Som att vara 10 år igen

Ikväll har det precis varit som när jag var 10 år. Suttit med syster och ätit chips till melodifestivalen och snackat skit om alla artister för dom är ju verkligen inte bra... suck! Samtidigt har mor, far, Lena och Håkan suttit i köket och spelat kort. PRECIS som förr i tiden! Mysigt som bara den har jag haft det ikväll. Men nu är jag DÖD. Ska lägga mig i sängen och må gött, känna lugnet och somna.
Sitter här och hör alla fyrverkerier som smälls av på Porsön.. snacka jag hade velat vara där ikväll och sen festa gärnet! För er som inte vet är det något som heter Yukigassen. SM i snöbollskrig.. what?! Men sant. De som vinner får åka till Japan och köra VM. Har aldrig hört talas om detta men tydligen en stor grej för studenterna då det ska vara VÄRLDENS jävla fest ikväll på STUK och jag är INTE där... FETT LESS!!! Sen är det också SM i fyrverkerier, tror de är SM iaf, eller så är det bara nå student jippo på LTU. Som sagt hade det ju inte varit helt fel att se, eller? Nåja, nu ska jag lägga mig och försöka att inte vara bitter på mitt jobb, ha!
En blyertsskiss jag gjorde ikv som jag troligen kommer använda mig av till mitt prov till konstfack :)

xoxo

Jag vet nånting som du inte vet, du är kär i mig!

Kul kväll igår! Pojken min gjorde succe som alltid i båset. Får man vara löjligt stolt över sin babe när han är duktig? Eller när jag själv tycker att han är det. Känner mig lite som en hönsmamma men gode han är världens bästa så vad ska man ta sig till?
Snyggklänningen har tagit sig till samlingen av mina ägodelar, och visst var den snyyyyyygg. Skön också, bra kvalla. Så den blir det på BEAT på lördag, nice! Haft en annars trevlig dag, lite småbakis (mkt bakis) imorse så de sög men det gick över när jag fick fylla på med lite sushibränsle på sushibaren med Jenky, mums! Sitter hemma nu och poppar lite musika och ska leta upp diverse teckningar för arbetsprovet till konstfack. Sen blir det chips å dip och en gooo kväll med mello. Skål!
xoxo

Stressar ihjäl

Allt ska göras, allt ska hinnas alla ska bli nöjda och glada. Snart helg! TGIFTMO! Och LOVE klänningen jag la upp sist är snart MIN! KÄÄÄÄÄÄRLEK!
xoxo

Den lilla svarta

Åh vilken kärlek jag känner till denna klänning! Speciellt när den jag skicka efter från Gina Tricot var världens största flopp.. ska jag är ju frågan?



xoxo

RSS 2.0