Dags att ta upp bloggen kanske?

Så dålig på det här nu för tiden. Men snart har jag all tid i världen eftersom man tyvärr kommer att bli arbetslös från och med oktober, tråkigt men sant! Skriver nu detta inlägg i Josefins ära, endast för din skull!
 
Varit med min söta lilla farmor idag i alla fall. Fripass från jobbet då ja jobbar helgen. Så ja, lilla farmor kom in och lyckades få henne att bli med mobil. Snart 80 år och kliver in i teknikens värld. Det mest tekniska hon annars har är väl elvispen. Ja, en TV då också, men i alla fall. Så lärt henne, och mig själv, hur denna mobil fungerade. En Nokia som man tydligen kunde ha två simkort i. Vette fan hur det skulle fungera men vi fick det att fungera fint med ETT. Så får vi väl se hur hon hanterar den där saken, tror inte det blir så jätte svårt. Hoppas inte det i alla fall!
 
Förutom detta så var det en trevlig dag med lilla farmor. Hon fick träffa mina kissar och tyckte dom var så fina så, och lite underliga. Börjar själv tro att dom är lite efterblivna, för man får verkligen bolla med dom exakt hur som helst. Har hört Chiwa fräsa en gång när Crius typ bet henne för hårt när dom lekte, annars är dom hur lugna som helst, aldrig gjort nån av oss illa eller fräst åt oss. MYSkatter!
 
Har ju börja hälsokurs också.. är visst 29 bast i min lilla kropp. Får se vad coachen säger om denna bulle och MAX maten jag åt idag, hehe!
 
 
xoxo
 

Turkiet

Har idag äntligen lyckats avleda katterna så jag fick sova ut. Fruktansvärt skönt och välbehövligt! Sitter här och funderar på om jag ska göra raggmunkar direkt å skita i frukost. Så gott!
 
Tänkte bjuda på en bild eller två från vår underbara resa till Turkiet, där vi även gjorde en snabb visit til Grekland, liksom why not?
 
 


















Grekland en sväng!









Tillbaka i Turkiet!











 
xoxo

Helt färdig

Var ett tag sen jag uppdaterade men ser att det är några tappra som ändå är in och kikar. Ska försöka bli bättre, lovar!
 
Har haft en kanon dag i alla fall. Trevligt på jobbet, en snabbis på stan med Jenny och ätit mumsig mat till middag med Anders. Är matmarknad i stan så köpt parmaskinka och balsamico som var gudomligt gott. Eller är, det finns kvar! Mycket prisvärd marknad ska jag säga er!
 
Ska bjuda på någon Turkiet bild imorn kanske, men tills vidare får det bli en kattbild. Älskar min lilla Chiwa ;D
 
 
xoxo
 

RSS 2.0