Fy fan va bra!

Åh vilken bra dag detta blev. Höll på att mörda syster på gymmet för jag var så irriterad, men fy fan denna dag är så bra! Åkte hem till syster i alla fall och hjälpte henne med tvätten lite. Sen lagade jag mat, tacos, som man njöööt av. Efter detta utsökta måltid blev det Helex som vanligt där vi körde ben. Vi sket i att liksom värma upp, dålig ide, försök inte träna ben innan ni joggat igång lite, dom dör. Jag fick sådan syra och kramp att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ville sätta mig i ett hörn och tjura ett tag, men jag tog mig samman och körde på så gott jag kunde. Men nåde ont gjorde det. Sen kände jag att jag ville skämma bort mig så när jag släppt av syster hos en kompis åkte jag och solade. Perfekt plåster på mina ömma ben, underbart skönt var det.

Så nu sitter jag här och har mycket tråkigt. Helt ensam en fredag kväll.. what to do? Men får se vad man hittar på. Troligen drar jag väl igång en film eller nå, kanske något maraton. Alla möjligheter finns!


Systers balkong idag, SKÖNT!

xoxo

Bisam och män i mitt fönster

Vaknade äckligt tidigt imorse för att köra mor till jobbet. När vi kommer dit kollar morsan under en bil och frågar vad tusan är det under bilden? Jag trodde det var en liten kotte först, igelkott alltså. Men hon gick ut och kollade och säger att hon vet inte vad det är men nån kotte är det då inte. Jag gick ut och kollade också och svansen sa allt, det var en bisam råtta. Fy fan vilket äckligt djur! Eller det enda som va äckligt var svansen, helt naken och hård såg den ut, vilken den troligtvis också var. Annars såg den ut lite som en bäver i ansiktet. Morgonens happening!

Sen nyss låg jag i soffan och kollade lite TV efter jag ätit lunch. Går ut i köket och ser i ögonvrån att någon står, inte bara utanför, utan I köksfönstret. Ni som bor eller vet hur det ser ut på kallkällan vet att det är inte så lätt att stå i nått fönster här, även fast man bor på nedrevåningen. Han stod alltså på en stege. Detta låter ju jätte hemskt nu, värsta fönstertittaren. Men bokstavligt talat så var det just det han var. Han kollade på fönstrerna för dom ska tydligen bytas. Har något svagt minne på det. Stod en tjej nere på gatan och antecknade på ett papper. Så antingen är det byte av fönster eller ett väldigt fräckt planerat inbrott dom sysslade med. Sen säger jag ju bara tacka att man inte var naken! Vet inte hur mycket man ser utifrån när persiennerna är nere, men ändå, hade ju kunat hållt på med vad som helst där inne. Och med tanke på att jag hörde dom så hade som säkert kunnat höra mig.. akward!

Men nu ska jag ta min väska och åka till syster. Ska bli att göra henne sällskap åsså blir det tacos mys till middag och sen lika fort bränna bort det på Helex, wihuu!

xoxo

Våt i håret

Nyduschad och redo för sängen. Men först ett inlägg. Sov som en stock och vakna inte förrän syster ringer och säger att nu måste ja vakna för jag ska hämta henne på en timma typ. Skulle till Storheden och köpa utemöbler till balkisen. Jag tog mig upp och sen traskade jag iväg till morsan som hade bilen på jobbet. Påvägen dit blev det så sjukt varmt så jag gick till slut i bara linne, solen brände järnet i ryggen! När jag väl kom dit också så ser jag inte bilen, tänkte att nu fan har hon lämnat den hemma för jag sa att jag skulle ha den. Men nejdå, den stod där, puh! Så åkte jag iväg till Porsön i tron om att syster var på skolan.. men det var hon ju inte. Så fick räsa till stan och hämta henne på jobbet och sen ut på Storheden. Blev fyra stolar och ett bord, finemang! Styrde motorn hem till henne där vi åt lite och sen blev det Helex, vanliga på schemat.

Så det där var min dag, inte alls så spännande. Men ska stänga ner denna sak snart och sen får jag väl roa mig med en bok eller liknande. Skepp å hoj!


Helex idag :)

xoxo

Work it baby, work it

Jag har sådan träningsvärk i rumpan från gårdagens aktivitet.. intervaller! Den är helt hård för musklerna är så spända, tänk om stjärten hade hållt sig så till vardags också? Men det blir väl bara att kuta på mer kanske de håller sig. Denna dag blev det mer helex och troligen väntar en grym träningsvärk i magen till imorn, och ryggen. Sinnes ska ni veta. Efter att syster började ta detta ännu mer seriöst än innan så har det helt plötsligt poppat upp fler muskler i kroppen. För det finns massa övningar för exempel armar nu för tiden, inte bara en eller två, utan det är ungefär sex eller fler. Så tro mig när jag säger att träningsvärken är sinnes! Men jag mår bra, ni mår bra, vi mår alla bra av det!



Känner att jag behöver ett jobb nu också. Mina dagar börjar kännas väldigt meningslösa. Antingen får det bli jobb eller 25 grader varmt så man åtminstonde kan sola! För jag har ju inga pengar att lägga på solarium, suck! Ge mig sol NU!

xoxo

Helgens koma

Försvann lite men varit mycket i helgen så inte riktigt hunnit! Men nu är jag tillbaka och ska krafsa ner helgen tänkte jag. Lördagen blev det att göra syster sällskap på helex, jag vaknade med halsont och ville inte utmana ödet. Sen gick vi och köpte go lunch och satte oss på KH trappen. Ska säga er att ni som satt i bara tisha.. det var inte SÅ varmt. Men det var skönt i alla fall. Sen kom Gojjan och fixade min trasiga nagel och vi pratade lite om söndan och om allt möjligt. Sen när hon gått hem får man panik meddelande på facebook, "Strumpaan, skit i att mysa så går vi ut ikv!!" Och klart det blev så! Lite förhak här, sen mellan hak i stan och sen dansade vi på Olivers heeela kvällen, helt sjukt kul var det! Sen blev det Max, as always och så hojjade vi hem, lysande kväll.

Söndagen mådde man som man förtjänade. Rätade dock på sig och när dagen närmare kväll blev det att fixa sig igen. Var nära på att stanna hemma, tog ett tag innan jag masade mig in i duschen och ryckte upp mig. Dock blev det helt nykert och jag agerade chaffis. Kan säga att det var fett värt! Var hemma hos Jenkan och sen blev det den där krogfesten igen, bananskal säger jag då också. Men vi tog oss in och vi orkade dansa till kl 2 sen gav vi upp. Då tänkte vi att Max hade suttit fint, kör till driven men icket det var ju stängt! Även i stan.. fattar inte hur dom tänkte där riktigt? Men det fick bli att åka hem då. Hade riktigt kul, trodde inte att krogen kunde bli så lyckad när man var nykter, men se så fel man hade!

Sen igår, måndag, åkte jag och syster till IKEA. Köpte mig en ny datastol, som jag än inte snickrat ihop, men ska, efter jag gått ut i finvädret. Var en sväng till farmor och fick äta grillat till middag, tror ni det var nå gott?! Sen åkte vi bara hem och kollade film, eller jag kollade film, syster var knäpp som vanligt och for på Helex som vilken annan dåre som helst. Ska dit ikväll, men blir nog inte 5 km på bandet och sen ben, blir nog något annat! Men nu ska jag ta mig ut på gården och soooola. Less på att städa, som en vis man sade, städa kan du göra sen!





xoxo

Glad påsk!

Kom hem för inte alls så länge sen från farmor och stugan. Hade det hemskt trevligt och av någon anledning går jämtön/strömsund på sömnpiller för man blir helt död när man kommer dit, känner verkligen lugnet. Var imorse jag tränade på Helex innan det bar iväg mot farmor för påskmat, och påskmat blev det! Jag var så mätt så både jag och syster däckade en timme i soffan. Hade lätt kunnat ligga där resten av dagen, men arbete väntade. Så vi tog oss upp och lyfte ut vinterdäcken som skulle in i garaget, ont som fan gjorde det i armen på mig, lagomt mör nu. Måste fått en riktig stukning, kan inte förklara det på annat sätt. Men det ska väl också gå över nån gång. Sen åkte vi då ut till stugan där vi drog ner värmen och nu allt vad fader ville att vi skulle göra. Sen satt vi utanför bastun en stund i solen och bara mådde gott. Skön dag! Ska se vad kvällen bjuder på, tjingaling!



xoxo

Skön dag

Denna dag har man agerat sjuksyrra åt päronen. Dom är så sjuka så dom orkar inte ens svara på tilltal. Tror aldrig jag sett dom såhär sjuka i hela mitt liv. Fick köra morsan till läkaren idag och sen blev det att åka med pappa när dom skulle byta däcken för att hjälpa till där. När allt detta var över så åkte jag in till stan. Var meningen att jag skulle möta Joss & co där vid lunch men det lagga ju som lite. Så jag kom mig in vi tre tiden och hann se folket ett bra tag ändå. Köpte mitt shampo och balsam som jag skulle och sen fick jag mig även sushi till middag, mor eller far skulle ju som inte laga något. Denna utsökta måltid avnjöts hos Cissi där resten av kvällen har spenderats. Vi har pratat om allt, spelat lite underbart roliga A till Ö och sen... tro det eller ej, men jag har sett lite på Big Brother. Har bara blivit mer övertygat om att detta program måste vara det mest meningslösa i denna värld. Hjärndöda är dom allihopa.

Hur som helst, där tog min dag slut ungefär och nu ska jag ha fest i sängen, alla andra verkar ju festa på krogen. Dock inte jag, det blir tidig uppstigning imorn för ett besök på Helex och sen påskmiddag hos farmor med syster. Kommer bli så mysigt, mor å far får ligga hemma själva och dö medan vi myser på med farmor dårå. Sen får man se vad kvällen bjuder på! Men nu ska jag krypa under täcket och ha min egna fest med John Blund, trevlig kille det där, HA! Men gonatt med er och kom ihåg.. det är ju faktiskt påsk!

xoxo


Hjääälp!

Ser ni texten på sidan där.. där det står att jag är i pittsburgh.. hur får jag bort den?! kommer inte ihåg hur eller var jag skrev in den?! hahah hjääääälp!

När är det min tur då?

Gottfolk gottfolk, hela huset ligger i feber och sönderhostade halsar.. ALLA utom jag. Så när är det nin tur dårå? Tror inte jag haft feber på, ärligt mins jag inte sist jag hade feber? Men det ska väl slå mig också, bara snälla efter helgen! Håller tummarna.

Varit annars en sjukt seg dag. Varit slö som bara den och dog två timmar i soffan. Började kolla film med mamma för jag hade tråkigt men jag somnade istället, oops! Men tog mig samman och for på träningen i alla fall. Vi var bara sex pers så lite halv segt sådär. Men gjorde det bästa av situationen. Min axel gör dock jäävligt ont, dom där juniorerna som ska var så små är fan inte så små, och dom är ganska hårda också. Så nu gör det ont på lilla mig. Är lätt två huvudern mindre än allihopa, minst! Men kul med basket, syster var ju där också. ASkul bara att hon är lika bra som alltid och varit borta från bollen i fem år, det är lite orättvist. Men ändå bra, slipper jag skämmas för henne.. HA! Skoja bara.

Jag ska försöka dyka in i duschen nu snabbt och sen vänta sängen. Jag vet, jätte äckligt att inte duscha på en gång efter träningen. Men jag åt ju lite direkt när ja kom hem och sen fastnar man som här. Så nu dusch och sen sova!

xoxo

Har jag haft nå annat än bloggen att göra idag eller?

Jo, jag har tagit hand om min sjuka mor och jag har tränat på Helex. Så jag har inte bara suttit här. Men det har varit en intressant dag med mycket upp och ner och fram och tillbaka. Jag har även växt några extra centimeter och ser verkligen att jag utvecklats som person under mitt år i USA. Känns skönt att de förändring när det är till det bättre. Ska snart iväg med Marcus och handla.. leka vuxen en stund, ha! Men ska bli kul att tjöta med honom lite dårå.

Men nu jäklar Boje kan du inte klaga på mina uppdateringar, och jäklar jag ska skicka in en bild i detta inlägg också, eller kanske två!


Visar upp örhänge från Gina Tricot


kiss me ;)

xoxo

En lista för jag har inget bättre för mig

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag bodde i USA
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inge nyårslöften?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte det.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? USA och Kanada
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ett stabilt liv
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 8e Mars
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag klarade av ett år i USA utan att ge upp
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej
11. Bästa köpet? Alla minnesvärda resor jag gjorde
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och skor
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla fina vänner jag fick
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Nothin' on you, Airplanes, Billionaire
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Var nog lit både och.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar
18. Hur tillbringade du julen? Med värdfamiljen i USA
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? Pretty little liars
21. Bästa boken du läste i år? The last song
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min familj på besök i USA
25. Något du önskade dig men inte fick? Uppskattning
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var på Cheesecake Factory med familj samt värdfamilj
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Skulle ha varit mer envis
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Onödigt ful, orkade aldrig klä upp mig
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Alex Pettyfer
31. Vem saknade du? Min familj
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla galna au pairer som förgyllde mitt år!

Allt blev upp och ner

Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv längre. Jag saknar lugnet i Boston.. vad hände med det enkla livet? Jag är inte byggd för detta det är bara så. Over and out.

xoxo

Miss my friends

Trodde jag hade tappat bort ett väldigt värdefullt kort i flytten mellan min rum här hemma. Bara två meter emellan man heter man Jenny Ström kan man lyckas med mycket. Men hittade det som tur var och det fick en hederplats på hyllan. Go flickorna från Reading som gjorde mitt liv lite lättare. Nästan så jag grät när jag fick det. På baksidan står det "We love you and gonna miss you So much! We hope you had a great time with us! And to remember our time! Here is a little picture! Kisses and love Gladys & Christin" Miss uu!!!! Men snart kommer i alla fall Christin hem så då ska jag försöka ta mig ner till Tyskland och möta upp henne. Alltid velat åka till Tysklad, tycker det är skitfint där nere. Så det blir spännande, kanske lite oktober fest! Men nu ska jag lägga mig i sängen och mysa ner mig med en bok.



xoxo

För dig Boje, för oss!

Sofia Borg: missar man ett tåg kommer det alltid ett nytt ;)
Jenny Ström: PRECIS! å kommer det inte idag kommer det imorrn!


Bollaaaa!

Sitter här och ska snart iväg och bolla boll på basket. Måste ju bara pumpa den typ var tionde minut för den är pajj! Men det ska nog gå bra, bara jag inte sträcker mig igen. Annars var ju denna dag himla inte så händelserik alls. Blir att träffa folket efter basketen på Roasters för fika, eller med mina fem kronor på kontot blir det mest prat för min del, väntar på dom där extra försäkrningspengarna. Sen måste jag fråga vart tusan min deklaration tagit vägen, för jag är ganska säker på att jag jobbade lite i alla fall 2010 innan jag åkte till USA. Men en bild för Boje! Färgade ögonbrynen i brist på annat idag, vet inte riktigt hur färgen känns, men vanesak I guess!



xoxo

Godmorgon Luleyo!

Tydligen måste jag skriva en roligare blogg samt börja lägga in fler bilder. Fick dessa klagomål igår så vi får se hur detta ska lösas. Börja jobba på lite fler bilder är väl inga problem, gäller ju bara att ta sig tid att ta några, men det löser vi. Skriva en roligare blogg däremot vet jag inte. Jag skriver ju vad som kommer mig för eller om jag gjort något roligt nyligt. Men just nu står det ganska still. Åker till Sthlm om tre veckor, men det är ju först då det. Men kan lova er att efter det blir det en massa roliga inlägg och en MASSA roliga bilder. Men som sagt ett bra tag kvar tills dess. Men ska bättra mig på bildfronten, svär på den Boje!

Nu ska jag gå och kika på min mor lite, apa i bur, muahha! Ne, men hon är sjuker och tydligen så pass så hon stannade hemma idag fast hon inte ville. Knäpp mor, vill gå till jobbet när hela kroppen skriker NEJ! Men ska se hur hon står sig om hon behöver något. Så tjingaling så hörs vi kanske senare, basket och fika med folket på schemat idag!




Sådär ja, två bilder från i lördags, nu äre fest, woop woop!

xoxo

Skaka rumpa

Gårdagen blev riktigt bra, trots omständigheterna. Först blev det förhak hos Mimmi, mycket trevligt och jävlar vilken snygg lägenhet hon har! Satt där med diverse ölspel som alltid och sen blev det ut på stan. Först tog vi All Star men mongot Jenny (jag) hade ju glömt mobilen i all hast hos Mimmi. Så jag for tillbaka dit och ni ska veta hur lång tid det tog mig att fatta att man måste använda nyckeln för koden funkar inte efter en viss tid på kvällen. Stod grymt länge och tänkte hur i helvete ska jag komma in när inte koden funkar?!! Så skrattat lite åt mig själv tog jag mig in och hämtade mobben sen hojjade jag tillbaka till All Star men vi styrde stegen mot Olivers istället. Vilket var över förväntan, man ser ju nu vart alla tagit vägen. Så det blev att skaka rumpa och träffa folk. Gojjan och Jenny var ju där så det var himla kul att se dom och skaka lite ass.

Denna dag har varit seg. Legat i soffan med mamma och kollar på TV4 film hela eftermiddan. Sen sovit lite också, helt död blev man efter gårdagen, men så värt. Har inte varit ut sådär på länge så betala lite dagen efter kan man allt få göra. Körde ganska nyss hem syster också så nu är det väl bara sängen som saknas. Har inte så mycket vettigt att skriva och har ingen aning om vad planen kan bli imorn. Papi vill ha hjälp, eller sällskap snarare, när han ska härja i systers lägenhet. Men uppstigning halv åtta imorn låter inte så lockande så kanske blir en lunch med honom istället. Men det lär vi ju se!

xoxo

Inväntar rätt moment

Sitter här och inväntar rättan stund tills jag ska bege mig in i duschen för en magiskt upplevelse.. jag ska bli REN! Ni vet, en såndär med horn.. nej skojar. Men jag brukar alltid vara klar så himla tidigt för jag hatar verkligen att duscha så det tar mig inte många minuter och sen ska man ju bara dra på sig kläderna och sminka sig så är man ju klar, kan man ju utföra på en halvtimma?

Så nu sitter jag här och hoppar i takt till musiken med ena benet, faktiskt inte det lättaste samtidigt som jag skriver, går lite hackigt.. måste träna på det. Men dagen har hitills varit himla bra. Förutom vädret har jag hunnit med massor. Jag har dammsugit heeela huset åt mor och far, snällt av mig. Tror jag skrev de i förra inlägget att det var mot en liten peng också, men jag är fattig, ok?! Sen har jag tvättat kläder, upptäckte att troslådan var väldigt gapande tom och mormorstrosorna vill man ju gärna bara spara till speciella tillfällen. Mellan tvätten där då tog jag och hojjade till systemet för det vankas kalas ikväll. Sen hojjade jag vidare till syster där det blev plågoanden själv med en prommis runt sjön. Dock var jag inte beredd på det så mina nya converse gav mig ju inte alls blåsor.. så när vi kom till en busshållplats närmare stan tog jag bussen sista biten.. mest värda 12 kronorna i hela mitt liv! När jag väl kom mig tillbaka till syster blev det dags för middag, gjorde gogo köttfärssås och pasta som man fick lite matkoma på. Vilade en stund i soffan och sen blev det att hojja hem.

Så ja, nu sitter jag här och försöker fördriva tiden så gott det går med ett inlägg. Men ser ju nu att jag skulle ha skrivit saktare, eller kanske studsat lite mer med benet så jag hade fått svårare att skriva för detta gick ju fasligt snabbt att krafsa ner. Men jag kanske kan läsa en bok.. vara lite nyttig. Men woop woop för ikväll då!

xoxo

Städa.. så kul!

Ja, håller på att städa hela huset, mot en liten handpenning.. som ändå rinner mellan fingrarna för Mimmi ska ha dom, KUL! Men jag får ju lite fest för det iställe då, KUL! Tog en pause i dammsugandet, det är fasiken lite svettigt att damsuga ska ni veta. Eller antar att ni redan vet, alla är nog inte lika lata som mig när det kommer till städning. Tror jag dammsög kanske 3-4 gånger på hela året i USA, inte så okej kanske. Men ska forsätta så jag blir klar, sen ska jag en sväng till systemet och till syster för att säga hej sen hem och firra för fest. Ska man komma på vad man ska ha på sig också.. men tror jag vet, kanske! Men ha de bäst och ta vara på dagen!


Som ni ser runtom.. katastrof! åh, ser att man tattoo syns på foten, sjukt nöjd med den! Nu forsätter vi!

xoxo

Bara för att jag vill dö..

Nej det vill jag ju inte!! Hade bara ingen bra rubrik så jag tog i lite extra istället, har inget med saken att göra. Sitter här i mitt nya rum och kisar mot solen ut genom fönstret som håller på att gå ner bakom skogen. Känns det inte underbart med sol och värme nu, behöver verkligen detta! Var mysigt på stan med syster, vi satt på KH trappen men blev lite för blåsigt så vi sökte oss in på fiket i Smedjan där vi satt ett bra tag. Till slut kom kamerorna fram, så då var det blixregn som gällde. Fick en del riktigt najsiga bilder på min fina syster. Hon vet det inte själv, men hon ser så fin ut på kort, finis!



Ikväll blir det film hos Adam, typ hundra år sen man såg honom! Ska hämta upp Linda och hyra film på Kvantum, sen blir det raka vägen till Adam då. Vet inte hur han tänkte när han släpper iväg två tjejer att göra filmvalet för kvällen, men det kan bli spännande!

Hade nyss mor och far här inne i mitt rum.. lite stökigt som det alltid är i ett tonårsrum.. nej fan, jag var inte tonåring längre!! Är som att jag missat ett år när jag var i USA, jag fyller 20 och inte 21 till sommaren. Men så länge man känner sig ung så! Nu ska ja ladda upp nån bild och sen får det va me de.


Sjukt fräna snoddar. Vanlig snodd och sen drar man dom där plastbanden runt om, blir en riktigt fräsh look till en vanlig tråkig hästsvans.

xoxo

En dag som denna

Borde jag vara sjukt glad, vädret är helt amazing och ska snart in och möta syster och sen ikväll ska ja träffa folket, får se om de blir bowling och film eller bara film. Men jag är SJUKT irriterad!!? Vad är det för fel på mig, känns som jag har världens flod med pms humör fast jag inte ens borde ha det, verkligen inte. Imorse var ju lite gorm i och för sig, kanske därför, vaknat på fel sida helt enkelt. Var tvungen gå upp klockan sju för att ta en dusch för nån snubbe skulle komma klockan åtta och riva ut toalettstolen så det skulle inte gå att duscha efter det. Så säger pappa att när han går plingar han på dörren så du kan låsa. Så gör jag det, går och lägger mig igen men då jävlar drar något som låter som en damsugare turbo 3000 igång, höll på att skita ner mig! Men fattade ju att det var tydligen något nödvänidigt för själva processen. Då efter 10 min plingar det på dörren igen, går och låser upp och tänker va fan gick han för å ville ha mig till att låsa om han ändå skulle in igen. Men då skulle han bara säga att jag inte fick dra ut sladden och att han skulle vara tillbaka klockan tre. Då säger ju jag pappa, måste JAG vara hemma klockan tre då också? Ah, mongo! Sen går ju turbo 3000 igång var tionde minut ungefär och jag skiter ner mig lika mycket varje gång, kommer dö av hjärtinfarkt snart!

Men hoppas cykelturen in till stan ska friska upp mig lite. Har en dålig hårdag idag också. Blev ju skitfint när hon klippte, men gud förbannat jag tycker det känns kort (är absolut inte det). Platt och jävligt.. FAN vad jag skulle gnälla. Ne nu ska jag sluta med detta och hoppas på bättre tider, so long suckers!

xoxo

Grattis mamma!!

Idag har moder fyllt många år, visst var det 25? Eller som hon sa, 2a och 5a var rätt sen vilken ordning dom kommer i är ju inte så viktigt. Men det blev i alla fall att åka och klippa sig med henne (mitt hår är SÅ kort nu.. tycker jag) och sen tränade vi en sväng på helex för att sedan promma hem till gomiddag och presentöppning. Så denna dag var ju inte alls dum, eller det där var ju bara eftermiddan. Först sms/ringde Linn klockan nio imorse och väckte mig, skulle möta henne ett i stan. Sen halv elva ringer Joss och väcker mig.. möta henne klockan 12 i stan, så det var väl slut sovit för mig där då. Men det var mysigt, gick runt lite med Joss och sen blev det då sushi med Linn, gott gott och kul att ses!

Nu sitter syster i min säng och ska kanske gojja lite med henne innan hon ska ta bussen hem. Sen föresten så slog oturen mig inte  bakhuvudet men i benet. Sträckte mig samma dag jag skrev förra inlägget i låret. Första jäkla övningen på basketträningen, då fick min kropp för sig att säga stop! Men skiter i den, tar nya tag nästa vecka för nu ska det då ta mig fasen vara OK. Men som sagt, vi höres en annan dag!

xoxo

Snart slår det tillbaka

Jag har sådan äcklig tur. När jag tappar bort saker, skriver inte om utan det här är ett faktum NÄR, så lyckades det alltid komma tillbaka till mig på något sätt. SJUKT är vad det är! Ni vet att jag antog att min kamera blev stulen där i USA, så köpte jag ju en ny som jag tappade på planet som hittades och kom tillbaka till mig. Ni tror inte stöld kameran har hittat sin väg tillbaka också?! Helt sjukt är det ju! Martin som vi var hos då, hans värdunge hade hittat den på sitt skrivbord under en massa böcker, kan ju säga er att jag la den INTE där. Men det var någon som hade kul denna kväll och gömde saker, en tjej hade hittat sin mobil i lampan på toaletten.. ganska säker på att hon inte la den där själv. Men i alla fall, allt är frid och fröjd och kameran kommer hem sen med Boje, lovely! Ska vi bara se när min äckliga tur slår tillbaka på mig.. snart måste det gå åt andra hållet.

Sen står jag i valet och kvalet här, om jag ska promma till träningen eller om jag ska ta bussen. Grejen är den att jag kan få promma hem för fader har lämnar in bilen så nu är vi billösa. Prommis hade suttit ganska fint, är ju underbart väder ute också så jag ska nog satsa på den. Dags att börja trampa snart då!

xoxo

Happy Birthday!

Idag är ingen vanlig dag, idag är det min flickas födelsedag, hurra, hurra, hurra!!



Varit på arbetsintervju nu imorse då. Gick riktigt bra, kändes positivt i alla fall. Så nu håller vi tummarna igen, hårt hårt hårt! Men gah, fortfarande inte ätit nå idag, bara en kaffe innan intervjun, så nu blir det kääk!

xoxo

Asså FASEN!

Måste bara få beklaga mig lite, verkligen inte världens undergång men är man stressad känns allt som världens ungergång. Skulle ju på denna spin-core på Helex dårå, för Martin som sagt satt nå griller i huvudet på mig. Gick faktiskt över förväntan, bara se vad skadan är imorn! Men i alla fall, far min skulle ju tvunget tvätta bilen denna dag så jag var tvungen ta bussen eller gå. Så bussen som går här utanför mig då gick ju inte så jäkla bra så jag satsade på en buss lite längre bort då iställe. Men mins ni att jag skrev att jag inte hade pengar på busskortet igår.. kan ni ju tro då att tyvärr kom ingen busskorts fe och satte in nya åt mig. Detta kommer jag på när jag sitter och väntar så gott där nere på bussen och har INGA kontanter. Då blev jag gode less. Var ju ett tag kvar tills passet började, men ändå inte så sugen att gå över den så kallade banken. Sen hade jag bara träningskläderna på mig så inte så dressad för blåsten som förekommer över denna bank. Men vad gör man? Var ju bara att knalla. Men nu såhär när jag sitter här så var det värt det, var nära på att gå hem och skita i deta hela, men helvete jag kan ju inte ge upp! Så nu tog jag ut pengar så jag får ladda kortet på bussen imorn iställe, förbannat säger jag då bara.

Men nu till GODA nyheter. Jag ska på arbetsintervju imorn!!!!! Förstå om jag får detta jobb kommer jag bli ÖVERLYCKLIG! Så nu håller i alla fall jag tummarna så dom snart inte bara är vita utan snart blöder dom utan att jag har någon som helst blodtillförsel i dom. Tycker inte ni att jag gör som fina målade bilder av hela det här? Men nu ska jag glo TV med mor och far och sen blir det myyys på de.

xoxo

Swosh så var det söndag

Denna helg gick väldigt fort helt plötsligt. I fredags satt jag bara hemma med mor och far och hade myskväll, behövde inge mer än så kände jag. Sen igår blev det fullt ös. Uppstigning 8:00, galen jag är, för vattengympa!! Vet inte om det ska kallas vuxen poäng eller pensionärs varning? Men det var syster som höll i passet och jag är så stolt över henne, riktigt duktig var hon och bra var det. Sen gick vi och åt lunch på sub o co och efter det traskade jag iväg mot hälsans för att se matchen, basket alltså. Så när jag går där hör jag två tjejer börja fnittra och höja rösterna i total hysteri. Tänkte vad fan nu då? Så jag kollar upp och försöker se vad tusan som är på gång. Som två mörka filmstjärnor, eller sångare som dom är, vandrar snygg Erik och Mattis från EMD förbi. Har ju sett dom förr, men jäklart det är ena riktiga puddingar det där. Sen när jag gick tillbaka till stan så möter jag dom igen och fick denna gång en riktig närblick, ojoj! Men planen är att ta bussen till syster, inte stalka EMD, så väl hos syster lagar vi GO middag och sedan går vi till Willys för att inhandla saker för en go kladdkaka. Vi mumsade på tills vi skämdes medan vi såg på Life as we know it, riktigt bra film faktiskt. Och hon är så jääkla snygg, va hon nu heter, efternamn på H var de. Hade inte gråtit om man sett ut så! Sen lagga ju bussen med att man måste ha busskort efter klockan sju och mina pengar var slut så jag natta på soffan.

Idag då, idag har jag varit städerska! Diskade, torkade, damsög och svabbade systers lägenhet för en hunka, lite desperat, men rent blev det och jag fick en välbehövlig peng. Sen fick man ju veta att Mackan var i stan så han kom över en sväng och gjorde mig sällskap, sjukt länge sen jag såg honom så det var riktigt kul. Vi tjötade på och sen blev det dags att röra på sig, så nu sitter jag här hemma och gör just precis bara detta. Måste kolla när en buss går om inte pappa hinner hem, lite panik nu. Ska på spin-core av någon jäkla anledning, Martin som kört griller i skallen på mig. Men nu kör vi då!

xoxo


När man har tråkigt

Varit på stan med Marcus idag, blev sushi lunch, sjukt gott! 12 bitar och sen höll jag på att explodera. Sen blev det en kaffe åsså köpte jag mig en NÄSTAN likadan vattenflarra som jag nu glömde och som visst blivit nallad, äckligt att sno en vattenflaska ändå. Nåja, sen köpade jag mig två linnen också, bara för att dom är snygga. Hade hemskt trevligt. Sen har jag tjötat lite med Klara idag också, saknar henne liite. Och btw Boje, även fast jag köpte flarran vill jag att du ser om du kan hitta den från Target, om du tar dig dit, plzz!

Sen fick jag lite tråkigt när jag satt här hemma, så jag tog kameran och tog ungefär 100 bilder som såg likadana ut, skit kul, men nåja. Snart blir det middag och sen ska jag åka med syster och handla.. igen. Men hon är sjuker så nu ska vi vara snäll. Köpte lite gosaker till ikväll så hoppas på något typ av mys hemma nu när jag brännt pengar på det. Sen ser det jäkligt lovande ut med jobb snart, hoppas och håller tummarna så hårt nu att dom tappat blodtillförseln totalt. Nåja, ska göra nå vettigt nu.


När man har tråkigt då.. samma lika fast ändå inte ;)

xoxo


Det är fredag imorn

Sitter här och gick igenom mina mail, 99 % är något som hänt på facebook men hade också fått ett mail av Galem. Kul att ni tänker på mig för jag tänker på er och detta gör att jag saknar er ÄNNU mer! Får fixa en liten återträff sen när alla hamnar i Sverige igen. Galet fina vänner man fick sig på andra sidan pölen, hade man aldrig kunnat tro. Love you ALL!



Galem hade investerat i denna och kom tydligen utsökt att tänka på mig då.. hehe, WOOP WOOP!!! ;D

Ruggtorsdag

Jag sitter och skriver torsdag överallt men jag är ändå inte säker på om det är torsdag eller onsdag idag? Men ganska säker på att det är torsdag, eller jag är säker. Hur som helst, min dag i tisdags blev ännu bättre, Stina som jag lärde känna i Pittsburgh kom in på fejjan där vi uttalade oss lite om sthlm så det sa hips vips så bokade vi oss flygbiljetter för 6-9 maj, helt jäkla underbart säger jag då bara! Sen blev det så lysande också att vi får bo gratis, kan det bli bättre än såhär? Så ska bli sjukt kul att träffa henne igen, den korta tid vi hade i Pittsburgh var awesome och hoppas på en kanon helg nu i Sthlm, ljuvligt!

Igår blev det fett tidig uppstigning. Körde pappa till jobbet och sen bar det av mot farmor. Var jätte äckligt väder med blötsnö, riktigt ruggigt på vägarna. Satt där i bilen och tänkte att hade detta varit i USA hade hela världen stannat i en av deras tyvärr mer berömda snödagar under mitt år. Men kom ut på E4an där en jävla dåre kör om mig och skvätter upp slask på vindrutan så jag såg inget i flera sekunder, hade lätt kunnat köra åt helvete. Men överlevde gjorde jag. Jag och farmor for till Kalix för hennes läkar grej och sen handlade vi lite och även hälsade på henne syster i Töre. Go gulle hundarna dom har, fy fasen va söta. Tog nå kort men han va inte så pigg på att kolla på mig. Men han la sig vid mina fötter och ville bli kliad, så när jag slutade la han huvuet mot mitt ben och var bara föör go! Åh, vill ha en vovve! Sen blev det nap hos farmor som vanligt, var helt död efter den tidiga morgonen. På det blev det köttsoppa och sen hem för basket. Denna gång var ju träningen överkomlig, dog inte lika mycket. Sen blev det mys så nog är man glad idag med.



Sitter nu här och bara tar det lugnt, ruggit väder ute så inte sugen på att göra någon större kraftansträgning. Ska göra mig lite lunch snart och fortsätta städa ur mitt gamla rum. Slutar ju bara nu med att alla kartonger hamnar här inne och inte att sakerna hamnar där dom bör hamna. Men får försöka stuva undan skiten, gah, har så mycket skit! Nåja, den rensningen kommer en annan dag, hehe. Nu ska ja lägga ner, ha de bäst!

xoxo

Nöjd med min dag!

Tog mig upp i tid för en gångs skull. Körde ut lite fler CVn för dagen, åt lunch och sen drog jag in till stan där jag sökte lite fler jobb, fick fett bra från ett ställe, så där håller vi tummarna så dom blir vita! Hoppas på något bra nu, utav 34 jobb måste jag fasiken få nånting! A-kassan är ju dum i huvudet.. så där får jag ju ingen ersättning för jag inte jobbat i ett EU land det senaste året, så jävla less för det. Men vad gör man? Jo, då jobbar man hårdare! Efter jobbsökandet blev det en frappe på Waynes, fast den va konstig, men som en vanlig kaffe som va kall. Men det var gott och sen drog jag och syster på Helex. Blev intervaller i 20 minuter, dog lite men reste mig igen, körde faktiskt hela också, så jag är stolt. Sen blev det rygg och armar, kändes bra! Har nu träningsvärk i dom sneda magmusklerna och övre ryggen samt jumskarna från basketen, skööönt. Känns så grymt bra att vara tillbaka i träningsträsket. Blir basket imorn igen, GOGO!

Efter detta extrema jobb gick jag till Extreme Beauty där Gojjan fixade mina naglar, så jäkla fina dom blev, sjukt nöjd. Visade sig ju också att skiten jag gjorde i Miami var inte alls gele, askass jäkla akryl var det, lögnare! Så då betalade jag ju för gel men fick inte det, så där blev man blåst. Satt ju och frågade henne när hon börja va fan hon använde pulver för som är akryl, men jag som inte visste blev då luuuurad. Men dessa naglar ska nu förhoppningsvis inte släppa, även om mina naglar var kassa as hell efter Miami skiten. Men håll tummarna på den.

Kul! Pratade nyss med ungarna från Reading. Sötisar, men tusan dom kan fortfarande inte göra två saker samtidigt eller göra nå annat om något roligare är på gång. Men kul att se dom i alla fall och säga hej så där snabbt. Så nu har min dag varit JÄTTE bra känner jag. Ska sova nu med gott samvete. Vilken KANON dag!

xoxo

Jag dör nu tror ja

Första basketträningen efter två låååånga år. Vem är död, jag är död! Varit på stan idag igen också och sökt fler jobb. Satt och skrev ner alla som jag sökt för dessa måste man ju tydligen redovisa för arbetsförmedlingen dårå, ganska logiskt kanske. Men i alla fall, jag har sökt 25 jobb so far, 14 på stan, 6 över platsbanken, 3 på stan som sagt nej samt en som sa kom tillbaka i maj/juni sen ska jag återkomma till 3 i veckan för arbetsledaren var inte där idag. Så sammanlagt 32 jobb. Så jag tycker i alla fall att jag borde få nånting?! Efter detta blev det kaffe på KH för att ladda lite inför basketen. Tror kanske kaffen där drog på energin lite, men fy fan jag är SÅ död. Träningen slutade för 2 timmar sen, men jag tuppar av snart, jag dör nu tror ja! Men det var fett kul så nu är jag tillbaka.

Ska lägga ner det här nu och lägga ner mig själv också, i sängen. Ha de bäst!

xoxo

Helgen är över

Kom hem från syster för en stund sen efter en mycket god middag och mycket trevligt prat och TV tittande. Såg på pensionärs jävlar, asså jag dog var kul de var! Hoppas nån gammal tant kommer fram till mig nån dag och säger att hennes rock inte var lika billig som min mamma. Hemskt, men SÅ kul. Annara idag skulle Gojjan gjort mina naglar men så blev det icket utan det får bli på tisdag på Extreme Beauty, men det blir suveränt det med!

Gårdagen var sjukt nice också. Åkte hem till syster där och hennes kompisar droppade in eftersom, alla mycket trevliga människor. Vi drinkade lite och sen blev det taxi till All Star. Var lite halvt dött när vi kom dit men blev ju riktigt bra uppslutning på slutet. Tydligen flippade jag på min syster också, jag vet att jag flippa men kommer fan inte på varför? Var och beställde en dricka som tog MILJONER år för dom var så sjukt sega baki baren, asså det var riktigt oproffsigt segt med tanke på antalet som beställde. Så jag gormade om det när jag kom tillbaka till henne och sen sa hon något som fick mig att klicka, kult! Sånna kvällar är också minnesvärda. Jag tror inte jag var arg påriktigt dock, jag fumla nog bara om nå? Men slutet gott allting gott. Fick ju träffa Linda och Ida och SARA framförallt. Tror hon varit gladast hitills att jag kommit hem, var himla kul att se henne igen också, så från och med nu får det bli mycket ses!

Imorn ska jag ta tag i jobbsökandet igen, om jag kan gå. Har fått en muskelknut, tror jag, vet inte vad annars det kan vara? I ryggen i alla fall, kan inte böja mig ner utan ska jag ha något på marknivå blir det att böja på benen med rak rygg. Sen miniskämtet då, ja, jag måste faktiskt böja mig ner för att nå marknivå.. Den bjuder jag på! Sen ska jag efter två långa år köra en liten basketträning.. om ryggen tillåter! Men det ska bli kul med basket igen, får se hur mycket man klarar av dock, flåset är väl inte riktigt på min sida längre, men man kan ju alltid hoppas. Måste fundera på vart mina basketskor kan ha hamnat också, i soporna så är det ju synd. Men nu ska detta läggas ner, för nu blir det sooovaaa!

xoxo


Lördag

Då var det helg igen. Varit hemma dryga veckan nu vilket känns som för alltid. Ska bara skriva snabbt innan jag ska åka tull syster för en utekväll. Känner mig dock jävligt opepp av någon anledning. Kläderna känns obekväma och jag känner mig ful. Inte satt nå smink än, men fy fan byxorna jag har är inte sköna att sitta i. Förhoppningsvis går detta obehag över snart. Var ju ut en sväng igår så inte fått mig så mycket sömn i natt, så känner mig sjukt sliten. Men det var trevligt igår så ska inte klaga!

Sen har jag ju tagit en oskuld idag, jag har för första gången gått på systemet i Sverige! Skriver i Sverige för jag fuskade ju en gång i Kanada, men dom kollade inte ens leg på en där så det räknas inte riktigt. Så nu ska det smuttas lite ikväll och förhoppningsvis blir det trevligare än vad min magkänsla säger just nu, för jag är inte bekväm i mig själv men vette fan vilka andra kläder jag ska ha på mig. Är en sånhär DÅLIG dag när inget passar känns det som. Ne sluta vara bitter-fitta så kör vi nu, ALL IN!

Nu ska ja iväg!

xoxo

RSS 2.0