte har råd! Kan inte mor eller far shippa över lite pengar och göra deras yngsta och mest sårbara dotter lycklig!! Nåja, några trevliga plagg ska vi väl lyckas få med oss hem!

Nu blir de sängen!




Nu har man fött barn också

Morsan kom hem och jag slutade. Sitter och ritar och känner hur jag får sådant sjukt magknip! Tar mitt pick och pack och går upp på mitt rum och jag tror jag ska dö så ont det gör! Jag har ju aldrig fött barn, men när och om jag väl nu gör det så är jag ganska säker på att det känns sådär. Jag kunde inte gå rakt, fick kura ihop mig på sängen tillslut och prova räta ut mig när jag trodde det var över.. var det ju inte utan det drog i magen som fasen! Sitter nu i sängen och tror det är borta, vågar knappt röra på mig ifall det skulle dra igång igen.

Annars var min dag helt ok. Hämtade upp ungarna, for hem och gjorde läxor för att sen åka tillbaka och låta ungarna åka lite pulka. Sen hem, flickorna hade lite småstjärnorna för mig, gulligt! Filmade så det blir ett minne för livet. Sen la jag ner mina raggsockar, jag tog mig ju bara till skaften, sen fattae jag inte hur jag skulle göra och dom var ändå lite miffade för dom blev förstora. Så jag rev upp det och tänkte göra mysiga benvärmare iställe. Sticka runt men bara rakt, så blir ju enkelt, he! Ska dra igång med det nu, skön kvälls syssla. Vi hörs imorn!


Måste börja rita/måla igen, prop är helt fucked up.. inte ok om man nu ska in på konstfack!


Ett av mina nya hål, fiint!

"I'm gonna switch to this song!"

Bara hälften kvar då

Under mitt år i USA har jag gått upp 8 kg. Jag ska säga er att 8 kg är något som syns, om inte annat känns på magen. Nu ska jag säga er dom goda nyheterna att 4 av dessa 8 kg har jag på något sätt lyckats gå ner, och planerar inte att gå upp dom igen. Så nu kör jag på hårt som fan här hemma eftersom jag har lite svårt att ta mig till gymmet. Körde på med passet syster gav mig och lite extra armar. Så nu har jag gjort benböj så mina lår krampar så fort jag rör mig! Vet inte om det är bra eller dåligt, men känns ju som att det är lite illa att musklerna krampar ihop, dom är nog inte i så bra form! Men nu kör vi på och ska försöka hålla dieten på en bra nivå också. Måste ner nu och käka frulle för det gjorde jag aldrig imorse för jag ville kika vågen innan jag la nå i magen. Men då ska vi se om 4 kg kan förvinna till Miami, önska mig lycka till!!


Julen -08-, ska vi försöka ta oss dit igen eller?

Tycker att min värdpappa är snäll

När jag körde hem ungarna från skolan ringde pojken pappan på högtalar telefon i bilen och sa att han ville åka till Staples, han behövde nå pennor. Det är en kontors affär, och jag behövde så lägligt en ny kalender för 2011 så jag fråga om jag fick haka på. Så när pappan kom hem efter jobbat for vi iväg och jag hittade mig en kalender samt en mapp som är som en liten portfölj, med massa fack, plus pappersklämmor. När jag ska betala säger pappan "throw it in there Jenny, so I know you'll be ready for school when you get home" HA! Tyckte det var hemskt snällt av honom, så tack för den!

Oj, glömde helt bort att jag skrev här, hamnade i min kalender iställe, oops! Nåja, ska i alla fall sova nu. Så ni får ha det så bra! PS. Jag ÄLSKAR mina nya jeans!

"Thanks!!!"


Lite shopping

Jag tog mig en dusch igår kväll och hade precis satt på mig pyjamas när jag ser att min mobil blinkar. Då har visst Christin skickat ett sms och säger "i'll pick u up in a bit!" Asså vad nu då? Vi pratade om att åka och shoppa idag, inte igår. Men det blev visst ändrat så bara dra på sig kläder igen och håret i en bulle. Vi hade sådär 30 minuer på oss innan mallet stängde, så hann inte med så mycket. Men jag hade lurat på nätet lite innan igår så visste vad jag var ute efter. Det blev ett par jeans och där på även tre linnen. Känner att jag bör köpa med mig hem lite mer jeans, än så länge har jag köpt TVÅ par jeans sen jag kom hit.. fett dumt med tanke på hur billiga dom är. Sen hade jag fårr hem lite rabatter i posten så sparade runt 25 dollar på mitt lilla köp, nöjd! Hittade några fler linnen som jag tyckte om men inte hade pengar för just nu, får bli dom i helgen kanske. Måste ju ha lite söta linnen till Miami, visst då? Nu kommer lite bilder på kläderna för Fian gorma på mig om att lägga upp bilder!









Mina snygga myssockar fick va med också.. haha!


Vad är oddsen?

Sitter och skypar med Frej och berättar om Celtics matchen jag var på, så frågar han vem dom mötte. Dom mötte då Detriot Pistons. Då kläcker han ut sig att det är ju där Jonas Jerebko spelar! Tänkte ju att inte var det nån vit kille i det laget? Men han var ju tydligen skadad, så gick igenom mina bilder och se på tusan där sitter han ju längst ut på bänken i fin kostym. Liksom vad är oddsen? Hade berätta tidigare om honom till min värdpappa men han visste inte vem det var. Så vad är då oddsen att dom biljetterna vi lyckas få är just det laget som han spelar i? Hade bara varit mer kul om jag vetat det innan. Sen undrar jag ju vilket lag jag egentligen skulle ha hejjat på?


- 20

Galet kallt ute idag! Det har gått ner till så lågt som minus 20 grader, vansinne! Börjar ju kännas som hemma. Det är kallt ute men tycker ändå inte det är någon skillnas från minus 5 och blåsigt. Men trodde verkligen inte att det kunde bli såhär kallt här. Sen ska det komma in  EN TILL snöstorm på onsdag. Jag blir knäpp snart om det ska hålla på såhär nå mycket längre! Fast taskigt för ungarna, för varje snödag dom har här måste dom gå en exra dag till våren. Så ska det hålla på såhär kommer dom vara i skola till juli, HA!

Min stackars värdmamma smsar mig nu. Körde henne till tåget tidigare och nu säger hon att tåget aldrig kom men en snäll kvinna körde en hel hop till tunnelbanan så hon åker den nu. Men är ju sjukt kallt ute så hon är en isglass. Sa att nästa gång får hon ringa mig så kan jag köra henne iställe, stackarn.

Jag har tänkt att spendera min lediga tid i sängen idag, varmt och skönt! Körde nyss lite styrke träning bara för att bränna lite av all skit jag åt i helgen. Körde inte så hårt kanske, men lite i alla fall. Benböj och några arm och ryggövningar med gummibandet. Bättre än inget i alla fall! Men nu ska jag mysa!



"But I'm tired!!!"


Negerbollar

På fredag tog jag mitt pick och pack och åkte direkt till Sofia för att spendera min helg. Vi hade en total tjockishelg! Jag har kommit fram till att stressa med mina ungar och banta samtidigt går inte ihop, jag har inte nog med energi för det. Men hur som helst, vi köpte chips och mumsade på det samtidigt som vi pratade med Sofias kompis Victor. Han tror nog att jag var lite knäpp. Men det var hemskt trevligt!

På lördag skulle vi vakna klockan 10 och denna gång var det min tur att ställa klockan. Bara det att jag ställde den aldrig.. men ni ska veta hur grym jag är! Vaknade och tänkte vad tusan är klockan, lyfter mobilen och den är PRICK 10! Så jag tog mig upp och duscha och sen inväntade vi Melina (en annan barnvakt för Sofias familj). Det var dags för piercing! Jag drog i ett hål i vänster öra där jag redan haft en men just det hålet tyckte inte mitt öra om förr så de tröck ut örhänget. Sen satte jag ett i höger öra också, syster har likadant, så det är som ett större mellanrum mellan första hålet och andra, snyggt! Sofia drog mellanrummet samt tragus i höger öra. Snyggt som tusan blev det! Blev lite sugen men är lite nervös när man ska ta i brosket sådär. Nåväl, verkar som att man tydligen ska komma hem piercad och tattad från detta ställe om man hör sig runt! Efter detta åkte vi hem och gjorde negerbollar, eller chokladbollar som vi säger uppe i norrland, eller jag säger det i alla fall? Dom blev sjukt goda och jag åt just en, mums! På kvällen mötte vi upp ett helt gäng med svenska tjejer och åt middag på cheesecake. Var gott som tusan. Hade sjukt trevligt och efter detta åkte vi hem och käkade glass med banan, maränger och chokladsås, tjockishelg som fasen!





Denna dag var helt ok. Sov länge och så blev det glass till frulle.. inte det bästa men gott var det! Sen åkte vi till CVS och köpte lite kvinnliga nödvändigheter. Hade även ett au pair möte idag, grymmast ever. Mötena brukar inte vara så kul men vi snacka om eld och sånt så skulle vi göra nån typ av redovisning. Fick ett papper med massa frågor som vi skulle svara på. Handlade om brandalarm, var nödutgångar och annar fanns i huset där man bor. Vi gjorde världens coolaste sång av det, lite rapp aktigt, men grymt var det! Hade "In de jungle, the mighty jungle.." som melodi. Samt lite annat, tyvärr spelade vi inte in den! Så det gjorde ju våran dag helt klart. Efter detta åkte vi med Talles och Christin till Cambridge galleria där Christin köpte en ipod och jag ett nytt skal, hitta ett fett coolt. Får ta kort på det imorn så får ni se, orkar inte nu. Sen vart det raka vägen hem och nu sitter jag här. Ser på Mean girls 2, ska glo på det och sen sova för att ladda för ännu en arbetsvecka. Sen mina kära vänner ska jag meddela att det är 6 veckor kvar på mitt kontrakt, 6 veckor och sen är det över! Bokade nyss hotell för Miami också, so here we come!! Nu lägger jag ner, puss på er alla!

"Det är ju vuxenpoäng, när man hittar hem!"


Bästa ever!

Matchen igår var så sjukt bra! Riktigt spännande också och även fast Celtics inte direkt står mitt hjärta nära var jag sjukt nervös. Men det var en kanon match och är sjukt tacksam för biljetterna. Hade suveräna platser och fick riktigt bra bilder! Fast dock inte så bra bilder som Sofia.. min jävla kamera bestämde sig för att totalvägra att ta kort när jag ville det.. bajskamera. Men Sofia har bättre moment bilder så ska sno dom så får ni se sen. Jag känner ju också nu att basket är något jag måste börja om det, va fan slutade jag för egentligen när jag älskar det så mycket? Jo, jag vet varför, men det hör inte till vad jag känner för spelet utan det var andra orsaker. Men jag ska börja om, när jag kommer hem får jag väl krypa tillbaka till BK Bergviken och se om man är välkommen igen. Så nu ser jag fram emot det när jag kommer hem!

Nu ska ni få se lite bilder, resten går att hitta på facebook som vanligt. Lyckoruset är på HÖG nivå!











"CELTICS WIN!!!"

CELTICS TONIGHT!!!

Ikväll blir det Celtics, WOHOO!! Ska bli så sjukt kul, så jävla taggad för att se denna match så det är helt sjukt! Var nyss och köpte ett Celtics linne bara för att det ska vara så. Ni ska se Boston borna, dom går verkligen in för ALLA sina lag här. Matchtröjor för basket, baseball, football och hockey är vardags klädsel här. Det är nog folk som går ut i matchkläder också skulle jag tro, helt sjukt. Men snart är jag en av dom också, äger ju nu ett basketlinne och en football tröja, så jag är halvvägs där. Hur som helst, SJUKT TAGG!



Annars händer det inte mycket, redan bara en timma kvar tills man ska hämta ungarna. Hoppas på att denna dag går bra. Kanske ska låta lilltjejen gå på playdate. Pojken fick ju utegångsförbud igår. Han for iväg med sina vänner och en av deras morsor, bara det att morsan lämnade dom sen på ett gym helt ensamma och pojken hörde inte av sig till mig på nästan tre timmar och när jag ringde till hans kompis och hans kompis mamma så var det igen som svarade. Fick till slut smsa en annan morsa till en av pojkarna och hon säger att hon hämtat sin pojke och att dom andra skulle bli upphämtad av sina föräldrar.. say what?! För tillfället där då var ju jag förälder, och jag visste ingenting om att hämta upp min pojke? Så det blev lite hets där ett tag. Annars var gårdagen ganska så enkel, hade ju bara flickorna så då räcker ju mina två händer utan problem. Men nu ska jag och göra lunch då, gud vad stressig denna dag nu kändes.. tjoflöjt!!

"I'm Awesome!"

JAG ÄR INTE TVILLING!!

Vad fan har dom nu hitta på?! Det har ju varit samma i 3000 år, måste dom få för sig att ändra då? vilken jävla svammel, läs detta..

Snurrigt med nya stjärntecken
NORRBOTTEN. 

Har du stenbocken eller fisken som stjärntecken? Kanske inte nu längre. Förändringar i jordens axel har resulterat i att vi har fått nya stjärntecken.

Det astrologiska fenomenet rapporterades förra veckan av astronomen Parke Kunkle, från Minneapolis i USA, som upptäckte felet. Den astronomiska observationen har orsakat stora diskussioner i astrologikretsar runt om i världen.

Innebörden av upptäckten är att människor, som dagligen läser horoskop, nu helt plötsligt fått nya stjärntecken.

Anledningen till felet är att jordklotet befinner sig på en annan position i dag än för 3000 år sedan när astrologins grunder lades. Jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation stjärnornas position på himlen.

Enligt teorin som nu lanseras, kan man upptäcka att man är född i ett stjärntecken som man aldrig har hört talas om, nämligen ormbäraren. 
Solen befinner sig i stjärnbilden ormbäraren under första hälften av december, men trots detta återfinns inte ormbäraren bland djurkretsens stjärntecken.

 

Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

Jag har alltid varit kräfta, dom kan ju inte bara komma in och ändra sådär, vem fan bryr sig om hur stjärnorna står på himlen nu? Ne, jag kommer säga att jag är kräfta ändå, för de tecknet är det enda som stämmer in på mig när man läser horoskopen. Jävla svammel. Och ja syster, du har ju blivit Stenbock, väldigt förvirrande detta, svammel!!!


Snel hest..

Tror jag borde sova nu, kan vara en plan! Men ibland har man som annat att tänka på!



Nya hårbandet jag köpade i Patspeak, fett nöjd med det!

Bara jag?

Bara jag som är fett sugen på paradis asken i min låda? Skulle inte tro det, dock ska denne gå till familjen när jag åker, som en liten present. Var den bästa iden jag kom på utan att det slutade med alla parliner i min mage. Åt nån pepparkaka iställe, inte choklad, men det var en svensk en!

Idag var jag med ungarna och åkte pulka. Mm, jag åkte också pulka, slutade inte så bra. Åkte på ett ställe där det inte skulle finnas nå gupp, för tänkte då slår jag ihjäl mig. Men min unge tyckte det var skit kul att styra ett annat håll så vi for över fetaste guppet. Gissa vem som har fett ont i svanskotan nu? Kan knappt gå uppför trappen, eller en böja mig ner utan att det känns som att svanskotan ska gå genom röven på mig. Ren smärta! Så jag säger nu att det är med pulkåkning verkar ju vara något man faktiskt blir för gammal för, i alla fall om pulkan är hård! Tror jag ska hålla mig till sånhär madrass eller uppblåstbar tube thinge. Men det var kul, även om de var kallt som fan. Sen gick vi hem och tänkte att jag skulle få lite gratis träning så jag drog ungarna på pulkan typ halva vägen hem. Med tanke på att det var fläckvis asfalt lite överallt så blev det en jävla work out! Sen slog vi på en film, Tom & Jerry. Men dom pratade i filmen, så de blev ju helt fel. Dom ska ju bara jaga varnadra och driva den andra till vansinne, inte snacka. Satt dock och åt soppa så kolla inte så noga. Sen var det middag och sen var min dag över, skönt.

Så nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ska se på pretty little liers. Missa ju förra veckan och såg att det börja ett nytt nu, så kom på det. Ska se från förra veckan sen får jag se de andra en annan dag, och herre gud vad ointressant detta var, slutar vi skriva då! HEJS!

"Wasn't that fun?! We slided and fell over and got snow in our faces!!"

Patspeak

Vilken suverän helg! Så sjukt nöjd med denna helg att jag skulle vilja leva den varje dag. Börja lite illa med att jag och Borg försov oss två timmar, men de gick ju bra ändå, var ju ändå sinnes att vi skulle börja köra klockan fem på morgonen när det ändå bara tog en timme. Så vi kom fram vid sjutiden och fixade hyrskidorna, åt frulle och sen var vi ut i backen strax efter att liftarna öppnat. Hade en underbar dag i solen med fint före. Ena negativa var väl kanske att backarna var så korta, gick så himla fort ner, annars var det perfekt! I slutet av dagen blev det lite jobbigt isigt i backen så då gav vi upp och åkte till hotellet för att checka in. När vi var och hämate ut skidorna var det en kille som hörde att vi pratade svenska och hade tydligen svenska college kompisar som spelade hockey. Vi bytte nummer med honom och när vi kommer till hotellet så skickar han vårt nummer till en av dom svenska killarna. Jag tog en för laget och drack inte utan körde dit oss i hyrbilen. Hade sjukt kul hela kvällen och körde inte hem förrän klockan var efter fyra på morgonen. Märkte dock i bilen att jag var jävla trött så satt skrek på Frida att prata med mig så jag inte skulle somna, ha!

Men hade en så fruktansvärt bra helg så detta måste göras om. Vill ni kika bilder får ni logga in på facebook och ta en titt. Lägger in en liten bild här, se vad fint dom stavat mitt efternamn, lite kul tycker jag!



"Fittkatt!"

Ja de var ju nödvändigt

Upptäckte ju.. eller insåg för mig själv, att mina täckbyxer inte skulle funka i helgen, dom är inte för små, men dom är lite för tighta över röven så jag skulle frysa som fasen. Så jag var busig och for iväg och köpte ett par nya täckbyxor. Blev ett par vanliga svarta, 650 kr, helt ok tyckte jag. Får kompensera hemma sen med att köpa en färglad jacka, för nu är jag typ helt svart, inte så kul tycker jag. Håller i alla fall på att packa nu allt för helgen. Lilla Borg behöver mig så jag ska offra mig och åka in till Boston i alla fall ikväll, bökigt, men vad gör man inte för sina vänner? Ska bara se till så jag får med mig allt. Sitter här som vanligt med min lista men ska väl packa ner det så jag vet att allt är där. Tar tag i det nu då.. innan ungarna ska hämtas, kan ju vara en plan!


Bara för att fylla ut..

"stop saying that, it's annoying!"

Vinter

Min dag flöt förbi ganska bra faktiskt. Lite knep sådär men det var snabbt över. Så nu sitter jag här som vanligt och ser på Bones, vilka underbara kvällar jag har!.. Men taggar inför helgen, sjukt taggad för de! Måste få min check imorn bara så jag får in pengar på mitt konto så jag kan betala Anderas på söndag. Galningen har ju fixat och bokar ALLT för helgen och lagt ut alla pengar. Undrar var tusan han fick alla pengar från? Men tack för de i alla fall, kommer bli en lysande helg!

HA! Såg sjukaste reklamen nyss, så jävla kul. Allstate är en sånhär försäkrningsbolag, så har dom en kille som gör alla dessa olika reklamer och i denna skulle han vara en GPS. Så ligger han med huvudet där mellan framsätena och så skriker han helt plötsligt "RECALCULATING, TURN RIGHT NOW!!" Så killen i bilen svänger ju höger mitt på en rak väg och krockar.. haha, tyckte det var kul! Familjen där hemma, som ni mins från Cape cod resan, "Gör om rutt", galen man blev. Sen säger han att försäkringen kanske inte alltid täcker sånthär och så vidare, åsså ler han också säger "Recalculating.." KULT!

Nåja, tog lite bilder idag på all snö. Ska ta lite mer imorn när solen lyser lite finare, var tyvärr lite sent ut idag. Men se så mycket snö vi fick över ett enda litet dygn.









"This is when Jenny goes home.."


Hemma med vård av sjukt barn ännu en gång..

Mina ungar blir sjuka efter varandra nu, rena dommino effekten. Smet dock iväg och körde lite träning i mitt rum och på de en dusch. Men tror inte lillan klagar där nere, hon glor TV så tid är det sista hon kommer oroa sig för. Kanske att hon vaknar till liv när hon känner sig lite hungrig. Men hon var sjukt duktig med frukost idag, åt en hel tallrik havregrynsgröt! Till och med bättre än vad jag är. Ska låta håret torka lite och sen ska blåsa det åsså får jag väl gå ner och jobba, fast jag inte vill. Den här veckan har varit riktigt jobbig med fulla dagar nästan varje dag. Igår var ju lite spec men kände mig ju så dum när jag bara flydde fältet när hon sa att jag inte behövde jobba. Nåja, fick ju sovmorgon idag i alla fall så hoppas på att dagen ska gå fort, en timma extra är ju redan borta. Kommer in här ikväll och berättar om dagen blev hyllad eller rakt ner i avloppet!

"I don't want to wear my coat!"

Man ska inte äta gul snö?

Kom nyss hem från en väldigt trevlig och intressant middag hos Christins värdfamilj. Vi åt en väldigt god kyckling paj som sedan följdes av en väldigt annorlunda efterrätt, nämligen gul snö.. Ne, jag skojar inte. Dom tog bokstavligt talat snö utifrån och sedan hällde dom över varm maple syrup. Tydligen skulle snön bli typ som kola, eller stelna eller nå, men så blev det inte. Men snön blev gul och så åt vi den. Jag har ju alltid fått lära mig att man ska inte äta snö.. och absolut inte gulsnö.. men på något sätt var det ganska gott. Hoppas man inte får mask i magen nu bara, eller var det bara något mamma sa när man var liten så man inte skulle äta den där gula snön? Sen i alla fall spelade vi ett roligt spel. Man skulle vara lag och hitta på varsitt ord på fem bokstäver. Sen skulle lagen gissa vad de andra hade genom att säga fem bokstäviga ord och på så sätt få reda på vilka bokstäver som fanns i ordet genom att laget sa siffror av antal bokstäver som fanns i deras ord utifrån de ord vi gissade. Visade sig att jag och Christin var rena genier och överlistade både värdpappan och farmor som var experter på detta. Sen ägde mitt ord sönder så de andra laget kom inte på det förrän vi mer eller mindre gav dom alla bokstäver. Det magiska ordet var TABLE, så kom ihåg det om ni spelar detta nån gång, ikväll blev det oslagbart så kanske för er med!

Förutom det har man dag varit väldigt bra. Började jobba klockan 9, sen behövde jag inte jobba nå mer efter lunch för morsan behövde inte jobba så hon tog över. Gick upp på mitt rum och pratade lite med familjen sen gick jag ner och låg på en filt framför brasan med ungarna och såg på TV. Väldigt lugn och trevlig dag, insnöade men vi överlevde. Imorn är det skola men den är lite försenad med en timme så det blir lite sovmorgon. Det roliga är att ungarna vet inte om det än så vi får se om dom känner av den där extra timmen imorn eller om det blir samma galna "inte vilja gå upp-är för trött" klagan. Men jag kommer förhoppningsvis vara piggare än vad jag är före 7 på mornarna. Ska packa ihop mig i sängen nu och se ett Bones avsnitt, ha de lysande!


Måste ju hejja på sina hemmalag!


Och träna!! mina ankelvikter och gummiband, nu ska här brännas!

"It can't be it!"

Jenny HATAR snö!

GAH! Vi ska få en ny snöstorm som ska komma in inatt typ. Vet vi vad dom gör då? Ja då stänger dom ner skolorna så ungarna får stanna hemma!!! Jag tyckte det var nog att vara hemma med sjuk storflicka idag. Inte för att det var så himla jobbigt. Tog ner datorn och satt ändå och prata med folk när hon ändå bara glodde tv. Sen var hon till och med sjuk påriktigt så vi tog en liten nap för.. nog för att vi aldrig somnade, men vi låg i soffan under filt och blunda i alla fall. Tror dock att jag slumrade till lite för jag vakna av att jag röck, ha! Annars var den här dagen riktigt bra. Flickorna har fått sånna här goodie burkar som dom får en slant i i slutet av dagen om dom varit duktiga, så nu försöker dom verkligen. Så de rullar på ganska bra nu!

Snart bör Christin vara här och hämta upp mig. Ska ut och umgås lite, jag ville åka till Marshalls och som alltid ställer denna pingla upp för mig, unerbar brud! Sen kan jag ju säga att jag hade visst gjort rätt på gymmet igår.. om inte annat så säger mina muskler det. Har träningsvärk exakt överallt just nu! Och det blir bara värre för varje minut. Men ni ska veta det skönaste ställen att ha träningsvärk i. Kommer låta snuskigt nu, men röven! HA! Känns som att den är riktigt tight när man har de, sen om den är det är ju en annan sak, men det känns i alla fall!

Fick just sms av Christin, så ska fixa mig lite nu. Ha de så bra för det har jag!

"I don't like u right now!"

Fett nöjd!

Fy fan vad bra jag är. Drog på mig pälsmössa och dunjackan och trampade iväg i en faslig fart. En väg tog 20 minuter så det blev en bra uppvärming och sen samma väg hem då. Sen körde jag nå nytt jag fick av syrran, skulle köra 25/15/9, benböj/bröst/lats/ryggups/dips/situps. Sen skrev jag gånger 3 på papperet ocskå, så undrar om det var dom där 25/15/9 som räknades som gånger tre eller om det skulle vara de gånger tre i sig? Nåväl, kommer väl ha träningsvärk imorn i alla fall för jag blev fett trött och var det fel så får jag väl göra rätt nästa gång, man lär sig av sin misstag! Körde lite annat på det också innan jag trampade iväg hem. Men hur som helst, kändes grymt skönt och fruktansvärt uppfriskande. Men ska försöka uppehålla det här nu och sen ska ja bränna som fan i backen på lördag, nice!

Sen fick jag se nå lite äckligt på vägen hem. Ligger en ödla mitt på gatan. Tänkte först att va fan lever den? Men sparka lite lätt på den och den var helt frusen. Såg asläskig ut, som en liten krokodil nästan förutom den långa nosen dom har då. Nåja, stackars lilla ödla, den hade ju kanske kunnat vara söt!

"Dumbass!!"

TRÄNA!!

Nu ska jag knalla iväg till gymmet. Är fett mörkt ute så jag kommer väl skita ner mig för att jag är så rädd, men vad gör man inte för hälsans skull? Sen ser man ju min arm på den här bilden, asså varför ser den så jävla fet ut? För jag är ganska säker på att den inte ser ut så där irl! Nåja, det ska bort!



TJONG!

Lite från igår

Ska lägga upp lite bilder från igår tänkte jag. Sen lite från idag och lite från min shopping där av mina leggings, så njut!


Anderas var lite snöig ;D


Frida o Anna




Cecilia


O min sötis Borg-->


Snyggryggan!


dessa med mocka på och sen blev de vanliga svarta och två par halv genomskinliga svarta strumpbyxor.

MIAMI BABY!

Nu är det dags att börja agera. Hittat fin fina flygbiljetter för 243 dollar, kan de bli bättre?! Ska åka med bussen på 40 minuter in till Boston för att möta upp Sofia och langa lite pengar så detta kan gå igenom nu. Blir fett nice! Linda och Mimmi har redan bokat flyg så sen är de bara hotell kvar och något typ av liv från John. John, jag tror du har gått och dött nånstans för du finns inte längre? Har då offrat 5 kronor och smsat han nu så fasen om han inte svarar, då blir jag arger. Men det här löser sig så bra nu, så jävla fint!

Igår blev det middag på Unos med Sofia, Andreas, Cecilia, Anna och Frida, väldigt lyckad kväll, även fast jag var tvungen fly fältet redan halv elva. Fick ju även ett shuttle papper från Frida för Miami, fett snällt var de! Vi pratade på om allt och jag är riktigt nöjd med den kvällen. Sen tog jag tåget hem och där fick jag mig en liten beundrare, konduktören. Tänkte inte på de så mycket på tåget, men han tittade kanske lite väl mycket. Sen när jag gick av så log han och jag log väl tillbaka då, liksom trevlig kväll. Sen när jag går nere på parkeringen och kollar upp på tåget ser jag han stå i dörren och kolla, ler och vinkar åt mig. ska nämna också att tåget hade ju redan börjat åka så han stod där mitt i allt med öppen dörr. Tyckte det var lite roltigt, han kanske var närmare 30 om inte äldre, men lite kul var det ju!

Sen igår fick jag mig ju några nya leggings och strumpbyxor. Får ta bilder sen för nu orkar jag inte, plus att jag inte har tid. Men nöjd med mina inköp är jag. Så gick minus 5 par byxor och plus 4 par byxor, helt ok! Men ska plocka ihop mig nu så jag har allt, smell ya later!



"Torr år!!"

10 månader

Idag är den den 8e Januari 2011 vilket är dagen för den 10e månaden jag nu varit i USA, det är alltså 2 månader kvar, 8 veckor tills jag har min sista arbetsdag. Sen är det ungefär 10 veckor tills jag står på svensk mark igen. Det känns verkligen som en fis i rymden om ma jämför med hur länge jag varit här redan. Känner mig grymt positiv till mina sista veckor, nu kör vi stenhårt så är jag i Miami snart och sen hemma!!

Idag ska jag ta mig in till Boston och möta upp Sofia. Jag måste köpa nya leggings så måste in på H&M en snabbis. Sen får vi se hur vi gör med mat, pengar är ju ett problem. Sen ikväll ska vi till nå trampolin (?) ställe, ingen aning om riktigt vad det är och får se vad planen är där. Men ska försöka få mig nå god lunch innan jag ska ta bussen. Smell ya later!


Dagens, försökte gömma lite kläder i paint.. mitt rum är ett bomdnedslag..

"I love you"

Varför känns det som att klockan är mitt i natten?

Sitter här och småtittar på ett Bones avsnitt som jag redan sett en gång, så är inte så intressant. Hur som helst känns det som att det är mitt i natten, jag gjorde mig mentalt beredd att borsta tänderna och ge mig under täcken. Men klockan är ju inte ens åtta! Så måste väl härda ut nån timme till, annars blir man ju knäpp imorn?

Sen ska ni veta att i USA finns det inga svara legging, dom har slut. Var inne på Forever 21 för att hitta mig ett par billiga och bra. Går runt och hittar blåa (väldigt många blåa), grå, gröna, vita.. men inga svarta. Så jag måste ju fråga då för tänker ju att dom måste ha svarta leggings. Detta får jag till svar "Hm, I don't think we have any more, but they should be over there if we do." Asså hur kan man ha slut på svarta leggings?! Får väl försöka lyckan inne i Boston imorn eller nå, H&M brukar ju alltid leverera, kan ju som sagt inte gå byxlös!

Så ikväll ska jag sova ändå till imorn och jag ska sova länge, logiskt va? Sen imorn ska jag ta de grymt lugnt hemma på dagen och sen förhoppningsvis blir de lite party på kvällen, ska bli roligt. Kanske det händer något i mitt liv här borta. Ska lägga ner nu för jag känner att det kommer inget vettigt ur mitt huvud. Gonatt!

"What did I do?"

Byxlös

Jag har inga byxor.. Alla mina leggings är det hål i och igår när jag skulle dra på mig mina typ chinos eller va fan de ska liknas med, så sprak sömmen mellan benen. NEJ dom var inte för små, hade inga problem att dra på dom alls, när jag bara drog sista så sprack dom. Fast har ju haft dom ett tag också, så dom är väl lite nötta. Så på en timma ska Christin hämta upp mig så ska vi luncha och köpa leggings åt mig, för så här kan jag ju inte ha det, kan ju inte gå utan byxor väl!?

Störande reklam på TV. Om nå hosta som barn kan få och som dom kan dö av. Så har dom nå hostljud i bakgrunden och de låter verkligen som att ingen håller på att kvävas, obehagligt. Men ska ner i tvätten och slänga in den i torkrumlaren. Jag måste ut och göra nå, för jag har aldrig nå att skriva om längre..

"I won't get up unless u turn off the lights!"

Snart jobb

Snart blir de att hämta ungarna. Ska dra med dom till biblo på en gång tror jag, städerskan kommer hit i eftermiddag så ska bara skriva en lapp åt henne om vad hon behöve veta så blir det bra. Men kan ju bli skönt, fast borde leta upp alla bibloböcker, ingen aning om var dom är? Men sak samma, orka bry sig, dom för göra läxan och sen äre bra med det.

Har inte gjort många knop idag, var så trött så jag visste inte vad. Tog även en liten nap på typ 1,5 timmar, den va skön! Skulle vilja gå ut på en promenad eller nå, men det är ju så satans kallt och inge roligt att trampa på själv. Det är nu man skulle bott närmare Boston för då kan man bara ringa nån, här är min närmaste promenad vän typ 15 min bort... med bil! Så jag får överleva utan. Vill ta mig till gymmet också, men inte kännt mig så kry denna vecka, så ska försöka ta mig imorn kanske, eller på lördag. Så irriterande när jag inte får köra bilhelvetet, det är fan KALLT!

Har inget vettigt att skriva så jag slutar, känner mig fruktansvärt inspirations lös.. jag behöver semester. Over and out!

"But I'm playing with Pearl..!"

Lång dag

Var ju som sagt hemma med lillan idag, blev en låång dag. Blev läkar besök där vi upptäckte att flickan inte alls var så sjuk.. men lite svullen hals hade hon, men så mycket mer än så var det inte. Sen hade vi faktiskt en ganska bra timme tillsammans. Busade på ordentligt men sen blev det lite väl mycket fisar så jag blev less, inte så mysigt att få skunk över hela sig.

Annars har min värdpappas bror intagit huset ändå från Australien. Han är en sjukt skön dialekt, tänk er bara irländska med Australienska.. kan de bli bättre? Sen är han läskigt lik min värdpappa, förutom att det skiljer typ 13 år mellan dem, om jag räknat rätt. Så han ser ut som en yngre version då. Sen förutom dialekten har dom samma röst.. creepy! Men han är sjukt trevlig i alla fall.

Ser på tv och dom äter nå soppa. Blev sjukt sugen på sushi och miso soppa.. vem är första att käka sushi när jag kommer hem?! Kanske ska gå och unna mig riktig sushi från goresturangen i helgen, har inte pengar för det, men god sushi kan man alltid unna sig, visst då?

Men nu ska jag klappa ihop mig för sängen. Min msn verkar ju ändå inte funka för ingen svarar på mig, eller så är jag bara mobbad. Men vi höres imorn, hoppas på en ledig dag! Fast min pojke har mått illa idag så kan ju hända att han också blir spysjuk. Håller tummarna!

"Excuse me..."

Hemma med vård av sjukt barn.. Igen

Imorse bestämde sig lillan att vara sjuk. Hennes halsmandlar är svullna och hon är lite hes, annars inga större problem. Men hon fick se lite tv nu och sen ska jag försöka få henne att sova lite innan lunch så hon blir av med skiten så fort som möjligt. När jag vakna imorse trodde jag att klockan var max 3 på natten.. Det var 5 min innan min klocka skulle ringa. Jag ville bara dö, kändes inte ens som att jag hade vaknat, för jag hade ingen känsla av att jag hade sovit. Kändes som att jag fortfarande låg där och snurra för att somna. Så när ungen nu blev sjuk så gick ju min "sova hela förmiddan" totalt i stöpet, nåväl, inte som att man måste anstränga sig så de stör när man bara har en av dom! Sen igår kväll så tog jag mig frieheten att åka in till Boston och möta upp Borg. Vi ville gå på bio men dom hade inga bra så vi tog senaste filmen av Harry potter igen. Hann dock inte se hela för jag var tvungen åka med tåget, men det var trevligt ändå! Sen när jag går på tåget kommer tjejen som sitter på andra sidan gången och säger "hi, i just wanna ask a question, really random. But is that your hair color or do u do highlights?" sa att det är väl lite både och, inte gjort nå med det på 6 månader. Sen prata hon på om sin frisör och fråga om jag har härifrån och att hon aldrig får sitt hår så blond som hon vill ha det. Avslutade med att säga att hon tyckte mitt hår var fint iaf. Tyckte jag var snällt med tanke på att det inte var så rent och bara uppsatt i en slarvig snodd. Ha, ni ska se kattungen. Hon leker med nå och ligger på rygg. Samtidigt lyckas hon ändå sätta ner bakbenen i golvet och tycka imot, typ viker sig dubbel, fattar ni? Hon är lite knäpp men ganska så söt! Nu ska jag försöka fördriva tiden på bästa tänkbara sätt, läsa bok! Skriver nog senare ikväll, ha en underbar dag!

Matt

Jag är helt matt i kroppen, helt slut. Fixade tvätten imorse och sprang upp och ner för trapporna några gånger. Efter ett tag upptäcker jag att jag andas som att jag sprungit en mil, liksom vad hände? Sen tröck jag ner tvätten i maskinen då, kanske lite för mycket egentligen men tänkte att det funkat förr. När jag ska ner och ta ut den då så har nån byxa fastnat i snurrgrejen så hela maskinen har ju stannat. Så det blev att kavla upp ärmarna och börja gräva. Förutom att det var massor med kläder var ju hela maskinen fylld med vatten, tur man inte har en såndär maskin vi har hemma med luckan framtill iställe för upptill. Då hade det varit massa vatten överallt! Lyckades i alla fall få lös byxan som fastnat efter många om och men och lite svordomar så nu ska väl maskinen gå igen.. hoppas jag.

Ska fixa mig nå käk snart. Enda jag fick i mig igår var en och en halv klementin och lite ris. Sen imorse fick jag i mig lite flingor. Ställde mig på vågen för skojs skull, tror ju att jag kan ha gått ner lite i vikt sen sist, men enligt vågen har jag gått ner 4 kg. Lite boost på min viktndgång här då! Känns ju sjukt om jag spytt upp hela 4 kg?! Men de finns så mkt sjukt god mat i kylen nu så jag vet inte vart jag ska börja. Morsan gjorde Chili igår, kanske inte så snällt för min mage, men usch vad god den är! Ne nu blev jag hungrig av allt detta skrivande, ska fixa käk!

"I'm not getting up unless I get a playdate!"

Varför?

Jag förstår inte varför? Det är ren och total grekiska för mig detta. Jag blir knäpp snart, jag fattar inte hur i hela helvete man kan bete sig på det sättet? Det är totalt oacceptabelt och det är så fruktansvärt oförskämt att man blir äcklad. Men andas, det gäller att andas.

Ikväll börjar andra säsongen av Pretty little liers. Sjukt taggad för det men börjar smått inse att jag kommer åka hem till sverige innan hela säsongen är över, sucks! Men den är sjukt bra, så för er som inte sett den, se den!

Jag börjar må bättre nu, nästan helt bra från min lilla magchock. Är fortfarande lite seg och mår lite illa när jag rör mig runt på fötter. Förhoppningsvis ska de vara helt borta imorn. Har inte ätit allt för mycket idag och vågar inte riktigt ta mig nå större heller. Åt lite ris och kom just på att jag glömt sätta bort det i kylen, sprang ner nu men morsan hade satt undan de åt mig, TACK! Är så mycket trjorv med allt annat nu så jag glömmer bort sånna där simpla saker, är de bra eller? Ne, skulle inte vilja säga att det är de! Sen på grund av min lilla sjuka så fick jag aldrig någon tvätt gjord, så nu är det 2 ton tvätt att fixa imorn, booooring. Tror jag ska anställa någon som gör jobbet åt mig, så mycket enklare.

Nu blir de chill på hög nivå, och massa vatten. Ha en fortsatt trevlig kväll!

"U don't smirk at me like that u little..!"

Blää dag

Mitt illamående slutade med en dejt med toalettstolen hela jävla natten. Tog mig knappt upp imorse och ger ner och sa som de var, behövde inte ta ungarna som tur var. Gick upp igen och trodde jag skulle dö, framförallt spy IGEN. La mig på golvet inne i badrummet och önskade att någon skulle ta mig från denna hemska värld. Tog mig i säng efter ett tag och sen där vid 11 tiden (?) väcktes jag av Borgs sms, mådde bättre men magen är fortfarande lite i uppror. Ska hämtade ungarna nu, allt är väl lugnt om jag får sitta still idag, hoppas dom uppför sig. Undrar bara var jag fick magsjuka ifrån? Hoppas de går över snart, är inte så tagg för att må såhär. Ska försöka göra lite annan mat än dom stackars två clementinerna jag ätit än så länge idag. Nu laddar vi då!

"I wanna die!!"

Sega söndag

Har gjort så lite idag så det är äckligt. Enda vettiga jag har gjort är att jag har tvättat, och de var ju i och för sig bra. Såg nyss en film, The Prankster. Faktiskt riktigt bra, en bra söndags film sådär. Sen har denna söndag varit så fruktansvärt lång. Är inte ens i närheten av läggdags men jag är helt färdig. Något jag känner jag måste komma tillbaka till är ju gymmet, ska ta och traska iväg dit imorn så jag får lite reda på livet igen. Har lite ont i magen och mår lite illa nu.. hoppas inte att det blir nå mer av det bara. Har absolut inget vettigt att skriva så ska kanske sluat me de då? Gonatt!



"Booooring"

Min sista shopping

Nu ska jag lägga upp min sista shopping då. Får vi hoppas på att jag kan hålla de här också. Men oftast när jag verkligen vill göra nå så gör jag det. Om inte annat är jag så illa tvungen nu för jag ska till Miami!! Annars kommer den här dagen vara väldigt inte händelserik. Kan hända jag följer med och kollar när pojken har sin basketmatch. Sjuk länge sen jag var i kontakt med basket nu, kliar till och med lite i fingrarna efter en boll. Har haft sjuka drömmar om basket inatt också, att jag helt glömt bort hur man skjuter och allt, hemskt.. men de löser vi! Nu kommer min sista shopping!








1 Januari 2011

Då var nyår över och vi har vandrat in i 2011! Då ska de bara vara ett år tills jorden går under, eller hur var den där filmen 2012? Ne, så ska vi inte tänka nu, härligt med ett nytt år. Jag känner att det här kommer bli bra, inte länge kvar nu tills jag kommer hem heller och det står massor på schemat. Går dagen var i alla fall helt ok, ser man på bilderna så ser det ut som att vi hade sjukt kul i alla fall. Fast som vanligt var det lite överskattat, men de funka! Vi for hem till Andreas och myste på lite, sen blev det middag och efter det vidare till Jamaica plain.. som inte var så fränt. Total röka på fest med super höga människor. Vi stannade där till 12 slaget sen for vi vidare. Blev dock massa tjorv, en tjej hade tappat bort sin mobil samt pengar så jag och Borg gick på CVS och köpte chips och så for vi hem och glodde film. Inte ultimatum på nyår men jag var då nöjd. Fick ju fira det med min bästa Borg så vem ska klaga? Gott nytt år!

Nu kommer lite bilder! Sen shoppade jag för sista gången idag också, nu är det slut på det roliga!4















Sista på 2010

RSS 2.0