Vilken helg!

Jag har denna helg varit uppe alldeles för länge varje dag vilket inte gett mig orken att skriva nånting här. Jag får ta mig tid imorgon och pränta ner allt som hänt, har varit en spännande helg! Mycket roligt att berätta och många roliga bilder.. minst sagt!

Skrev ner allt på ett papper i lite stödord så jag ska komma ihåg alla galna saker. Men nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och sen krypa till kojs, det är vi värda!

"Jadu.. han är naken.."

Bra jobbat Jenny!

Idag fick man jobba en hel del. Vanligt på morgonen, sen hämta upp pojken för tandläkar besök. Han ska få tandställning men nu satte dom in nån konstig grej baki upp i gommen så han kan knappt prata eller äta något utan att den irriterar honom. Sen fick jag jobba kväll denna dag. Föräldrarna hade biljetter till Celtics så jag blev lämnad med trollen för att göra kvälls sysslor för första gången och helt ensam. Pojken hade fotbollsträning som jag skulle hämta han från, men när vi kom dit så åkte han med en kompis istället för att se Celtics matchen på TV. Blev då ensam med tjejerna och granntjejen. Vi drog igång en film och mumsade på popcorn och glass, helt okej! Sen när det började bli lite senare var det dags att få dom i säng. Trodde att det skulle bli världens circus men det var ganska sent, eller ja klockan var väl runt 22. Men hur som helst var dom jätte trötta, läste en halv bok och lilltjejen somna på en gång, råkade väcka henne när jag skulle lägga henne under täcket så fick läsa från de sista hon hörde, men tror knappt jag hann en sida innan hon sov igen. Stortjejen somnade till slut också utan problem och pojken tog sig i säng själv efter att ha försäkrat sig om att jag skulle sitta nere framför TV:n och inte gå upp på mitt rum innan föräldrarna kom hem, ganska gulligt va? Så nu sitter jag här och ska sova, är ju super sent!

Igår for jag i alla fall iväg till Carolin och Rebecka, plockade upp dom och for in till Boston där vi plockade upp John för att försöka hitta en parkeringsplats som inte skulle råna oss. Körde runt en timme innan vi gav upp och åkte ner i ett parkeringshus som rånade oss på 11 dollar (88 kr, fick ju veta igår att dollarn har gått upp, så nu var det inte så billigt här längre..) Vi parka bilen i alla fall och tog oss till fots istället, dock ingen bra ide. Hade mina vita tygskor, inte använt dom på ett tag och det märkte visst mina fötter. Skavde någon så fruktansvärt på mina lilltår men kämpade. Vi tog oss till en biograf och när jag går in tar jag av mig skorna för att se hur illa det är.. det var ILLA! Rena rama köttsåren och ser ju att jag blodat igenom ena skon! Fick mig i alla fall två plåster man har varit halvt invalid idag ska ni veta. Min träningsvärk har varit hemsk baki vaderna, börjar undra om jag slitit något eller vad som hänt, för det är inte nådigt. Sen har mina lilltår gjort så ont så jag har inte ens kunnat ha flip-flop på mig, då är det illa! Men annars igår så var det väldigt trevligt, John och två av hans vänner åsså vi tjejer, en helt okej kväll i Boston. Men vi såg nog den sämsta filmen i denna värld. Var typ någon parodi på McGyver, var meningen att det skulle vara dåligt skådespeleri, men fattar inte riktigt den typen av humorn, skratta ibland bara för att en del saker var så sjuka. Han skulle distrahera några vakter och skrapa fram en massa saker ur en tunna som bara stod där, McGyver skulle väl gjort en bomb men denna tar endast en selleri och sätter upp i röven medan han springer ut naken och hoppar runt framför vakterna.. asså va? Sen garva jag ganska härligt åt killen några rader ner, OJ vilket garv! Men nu sova, lång helg i helgen så man är ju ledig på måndag, ljuvligt!

"Are you gonna stay down here?"

Är för slö..

Det är fint väder ute och den hemska värmen vi haft dom senaste dagarna regnade bort igår.. så nu är det bara som normal högsommar i Sverige, hu! Morgonen gick som vanligt, lämpade av ungarna och sen var det gymmet, blev konditionsträning idag, skönt. Men ni ska veta att jag har träningsvärk mer eller mindre överallt! Speciellt mina vader, känns som att dom har kortas av till hälften, drar nå galet! Sen har jag upptäckt idag att jag får det väldigt knivigt med alla dessa au pair möten, dom inträffar verkligen på helt fel dagar, ugh!

Hur som helst, igår var man på biblo med ungarna en stund, sen for man hem och gjorde inget direkt vettigt. Det var för varmt för att hålla sig utomhus så vi fick stänga in oss med AC:n på högsta istället. Blir nog bättre idag när det inte är lika hemskt varmt. Skulle ha åkt iväg till Carolin efter jobbet igår men tyvärr var hennes värdpappa sen så det blev inte så. Blir att åka med henne och Rebacka in till Boston ikväll istället, kul kul! Sen igår drogs en uppblåstbar pool fram, fylldes med iskallt vatten och ja, aj! Var i alla fall ute en stund med ungarna och lekte runt den, inte i, nej nej. Blev lite tråkigt efter ett tag så jag gick in, ha, snäll man är! Gjorde inget mer vettigt än så. Har inget roligt att berätta, får se vilka tokigheter som dyker upp sen i eftermiddag och kväll!



"vill inte.."

Imorgon

Jag är för trött för att orka skriva nå längre inlägg. Men får ta det imorn istället. Var i alla fall himla duktig imorse och for direkt till gymmet efter jag släppt av ungarna. Kan säga att gårdagens träning börjar kännas i musklerna nu, men det är en ljuvlig känsla! Blir samma visa imorn, direkt till gymmet, har fan lagt på mig lite hull som måste bort, omedelbart! Amerika är ingen ställe man ska åka till om man vill hålla figuren, Hollywood är fake!

Ska läsa en stund innan jag somnar!

"Godnatt!!!"

Jenny or Jenny

Ja nu blev man rättad igen, ha! Var nere i köket och pratade om sylt, alltså Jam. när jag sa det så upprepar min värdmamma ordet och skrattar till. Jaha tänker jag, var sa jag nu då? Tydligen råkade jag visst uttala Jam med ett svenskt J istället för ett engelskt, så det lät visst lite roligt, helt ärligt lät det väldigt fel när jag sa det högt igen. Så prata vi lite mer om det så uttalade jag mitt namn på svenska, fanns inte en chans bland stjärnorna att hon kunde säga det, ha! Ganska kul, men om man tänker på det så är Jenny på svenska och Jenny på engelska nästan helt olika namn.

Sen kommer jag visst inte så bra överens med torktumlaren. Tar ju helt klart i mitt försvar att jag egentligen inte vet hur en sån funkar förutom vad dom visat mig, typ vilka knappar jag ska trycka på för att den ska starta. Tvättade hur som helst ungarnas lakan, körde in allt i torktumlaren.. inte så lyckat nej. Hade inte direkt torkat, inte torkat alls visst, var helt blött fortfarande, ooops! När jag tänker efter nu så kanske det var ganska logiskt, trycker man in för mycket så borde det inte torka så bra, men vad tusan, sak samma, gör inte om det!

Nu till den bra delen av den här dagen. For före lunch till ett gym som ligger ungefär fem minuter med bil från mig. Travade in där, satt ner, travade ut med ett gymkort och X antal dollar fattigare. Men helt klart värt! Var nyss där och tog mig ett litet pass, mjukstart med cykling 15 minuter och sen blev det rygg, mage och armar. Bara lite testa, testa. Ska försöka knåpa ihop något bra program, dom hade väldigt bra saker faktiskt, inte förstaklassigt och inte alls nära Helex, men det duger för mig under mina nio månader här! Blir raka vägen dit imorn efter jag har släppt av ungarna, NICE!

Annars har dagen varit ganska som vanligt. Ungarna snälla ibland, inte lyssnat så jätte bra.. helt enkelt som vanligt. Men det går bättre. Vissa situationer som händer ibland har jag verkligen börjat bemästra som ett proffs. Nog för att ibland blir jag bara så chockad så jag står helt lugnt och bara tittar på dom tills det är över, funkar varje gång! Fick även prata lite med deras gamla au pair som dom hade i över två år, mycket trevligt människa! Ska väl snart få träffa henne också, ska bli roligt.

Nu ska jag avsluta här, prata lite med Tommie och sen blir det dyka ner i sängen med boken en stund!

"What the fuck.. ooh, you didn't hear that!"

Inte en av mina bästa dagar

Haft en halvjobbig dag idag, borde inte varit det men det var det. Vaknar upp och verkligen känner hur illa jag sovit under natten, är dödstrött och vill bara somna om. Tar mig i alla fall up och går ner där jag möter mamman och ungarna och får veta att allihopa ska stanna hemma. Behövde då inte börja jobba förrän klockan tre på eftermiddan. Gick upp igen och försökte få lite sömn men gick inte så bra med det, somnade inte riktigt. Gick upp och tog mig ut för att sola i alla fall, som vanligt. Känner mig verkligen inte kry och vet inte riktigt vad jag ska göra, varit väldigt borta idag. Mamman och ungarna hade varit ute och kom hem lagom till tre där jag tog över. Satte upp en "slip and slide" grej åt dom att leka på, typ en bana som sprutar vatten som man kan kana på, jag tror ni fattar. Hur som helst så fick man kämpa för att få dom att inte göra saker som var farliga eller allmänt för att inte förstöra den. Hur som helst lyssnade dom inte riktigt på det så det slutade med att den självklart gick sönder.. nånstans blev det ett hål precis som jag sagt åt dom. Klart dom blev arga på mig för att jag sa att dom tagit sönder den "det är ju inte ens ett hål, ett litet hål spelar ingen roll!" Men tydligen spelar det roll med ett litet hål, och kan ju säga att det var ju inte jag som tog sönder den? Sen tyckte jag inte att dom skulle åka på fötterna utan kunde istället kasta sig på mage eller knäna, tror ni dom lyssna, eh ne.. Självklart gjorde lilltjejen illa sig och jag sa "vad var det jag sa?" Då blir hon sur och säger att jag ska sluta skylla på henne när hon blir skadad, men än en gång, det var inte jag som gjorde illa dig! Så jag har bara kännt idag att jag velat lägga mig ner nånstans och bara va. Försökte läsa en stund medan tjejerna låg på altanen och solade, men så fort dom trodde att jag inte kollade dom så gjorde dom hyss, så det blev att bara sitta och stirra istället.

Nu sitter jag här och ska göra kväll tidigt för en gångs skull. Har tagit mig en dusch och haft ansiktsmask så känner mig riktigt fräsch nu. Blir stänga ner det här och sen vända mig till min bok, mys! Ska tipsa om en film också, The Express, ni som gillade Remember the titans kan se den här utan att bli allt för besviken!

"Piece of cookie!"


Söndag

Ja då var det söndag igen och helgen var förbi, ännu en vecka avklarad. Denna dag var väldigt intressant ska ni veta. Sov nästan ut imorse, vaknade strax efter nio, men vad gör man? Tog mig ner efter si sådär två timmar för frukost/lunch och sen allmän läsning för att fördriva tiden innan jag skulle ta tåget in till Boston. Träffade Carolin och Rebecka för att ta tunnelbanan till Gardner museum. När vi kommer in är det galet belarmat med vakter och gud vet vad. Första vi får höra är, "stäng av mobilerna och ni får inte ta kort här inne", wtf?! Jag som ville ta kort och visa mina nära och kära hemma i Sverige, tråkigt att man inte fick det då. Men det var oerhört fint där inne. Var tydligen en kvinna som hette Isabella Gardner som byggde huset efter hon kommit fram till att hennes samling av antika saker borde visas för allmänheten. Dom tre första våningarna var rent museum medan hon själv bodde på fjärde våningen. Jag tog mig i alla fall friheten att köpa två vykort med motiv som hade tilltalat mig inne i museet. Köpte även två armband som stod för månaderna, en för juli åt mig och en för januari åt min syster. Men det var ett fantastiskt museum och om ni åker till Boston så gå dit!



     

Sen tog vi oss igenom Funway park (?) där det var fina blommor, roser! Tog en hel del fina bilder innan magarna började kurra och det var dags för middag. Blev en mexicansk resturang med en oerhört god sallad, mumma! Men nu kommer det roliga ska ni veta. Efter middagen gick vi till ett mall, klockan var kvart i sex så det stängde men ljuvliga Starbucks var öppet, så vi köpte oss en kaffe och sedan fanns det en bokhandel som visst hörde ihop (blev ju att köpa en bok så klart!) Hur som helst går jag och Rebecka och pratar svenska vid ett tillfälle och två killar går förbi och vänder sig väldigt hastigt om för att mer eller mindre stirra på oss, sen inge mer med det dom gick vidare. Vi gick ut ur bokhandeln, tjejerna köpte glass och sen gick vi tillbaka in. Nu står killarna som gick förbi oss i bokhandeln utanför och röker med några andra killar. Vi sitter inne en stund men Rebecka vill ut och ta sig en puff, hon tycker vi ska följa men om hon nu ska ta en pinne får hon göra det själv, de var kallt ute! Hojtade att hon skulle ragga upp nån snygg kille åt oss medan hon var där ute. Och vad tror ni händer? En av killarna går fram till henne och ber om eld, wtf, dom hade eld för 10 minuter sen själva! Dom pratar en stund och hon pekar in på oss, antagligen måste vi gå ut då! Killen går tillbaka till sina vänner när vi kommer ut men det tar inte länge förrän han och en kompis är tillbaka och pratar med oss. Kan tillägga att hela historien slutar med utbytta nummer, woho! Ganska rolig historia och kan säga att det var ännu roliga i verkligheten!



Ska lägga in gårdagens köp nu också. Min tunika och min tröja. glömde fota bikinitrosorna, men ni vet hur ett par svarta bikinitrosor från H&M ser ut så var nog inte så viktigt ändå va?

"Good night!"


Shopping!

Denna dag var inte då händelserik, har mest suttit här uppe och pratat med syster över msn. Men tog mig iväg till Target med mamman och pojken. Köpte chips.. he.. och ny brunkräm. Jag blev ju som helt plötsligt väldigt solbrun så det funkade ju inte alls med den jag hade. Köpte en som jag trodde skulle bli lite för mörk, men hörri, den va perfekt! Inte så mycket mer efter det, som sagt mest suttit här.

Men hur som helt, tog mig chansningen att fråga om jag kunde låna bilen, självklart! Så när klockan var si sådär halv sju åkte jag iväg till North Shore mall för lite shopping! Och än en gång tar H&M priset, älskade affär. Ingen kommer fatta att jag köpt nå för allt jag har kommer ändå vara från H&M! Men det blev i alla fall ett par svarta bikinitrosor till min svarta bikinitop jag köpte för inte allt så länge sen. Det blev en gul och vit randig tröja, tajt på rumpan pösig upptill. Sen blev det även en leopardmönstrad tunika, riktigt frän och kommer bli riktigt snygg till bara ett par svarta leggings och självklart mina ursnygga klackar! Bilder får ni se imorn, är för slö för att lägga in dom på datorn nu.. eller ens ta dom till att börja med! Kom i alla fall hem säkert och åt en utsökt middag, kyckling med bakpotatis och sparris, mumma! Nu ska jag se en film och sen sova!

"See ya biatch, ttyl!!"

Vad säger vi?

Pratar me min syster och helt plötsligt får man höra att man är lik Lauren Conrad!? Vi får väl se, osminkad gottfolk, så tar det i försvar, men lite mer kajal så är man väl kanske ganksa nära?


Inte ledsen

Nej, man är ju inte ledsen över att det är helg. Ska dock inte göra något spännande sådär, får se om det blir stranden imorn och sen blir det nog att vara lite kulturell och besöka något museum på söndag. Ska annars ta det himla lugnt och ladda batterierna, har varit en galen vecka!

Sen ska jag ju meddela att jag verkligen har världens sämsta minne. Min Director eller va de nu heter ringde för nån dag sen och prata lite, bad mig säga till min värdmamma att hon skulle ringa.. kära gottfolk, detta kom jag på idag när min värdmamma nämner att vi ska få en ny LCC, woho! Sen igår bad både mor och far att jag skulle be pojken ringa dom när han var klar hos tandis, tog väl sådär en timme innan jag kom ihåg att säga det, oops! Men har haft en galen vecka med för lite sömn så jag tar mig friheten att skylla på det.

Övrigt idag har det varit helt okej. Mamman jobbade hemmifrån idag så vi for och handlade lite, åt god lunch hemma och sen blev det självklart lite stek på altanen. Hon for även och hämtade ungarna så jag var hemma och pratade med familjen då. När dom kom hem var jag ut med pojken en stund och sen var det dags för fotbolls träning och köra hit och dit. Lite gorm, mycke gnäll, men jag överlevde!

Nu sitter jag här och tar det väldigt lugnt ska ni veta. Klockan börjar närma sig 21:00 och jag funderar på om en bok eller en film är att föredra nu. Vill verkligen läsa ut min bok jag läser så jag kan se filmen dom gjort efter den. Men har samtidigt en annan film som dessutom också är en bok och skriven av samma författare som jag läser nu. Ska man satsa på att läsa ut boken man har och se filmen och fixa sig den andra boken också och läsa den och sen se filmen? Bra fråga, får ge det en funderare. (alla som läser nu tänker, "vad fan bryr jag mig om dina jävla böcker?") Men så är det, böcker tycker vi om!

Kom på nu också att jag måste lösa in checken med veckans lön. Fick den i onsdags och har ännu inte fått tummen ur att gå till banken med den. Får bli ett senare problem.. undrar hur länge en check håller, för evigt eller? Nog för att jag tror att dom kan skriva en ny om jag nu råkar missa, he! Men de löser sig! Nu ska jag ta mig ner i min bok, känns som ett bra val!

"Whatever usally means FU so I just say, you too."

Vilken vecka

Imorgon är det äntligen tillbaka till vanligheten så att säga. Har varit en galen vecka med många undantag. Läkarbesök, skolaktiviteter, tandläkarbesök, "sjukdomar" you name it! Men imorn ska vi väl i alla fall ha en lagomt normal dag? Kommer få jobba lite sent kanske för pappan är på golf resa så modern kan behöva lite extra hjälp, men ingen fara! Helgen får vi se vad som händer. Möjligt att jag förljer med dom ner till Plymouth när dom ska besöka mammans syster, kan ju bli ganska nice. Fatta som att det skulle vara stränder i närheten, så lite tid där kan man ju unna sig. Kommer nog bli kul också, tycker verkligen om familjen och umgås gärna en helg med dom, helt klart. Mer eller mindre en andra familj, känns skönt ska ni veta!

Denna dag har varit händelserik. Legat ute och solat men pallade bara dryga timmen, jag höll på att flyta bort! Sen var det hämta pojken för tandläkaren och efter det hämta flickorna. Eftermiddan flöt på helt okej och när mamman kom hem tog jag mig friheten att spela lite fotboll med ungarna och grannungarna, kul! Jag fick dock vara målvakt, inte min starka sida men gjorde en hyffsat bra insats i alla fall! Sen blev det thaimat och en relativt lugn kväll, jag känner lugnet! Okej, dålig humor på gång, haft lite halvtaskigt med sömn dom senaste dagarna så är stor risk för det just nu, HE! Tidigare köre jag även igång vattenslangen för tjejerna som kutade runt i bikini och vi skapade väl mer eller mindre en pool i gräset, ooops! Men det var roligt, förutom när en av flickorna bestämde sig för att spruta vatten på mig..



Men måste ju säga vad flickorna sa idag, gud vad glad man blir! Är ganska förvånad dock för var riktigt hård mot en av dom idag, jösses. Men vi skulle och hämta pojken från en kompis och när dom hoppar in i bilen säger som "du är den näst bästa au pairen vi haft! Chedza hade vi ju hela 2 år så hon är bästa!" Så fråga jag om jag stannar två år då, kommer jag vara lika bra? Då säger dom, "Eller vänta, både du och Chedza är nummer ett, ni är dom bästa au pairerna vi haft!" Blir man inte lite rörd då? Sen fick jag veta att visst grannflickan sagt att jag är "super cool" också, var bombis på att hon tyckte jag var konstig eller nå, ha! Men det var roligt att höra, blev mycket glad!

Sen har jag en till historia. I lördags låg jag ute på altanen och solade, självklart i bikini. Tydligen var det väldigt intressant så grannpojken hade gått och tagit kort på mig!!! Jag höll på att skratta ihjäl mig, han är 9 år.. Han hade dessutom använt sin mammas mobil för han har ingen själv. Jag dör vad roligt!! Familjen hade varit ut med dom på kvällen samma dag och ungarna hade berättat, dom hade ju tänkt "OH MY GOD!!!" men dom hade skrattat ganska hårt dom med. Jag bryr mig inte så mycket, ganska kul, men ändå bra att det inte var hans mobil, undrar ju starkt var den bilden kunde ha hamnat då!?

Nu ska jag lägga mig ner och läsa. Har tagit mig an The Last Song, även en film nu med Miley Cyrus. Ska läsa boken och sen tar jag mig an filmen. Än så länge är boken riktigt bra, vill bara sluka den! Den är även på engelska och speciellt nu märker jag att min engelska är så mycket bättra, känns som att läsa en svensk bok.

Hur som helst, ska försöka med det nu. Sen älskar jag min familj där hemma i nu så varma Luleå. Tack för att ni låter mig göra de här! (eller mor och far, ni klagar i alla fall inte om ni nu inte samtycker) Sen är jag så glad att jag hamnat med dessa människor, lever verkligen The American Dream!

"It's soooo hot!"

Attityd!

Snacka om att man ibland blir lite lätt knäpp när inte folk gör som man säger. Jag kan säga helt ärligt att jag verkligen förstår min stackars mor som blev helt galen när vi inte städade våra rum eller plockade ur diskmaskinen när hon bad oss, och efter hon bett oss ungefär sådär hundra gånger, förlåt mamma! Men bara så du vet kära mor, så när jag kommer hem kommer jag verkligen inte att städa det första jag gör! Så punkt slut där.

Vi gjorde en del roliga saker i alla fall, halvvägs i alla fall.. Ville ju inte riktigt att ungarna skulle sitta framför TV:n hela dagen, vädret har varit riktigt dåligt så det var dags att sätta i fantasin här. Vi tog fram monopol och började spela, kan ju säga att vi tog oss inte ens ett varv runt planen innan dom var less. Var himla kul också, jag ville köpa en av "tågstationerna". Men det fick jag visst inte, av ingen orsak, men större tjejen skulle visst köpa nån annan sak, som hon även köpte utan att stå på den, sen drog hon iväg ganska många steg också ibland, än vad som stod på tärningen då. Försökte förklara för henne att det skulle vara roligare om alla spelade efter reglerna, men det dög visst inte så där var det slutspelat. Sen är jag ju verkligen världens sämsta förlorare så jag kunde ju inte helt låta henne fuska och ha sig, plus att det är faktiskt inte rätt!



Sen ska jag ju berätta för er om hennes lilla "sjukdag" som hon hade. Inte så jätte klyftigt av henne, men jag sa ju åt henne att hon inte alls var sjuk. Först fick jag "ne, men jag mår ändå inge bra". Ni ska ju veta att under eftermiddan sa hon rakt och rent ut "Jag är inte ens sjuk, jag bara fejkade så jag kunde vara hemma, ville inte gå till skolan idag". Asså vill man att det ska funka fler gånger säger man ju inte sådär?! Tro mig, den där flickan kommer gå till skolan om hon så har 40 graders feber nästa gång. Ska berätta sagan om fårpojken och vargen, så får vi se om dom kanske kopplar med ljugandet. För er som inte vet är det en historia om en pojke som vaktar får och han måste ropa om vargen kommer så att inte fåren ska bli uppätna. Bara det att pojken tycker det är kul att skoja så han säger att vargen kommer fast den inte gör det och när väl vargen kommer så tror inte folket i byn på honom så alla får bli uppätna. Kan ju glida in att vargen äter upp pojken också, inte elakt men det får dom att fatta, HA!

Var även och körde pojken till läkaren idag för någon undersökning. Dom måste ha trott att jag var knäpp eller nå, så galet förvirrad man bara kan bli, och en aningen stressad. Efter det hade pojken något som kallades "Fun Run" på skolan. Springa en mile, helt enkelt tävla mot sina klasskamrater. Först sa han att han kom på sjunde plats, men visade sig att han kom på 19e, men det är bra jobbat ändå, han sprang ju i alla fall!

Igår var jag ju pch shoppade lite, blev ett par leggings och en parfym. Parfymen luktar så galet gott så ni ska bara veta! Hade en tidning på flyget till Utah där man kunde gnugga på en fläck så att det luktade från ett tvättmedel dom gjorde reklam för.. borde fixa en sån, så prova gnugga på bilden jag lägger upp så kanske det doftar! Nu ska jag sova!





"Over and out!"

Igår

Dagen tuffa på som vanligt, gjorde bort ungarnas tvätt och det var helt makalöst vad mycket kläder flickorna använder över en helg! Jag kommer från och med nu flytta min tvättdag till måndagar, de kan ni ge er tusan på! Hämtade upp ungarna som vanligt, for hem, läxor och lek. Planen var att direkt när jag slutat klockan 6 skulle jag ta bilen och hämta upp Carolin och Rebecka.. bara det att mina värdföräldrar var oerhört sena så jag tog mig inte iväg förrän 6:45, inte bra. Planen var också att hinna åka till North shore mall för att shoppa, vi fick tyvärr inte så mycket mer än en timma på oss så vi hann två affärer innan dom stängde.. suck! Tycker man inte att USA borde ha öppet lite längre än till klockan 9 på kvällarna, speciellt på en vanlig vardag? Verkar ju som ni ser inte funka så i alla fall!

Nu sitter jag här och har precis duschat. Borde inte sitta och blogga utan borde torka mitt hår eftersom jag egentligen jobbar. En av mina flickor vakna upp idag och sa att hon visst inte mådde så bra. Hon hittade på en väldans massa orsaker till varför hon skulle stanna hemma och nu är hon hemma, och inte alls så sjuk ska ni veta. Hon hostade och gormade imorse men nu verkar den hemska hostan vara ett minne blott. Jag var väldigt inne för att sova efter ungarna försvunnit till skolan eftersom det är kortdag idag så kommer ha dom galet länge. Nu kommer jag ha dom ännu längre. Men men, är hon sjuk så är det ju TV tittande och vila som gäller, kan säkert överleva det. Men gud ska veta att jag är trött! Tillbaka till arbete..

"I don't feel well.."

Sol, vind och vatten

Idag har jag verkligen fått solbränna, det sa bara poff så var man super brun helt plötsligt. Är himla nice ska ni veta! Jag har inte gjort mycket allt idag, såg nu att jag fått ett mail av min värdmamma att jag skulle ha gjort tvätt och lite annat för barnens kläder.. Var  ju bara så då att jag har bestämt för mig själv att jag ska tvätta tisdagar och sen torsdagar så att det finns rena kläder under veckan och rena kläder till helgen så jag inte lämnar ett berg åt mamman. Tror inte ungarna kommer sakna kläderna dom har i tvättkorgen, hopps inte det i alla fall, så jag ska tvätta imorn som planerat.

Jag hade även planerat att träna idag, eftersom jag missade att träna igår.. som jag också planerat, he! Men imorn blir det seriöst igen, är bara det att det är så galet varmt under dagarna så sen när jag slutat vill jag bara ligga ner och andas ett tag och då har det redan hunnit bli mörkt ute. Men jag jobbar på att försöka äta mindre kolhydrater under veckodagarna i alla fall. Vet väl inte hur det går riktigt, åt nyss upp resterna av chipspåsen jag hade i helgen.. oops!

Åt i alla fall en sjukt god frukost imorse. Så jag var lagomt nöjd i magen och sen gick jag och sov igen, var galet trött och är galet trött nu med, så jag ska sussa. Bara prata med Tommie lite först!




lite rolig bild på lillflickan :)

Hugs 'n Kisses!

HAHA!

Ja den här kvällen var ju himla rolig ska ni veta! Ska inte lägga upp exakt info här, men jag har fått mig ett gott och långt skratt ikväll. Jag mår så himla bra här och känner att allting är väldigt skönt bara, oerhört bekväm med allt! Tack, tack, tack min kära värdfamilj, ni kommer göra mitt år här helt underbart!

Idag vaknade man upp hos Carolin efter gårdagen. Vi började hos Rebecka och sen for vi in till Cambridge och besökte en klubb som hette Middle East, helt okej. Vi käkade men musiken var lite halvtaskig så vi tog oss aldrig ner till själva klubben. Vi tog oss en promenad istället några kvarter ner för att kolla in en annan klubb som hette Middlesex, tyvärr åldersgräns 21 på den, attans! Mina skor höll på att driva mig till vansinne. Mina älskade Fergie klackar, av någon anledning skavde det på en tå, en tå som dom inte skavt på förut, så jag tog mig friheten att gå barfota, he! Fick blickar från tre tjejer som började prata.. jag blev lite lätt irriterad och stirrade tillbaka. Tro mig, dom kollade bort, ha! Vi var som sagt inte så sugna på Middle East så vi tog tunnelbanan hem istället, var ändå helt döda av trötthet så det var lika. Sen ska ni få veta att golvet i Carolins rum gjorde mig lätt sjösjuk. Det var ett sjukt gammalt hus så golvet lutade nå vansinnigt. Ibland kan det ju luta lite så du inte ser, enda sättet att se är att sätta en penna eller nå på golvet och du ser att den rullar, men här såg du helt klart genom att vara titta. Men jag fick mig några timmars sömn i alla fall innan jag tog mig upp morgonen efter!



Som jag sa, vaknade upp hos Carolin. Idag var den stora dagen ska ni veta. Min värdmamma kom och hämtade upp mig och hon och jag bara for iväg för att utforska den fantastiska svenska affären IKEA! Vi tog oss igenom ganska fort, var inget speciellt vi behövde direkt. Vi tog oss till resturangen och jag åt självklart köttbullarna, vad annars?! Fick även med mig Ballerina, Singoalla, Choklad, Ahlgrens Bilar (!), lantchips, knäckebröd, tunnbröd, köttbullar, lingonsylt, brunsås, prinsesstårta och självklart Kalles kaviar! Vem var nöjd om inte jag?! Tack än en gång för att du tog med mig, hade en toppendag!









Nu ska jag försöka sova, klockan är helt klart förbi läggdags, men hade så trevligt samtal med min värdpappa i köket så kunde inte riktigt slita mig. Detta inlägg har lite smörigt, men jag är så tacksam att jag hamnade här så ni ska bara veta! Men nu natta!

"Now we're talking!"


Semester

Känns nästan som att man är på semester i Grekland eller nå, suveränt väder ska ni veta! Var tänkt att vi skulle ta oss till den "ljuvliga" stranden vi letade upp igår för att steka idag. Men vissa.. (jag).. sov lite länge så fanns inte riktigt tid att börja härja med tåg och tunnelbana och grejer för att ta sig. Var ändå inte så grym strand så jag nöjer mig gärna med altanen på baksidan här! Har fått en hyffsad solbränna, ser riktigt tydliga linjer nu så jag är nöjd. Men det går att bli ännu brunare! Är ju bara maj än så länge, har måna månader på mig att bli pepparkaka!


BARNFÖRBJUDET - men måste ju visa! ;)

Gårdagen var i alla fall trevlig! Dagen tuffade på som vanligt och jag fick tvättat alla mina smutsiga kläder, var en hel del om man säger så! Har inget tvättställ (heter de så?) Här så det var att använda galgar och hänga upp var än jag kunde i mitt rum, så som ni förstår är det lite kaos nu, tror i och för sig att det mesta är torrt ska skulle kunna ta ner det nu. Hämtade ungarna och gjorde allt vad mitt jobb innebär. vara ett barn igen med förstånd som en vuxen, ganska kul ska ni veta!

När man arbetsdag var över så packade jag ihop mig och tog bilen till Carolin. Som jag skrev tidigare sökte vi upp en strand. Det var lite halvtaskigt med grovkornig sand, läskigt vatten och en flygplats på andra sidan med bullriga flygplan, men det var en strand! Var då inte så himla spännande så vi satte oss i bilen igen och for till ett köpcenter, hitta mig ett par himla fina finare flip-flop, nöjd! När vi började ta oss tillbaka till Carolin började det regna som aldrig förr, jag såg inte ett piss genom rutan. Hade ganska hög musik och regnet smattrade på bra men helt plötsligt såg vi en massa blixtrar så det var visst ett ordentligt åskväder vi hade hamnat i! Släppte av Carolin och skulle då hämtade upp min värdmamma från stan, bara det att jag hittade som inte riktigt dit och visste inte riktigt hur jag skulle hantera GPS så hon fick tyvärr ta tåget, förlåt! Lovar att jag ska hämta upp henne nästa gång! Jag for i alla fall hem och svängde in på en affär på vägen för att inhandla lite chips och godis, tyckte jag förtjänade det! Hittade nå sura maskar typ, riktigt goda! Vet inte riktigt vad dom smakar, men dom är i alla fall goda.







Nu sitter jag här och filurar mest. Ska nog slå igång en film eller nå och bara ta det lugnt. Blir ju partaj ikväll och imorn ska man nog upp tidigt för att åka till IKEA, så vill få så mycket energi jag bara kan nu så jag orkar veckan som kommer. Hade många powernaps förra veckan och vill kunna undvika dom så jag har mer tid att göra andra saker och ändå vara människa sen klockan tre på eftermiddan. Ladda nu och kan med säkerhet säga att det blir inget inlägg senare ikväll!

"It's AMAZING!"

För sent

Ja, nu märker man att det är helg, sitter uppe alldeles förlänge och drar på sig huvudvärk. Inte okej! Ska ta och göra mig iordning för sängen nu, är för slö i skallen för att orka skriva vad jag gjort, det får kommer upp imorn!

"See ya'll!"

Vilken underbar dag!

Vi har haft fin fint väder idag så efter en helt smärtfri morgon (nästan) så tog jag mig friheten att först knorra ihop mig här uppe med Top Model och samtidigt göra bort ungarnas tvätt. När jag såsat igenom tre avsnitt tog jag bikinin på och handduken i handen för att bege mig ut och steka! Fick kommentaren av pojken att jag hade brännt mig i ansiktet.. ganska troligt hörre du! Åt en super god lunch med nå kycklingrullar och en fet sallad, mums! Stekte lite mer och gick sen upp för att skypa med syster, trevligt! Sen var det dags att ta sig an jobbet och det gick helt okej. Fortfarande lite kämpa med att få ungarna att göra som jag säger, men det går frammåt, sakta men säkert! Det var min arbetsdag och den var över kvickare än kivickast!

Har suttit här uppe sen och suddat ett bra tag. Blev sugen på nå gott så gick ner och tog mig en macka med cream cheese och jam (jag tar cream cheese istället för jordnötssmör!) Satt nere en stund och hade ett väldigt trevligt kvällssamtal med min värdmamma. Fick så mycket beröm och glada nyheter att jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag är så stolt över mig själv och glad att dom uppskattar att jag är här och vad jag gör. Hade inte kunnat hamna på något bättre ställe, världens finaste människor! Pratade lite om när min familj kommer hit och sa att vi troligen kommer åka till Cape Cop vi med över en dag eller nå. Min gulliga värdmamma säger då bara rent ut "ja, men det kan vi nog fixa, vet inte hur stort huset är som vi bor i, men det ska nog gå att fixa." Hade inte ens sagt nå om det, eller menat det så, sa det till henne men hon bara repeterade vad hon hade sagt. Hur generösa människor kan man ha tur att hamna hos egentligen? Helt fantastiskt!

Sen kommer den här helgen att rocka så hårt som de bara går! Imorn ska jag umgås med Carolin efter jobbet, ska försöka ta oss till en strand. Duger stranden ska vi även ta oss dit på lördag för att steka lite, nice! Sen blir det kalas, kalas på lördag kväll. Har ju som jag sagt tidigare hittat en klubb som är för mixad ålder, nice det med! Sen kommer ju toppen på isberget, vi ska på IKEA på söndag!!! Gissa vem som är lycklig?! Jag ska köpa så mycket svenskt godis så jag kommer ha ballerina kex sprutandes ur öronen, NICE! Men nu ska jag försöka lugna ner mig lite och ta mig i säng, med slutna ögon.

"It's fiiineee, it doesn't matter!!"

Snart helg!

Pratade med min värdmamma nere i köket för ett tag sen och hon påpeka att den här veckan har gått så himla sakta. Vadå sakta?! Det är ju torsdag redan imorgon och sen är det fredag och där har vi helg. Den här veckan har ju bara rusat iväg, tycker jag i alla fall. Sen har ungarna haft mer eller mindre playdates hela dagen så jag har varit ensam nästan hela tiden, och det var ju trist.. not! Men har varit skönt att slippa vara vrong på dom en dag i alla fall. Dom har varit riktigt duktiga idag dock, hela högen! Låter även som att alla är i säng nu också, och det är ju stort plus, blir det enklare att få upp dom imorgon, kanske.

Idag valde jag att bara ta det lugnt, och fundera över vad jag äter om dagarna, ha! Har tagit mig ner till frukost, lunch, mellanmål, middag och snack (typ frukt). Känns lite mer humant än att äta typ mellanmål mellan varje måltid plus tre snack om dagen, way too much food! Var ju bra när jag tränade som en stucken gris varje dag, men nu springer jag ju bara tre gånger i veckan så de är ju lite väl kanske. Ska för övrigt ut och springa imorn igen kom jag på nu, börja ladda psykiskt inför det!

Har nu köpt biljetterna till Taylor Swift! Måste nöta lite låtar så man kan texterna när det smäller. Måste ju få vara lite nörd! Är inte världens största fan, men hon har en del riktigt bra låtar och hon är en grym sångerska så jag hoppas ju att det inte är nå remix skit i radion utan att hon verkligen kommer bjuda på skönsång! Sen fick man ju ganska mumsiga biljetter också. Sitter nere på planen framför scen (ska spela på ett stadium). Sektion B, rad 2, dock på kanten men what evah?! Så man blir ju bara taggad av vars vi sitter! halv dyra biljetter blev det men ändå inte med tanke på var vi nu sitter. 180 dollar, ca 1200.. kanske ganska mycket ändå, men känns som att det är värt de ändå, kommer bli jävligt kul! Är väl lite maffigare än att se Lena PH köra sin stativdans!

Hur som helst, snart är denna vecka över och jag är astaggad för helgen! Blir att umgås på fredag, kanske en bio? Sen på lördag ska vi söka oss till klubben med mixad ålder, woho!! Kan fortfarande gå ut och dansa! Sen är det ganska troligt att det blir en trip till IKEA med värd familjen, gissa vem som ska köpa svenskt godis så det bara sjunger om det?! I övrigt så hoppas vi på bättre väder, det sög idag, burr! Men nu blunda!

"I want everyone to shut up!"

Äter för mycket?

Jag måste ju säga att jag äter faktiskt inte så onyttigt, inte onyttigare än vad jag gjorde i Sverige i alla fall. Men jag är ganska säker på att jag äter FÖR mycket. Tränar heller inte lika mycket så det känns som att höfterna och fått sig några extra centimeter i omkrets. Har i alla fall börjat springa nu och ska väl försöka ta mig några varv på minst 30 minuter tre gånger i veckan. Var nyss ut och lunkade på, tog mig en snabbare runda dock för mina knän höll på att döda mig. Sen vet jag inte om pannkakor var den bästa grunden innan ett löp pass, eller vad säger vi? Sen köpte jag nya hotpants för er som sett i ett tidigare inlägg. Jag trodde min rumpa hade hållt sig kvar på storlek 34 men verkar som att den tagit sig tillbaka till storlek 36.. suck! Eller så är de nå fel på trosorna, dom har typ ingen resår what so ever, wierd? Men det kan ju bli mitt mål, få mina nya trosor att passa!

Min värdmamma håller på att laga chili, det doftar oerhört gott ska ni veta! Måste ju få sig en liten tallrik av det, känns som sagt inte som att mina pannkakor var en så himla bra ide att äta, usch. Jag ska gå och köpa en jäkla massa bananer och dricka bananmjölk resten av mitt liv, gott som godis och nyttigt! Även jorgubbar, det ska jag också leva på, mums!

Nu ska ni få veta också att jag har visst små fötter? Dom har städare som kommer varje vecka och städar huset. Jag hade mina vita sneekers under en bänk i hallen men när jag går ner för att ta på mig dom när jag ska hämta ungarna är dom borta? Tänkte att nu fasen har städarna snott dom eller nå? Började söka igenom garderoben i hallen, kolla i en bunke där det ligger massa skor, söka igenom mitt egna rum men dom var borta. Tog på mig ett par andra skor i alla fall och smsade min värdmamma att dom försvunnit och om hon kunde kolla med städarna var dom tagit vägen. Fortsatte letandet när vi kom hem, kolla igenom mammans garderob, sökte i mitt rum igen, hallen. Gav upp sökandet och umgicks med flickorna en stund. Medan vi sitter i deras rum hoppar lilltjejen upp och säger "titta, där är ju dina skor!" Tydligen hade städarna trott att skorna var flickornas och lagt dom i deras garderob. Asså hallå? Så små fötter har jag väl inte så att dom kan jämföras med en 8 åring och en 6 åring? Fick även kommentaren sen av pojken och mamman att "you have really small feet to be a 19 year old". Säger ju bara att då ska dom se resten av min vänner, Gajja, Ida.. känn er träffade!

Imorn är det kortdag för ungarna och alltså långdag för mig. Skulle ha köpt biljetterna till Taylor Swift idag men av någon anledning kunde jag inte föra över pengar till Carolins konto, kunde inte ens hitta hennes konto. Så imorgon bör jag ta mig till banken när dom öppnar och se om man kan lösa det på något sätt. Nu hörde jag att något var ready, ska ner och kika! Sen blir det nog en film innan man sluter ögonen.

"What evah.."

För trött igår

Jag var alldeles för trötter igår. Förstår inte hur dock. Efter jag hade kört ungarna gick jag raka vägen i säng och somnade om en dryg timme. Gjorde inga större kraftansträgningar heller eftersom mamman jobbade hemmifrån så hon gjorde säkert mer än hälften av mitt arbete. Men var så himla trött så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Mitt i sömnen hade vi ett möte med min LCC och prata om en massa saker. Kom precis ihåg att hon ville att jag skulle göra nå.. hitta en doktor om jag inte missminner mig? Tydligen måste man ha en doktor innan man blir sjuk, har man ingen när man väl blivit sjuk är man körd, kul! Men får kika närmare på de där i veckan, ids inte nu.

Mina nära och kära, jag har börjat sakna Luleå lite nu, efter drygt två månader i detta land. Kan ju lova er att ni kommer få en kanonsommar bara för att inte jag är hemma. Man är ju också lite bitter att man kommer missa alla 20 års fester, men what to do? Vi får köra ett bonus år när jag kommer hem och fira 20 år igen! Men nej, jag vill inte åka hem för ni ska bara veta hur grymma saker jag kommer göra här?! Håller för tillfället på med att försöka fixa biljetter till en konsär med Taylor Swift. Kanske inte den coolaste artisten men kommer ju vara ganska grymt att gå på en fet konsär i USA, don't ya think?!

Hur som helst är jag som sagt stendöd, trött till guds förbannelse. Plus att jag fryser som fan, fattar inte hur det kan vara så kallt? Har mjukisbyxor och tjocktröja på mig och det känns som att jag är i en iglo! Ska nog krypa under täcket en stund och gotta mig. More update later dudes!

"What the f*ck?"

Söndag

Väcktes av en grym bas som dunkade Justin Beiber klockan halv nio imorse... inte så nice. Men det var bara att dra täcket över huvudet och försöka sova, lyckades 30 minuter till men sen gav jag upp. Hade inte en så jätte spännande morgon men blev mer spännande. Eftersom det var morsdag idag så for vi ut på lunch (är visst värsta grejen här). Gick på en seafood resturang och jag åt mumsiga grillade räkor. Efteråt for mamma och pappa iväg för att se Celtics spela och jag blev ensam med ungarna. Vi for hem och det rullade på som vanligt. Tror jag börjar få ännu mer grepp om det här. Hade en het diskussion med pojken idag men allt löste sig fint ändå.



Nu sitter jag här med min chipspåse och väntar på att en film ska börja. Är inte så mycket mer spännande än så här en söndagkväll ska ni veta. Imorn blir det jobb klockan 7 som vanligt och sen får man se vad jag hittar på fram tills det är dags att hämta ungarna. Hade ju varit ganska nice om finvädret kunde komma tillbaka så man kan lägga sig och sola. Jag tror även att jag kanske ska fixa mig en liten radio eller nå annat trevligt som man kan ha musik på. Tyvärr hörs ju inte radion innifrån huset ut på altanen. Så det är ju ett alternativ!



Fick lite bilder från min papi hemmifrån, kändes ju fint att dom hängt upp mina gardiner nu.. efter 2 månader, ha! Var tänkt att dom skulle upp innan jag for, men nu får jag väl njuta av dom när jag kommer hem sen istället! Ska återgå till mina chips nu!


Mitt rum! - Men vad är de där för stol?


Kallax - väntan på flyg mot sthlm vidare till NYC!


Farmors blomma :)

"I can't believe that we are stuck with her over the week-end"

Scavenger hunt

Idag vaknade man härliga kl 10 och gick upp och tog en skön dusch för att göra sig redo för den så kallade scavenger hunt som skulle hållas i Cambridge. Det öste dock ner som bara den på morgonen och även åskmuller hördes. Fick rusa genom regnet mellan bilen och EF:s kontor, men ni ska veta att ibland har man tur så när själva jakten började hade det slutat regna, woho! Nog för att vi tog den enkla vägen och sökte oss in på shoppingcentret som låg fem minuter bort. Man skulle leta upp föremål och vi hittade ungefär hälften av dom där inne och sen var det frågor om Boston som vi helt enkelt gick fram till en infodisk och bad tjejen där svara på dom åt oss, ha! Vi lyckades skrapa ihop hela 90 poäng (1 poäng/föremål och fråga, 5 poäng för en del andra saker) efter vi även lade till vår vackra dikt. Var tyvärr inte nog för att ta en pallplats, men vi gjorde ett gott försök! Gruppen som vann hade fått ihop hela 165 poäng, vette tusan hur dom lyckades med det men tydligen var det möjligt? Men det var himla kul, och jag var nöjd! Var som att uppleva gymnasiet igen, ni som vet vad jag menar klickar direkt till Ledarskaps jakten!





Efter den grymma förlusten så tog vi T-banan in till själva Boston och lallade runt. Sökte oss in på en resturang, Fajitas Ritas, och käkade middag. Bordet bredvid beställde in kannor med Margatias.. gissa om man blev sugen?! Vi lyckades även ta oss ut på en liten shoppingrunda, och jag måste då säga det, att H&M tar priset varje gång, jag älskar den affären! Vet inte, men det känns som att dom har så mycket mer här än i Sverige, ni ska bara se storlekarna på själva lokalerna, helt galet, man kan gå runt i timmar där inne och ändå inte hunnit gå igenom allt. Men fick med mig en hel del saker hem i alla fall! Ni ska veta också att ekorrarna här är galet tama, dom bryr sig inte att man är nära, stod typ en meter från en idag och fotade med blixt, den rörde inte en min!













Efter det var det dags att försöka ta sig hem. Fick först info om att tåget gick 23:30 från North station och sen fick jag ett sms av min värdmamma som sa att det skulle gå ett 21:30 så jag tar ju självklart tillfället i akt och tar mig fort som tusan till stationen där jag får se att det visst inte gick nå tåg den tiden utan det gick först 23:30. Suck, var ju bara sätta sig på rumpan och vänta då. Smsade min värdpappa och sa var jag var så dom visste och gulle han ringer upp och säger att han kan komma och hämta mig istället. Hade ju inte varit så kul att sitta där i två timmar och rulla tummarna, speciellt inte när man fick skåda en hemlös gubbe gå och gräva i soporna, plocka upp en matlåda och börja äta det som var i den, usch.. Men hur som helst var det himla snällt att åka och hämta mig och jag är väldigt tacksam!

Ska försöka ta och göra mig iordning för sängen nu. Blir lunch med familjen imorrn och sen är det jobb på schemat, dom är så snälla mot mig så kan inte säga nej när dom frågar. Päronen ska på Celtics (Bostons basketlag) slutspels match. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men min värdpappas jobb äger en del av Celtics så han hade lyckats få biljetter nu och det är väldigt grymma biljetter om man säger så. Om en vanlig människa ska köpa dom där biljetterna får man punga ut hela 600 dollar om jag inte missminner mig, sjuka summor! När det inte är slutspel kostar en vanlig biljett, bra sittplats, cirka 200 dollar. Känns ganska värt ändå, så ska nog försöka mig på nån match till hösten i början av säsongen, jag vill se NBA! Men nu sängen!

"Roses are red, Violets are blue. Kids are great and we are too!"

Någon typ av grundkondition

Denna dag har varit riktigt bra, är ju fredag så varför klaga? Tog mig ut på altanen och solade en timma, brännan börjar bli riktigt bra nu, fortfarande inte pepparkaka men jag är inte genomskinlig längre i alla fall! Efter solningen blev det en vända igen till Northshore Mall. Har varit på jakt efter en klänning, men börjar inse att det där med söta små klänningar inte riktigt är min grej. Så har bytt metod till kjol istället, får se om det kanske går bättre! Köpte i alla fall ett doftljus som luktar guava och från Forever 21 blev det två grejer som man kan hänga smycken på. Orkar inte förklara, tar kort imorn istället!

Var nyss ute på en löprunda, eller för ganska länge sen kanske det var. Men jag sprang säkert i 30-40 min eller nå, riktigt bra! Sprang dock vilse den här gången också, hamna på nå dead end road, så fick vända, lite irriterande men sak samma. Föurtom att mitt knä höll på att ta död på mig så verkar det som att jag har någon typ av grundkondition i alla fall, för flåset var det inge fel på. Det är jobbigt att ta sig ut och springa, men när man känner att man orkar och har all den där energin så är det så värt det!

Måste bara få berätta vad tjejerna sa när jag kom in efter min runda. Dom var totalt speedade och frågade hur länge jag nu varit här och tagit hand om dom, 10 dagar. Känns så mycket längre och det tycker dom också. Sen sa dom att jag var röd i ansiktet (hade sprungit och åt för tillfället super stark mat, så ja) Min värdmamma tyckte dom skulle lämna mig ifred och då säger dom "Hon är ju våran nanny, och hon bor ju med oss, så hon är ju som familj. Hon är som en storasyster!" Känns ju ganska bra att dom tänker så fakitkst, kanske inte att dom kan säga vad som helst men att dom ser mig som en i familjen och har accpeterat att jag är där med dom känns ju bra.

Nu ska jag försöka ta mig en snabbdusch, är äcklig.. ha! Men tagga inför scavenger hunt imorn i Boston, detta ska vi ta tjejer!

"She is like our big sister, mum!"


Red Sox!

Nu har jag varit på min första baseball match i hela mitt liv. Snappade upp en del regler så jag fattade faktiskt lite av vad som hände på planen. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det, tydligen var det en väldigt seg match i sig och det blev lite små tråkigt. Men annars ett ganska så intressant spel! Det roligaste på hela matchen var nog kvinnan som satt några rader snett nedanför oss. Hon körde danser, hon skrek och hon hoppade som en galning. Men den allra roligaste delen här är nog killen som satt ovanför henne och filmade hela scenen och dessutom härmade henne bakom ryggen. Jag höll på att dö av skratt! Kvinnan lämnade dock arenan innan matchen var slut (vi också iofs) och hon dansade hela vägen ut. Jag undrar hur många öl hon hade fått i sig eller om man bara tyckte väldigt mycket om Red Sox?



Det är Navy week i Boston, eller det var. Så innan matchen gick vi till parken där dom hade uppställt massa flygplan, helikoptrar och bilar. Var en massa militärer också, och en väldigt snygg en, ojoj säger jag då bara! Borde ha smygtagit ett kort på honom! Var i alla fall väldigt häftigt, vissa fordon var enorma, jag har aldrig sett så stora saker i hela mitt liv!



Förutom kvällen var även resten av gårdagen bra. Promenerade med ungarna till skolan och promenerade hem sen igen. Tog mig i kragen och for ut till Northshore Mall. Hade dock bara en timme på mig så det blev snabba ryck, men jag fick med mig hem ett par ripped skinny jeans från Forever 21 och en tröja från H&M, nöjd! Sen var det hämta ungarna och det vanliga stod på schemat.



Nu ska jag ta mig ut i solen och steka lite, hörde på vädret att det visst inte kommer bli så fint i helgen så måste ju ta vara på dom solstrålar man får!

"The wave is comming, and it's STRONG!"


Stolt!

Jag är så stolt över mina värdbarn idag, dom har varit jätte duktiga! Lite gnäll men inga större scener utan mer normala tillställningar. Flickorna var så lugna och fina idag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, behövde knappt säga ett ord som var högre än vanlig samtalston, duktiga! Och pojken var minst lika duktig. Är på god väg, hoppas att det inte var en egångsföretelse detta utan att det kommer att gå i samma riktning! Sluta med testandet!

Var äntligen ut med en annan au pair ikväll. Carolin, väldigt söt och trevlig tjej, henne kommer man umgås mycket med! Tog mig an GPS:en i bilen.. hatar dom där jäkla apparaterna, men tillslut hamnade jag rätt. Vad är iden med att säga, "keep left, then turn right", idiotiska maskin. Tog väl säkert dubbelt så lång tid som de borde ha tagit för att jag tog fel exit eller missade totalt. Vi promenerade runt lite och pratade på, mycket trevligt!

Nu måste jag verkligen ta mig i säng, är alldeles för sent för sådant här suddande. Imorn ska ju vissa på Red Sox (baseball för er som inte har koll). Bara så ni vet så rymmer arenan hela Luleås befolkning (!). Gissa vem som ska ta med sig kameran? Eh jo jag! Men nu natta och ladda inför morgondagen!

"What if..?"

Denna ljuva känsla

Jag har så störd träningsvärk i mina lår så jag skulle kunna dö.. av ren lycka! jag har inte kännt denna smärta på väldigt länge och det är ljuvligt! Imorn har vi ett inplanerat fyspass.. kom just på att jag måste planera det väl, har inte mycket tid på mig imorn. Städerskan kommer hit på morgonen och ungarna slutar tidigt och sen på kvällen ska jag iväg till Carolin, en annan au pair här, hon är från tyskland och lika gammal som mig, ska bli kul!

Dagen har varit helt okej, ett mindre projekt att ta sig till skolan men de löste sig ändå. Efter det for jag och fixade ett konto på banken, väldigt smärtfritt. Så nu har jag ett tillfälligt kort tills det riktiga kommer, känns väldigt skönt att ha pengarna på en bank, för då kan jag ju inte riktigt bara ta dom ur plånboken så känns som att jag inte har nå pengar då vilket gör att jag måste spara! Känns verkligen som att jag kommer mig till ro här nu, skönt. Man kanske ska börja se efter vad för klasser man ska ta, vet redan vad jag vill göra men frågan är ju om det finns. Vill ta något i arkitektur och även i fotografering. Är lite småsugen på amerikansk historia också (vet, verkligen inte mitt ämne men de är intressant). Hur som helst, resten av dagen har gått ganska smärtfritt till också, lagade spagetti och  köttfärssås, tror ni det var nå gott?! Fick bara lilltjejen att äta såsen och hon var riktigt nöjd. Hoppas att dom andra också kan prova nästa gång jag gör det, för det kommer jag göra!

Nu sitter jag här och fundera på vad jag ska hitta på. Är ganska taskigt väder och klockan har hunnit bli ganska mycket så ska nog bara vara. Köpte ju en ny bok igår så måste läsa ut den jag håller på med nu fort så jag kan börja på den nya! Just ja, vi har ju rena rama grek-sommaren här! Var nå galet varmt idag. La mig ute på altanen och höll på att flyta bort så gick in och fixade en vattenspruta som jag sprutade på mig ungefär varannan minut, galet stek! Fick mig färg men ser mer eller mindre ut som att det är borta nu, suck! Men jag jobbar på pepparkakan! Men nu ska jag lägga mig ner och filosofera lite!

"I hate them!"


Vilse i pannkakan

Morgonen var som vanligt lite hektisk men som alltid löste det sig. Fick frukost i ungarna och fick ungarna i bilen och till skolan. For hem och lullade lite vid datorn tills jag tog mig i kragen och drog på mig träningskläder, det ni! For ut på en liten löprunda och tänkte att jag bara skulle springa några kvarter och sen tillbaka, som i en fyrkant, måste ju hitta hem då, eller hur? Men icket, jag lyckades springa vilse, woho! Kan inte ens riktigt komma ihåg nu vilket håll jag borde ha sprungit om jag vetat, helt vilse i pannkakan! Men jag tog mig hem och jag var svettig och kände mig duktig, det som räknas.

Nu ska ni veta att jag är fruktansvärt trött för jag fick inte min lilla nap idag. Har nu tagit för vana att sova lite innan jag hämtar ungarna, så jag är helt full med energi när dom kommer hem. La mig ner och hade precis hunnit somna när telefonen ringer, visar sig vara skolsköterskan som ringer och säger att pojken blivit sjuk och bör hämtas. Snacka att jag inte ville ha ansvar där, men var bara att masa sig upp. Så som jag sa, jag är SÅ trött nu, är så trött så jag mår illa, fick nästan inte i mig nån middag, usch.

När jag hade slutat tog jag mig friheten att ta en prommenad in till centrum. Svängde höger när jag kom in och så gick jag bara, gick verkligen för långt märkte jag när jag hade gått FÖR långt. Hade mina flip-flops så mina fossingar är aningen ömma nu, men var ändå skönt att bara gå, var en riktigt fin sommarkväll ikväll. Känns ju ganska nice att man kan säga sommarkväll när det är den 3 maj, hi! Gick in på en CVS och köpte lite förnödigheter, som en bok bland annat, börjar bli lite dåligt med dom nu så måste fylla på lagret, och varför inte en engelsk bok, bör ju kunna språket nu tycker man? Har faktiskt börjat märka att jag har fått en aning dialekt, det känns ju ganska coolt! Låter inte så svengelskt längre. Men nu vill jag dö, gonatt!

"It's stressing me out!"

Jetlag?

Tänkte igår att jag skulle sova så länge jag bara ville. Har ett alarm på nya mobilen som är 12:00 och som även ringde och väckte mig imorse. Blev ju helt chockad för jag var SÅ trött ändå. Stängde av larmet och tänkte, sak samma jag sover en stund till. Vaknar sen igen halv 2 och tänker att ne nu måste jag ju gå upp. Var lite hängig igår så tänkte att jag måste haft feber eller nå, hur annars lyckas man sova i 14 timmar?! Går ner till köket och flickorna är i rummet bredvid. Dom ropar in mig och jag ser att dom fortfarande har pyjamas på sig. Frågar ju varför och dom säger att dom nyss vaknat. Jag är ju sten säker på att kolckan är två men där blev jag totalt dumförklarad! Tydligen var min mobil felställd med hela 6 timmar (!) så klockan var endast 8 på morgonen. Så där rök min sovmorgon, fast var inte direkt trött när jag vaknade så var ju inte så farligt, men hade ju varit nice med en riktig sovmorgon.

Idag har det varit så hett ute! Riktigt äckligt fuktigt, och oerhört klibbigt. Gick ut på altanen och läste en stund men det gick inte, jag svettades bara av att sitta där. Gick runt på framsidan och satt och prata med min värdmamma lite medan hon planetarade blommor. Gick in och tog en dusch i det förorenade vattnet.. tydligen har ett rör eller nå spruckit så man får inte dricka vattnet, gäller typ hela Boston. Man bör även sprita händerna efter man tvättat sig i vattnet, men jag tog mig en hel dusch och har inte spritat en milimeter av mig och än så länge lever jag! Efter duschen for jag med min värdmamma och pojken till ett utomhus mall. (Nej, inte klädhängare mitt ute i friska luften) Men det var ett riktigt fint ställe, dom hade mycket bra men hann inte gå igenom så mycket eftersom dom stängde klockan sex och vi kom oss dit vid fem. Men hann in på H&M och köpte mig en till bikini och armband. Åt även middag på en seafood resturang, åt världens godaste grekiska sallad med grillade räkor, helt fantastisk! Efter det blev det att handla mat och gissa vad jag hittade, GRAVAD LAX!!! Helt galet, nu är de bara tunnbrödet som saknas och sen har vi ju nästan svensk sommar!

Det var ungefär min dag, den blev vädligt lång på grund av min lilla jetlag med omställning till svensk tid för en dag, men nu sitter jag i alla fall här igen och ska snart sussa för att få några fler timmar sömn denna natt. Kom föresten ihåg idag vad det var jag glömde berätta igår. Påväg in till Boston var det världens trafikstock som tydligen berodde på en olycka. Verkade ha varit en enda bil som bara råkat köra in i betongbarriären mellan vägarna. Betongen var krossad på ett ställe och sen låg det glassplitter över hela innerfilen. Vi fick även en liten titt på bilen och den var mos, hela motorhuvs partiet (inte en jävla aning om vad det heter, fronten?) Var mosad nästan ända in till vindrutan. Förhoppningsvis blev dom inte allt för skadade dom som var i bilen!

Jag har en fråga, varför är alla på Disney channel så jävla snygga?! Asså killarna som är med på den där kanalen, jag dör vilka hunkar! Jag är ju i alla fall i rätt land nu, så chansen finns ju att man träffar på dom.. eller kanske inte? Men gud förbannat jag säger då det att amerikanare är inte att se ner på, mumma! Nu ska jag lägga ner här och försöka ta mig i säng i tid.

"Har ett sug för shopping"


Något nytt varje dag

Vilken dag, kan nog säga att det mesta har hänt denna lördag! Vaknade upp kl 8 för att ta en dusch, går in och slår igång den för att det ska bli varmt, ska hoppa in men känner först på vattnet och det är ISkallt. Ja, tyvärr var visst något fel så vi hade inge varmvatten.. fick göra en nöd dusch i handfatet, mitt hår blev inte så snyggt nej. När jag var klar och piffad färdig gick jag ner och ser min värdmamma med ett väldigt oroligt ansikts uttryck, tjejerna är inne på toan och jag hör en av dom gråta. Frågar vad som händer och tydligen har Tommie, deras katt, attakerat 8 åringen och klöst henne i hela anisktet. Det var helt galet, stackars flickan har en hel del klösmärken och även några "hål" för att katten bara tagit klorna och hållt sig fast i ansiktet på henne, hon har även en del blåmärken. Var en väldigt chock ska ni veta! Hon mår bra nu, lite illa tilltygad i ansiktet men annars helt okej. Katten är nog på god väg ut ur huset.



Efter allt de tog vi oss i bilen för att åka och kolla på pojkens fotbolls match. Var riktigt fint väder så det var skönt att stå ute. Han är riktigt duktig och gjorde tre av de fyra målen hans lag petatde in och vann med 4-2 genom det, hurra! Efter det for vi hem en sväng och sedan for jag, pojken och min värdmamma in till Boston. Vi gick upp och ner på Newbury Street, innestället nummer ett med chanel och gud vet vad vilka mer märken. Men det var riktigt fint och dom har jätte fina parker i Boston, ska kika lite närmare på dom en annan dag. Vi hann med en lunch också på en italiensk resturang också, gott!

När vi kom hem var jag mer eller mindre helt slut. Vet inte vad som är fel på mig, men jag är täppt i näsan och hängig, men känner mig inte direkt förkyld, kan vara pollen eller katten men har aldrig kännt av någon sådan allergi förut så känns ju lite konstigt. Vilade i alla fall en stund på mitt rum och såg en film. Gick ner sen och fick då höra att en pojke i 16 års ålderna hade korsat över deras gård och varit helt blåslaget och gud vet vad. Min värdmamma hade kollat på honom helt chockad tills han började springa när en polisbil kom upp för gatan. Hon försökte hojta för att få honom att sakta ner och han hade bara kollat bakåt och kutat iväg. Lite läskigt att folk bara kan komma och gå sådär, helt blåslagna, wierd! Gick ut på baksidan i alla fall och blåste bubblor åt tjejerna som dom smällde. Såpan dom hade luktade choklad och jordgubb.. nej inte så gott som de låter utan det luktade mer som spya med choklad och jordgubb i, uuh. Sen körde om lite gymnastik, ja ni ser ju själva, jösses!



Det var min dag och som ni kan läsa så var det en himla massa saker. Känns som att jag glömt nå mer att säga men vet inte. Eller jo, min familj kommer hit i juli och hälsar på, LÄNGTA!!!! Nu ska jag sova, för jag är mer eller mindre död - Gonatt!

"Tommie scratched me!"


Testing, testing!

Dagen började ganska bra, känner mig helt stolt över att jag verkar göra det här riktigt bra! Ungarna var faktiskt vakna redan när jag kom ner den här gången, så det blev inte så mycket stress. Pojken skulle till tandis så de var ju en helt annan historia, var lite testing, testing med han imorse men hade min värdmamma som backade upp mig. Fick in flickorna i bilen och körde iväg dom till skolan, end of that story.

Det har varit sjukt fint väder idag, varmt och soligt med en lagom sval bris. Jag tog tillfället i akt och bredde ut en filt på altanen och steeekte! Låg där ute och läste, vände på mig, drack saft, vände på mig och vände på mig igen i ungefär två timmar, skönt ska ni veta att de var! Sen var det tillbaka i arbete och hämta från skolan. (GUD jag äter ahlgrens bilar, jag dör vilken fröjd!) Hur som helst så for 8 åringen iväg till en kompis, pojken for iväg till en kompis och 7 åringen tog med sig en kompis hem till oss. Vi kommer hem och ska öppna dörren, klickar in koden (dom har kod inte nyckel) och till min fasa så går den inte upp. Jag hör låset öppna sig men dörren är stängd för all evighet verkar det som. Vi provar källardörren men helt stängt där med. Gjorde absolut inget annorlunda.. vänta, detta känns bekant.. jag låste ju ut mig med pojken i Pittsburgh sådär andra dagen eller nå, HA! Hur som helst fick det bli en trip till grannen för att låna telefonen eftersom min nya mobil har fått för sig att bara fungera för SOS samtal, likt att nya tekniska saker som jag kommer i kontakt med bestämmer sig för strejk. Fick tag på min värdpappa som gav ett värdefullt tips, "dra dörren mot dig så den är helt stängd, prova slå in koden sen igen." Kändes ju himla självklart när han sa det och självklart funkade det.

Ungarna lekte på sina håll så jag fick lugna gatan. När pojken kommer hem blir det dock lite värre, han hade visst fotbollsträning som alla hade glömt bort så det blev snabba ryck att köra han dit. När jag kom hem blev det att fixa middag åt dom små trollen, har hittat en ny älskling i matens värd - Rice Pilaf, gott! Men nu börjar testing testing igen. 8 åringen kör på sten strejk, hon vill inte äta maten och hon vill inte ha nå annat heller. Så efter många om och men och olika försök så fick hon bli utan mat tills vidare. Så precis som väntat så testar dom mig hårt nu i början, men det känns som att jag vet hur jag ska hantera det och värdföräldrarna verkar vara nöjda.

Imorn är det helg och pojken har en fotbolls match. Vill jätte gärna se den men den är kl 9 på morgonen, känns tufft. Men han var så söt i bilen när jag körde han till träningen, berätta att det är en viktig match och att dom möter ett bra lag, plus att han är faktiskt riktigt duktig så hade ju varit sjukt kul att se! Men är stendöd, så om jag ska ens ha en chans att ta mig upp imorn bör jag sova, eller nå liknande - Gonatt!

"AHLGRENS BILAR!!"

RSS 2.0