Hungrig

Sitter på mitt rum och är hungrig, men är för slö för att ta mig ner i köket. Tänkte ladda upp alla shoppingbilder nu. Sen kom jag på vad det var vi gjorde på tisdan sista dagen i Boston, vi åkte till Faniul Hall och åt på Hardrock Cafe! Men nu bilder!

Boston shopping
boston shopping H&M


Lite boston och lite cape cod


cape cod


NYC påsar!


Blev ett par gråa converese Footlocker


blev en ny MP3, som inte spelar samma låt 100 ggr i rad! B&H


Blev nya löpskor, NICE! footlocker


Turistshop!


Lite Victoria secret, grr ;)


Pyjamasbyxor, American Eagle


randiga linnen från OLD NAVY


Hittade äntligen min vita kavaj! Forever 21


Och sen lite allt möjligt från H&M så klart!


Semestern

Nu ska jag ta och skriva ner semestern då.. kan bli långt.

Tisdag 13 Juli
Än har inte semestern börjat men denna dag anländer familjen. Lämnar av ungarna med pappan så jag kan ila till flygplatsen för att hämta upp svenskarna klockan 15:00. Bara det att det råkade ju bli en TRE timmar försening, så jag satt på flygplatsen i tre timmar och såsade. Hann köpa en bok, smälla i mig en godispåse, läsa massa bok och äta en broccoli soppa innan familjen mer eller mindre gick rakt in i bordet där jag satt och läste ännu mer bok efter min soppa. Många kramar och så gick vi till bilen, monster trucken som man kör. Tog oss hem och väl hemma hade min gulliga värdfamilj lagat middag så vi fick oss god mat i magen, behövdes! Och där var väl den dagen slut ungefär, hopp i säng och upp och jobba för min del och även säga hallå till min egna 20 års dag!

Ondag 14 Juli (Hipphipp HURRA!)
För mig blev det att arbeta men fick ändå lite tid med familjen. Var ju min födelsedag så då måste man ju ha sig en riktigt hemmagjord princesstårta! Familjen ville leta löpskor så droppa av dom på en sport affär och så for jag med ungarna och handlade ingredienser till kakbaket. Tanken var ju att ungarna skulle hjälpa att baka med det slutade med att jag och syster gjorde jobbet istället, men då blev det en grymt god tårta också! När arbetsdagen var slut packade vi in alla människor i två bilar och åkte på Cheescake factory för födelsedags middag, mums! Sen hem och äta tårta och öppna presenter. Ska lägga upp en bild men vad som inte är med är de jag fick av min värdfamilj, fick 50 dollar på H&M, en handspegel, sockar och sen fick jag lite extra pengar också. Bilden får visa resten. Och sen var den dagen över!

Torsdag 15 Juli
Denna dag packade vi ihop oss alla i bilen och åkte till Crane beach. Himla nice att få sig lite sol, hade ju tappad all fin bränna jag hade där i början av sommaren, har än inte fått tillbaka den. Brännan får lida när man måste jobba och slita! Men hade det roligt i alla fall, sparkade boll med pojken, grävde hål i sanden med flickorna, badade lite och mådde bra i solen. Åkte hem och resten av dagen var avklarad. Sen tog vi bilen in till Boston, tog med dom till Boston common, parken i stan, käkade på papparazi (italiensk resturang) och strosade lite på New burry street (rikemansområde). Och där var den dagen helt slut, hem och sova!

Fredag 16 Juli
Jag tog en hemmadag med ungarna och min familj tog sig ut på staden ensamma. Eftersom vi ska åka till Cape cod nu här nästa dag så var dom och hyrde en bil också och tog sedan tåget in. Min dag flöt förbi och jag vet inte riktigt vad vi gjorde, inget märkvärdigt antar jag. Fick sluta tidigare vilket gav oss lite extra tid så vi tog hyrbilen ut till mallet där vi åt på PF Changs och vi fick oss även lite shopping, jag hitta mig ett par shorts och mamma köpade sig ett par löpskor. När middan var avklarad åkte vi hem för att förbereda oss för en okristlig uppstigning på lördag!

Lördag 17 Juli (mot Cape cod)
Som sagt okristlig uppstigning där vid.. mins inte men det var säkert innan 6. Packade ihop våra grejer och flydde fältet på tå för att inte väcka resten av huset. Sätter oss i bilen och knappar in en adress till ett hotel som vi kikat på på nätet. Börjar köra och GPSen tar oss en jäkla underlig väg, istället för att ta oss på motorvägen kör den i nå småbyar typ. Jag blir ju knäpp efter ett tag och säger att fan vi måste ju stanna och se vad som är fel. Ni ska också veta att det tar ungefär 15-20 minuter att köra in till Boston från mig.. det tog 50 minuter att ta sig in till Boston med den där! Vi stannade och jag klickade runt för att se vad det var för förbannat dåliga inställningar på den, då ska ni veta att käpphuvudet som hade den före oss verkar ha klickan in att den ska undvika ALLT! Motorväg, U-svängar, TRAFIK!! Hur i hela ska man kunna undvika trafik på en bilväg?! Fattar att den kanske menar tungtrafik, typ stop och grejer, men skämtet var roligt när vi väl satt där efter en timme och än inte kommit söder om Boston. Men vi tog oss i alla fall till Capen där vi hittade ett himla fräscht motel som vi bosatte oss i. När de var klart for vi ut på äventyr för att hitta lunch och en badstrand. Tog ett tag, eftersom vår GPS sög, men vi hittade i alla fall en resturang som faktiskt existerade i verkligeheten och inte bara i GPSens huvud. Var en mysig resturang med god mat, tråkigt för resturangen råkade dom tydligen göra nå misstag i köket så jag fick min mat gratis, plus en gratis soppa till förätt som ändå kom samtidigt som min mat jag hade beställt, NICE! Efter det hittade vi tillslut en strand efter många om och men, låg inte länge men det var skönt ändå. När vi kom hem tog jag och pappa oss ett dopp i poolen på motellet, det om någat var nice! Sen på kvällen blev det lite promenad för att kolla runt och vi tog oss även in på en liten Rusta liknande affär där vi bland annat inhandlade strandhanddukar eftersom vi inte direkt hade tagit med oss några sådana. Vi letade middag också fast jag började må illa och frös (var så trött så jag ville bara dö) mamma, pappa och linnea köpte mat som dom tog med sig och jag däckade hopkurad på halva sängen med en av dom nyinköpta handdukarna runt mig medan dom åt sin middag, kommer knappt ihåg att jag flyttade på mig sen och kröp under täcket. Och där var den dagen slut.

Söndag 18 Juli
Vaknar upp och dags att packa ihop sig igen för att åka vidare till Provincetown (sov i Chatham). Ska säga er att Provincetown är en speciell stad på alla sätt och vis. Till att börja med ligger hela staden på sand.. jobbigt läge om de kommer en tsunami! Sen är staden även TOTALT GAY! Men fan så härliga människor, alla var super trevliga. Vi fick oss lunch och pappa fick sin omtalade hummer som han njöt av. Efter det var vi riktiga turister och shoppade lös lite, jag köpte mig nattiströjan som jag tror jag skrivit om förut och en kapsylöppnare som det stod Cape Cod på. Vi tog även tummen ur och var riktiga turister och åkte på en turbuss genom staden. För er som inte visste var det i Provincetown som Pilgrimmerna först satte fot när dom kom till USA men funkade inte riktigt att stanna där för det fanns inget drickbart vatten så dom åkte vidare till Plymouth istället. Sen tänkte vi ta oss upp i Pilgrims monumentet också men där var vi visst lite sent ute och tog istället och förde hjulen mot Boston igen. Vi tog oss hem efter x antal timmar och tog oss ner i säng på en gång.

Måndag 19 Juli
Tillbaka i Boston och nu billösa för den skulle tillbaka innan 10 på morgonen. Men vi tog tåget in till Boston och en vandrade vi vidare till museum of sience. Detta har jag också berättat om, sa något om Teknikens hus i kvadrat. Efter det tog vi oss till parken och tog oss en kaffe från Starbucks, vad skulle man göra utan Starbucks, det kommer jag sakna när jag åker hem sen! Sen har jag för mig att det var den här dagen vi gjorde lite shopping också. Köpte ett armband till mig själv och en såndär docka jag pratat om till mamma.. tror jag har skrivit om det här med förut så skriver inge mer om de. Sen åkte vi hem och hade gomiddag hemma och så blev det sängen som vanligt för att möta en ny dag!

Tisdag 20 Juli
Vi tog tåget in till Boston idag igen och sen vidare till Samuel Adams bryggeri där vi tog oss en gratis tur i det magiska öleriet. Man fick även smaka öl, dock inte för mig eftersom jag inte är 21 år.. suck. Men det var ändå kul och guiden var himla rolig att lyssna på. Efter det tog vi oss in till parken där jag så snyggt somnade på filten i sådär en 30 minuter, men det var skönt! Jag hade köpt skor dagen innan för mina fötter gjorde ont och så var det ju så då att mamma ville ha likadana så då fixade vi det också innan vi for hem och andades. Jag har för mig att vi gick ut och åt den här dagen.. men mins inte, de är inte okej att vänta för länge med att skriva blog, men nu är den här dagen över också.

Ondag 21 Juli
Dagen innan avresa till NYC. Vi bestämde oss för att bara vara hemma då, fixa lite inför morgondagen och bara slappna av. Solade lite och sen på eftermiddan tog vi och prommenerade till Target där vi köpte lite smått och gott, bland annat köpte jag slingmedel som jag förövrigt använt idag och vet inte riktigt vad jag tycker om att vara blond igen, för nu är det blondt igen! men när jag öppnar paketet ska ni veta att nån jävel har snott hättan så var ju tvungen att åka och köpa ett helt nytt paket för dom sålde inte hättor separat. Hur som helst, kvällen kom och middag lagades och det blev en lugn kväll med TV och sovande.

Torsdag 22 Juli (aversa till NYC)
Vaknade okrisligt tidigt igen och tog tåget in till Boston för att sedan byta till buss mot NYC. Bussresan var inte så spännande, sov nästan hela vägen förutom på slutet då vi märkte att chaffisen var ju helt galen, men vi undvek trafiken i alla fall! Tog oss in och fick oss en taxi och åkte till hotellet. Fick dock inte checka in innan klockan tre så vi lämnade väskorna och gick och åt på Hells Kitchen istället, oh ja, Gordon Ramsey. Och ja, de var gott! Efter vi checkat in tog vi tag i oss själva och tog första stoppet, Empire State bulding. vilket var ganska häftigt. Många bilder finns på facebook och ännu mer på min dator, jösses! Efter det var den dagen slut och vi tog oss i säng.

Fredag 23 Juli
Denna dag var det andra stoppet som blev frihetsgudinnan, vilket var ganska coolt också. Åkte till båda öarna och fick kika i immigrations museet. Man kunde söka på en dator om nån släktning eller nå hade kommit över med båtarna under några år. Det råkar vara så att min morfar skeppade över under den tiden, dock var han lite senare än vad åren visade på datorn så vi hittade honom inte. Efter frihetstittande tog vi oss i land igen och gick till Wall street för det var visst coolt att kolla på stock market, sånt där jag inte förstår, men det var ändå ganska coolt. Roligaste var att så fort vi kom in i området hade alla helt plötsligt slips och kavaj, inga flipflops eller kortkorta shorts på turister. När vi kollat klart där tog vi en taxi hem och jag och syster gick några gator ner från hotellet för att shoppa. När vi skulle gå ut ur sista butiken och promma hem så ÖSER det ner utanför, helt galet regn! Stod kvar inne ett tag men tänkte att det här kan ju hålla på hur länge som helst så vi sprang! Slutade dock springa efter ett tag, var ingen idé, var verkligen som att någon hällde en hink vatten över huvudet, men roligt hade vi! Middag blev subway på rummet och sen i säng.

Lördag 24 Juli
Idag blev det shopping, nice! Blev många påsar ska ni veta. När vi hade gått klart på gatan nära hotellet åkte vi ner till Little Italy för middag, väldigt trevligt ställe. Som Chinatown fast Italien. När middan var äten gick vi till Soho och prommade Broadway och gjorde lite mer shopping. Ska berätta om en affär jag läste om på internet, skummade igenom lite vad det var och det sa något om halvnakna inkastare, tänkte inte så mycket på det då, men ni ska veta att jag gjorde det sen när vi väl gick förbi där! Det var ju halvnakna sjukthärligt tränade HUNKAR som stod utanför affären och vinkade in folk. Gick ju inte in där dock för det var ganska sent och var ingen affär vi ville in på direkt, men gode de var fina pojkar ska ni veta! Efter det var dagen helt klart över och det blev taxi hem till hotellet.

Söndag 25 Juli
Jag och syster gjorde ännu mer shopping och sen gick vi tillbaka för att fixa lite lunch och sedan ta oss till Centeral Park. Lunchen blev på en irländsk pub, gott var det! Var fint väder och varmt som bara den innan, vi gick in på en affär efter lunchen och när vi går ut så börjar det droppa. Dropparna ökade till lite mer och tillslut öste det ner. Som tur var hade vi med oss sånna här fina regncape grejer så vi stod i ösregn i Centeral Park och väntade på att det skulle sluta. Vi höll ut ett ganska bra tag men sen gav vi upp och tog en taxi hem, blev heller inte fint väder resten av dagen så var ju lika. Var bara kvar på rummet och såsade resten av dagen och sen gick vi ner och våldtog godisautomaten nere i källaren som fick bli middag. Och så var det slut på den dagen.

Måndag 26 Juli (hemresa för mig)
Vaknade upp och tog dusch och packade ihop mina grejer för att sedan ta oss ut på ett nytt försök i parken. Blev betydligt mer lyckat den här dagen, fin sol och inte alls så överjävligt varmt. Gick runt där i parken och fotade som galningar tills klockan blev lunch och vi hittade oss en italiensk resturang. Beställde in en lemonad som smakade avloppsvatten, så den såg vi till att få bort från notan, hoja. När det var klart tog vi oss till Rockefeller center för att kika bara och sen blev det självklart en starbucks innan jag tog en taxi ner till Chinatown för att ta bussen hem. Åkte med ett jävla sänke till taxi chaffis också. Han var indier så jag fatta ju fan inte vad människan sa knappt. Sätter mig i taxin och han börjar köra och frågar "How do you want to go?" Asså va? Vad är det för fråga, grejen var då att han undra om jag ville åka 5e avenyn ner eller om jag ville åka på Broadway. Asså ursäkta, men ta mig bara dit jag vill, inte fan bryr jag mig väl vilken gata du tar så länge du inte åker åt fel håll? När vi väl sen kom till gatan jag skulle till så säger jag att han ska svänga höger, men då åker muppet rakt fram och sen kan jag fan inte få nå vettigt ur han så jag betalar och kliver ur, vilket mongo! Lär dig engelska först och sen kan du köra taxi säger jag då bara.

De där var min semester i allt som allt och nu har jag jätte ont i ryggen. Skiter i att ladda bilder idag och i det här inlägget, kommer ju bli flera hundra sidor annars. Tar bilderna imorn! Men som sagt mitt hår, vet inte hur jag känner för det här, har asdåligt ljus också så vet fan inte hur det ser ut, men jag vänjer mig väl. Nu ska jag sova och sova länge imorn, skööönt! Gonatt!

"Fatso!"

Snart helg

Då var det helt plötsligt fredag imorn och så var det helg. Nästa söndag har man varit här i 5 månader, snart halvvägs. Nu man börjar fundera "vad händer sen?" Men det är ett annan bekymmer. Tog tag i lite skola idag med Sofia, kommer bli att åka en helg till ett college och köra på en helg kurs, fanns ganska intressanta grejer som photo, amerikansk slang och glass tillverkare (sista är ju lite ironisk, men kan de ge credits så varför inte?) Ska ta den, var knappa 300 dollar och sen får jag ta en riktigt kurs, vill prova nå med inrednings design eller nått i närheten av arkitektur i alla fall. Är ju sugen på Harvard, men var fruktansvärt dyrt så måste nog tänka om. Men vi löser de här över helgen, ska ringa min LCC så hon får guida mig lite, blir ju knäpp annars!

Denna dag har varit ganska nice. Släppte av flickorna och sen for jag och pojken på bio, såg Grown ups, himla skoj film! Är ju att rekomendera om man har humor och vill skratta. En såndär film som man kan se om och om igen. Sen hämtade man flickorna när de var dags för det och så har vi lekt med lite fingerfärg. Har bilder på det också som än inte kommit in i systemet.. suck! Var ju med Fia ikväll så blev ju inge foto-fixande. Ska ta det imorn när jag ändå kan vara vaken hur länge jag vill, skönt! Har inget vettigt att säga egentligen, måste sova mest, så gonatt!

"pipi.. fnitter*"

Finns inte nog med tid

Kom hem från semestern igår och direkt efter jobbet klockan 6 började jag fixa med bilderna.. är fasen inte klar än! Har laddat upp en hel del på facebook men inga shoppingbilder här än som ni kan se och bloggen har det varit dåligt med över lag. Ska skriva om idag och igår så får jag ta semestern imorrn eller nå.. hjälp!

Igår var det första arbetsdagen i alla fall. Flickorna skickade man på camp och sen åkte jag med pojken och spelade minigolf samt stod och slog långgolf ut i en sjö, bara för att träna. Har ju aldrig gjort det förut så det var nytt och spännande, visade sig ju att jag var sjukt grym på det också, ni skulle sett första träffen, jävlar vilken sving! Sen tror jag att jag är skyldig Frej en ursäkt.. golf är fan en grym sport, plus att jag har träningsvärk i ryggen OCH baki låren idag.. nu hur det gick till? Antingen gjorde jag jävligt rätt eller jävligt fel, ha! Men det var himla skoj i alla fall och golf är ju något man skulle kunna börja med, helt ärligt! Gjorde sen inte så mycket mer igår än att kämpa med mina bilder från semestern.

Idag blev det arg på morgonen, bli ångerfull och säga förlåt, skicka flickor på camp och bli BLÅ salgen av pojken i fotboll på Xbox.. jag var ju SVERIGE!! Nu fattar man ju att dom inte kom med i world cup, eller va de nu var.. förlora ju med 5-0.. plus att jag lyckades göra självmål.. aouch! Men slog han ganska hår i jenga sen, mohaha! Sen har det inte heller hänt så mycket mer idag än att jag kämpar med bilderna igen, och nu är klockan snart tio vilket betyder att jag måste natta för att palla, var galet trött idag, bildarbetet tar på krafterna. Sen måste jag få tummen ur och skriva upp mig på skola, men måste tydligen ha mina betyg från sverige vilket sög, måste maila mor min så hon kan skanna dom eller nå och skicka dom på mail, panik! Ska ringa och höra lite mer vad det är man måste göra och ha. Kan hända att man slutar lite tidigare på fredag så kanske hinner då. Förstår nu varför man skulle gjort det fortare! Men nu ska man natta!

"I'm fine mum!! u need to chillout!"

Börjar känna lugnet nu

Tog bara fyra dagar innan man kom in i semester-lugnet. Denna dag vaknade man utan att klockan väckte en, skönt! Käkade frukost och gjorde sig fin för en till dag i staden. For in vid lunchtid mot Samuel Adams bryggeri för att få en guidad tur och ölprovning (ne vet, sug jag fick inte smaka öl). Men det var ganska intressant att lyssna på och guiden var himla rolig. När det var över tog vi oss in till centrum för en gomacka i parken och hips vips sov jag på filten. Slumrade till en 30 minuter och sen tog vi oss upp för mamma ville köpa likadana skor som jag hittade igår. När det var betalt och klart tog vi tunnelbanan till faneuil hall, Quincy market place där vi tog oss in på Hard rock Cafe för gomiddag och goefterrätt. Klockan hann bli mycket så sista 20 minutrarna innan nio gick vi runt Quincy market, tittade och tog lite kort för att sedan återvända ner i tunnelbanan och till North station. Skönt dag och har som sagt fått känna på lugnet nu.

Syster sitter bredvid och bränner snart hål i skärmen så jag ska sluta så hon också får klicka och inte bara glo. Imorn blir det lite Reading time, packa, tvätta, shoppa, SOLA och ta det allmänt lugnt. See ya!

"I'm not talking to you.."

En dag i Boston

Tog oss upp imorse alldeles för tidigt i förhållande till när vi gick och la oss igår. Tog oss duschar och sen for vi och handlade lite mat innan vi lämnade igen bilen och tog tåget in till Boston. Första stoppet blev Museum of Sience. Om jag säger teknikens hus i kvadrat kan man nästan fatta hur stort det var och vad det innehöll, helt galet! Men det var väldigt nice, speciellt blixt visningen som hade, det var AScoolt! Vi fick oss lunch och sen bar det av till Downtown crossing för lite shopping. Blev födelsedags presenter till både mor och far. Mamma fick en av dom där dockorna man kan hänga smycken på och pappa fick en skjorta han ville ha. (ska lägga in bildern en annan dag ja) Till mig själv blev det ett armband, ett linne och ett par nya sandaler/flip-flops, jäkligt snygga och grymt sköna till skillnad från mina vita tygskor som höll på att spränga mina fötter, eller så höll mina fötter på att spränga tygskorna, sjukt varmt idag. Vi lallade på till vi tog tåget 19:20 och när vi kom hem lagade jag och Linnea middag. Det blev fantastisk kyckling (som jag gjorde en egen marinad till som blev total lyckad!) med potatis halvor i ugn och en go-sallad till det. När middan var smält blev det att ta fram chirren och slå igång en film, The Hangover. En riktigt lyckad dag i min mening!

Sen har vi nu även bokat biljetter för bussen till NYC, blir avgång 8:00 från Boston på torsdag morgon. Bara bita ihop och sova på bussen, kommer bli en lång färd med förhoppningsvis inte allt för mycket morgontrafik. Måste fixa färjanbiljetter för att se frihetsgudinnan också.. hoppas bara det finns nå, är fan inte säkert när det är högsäsong. Men det löser sig!

Åh, Tommie, katten, dricker vatten.. galet törstig jag blev!

Imorn blir det lite sovmorgon till i alla fall klockan nio. Sen mot eftermiddan ska vi packa ihop oss och åka in till Boston igen för att gå på Samuel Adams bryggeri, smaka öl! Fast vissa får ju inte smaka öl då, dom var visst riktigt noga med det där, men in får jag gå i alla fall!

HAH! Tommie fick tag på en potatis som var väldigt lagom för en boll-leksak. Filmade honom så ska väl lägga upp den sen. Råkade dock få potatisen under en soffa, men hör att han kämpar för att få ut den, kul katt! Ska köpa en boll åt honom som han kan få leka med. Men nu ska jag gå runda och släcka lampor, klockan är redan mitt i natten. Gonatt!

"Oh, really?"

Cape cod

Har ganska nyligt kommit hem från Cape cod, är stendöd.. men det var trevligt ändå. Började med att åka till Chatham där vi hitta oss ett motel som var helt okej och billigt. Dom hade ju till och med pool så var ju ganska nice. Sen måste jag säga att vi hade världens SÄMSTA gps med oss i bilen, fy fan vad kass. Så första dagen blev det att försöka fundera ut vad den egentligen menade när den sa direktionerna vilket ledde till ganska mycket körande och inte så mycket solande eller ätande. Men vi fick oss en fin lunch, min blev till och med gratis för att dom strulade till det i köket, plus att jag fick en gratis soppa på det, nice! Då var den dagen mer eller mindre över och man fick lite shopping också, köpte badhandukar, ett stativ till lillkameran och fingerfärg till småttingarna. Då var den dagen över.

Idag blev det att åka mot P-town.. är du homusexuell, ÅK DIT! Hela stan kryllade av regnbågsfärger och det var i allmänhet en väldigt mysig och fin gammal stad. För er som kan historia så var det i Provincetown pilgrimmerna först satte sin fot när dom kom med Mayflower från England, lite mer kuriosa så kom typ min värdmammas mormor med den båten från Sverige! Vi turistade på och hitta lite allt möjligt. Pappa fick äntligen äta sin hummer (fin fina bilder på det!) och jag hittade något som det stod Cape cod på (en kapsylöppnare-nyckelring i form av en flip-flop) och även en sov t-shirt som det står "this is my official napping shirt" på och med en sovande snobben, nice! Vi åkte även en liten turbuss och fick lite berättat om staden vilket var trevligt.. gav oss en liten bris i dom galna över 30+ som vi hade, helt otroligt. Blev Subway till middag och en galen trafik hem och nu är den här dagen mer än slut, 01:13 på natten. Så jag ska sova nu, blir att vara turist i Boston imorn, gonatt!

"It's so fluffy!!!"

SEMESTER!

Äntligen var sista arbetsdagen över inför semestern. Ikväll blev det att åka till North shore, köpte mig ett par shorts (ungarna klagar på att jag alltid går runt med mina jeansshorts hela tiden) Sen åt vi middag på PF changs, mums! Fast mina räkor var lite brända i kanten om man säger så så det smakade lite halvdant, men var gott ändå. Nu är klockan alldeles för mycket för att orka upp klockan fem imorson för att duscha och sen ta sog mot Cape cod. Astaggad för den, skönt med lite solsemester.

Jag har ännu inte tagit mig an att lägga upp några bilder, men det kommer. Ska fixa det sen när man har lite tid att bara sitta nån kväll, vilket inte lär hända på ett tag. Men jag jobbar på det! Ska lägga ner nu och ladda mobilen iställe. Vi hörs nån annan dag!

"You know I told you that!"


20 år och min dator lever!

Då var man lastgammal.. tonåren är förbi och nu ska man börja ta ansvar for sig själv.. PSCH säger jag då bara, kan ta ansvar för mig själv när jag kommer hem.. eller kanske aldrig? Hur som helst hade jag en super bra födelsedag! Fick ju hit familjen igår och sen idag blev det att åka pa Cheescake Factory och äta god middag med Familj och Värdfamilj, mys! Sen åkte vi hem och då blev det presentöppning. Fick present från värdfamilj innan vi åkte på resturang, 50 dollar på H&M, en fickspegel (ALLTID bra att ha!), läppbalsam, en rolig liten godisask som det stod "I need more money and power, and less shit from you people.", och så fick jag sockar.. fråga mig inte varför men helt på riktigt så behövde jag nya sockar, tankeläsare! Men väl hemma blev det prinsesstårta som jag bakat med syster under dagen, smakade utsökt. I paketen fann vi 100 dollar (SWEET!), Twilight serien (böckerna) och en söt liten spargris som det står "Born to shop" på (eeh, klockrent, JA). Men presenterna är inte slut, kommer få mer saker, bara peka, hehe!

Jag har inte bloggat på as länge och jag kommer knappt ihåg vad som har hänt. Måste gå igenom min kamera och kolla bilder så man får lite favoriter i repris. Blir lite bilder och lite undertexter på det. Men ska lägga ihop nu, min dator lever ju nu igen så kommer ha gott om tid att lägga upp nya inlägg. Ska till stranden med familj och barn imorn och pressa lite, är ju katastrof, syster kommer från kalla sverige och är BRUNARE än mig, INTE okej! Men ska natta nu, gonatt!

"Grattis till mig!!!!"

Inte sa smart

Kom precis hem fran familjefesten. Gick ut pa att fira alla som fyllde ar i Juli, aven juni och augusti. Eftersom jag fyller ar i juli fick aven jag vara kalasbarn. Fick blasa ut ljus och hela grejen. Fick aven vara med pa slaktfotot! Vet inte hur man ska ta detta, men jag verkar vara en i familjen sa att saga! Hade i alla fall himla roligt och man hade ju sig lite ogongodis ocksa, bara det att dumma jag kan inte mitt nummer sa inte fan gav jag det! Men det ar ju slakten sa blir val fler tillfallen. Eller helt enkelt bara fraga min vardmamma, hon ar as pa hela iden, ha! Jag far inte ha manliga vanner over som sover och sadar, kommentaren idag, "you can have HIM over!" Hon ar allt rolig och sjalvklart ar jag pa! Han var faktiskt inte bara snygg, han var trevlig ocksa, maste losa det har!
Ar Block party har sa tror jag ska ta en prommis dit och se hur det star till. Verkar vara kvallsdopp i poolen for tillfallet. Ar grymt hungrig ocksa men vet inte vad jag vill ha, en MAX burgare hade fan suttit fint nu! Men det drojer ju atta manader till innan man far satta tanderna i en san. Men ska bege mig.
"Holy shit, he's hot!"

HELG!

Ah, sa skont! Nu ar det antligen helg och man maste ingenting.. nastan. Var pa gymmet ganska nyligen och sen for jag till en frissa for att bara titta, men dom skulle ju ha sa kul att dom hade stangt anda till 12 Juli.. blah. Men gick in pa hemsidan sa det sag bra ut, var ju bara det att jag hade velat klippa mig innan min semester, men far val ta det efter da.
Inte sa jatte handelserik dag. Var med flickorna som vanligt, fixade lite tvatt och sen efter lunch for vi pa biblo och satt dar ett tag och ugglade. Har inget vettigt att saga, tror jag ska ta cykeln och aka till mallet for att kolla efter ett par skor. Ska bara snabbt in i duschen sa man inte ar for acklig.. eller ska man skita i det? Ar anda sa varmt ute sa kommer svettas som en liten gris igen anda. Naja, ska ju ga uppfor trappen till mitt rum, kan bestamma mig pa vagen upp. See ya'll! (har ont i baken som fan av cykeln btw!)
"I love Jenny"

Fri som en fagel!

Jag har cyklat min kara vanner! Oj vilken skon kansla det var, aven om det var en herrcykel som nastan brot ryggen pa mig. Nu kanner man ju sig nastan svensk igen nar man kan cykla och inte tar bilen overallt. Har funderat pa det lange nar jag akt till gymmet, det ar for langt att ga men for nara att ta bilen sa igar fraga jag om det fanns nan cykel jag kunde anvanda, och visst da. Sa jag tog fram den nu idag och spolade av den, en hel del spindelvav. Skulle behova smorja nan broms och kedjan ocksa men sa lange den inte faller ihop ar jag nojd. Sa jag cyklade till gymmet, korde som vanligt IW, och sen cyklade jag hem igen. Hela familjen ar visst ute nanstans, vet inte riktigt vart men ar ganska skont med ett tyst hus. Haft en bra dag idag faktiskt, flickorna har varit duktiga och vi har myst pa. Jag har hittat varldens basta tidsfordriv at tjejerna ska ni veta! Delar bara upp mitt har i tva delar sa far dom sitta pa varsin sida och kamma och borsta. Dom kan sitta med det i flera timmar, helt seriost. Sa lange dom inte rakar slita sa ar det riktigt skont och avslappnande for mig ocksa. Behover dock klippa mig men kommer inte bli mycket, maste spara mitt langa har sa flickorna har na att gora!
Imorn ar det fredag och sen ar det helg, fullspeckad helg dock! Ska pa lordag med min vardmamma och ungarna (tror ungarna ska med i alla fall, som jag fattat det) ivag till hennes syster pa na fest aktigt. Tydligen ar det manga i slakten som fyller ar i Juli sa da har dom samlat alla pa en dag mer eller mindre och har en stor grej istalle, eller ocksa. Kommer bli roligt och desutom har hon en snygg systerson som tros vara dar.. ha! Sen pa sondag blir det au pair mote, ska se Eclipse vilket kommer bli GRYMT! Speciellt nar man inte ens betalar for biljetten sjalv, he! Nanstans dar emellan ska jag forsoka ta tag i Hannah sa vi kan hitta pa nagot, tror ju att na lunch/middag pa sondag innan bion ar en bra plan.. maste bara framfora den till henne ocksa. Sen mina kara vanner ar det bara tva dagar sa anlander min familj, har turen att jag ska fa hamta upp dom fran flygplatsen och hoppas sen att jag far resten av dagen ledig for att leka lite med dom!
Maste bara fa saga en sak till innan jag lagger ner. Luften i USA ar inte okej! Efter jag har kommit hit sa har man ju fatt varldens finn invation! Har ena riktigt snygga just nu som jag BER att dom forsvinner till imorn, ska ga och skrubba bort skiten eller na, kan man ta syra och frata bort dom kanske? Ne, blir inte sa snygga arr da ne. Far val helt enkelt tvatta nogare och sola mer.. tror sol hjalper, kanns som det i alla fall? Om inte annat blir jag brunare. Men ska ta mitt pick och pack for att ta mig uppat nu.
"I'll do it anyway"

Hata gasspisar!

For ivag till gymmet och tyckte jag varit sa grymt duktig med att stada efter mig och ungarna i koket och resten av huset. Bara det att precis nar jag gar pa for uppvarmning far jag sms av mamman "u left the stove on, I almost burned my hand off!!" PANIK sager jag ju bara! Jag hatar den dar jakla gasspisen, for alltid nar man satter den pa lag sa syns inte lagan, plus att jag ar van vid hemmaspisen som ar sa saker att den stanger av sig sa fort man lamnar den. Men ingen skada skedd mer an att skarbradan fick sig ett litet brannmarke, men det hade ju kunnat ga varre! Tro mig nar jag sager att fran och med nu kommer jag kolla spisen bade tva och tre ganger innan jag lamnar den oskyddad.
Denna dag har varit anda helt okej. Borjade med att aka med sovsack till pojkens camp for det hade han visst glomt hemma, suck. Nar vi gjort det for jag med flickorna pa bio och sag en total besvikelse, Shrek 4. Var nastan inte ett enda roligt skamt, det var knappt na skamt med. Jag har da i alla fall for mig att dom andra filmerna har varit battre och roligare. Men nu har man sett alla dom i alla fall sa ar val inget jag behover gora igen. Vi for hem och at lunch och sen blev det av till biblo, flickorna hittade varsin bok dom ville lana, bara ett problem, dom hade inte lamnat tillbaka tva bocker sa da fick dom inte lana en enda bok tydligen. Far val ga pa bokjakt imorn och se om man kan hitta dom, annars blir det att projsa 12 dollar. Jakla mycket pengar, far ju mer an en hel ny bok pa en vanlig affar for det, far en bok och lite snacks till och med! Sa vi for hem i alla fall och jag gjorde middag och sen var dagen slut. Har varit en hemsk vecka hittills, har inte kunnat somna pa kvallarna och sen har jag varit sa trott om dagarna sa jag har bara velat lagga mig ner och vanta pa att klockan ska bli 18:00 sa jag far sova!
Jag glomde ju saga att igar kom det for forsta gangen. Stortjejen sa "I love you Jenny" och gav mig fetaste kramen, hur gulligt var inte det pa en skala?! Nog for att dom hatat mig en del idag, eller det ar mest lilltjejen som sager att jag ar elak nar hon inte far som hon vill, fast hon menar det ju inte, nasta stund kommer dom som sma bebisar i knat pa mig sa tar det inte sa seriost. Dom var faktiskt riktigt duktiga pa morgonen, ingen storre fight med att badda sang och stada upp efter sig, bravo! Sen fick jag lilltjejen att ata skinkmacka med sallad pa, typ nyttigaste hon satt i munnen hitills! HA, hor mamman gorma pa lilltjejen att hon ater med handerna, av nagon anledning sa sa fort hon far chansen ater hon saker med handerna, nu var det glass forr har det varit ketchup och gud vet vad, sot unge men lite ackligt. Ska ta mitt pick och pack och dra mig in pa mitt rum nu, sova TIDIGT ar planen!

"I love you!"

Inte okej

Jag ar SA dalig pa att spara pengar.. jag som var sa duktig dar i borjan och nu gar det bara utfor. Men jag ska ju saga er att jag har betydligt mer an dom flesta au pairerna, hor hela tiden att dom overtrasserad kontot och ligger pa minus flera dollar. Jag har ett tag kvar innan minuset kommer dit, men maste skarpa mig, ska inte kopa na mer fan innan familjen kommer. Gor jag inte det kommer jag ligga over vad jag hade tank spara fran borjan, tror ni jag fixar det? Kopte i alla fall en klanning igar som jag tror jag namne, och idag skamde jag bort lilltjejen och mig sjalv. Vi droppa av stortjejen pa kalas och sen for vi till mallet dar vi inhandla en super sot topp at tjejen som jag fick lagga ut tre dollar pa for hon hade inte nog pa sitt presentkort. Sen kopte vi lunch ocksa. Linn Seger har blivit utbytt mot en sjuarig liten flicka i amerika, ater sushi med henne nu istalle! Ganska nice att en sjuaring ater sushi anda?! Sen gick vi in pa en till affar, bara for att jag visste att det fanns en hatt dar som jag ville ha.. sjalvklart kopte jag den och blev valdigt fattig.. suck! Men vart anda, hatt ar nagot man behover nu, annars far man bade solsting och brinner upp. Varit galna 105 grader idag, nagot med liknande 40+, inte sakert, men ar antingen mer eller inte alls mycket mindre, stort varmt! Imorn blir det innomhus aktivitet, flickorna ar kraftor sa inge mer sol for den har veckan. Blir att spela Jenga, mala och se pa film. Har inte sa mycket mer att tillagga nu, ska ladda upp bilderna och sen ska jag smyga uppfor trappen och krypa till kojs!
"Later suckers! Help suckers!!"

Stackars sma barn

Stackars flickor har brannt sig riktigt illa idag. Har varit cirka 100 grader, vilket troligen ar nara eller kanske till och med over 40 grader. Dom hade visst akt till en pol och nu ar dom sma kraftor. Lite grat nu, later som att brannan gor valdigt ont och att dom fatt lite solfrossa sa dom mar inte sa bra. Stackars sma barn, jag vet hur det kanns att branna sig, INTE kul.

Jag har inte gjort manga knop idag. Ville hjalpa till och fixa datarummet till ett gastrum men det fick jag inte hjalpa med sa jag stadade koket istallet. Natt maste man ju bidra med! Sen har jag bara kollat pa TV mer eller mindre och pratat med familjen pa skype. Tog bilen for sadar en och en halvtimme sen for att bara gora na. Hamnade pa Sports athority (stavning?) och dom hade en hel del, kanske inte sa billigt men det var ju alla marken sa borde val inte vara sa billigt? Kanske en hundra lapp under svenska priset eller na? Sen hittade jag mig in pa TJ max. vilken affar, hittade en super fin klanning, en sanhar lang, ner till fotterna. Bara det att den inneholl vitt vilken hamnade precit vid troskanten sa man sag mina sota sma svarta troller. Kopte ett par hudfargade bara for att, men tror anda dom kommer synas, var ju inte min farg direkt. Men kom pa en plan att ha svarta trosor och sen min svarta tuptop under! Sen tog jag mig pa CVS och kopte en pase chips.. jag vet vad ni tanker, men jag kan inte leva utan dom! Blev inga bilder fran helgen idag, ska fixa det i veckan istallet. Nu ska jag upp pa mitt rum och smalta sushin for att gora plats for chirren innan jag somnar for arbete imorn.
"I love you"

Samsta raggningsrepliken ever!

Efter en galen natt igar ar man lagomt mor idag. Inte okej att skena ivag sadar, da far man betala priset dagen efter, hoja! Men det var sjukt kul och man fick sig massor med nya vanner, skoj! Men jag ar lite bitter.. fran och med nu ska jag ALLTID packa ner en bikini och handduk nar jag aker nanstans. Borja med forra helgen nar vi faktiskt tog oss till en strand dagen efter och fick oss ett himla bok bara for att inte jag hade tankt till. Nu ska ni ju da fa veta att killen va aker till bor i ett hus dar man bara gar over gatan sa star man i havet.. suck! Han hade inte kunnat namna det kanske? Nog for att vi tog oss ett natt dopp i alla fall, hade ju extra klader med mig i alla fall!

Morgondagen var inte sa kul, madde inte riktigt bra sa tankte att jag skulle ta en taxi bara for att ta mig hem fortare. Aker ut till ett stalle sa det ska bli sa billigt som mojligt men dar finns det visst inga taxibilar dar det fanns taxi sist. Nar jag gar dar hoppar det ut tva killar ur en bil (morkhyade kanske vi ska namna ocksa bara for att) En av dom far syn pa mig och drar av varldens samsta raggningsreplik, "Hey girl! Are u a lifeguard, because I'm drowning here!". Rapp i kaften som man ar svarade jag, "No, I'm not, u just have to drown, sorry!" Blev lite tuta med bilen nar dom akte ivag sen ocksa och nar man tanker pa det hela var det riktigt komiskt, ha!
Kopte faktiskt ett litet halsband igar ocksa. Vet att jag ska spara, men det ar sa svart. Hittade en super grym affar med baar smycken, lite ur och penn/glitter fast tre ganger sa stort. Har spanat in ett annat halsband som jag ocksa vill ha, tar det nar familjen kommer. Sen hade dom asfrana typ dockor. For er som mins sa kopte jag ett par "dockor" som man kan hanga smycken pa. Detsamma hade dom pa denna affar fast sa mycket grymmare och storre. Dom var asballa allihopa och jag vill ha dom allihopa! Kan ju onska mig en kanske som present, fyller ju faktiskt ar om tio dagar, grattis till mig! Men jag ska i alla fall dra dit min mor och kopa en at henne typ, om hon vill ha en, dom var superfina i alla fall. Sen har jag ju ocksa en hel del bilder fran igar, vilken kanonkvall det blev for kameran, och man ar ju sjalv med pa massor av bilderna. Ska ta mig tid imorn och fixa det, eftersom det ar 4th of July idag sa ar det helgdag imorn vilket betyder foraldrarna lediga = jag ledig, nice! Har inte fatt i mig sa mycket mat idag sa kanske ska forsoka hitta nagot, eller vanta en stund till, overskattat att ata mat.. hehe. Ne, ska se om nagot faller mig i smaken.
"A-teens!!!"

Losvikt!

Jag sprang over ett stand med LOSVIKTSGODIS (!) nar jag var i ett mall idag. Var ju bara tvungen att kopa mig lite och nar jag sedan sitter i bilen borjar jag fundera pa vad tusan jag egentligen betala for det hela? Raknade ut att jag betalade hela 45 kronor for sa mycket som 2,5 hekto.. assa  va? Ett hekto pa Kvantum ar ju typ fyra spann eller na? Kande mig lite ranad sen men lovar er att det var vart det, sa gott som det godis var, och ar, har ju massor kvar!
Sen ska ni veta att jag ar alldeles for snall. I mitten av gangarna pa mallen star det alltid massa stand, typ for locktanger, hud produkter med mera. Jag rakar alltid ut for dessa manniskor, nu var det ni killar som hade hud och nagel grejer dom salde. Dom fixade mina naglar, och fixade mina hander, smetade pa saker pa underarmarna for att visa hur bra det ar. Sager ju redan fran borjan att nej jag ska inte ha nagot, nej jag har inga pengar, nej, nej, nej, NEJ! Men anda sa ska dom till att visa och det slutar bara med att jag fick en gratis spabehandling och dom blev inte rikare. Men det var roligt att prata lite, dom skamtade pa och kallade mig vacker.. heeey, klart man star kvar en stund till! HA! Men det blev inget av det, killen erbjod sitt nummer till och med men dar tackade vi nej!
Ska aven beratta att jag ar sa himla dalig, japp, jag sa det, DALIG! Jag ar glomsk och jag ar ouppmarksam sa det bara sjunger om det. Jag har formagan att aldrig hitta bilen nar jag ska tillbaka till den efter att ha parkerat den. Ar som att jag parkerar bilen och sen bara gar och lamnar minnet med bilen. Men jag hittade bilen som ni ser, sitter ju har och skriver! Sen ar jag en grym dagdrommare. Tog inte upp GPSen nar jag akte hem for jag visste ju vilken avfart jag skulle av pa.. ni tror inte jag borjar fundera pa na annat och kor forbi den i ilfart!? Som tur var fanns det ju tva avfarter sa jag behovde inte aka nan galen dalig omvag som skulle ta hundra ar.
Kanske ska beratta lite om min dag, vad jag gjorde med flickorna. Vi sag film pa morgonen, eller jag sag i alla fall film, dom sag bara en del av den. Sen tog vi oss till biblo och satt dar en stund och filosoferade (knappa pa datorerna). Nar vi nordat klart akte vi till Jordans och kopte glass, ungarna fick varsin och jag tog resterna, mums! Det ar riktigt haftigt pa det dar stallet for dom har coolaste vatten fyrverkerierna eller vad dom nu kallar det. Nar vi kom in var den en show igang med MJ musik, lyckades fa med en lat pa film, ska ladda den imorn eller na! Riktigt coolt var det, fick med en Elvis lat sen ocksa. Men nu ska jag ga upp pa mitt rum och badda ner mig for ikvall, dra en film eller na. Hande inte sa mycket mer spannande idag, fick sluta klockan tre sa jag var nojd, men gonatt!
"Why do you hate me?!"

Kallt!

Det har blivit kallt har i Amerika ska ni veta. For till stranden idag med flickorna och holl pa att frysa ihjal, men vi kampade! Holl aven pa att doda andra badgaster med varat parasoll tva ganger.. oops! Blaste sa himla mycket sa det bara flog ivag, som tur var var det inte sa jatte mycket folk pa stranden sa traffade ingen direkt sadar. Sen gravde jag varldens djupaste hal, latt till kina.. eller vad nu som blir pa andra sidan jorden fran mig nu. Gick helt okej tills vi satt och kakade och jag bara ser hur det lyfter, han ju greppa det sa det flog inte ivag, tog mig da an att grava ett annu djupare hal, gravde ner nestan hela parasollet, ha! Vi gick ivag en svang och bada innan vi skulle aka hem och nar vi kommer tillbaka och star vid vara grejer sa lyfter det igen och flyger ivag. Var sjukt nara att spetsa en kvinna som lag och solade! Jaklar vad radd jag blev, hade ju latt gatt genom magen pa henne.. eller kanske inte, men nastan! Hur som helst sa var det ingen som dog och vi tog oss hem i ett stycke. Lallade pa som vanligt med att hamta pojken och fixa mat och fara och trana. Sipp snapp slut sa var denna dagen slut!
Kallt har det varit i nagra dagar, men ni ska ju veta att det kommer bli over 30 grader till helgen! Ar ju fjarde juli nu pa sondag sa det blir ledigt for mig pa mandag, nice! Far se vad man hittar pa i helgen, folket jag brukar hanga med har ju flytt faltet till andra stader, ha.. hemskt de lat, ingen vill vara med mig. Nej, sa ar det inte, traffat folk i efterhand som gjort planer innan, ensam ar jag inte! Assa forbannat, ser pa klockan och den ar 20:00 igen, kom mig till gymmet 30 minuter tidigare idag och anda ar klockan atta nu.. hm. Men ska lagga ner nu da.
"C'mon, really?!"

Shopping!

Jag ar sa sugen pa att shoppa loss! Men ska val shoppa loss nar familjen kommer hit, syster kommer val vilja shoppa som en galning sa hakar val pa dar. Men var i alla fall med flickorna pa Justice idag, fran butik for smatjejer. Dom fick sig ett par shorts och ett linne var. Dom fick sig aven na "basta vanner" halsband.. ville inte att dom skulle kopa det, sjukt onodigt och dom kommer andra bara tappa bort dom.. men kladerna blev billigare an vad jag trodde sa det fick bli halsband ocksa, suck.. Sen blev det jakt efter McDonalds och slutade med att vi for hela vagen hem for att hitta ett. Kakade lunch och sen var det hem. Ungarna drack cola sa dom var ju sockerspeedade sa det bara sjong om det, helt klart en svang till parken! Var dar i cirka en timma och blev sedan less pa att vara dar.. hihi, var jag som var trott och inte dom! Blev annu idag att hamta upp pojken pa camp och sen bara allmant leka med ungarna innan det blev dags for gymmet. Gick riktigt bra idag, ni ska ju veta att USA har satt sig pa hoftera.. men jag hoppas att det jag gor kommer fa mig tillbaka till min svenska storlek, man kan ju hoppas i alla fall.
Snart kommer min familj hit! Mamma, pappa och syster, langtar tills ni kommer! Kommer bli sa sjukt bra, vi ska bara forsoka att inte sla ihjal varandra.. ha! Nej det kommer bli super bra, ar sjukt taggad. Jag fyller ju aven ar snart, 13 dagar tills familjen kommer och 14 dagar tills man ar stora 20. Tyvarr ar ju inte 20 sa stort har, men sak samma, nu ar man vuxen!.. om tva veckor i alla fall. Imorgon ska jag ta mig till stranden med flickorna, ska bli skont att jobba lite pa brannan, kanns som att man bleknar for varje dag som gar utan sololjan. Men nu ar klockan massor, maste ta mig i duschen och sen ska jag bara mysa tills det ar sangen som galler.

"2 + 2 = 7?"

RSS 2.0