Vackert väder vi har idag

En av sommarens varmasta dagar och jag får inte ligga och glassa. Ska snart åka till gymmet och sen drar jobb igång mellan 14-21. Inte för att jag lider att jag får jobba, till och med fått en timme idag av Katty så jag är bara glad att mitt konto kommer bli lite fetare den 25e. Ligger fortfarande borderline anorexi/död på kontot så jag är bara lycklig för det. Får hoppas på att morgondagen blir en kanondag den med, så får jag få upp omänskligt tidigt och se till att ligga och sola massa timmar innan jag ska till gymmet innan jobbet. Måste skärpa mig med detta tränande, för just nu går det inge bra. Känner att midsommar gav mig ungefär 10 kg extra och har inte ÄN varit till gymmet sen dess. Så det blir att ta tag i detta nu.

Fick just höra att det är ju BARA 26 grader ute.. BARA?!?!?!?! Men ni ska se den dagen jag är ledig och ALLA ni andra sitter och jobbar, fy fan vad jag ska må gott och håna er från mitt innersta.  Nu ska jag plocka ihop mig själv och sen blir det svettis på Helex.

xoxo

Oh, två veckor och två dar!

Så länge är det kvar tills jag fyller år, men oh jag vill fylla år nu!!! Har önskar mig, efter lite påläsning, akrylfärg och canvas så jag kan måla mina egna tavlor. Visst låter det spännande? Kan jag lägga upp lite bilder sen på det, om jag nu blir nöjd med dom. Och ja, jag kan faktiskt rita, tro det eller ej! Har för mig att jag lagt upp nån bild för ett tag sen så det ska finnas bevis.

Min dag har annars varit helt suverän. Varit på stranden med Erik och sen kom en kompis till han så vi glassade på där till tre ungefär. Sen hojjade vi iväg till volvo för att hämta Eriks bil och så fick jag äta ljuvlig sushi idag med! Efter det tog vi oss till stan där jag fick söka mig fram till akrylfärgen där då som jag önskar mig. Träffade även syster på stan så gick en stund med henne och sen var det bara att åka hem. Sen ska ni få veta det roligaste. Det är ju inte så kul att bränna sig, speciellt inte i ansiktet. Så jag smörjde ju in det innan jag for hemmifrån, brukar inte bränna mig nån annanstans så smörjde ingen annanstans. Kollade i spegeln för ett tag sen.. är så knallröd i ansiktet så hälften hade räckt! Brännt mig sådär snyggt så det riktigt glänser. Ber till gud att det har gått ner imorn innan jag börjar jobba. Men mycket intressant att man bränner sig där man är skyddad, jäkla svammel. Kan ju kanske varit för att smörjen var gammal eller så. Men snacka om att skydd är överskattat! Nu ska jag sova, håller på att svettas ihjäl också.

xoxo

Grymt bra helg!

Midsommar blev lyckat. Jobbade som en dåre på fredag innan jag tog mig till Linda. Sluade 20:00.. 20:45 satt jag i en trädgårdstol med långklänning och ett glas vin som alla andra. Helt underbart bra kväll med härliga människor. Sen blev lördag riktigt bra också. Startade inte så jäkla lysande men visst slutade det bra. Så jag är hemskt nöjd med denna helg. TACK FÖR DEN!







Idag blev det att sola på udden. Varit riktigt fint väder! Fick oss gosushi till lunch och sen blev det isdrink på stan. Panikköpte ett par nya jobb byxor också och sen kl 17 bar det av till södra hamn för fyra timmars arbete som gick galant. Nu ska jag förflytta mig till sängen och sen sova så fruktansvärt länge, för det var inte igår jag fick göra det!

xoxo

Sämre dag kan man ju leta efter

Vad är detta för skitmidsommar?! Man vaknar och mår fortfarande illa från gårdagen, tyvärr inte från fest. Sen öser regnet så hälften hade räckt, om ens det och så ska man jobba på detta. Sen ännu mer så går det INGA fler bussar så jag MÅSTE cykla till jobbet.. tror inte min regnjacka för "lätta sommar regn" kommer hjälpa, måste hitta nån annan. Ska dra kepan på skallen och ner med skärmen och hoppas på bättre tider. För hoppningsvis spricker det upp lite, ser faktiskt nu att det är lite ljusare mellan molnen, kanske detta aggro inlägg ger moder natur en spark i röven så hon fattar att man kan inte ha sånt här väder på en sånhär dag!

Sen ser jag att jag glömt ringa til ams för att få en ny tid med min handläggare, sista dagen var idag. Sett det i veckan och tänkte ringa men har inte haft tid och helt enkelt glömt bort det när jag haft tid. Men löser det på måndag då, kan ju ändå inte göra något åt det nu eftersom alla verkar vara lediga idag förutom jag.

Syster kom nyss in, jävlar jag höll på att skita ner mig men visste ju att det inte var nån galning eftersom hon låste upp dörren med nyckel. Om nu ingen galning hade snott den. Men ingen fara, dags att ladda för jobb som drar igång om två timmar.



xoxo

Huvudvärk

För lite sömn, för lite mat och för mycket kaffe på en vecka funkar inte, det är nu bevisat. Kom hem från jobbet för snart två timmar sen, min skalle håller på att explodera! Har haft en bra dag i övrigt, fikade på stan och bara tog det lugnt innan jobbet. Sen var det lugna gatan, satt och snacka med Katty hela kvällen mellan några få gäster. Men gode huvudet smäller. Har brillorna på mig så tycker att det borde släppa snart. Men efter bara frukost och sen två koppar kaffe i rad sådär och sen middag vid sex funkade inte så bra. Kan ju troligt bli att gå i säng fruktansvärt tidigt. Sjukt trist, men är jag trött imorn kväll vill jag nog inte leva längre, så det gäller att tagga till nu!

Sen den eviga frågan på allas läppar, vad ska man ha på sig?! Jag har fått höra att klänning visst är ett måste imorn, har en klänning som är riktigt fin. Köpte den i Sthlm när jag var där med Stina, men jag känner mig så manlig när jag har klänning? Något som bara blivit nu, hade ju alltid klänning förr, tighta och korta. Men nu känns det bara fånigt. Men får väl ta med mig ett par byxor och en tröja om inte annat eller försöka göra mig så tjejig som möjligt så jag känner mig bekväm. Kom just på att jag skulle behöva kopa ett par sånndär shorts från Gina, för min klänning är lite kort så böjer jag mig frammåt så kommer man nog se hela härligheten, eller halva i alla fall. Men vi löser det, tror ja. Hoppas på en bra midsommar nu, ge oss sol till att börja med!

Sen som alla känner till våran underbara Chris Medina, hans nya låt om han tjej. Jag såg videon för ett tag sen, inga tårar fälldes men usch det var nära! Jag undrar hur många killar det finns som är som han, finns det bara en till så har jag paxat honom, bara så ni vet! "What kind of guy would I be, If I was to leave when you need me most."

xoxo

Starten för Midsommar!



(Svårt att veta vad man har för hårfärg när olika ljus ger olika färg?)

Ska på staden snart, mot sysse!

xoxo

Vad vore livet utan vänner

Ser på TV men borde egentligen ta mig i kragen och duscha, vilket jag också ska, snart. Regner gav ju äntligen upp igår, nu behöver vi bara lite värme så hoppas vi på en fin fin midsommar helg. Annars hade jag en hemskt trevlig dag igår. Jag åkte till slut till gymmet i alla fall och körde det jag inte hann med, sen blev det raka spåret till jobber, 14-21 blev det. Var ju inte så himla fin fint väder så jag fick jobba ensam igår, inte så mycket folk. När allt var klart där blev det hem tjopptjopp och på med lite finare kläder för att åka till Tovie som var hemma på besök. Det dracks och pratades i mun på varandra, precis som det ska vara. Sen åkte vi in till stan en sväng på Nova och hade hemskt trevligt tills som stängde. Sen hände en liten olycka påväg in till stan, Joss cykel bestämde sig för att kapitulera, så den fick vi lämna i stan så vi gick hem till mig där jag körde hem henne med bilen sen.

Idag då, det ska kanske bli lite kaffe på stan och så måste man ju besöka systemet idag, som det stod på hemsidan har dom ju öppet till MINST 18 ikväll, asså va? Nåja, jag hinner dit innan jobbet i alla fall så det blir lysande. Så som sagt blir det jobb sen resten av kvällen och sen tänkte jag ta mig i säng i tid ikväll, jag är grymt kass på detta med att sova nu för tiden. Älskar att sova, men verkar inte funka för mig längre. Men glo lite mer TV nu och sen blir det dusch!

xoxo

Glömde rubriken för hela grejen lagga..

Jag är så dålig på att ta mig i säng nu för tiden att jag måste verkligen skärpa mig. Eller jag tar mig i säng i tid men sen ligger jag antingen med datorn i knät och pratar med andra galna människor som också sitter med sin dumburk eller så läser jag. Ikväll blir det ju dock fest, så dålig kombo om jag nu ska i säng tidigt. Men ska inte med ut i alla fall, utan det blir bara förfesten och sen seriöst hem och sova. Får inte vara död fisk under helgen ju, det är ju midsommar!

Sen var ju jag jätte duktig på att äta godis helt plötsligt. Köpte en påse i måndags när jag såg film med Mackan, uttala mig om att den skulle räcka i två veckor.. jo tjena! Den tog slut igår! En till anledning till att lägga sig i tid, då äter man inte onödiga saker för när man sover kan man ju normalt inte äta samtidigt. Om man nu inte kör så sleep walking eating shit. Men förutom mina sömnproblem har jag inget vettigt att säga. Ska äta lunch snart och sen blir det gymmet för jobbet. Ska köra armar och axlar för det hann jag inte med igår, hade fått vara på gymmet halva natten om jag skulle ha gjort det också. Men slut på det roliga nu!

(kass som fan är jag nu, men jag skiter i gymmet!!)

xoxo

Ut i regnet!

Väskan packad med träningskläder och själv påklädd i snygga höst (?) kläder. För sommar verkar det ju inte vara ute i alla fall. Ska in och shoppa med syster, eller syster ska shoppa jag ska peka på vad hon ska shoppa. Så orättvist! Jag vill också shoppa! Är jätte sugen på att försöka hitta nå till midsommar. Men lönen kommer ju inte förrän dess och då ska jag jobba hela jäkla dagen så inte hinner jag shoppa nånting, förbannat säger jag bara! Men lika bra kanske, får ändå inte så mycket i lön denna vända så det ska ju räcka till att jag ska överleva kommande månad. Så jag får nog vänta lite med shoppingen.. damn!

Nu måste ja kila till bussen så jag inte missar den!



xoxo

Omotiverad

Regner bara öööser ner och det ser inte ut som att resterande vecka kommer se så mycket bättre ut. Jag hoppas på uppehåll mellan 20:00 fredag till 06:00 lördag så man i alla fall får en torr midsommar. Min andra lediga dag nu då och hemskt tråkigt att vädret skulle bli såhär. Men ska in till stan på ett tag och jag har redan tagit mig i kragen och duschat ut de typ 1000 ton hårspray och andra produkter jag hade i håret, riktigt strävt och tovigt var det, men nu ska det bli fint igen.

Sen känns det ju riktigt kul att jag flagnar på bröstet.. har inte ens brännt mig dom dagarna det var så mycket sol. Får väl smörja in mig och göra det bästa av situationen. Inte så snyggt om jag får massa ljusa fläckar på bröstet nu. Behöver lite mer sol, för snart är jag likblek igen, och det är inte ok. Jag hatar verkligen vintern just på grund av det, för jag blir så sjukt blek. Sen vågar ja heller inte hålla på med brun utan sol för jag kommer bara fucka up det så jag blir fläckig så jag utmanar cancerforskningen och solar solarium iställe. Men det kan man ju heller inte göra för ofta just för risken.

Nu missade jag helt detta, glömde bort att jag skrev. Men i alla fall. Igår var jag hos Mackan och såg skräckfilm, det blev Husk. Faktiskt riktigt bra, så gillar ni skräckisar så se den! Nu ska jag spara detta och göra klart min lunch!

xoxo

Då blev det helg!

Fick nyss ett samtal av chefen.. så dåligt väder så jag fick visst ledigt idag. Ska väl inte gråta blod, men trist att missa arbetstimmar, nog för att det bara var tre timmar, men ändå. Jag ska då iställe ta mig min tid och åka till gymmet på en timma, för dit måste jag. Sen ikväll blir det skräckfilm med Mackan. Sjukt länge sen vi hade skräckfilms kväll, så nu är det dags! Ska agera chaffis sen för lyxfarsan tyckte inte två veckor i Thailand var nog, utan nu ska han ut på Laponia och käka kräftor tills han spyr också, fusk! Något jag ska försöka ta mig an i sommar, räkfrossa på Laponia, who's with me?!

Asså en rolig grej. Dom har nu hållt på att ringa från bredbandsbolaget i säkert en månad och söker min far. Han är aldrig hemma när dom ringer! Hur kan han ha sådan tur?! Ja vet ju att han inte vill prata med dom ens för han vet redan vad dom ska säga och han är inte intresserad. Mest impad av killen som ringde och tyckte han kunde snacka med mig iställe, inte fan har jag koll på vårat bredband, vet inte ens hur länge vi haft det? Sen också att dom ringer hem mitt på dagen, jobbar inte dom flesta människor denna tid på dygnet? Nåja, dom skulle i alla fall återkomma imorn, som vanligt.

Nu blir det att filosofera lite och se så jag har allt jag behöver. Och nu tjuter det i mitt öra också.. inte ok! Men det försvinner väl det med!

xoxo

Missar ju allt det roliga

Börjar känna av helgens äventyr nu, är sjukligt trött! Men jag vill inte sova för det är då så himla mycket roligare att sitta här och surfa lite till och tjöta med lite folk som faktiskt är lika knäppa som mig och är vakna nu. Men min helg var då himlarns kul. I fredags jobbade jag till nio snåret och for iväg på fest där jag sedan upptäcker att min granne är, eller upptäcker att människan ens är min granne! Hade sjukt kul den kvällen i alla fall och nu kan man ju hälsa som en normal människa på en granne. Jag är lite såhär orkar inte hälsa på grannarna annars om man absolut inte måste, kör att jag fumlar med låset eller vad som helst bara för att slippa, HA värsta enstöring, fett otrevligt tjej jag är, men ibland orkar man inte. Sen igår blev det att åka till invigningen för den där skateparken dom byggt på Örnäset, träffade Mackan å kollade in snygga skateare.. höhö. Sen blev det jobb i alla fall i vanlig ordning och sen blev det fakitskt lite riktig fest. For till Örnäset och mötte upp Mackan & co, sen blev det Nova och på det All Star. Hade en riktigt kul kväll och alla var nöjda och glada!

Nu känner jag mig sjukt körd i skallen av lite sömn och bör sova, men vill som sagt inte. Har jobbat idag.. sen undrar jag varför så många äter middag ute på en söndag, ska man inte ligga hemma och ta det lugnt då?! Första timmarna var helt ok, nån som kom in lite då och då för fika eller så, men sen när middan kom var det ju kaos. Plus att chefen drog så jag var helt själv i servisen, snacka om at jag har fått löpa idag! Bra kompenserat för den uteblivna träningen i veckan, men ska skärpa mig, lovar! Nu ska ja lägga ner de här.. död i skallen.

xoxo


Knepigt

Satt och försökte lära mig bild retush grejerna.. gick inte så bra. Allt ser sjukt konstigt ut, men det tar väl sin tid att lära sig det med. Ska alldeles strax åka till jobbet så det får bli ett senare problem. Blir jobb till åtta ikväll, sen får man se vart staden tar mig. Inte jobb förrän fem imorn så jag har ju gott om tid på mig att leva om inatt, kanske. Men efter mina åtta timmar idag får vi se hur mycket man egentligen orkar. Men nu lägga sig ner i tio minuter innan allvaret drar igång, so long!



xoxo

Pronto blev det!

Sitter här med min nya kärlek. For ju och dator surfade efter stranden idag och hoppsan man fick med sig hem en fin liten dator som jag sitter och knapprar på nu. Kommer bli perfekt, hoppas vi får ett långt och lyckligt liv tillsamans!

Idag har jag i alla fal varit med Linda en sväng till storsand. Blåste lite lätt och molnen låg på ganska bra, men stundtals var det sol, en sol som brände huden på oss til brunare breddgrader. Vi köpte med oss en liter svenska jordgubbar som jag kom över när jag var och köpte lunch inne på ICA. Ni ska veta att det var dom godaste gubbarna jag ätit än så länge denna sommar, helt underbart!

Förutom detta har det inte hänt så mycket mer. Jag skulle ha tränat idag men så blev det ju inte när man fick sig en ny leksak. Men jag kan ta igen det imorn eller på lördag, det blir fint ska ni se. Nu ska ja sluta med detta, har ändå inge vetigt att skriva.

xoxo

vill ha en ny dator.. PRONTO!

Jag sitter här nu och jobbar järnet på morsans dator. Men förannat jag får ju skylla mig själv i och för sig, men tangenterna är som sega.. en del i alla fall. Jag tyckte ju en vacker dag att det var lämpligt att dricka te med honung i medan jag satt vid datorn. Dålig ide! Så nu är det liiite irriterande detta. Men försöker hålla mig borta från dom värsta tangenterna i alla fall. Har märkt att det är inte så många ord som innehåller bvc. Nu ska jag packa väskan och se till att få med mig att vad jag kan behöva för en dag på stranden. Helt underbart att kunna säga detta, äntligen!

Föresten var jag på The Nova igår. Jag ger grymt bra cred till den. Sjukt fint var det, absolut prisvärt med gratis inträde och otroligt överkommliga priser på alkoholen. Så där lär man ju sitta några gånger i sommar och ta sig några fördrinkar. BRA jobbat säger jag då! Men nu vidare!

xoxo

datorn är död

Förbannat min dator har nu efter 5 års liv bestämt sig för att dö. Den vill inte starta, enda som händer är att fläkten gär igång men skärmen är helt svart. Jag som tänkte att den skulle leva ett år till och att jag skulle köpa en ny dator först då, men nene, så funkade det visst inte! Hur som helst har senaste dagarna varit fyllda med äventyr och jobb. Efter ja slutade i lördags blev det att åka till fsarmen av alla ställen med tobbe och hans lilla gäng. Om ja säger att festen slutade tidigt.. Att jag kom mig hem åtta söndag morgon kan ni ana att den var riktigt kul! Glömmer inte denna kväll så lätt, humor på hög nivå! söndags var man lagomt mör men igår tog jag mig till gymmet och sen var det jobb som gällde mellan 17-20, väldigt lugnt var det men bara skönt, kommer komma värre dagar också! Blev även film med tobbe & co i brist på annat, men helt ok och mycket trevligt. Idag har jag hunnit med gym och sola lite. Gymmet var inte på min sida idag, gick riktigt tungt och orkade knappt vikterna. Kom ganska nyss in från solen och ska glo lite tv nu innan jag ska iväg och jobba mina fyra timmar idag. Blir jobb hela veckan för min del, men bara bra! Sen får ja vara ledig nästa tisdag, då hoppas vi på fint väder! Ha de bäst! xoxo

Vilken gårdag!

Gårdagen var helt fantastisk! När Linda blev klar me att tvätta bilen for jag dit och solade med henne. Sen gick jag henne att komma å gymma med mig. Vi drog oss 5 km på löpbandet, sen ett core pass på det och sen armar. Kände verkligen att jag kom ikapp mig själv med träningen! Men nu sackar vi efter igen med det, blir jobb två dagar och vet inte alls när jag slutar så kan inte riktigt planera träningen så bra. Men på söndag är man ledig så då kör vi igen!

Nu sitter jag här och bävar lite för att åka till jobbet. Det är typ 100 grader ute och säkert ännu varmare i solen. Sen är man lite avis på alla studenter som går ut idag. Men been there, done that, så är väl någon annans tur nu antar jag. Känner också att all färg jag fick dom är senaste dagarna har helt runnit av mig i natt, så bittert! Hoppas på fint väder till veckan så man får pressa lite till. Nu måste jag luncha nånting och sen mot jobbet!



xoxo

Jobbar på

Vilken dag, rena tropikerna ute. Det är sjukligt varmt och inte ett moln på himlen, helt underbart. Legat ute en stund på förmiddan men avbröt för lunch och tvätt, har ju inga underkläder kvar! Har även hunnit städa mitt rum, eller plocka upp i alla fall, dammsugning kvar. Sen även hunnit med disken. Så nu ska jag ut i solen igen och må gott. Pressa allt vad jag har nu, blir jobb imorn på säkert årets varmaste dag och sen jobb lördag också. Men hoppas ni som är lediga idag har en lika bra dag som jag!



xoxo

Sommar sommar sommar!

Vilken helt fantastisk dag det har varit idag! Började morgonen med god frulle och sen bar det av till Lindas bakgård. Låg och solade fram till lunch då vi for in och köpte sushi som sedan avnöjts hos Linda där ännu mer solning tillkom. Är inte räka, inte så mycket i alla fall, mest brun. Skönt att man fick sola lite i alla fall denna sommar. Hoppas på fint vänder till nästa vecka med. Är ledig imorn men sen blir det jobba fre-lör och sen söndag har dom ju lovat skitväder. Men vi får se, keep on smiling and maybe the sun will come out!

Efter detta var det dags att ta sig in till staden för att få naglarna kirrade av Gajja. Akryl denna gång så vi får se hur det håller, mina naglar är ju inte som alla andras. Tydligen gnäller jag även mest av dom som hon gör naglar åt. Men helvete dom är ju så tunna så när man filar på dom så bränner det genom hela handen. Och kan säga att inte ens hälften av gångerna säger jag till, så nog biter jag ihop också! Men fina naglar fick jag, så tack för det!!

Kom ganska nyss in efter att ha varit på mobiljakt och sen en sväng på donken med Tobbe. Säger bara att tappar man något åker man ju tillbaka på två röda för att se om det man tappat är kvar eller om någon lämnat in det nånstans i närheten. Men vissa människor gör ju inte så! Hur som helst, ganska säker på att mobilen ligger inlämnad där han tappa den så ingen fara. Nu ska jag glo TV för inget annat har hänt idag. Var sjukt slö så skippa allt vad träning heter, skämms lite, får ta igen det imorn med massa träning! Så hejs på er!

xoxo

Summer in a coconut tree

Nu börjar det äntligen kännas som lite sommar. Blåser fortfarande kalla vindar men solen lyser och brännar ökar gradvis, fint! Helgen var riktigt bra, mycket mys, mycket kul, mycket hände! Åkte ju till stugan i fredags med moder. Kvällen bjöd på tv och mycket gott. Lördagen blev lite halvt om halvt, Fint på morgonen så man hann sitta i solen en stund, sen plingar glassbilen så vi fick oss lite glass ute på udden. Sen bestämde sig vädret att vara emot oss så det blev mulet, åskmulet. Men ta vara på syret i luften och ut och spring då, bra plan! Gick sådär, mitt knä ville inte riktigt vara med så var tungt på slutet, men tog oss dryga 5 km i alla fall. Tog en kall dusch och kröp ner i soffan med en film, men håll i hatten solen kom fram igen! Så blev att gå ut och steka igen. Riktigt bra dag med konstigt väder. Sen när vi kom hem hann jag knappt komma innanför dörren så stressar Gojjan ihjäl mig, för nu blev det utgång. Och inte nyktert denna gång ska ni veta, fy tusan vilken bra kväll. Nog för att vi för det mesta tappade bort varandra men var annat kul folk ute också så det blev lysande. Båten var planen, men där fick vi inte komma in.. (?) Första gången sen jag kom hem vi blivit nekade, men vad gör man? Hade i alla fall kul på All Star, så det löste sig.





Söndag vaknar jag och mår BRA, inte det minsta bakis. Vet inte riktigt hur detta går ihop, men någon tyckte jag skulle slippa att må dåligt. Vaknade 10 och strax efter 11 var vi på Gültza med bikini på och gofika packat. Började med jag, mor och syster, sen anslöt sig även Gajja. Tror vi låg där i en god tre timmar, så visst fick man sig lite färg. Efter detta tog vi oss in till stan, morsan skulle lämna igen ett par skor och sen gick vi på MAX, gott var det! Sen åkte jag till Martin en sväng och sa hej där och efter det hem för att göra mig lite snyggare för att ta mig till Linda innan det vankades bio. Blev baksmällan 2, så passande även fast jag inte var bakis. Grymt bra film föresten, kan inte bestämma vilken av dom jag gillade bäst.


korre nere vid udden, söt!

Sen igår då, Sveriges nationaldag. Fick ju inte sola för syster hade brännts sig. Men hon kom hem till oss och vi plockade ur hennes grejer ur mitt rum och sen körde vi hem det till henne, inte så spännande dag egentligen. Men ni ska veta sen fick jag mig sushi! Sushi baren hade stängt, men det finns ett sushi ställe vid statiol. Jag måste säga att det var den godaste sushin jag någonsin ätit, helt fantastiskt god! Längtar redan efter nästa omgång. Tog 15 bitar blandning, och till skillnad från sushi baren så var detta en blandning. Sushi jag aldrig sett förr men som smakade helt himmelskt! Sen var det även rejäla bitar, så jag blev proppmätt. Blev att gäsa lite i soffan/sova lite i soffan. Sen tvinga morsan upp mig för en långprommis. Det blev att gå runt sjön, en god dryg timmes prommis. Gick även förbi godishuset och köpte varsin glass (man får det om man vill). Kom hem och myste ner oss i soffan igen och sen var den dagen slut.



Nu idag har jag legat ute på gården och stekt. Blåste som fasen men jag höll ut så nu har man fått sig lite mera färg. Ska ta mig nå att äta, känns som att det behövs. Sen bara ta det lugnt innan jag ska in till stan och hämta mina nya glajjor och sen blir det att träna på Helex med syster. Så hade grymt!



xoxo

Pissväder

Det är sådan äckligt väder ute att jag bara vill lägga mig under täcket och aldrig mer gå upp. Det är riktigt mys/film/läsabok/göraingentingväder idag. Var nyss ut och skulle springa en vända, men jag blev så irriterad till slut att det gick inte alls bra. Började med att gå upp på berget som mer ser ut som en sjö just nu. Redan där blev man sjukt less men tog mig ner på cykelvägen iställe. Halvvägs runt märker jag att jag har alldeles för mycket kläder på mig så måste stanna och dra av mig. Just vid detta tillfälle känns det som att jag sitter i en bastu närmare 100 grader. Började springa igen men fy i helvete vad dåligt det gick. Så det fick bli powerwalk resten av vägen. Skulle väl egentligen ha tagit mig närmare 5 km, som alltid, men tror snarare jag hamnade runt tre denna gång. Men sak samma, jag tog mig ut och rörde på mig i alla fall, det är bättre än att sitta på rumpan och tycka synd om mig själv bara för att vädergudarna inte är med mig. Men imorn ska det bli finare, kanske man till och med kan ta sig ut och sola!!? Sen tycker jag fruktansvärt synd om skolklassen som vandrade upp på berget när jag var klar med min runda. Hoppas att dom har rejäla skor (stövlar) på sig. Men mins man själv hur man tog friluftsdagarna så kan jag ju ge fan på att det snarare är 1 av 10 som har stövlar iställe för 9 av 10. Kanske är något man bör skaffa sig, ett par fräsiga stövlar? Får söka mig ett par.

Ikväll blir det i alla fall jobb igen, underbart! Ska försöka få mig lite lunch nå, något lättare. Sen blir det fullt ös medvetslös ikväll. Ingen aning vad som väntar mig, full servering eller buffé. Hoppas nästan på full servering, kul att få prova på det med. Men ha det så kul i finvädret idag så hörs vi!

ps. jag köpte ju skorna igår, eller mor min köpte dom åt mig, TACK! ds.

xoxo

RSS 2.0