Huvudvärk och illamående

Alltså jag är nog världens sämsta tävlningsmänniska egentligen. Hatar att inte veta vad mina motståndare har för egenskaper, inte veta mina egna förutsättningar. De är ju denna budgivning som gör att horna växer på mig. Man är lite nervös, förväntansfull och man ser blod bara av att tänka på att någon ska buda över! Så fyy säger jag bara åt detta! Låt mig nu få en lägenhet så jag kan lägga ner denna stress, jag tål den fan inte.
 
 
xoxo
 

Kul kväll!

Haft två riktigt bra kvällar nu. Igår var det bjudning hos Malin. Inte varje dag Mallan bjuder på middag där hon själv lagat maten, det ni! Sen blev det utgång med lite dans och en hel del folk.
 
Ikväll har vi varit allihopa här hemma. Käka tacopaj och snackat en massa skit. Sa ganska nyss hejdå till flickorna som for för att skaka sina lurviga. Ärligt känner jag mig helt slut nu, haha. Men dom är världens finaste mina pinglor och vi har alltid så himla kul! Linda var min hjälte idag när hon lyckades komma åt den sista väskan på Bikbok, så fin!
 
 
xoxo
 

Skulle behöva vinna på lotto

Jadu, tänk om man någon gång skulle kunna vinna en större summa på lotto. Spelade ju bingolotto med linda i söndags och drog hem hela 100 kr! Hämtade ut råvinsten idag. Känder faktiskt ändå ganska skönt. Nog för att själva lotten kosta ju 50, så vann ju som bara 50. Sen provade jag ju att ringa in två ggr för att jag just fått bingo, så då var det ju som typ 20 kr till. Så vet inte riktigt vad det där blev för vinst. Tror att alla som vinner på lotto är fejk, upplagt av programmet, finns bara nitlotter! Men men, en vinst är alltid en vinst!
 
 
xoxo
 

Blev ingen lägenhet

Folk är helt jävla galna. Det är en sådan fruktansvärd hets på bostadsmarknaden idag att man blir fan mörkrädd. Jag hade ångest för jag tyckte jag hade överbudat på lägenheten redan vid 915000, var sjukt mycket som behövdes göras på den så skulle tippa på renoveringskostnader för kanske 200000 plus. Har som ni fårstår dragit mig ur, när jag väl lagt mig kom det in en ny budgivare som budade upp den så den landade på en mille. Helt sjukt. Men jag säger då bara det. Ha så kul med renoveringen!
 
Varit på rådåligt humör sen jag kom hem. Känner mig trött å grinig, så jag tröstshoppade lite. Tänker mig att denna kan vara snygg i sommar till en svart tight klänning eller ett linne och höga jeansshorts, smutt!
 
 
xoxo
 

Myskisse

Helt sjukt egentligen att man kan älska ett djur på detta sätt.Chiwa är mitt lilla allt, även när hon kräks hårbollar. Det är som min lilla bebis, älskar att snusa in mig i pälsen och begrava mitt ansikte. Hon är världens finaste!
 
 
xoxo
 

Budgivning

Budgivning är nog det mest störande jag någonsin gjort. Sen HATAR jag den människa som gick in och höjde priset direkt med 90000 kr och sen dragit sig ur. Idiot! Så nu är de uppe i ett pris man kanske inte hade önskat sig. Kämpat idag och budat men alltid nån jävel som kommer och budar över. Eller nån, nu är det samma. Kommer väl stå mellan oss. Men jag säger bara att det är frustrerande! Ska suga lite på detta och se hur jag ska göra. Ligger ju en likadan i samma område som är betydligt finare och inte behöver renoveras alls. Det är en del att göra i den jag budar på nu.
 
Förutom detta så är det inte så mycket som händer. Försöker ju ta tag i mig själv och träna men jag är sämst. Bokar pass som jag sedan avbokar samma dag för jag har varken ork eller lust. Usch säger jag bara. Skulle behöva lite extra tur. Förutom dom 100 kr jag vann på bingolotto i helgen. Sa ju det, den där jävla lotten körde min tur rätt ner i marken. Glad tjej!
 
xoxo

Tandläkare och fina koppar

Varit hos tandläkaren idag. Usch vad jag hatar det. Sådan ångest varje gång och så fort jag ser dom där instrumenten så vill jag bara nita tandsköterskan och rusa ut skirkandes i vild panik, fy fan. Hade tur nog inga hål, så slipper komma dit igen på ett tag. Men man blev ju bannad för att man inte använder tandtråd. Så jag gick dirr och köpte sånadär byglar. Tycker det känns så ofräsht att hålla på med tråd i käften. Helt fel tänkt, jag vet, men nasty att trycka in händerna åsså slemmar det bara, usch.
 
Gick en sväng på staden sen i alla fall. Köpte fiiiina blommor till lille mor som precis fyllt hela 55 år. Nästan jämnt. Sen gick jag in på Hemtex och hittade så fina koppar så jag nästan dog. Vill ha! Tjuvfotade lite, hehe.
 
 
 
xoxo
 
 

Snart dags!

Åt lite lunch just, nååågot sen. Men blev inte så mkt filmtittande när det skulle utan det blev en power nap istället, sen film. Men nu är jag så redo!
 


 
xoxo
 

Fantastiska dag

Dagen har börjat bra och det kommer att bli bättre. Sovit tills jag vaknat av mig själv men ändå legat kvar i sängen och kollat på serier. Sen ätit mumsig frukost för att sedan ta en fantastisk timmesprommis med Alex. Nu har jag planterat mig själv i sängen efter en skön dusch och tänkte se på en film. Lyssnar på lite musik, First aid kit heter gruppen, såndär råmysig musik. Efter detta ska jag faktiskt städa upp lite, allt ligger fortfarande i kaos efter Sälen resan! Sen ikväll blir det middag och bio, excited!
 
 
xoxo
 

Världens finaste katt!

Måste bara så meddela er alla att jag har världens finaste kisse. En riktig Diva med stort D men oh så kunglig!
 
 
xoxo
 

Äntligen helg!

Så mycket som jag sett fram emot denna helg har jag nog aldrig sett fram emot en helg. Att äntligen få vara ledig och inte göra några måsten. Det enda som är planerat är dejt imorn med Anders. Middag på Bistro Norrland och sen bio. Ska bli riktigt mysigt och trevligt!
 
Tänkte mest dra in några bilder från smestern som var i helgen.
 
 
 
 
 
 
xoxo
 

RSS 2.0