Kompisar i rabatten

Nu har jag verkligen tagit hem ALLT från skolan. Idag fick mina kompisar komma hem och hamna i rabatten. Glasring av dessa var ju allt annat än en enkel match och vet inte riktigt vad det blev för färg... men nu får dom se ut såhär. Ska inte säga hur det var tänkt, håller det till att bara jag ser felet! Men annars tycker jag dom sitter ganska snyggt i mina blomlådor, visst då?!
 






xoxo

Bara för att

Galet sugen på att shoppa men väldigt knepigt just nu med den ekonomin man har. Var med plånboken (mamma) idag i alla fall och fixade lite blomlådor mm så jag fick plantera på balkongen. Hoppas verkligen det blir nå av det och att det inte dör! Jag kan ju liksom ingenting om detta? Sen drog vi en luring utan att veta om det. Var en blomlåda som satt i ett ställ för att den skulle gå att hänga upp. Själva stället kostade 69 kr.. detta var vad vi betalade för hela grejen eftersom tjejen i kassan inte såg prislappen under själva lådan som det stod 169 kr på! Min kära mor reflekterade inte heller över vad det totala priser blev, vi köpte ju en hel del saker. Men ja, det blev lite ofrivillig rabatt där, inte mig emot dock! Så här blev det i alla fall och nedan kan ni även se lite cravings, men absolut inget jag behöver.. suck!
 




xoxo

Sagoträd by JennySophias

Jag ska nu försöka göra någon typ av grej av detta. Kommer försöka sälja i sommar på diverse marknader så får vi se vart detta slutar. Fick ju inte sålt ett enda under helgen som var så nu har jag massor med träd här hemma, rena djungeln! Men många fyller år nu i sommar så passa på och fixa en unik present till en vän eller familjemedlem!
 
 
xoxo

Sjuk lagom till semestern

Klart man blir sjuk till när man egentligen ska vara ledig om må bra. Superförkyld sitter man nu här i alla fall och hoppas att det ska gå över, men vem vet? Ska ta och fixa mig lite frukost och sätta mig på balkongen. Bara för att jag är sjuk ska jag väl inte avstå att gå 5 meter för att få lite solbränna, eller?
 
Igår var i alla fall riktigt kul på skolan även om jag var tvungen att ge upp innan kl 22. Lite ledsen över allt spex man missade men får hoppas att någon filmat något av det så man får se i efterhand!
 





 
xoxo

Kurerar!

Klart man ska bli sjuk lagom till ledighet och festlighet. Imorn gäller dukning till vårfesten på skola och sen såklart festen. Själv sitter man här med rinnande näsa och ögon, kliande ögon, näsa och hals och nysningar. Låter nästan som att jag skulle ha pollen kanske, men då har man väl inte ont i halsen och kanske borde kännt något innan då? Ne, jag är nog bara helt plain förkyld!
 
Var på stan med mamma en sväng och gick förbi Mique (eller vad butiken nu heter?) Hittade i alla fall något som jag utsökt kom och tänka på Linn utav. Se nedan kanske ni förstår, ni som känner henne i alla fall!
 




 
xoxo

Söndag

Nu är all stress över. Det gick verkligen inte bra att sälja i stan i helgen, en kudde och ett par örhängen, mer än så blev det inte. Sjukt tråkigt! Men mina träd var uppskattade och folk mer eller mindre gapade när dom såg dom så ska försöka vidare ändå, men får inte ge upp! Ska fixa en plats på Råne marknad helgen innan midsommar så kanske man har mer tur där! Måste fixa visitkort. Inte för att jag just nu känner att jag vill göra ett enda träd till, men går det bra där så kanske jag kör!
 
Annars har jag då idag ändå spräckt nollan, och de var ju skönt. Sen var det en liten pojke som frågade om jag var en prinsessa! Så himla söt, sa att jag kanske var det om han ville vara min prins, men den frågan undvek han och frågade igen några gånger om jag var en prinsessa tills jag sa att jag var det men att det var en hemlis så han måste vara tyst. Frågade igen om han ville vara min prins men då fick jag ett fniss och ett nervöst nej! Haha, men jag var tydligen en prinsessa i alla fall! Eller vad säger ni?
 
 
xoxo

Life is goood!

Alltså, marknaden idag gick ju riktigt dåligt. Jag sålde absolut ingenting. Det enda var en tjej som var och hämta ett par ballerina som liksom var sålda sedan innan. Så ja, back 65 kr på lunch blev det idag.
 
Sitter nu på balkongen i alla fall och lyssnar när grannen spelar musik, såååå nice! Börjar bli lite kyligt om fötterna men det är ändå grymt skönt. Inte ens kallt mot betonggolvet, så ja, sommaren är väl officiellt här då? Imorn blir det rond 2 för marknaden och jag hoppas (tyvärr) på dåligt väder så folket vill komma in istället för att sitta ute!























 
xoxo

Vårmarknad!

Fast nästan Sommarmarknad. Är ju kanonväder ute! Sitter här svettig och redo i alla fall. Inväntar Rebecka och Linn som jag ska få åka med in till stan. Snälla vänner man har. Får bjuda Becka på nå mat eller nå som tack för hjälpen!
 
Men i alla fall, idag smäller det! Marknad i Smedjan där vi kommer befinna oss i Akademibokhandelns gamla lokaler. Idag är det 10-16 som gäller och imorn 12-16, helt enkelt Smedjans egna öppettider, så det var ju enkelt. Tänk på att det är morsdag så kom och köp en unik morsdagspresent eller kom alla mammor och skäm bort er själva med något fint!
 
 
xoxo

Skog!

Marknad i helgen som sagt, kom och köp massa fina saker!
 
Smedjan på bottenplan i gamla Akademibokhandeln, 10-16 lördag och 12-16 söndag!
 
Se
 
 
xoxo

Sommar lov!

Har praktiskt taget sommar lov nu! Allt skolarbete är över, inga måsten som man inte själv vill. Nog för att jag ville göra mitt arbete men jag vill inte riktigt vara klar med det än. Nu är det marknad som gäller i helgen och jag hoppas jag blir superrik!
 
 
xoxo

Vill inte mera nu

Har jobbat på som en gaaalning idag med huset. Känns skönt att det är relativt klart i alla fall. Hittade mig 100 glasspinnar till som så klart gick åt, helt sjukt vad det gått glasspinnar. Ska nog döpa min projektbeskrivning till Glasspinneprojektet. Men jag är faktiskt ganska nöjd och det har gått bra. Imorn blir det sista rushen på morgonen så jag hinner få ut allt i galleriet till kl 12, vernisagen börjar kl 14!
 












xoxo

PANIK!

Alltså SKIT säger jag bara. Mina smala glasspinnar tog slut idag och det fanns inga på Skapa i stan! Har hittat att det kan finnas på en Servir och hoppas av hela mitt hjärta att det finns när jag åker dit imorn. Blir sjukt less om jag inte får tag på några. Kan överleva att det inte är alla möbler, men att det inte finns lister utan fula kanter inklusive springor vill jag inte ha!
 










xoxo

Fly away!

Dagen till ära har jag köpt dockhusmöbler för 550 kronor, känns sådär.. Speciellt när man kommer hem efter shoppingen och har en tandläkarräkning på dryga tusenlappen.. suck! Jobbigt när man får endast får en del av bidraget denna månad. Sen ska man få överleva till löningen i juli på det lilla samt den lilla summa man får tillbaka på skatten. Som sagt, kommer inte plugga igen på ett bra tag, är förjävligt att inte ha pengar!
 
Här är något som jag mer slösat pengar på i Berlin. Men då var man turist och den är så himla fin i mitt lilla fönster!
 








xoxo

Nu lite bilder!

Nu är jag äntligen hemma och kan ladda upp bilder från veckan. Uppkopplingen på hotellet var ju allt annart än snabbt. Så ja, låter bilderna tala lite för sig själv då kanske!
 


Alexander platz



Berlins Katedral



Altes Museum



Altes Museum



Brandenburg Tor



East Side Gallery



East Side Gallery



East Side Gallery



East Side Gallery



East Side Gallery



Lås som hängde lite varstans, "I was here.."



Berlins Zoo



Berlins Zoo



Berlins Zoo



Berlins Zoo



West Berlin

 
West Berlin
 
xoxo

Fredag i Berlin

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Kollat in i en second hand butik där jag hittade lite möbler till mitt dockhus. Kommer nog tyvärr behöva köpa det mesta när jag kommer hem så då blir det dyyyrt. Annars blev det lunch i parken i form av sushi, jäkligt gott, typ 20 bitar för kanske 90 kr, man klagar inte om man säger så! Sen blev jag uttråkad så jag tog mig in till Alexanderplatz på eget bevåg där jag fick naglarna fixade för 300 kr, inte illa det ni! Inte för att det kanske är dom mest välgjorda jag haft men dom duger för det priset. Hittade sedan mig en ring också som jag sökt men aldrig hittat "den rätta". Denna blev i äkta silver så känns bra. Fanns bara i strl 17 dock så känner ju att den åker runt lite på fingret nu, men den går ju alltid att förminska. Där är nog shoppingen för min del slut i alla fall. Får se om jag hittar något litet till Anders också men än så länge inget som jag tycker är nog fint, eller som han inte redan har.
 
Igår var vi på en tur till Tysklands första koncentrationsläger. Det var väldigt intressant och det är ju fel att säga kul men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Kommer komma bilder från hela resan sen när jag kommer hem. Här är det helt värdelöst att ladda bilder, händer ingenting. Men vad gör man? 
 
Ikväll blir det middag med hela gängen, förhoppningsvis! Hoppas som sagt på att alla kommer med så vi får en stund tillsammans. Alla har varit väldigt utspridda men det blir väl lätt så när man är så många. Imorn kommer Christin så då avviker jag själv från gruppen, ska bli SÅ kul! Sen söndag är det hemfärd, tiiiiidigt!
 
xoxo

Inga bilder

Har fixat ett internetpass på 60 minuter här på Hostellet i Berlin, för 1 Euro! Helt sjukt billigt bra. Behöver heller inte använda upp allt på en gång utan kan spara det hela veckan. Tänkte ju inte nu på att lägga in några bilder utan får göra detta sen eller imorn. Men vi lever och frodas och har det bra. Lite smått förvirrade men annars går det bra. Sen trodde ju jag att hela Tyskland var typ korsvirkeshus och kullerstensgator.. Det är INTE Berlin. Ser fortfarande ut som en krigszon på många ställen och väldigt mycket arkitektur som är inspirerat av Antiken. Inte så himla tyskt som jag trodde alltså. Men ha det gött för det har vi!
 
xoxo

Bara hus, hus, hus!

Helt sjukt vad dessa småsaker tar tid att göra! Såga glasspinnar till guds förbannelse. Men i alla fall. ALLA väggar är uppe, tapetserade och ALLA golv är lagda. Hållt på med lister, alltså glasspinnar, som en galning idag. Fixa runt alla fönster och sådär. Sen är det bara möblerna kvar. Så ni kan ju gissa vad jag kommer shoppa i Berlin, tyvärr inte kläder!
 
BILDBOMB!



















 
xoxo

Däckad i soffan!

Blev en LÅNG dag igår så det här med bloggandet försvann i mina drömmar när jag däckade typ 20:30 i soffan. Blev väckt av Anders vid 23 och då var det rakt i säng. Kan knappt komma ihåg om jag bortsade tänderna så det var inte många minuter i vaket tillstånd. Men nya krafter till dagen så kör vi ett mördarpass till i skolan! Lyckades på något sätt pajja något så det finns ingen ström i uttagen i väggen i snicken längre.. Min limpistol som jag hade i en skarvsladd (sladden var nog inte riktigt okej) sa POFF och började ryka, sen var det dött i väggen. Inga proppar hade gått så vette tusan vad felet är? Men det löser sig! Detta hände ju också efter jag hållt på i säkert 4-5 timmar.. wierd! Men nu borsta bissingarna och sen mot skolan!
 




 
xoxo

24 timmars torktid

Suttit i drygt en timme och hållt fast detta träd mot denna sten. Trodde jag skulle få sitta forever eftersom det står 24 timmars torktid, men turligt nog har limmet redan blivit genomskinligt och det sitter på sin plats, woop! Bara 5 träd till då!
 
 
xoxo

Badrum och felmätt

Jag är helt fantastisk ska ni veta! Jag borde få första pris i mätfels-VM. Håller på att sätta upp väggarna på övervåningen och ser att väggen hamnade lite väl nära fönstret. Jag har ju då mätt yttervägg och inte innervägg när jag måttat så de har ju hamnat helt åt helvete. Men det löste sig bra, hade min högra hand Linn W som sällskap så hon höll och jag skar, blev super och får tapetsera om imorn. Liksom, flera lager tapeter i ett rum är väl inget nytt? Men det tuffar på ganska bra. Kom tyvärr på en sak att det inte kommer finnas några lärare resten av veckan så jag kommer inte åt att använa maskinerna i snicken... DAMN!
 
Annars har jag nyss ätit en suverän middag bestående av ceasar sallad, jag dör så gott det är! Glor tv och mår allmänt bra, gött!
 
 
xoxo

Berlin!!!

Ah, känns som att tiden inte räcker till och är ganska säker på att den inte heller gör det. Varit lite väl optimistisk över mitt arbete i skolan så nu är det SJUK panik. Men bara jag får upp väggar och tapeter så jag kan börja med möblerna så hoppas jag att det ska gå snabbt och enkelt, gärna smärtfritt!
 
På måndag lyfter jag 06:25 från Kallax för att få mig en välbehövlig semester i Berlin mitt i alla stress. Kanske inte kom så superlägligt i slutspurten av skolan men jag är värd det! Och jag måsta säga HERRE gud vad jag nyser och är snorig. Kan man ha fått sig en dos av pollen eller vad är detta? Pollen kanske inte ens har börjat än men något är det med min näsa, jösses. Får bara inte bli dödssjuk nu så jag missar resan, skulle vara sjukt snopet med tanke på hur mycket tid jag lagt ner på detta. Men snart blir det skola och fullt ös medvetslös!
 
 
xoxo

Idag ska jag träna!

Träningskläderna är på så nu finns det ingen ursäkt utan det är bara raka spåret till gymmet efter skolan. Känner mig sjukt degig i kroppen och så här kan vi inte ha det längre. Känner mig så stressad inför skolan nu så motivationen till träning finns inte riktigt där. Även om jag ändå inte göra nå vettigt mellan 16-18 på eftermiddagarna så gör stressen att man inte kan fokusera, men idag ska jag ta mig tusan träna!
 
Nedan kan ni se en bild från Halloween i USA 2011, a bit heavy around the waist hu? Försöker ju gömma maggen med vinklar, bort med det stora från kameran och fram med det lilla (boooobsen, hehe) så blir det jämnvikt i en bild!
 
 
xoxo

Doll house

Kör järnet med min modell för inredningen. Idag har jag tillverkat en halv trappa, golv i vardagsrum, väggar med lister runt dörröppningar och ett halvt golv mellan våningarna. Hoppas att det kommer gå fort som tusan denna vecka att få ihop det så det inte är mycket kvar sen efter Berlin. Har ju bara typ två dagar på mig att slutföra det efter Berlin så man är ju lite STRESSAD!
 








 
xoxo

Äntligen, tror jag!

NU är jag klar med fasadmodellen.. kanske. Ser ju att det är någon skavank här och var som jag skulle kunna bättra på. Vissa saker som stör mig, men jag vet inte, åh, jag orkar som bara inte. Finns det tid kvar sen kanske jag kan fixa det då, men just nu, nej, den är klar!
 












xoxo

Glee maraton

Legat efter tre avsnitt Glee så nu ska jag se det senaste och sen ska jag jobba på min modell. Varit på Arcus mässan hela dagen med familjen. Fick med mig hem hårprodukter, mumsigt bröd och lite praliner, gött! Varit och hämtat ett höganäskrus hos en också, 20 liter, mycket fint. Dock sprucket i botten men hoppas den inte råkar gå sönder för det. Snyggt på balkongen i sommar!
 
 
Mums!
 
xoxo

Mätt och fredag

Satt i mig massor med mat och är riktigt jäkla kräkmätt nu. Varit en lång dag på skolan och sen en sväng på staden. Har tagit med mig ritningen på fasaden hem för att fixa det allra sista i helgen men just nu ska jag bara andas. Har fått upp väggar och tapeter på dom stora väggarna men ska fixa dom andra i veckan. Måste köpa mer kapaskiva så jag får till golvet mellan våningarna också. Har än inte bestämt om jag ska göra separata våningar eller limma ihop dom eller helt enkelt göra så man kan lyfta av övervåningen eller ha den på. Vi får se hur det slutar!
 




 
xoxo

Vill vara klar!!

Ah, alltså nu vil jag vara klar med detta projekt, blir galen sart. Insåg ju också idag att jag har bara två veckor på mig att göra klart den stora modellen... PANIK! Fick för mig liksom att det var tre veckor, men tji fick jag för vissa ska åka till Berlin i en vecka! Min shopping i Berlin kommer alltså bestå av dockmöbler, så får leta upp massa leksakaffärer då! Men jag är SÅ snart färdig med den lilla modellen. Hoppas på en fin finish nu med det allra sista, entren, balkongen och taket. Fick till ett riktigt awesome staket till altanen så sjukt nöjd med det i alla fall. Men ni kör vi, sista rycket!!!!!
 
 
xoxo

Onsdag

Ska bara skriva lite här och sen gå ut och hämta ut pengar för att åka och köpa ett balkongbord. Lyckades nypa ett fint ett för endast 400 kronor. Annars blir det att göra klart mitt hus idag, så pillerill bara för att jag måste. Ska fixa tandpetare så jag kan bli klar nån gång. Men nu leta upp plånboken och på med ytterkläderna!
 


 
xoxo

RSS 2.0