One of those days

Fy fan vilken pissig dag jag haft.... Eller mitt humör har varit pissigt. Är fan inte okej att sitta hemma en hel jävla vecka, man blir ju fan knäpp. Är nog knäpp som det redan är, behöver inte mer utöver mitt vanliga humör plus den veckan man har pms.. nej, har inte pms denna vecka. Så den här månaden blir det visst 2 veckor med stört humör. Misslyckades med lunchen, skulle göra kyckling med röd curry och cocosmjölk.. såsen ska vara typ mer eller mindre helt rinnande, men jag öste i alldeles för mycket redning så den blev ju fett FET iställe. Ville typ slänga grytan i golvet och inte äta nån lunch. Sen när jag gick in på toan och skulle leta pads för jag ville ta bort mitt fula nagellack så gick jag rätt i världens vattenpöl får avloppet suger. Svor till och hängde in sockarna i torkskåpet. Sen ligger de typ en hel jävla sandlåda i huset och jag orkar verkligen inte dammsuga när jag är sjuk så då blir jag less för att jag inte orkar. Sen försökte jag nyss sätta mig och rita, skissade upp en helt okej bild, började färglägga.. förstörde hela skiten, ***!!! Och visst har jag hunnit med att bråka på Anders också, man har ju inte alltid delade åskiter i ett förhållande och det slutade med att jag inte var allt för snäll.. men det dåliga samvetet tog över och självklart ångra jag det jag sagt och kröp upp i hand famn. Kanske inte för mitt dåliga samvete bara, utan bara för att jag tyckte synd om mig själv och ville att han skulle hålla om mig. Hopplös tjej, jag vet. Men jag jobbar på det, försöker i alla fall!

Imorn ska jag jobba och även på söndag. Inte ett dugg taggad för det, men vill man ha pengar så är man så illa tvungen. Man borde kanske tagit lån, men det känns ju så fruktansvärt onödigt om jag nu ändå kan jobba. Tror dock att om jag inte bor hemma efter sommaren är studielån ett MÅSTE, kanske det plus att jobba. Undrar hur mycket man får jobba om man bara tar halva lånet? Hm, tåls att ta reda på..

Efter denna helg vill jag inte vara sjuk nå mer, det är nog nu. Jag behöver ta mig till gymmet och då mer än en gång i månaden. Är fett stressad för vårshowen med dansen då jag missat typ hela koreografin till streeten och den är typ förbannat as-svår. Inte så svåra steg egentligen, men tempot går ju så jääääävla fort så jag vet inte vad. I värsta fall får jag väl skita i att vara med i den gruppen på uppvisningen, vägrar att ställa mig på scen om jag inte kan koreografin innan och utan. Fast på två månader ska jag kanske hinna fixa det, eller vad tror vi? Med sex års bakgrund i dansens värld måste jag väl ändå ha någon typ av insättning i ryggmärgen så det bara ska gå. Blir fan besviken på mig själv om det inte går! Känner att det här var ett irriterat, deprimerat och förbannat jobbigt inlägg, så slutar nu. Bara en sak till, se The time travelers wife, SJUKT BRA FILM!

xoxo

Going strong

Amen visst serrni! Denna sjuka ville visst allt än annat ge sig. Vakna imorse och kände gud så skönt att bara vara lite snorig. Till jag tog mig in i duschen... shamponera håret var nog det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Trodde jag skulle falla stuprakt ner i badkaren. Så det blev väl att stanna hemma idag också. Som tur var så har jag världens bästa pojkvän och som tur var så kom han hem ganska fort från skolan. Nu är han på ICA och köper chips åt mig, höhö. Samt mat som jag ska ta mig an att laga lite senare ikväll. Just nu är det film maraton på G, det enda typ av maraton jag kommer orka idag.

Bild från i julas när jag hade tråkigt hos farmor efter all julmat :)


xoxo

Smärta

Inte lika sjuk som igår, tror inte det i alla fall. Hade planen att ta mig till skolan imorse men kom snabbt underfund med att det skulle aldrig funka, speciellt inte när jag MÅSTE jobba ikväll. Så ligger i sängen och är hög på ipren för min rygg/bröstkorg håller på att ta död på mig. Försöker plugga in det jag missar i skolan so far så gott det nu går. Har en deltenta i fysiken som jag dumt nog hade satt ett telia pass på, tur att Fredrik är min superhjälte och kunde ta det så jag får skriva provet. Bara det att jag kommer def missa det andra provet eftersom jag ska och ha kul i Björkliden just DEN helgen och åker just DEN torsdagen. Så verkar som att jag kommer få skriva ETT enda stort fett prov på alla delar iställe för bara den jag missar. Men jag får väl plugga som en liten snok då, what else to do?

Längtar till påsken, eller om de är helgen efter påsk jag kanske längtar till? I alla fall, planen är att sitta i stugan så och må så jävla gott. Hoppas på strålande sol och god mat. Undrar om vi kan sova över där då? Slog på värmen för nån vecka sen så kanske om jag har tur, hoppas! Men tillbaka in i den underbara världen av fysik!

xoxo

Film maraton

Sorority wars var som förväntat, förutsäg bar, men helt okej. Nu ska jag se på Hugo Cabret, en film jag verkligen tror på. Såg riktigt bra ut på trailern i alla fall. Så nu tar jag min twister och kryper ner under en filt.. eller kanske täckte? Svar ja, täcket it is!


xoxo

Inställd dans och en sjuk Jenny

Tog mig ju på bussen igår in till stan för att dansa. Men visst var det kolsvart i salen och ingen där för dansen var inställd. Mina lärare hade åkt på magsjuka så det sög ju. Men med tanke på hur jag själv mår idag kanske det var lika att jag inte tränade nå igår. Sitter hemma i soffan nu och är dunderförkyld. Tog en ipren för ett tag sen så nu är det bara sjukt varmt, hade väl tydligen feber utan att veta om det. Innan pillret tog ut sin fulla kraft hade jag så ont i rygg och bröst, hostan sitter långt ner i lungorna så känns som att bröstkorgen ska explodera när som helst. Har skickar pojken på uppdrag.. första målet, ICA! Köpa ost och brocolli soppa, twister, MER ipren (tog den sista imorse) och mjölk. Så ska jag bara ligga hemma med allt det där å se på film. Måste ta mig an kemilabbrapporten också, ingen större panik där men senare i eftermidda får det bli.

Nu ska jag glo på en film. Blir en riktig töntig chickflick men tycker jag får kolla på sånt när jag är sjuk. Den heter soroity wars och är så klart en college film. Bra skit tror jag dock!


xoxo

Chips och Numbers

Kom från skolan för ett tag sen. Haft mördarstart på Lp 4 med dubbel matteföreläsning och sen mördat mig själv genom att faktiskt börja läsa i Calculus boken.. märk väl att den är på engelska och det är ganska mycket mer text än tal i den. Sen har dom en lysande ide att dom bara för facis för dom talen som har ojämna nummer, alltså 1, 3, 5, 7.. osv. Vilka tal tror ni man inte kan som man behöver facit till? Just precis, alla dom jämna! Men nu har jag i alla fall börjat med det så känner mig lite duktig.

Sen har jag hållt på att somna hela dagen, eller jag har faktiskt slumrat till på en av föreläsningarna. Förstår inte hur då jag praktiskt taget sov HELA dagen igår förutom de få timmarna jag satt i sek på våran match samt gick på stan en sväng. Man var ju lagomt kry efter utekvällen i lördags. Lagomt kul när man blir bakis mitt på stan också, illamåendet och huvudvärken kom med raka besked. Trodde jag skulle strypa pojken som att bakom mig på bussen och sjöng hela vägen hem. Men jag skonade den stackars lilla pojken hans liv. Var på bristningsgränsen när bussen även tvungen skulle stanna på varenda hållplats. Blev att trycka en ipren (tack gode att vi hade kvar de) och sen totaldö i sängen. Ska berätta också att jag har ju världens bästa pojkvän som gjorde nudlar åt mig och kommer in med en tallrik till sängen. ÄLSKA! Sen efter det mådde man ändå helt okej. Såg en film och somnade igen, nu är klockan ca 17:00 på eftermiddan. Vaknar av att min mobil ringer 21:45, borstar tänderna och somnar om. Uppstigning 07:05 imorse. Sovit i för många timmar nästan, är det därför man är så trött?

Ska i alla fall ta mig lite kavlitetstid och äta chips å se på Numbers nu.


xoxo

Road trip

Imorn blir det att åka av till IKEA. Har kika runt på deras hemsida och herre gud vad jag vill ha min enga lägenhet och MASSA pengar så jag kan gå lös som nån annan fradgatuggande galning på IKEA! Men nene, jag ska köpa matbackar.. och halogenlampor.. sen ska ni veta att jag ska köpa klädförvaring. I alla fall någon typ av låda som jag kan lägga mina kläder i istället för i väskor eller i den högen jag snabbt staplar på en stol hemma hos Anders. De är väl okej om jag köper min egna förvaring? Jag har ju inte invaderat hans garderob.. inte än i alla fall, höhö! Men ni ska veta att jag känner mig som ett gammalt par, vi går på promenader i solen och myser och sitter och pussas på bion. Men jag ska inte klaga, har världens bästa pojkvän som gör mig lycklig, det ni!

För tillfället sitter jag på jobbet och har rast. Fördriver tiden helt enkelt med ett inlägg här iställe. Men är bara dryga timmen kvar nu, sen hem och mysa med lille mor, kanske hitta något ätbart. Är fruktansvärt sugen på stuvade makaronen och korv, nån som känner samma? Menar, HUR gott ser inte de här ut?!



xoxo

Vill sova!

På fredag ska jag ta en sån förbannat lång sovmorgon, förhoppningsvis ändå tills jag börjar jobba. Imorn blir det tidigt som satan då man ska köra till IKEA i happis. Men de kommer bli kul! Jag ska inhandla matbackar, så jäääkla mycket matbackar. Sen är nästa steg att köpa mat som jag kan fylla dom med, men ett annat problem. Längtar så jag dör tills lönen kommer på fredag, är så fattig så det är hemskt. Skyldig morsan pengar, sen räkningar och så har jag ett och annat som måste inhandlas. Tydligen baskläder... har börjat inse att typ alla mina linnen är mer eller mindre genomskinliga, men det kanske lätt blir så om man haft en del av dom i typ 4 år? eheee, usch! Men ni ska veta att jag lagt upp en plan, öppnat upp ett till konto på banken som jag ska spara pengar i som en liten snok och försöka hålla mig från att använda telefonbanken för mycket, får se hur det går med det! Men jag har an plan.

Sen är jag och Kibbo klara med kemin nu, förstå att om jag klarat mina tentor är jag skolbefriad en himla lång tid nu, eller befriad från det gamla och kan ta mig an det nya. Förstå att jag bara har en läsperiod kvar av hela detta år. Gått så himla snabbt att jag knappt försår det själv. Men snart sommar, tack gode, så får vi se vad hösten bjuder på.

xoxo

tenta-MEN

Ja, jag säger inte tentamen som man ska, jag säger tenta-MEN, för det ger en fan men för livet! Jag känner mig helt skadad. Alla formler och underliga namn på gud vet vad snurrar runt i skallen och snart vet jag nog inte ens själv vad jag heter. Fysiktenta imorn, hoppas för allt i världen att det som snurrar i min skalle ska makea some sense imorn mellan 09:00-13:00.

Sitter och snackar med Sebastian som för tillfället befinner sig i slovenien.. han är visst där och gör sin praktik som han har nu på gymnasiet. Varför visste man inte om att man kunde göra såndana turer när man själv gick på gymnasiet? Sitter och totaldreglar över bilderna han lägger upp. Sjukt fint landskap och underbar arkitektur, jag vill också! Men de är ju några år sen man hade möjlighet till det. Helt sjukt att det är 3 år sen jag tog studenten. Tiden bara rusar förbi! Snart är det sommar igen, men gode jag längtar efter lite värme. Kommer bli en stabil sommar, jobbet är redan fixat så det känns skönt. En sommar att få ordning på allt. Har ju hittat mig en annan utbildning om inte konstfack levererar. Det blir Folkhögskola i Sunderbyn, färg, form och inredning. En ettårig utbildning som är grundläggande för just fortsatta studier inom dessa områden. Passar ju sjukt bra för mig då!
Men är trött som en snok nu, ska natta så jag förstår att jag har ett namn imorn.


xoxo


Träning

Dåligt med det på senaste. Men tänkte jag ska egga mig själv med att internet-fönster-shoppa lite. Hitta dessa och är kääääär. Fast inte i alla skor, dom längst till vänster har nog mit hjärta helt och hållet. Men får nog nöja mig ett tag till med dom skorna jag har. Köpa nya till gymmet när det är dags att börja springa ute. Löpskor är en grym förbrukningsvara!
Ska lägga upp bilder på mitt prov jag skickade inte till konstfack. Eller jag ska lägga upp bilder, inte exakt provet. Är typ nervös att man kanske inte får lägga upp och visa det man skickat in, men kan ju visa ändå vad jag gjort. Men inte idag, senare!
xoxo

shoeholic

Anyone know what i mean? Jamen visst åkte man på den igen. Men mina älskade boots jag köpte i USA blev de ju bara skit av. Märkte på jobbet att det kändes konstigt under klacken. Sätter mig ner och kikar.. jag har ju nött upp halva klacken så det är ett fett hål rakt in som är fullt med snö och grus plus att själva klacken spruckit halvvägs upp. Ville typ gråta, för jag verkligen ÄLSKAR dom där skorna. Nästa gång jag åker till Sthlm ska jag gå på deichmann och se om dom finns fortfarande, för dom är sjuuuukt sköna och snygga. Men i alla fall så blev det ju ett par nya fina vår/höst skor. Märkte ju idag att det kommer väl ta ett tag innan man kan använda dom nu när dom är i mocka, för slasken har ju kommit med besked. Men här är då mina nya bebisar, ah, älska!
xoxo

Party like u never partied before!

Ska till jobbet nu och sen blir det woop woop! BEAT ikväll på STUK, sjukt taggad.. tror jag. Aja, jag blir väl mer speedad senare när man gjort sig snygg mm. Have fun party people cuz I WILL!
xoxo

Det börjar närma sig

Ska snart ha skickat in arbetsprovet till konstfack. Borde väl sitta och rita som en liten iller nu men tar en pause och skriver här en sväng. Har ju lite halv sagt till mig själv att det är dags att börja blogga igen, har kanske ett intressant liv ändå. Just nu har jag inga bilder att visa er på mina verk men ska firra det sen och lägga upp för allmänheten. Så risa eller rosa!
Är i alla fall fruktansvärt trött nu. Letat efter en penna alldeles för länge som ja trodde var i sängen som jag hade lagt på skrivbordet. Börjar bli smått förvirrad alltså. Ska snart ta mitt pick och pack och åka till Anders, min baby. Tänkte först sova hemma men usch ville inte sova själv. Hoppas det är nån som förstår vad jag menar! HA! Men tycker hemskt mycket om min babe och bäst när han sover bredvid mig, myyyys! Ska rita liiite till innan jag ska halka iväg till bussen. Lär ju bli världens faceplant om inte flera stycken på vägen med tanke på väglaget och att jag ska konka två väskor.. suuck!
xoxo

RSS 2.0