NYC-Baltimore-DC-Philly

Vilken helg mina vänner. Jag trodde aldrig att det skulle funka med så lite tid, men på något sätt lyckades dom ta sig runt till alla ställen på bara tre dagar. Vi började klockan sju på fredag morgon att brumma mot NYC. Där blev det lite Black Friday shopping, nog för att jag dom vanligt inte köpte nå på rea när det är rea. Fick mig i alla fall två mysiga stickade polokoftor och en himlarns snygg svart klänning. Efter det fick vi kika in en sväng på Madame Tousso, vaxmuseumet. Sjukt läskigt hur man kan få dockor att se så äkta ut. Man bara väntade på att dom skulle börja röra på sig när man stod där och fotade. Men nu har man i alla fall träffat Obama, Robert Pattison och många mer. Sen ska ju dessa dockor vara i naturlig storlek och allt.. kan säga er att hela jävla Hollywood är ju anorektisk, förbannat vad smala dom är! Efter detta for vi till hotellet där vi beställde mat till rummet och sen var det mer eller mindre sängen som gällde.

Lördag byter vi buss och även guider. Tar oss iväg halv nio vilket är förbannat sent tycker vi och det blir en jävla rush att hinna till Baltimore där vi kollade på en båt, eller ett skepp, från något krig, mins inte nu. Sen blev det snabba ryck till DC där vi skippade deras planer på något flygmuseum, tog några snabba bilder och sen gick vi ut och fotade The Capital istället. Sen blev det lite för sent så det blev inget vita huset idag så dom tog Jefferson monument och sen Lincoln monument i mörket, blev riktigt läcka bilder faktiskt. Efter det åkte vi och åt en nationell buffe, var så sjukt mycket mat och så sjukt gott så man höll på att spricka när vi gick därifrån. Dom hade så god sushi och man fick äta hur mycket man ville för bara 14 dollar, jag var i himelriket! Efter detta blev det att åka till hotellet. Vi hade ju blivit lite friendly med våra nya guider så det blev lite kul på hotellrummet innan sängdags. Var himlarns trevligt men vi avbröt innan tolvslaget för att orka morgondagen. Så där var det gonatt.

Söndag blir det sen uppstigning igen och nu ska ni få höra att självklart var det folk som inte kunde respektera tiden dom satt (halv nio igen som ändå var för sent) utan dom kom lallandes in på bussen en halvtimme försent. Vi tuffade i alla fall iväg mot Vita huset och fick oss några fina bilder. Sen tror vi att herr Obama var påväg ut eller kanske påväg in för efter ett tag stod det fem svarta bilar på rad utanför huset som gjorde sig redo för någon i alla fall. Fick tyvärr ingen skymt av någon viktig för tiden var slut och vi var tvugna att gå tillbaka till bussen. Då blev det att åka på en liten färja för vi skulle få se Pentagon men det missade vi för dom sa aldrig till oss när vi åkte förbi, kul va? Nåväl, var ganska trevligt och vädret var fint. Sen blev det buss igen och färd mot lunchstället, blev kina/japan buffe igen, men vem gnäller om man får äta hur mycket sushi man vill för typ 100 spänn? Efter detta blev det raka spåret till Philly för att kika på Libertybell, tyvärr på grund av alla förseningar så hade vi endast en halvtimme i Philly så vi hann inte ta oss en titt på Independence Hall vilket jag gärna hade gjort.

Där var vår helg över och så blev det att åka hem till Boston igen. Kom mig hem strax innan tolv om jag inte missminner mig och sängen var prio ett. Helgen var riktigt kul i alla fall, även om vi inte hade all tid i världen. Vi har redan börjat planera att kanske ta oss till NYC till helgen igen, måste bara se över min ekonomi, för den kan nog bli lite tight om jag ska hinna med det också innan jag åker till CA, är ju bara två veckor kvar innan det planet lyfter nu också! Ska bli himla spännande. Tänkte lägga upp bilder men min kamera bestämde ju sig för att dö så den ligger på laddning nu innan jag kan ladda upp bilderna. Får göra det senare när jag slutat jobba. Tänkte lägga mig ner en halvtimme sådär nu så jag blir lite kry. Vi hörs senare!

"Pups!"


Happy Thanksgiving

Då var det den stora amerikanska högtiden som tydligen ska vara större än jul här. Morsan står och lagar mat i fulla muggar, hon började redan laga mat igår. Kommer infinna sig 16 personer i detta hus om några timmar som ska avnjuta den fetaste kalkonen jag någonsin sett. Hon lade fågeln i en typ badtunna, en sån som jag och du badade i du vet Linnea när vi var små? Fast denna var i metall, vet inte om den skulle tillagas där i eller vad, men den är enorm i alla fall. Men det ska nog bli himla gott och väldigt intressant detta, hoppas på en bra kväll!

Sen for vi ju iväg igår. Christin tog sin bil så vi brummade iväg oss till New Hampshire där festen var och hade en väldigt trevlig kväll. Så trevligt att vi inte kom hem förrän klockan tre, lyckat! Hade ju turen att jag var ledig idag i alla fall, tyvärr inte Christin dock. Så nu sitter jag här och halvt tittar på Avatar och halvt försöker komma fram till vad jag ska ta med mig i helgen. Känns som att jag skrivit det i varenda inlägg nu men åker på en trip till Baltimore, Philadelphia, Washington DC och NYC imorn och kommer hem först på söndag. Undrar bara när på söndag, risken för att behöva ta en taxi kan vara stor, men sak samma. Kommer i alla fall bli himla kul, har velat åka till både DC och Philly men har haft svårt att hitta tid eller resekompisar. Men nu händer det, suveränt! Så nu ska jag ta och knåpa på packlistan och vila lite så jag orkar vara trevlig ikväll. Ha de bra!


Var ju en söt liten tomte igår då!

"Boobs is the word for tonight.. and whatever poop u said?"


Is-jävla-kallt-ont-i-öronen

Det här måste vara den jävligaste bilden på mig någonsin. Till och med dom fyllebilder som man lyckats riktigt bra med har varit bättre. Men sak samma, såhär har jag känns mig typ hela dagen. Min hosta är så extrem nu också så jag tror jag kommer kvävas för jag kommer hosta upp lungorna i halsen. Tog lite hostmedecin för ett tag sen men vet inte om det gav nå, hostar fortfarande men inte like länge, lika mycket, men inte lika stört.



Tanken var att åka på fest ikväll.. men det ser inte ut som att vi tar oss hem vilket vi måste för vissa ska nog kanske jobba imorn. Eller vet inte om ja måste ta hand om barnen men jag vet att jag måste tvätta deras kläder. Tur nog bara kläder för tre dagar, så ska nog inte vara så farligt. Sen måste jag ju hem och packa också, åker ju iväg på långhelgen där på fredag morgon, så kul! Men nu ska jag lägga mig i sängen och kurera med det underbara lösviktsgodiset jag hittade igår på bion.. aah, låg där i ett hörn och skrek efter mig. Ne skoja, var faktiskt i lådor, som i och för sig stog i ett hörn.. men så sjukt gott med lösvikt! Tror inte det beror på själva godisen utan just bara det att man fått plocka det själv. Men vi hörs kanske senare så får vi se vad det blir av denna kväll!

"Do you love Santa?"

Promenera

Suttit och kikat på lite North Face jackor, hittade en riktigt skaplig en som jag anser är fruktansvärt snygg. Ska bara spara ihop pengar och försöka ta mig till North shore så jag kan prova, om den inte är där får jag väl skicka efter. Nån som vill köra mig, he?



Ska ta och dra på mig träningsskorna och promenera över halva stan nu. Först blir det banken och sen blir det biblo. Måste ju skriva ut alla bokningar vi har gjort nu så jag inte tappar bort dom i mailen. Så himla trevligt, ut i mysvädret så hörs vi nog senare ikväll. Blir nog att gå på bio och de Unstoppable. Föresten så blev ju karaoken både hiss och diss. Vi fick sjunga, men inte fasen var det mycket. DJn var ju dum i huvudet och lät ett helt gäng med Harvard elever sjunga typ 15 gånger i rad när vi hade lämnat in våra lappar innan dom ens kom dit, sjukt less på det. Men det blev avslutande låten för kvällen med vårat gäng, och självklart blev det ABBA, vad annars? Men nu beger vi oss!

"What was that face for?"

Jag tror jag kan, jag tror jag kan!

Åh, sitter här och är helt nostalgisk. Är det någon som hört talas om "Det lilla blå loket?" Det är en kortfilm som jag såg säkert 100 gånger om när jag var liten och jag älskade den. Det är en massa lok som kan prata och dom åker iväg på olika uppdrag där dom fraktar saker. Sen går typ alla lok sönder och det är bara då det här lilla blåa som är kvar som måste ta på sig uppdraget och ska åka över ett högt berg för att lämna leksaker till en pojke som fyller år. Ingen tror ju på att han kommer klara det, men han tror, var av min rubrik, han sjunger en liten sång på vägen. Nu säger jag bara såhär, jag hittade filmen på nätet men bara på engelska, vill ju ha den på svenska. Så, är det någon som sitter och lurar på den här filmen så skicka den till mig!!!



Annars sitter jag bara här och gör inte så mycket alls. Väntar på att klockan ska bli halv nio.. inte för att lägga mig nej, utan för att åka på karaoke. Jag säger inte att jag ska ta ton nej, men blir roligt att träffa lite folk, får be Wesely köra förbi en starbucks så jag får mig en kaffe så jag överlever kvällen. Men nu taggar vi om efter en halvtaskig dag, wihuu!

"But we put on something else then."


Skulle kunna skrika rakt ut

Jag är så förbannad att jag vet inte vart jag ska ta vägen..

Sitter här och väntar ut tiden tills ungarna kommer hem, dom ska åka med en kompis eftersom jag inte får köra bilen längre, nog för att bilen inte ens är här idag. Men jag hade ju kunnat promenera och hämta ungarna? Nåväl, inte mitt val då. Men tog mig friheten att ta lite kort på vad jag shoppat i helgen så det får komma upp nu.











Sen igår var det ju au pair möte. Galem hämtade upp mig åsså for vi och skulle måla nå tallrik. Var nå Pottery grej. Jag gjorde i alla fall lite rosor och blad och grejer och sen skrev jag Framor på den, så det ska bli ett litet fika-fat åt min söta farmor. Jag känner nu att det börjar bli dags att dra fram ljusen jag köpte för typ hundra år sen nu och måla med flickorna, kan bli en bra julklapp till mamma för dom. Förstår ni att det är 32 dagar kvar till jul, det är ingenting ju. Förstå också att jag längtar hem till farmors soffa och Kalle Anka, men får försöka med nå nostalgi här, dom kanske visar Kalle Anka på webb TV?! Gå upp klockan nio på morgonen bara för att kolla, lätt värt! Göra julfrukost med pepparkakor och glögg och bara njuta. Får tar reda på det!

Den här veckan är det Thanksgiving i alla fall, kort vecka för mig, ännu kortare för barnen, fet middag på torsdag och sen på fredag ska jag åka iväg och resa. Blir Baltimore, DC, Philly och NYC. Ska bli himla roligt ska ni veta! Men nu ska jag ladda innan ungarna kommer hem så jag överlever dager. Ikväll ryktas det om kareoke, men det får vi se vad som händer. Ha de bra tills vidare!

"I tell u what.. not even gonna go there.."

Boston och Harry

Sitter och och väntar på att bussen ska komma så jag kan promenera ner till den för att åka in till Boston och möta upp Borg. Får se vad det blir för nå i Boston, men jag känner mig sugen på shopping. Åkte ju med Christin igår och hittade mig två super mysiga halduskar, den ena har som fickor i ändarna så man kan sätta i sina frusna händer, vilken fantastisk uppfinnig! Sen hittade jag mig även ett par nya klackar på forever 21, gud va snygga dom var, kunde inte låta bli.. sen även ett par tofflor, köpte ett par på target i förra veckan men dom här var som så himla fina, får fixa bilder senare, hinner inte nu. Sen ikväll blir det att åka tillbaka hit och gå på bio och se Harry Potter, sjukt taggad för den filmen, MYS! Känner ändå fortfarande lite agg mot världen för att Harry var på duken i Sverige innan den kom hit, hur fel känns inte det? Men det ska bli kul med en hel dag med Borgen, tjoho!

"Silent treatment.."

Hårda tider

Ja, dom flesta vet redan att jag krockade igen med värdfamiljens bil.. dessutom den en dag gamla, alltså en helt ny bil, årsmodell 2011.. hur tror ni man känner sig? Har haft världens samtal med värdföräldrarna att man måste vara försiktig och att bilen var svindyr och att det kommer bli SVINdyrt att fixa den om något händer, klart som fan att man tar och krockar den första dagen man kör den, helt jävla fantastiskt. Sen ska jag säga er att det är inte kul, inte nånstans, så skratta inte när ni läser detta. Mitt liv är verkligen inte på topp just nu, för tillfället är det förjävligt dåligt..

Hur som helst, ungarna var lediga från skolan idag så blev en heldag med kidsen då. For till lekparken med flickorna, gud så skönt det var! Vädret var helt underbart och vi åkte rushkana och gungade, lekte kurragömma jaga och hade det hemskt roligt. Sen blev inomhus aktiviteterna lite Jenga och bygga med klossarna, sen även lite alfapet och allmänt bus. Ska säga er att här är prästens lilla kråka fruktansvärt populär, fy fasen vad dom tycker det är kul. Nog för att dom tycker allt är roligt som jag säger på svenska.. är ju som ett helt annat språk för dom!.. öh? HA!

Sitter i alla fall nu och väntar på att Christin ska komma och hämta upp mig. Ska försöka ta oss till ett mall, vill ut och långt bort känner jag. Ska bli skönt, kanske tröstköper något.. nog för att jag bör spara alla pengar jag kan få och sen ge tillbaka dom, fan asså. Men vi hörs kanske imorn, troligtvis. Ska in till Boston och sen blir de Harry Potter på kvällen, nice! Kan även bli att boka hotell för CA resan, vi måste ju ha nånstans att bo också. Men gonatt på er allihopa så tar vi en ny vecka sen efter helgen, andas.

"She needs to understand!"

10 December

Nej, idag är det inte 10 december. Men den 10 december är dagen innan jag åker till Californien, det är dagen då det är julbord på IKEA, och det är även den dagen jag måste ha bestämt hemresedatum, gör jag det efter, blir det jobbigt. Förstår ni att det är typ tre och en halv vecka kvar till 10 december? Hur ska jag ha hunnit planera in min Miami resa och min hemresa innan 10 december, det kommer liksom inte hända? Men det måste hända, så mina nära och kära, både hemma och i USA, bara hojta om ni vill åka till Miami där tredje veckan i mars, allt och alla är välkomna!

Jag är så sjukt sugen på nånting, typ glass, helt galet vad gott det hade varit! Men det får vi ta en annan dag. Denna dag har varit si sådär, tvättat och lagt pussel, pratat med både syster och mor, helt vanlig ledig förmiddag. Sen hämta jag ungarna, två for på playdates och den andra la jag pussel med. Sen efter middan blev det charader och jenga, helt okej. Ska säga er att TV:n har inte gått på EN enda gång idag för flickorna, pojken nötte xbox så de floppa ju, men inge TV i alla fall. Då får man väl säga att man lyckats ganska bra? Sen ska ni få veta att jag har fått äta fiskbullar till middag, galet gott det var! "Det kn**** i mun!" Hemska Jenny, men det var galet gott med normal mat. Nog för att det kanske räknas som bebis mat hemma, men jag skulle kunna leva på det resten av mitt liv!

Men nu är jag väldigt trött, så ska ta mig i säng och se på lite TV innan jag somnar. Men vi hörs imorn, blir halvdag för ungarna så jag får kämpa extra, plus att jag ska jobba sent för mor, far och pojke ska på celtics och jag får sitta barnvakt till flickorna. Får bli popcorn och en grym film efter middan och sen rakt i säng. Just ja, dom har ju köpt en ny bil.. ny bil som jag kommer köra, panik. Dock kommer jag inte få låna den lika som förr, tydligen är den väldigt eftertraktad och finns X antal personer som skulle kunna få för sig att sno den. Men vad gör man? Hur som helst, sak samma, nu sängen, gonatt!

"But I really wanna do that one!"

Nu får det gärna bli jul

Precis suttit och lagt pussel, ätit Annas pepparkakor och druckit julmust, kan man känna mer att julen snart är här? Åkte till Target idag och köpte mig ett pussel, och lite annat. Bland annat en ny nessesär (?) för min gamla gick sönder där nån gång under au pair skolan i NY om jag inte missminner mig. Sen köpte jag rediga tofflor, kanske mina ljusa sockar slipper bli svarta. Sen även en whiteboard som ska fungera almernacka, mycket bra att ha en hel månad uppritad framför sig. Jag gillar bilder, då ser man precis vad det gär man tittar på, om ni fattar vad jag menar? Inte hänt så mycket speciellt idag än detta, spännande uh?

Sen har jag ju glömt att berätta, jag har sett en livslevande uggla!! Inte på zoo.. nej.. utan i ett träd utanför ungarnas skola. Set var asballt ju, jag har inte ens sett en uggla på zoo, så att se en VILD uggla var ju helt grymt. Ganska säker på att det var en sånhär liten en.. fast den var ganska stor.



Nu ska jag rulla ihop mig under lakanen och så tar vi kvällen. Är sjukt trött, verkar vara ett heltids jobb nu för tiden, suck. Men imorn blir det gymmet, så kanske man får lite ny energi, svetta ut lite skit och få in lite nytt.. emh? Men vi hörs imorn mina vänner!

"No, u can't do that without me, no!"


Men de är ju säkert normalt?

Bara jag som kan sova i 10 timmar på en natt och sen lyckas somna igen halv 3 på eftermiddan och sova i ytterligare 3 timmar och sen samtidigt vara helt golvad för man är så trött? Ligger på lur att Jenny inte varit helt frisk idag. Jag och Paula tog nämligen en promenad till banken för vi var tvugna fixa så jag hade pengar på kontot för båda flygbiljetterna. Jag hade mjukisar, ett linne, en hoodtröja och min skidjacka på mig.. jag trodde jag skulle flyta bort, även efter jag hade tagit av mig jackan och öppnat tröjan. Medan hade Paula mössa, halsduk, kappa och hela kalaset, hon var inte alls varm.. liksom vad hände där? Så ja, nu ska jag försöka få mig nå middags aktigt och sen ska jag väl lägga mig igen. Är ju Harry Potter maraton så kan ju ligga och kika på det innan jag somnar. En väldigt trevlig söndag må jag säga!

Gårdagen var i alla fall himla trevlig. Tog mig till Malin där x antal personer redan stod och lagade tacosen som inte blev dom den skulle. Det hade visst glömts att köpa kryddmix men hjälte gucca Malin hade ju stenkoll, så hon kryddade med egna kryddor så det blev galet gott. Tror det där var min första tacomiddag sen jag lämnade Sverige, helt utsökt! Så tack för den kvällen flickor!


Gucca malin



Sen nämnde jag ju kanske inte helt och hållet. NU är CA biljetterna bokade, helt sjukt vad det känns overkligt!! Tänk att för ett år sen satt jag hemma och hade precis börjat med pappersarbetet för den här resan, vem hade trott att jag skulle ha köpt flygbiljetter till Sanfran, LA och Las Vegas nu?! Ne nu taggar vi och sen blir det en GRYM semester!

"Hur gick detta till?"

Gårdagen

Hade en strålane dag igår! Efter jag släppt av ungarna på skolan så for jag och hämtade upp Borg för att styra bilen mot IKEA. Vi myste runt bland julsakerna och åt lite golunch, sen våldtog vi mathandeln och köpte allt vad man kan behöva för julen. Sen tog vi oss in på en julaffär och vet ni vad vi hittade där? Jo, CHOKLADKALENDER!! Snacka om att julen är helt räddad nu! Sen var det även min pojkes födelsedag igår, nu har han blivit 11 år, hurra.. Han var i alla fall nöjd med sina presenter (jag köpte dock inget åt honom, tar alla ungar till jul istället). Sen blev det middag på resturang och där fick även jag följa med, tackar så hemskt mycket!





Sen började jag på ett pussel i förrgår. Märkte att alla bitar inte var där, men körde på i alla fall. Sen fortsatte jag igår som nån annan galning och när det var typ 20 bitar kvar och pusslet bara var halvfärdigt så blev jag less. Men fick ihop en hel del bra och är astaggad för att köpa ett pussel och lägga det här på golvet i mitt rum. Ska fasen köpa ett typ 1000 bitars så får vi hoppas att  det blir klart innan jag ska hem. Men pussel är faktiskt sjukt kul, så det är en plan jag ska sätta i verket!

Ikväll blir det att åka till Malin för middag. Fram tills dess vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, kanske se en film? Ska leta upp en sådan nu. Vi hörs kanske senare ikväll!

"I wanna go home.."


Veterans day

Idag ska vi då minnas alla soldater som stupat eller vad det nu var. Har inte så stor koll annat än att ungarna var ledig från skolan så det blev ett 10 timmars arbetspass idag. Morgonen var ganska seg, lät dom ta sin tid och sen efter lunch for vi och bowlade. Såndär annorlunda bowling som jag gjorde i helgen, och den här gången fick jag med mig kameran! Efter det åkte vi hem och det hände inte så mycket, var ute en stund i finvädret och sen var det dags för middag. Sitter nu här och syndar, öppnade ahlgrens bil påse och äter lite annat onyttigt. Kände att jag behövde det, psyket har var lite ostabilt idag. Men det får man också!





Sen är det ju jul snart.. så jag har börjat önska mig lite klappar. Pengar står ju tyvärr högst upp på listan, tycker egentligen inte om att önska mig pengar, men vad gör man? Sen har jag kollat runt på Style By Tyra.. Linnea, här kommer önskelistan! Helt okej pris också va?! Kanske inte, men det var mycket fint i alla fall. Nu kommer ju bara min syster kolla upp dessa och så kommer hon köpa dom åt sig själv.. jodu syster, jag känner nog dig!



Kollar på Harry Potter också, första filmen. Har varit jätte mycket scener som jag aldrig sett, måste vara nå oklippt film dom visar. Fast man fattar ju varför en del av dom blev bortklippta, riktiga B scener. Men några har varit ganska bra så dom tyckte man ju att dom skulle ha haft kvar. Åh, nu har dom kommit till jul delen. Snöar as mycket och helt juligt och fint. Fy fan vad jag saknar SNÖ! Snacka vad man underskattat Sverige och Luleå. Så länge jag inte flyttar nånstans som har 30+ året runt och har råd att åka hem varje jul så kommer jag stanna i norrland.. eller i alla fall bo nånstans där det finns riktig snö. Jag ska förövrigt sno bilen imorn och åka med Borg på IKEA, känns som att vi behöver det. Har skrivit inköpslista så nu blir det seriös svensk handling. Sjukt pepp man kan vara för några timmar på IKEA, helt galet, men så värt! Nu ska jag göra mig redo för sängen för det blir upp i ottan imorn och sen blir de full rulle hela dagen. Blir även dags för att boka flygbiljetter imorn, wihuu!!


Lite nya smycken

"Why didn't thet name him DICKerson?"

Hade kul igår i alla fall

Jag har haft en väldigt tråkig dag, har gjort saker hela tiden, men särkligt mycket action har det ändå inte varit. For till gymmet imorse efter jag släppt av ungarna. Sen när jag kom hem blev det dusch och hjälpa min värdmamma att städa ur massa lakan och sen även ungarnas rum och allt vad hör där till. Sen var det dags för lunch och efter det hämta ungarna. Spelat lite spel, fia med knuff (fett sur jag blev när ungen tog och knuffa ut mig.. men det kan man ju inte visa..) Sen blev det att försöka gå ut, dom var helt på men när vi väl skulle ut då så blev det tvärnit. Hann väl vara ute i kanske 15 minuter, om ens det. Sen blev det att spela Jenga och så var det dags för middag och nu har jag slutat. Längsta arbetsdagen på veckan och det hände absolut ingenting? Men som sagt, hade i alla fall kul igår när jag fick se folket igen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa på med en film och försöka sova bort min lilla förkylning. Fick nå medecin från min värdmamma som ska förkorta förkylningen, den smakade bajs ska jag säga er. Men hellre äter jag den än att vara sjuk när jag åker till CA. Ska boka nu i helgen, så JÄVLA taggad!!!! Och nej, jag åker inte ensam, wihuu! Men nu blir det vila, gonatt med er alla!

"But she's enoying me!"

Inte riktigt alla hästar hemma

Har ganska nyss slutat och sitter mest och andas. Ska iväg till Starbucks på ett tag. Typ 100 år sen jag var där sist, ska bli trevligt att se alla igen samlade. Wihuu!

Nu ska jag ju berätta om min morgon. Lämpar av ungarna och sen åker jag hem igen för att fixa tvätt med mera för städarna ska komma. Märk nu väl att jag lämnar dörren öppen så att städerskan ska komma in eftersom jag vet att dom inte kan komma in annars. Åker till gymmet och påväg till gymmet får jag ett samtal av min värdmamma som säger att städerskan är utelåst. Jävligt konstigt säger jag då eftersom jag inte låste dörren. Hon ringer tillbaka och jag travar in och börjar träna. Efter sådär 10 minuter på rullbandet ringer min värdmamma igen och säger att städerskan ännu inte lyckats ta sig in.. asså själve fan då?! Så jag får helt enkelt åka hem och släppa in henne. Kommer he, går fram till dörren, tar i dörrknoppen, vrider om och öppnar dörren.. det tog mig 2 SEKUNDER! Vet inte vad som var problemet riktigt, men träningen var ju körd i alla fall så jag stannade hemma och tog tag i tvätten istället.

Tror jag ska ta och åka iväg redan nu, åka på CVS och se om jag kan hitta nå spännande. Men vi hörs imorgon, nu ska jag få ha roligt en kväll mitt i veckan, wihuu!

"I have better things to do than that.."


Kan ju vara för att klockan är 20:30

Sitter här och är så sjukt trött så jag funderar på om jag kommer somna sittandes. Klockan är ju bara halv åtta?! Sen kom jag på att klockan var ju visst halv nio samma tid för två dagar sen. Jag har inte riktigt ställt om min egen klocka utan är fortfarande kvar på sommartid. Men de löser vi, får väl sova tidigt ikväll om inte annat.

I övrigt har det inte hänt något speciellt roligt efter mitt förra inlägg. Ungarna var väldigt lugna idag så allt gick som på räls. Enda nu är att jag fryser som en liten råtta och funderar på pyjamas och hoodtröja. Låter som en sjukt bra ide tycker jag! Förbannat, det går rysningar genom hela kroppen för det är så satans kallt! Jag ska tala om för er att denna vinter kommer jag INTE att uppskatta. Är så himla lycklig att det kommer vara fetaste vintern när jag kommer hem! Helt sjukt, första gången man längtar efter snö bara för att man vill ha det. Men ärligt, jag förstår inte hur man kan leva under dessa väderförhållande år ut och år in, eller vinter ut och vinter in. Jag tycker att ska det vara så ska det vara antingen eller, inte nå mittemellan pissväder. Så det så!

Ska gå ner och se om jag kan hitta mig nått gott för magen, inte hunnit få i mig nån middag än och känns som att det kan vara dags nu. Vi hörs imorn mina nära och kära!

"Cut it out!"

Större än Sverige?

Nu ska ni få höra att jag lärt mig något nytt, och helt på egen hand. Ni ska veta att jag har ju som alltid trott att Sverige är världens minsta land, jämfört med typ allt, men där hade vi fel! Jag var stensäker på att Sverige var mindre till yta än Tyskland, så även min mor. Men när jag kikade på en karta såg jag att Sverige är fan ett big ass country! Vi ligger femma på europa listan, inte illa säger jag då!



Helgen var riktigt rolig. Var på staden med Jess och några andra tyska flickor, shoppade fast jag inte borde, men myskläder är alltid ok nu när det har blivit så jäkla kallt. Sen mötte jag upp Galem för att åka till bowlinghallen. Det här var också den mest intressanta bowlingen jag varit på. Kloten var stora (såg mer eller mindre ut som) kulstötnings kulor. Sen var käglorna mer som pinnar och för att få ett nytt spel var man tvungen trycka på en knapp och poängen fördes med penna och papper. Skulle nästan kunna säga att det var roligare än vanlig bowling, men det blev ju verkligen mer som en sport för det var ett litet helvete att få ner käglorna, strike var som sagt inte så vanligt. Efter detta blev det party party och sen sova på ett golv.

Söndagen blev inte som planerad. Skulle ha åkt och tränat på lucia sånger, men tyvärr så var transporten lite dålig så jag och Borg tog oss aldrig dit. Får försöka lösa det till nästa repetition. Så jag och Borg tog och gick på bio. Köpte mat och var lodiga och satt ute i bio korridoren och käkade för vi tog fel på tiden en timma så filmen hade ju inte alls börjat. (ställde om till vintertid i helgen!) Men det var gott och sen tog vi oss in på Saw 3D, den var sjukt blodig. Jag kommer fan inte ihåg att dom andra Saw filmerna var så blodiga? Men den var helt okej och som vanligt verkar inte leken ha tagit slut. Sen gick vi och köpte smink på CVS, denna affär kommer jag sakna när jag kommer hem! Sen säger jag ju att de jag köpte var ju fan mörkt som en bronzer på mig Borg, måste ha fått fel färg eller så har jag blivit ett spöke över natten? Men går nog att använda till sommaren, så ingen skada skedd. Sen blev det tåg hem och fort som tusan i säng, skönt!

Nu ska jag lägga mig under lakanen en stund för det är så förbannat kallt så jag har gåshud. Får se om det händer nå intressant idag så återkommer jag ikväll.

"u know what, it was 3 am, but now it's 2 am, one more hour to PARTY!!!"

Var så trött

Överlevde gårdagens arbete, men när klockan blev nära 23 och alla ungar inte var i säng än, då var jag redigt trött och ville bara gå och sova! Strax efter 23 var i alla fall misson completed, så då fick jag också sova. Skriver här nu jätte fort för ska iväg med bussen snart. Ska in till Boston med Jess och möta upp lite folk, sen ska Irgealem komma in och då åker vi på bowling och sen vidare på fest, kan det bli en bättre lördag?! Ska bara lägga upp dagens outfit så att säga, ursäktar att jag ser ut som en zombie, men orkade inte ta om, ha! Vi hörs imorn!



"Party on, babe!"

Vilken jävla natt

Förbannat, jag trodde att nu blir det en total sömnlös natt. Stängde av datorn och var i säng vid nio igår, såg lite på TV och sen nattade jag väl kanske halv elva. Efter en timme sådär så får brandalarmet för dig att få slut batterier, direkt utanför min dörr. Jag har aldrig hört ett så högt pip förr i hela mitt liv, snacka att jag kommer vakna om en riktigt brand går igång. Hur som helst så måste jag ju ta död på den djäveln annars kommer jag ju aldrig kunna somna. Går ut och öppnar upp den som ser likadan ut som den i köket, men där var det inga batterier alls, tänkte va fan? Men då satt det en bredvid, så öppnar den och tar ut batteriet. Då ska ni veta att ALLA brandlarm i hela huset sätter igång att pipa, hör min värdmamma säga "oh no.." och så ringer telefonen. Då har jag ju tydligen satt igång hela deras brandsystem som är kopplat till brandkåren så det var dom som ringde och fråga om det verkligen brann, OOPS!! Försöker i alla fall lösa problemet med att sätta tillbaka larmet, men inget funkar och vi hade inga nya batterier och klockan var halv tolv så ingenstans att köpa nya. Jag fick i alla fall fly ner i gästrummet, hörde dock ändå när det pep men var bättre än att ha det mitt utanför rummet. Sen på morgonen så berättar min värdmamma att tydligen satt det en till grej nere vid golvet och att det var den som tjöt igår.. men den andra grejen var visst också död så var ju sak samma. Men hade en väldigt intressant natt och känner mig faktiskt riktigt pigg idag, av någon anledning? Jag håller på att tvätta ungarnas kläder och jag har till och med städa mitt rum, dammsugit och dammtorkat, de ni! Nu ska jag ner och fortsätta med tvätten och få i mig nå lunch aktigt.

"Inget bra citat än så länge.."

Aldrig sett snö

Små tittar på AFV av någon anledning.. så var det en 40 år gammal man som ALDRIG sett snö i hela sitt liv. Snacka om att vara helt bakom, jag menar, han bor ju i Amerika, han har ju som tillgång till det typ några timmar norrut. Nåja, alla har inte haft den turen.

Jag vill ha en ny mobil, och har kikat på en hel del och hittat dessa två som jag suktar efter för tillfället. Kommer väl komma någon nyare coolare innan jag hunnit mig hem, men kände att dessa två veckar har det jag behöver och vara inom en resonlig prisklass. Vad tycker vi?


Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson U8i Vivaz Pro

Jag tror att det är nå fel på mig, jag är helt slut i hela kroppen och huvudet vill bara explodera. Jag sov 12 timmar i natt, helt död var jag. Men problemet är att jag är fortfarande död, någonting suger musten ur mig, vet väl vad det är, men redigt, börjar tära ordentligt. Men suck it up, visa sig stark! Snart blir det semester och det ska bli himla kul, och skönt! Fick även nu veta att jag har ledigt thanksgiving helgen så då blir det att åka till Philly, Baltimore, DC och NYC, hur bra kommer inte det bli?! Illa bara att alla resor kommer på samma gång, blir mycket pengar från sverige som måste lånas, ajaj! Men sak samma, hellre att det hände nu än att jag inte gjort det sen i mars när jag måste åka hem och det är försent. Så det så!

Men ska lägga ner nu, mitt liv har börjat gå på reverse.. så gonatt så hörs vi imorn!

"What the Fuck!"


Vi välkomnar julen med öppna armar

Nu vill jag bara att alla julsaker ska komma upp, tomtar och ljus, granar och julstjärnor i fönstren. Det kommer bli så mysigt och jag hoppas verkligen att julen är lika maffig här som dom visar på TV, det skulle vara riktigt grymt att få uppleva! Men undrar hur det kommer kännas att få ha klappöppning en hel dag senare än vanligt.. mysko. Men kommer bli nice, sen är det bara två månader och sen åker jag hem!

Var nyss på Jordans med pappan och ungarna, käkade glass, mums! Hade middag med ungarna, till och med bra middag, chicken tikka, men jag är hungrig igen. Vad gör man? Man dricker vatten! Men det var trevligt, hade en hyffsat bra dag också. Ungarna var borta på playdates samt hade playdates, så var helt okej. Imorn får jag sovmorgon och även på fredag, hur ljuvligt är inte det?! Med tanke på att jag sovit så himla illa väldigt länge nu, har dom inte sovit utan drömt sjukt konstiga och oroliga drömmar. Jag har trott att jag varit vaken, mins att jag drömde att mina byxor gick sönder, fick fetaste revan i benet, fick helt ärligt för mig att det faktiskt hade hänt. Så nu ska det bli skönt att slippa ställa klockan på före 12, hehe, och bara blunda och låta sig vakna av sig själv.

Nu ska jag krypa under lakanen, klockan 20:00 på kvällen, men ska VERKLIGEN sova nu, eller om en timme kanske, men förbannat vad skönt det ska bli. Just ja, ska bara säga detta också. Satt i baksätet med flickorna när vi åkte för att köpa glass, så får jag sitta i mitten för bältet funkar inte där, så säger jag "rather me then u, right?" Åsså säger lilltjejen, helt jävla seriös, "yeaah.." Tack för den du! Ha, men hon var söt ändå. Såja, nu ska jag lägga mig, gonatt för ikväll!

"They're not comming, oh noooo!"

Då var det vinter

Uppstigning och fryser inte så värst, tänkte att jäklar nu får vi varmare väder. Bara det att nu har jag ju listat ut värmen funkar i mitt rum. Får ihop ungarna och går ut.. bilen är helt täckt av frost och det ångar från munnen. Dum som jag är tog jag ju ingen jacka på mig för jag skulle ju ändå hem sen igen, men fy fasen vad kallt det var! Men då är väl vintern äntligen här nu då, helt officiellt, det är november och första frosten är här. Om jag varit hemma hade man sagt att första snön är här, men det kommer nog dröja ett tag.



Sitter här med en kopp varm choklad och ser på förhäxad. Ska lägga mig i sängen och mysa resten av dagen tills jag ska hämta ungarna. Som jag sa igår är jag helt slut och vaknade faktiskt imorse med lite raspig hals, så nu ska vi kurera. Bokade dock in ett spinningpass imorn igen bara för att få mig att faktiskt gå till gymmet och göra nå, noll diciplin just nu. Men vi hörs senare idag!

"I was awake all the time.."

ge mig pengar..

Det är sjukt svårt att spara pengar, och inte för att jag shoppar loss varje helg, utan för att man ÄTER ute varje helg och åker runt med gud vet vad för färdmedel. Men men, om någon känner för att skänka sådär kanske 5000 spänn för att jag ska få shoppa lite goa höstkläder, var så snäll! hittade i alla fall lite goa saker jag hemskt gärna vill ha.



Sen ska jag berätta för er vad som hände med TVn för en stund sen. Helt plötsligt blir den svart och en text kommer upp på rutan. En röst börjar prata och säger att det är nån jävla Emergency test, asså va?! Sen tog det ett tag innan den börja funka igen, men asså jag undrar ju bara? Om Tvn lägger ner, måste man utrymma huset då som att nån jäkla brand har gått lös eller? Ne, snacka om amerika i ett nötskal, HA!

"I'm NOT doing this anymore!!"

Längtar hem till jul


härliga stugan


Skaffat en liten spis i stugan, myyys!

Jag har börjat inse nu att det här blir min första jul som jag INTE kommer ha hemma hos farmor. Det kommer inte finnas snö som går upp till knäna, eller högre. Jag kommer inte att få sitta i farmors soffa med filtar och nystickade sockar på fötterna och kolla på Kalle Anka. Jag längtar inte direkt hem, eller jag saknar hemma. Men tror att jul kommer bli en jobbig tid när jag vet vad min familj gör hemma utan mig. Men bara kämpa, är lite drygt fyra månader kvar nu, får hitta på mycket kul därimellan så tiden går fort!



Nu ska jag iväg till gymmet och gå på spinning som jag egentligen inte vill, ska ta en slö vecka i veckan, jag är så trött, måste samla kraft. Känns att det bara är några få veckor kvar till semester, är helt utpumpad. Men vi hörs, senare!

"I don't want to"

Iskallt!

Det var så nära nollgradigt imorse så det var nog också det. Så fruktansvärt kallt att man höll på att dö och enligt biltermometern var det 34 farenheit, och det är nog nära för mig att säga att det är nollgradigt, burr! Var hemma med vård av sjukt barn idag också. Inte så himla spännande, lät henne se på TV och det var ungefär det roliga hon hade. En helt okej måndag om jag får säga det själv.

Helgen däremot mina vänner, ojoj! Så fort jag var klar på fredag kväll tog jag ju tåget in till Boston och till Borg. Gjorde oss iordning och drog oss sedan iväg mot hotellet där festen skulle vara. Hade lite problem att ta oss så det blev en 5 dollars taxi, snacka om att ha platsen mitt framför näsan och ändå inte hitta. Hur som helst, vi kom det och det var så sjukt mycket folk så jag vet inte vad. Men på något sätt tog vi oss längst fram i kön och då var jag så jävla pissnödig att jag nästan grät. Frågade vakterna (den kvinliga vakten verkligen led med mig) om dom kunde helt seriöst gå med mig in och ta med mig ut sen igen, men det gick ju inte för surchefen deras sa nej. Så där var vi, så jävla nära, men det var panik, så vi gick. Men så kom vi ju på, att det är ju fan ett hotell, måste ju finnas en toa i lobbyn för allmänheten eller gästerna. Så vi travade in andra vägen där vi även träffade på Jonas, mycket trevligt. Sen visade det sig att toan var som innan för festen.. men de verkade inte vara någon som kolla så vi gick bara in.. DEN NI! Alltså köade vi i gud vet vad, en timma (?) helt i onödan när grindarna bara stog helt öppna andra vägen. Hade i alla fall en grymt kul kväll och vi tog oss i säng klockan 3, prefekt!





Lördag blev det tidig uppstigning vilket inte gillades från min sida, men vad gör man? Tog oss in till Boston där jag sa hejdå till Borg i tunnelbanan när hon skulle till skola. Nu ska ni få höra det grisigaste.. när vi står där går en gubbe förbi längs spåret, inte så mycket med det. Så går han bakom en mur och så låter det som att han typ häller vatten på marken.. bara det att det inte var vatten. Borg kollar runt hörnet och försöker verkligen förstå vad fan det var. Så ser vi hur han vänder sig ut mot spåret och världens jävla fontän med kräk far i värsta bågen!!! Det var helt sjukt, aldrig sett nå liknande! Detta lyckas han ju göra då fyra gånger i rad, yuck! (Kul att jag ger värsta detaljerna.. vill ni veta färgen också?! Ne, nu lägger jag av, men äckligt var det!) När vi skådat detta lämnar jag Borg i tunnelbande systemet åt sitt öde och går till Starbucks för frulle, klockan är ju trotsallt bara 8:30 en lördag morgon. Sitter där en timme tills affärerna öppna, tar mig till H&M för att köpa vantar, så jävla kallt. Sen bär det av mot tåget, men inte hem, utan till Salem. Nämligen där det var den där galna häxgrejset mellan sent 1600-tal och tidigt 1700-tal. Planen var att åka själv men blev att några vänner dök upp i alla fall. Hannah och Linda kom en sväng och skulle gå på en tur, jag hann inte köpa biljett men haka på ändå, oops, den va gratis! Sen kom Irgealem och gjorde mig sällskap, ny tjej som ökat vår au pair grupp här i Reading till inte bara en svensk (jag) utan till två, underbart! Gick på häxmuseum och kollade på fängelsehålorna där dom höll alla anklagade fångna. Vi kikade på gravar och hade allmänt trevligt.


Strumpbyxor och vantar, check!


par nummer 22


Myssockar, även i svart och grå





Efter allt detta och hundra olika omplaneringar så skulle Christin och Gladys hämta upp mig i Salem. Jag är fortfarande less för att jag inte fick duscha.. Hur som helst så åkte jag en hållplats med tåget så dom inte skulle behöva gorma i trängseln in till Salem. Väl i bilen tar jag väskan till kudde och sover hela vägen upp till New Hampshire tills jag hör Gladys säga, "oh my god, what is this, where are we?! We're gonna get killed tonight!!" Eftersom mina söta vänner tror att jag sover sätter jag mig upp jävligt sakta och smyger mig fram och greppar Gladys arm.. jag höll på att dö! Gldys hoppa till men Christin skrek rakt ut och hoppa typ två meter, herre jävlar vad kul! Vi tog oss fram till huset (verkligen mitt ute i ingenstans) Hör massa hundar skälla och yla, typ asläskigt. Huset vi ska in i är ett sunkigt timrat hus som man verkligen undra om det var folk i.. musikpå högsta volym så troligen, men ändå. Öppnar dörren och så var festen igång igen. Hade himlarns trevligt och träffade massor med nya trevliga människor. Och tydligen så ska jag bete mig som en amerikan nu.. say what?! Jag vet inte, tycker jag alltid varit mig själv här, but who knows, man blir väl som man umgås? Denna kväll blev det sängen så tidigt som (eller sent) klockan 5. Vaknar efter en timme kanske och hör hundar yla som galningar, så sjukt läskigt, men jävligt irriterande, jag sov ju! Klarade av att somna om en stund i alla fall och sen var det dags att vakna där vid 8 tiden igen. När vi går ut och får se allt i solljus så visar det sig vara en fet inhägnad som är större än huset med x antal Husky hundar, inte undra på att det lät som fan utifrån. Men dom var väldigt söta, lite högljdda bara. Visade sig att det även fanns några får. Sen måste jag ju också säga att när vi kom in i huset såg det helt ärligt ut som där dom sju små dvärgarna bor.. och då menar jag INNAN snövit kom dit. Det var disk travat på diskbänken, och det var även en tvättlina hängandes i köket med sockar på. Vet inte om det var lite äckligt eller mest charmigt, men hur som helst, det var kul, skrattade en god stund åt det!







Sen var väl det där min helg, söndag bestod av mycket sova och middag med familjen. Sen gick jag även ut med ungarna på trick or treat, säger bara hjälp vad mycket godis, vilket vansinne. Men dom hade då himla kul medan dom gick och knacka dörr. Så hur ska jag betygsätta en Amerikansk Halloween då? Jag tror det blir 4,5 getingar av 5.. jag fick inte nån skräckfilma denna Halloween. Utan en riktig skräckis så är det något som saknas, men kanske man kan fixa till nästa helg eller så.. nån som vill krypa under lakanen och bakom kuddar med mig till helgen? (lät ju himla trevligt tyckte jag! HA!)



"I think there is an angel and a dick in our bed.."

RSS 2.0