Aggresiv!!!

Jag tror min otur är på sin topp just nu. Slutade en timme tidigare för att åka och köpa flyttlådor. Dock inte så bra planerat när ovikta lådor är enorma! Inget att ta på cykeln så att säga. Cyklar hem istället för att sno mor å fars lådor som står hemma. När jag cyklar förbi MAX och åker ner för trottoaren så tror ni inte kedjan på cykeln hoppar då? SUCK säger jag bara.Var bara hoppa av och börja härja med den då. Försökte först lura tillbaka den men efter cirka 5 min pillande och extremt svarta händer gick jag lite mer åt sidan och vände helt enkelt cykeln upp och ner på gatan. Fick dit kedjan igen efter lite mer pillande och cyklade hem. Var sjukt otajmat med tanke på att jag hade ljusa fina vit/grå byxor på mig. Men ja, jag var svart om händerna, svart om ena skon och svart på fotleden. Resten klarade sig fint. Det var pik ett idag.
 
Sen ringde mor för jag fått brev från CSN. Frågade om hon fick öppna och tur var väl det för meddelandet i kuvertet var mindre trevligt. Dom skrev att beslutet kan inte tas än för att min skola endast registrerat 60 högskolepoäng och att dom kommer invänta fler poäng innan beslutet kan tas. MEN HALLÅ?! Tekinskt basår är ju för fan bara 60 högskolepoäng! Kan ni inte räkna eller?! Jag blir så sjukt less på att ta mig fan allt ska krångla va de gäller pengar för min del. Är ju tur at jag ryckt upp mig denna sommar och faktiskt sparat en hel del så man har lite i fall att. För det är väldigt många i fall att just nu. Måste ju som dunka iväg 3000 kronor till Folkhögskolan också innan den 17e Augusti. Jag ifrågasätter ju starkt varför i hela h-vete man sätter förfallodatum mitt i månaden?! Men det är väl bara le och se glad ut. Alla prylar jag önskar mig får väl vänta antar jag..
 
xoxo

Snart dags för flytt

Snart är det dags för flytten. Denna kommer äga rum på torsdag. Är riktig taggad och hoppas allt går smärtfritt och snabbt. Som att riva av ett plåster! Ska till Clas Ohlsons idag och köpa flyttkartonger då jag inte äger några sådana. Packa ner alla kläder, tänkte att det är nog några timmars arbete. Ska försöka rensa ut kläder som jag inte använder också så får syster se om hon vill ha något. Tror denna flytt kommer bli nyttig för mig. Detta är även första gången jag kommer flytta till en "egen" lägenhet. Eller min och Anders blir det ju, men första gången jag kommer betala hyra själv! Vi fick även köpa lös soffan som är hemma hos Anders nu vilket jag är grymt glad över. Den kommer bli perfekt!
 
Förutom detta var helgen sjukt bra. Kom ner på fredan och hamnade i Uppsala där Anders bror hade nån tillställning. Sjukt mysig stad för övrigt. Det är ju där Pelle Svanslös kyrkan står! Tror ni jag blev i extas när jag kände igen den från den tecknade serien? Ni som diggade Pelle så var det de avsnittet när kyrkan omvandlas till en katt. Det finns tydligen något som heter Pelle Svanslös kvarteren också, eller om det var gatorna? Hur som helst, tyckte det var lite kul. Var i alla fall på denna fest till för sent och kom i säng i Slabohed först vid ett tiden. Helt slut efter en lång dag.
 
Lördagen fortsatte med fix å trix inför eftermiddan/kvällen. For en sväng in till Sala för att hämta x antal vänner till Anders. Sedan tillbaka för att träffa mer vänner och massa släkt. Det var en hemskt rolig kväll och så fruktansvärt mycket trevliga människor.
 
Sen ska ni få höra att det finns nånting som typ är osynligt och inte känns när de bits. Men det känns desto mer efter! Upptäckte under kvällen att min häl svällt upp och hettade fruktansvärt. Gjorde även ont i hälsenan när jag gick. Vi började fundera geting men hade som sagt inte kännt av det så känns inte som att det var riktigt. Blev värre och värre under kvällen och var riktigt öm i hälsenen och på sidan av fotleden när det var dags för natt. Svullnaden var även stenhård. På söndagen tog vi det hemskt lugnt och solade lite i gräset. Nu har jag fått ett likadant bett fast på låret. Det kändes mer eller mindre som en liten lårkaka. Väldigt mysko, inte kännt något denna gång heller? Nån som kan gissa djuret, för jag kan det inte?
 
Det blev i alla fall mitt första dopp denna helg också och sen bar det av hem igen. Fullt med folk på både tåg och flyg. Fick förklaringen när vi landat i Luleå. Var ju tydligen Bruce på Ullevi i helgen.
 
xoxo

HELG!!

Var så lycklig nyss men blogg.se kan göra en bitter... Väljer att lägga ner.. nån jävla ko (?) som kommit in i deras server... igen som dom sa. Så nu måste jag skriva om ALLT!
 
Sa i alla fall att det kommer bli skönt med helt, så skönt så ni inte förstår. Ska dock fara och flänga hela helgen eftersom Anders bestämt sig för att fylla år två gånger i år. Men det kommer bli sjukt trevligt. Åker ner till Sala ikväll för att fira imorn. Kommer bli hela tjocken släkten. Eller en del av dom i alla fall. Själv har jag endast 5 kusiner, eller om vi är 5 inräknat mig och min syster? Ja, ni ser ju hur bra koll jag har på mina egna släkt, förväntas inte ha koll på någon annans då! Men som sagt kommer det blir himla trevligt och jag har längtat hela veckan till detta! Så det så!
 
Sen vill jag åka och fiska med min far. Men speckat schema som jag har denna sommar är det tight. Men jag MÅSTE hitta ett hål! Typ min sista arbetsdag, det skulle bli sjukt bra! De är en torsdag.. fiska med pappa på kvällen. Sen fredag ska jag och lille mor shoppa för att jag fyllt år. (Har tänkt fylla år flera gånger jag med). Sen ska jag och Anders åka ner till Sala igen för en veckas lugn och ro den helgen nån gång. Det skulle ju bli SJUKT bra det här!!!!
 
 
xoxo

Trevlig dag

Idag har jag tvättat hela förmiddan men den har varit väldigt bra ändå. Fick allt tvättat och vikt. Kändes lite som att sitta på Woburn Street 212 igen och vika ungarnas kläder samtidigt som man tittade på TV. Ganska fridfullt ändå. Sitter på jobbet och filurar nu, går ju som bra det med. Slutar 21:15 så de är bara le och se glad ut.
 
Igår fick man sig en hel del överraskningar. Jag fick min lönespec, WOHO.. men den var felaktig. 45 timmar saknades för att vara exakt. Detta är löst och kommer få hela lönen inom kort, som tur är. Sen fick man en räkning på 3000 kr för det kostar visst pengar att gå på Folkhögskola. Men det får jag väl leva med kanske. Sen när jag rett upp allt det där cykla jag och Anders till Storheden för att hämta mitt batteri som äntligen var klart. Skickade in det 8e Juni, fått det först nu. Tydligen ska det ta max 4 veckor, men det tog ju en hel del mer tid än så. Men i alla fall, nu slipper jag att ha sladd 24/7 i datorn och jag kan flytta på mig utan att stänga av den varje gång. Gick och strötittade på Intersport innan vi åt varsin burgare på MAX. Det var allt för en dag och sen for vi hem och myste samt spelade Vem Där som vi köpte på OBS, kul!
 
xoxo

Ont i halsen

Borde vara på Ormberget och plåga mig själv med laget nu. Men så blev det inte. Kom hem och gjorde mat men inser att jag kommer kräkas om ja ska träna så tätt inpå. Så har röjt upp här hemma en del så det ser acceptabelt ut. Ska ner i källar och hitta nån skiftnyckel (stavning?) så Anders kan byta däck på cykeln, eller slang eller va de nu blir. Själv ska jag lämna in min cykel, pallar inte fixa med backdäcket själv. 
 
Hur som helst ville jag bara säga att kvällen i fredags var riktigt bra. Är nöjd och glad och hade jätte trevligt med alla mina vänner.
 
 
xoxo

Sovmorgon

Upptäckte juat att jag har sovmorgon imorn, GUD så skönt! Känner att sova lite extra kommer inte sitta helt fel. Ska på kalas ikväll hos Gajja. En gemensam present är köpt men jag vet inte vad. Hemsk kompis, men jag vet att jag är skyldig Linda pengar! Men det löser sig, jag har väl något hum om vad vi hittat på.
 
Försöker fördriva tid på jobbet. Vill ganska gärna hem och packa ner saker i kartonger. Var på stan igår och pekade på varje liten pinal jag vill köpa till nya lägenheten. Anders var helt slut efter den rundan. Skulle köpt ett bonsai träd också men dom hade inga fina den här gången så ska vänta lite med det. Sista rycket nu!
 
xoxo

Värdelöst

Var på stan igår en sväng med syster. Hemskt trevligt tills vi båda blev superhungriga och åkte hem. Innan syster kom så gick jag runt lite själv. Var in på Gina Tricot för att prova kläderna jag visade i tidigare mail. Men det var ju helt värdelöst. Jag köpte ENDAST det oranga linnet. Byxorna var skitfula och jätte obekväma. Jag trodde ju att det var byxor, inte hårda jeans. Så för att dom ska sitta så snyggt som på bild måste man nog vara storlek pinnek, vilket jag inte är. Dom ärmlösa skjortorna var totalt genomskinliga, inte alls snygga nånstans, och tunikan var väl i och för sig som väntat lite väl flaxig. Men det jag var mest besviken på var byxorna, usch! Men det blev i alla fall det oranga linnet, kommer bli riktigt snyggt till bara ett par jeansshort nu i sommar och ett par vanliga svarta byxor till höst/vinter.
 
Sen hände något äckligt igårmorse. Jag fick fågelbajs på min fot!!!! Jag fattar inte hur fågeln kunde pricka. Cyklade till jobbet och helt plötsligt känner jag hur det blir blött på foten. Tittar ner och ser värsta geggan som jag analyserar direkt till fågelskit. Åh det var så vidrigt! Stannade och fick tag på ett stort blad med massa dagg för att torka av foten. BLÄ säger jag bara. Ska väl i och för sig vara lycklig att den jävla pippin missade mina kläder eller mitt hår. Men ändå vidrigt..
 
Längtar som en dåre tills vi flyttar. hittade sjukt snygga ljushållare, ljusstakar? Ja, vad jag nu ska kalla dom. Men ruskigt snygga och tänker tvinga Anders att godkänna dom. Personligen tyckte jag att dom var ganska så maskulina. Kommer bli skitsnyggt att ha på hans bokhylla eller i fönstret! Så taggar järnet nu!
 
xoxo

Glada 22 år!

Då var ett år till gånget då. Känner mig väl inte äldre annat än att man är tröttare än när man var 18 år. Man orkade så mycket mer på den tiden. När man ser det från alla vinklar. Man orkade träna med, men klarade av att dricka mer utan att må dåligt och man orkade vara vaken längre. Nu däckar man klockan 20:00, tränar inte om man absolut inte måste och mår som en sur snok efter en utekväll. Men det är väl så det ska vara antar jag? Jag har i alla fall haft en fantastiskt bra helg med familjen. Åkte till farmor på lördag morgon där det blev tårtbak. Sedan ut till stugan för att äta sjukt gott grillae kött med diverse tillbehöver. Sen blev det att äta tårtan som följdes av presenter. Fick ett nytt fiskespö! Sjukt glad för det. Ser kanske inte ut som värsta friluftsmänniskan med fiska är riktigt skoj! Sen lite hårgrejer av syster, MASSA kinderchoklad, ett linne och en del pengar. Ska på staden sen nån dag med mor och shoppa grejer till nya lägenheten. Anders har redan börjat packa ihop sina grejer. Känner att jag borde ta mig hem inom kort och packa ner mina saker i banankartonger jag med. Lite spännande detta! Ska se om jag kan hjälpa till med något, typ stapla böcker. Kan ju inte spela så stor roll hur böcker är sorterade, eller?
 
 
Fina tårtan jag och farmor slängde ihop, och sjukt god!
 
xoxo

Kalas

Snart ska jag iväg till Anderssons konditori för att inhandla en eller kanske två tårtor. Ska smälla till med kalas på jobbet. Hoppas verkligen att hon har nån bra tårta eller en som hon kan köra ihop snabbt. Började regna igen ute men tror de la sig nu. Hoppas verkligen att det inte regnar när jag ska cykla, jag pallar inte de! Nje, de regnar ute.. fan också. Nåja, en bild på min frukost då, hehe.
 
 
xoxo

Gud öppnade upp himlen

Det bara ÖSER ner! Satt och sökte en film att se när det plötsligt blinkar till i ögonvrån. Blixten är här för att hälsa på. Mulrade lite och en till blixt, sen öppnade gud upp himlen. Det är helt sjukt, det gick från noll till syndaflod på bara några sekunder! Jag hoppas innelrigt att detta slutar dock innan jag ska iväg till jobbet, mindre sugen på att cykla i detta väder. Nu blixtra det igen! Bör kanske stänga av datorn, mulret kom ganska så på en gång. Så de närmar väl sig. Tänk om jag nu hade fått mitt batteri till datorn så hade inte detta varit ett problem. Nåja, ska mysa med lite frukost då kanske.
 
xoxo

God Morgon!

Idag är det en ganska så god morgon! Somnade runt 20 snåret igår så man har fått sova ordentligt. Känns väldigt skönt med tanke på hur slut jag var igår. Hade tänkt promenera igår men jag orkade inte, kom hem och total däcka  i soffan, helt sjukt. Sen har jag dragit på mig shorts idag, jag litar på att termometern inte ljuger och att det faktiskt är runt 17-18 grader ute. Liksom KOM  IGEN NU SOMMARN! Om två dagar fyller jag år och dom senaste 21 åren har det alltid varit fint väder.. av dom jag mins i alla fall.
 
Sen har jag lyckats återuppliva en rosplanta! Stod massa stackars döda blommor på ICA när vi var där en dag. Dom skulle ändå slängas så jag fick ta vad jag ville ha gratis. Planterade om stackaren och nu lever den igen! Inga blommor men det har kommit upp ett till skott och en av dom tre som redan fans är grön och fin igen. Ska man bara vänta på att nån liten blomma dyker upp. Fast gör dom de? Eller blommar dom bara ibland? Nåja, ska fixa frukost nu!
 


 
xoxo
 
 

Snart gammal

På lördag fyller man 22 år. Ska tala om för er att jag är i total förnekelse. Pratade med mor på telefon igår. När vi ska lägga på så säger jag, "jamen vi hörs väl", min mor säger, "vadå, vi ses väl till helgen?". Mitt svar blev, "Va?! Gör vi?". Hon nämner att jag fyller ju som år, jag är tyst en stund och räknar för mig själv i huvudet och börjar sakta inse att det har gått en vecka till! Jag var så säker på att de är nästa vecka som jag fyller år, men se så var de inte!
 
Sen kom jag lyckligtvis på att jag hade jobbat 45 timmar innan utbildningen började i juni. Det är typ 4500 krornor mer i lön än vad jag räknat med! Så nu kanske man kan köpa ett köksbord utan att få dåligtsamvete och samtidigt lägga undan lite pengar för mobilen jag vill ha om jag inte får råd med den mitt i flytten. Men först 22 år!
 
xoxo
 

Rycker i shoppingfingrarna

Är sugen på att shoppa. Bara lite nödvändiga saker som ett par byxor och kanske nån ny tröja. Nedan har jag spanat in lite på Gina Tricot.
 
 
xoxo

Grått

Vad jag kan se så är det grått på himlen, vädligt grått. Så planerna för Klubbviken idag blev ganska inställda. Men jag vet inte, inte så svårt att bli lurad när väderleksrapporterna ser ut som dom gör. Kämpat på med SMHIs hemsida och det är ju bevisligen något fel där. Kolla bara på detta.
 
Man känner som att det är lite dubbla budskap? Men man ska väl inte lita på vädret där, man ska väl kolla ut själv genom fönstret antar jag. Det har dessutom gått ut sms från Telia att dom varnar för avbrott pga åska. Men ge mig lite åska då!! Är ju mysigt när den väl är, kan stänga av alla elektroniska apparater och tända en massa ljus! Hoppas på ett rejält oväder.
 
xoxo

Soppa

Jag överraskade mig själv med att få för mig att göra soppa igår. Letade upp ett recept och idag blev det storkok. I slutändan fick jag en riktigt fin potatis och purjolöksoppa. Lite knaperstekt bacon på det så var måltiden fulländad. Enkelt och man blev mättare än man trodde.
 
Blir mycket god mat framöver. Fanns att köpa kött på jobbet för Anders så han kom hem med tre feta färdigmarinerade köttbitar. Gubben skivade upp dom och la i påsar i frysen, bara färdiga att tina och steka med nån mumsig sallad till kanske. Helt underbart!
 
 
Finsoppan på bild, visst ser den smarrig ut?
 
xoxo

Känner mig lite såhär

Ja, där fick vi en lägenhet då, inflytt fösta augusti. Detta är officiellt första gången jag flyttar hemmifrån, stort ansvar! Har inte skrivit på papper än men vi har bett om att få dom. Var faktiskt en riktigt fin lägenhet. Snygga tapeter också, viktigare än vad man tror! Dom var vita och stilrena så man kommer kunna göra stället till ens egna, känns bra. Dåligt bara att det är en kokvrå och inte ett riktigt kök, men så länge jag får vara där inne ensam när jag lagar mat så är det nog gott om plats. Ett till plus är BADKAR! Och att vi har sol på balkongen typ hel dagen, värt! Så det vi behöver nu är typ massa småsaker som säkert kommer kosta satan, en soffa och en TV, that's it! Känns ganska bra det här, bättre och bättre för varje minut.
 
Sen känner jag mig lite såhär idag i allmänhet..
 
 
xoxo

Chansar

Jag har hittat den nya världen Ebay. För mig som är lite shoppingkåt kanske detta inte är det bästa. Men hittade här om dan en så himla fin ring. Mailade säljar och fick veta att storleken dom hade var ju minimal, jag har fasen inte ens så små lillgingrar! Ifrågasatte om detta verkligen stämde då bilden visar att ringen passar på ett långfinger. Fick tillbaka sjukt konstigt svar. Så letade upp en annan säljare som verkade ha lite mer vettig storlek. I alla fall så den kanske ska passa på ringfingret. Den kostade mig i alla fall typ 12 kronor och ingen fraktkostnad, så kände att jag kan nog leva med att den kanske bara passar på lillfingret, eller inte alls för det.
 
Igår blev det fest, och gudarna ska veta att man är inte 18 år längre. Klarade mig kungligt på en flaska vin, en cider och en drink. Varit klubbat fram till klockan ett idag. Känner att en cola gärna fått smeka mina inre organ men denn har Anders hunnit dricka upp medan jag var hos John Blund. Tar emot att gå till ICA just nu. Ska hemmåt senare för middag så får väl svänga förbi då och köpa mig en cola. Behövs för återhämtning!
 
 
xoxo

RSS 2.0