Sol, vind och vatten

Idag har jag verkligen fått solbränna, det sa bara poff så var man super brun helt plötsligt. Är himla nice ska ni veta! Jag har inte gjort mycket allt idag, såg nu att jag fått ett mail av min värdmamma att jag skulle ha gjort tvätt och lite annat för barnens kläder.. Var  ju bara så då att jag har bestämt för mig själv att jag ska tvätta tisdagar och sen torsdagar så att det finns rena kläder under veckan och rena kläder till helgen så jag inte lämnar ett berg åt mamman. Tror inte ungarna kommer sakna kläderna dom har i tvättkorgen, hopps inte det i alla fall, så jag ska tvätta imorn som planerat.

Jag hade även planerat att träna idag, eftersom jag missade att träna igår.. som jag också planerat, he! Men imorn blir det seriöst igen, är bara det att det är så galet varmt under dagarna så sen när jag slutat vill jag bara ligga ner och andas ett tag och då har det redan hunnit bli mörkt ute. Men jag jobbar på att försöka äta mindre kolhydrater under veckodagarna i alla fall. Vet väl inte hur det går riktigt, åt nyss upp resterna av chipspåsen jag hade i helgen.. oops!

Åt i alla fall en sjukt god frukost imorse. Så jag var lagomt nöjd i magen och sen gick jag och sov igen, var galet trött och är galet trött nu med, så jag ska sussa. Bara prata med Tommie lite först!




lite rolig bild på lillflickan :)

Hugs 'n Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0