Orkar inte!

Är helt död. Ångesten som infinner sig när man inser att man endast jobbat 5 av 10 dagar i rad. Jag har alltså 5 kvar innan jag får andas! Får knappt andas ändå. Direkt på onsdag efter jobbet drar jag till Sthlm-Sala för att sedan på torsdag morgon, troligen okristligt tidigt, åka till Sälen. Men kääääämpa säger jag bara, för det kommer bli förbannat kul! Enda skidåkningen som blir av i år. Tragiskt att man aldrig kan ta sig. Visst att jag bor i norra norrland, men det är fasen lättare att ta sig till en vettig skidort om man bor i Sthlm. Men ska i alla fall bli skitkul och jag ser fram emot träningsvärken och ömmande smalben efter första dagen, jippi!
 
Här är en bild på mig från USA när jag var och åkte med Sverigegänget. Dippafton och Fittkatt var slagorden för denna resa. Fantastiskt kul! Fick äta OLW dip för första gången på nästan ett år den helgen. Ni kan ju tänka er hur GOTT det var?!
 
 
xoxo
 

Önskar jag hade alla världens pengar

Då skulle jag unna mig själv ett par skor eller två och skänka till dom fattiga, skolor och sjukhus!
 






xoxo

Borta länge

Varit borta länge. Så pass länge att jag inte mindes min inloggning längre. Nollställde lösenordet men upptäckte efter ja uppdaterat att det var ju helt fel användare. Så se där! Hur som har det varit dåligt med uppdatering eftersom min dator dog där innan jul. Men har investerat i en ny fin Mac så allt är gott. Blir väl att ta upp denna värld kanske och dela med mig av min vardag. Igår blev det lite nätshopping på kvällen där jag införskaffade mig den efterlängtade dunvästen!
 
xoxo
 

RSS 2.0