Vill vara i Sverige nu..

Gick in och kikade på weekdays hemsida och hittade ett helt fantastiskt linne som jag VILL HA! Men då finns ju bara weekday i europa, snyggt! Så om nån i Stockholms trakten eller Göteborg där känner för att kila in på affären åt mig och köpa detta linne så skulle jag bli himlarns glad i alla fall!

MTWTF SS WEEKDAY
Easy Single black - Feel free to make a girl happy!!!

Var i alla fall på gymmet imorse, drog en överkropp och sen dödens spinning på det. Men tror jag hittat min instruktör nu, hon var riktigt bra den här. Jag har som reagerat på att alla andra bara kör, dom cyklar och säger inte så mycket. Men denna, hon pratade väldigt mycket om hur man skulle cykla, hålla axlarna, använda benen osv, riktigt bra, för jag har ju inte gjort helt rätt utan nu med lite tips gick allt mycket bättre och lättare framförallt, orkade tyngre och längre. Så nu har jag svidande lår och öm rumpa av träningsvärk, aj! Men så värt det, och så värt det när jag väl kan få komma i mina jeans nu när det börjar bli kyligt, vill inte gärna gå runt i shorts hela vintern. Men nu kurrar mina mage så jag nästan mår dåligt, LUNCH!!!!

"They need to have vegetables to every meal.."

brum brum!

Nu när man varit här i nästan sju månader så har man blivit ganska fäst vid att ha en bil. Tänk vad underbart om man alltid hade en bil, och tänk så fruktansvärt dyrt! Men jag vill ha en bil i alla fall, och den coolaste bilen ever är Mini cooper ALL4, en mini cooper med fyra dörrar och ett hyffsat bagage, hur fantastiskt hade inte det varit?! Sen drar den även runt 0,5 liter/mil, hur fantastiskt är inte det? Dock kostar den närmare en kvarts miljon, men känner sig någon sugen så langa hit det gröna så jag kan köpa mig en liten mini!


Älskling! Den ska vara blå med vitt tak, så äre bara!

I övrigt gick resten av min dag ganska smärtfritt. Den enda smärta jag känner är i mina ben varje gång jag går uppför mina trappor, jag kan inte förstå vad som är problemet? Redan första steget så drar mjölksyran igång så jag bara vill lägga mig ner och dö. Har tillbringat denna dag genom att mer eller mindre ta mig upp genom att krypa, snyggt! Men ska i alla fall på spinning imorn, tror ju inte att det är nå annat fel än totalt crappy muskelmassa. Tror i och för sig inte att mitt svenska godis riktigt hjälper i min träning just nu, men kan ju inte lika låta det bli gammalt. Var inte flera kilon heller så så himla mycket skadar det nog inte. Nästa godis paket mamma får gärna komma närmare jul, och då kan ni gärna skicka flera kilo! Men ska väl försöka gå ner några kilon så man tar sig i favvojeansen igen innan jag lägger den där beställningen påriktigt. Ska boka in ett till spinning på fredag.. känns bäst så! Men nu ska jag sätta mig och glo tv och drömma om min älskade mini.

"How did u get in?"
"I open the door...?"

Vad gör man?

Vad gör man när ungarna inte lyssnar? Vad gör man när ungarna bara skriker åt en? Vad gör man när ungen grinar för absolut ingenting? Vad FAN gör man? Det man bör göra är att ignorera, vilket man gjort nu ett tag, så jag skrek den här gången, oops! Nåja, allt löste sig, tycker bara det är himla onödigt att göra världens scen av att inte få leka med en kompis? Nog för att det är ju deras liv, det är ju de dom gör, leker, så tar man bort det är ju hela världen förstörd. Tips till andra au pairer, ska ni ta bort deras liv, se till att ge igen det en annan gång.

Tog mig till gymmet i alla fall efter jag släppt av galningarna. Behövdes ska ni veta, eller behövs! Imorn blir det spinning igen, bränna bränna bränna!!! Snart lunch dags nu, vilket är väldigt snart hämta upp ungarna också. Nu gäspar man också, ska nog lägga mig ner en stund så jag orkar resten av dagen, jobba 6 timmar i sträck nu blir det. puh!

"Why do u even wanna me a nanny then?"
"GOOD question right now!!"

Då tar vi helgen

Äntligen har jag tagit mig igenom alla bilder så då tar vi det väntade blogginlägget från helgens bravader på andra sidan gränsen. Som sagt så åkte jag ju till Kanada på en liten tvådagars. Hade en suverän bussresa upp och allt gick smidigt och lätt över gränsen. Vi anlände till våra rum där runt elva tiden, dags för PARTY!! Nej, jag har inte gjort något fel, åldergräns 19 där uppe vettni! Så vi rullade iväg med en taxi upp till inneklubben som var AWESOME. Sjukt bra musik, massor med folk, framförallt KILLAR. Vi tog oss alla en redig dos av diverse shottar och så körde vi hela natten, i alla fall till klockan tre när det stängde. En suvärn start på helgen om jag får säga det själv.



Sen var det lördag morgon och dags för frulle innan vi skulle ta oss till båten för att kika på fallen. Nog för att vi bodde så vi hade fallen precis utanför fönstret mer eller mindre, så hade ju redan sett det. Men nu skulle det upplevas påriktigt! Tog oss på båten och som vanligt slutade det med att jag hade miljarder bilder. Men det var super coolt och att höra hur vattnet föll och sedan träffade vattenytan var maffigt, det var MYCKET vatten. Vi fick även ta oss bakom fallet, dock inte så spännande för det enda man såg var en lång tunnel och att det föll ner vatten, så fick inte direkt vara bakom fallen, mer under dem, eller vad man nu ska kalla det? Tydligen om man hade varit på Amerikanska sidan så hade man verkligen fått gå BAKOM fallen, men var en bättre vy från Kanada sidan så vem bryr sig?




Köpte en liten sak att hänga på mitt Thomas sabo armband

Sen blev klockan fritid och vi drog oss genom shoppar och kollade in stan. Det såg lite ut som en miniatyr av Las Vegas och samtidigt hade dom tryckt in Lisseberg där nånstans, helt klart en Party stad! Men det var riktigt fint och med ömma fötter började vi röra oss mot ett system bolag, som förövigt såg ut som ett system hemma i sverige. Så nu har jag också fått gå på systemet och köpa alkohol, dessutom utan att visa leg, det ni! När det var klappat och klart så tog vi en taxi hem, mina fötter var inte i form om man säger så. Väl på hotellet blev det bikini och raka spåret ner till bubbelpoolen, skönt! Plaskade ett tag innan vi tog oss till rummen igen där vi dushade jag och bland annat klippte Hannahs hår och Malins hår. Nej är inte frisör, men blev visst tydligen riktigt bra i alla fall, så någon typ av talang måste jag ju ha? När jag blivit av med allt hår som fastnat i mina kläder så byttes det om om bar av till middag som ägde rum på Hard Rock Cafe, sjukt god mat! Hände dock en liten olycka vilket slutade med att jag fick tomatsås över halva mig ungefär, såg ut som jag varit med i en riktigt blodfight. Ingen skada skedd dock, tvättat kläderna nu och fick nästan bort alla spår av tomat. Efter middan blev det att kika på fallen i mörkret, riktigt mysigt när dom var upplysta i olika färger. Men nog med mysigheter och mer trevligheter nu, tog oss till hotellet och började köra för utgången. Blev ölspel och många fler kort innan alla var riktigt goa och glada och redo för krogen. Tänkte prova ett annat ställe men var inte värt med den kön så vi tog oss till samma som gårdagen, PARTY! Blev minst lika bra som kvällen innan jag när det var över tog vi oss hem och i säng för att möta den nio timmar långa bussresan hem på söndagen.




Sverige hade kommit på posten när man kom hem! :D

Det var helgen i extremt korta drag och vill ni kika på bilder så kan ni kolla in Facebook. Går dock inte om ni inte är vän med mig, så vill ni se bilder får ni lösa det på egen väg! Ska försöka tagga lite nu så jag orkar ta hand om ungarnas tvätt, som jag egentligen inte vill.. kanske sparar det till imorn istället och sover nu!

"wihuuuu!!!!!"


Canada BABY!

Imorn bär det av till Kanada, så sjukt taggad jag är! Min förkylning börjar ju släppa också nu. Köpte nässpray direkt ur hyllan, men det borde fan vara recept på dom! Tog säkert de där sprutet för 10 timmar sen och det bränner fortfarande i näsan som om jag satt upp två mintpastiller. Min värdmamma sa att det bara skulle vara saltvatten, men jag vet inte riktigt vad dom har i sitt vatten eller salt här i så fall? Men sak samma, jag kan andas igen!

Min dag var ganska seg, pojken var hemma sjuk idag också men han är nog stor så behövde inte riktigt kolla till han hela tiden. Så när jag kom hem gick jag för att sova där vi halv nio och sen vaknade jag igen klockan 12.. oops! Men han hade överlevt, kanske inte lyckats med det bästa lunchen - Pommes.. Men sak samma, han borde egentligen gått till skolan till att börja med, han var inte ens så sjuk. Men jag överlevde ju ändå. Sen jobbade jag till halv nio ikväll för moder och fader var på en konstutställning. Gick bara bra det med, nu när inte min hjärna var tilltäppt av snor så kunde jag ju faktiskt fungera.

Så det var min dag, Kanada som sagt imorn. Skrivit packlista och hela köret så jag inte behöver stå som ett fån över resväskan imorgon. Ska nämligen hinna packa, duscha mm innan klockan tio när mitt tåg går in till stan, PANIK! Men ni kommer märka om jag inte lyckas, argt meddelande på facebook, kan jag lova! Men gonatt nu!

"Jenny, u look horrible..."

Var nog en dålig ide..

Sitter här och svettas som en liten gris (djuren igen Hannah!!), var nog en dålig ide de där med spinning imorse. Efter jobber trodde jag att huvudet skulle explodera, var så täppt i näsan. Är fortfarande lite täppt, men fick nå piller av min värdmamma som tydligen skulle "torka" upp näsan, vet inte hur bra de funka igentligen? Tog en ipren på det också så fick bort huvudvärken.

Hur som helst, Hannah åkte precis hem. Hade världens träningspass med att färga hennes hår, blonda blondiner vill bli blondare blondiner. Men är man svensk så är man! Jag skulle vilja ja långt hår också.. och kanske lite blondare, ska förska lösa det på nå sätt utan att döda mitt hår. Men hoja, ska lägga ner nu och sova, sen ska jag sova hela jäkla dagen imorn innan jag ska hämta upp ungarna och sen jobba ända till klockan åtta imorn kväll. Sen bär det av till Kanada på fredag, taggad!!!

Sen måste jag få lägga till lite politik.. ärligt. jag vet inte blått eller rött längre riktigt? Vad väljer man, vad är egentligen bäst? skulle inte det ena kunna vara bättre än det andra genom att bara ändra på en del saker? Nåja, det är en fråga jag får ta om fyra år igen, ska läsa på det där. Hannah, upp med böckerna och google nu!! Gonatt!

"aaaaah, it's sooo HOT!!!"

Ny spunnen och ny duschad

Vaknade imorse och till min lättnad hade jag inte ont i halsen, så underbart! Har istället en super rinnig näsa, täpp u know. Kom ner i köket imorse och börjar prata, ungarna bara kollar på mig som om jag är en ailien eller nå.. "what happend to your voice?" Pappan vänder sig också om och kollar på mig, frågar om jag är sjuk. Till att börja med, ja de hörs väl? Sen så blev jag ju redan sjuk igår, är ganska så stensäker nu på att jag hade feber igårmorse. Men sak samma, är halsontet borta så är det ju bara gasa och köra!! Så jag släppte av ungarna på skolan, grymt tidigt för en gångs skull. Bilade till gymmet och drog lite styrke och sen spinningpasset som jag verkligen trodde skulle ta död på mig. Tror faktiskt aldrig ett spinningpass har varit skönare, kanske ska ha täppt näsa oftare så man spinner bättre? Eller så var det min suveräna frulle imorse, havregrynsgröt och en knäcke macka med kalkon, kan JAG bli nyttigare än så? Inte troligt mina vänner! Sen var det lite intressant också, instruktören körde passet helt i mörker, bara en liten lampa där hon var för att se vad hon gjorde, det var väldigt avslappnande ska ni veta. Inte behöva känna att någon glor på en eller att känna att jävlart kärringen bredvid mig spinner ju fan snabbare och tyngre. Ska försöka pricka in hennes pass oftare, riktigt bra, pluspoäng där!

Inte länge kvar nu tills ungarna ska hem.. eller det är dryga timmen. Men det går himlarns fort om man inte väljer att planera sin tid! Ska ner nu och fixa mig lite lunch, mums! Ikväll ska i alla fall Hannah komma hit så ska jag slinga hennes man, eller vad det nu blir. Hon har MYCKET hår, så får se hur lång tid det kommer ta, och hur många förpackingar med färg!? Men kanske glider in med ett till inlägg ikväll.

"Can we leave now?"

Då var hösten här påriktigt då. förkyyyld!

Ja, igår känner jag hur halsen börjar gorma, vaknar imorse och vill bara kapa av halsen. Snorar som en liten gris och fryser. Efter jag lämnat av ungarna drar jag på mig sockar, tjocktröja och leggings, kryper ner under tre täcken och försöker sova, men gick inte så bra med det för jag skakade som en liten kanin, så kallt! (Gillar ni mina djurliknelser? Det gör jag!) Så när jag vakna blev det att fixa lunch och försöka tina upp. Frös fortfarande men efter ett tag under mina tre täcken blev jag varm igen. Sen i övrigt har jag bara haft väldigt snorig nästa, sandpapprig hals och ont i huvudet. Antar att det var febern som härjade vilt i min kropp imorse, men verkar ju som att den försvann, hoppas det inte kommer tillbaka bara.

Ska bara bädda ner mig nu då, tänkte gymma men får plåga mig med spinningen imorn itsället. Hoppas jag inte dör på kuppen, eller får världens halsfluss eller nå annat svammel. Dags att börja klä sig för väder kanske, lägga bort att linnen och shorts. Vill inte vara sjuk, inte nu! Ska ju iväg till Kanada på fredag och sen hade man ju kommit igång helt bra med träningen, suuug vad dåligt! Men de löser sig, visst då? Men nä, sängen va? Hejdå!!


Där kom hörhängena


Hösten är här..

"Can u please pick that up.. It's not a question u know.."


Nöööörd!

Sitter här nu och väntar ut tiden så det är exakt 36 timmar innan spinningpasset börjar som jag ska boka. Måste ju sitta såhär för det tar ju 3 sekunder så är dom borta dom som börjar 9:15. Lovar dock att något kommer gå galet så jag inte får en plats, att datorn lägger ner eller att det bara inte går att boka. Det är 12 minuter kvar nu, väldigt spännande det här, RAFFLANDE! Sitter här med en kopp te och är helt paralyserad av nervostitet, vad kommer att hända?! Te kopper är dock för min onda hals, känner hur det svället för varje sekund.. nej inte allergisk reaktion, utan en vanlig förkylning är på väg, i värsta fall halsfluss!! Och jag som inte har nån läkare här att gå till, isch då! Hoppas att det går över, sova tidigt och dricka mitt goa gröna te och massor med vatten. Det här löser sig ska ni se.

Min måndag var i alla fall väldigt trevlig. Lite svårt att få upp ungarna dock men vi tog oss till skolan, och se förebilden här då, var sena så då säger jag "ni får strunta i att borsta tänderna, vi har inte tid!!" Kul att man får till svar då av minstingen, "But Jenny, u know we do HAVE to brush our teeth?" MEN JA! Det är klart jag vet, men ska ni snosa till jäkla halv åtta och vi måste åka strax innan åtta så får ni fasen vara LITE snabbare! Men sak samma, tror inte dom får 1000 hål av att missa en tandborstning, eller? Sen for jag i alla fall hem och inväntade klockan för att Paula skulle hämta upp mig för att åka till Mallet. Har ju inga pengar, verkligen inte nu när jag ska och hoppa fallskärm.. galenskap. Så jag minimerade mig ner till ett par örhängen som var himla läckra. Massa små kors som hängde på kjedjor.. funderar på att sätta ihop dom så det blir som ett av det, vad tror vi om det?

(tänkte lägga in en bild på örhängena här.. men gick inte så bra med det..)

MUHAHAH! Bokade jävlart exakt 9:15 nu!! Fan vad bra jag är!!

Sen har jag varit ock tränat idag också, som vanligt. Inga konstigheter, massa svett och en timme borta där, känner vi väl till? Men nu ska jag kurera mig, bädda ner mig i sängen och dricka klart mitt te, gonatt!

"Prime number.. did u do this in 5th grade?"
"Emh.. who knows..?"

Klantskalle!

Jag har ju helt glömt bort att skriva om detta!!! JAG SKA HOPPA FALLSKÄRM!!!!!! Fatta, jag ska hoppa ut från ett jäkla plan flera 1000 meter upp i luften och bara hoppas på att fallskärmen utlöser i tid. Kommer bli galet coolt. 2 oktober smäller det, lyfter vi 7:45 på morgonen och möter döden i vitögat, juste, inte utmanar, vi möter honom! Men kommer bli himla spännande och helt klart ett minne för livet, om jag nu inte kraschar!

Sen var ju jag jätte smart igår. Bokade in ett spinningpass för ikväll klockan 19:10.. trodde jag i alla fall. Visade sig att jag hade bokat ett spinningpass imorse klockan 7:10!!!! AAAH! Fatta less man blev där då, va tusan kan dom inte köra samma som oss och lägga ner det där med AM och PM, det är sååååå inte ok. Nåja, ska ta igen det med en powerwalk, ska bara låta mackan jag nyss satte i mig smälta lite så jag inte får håll.

Gjorde även nyss ett inköp av skor. Var så vågad så jag skickade efter ett par. Super snygga boots från en sida som heter Shoeocean.com. Var billigt och bra med 28 dollar så jag slog till, bara hoppas på att dom passar nu också, är ju det som kan vara knepigt när man skickar efter saker. Nåväl, ska ladda inför mitt lilla träningspass.



"Can I call someone?"

Valet och kvalet.. idot!

Asså förlåt, men jag fick ju världens chock just nyss. Sophia nämnde igår något om Kissies blogg, vilken jag inte läser. Läser i och för sig knappt några bloggar så var väl ingen stor chock där. Men tänkte att jag skulle in och kika bara "för att" nu, och jag kom precis på svaret varför jag inte läser så många bloggar.. dom är ju helt sjuka!!? Förlåt, men när man är i sådan självförnekelse så är det sorgligt. Jag har inget emot att Kissie är moderat.. men att säga att allt är mycket bättre för landet genom att ha moderaterna vid makten är ju bara löjligt. Nu ska jag säga emot mig själv, men jag kan inte mycket om politik, men jag har ändå ett litet hum om att någonstans ska det ju vara rättvist för alla, eller har jag missat något? Så genom att låta dom rika behålla sina pengar (ska klart inte ge bort dom, dom har ju tjänat dom helt själv, asbolut) men sen tycka att dom som inte riktigt har det lika bra ska få jobba arslet av sig och betala för en massa skit som faktiskt går att få gratis.. typ skolmat, genom att bara betala lite extra skatt. Sen kan jag mycket väl tro att det finns nötter som inte vill jobba utan lever på bidrag för att dom inte ids. Men ärligt, det är inte bara dom rika som betalar för det, så långt måste dom väl ändå förstå? Att alla betalar en viss del till vad som blir bidrag. Jag vill bara säga såhär, om dom rika klagar på att dom måste betala så hemskt mycket från alla sina tusen eller miljoner dom äger.. hur tror ni då att dom som inte har lika mycket pengar måste betala flera tusen utan att ens ha två? Sen vill jag ju också påpeka att lilla Kissie, du är fortfarande ett barn, tjänar säkert som en sork nu med hennes blogg, men var kom pengarna ifrån innan det? Knappast några guldbyxor! Det var lilla mamma och pappa som betalade, så bara för att hon fick allt ska tydligen ingen annan få det, eller hur är det vi tänker här egentligen?

Jag vill bara då lite perspektiv på det. Om moderaterna sitter vid makten, så måste alla jobba.. kan ju vara rättvist. Men alla betyder även de som är för sjuka eller de som faktiskt inte har en hel livsförsäkring innan dom är 20 år, utan kanske efter hårt arbete har det först när dom är 50 år, vilket gör att har dom familj och behöver arbeta 50-75% för att klara av att ta hand om familjen också så får dom inte det.. Bara jag som ser den onda cirkeln? Genom att TVINGA folk att arbeta eller vad det nu kan tänkas moderaterna hittar på så ska jag ju säga er att det kommer ju inte bli MINDRE människor som får det svårt? Nog för att det är superbra, för då kanske dom där halvrika svenssons får en liten reality check och fattar att blått kanske inte var så vackert. Jag har själv inte röstat (säger emot mig själv igen) så jag kan ju tyvärr inte göra något.. alltså vinner blått igen så kan man ju känna att "fasen jag skulle ha lagt min röst också", vinner rött så kan jag säga att "fy fan vilken tur det var då!" Men helt ärligt, kan vara försent, men är det inte så tar jag tag i det här och röstar så jävla RÖTT som det bara går. Kommer det sen om ett eller två år att det fasen gick åt helvete med det också.. då tycker jag vi kan fundera på att byta ut hela regeringen, för inget verkar ju funka i så fall? Samtidigt vill jag bara påpeka också, att de som redan har allt vet inte hur det känns att vara utan något, och de som inte har något vill ha allt men samtidigt önska det samma för sin vän och alla andra. Jag kan inte tänka mig ett någon röd skulle vilja ta alla pengar från någon blå bara för att "då får du fasen känna hur det känns" och sen låta det vara så. Finns de människorna.. vilket det säkert gör nu när man tänker efter, så är dom inte bättre människor än de dom vill sätta i samma situation. Vad sägs som att arbeta tillsammans? När jag var yngre och ville vara ute till elva men mor ville ha hem mig nio, då kompromissade vi till klockan tio istället. Jag var inte helt nöjd, hon var inte helt nöjd, men vi fick det att funka och idag känner jag mig inte alls bestulen på varken tid eller pengar!

Så min slutsats - människan är självisk. Vi kan tänka på våra nära och kära, vi kan tänka på dom vi inte tycker om, men i slutändan så är människan självisk och alla kommer ta det som gynnar en själv. Simpelt enkelt, jag vill att det ska vara rättvist, men samtidigt vill jag självklart vinna på det. Så ärligt finns det ingen logik i det här alls, vi kan lika rösta på olika partier varje gång det är valår och sen får vi se vilka som klarade sig bäst? Ingen kommer rösta som den andre vill, men försök tänka lite längre än vad näsan räcker så kanske man kan få ett samhälle som funkar. Men nog tjatat om detta, gonatt!

Marshmallows

Kom precis in från att ha grillat marshmallows ute med pappan och ungarna. Helt mys var det, han hade köpt nån stor järngrej som man satt ved i så det gick att sitta på däcket utan att bränna upp huset. Drog fram utemöblerna och kurade ihop oss framför elden medan vi satte marshmallows på pinnar och börja grilla. Himla mys! Annars idag har jag bara tagit det lugnt, gick över till Paula en sväng för hon fyllde år, GRATTIS! Pratade på och mumsade på en liten tårtbit, eller kaka, eller vad det nu var? Panikköpte även en present i fredags åt henne, en ram helt i glas och så stod det "Friends" på en metallplatta på den, mycket fin och väldigt uppskattad blev den också, sattes genast ett foto i den. Så det var min lördag, inte så spännande men helt okej.





Igår däremot var det en väldans händelserik dag. Började morgonen med att åka på gymmet och köra skiten ur mig själv, ville helst lägga mig ner och ta en tupplur, men det gick inte! Jag tog en dusch och började halvfixa mig samtidigt som jag städade mitt rum. Tog äntligen tag i mig själv och dammsög hela våningen, även trappen upp! Ni vill inte veta sist jag dammsög, men det var ett tag sen ska jag då säga. Så nu är mitt rum rent och fint. Tog och plockade ihop mina saker för att ta mig in till Boston och sedan vidare till Sophia. Där emellan stannade jag på H&M för behövde köpa en liten sak till kvällen outfit, såg en skit snygg bandu bh förra veckan och bestämde mig för att köpa den för kvällen. Blev himlarns snyggt under mitt blåa linne. Sophia fixade sig och så fick vi himlarns bråttom, gick in på donken för att fixa lite käk, dock fick jag fel grej så fick inte nog mkt mat, en pytte liten kycklingburgare bara. Men hanns inte fixa, var snabba ryck ner i tunnelbanan, som vi ändå fick vänta på i 30 minuter. Sen när vi väl kom på tåget så stannade det mitt emellan två hållplatser och stog där i typ 20 minuter. När vi väl kom till andra hållplatsen var vi tvugna byta tåg för det var ju bevisligen något fel på det. Dock kom alla jävla tåg förutom det vi skulle med så fick vänta i ytterligare 15 minuter. Sen när vi kom på det tåget så efter några hållplatser blev det helt plötsligt så att tåget inte skulle stanna på vår hållplats så fick gå ut igen och ta nästa tåg. En resa som borde tagit 30 minuter kanske tog oss en och en halv timme!! Så festen vi skulle till i New Hampshire blev ju inte av, utan vi for hem till Martin istället och inväntade efterfesten, som blev lyckad! Jag och Sophia var helt knäppa, och då säger jag utan alkohol. Alla trodde att vi druckit, eller att det var något seriöst fel på oss.. men säger jag GUUULAA BAANAANEER så vet iaf Fian vad jag yrar om! Ni kommer snart också få veta när jag lägger upp videon på facebook. Men som sagt var det en lyckad kväll, blev avsläppt hemma där vid fem tiden på morgonen så jag var nöjd. Tog mig i säng och sen var den dagen slut!




Sophia och Martin, sjuuukt laddade ;)

Så nu sitter jag här och ska ta och sen en film innan jag nattar. Btw så såg jag en sjukt bra film i torsdags, Play the game hette den. Både killar och tjejer kan se den, romantisk komedi men himla lurig och extremt rolig. Inte asflabba rolig, men den är riktigt smart. Så det är ett hett tips, se den! Men nu ska vi lägga ner, natti!

"Inte vilka hester som helst, utan floooodheesteer.."


Klart jag gört!

Okej, det var ju inte Helex nånstans om man säger så. Det var gammal musik som mest lät likadant, rummet var pyttelitet med noll syre och jag var inte alls i topform! Men det gick, första 20 minutrarna trodde jag att jag skulle explodera, svettades som en liten gris och bröstet krampa så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag tog mig över tröskeln och jag slutförde hela passet utan att maska en enda gång. Kände mig så stolt efteråt så ni ska bara veta. Sen när jag kom hem och skulle ta mig upp för mina extremt branta trappor till mitt rum, har två sådana, mamma vet vad jag pratar om. Då kände jag verkligen vad passet hade gjort för mig, kände ju mjölksyran efter första steget, helt galet. Men nu ska vi ta tag i det här, visst då?! Blir två pass i veckan med spinning, sen blir det springa (powerwalk eftersom mitt knä inte riktigt stämmer in med löpet) och allmänt lyfta skrot. Ska nog komma tillbaka på rätt köl ska ni se, så får det bli mycket sallad och lite bröd ett tag framöver. Ni ska bara veta vilken uppoffring det är, jag helt totalt ÄLSKAR bröd, och dom har så mycket olika gott bröd här så det är svårt att inte äta. Nåja, de löser sig!

Klockan är bara 21:15 och jag är ledig imorn.. vad gör vi då? Kanske ser en film! Har redan sett Vampires suck.. and it really did SUCK! Fy fan vilken dålig film, den var för extrem, inte ok! Men ändå bra jobbat att dom hittat folk som inte bara såg ut som dom riktiga skådespelarna utan mer eller mindre hade samma röster. Kanske något man fixat efteråt, men det var bra! Sen om man är uppmärksam, för mig som läst boken märkte det i alla fall. Ni som inte läst boken utan bara ser filmerna har väl kanske inte lika stor koll. Men när dom går på bio i parodin här så kläcker en av dom ur sig hela grejen, snacka om att förstöra sista filmen! Samma sak som när en av mina ungars kompis kläckte ur sig hela grejen om sista boken i Harry Potter.. suck! Men ska nog leta upp en film som jag kan titta på och sen somna så gott. Förhoppningsvis håller sig regnet borta så jag känner att det är värt att ta sig in till Boston under dagen. Gonatt!

"My mama is minding me.. get away!"

Funderar

Sitter här och funderar på hur tusan jag fick dit den där texten jag har på sidan som säger att jag är i Pittsburgh? Jag kan inte hitta nånstans där jag kan ta bort den, hur fasen fick jag dit den?! Nån som är bra på de där som kan berätta för mig hur jag kan ändra det?

Sitter annars här och väntar ut tiden. Regnar som bara den ute och kände att cykeln till gymmet var inte riktigt ett alternativ! Så fick låna bilen, vilket betyder att jag inte behöver åka än på att bra tag. Ska på spinning, känns skönt att få gå på en planerad träning så man inte bara såsar runt i gymmet själv. Bra när man inte är så motiverad som jag är just nu, behöver nån galen människa längst fram i salen som kan skrika igång mig lite. Nog för att jag hatar när folk är överpositiva och peppar en när man är så jävla trött så man bara vill nita något.. då vill jag att det ska vara TYST! Men men, kanske har ändrat mig, bra tag sen jag tränade med någon annan än mig själv nu, så då kör vi!

AAAH! måste rusa!!!

Oj så spännande!

Var på gymmet idag och bestämde mig för att jag helt seriöst måste börja gå på lite pass så man får lite motivation. Så när jag kom hem drog jag fram datorn och bokade in ett spinningpass, oj så spännande! Kommer vara lite läskigt, jag vet ju hur ett spinningpass går till, men det är alltid lite läskigt när det är nytt. Jag vet i alla fall var spinningsalen är, inte så stort gym, så måste inte irra runt som en förlorad vante och se dum ut för det i alla fall. Så nu måste man tagga inför det, kom igen nu Jenny!

Det är 40 minuter sen jag slutade jobba.. och jag har tillgång till bilen. Ska till mallet imorn men funderar på att åka dit redan nu bara för att. Ska dit imorn ändå, men åh, när jag väl har bilen så kan man ju ta och göra nå utav det. Men är ju som själver och alla jobbar, eller dom som bor nära jobbar i alla fall. Men jag får väl ta en kväll och bara ta det lugnt kanske. Kommer bli fart och fläng hela dagen imorn så kan bli trött. Fick ju ingen nap idag eller igår och kommer inte få någon imorn. Alltså kommer tillstånder vara halvdöd, INTE ok! Fast kanske, ska fundera nån minut till sen får jag se om jag åker..

Min dag har inte varit så spännande annars. Ungarna slutade som vanligt tidigt och får åt alla håll och kanter med playdates. Jag satt hemma och mest stirrade ut i tomma luften som jag alltid gör på onsdagar för det finns inget att göra när jag inte direkt måste vara med barnen mer än vakta dom. Ganska skönt kanske, men ändå lite tråkigt i längden. Men ska ta tag i mig själv nu!

"I didn't do it!!!!"

Starbucks eller inte starbucks?

Funderar på om man ska orka offra några dollar i tanken och åka till starbucks ikväll. Hade varit trevligt att träffa lite folk. Men nu får jag inte tag på Anette, så vet inte hur det här ska sluta. Ska ringa henne, bara skriva klart.

Var i alla fall in till Boston idag och mötte upp med Sophia. Shoppade lite, självklart.. ville ha två till sånndär skjortor som är lite genomskinliga från H&M, så det blev en vit och en grön sådan. Sen har jag köpt tåringar, tänkte att mina tår är ju fan lika långa som min systers fingrar så klart dom ska ha ringar! Blev i alla fall ganska läckert, tänker inte ta kort på det för min tår är inte dom vackraste, men dom blev i alla fall lite snyggare med lite bling! Tog mig hem sen och hämtade ungarna, lyckades döda en timme på skolgården, flickorna lekte på lekplatsen och pojken spelade amerikansk fotboll med några vänner, så det var skönt. Satt i solen med Paula, en tysk au pair och mådde gott. Sen när vi kom hem kände jag mig så dum. Ungarna måste ju göra sina läxor men lilltjejen ville ha hjälp, hjälp=jag gör det åt henne. Funkade ju inte så, så hon spenderade hela två timmar med att skrika och gråta över det medan hon samtidigt gjorde läxan so egentligen borde tagit 20 minuter för hon kunde det redan, hon ville bara inte. Efter ett tag blev det så hysteriskt roligt så jag fick verkligen hålla mig för skratt, förlåt! Men hon fick det gjort i alla fall och så var det över.





Får som inte tag på Anette, och svarar hon inte väldigt snart så kan vi ju glömma Starbucks. Ska tracka henne med mobilen ett tag till så ser vi vart vi hamnar, tjingeling!

"But it's not fair!!!!!"

En dag att minnas

Ni ska få höra något fantastiskt! Jag har inte haft några som helst problem med ungarna idag, det är helt otroligt! Detta är en dag att minnas, och jag borde fira den på något sätt. Som vi sa på klassen på Silverbay i Amerikanska högtider, varje dag är en fest! Detta måste då vara "The nice kid day and successful au pair day" För en gångs skull går jag inte upp med världens spänningar över pannan efter att ha upprepat samma sak över hundra gånger, nice!

Sitter även här i min super cola Ben and Jerrys tröja som jag köpte på fabriken igår. Bara det att jag tror det är en herrmodell, eller nå? För den sitter lite lustigt upptill, men sak samma, den är frän! Sen ska ni också veta att den luktar glass.. När vi var där pratade vi med hon som ledde turen och frågade om Ben och Jerry fortfarande levde, då ska ni veta att dessa två magiska män hade varit i just den där fabriken dagen innan!! För er som inte visste det så är Ben and Jerrys riktiga människor, ganska coolt. Köpte även ett fint halsband på Silverbay, en kjedja med tre ringar som det står LIVE på ena, för att jag ska leva fullt ut här, MEMORIES för att jag ska komma ihåg allting jag gör, och SUCCESS för att jag ska komma ihåg att vad jag än gör kommer jag alltid att lyckas om jag bara vill!! Blev lite djup där, men det är viktigt att ha något från varje plats tycker jag så man verkligen kan gå tillbaka och minnas varför man köpte det och hur det var på den platsen.

   

Sitter och kollar lite halvt på Kalle och chokladfabriken, har sett den förr men kommer inte alls ihåg den så det känns som att se en ny film. Ska se sista minutrarna på den nu tänkte jag och sen blir det en himla tidig kväll så jag orkar åka och träna imorgonbitti efter jag släppt av ungarna. Fanns absolut ingen kraft till det idag, gick direkt i säng och sov i två timmar idag. Men ska se vad jag kan fira med nu då.. nå gott kanske?

"Because you're being a pain!!"

 


Silverbay och Ben and Jerrys

Vilken helg mina vänner, helt galet fantastiskt! Fia kom och hämta upp mig och vi for och hämtade upp Hannah och Lina och sen bar det av mot Albany, ROAD TRIP!!! Var sjukt nice, det enda spännande som hände direkt i bilfärden var att när vi kom fram till färjan man var tvungen att ta.. som ingen hade berättat om, så stängde den precis så vi fick köra en jädra omväg för att ta oss med en annan färja, den var ju då gratis så vem klagar egentligen? Plus att det var riktigt söta pojkar som jobbade på båten, he! Under denna tid körde jag, sen när vi kom lite närmare in i urskogen så att säga så ser vi något komma ur diket och promenera ut på vagen, PANIK! Men det var bara en liten räv som var nog smart att tassa tillbaka till kanten när vi var typ tre meter ifrån att mosa den stackarn. När vi väl hittade oss fram till Silverbay tog vi och checkade in, skaffade namnlappar, skrev upp oss för klasserna och efter det letade vi reda på vårat rum. Grejen var den att vi hade lite problem att hitta det, så istället tog vi och vickade lite på nacken för att se natthimlen.. ni ska veta att jag har aldrig sett så många stjärnor i hela mitt liv, det var helt fantastiskt! Svårt att beskriva, men det var en upplevelse. Alla stjärnbilder vi har hemma och sen miljarder stjärnor där emellan, galet! Låg på våra jackor i gräset och bara tittade, riktigt nice. Vi tog oss i alla fall till vårat rum sen och till intro mötet, sen blev det rätt ner i sängen med en herrans tröttsam dag med många timmar i bil.


Tittar på stjärnorna

Lördagen startades med dusch och frulle innan lektionerna startade. Första lektionen bestod av mind games, phsycic conection! För er som var där vet vad jag menar, för er som inte var där - ÅK DIT! Efter det blev det att lyssna på Amerikanska högtider, inte lika spännande som första, men ändå kul. Sen blev det lunch och på det körde vi en hike! Snacka om att man fick sig lite motion den här helgen. Vi gick upp för ett berg och sen ner igen, svettades som en liten gris. Efter det hade vi fri tid och då tog vi tillfället i akt och paddalde kajak, asskoj! Så då hade vi både ben och armar. När vi var nöjda med det så körde vi lite vollyboll och sen provade vi även på tennis, jädrans skoj! När det var avklarat var det dags för middag och efter det lite Drama som au pairerna fick delta i medan en i personalen läste manus ur papper som upprepades av "skådespelarna" OOPS, men vi kom lite sent till det här så vi fick inte agera, skulle ha fått nån lapp om man kom i tid som det stod vad man skulle föreställa - typ en svängdörr? När det var klart blev det standup komedi med några grabbar i personalen, skrattade gott och hade himlarns roligt över de. Säger bara, Em är en galen människa! Efter detta blev det glass pause och sen självklart "Club disco", PARTEEEY! Såg mest ut som ett mellanstadie disco och var inte alls så värst bra musik, men sak samma, vi skakade rumpa som galningar i alla fall. Vem bryr sig egentligen på ett party med endast tjejer? Detta slutade 23:00 eftersom det tydligen måste vara tyst då för stackars gamlingarna som bodde runt om. Så det blev att gå tillbak till rummet men tog ett besök och Em och resten av dom galna australienarna, vilket gäng asså! Var där och snackde till halv ett när det verkligen var dags för att sova!





Australien


Disco!

Söndag var smidig. Gick upp, klädde på sig, packade väskorna som fick hamna i bilen. Åt den mumsiga frukosten och sen var man mätt för resten av dagen, galen frulle hade dom. Idag var det American criminal justice system som stod på schemat. Var väldigt intressant och nu vet jag varför det är åldersgräns 21 för alkohol här, make sens now! För er som inte visste var det visst total förbud på alkohol i detta land förr, sen ändrade dom till att i alla fall vuxna kan ju få dricka, och då var en lämplig ålder 21 år, kan jag faktiskt hålla med om. Efter det blev det att göra glass! Ni ska veta att det är galet enkelt, 1 cup mjölk, 1 cup grädde och ½ cup socker som man blandar ihop och sen fryser, smart och enkelt! Lite mer i görandet men orkar inte förklara. Sen ska ni veta att jag och Hannah höll på att bli utan, dom hade inte räknat med att vi var så många så när jag och Hannah skulle få vår blandning så fanns det inge mer. Men då kommer räddaren i nöden, Em var så snäll så hon gav oss sin blandning för hon hade ändå gjort det förut, thanks! När det var klart så var det lunch och sen hem mer eller mindre. Vi gjorde dock lite efterforskningar och hittade oss adressen till Ben and Jerrys factory i Vermont. Så vi tog oss en liten omväg och gick på tur och käkade glass. Var himla kul och intressant, WOHO!



Så nu sitter jag här och klockan hann bli tio innan jag var klar. Tänkte ju sova tidigt, men allt är ju relativt. Bilder kommer upp imorgon på face, tydligen ville inte den där jävla boken sammarbeta idag så det blev inga bilder, men imorn, då jävlar! Tror inte jag glömt något nu, men kommer ja på nå mer så kommer det upp en annan dag. NATTIS!

"I love you Jeenneyy!"

6 månader och 2 dar

Jag var ju så duktig att jag mer eller mindre missade min egen halvårsdag. Tiden har bara rusat förbi och nu har jag kommit mig halvvägs. Hela 6 månader har gått och jag undrar ju lite lätt vart tog dom vägen? Men allt är frid och fröjd så jag mår bra. Om någon läser min blogg så vill jag försöka ta mig till LA, hollywood, grand canyon och sanfran innan jul. Att flyga och sedan bo på hostel är inte alls farliga pengar. Så feel free att höra av er så kan man göra lite bättre planer. Tänkt ta en lång helg, tors-måndag, så måste man inte ta ut så många semesterdagar och min familj behöver heller inte fixa barnvakt för en hel vecka. Men någon som är sugen, hör av er!

Jag var ju ut med Christin i onsdags, köpte mig ett par nya skor. Svin snygga kängor med klack, väldigt nöjd eftersom dom bara kostade 25 dollar, och det var inte en på rea. Super bra vinterskor eftersom dom även var fodrade innuti, då inte bara i skaftet utan i HELA skon, så suveränt!



Nu ska jag prata med mamma en stund och sen kommer Sofia och hämtar mig. Ska åka till Albany för skola i helgen. Får se hur det kommer gå, kabinväskan är smock i alla fall så får se om jag får med allt hem sen. Brukar ju alltid på något sätt bli mindre plats när man åker hem.. Men ha de så kul i helgen allihopa!!

"What's wrong?"

Judiska nyåret

WOHOO!!! Skjut era raketer för idag är det judisk nyårsafton! Vi är nu inne på år 5771 mina kära vänner och inget annat! Då ska ni veta att detta gäller visst inte bara judarna utan ALLA i denna stad. Så ungarna var lediga från skolan och hela grejen. Hade väl en helt okej dag med mycket cyklande och faktiskt kylig luft, burr! Men nu sitter jag här och Sofia kom precis in, ska färga hennes hår.. fast ser ju att det inte är direkt nå fel på det. Men hon verkar tycka det så då kör vi!

Ska sluta nu.. gjorde plättar imorse igen, har lite kvar i kylen, mums!





"I don't care!!!!"

Halvtaskig dag

Fick iväg ungarna till skolan och for på gymmet, allt bra hitills. Efterskolan blev det playdates och gud vet vad. Helt okej! Sen kommer smällen.. snacka om att prata med en vägg. Men sak samma, suck it up och gå vidare. På en timme sådär kommer Christin och hämtar upp mig, ska be henne köra till starbucks innan vi tar AC Moore, jag behöver en latte!

Igår i alla fall, saken jag vill berätta om. Gjorde mack n cheese åt ungarna, vilket dom borde ha gillat men av någon anledning stortjöt och sa att det smakade skit. Det är liksom koka makaronen och dra ner pulver och mjölk, inte så lätt att misslyckas men tydligen smakade det inte bra. Själv stod jag och gjorde svenska pannkakor, eller plättar som jag kallar det uppe ni norr. Kändes helt fantastiskt när man vände på första plättan och ser dom ljusbruna fläckarna av perfektion, mums säger jag då bara! Gjorde bara sex stycken, tänkte jag äter några nu och sen kan jag göra rullar med kyckling eller nå av de som blir över. Bara det att så gick det ju inte riktigt till. Eftersom ungarna inte ville ha sin mat så fick dom helt plötsligt för sig att smaka min egen lagade, som dom ALDRIG smakar annars. Men var väl "pannkaka" som fick dom att hoppa. Stortjejen tog sig en smakbit i alla fall och det slutade med att hon åt tre stycken, höll på att bli en fjärde för henne men där sa jag stop, jag måste ju få mig lite mat också! Men det var i alla fall himla gott och vi åt på svenskt vis med jordgubbs sylt, och en gnutta grädde.. mycket grädde för hennes del. Men det var helt fantastiskt underbart mumsigt! Hon har även satt mig på kökstjänst nu varje helg så hon ska få plättar till frukost.. vilken unge asså! HA!

Nu ska jag ner och försöka hitta nå mataktigt, inte så sugen men måste äta nå, annars blir jag knäpp. Så ha de bra mina kära vänner och tack så mycket för att min värdfamilj är helt fantastisk och gör mig stark även när det går lite åt fanders!

"You don't have the authority to make me do anything!!"

Reseplaner?

Jag måste börja fundera påriktigt nu. Om jag ska ta västkusten nu i höst eller om jag ska ta det när mitt år är över. Men tar jag det nu i höst kan jag kanske hinna med och ha råd till att åka till Miami innan jag åker hem också. Inte ett så svårt val kanske, vill ju se båda! Men det kommer bli att spara pengar nå så fruktansvärt. Förhoppningsvis får jag låna bilen ikväll så jag tar mig till Starbucks och kan prata med lite folk om det är någon som är sugen på att hänga med till västkusten i höst eller vad som kommer hända?

Idag var jag äntligen på gymmet igen. Oj vad skönt det var! Men hade lite problem på löpbandet, tror jag sknöt skorna lite hårt så mina fötter höll på att krampa ihjäl. Tyvärr var det redan försent så att knyta dom lösare hjälpte inte så mycket. Men jag körde på ändå och kommer säkert att skapligt med träningsvärk imorn, hurra! Har även hunnit med att tvätta ungarnas kläder idag. Jag fattar inte hur dom gör men efter helgen är det så sjukt mycket tvätt så jag skulle kunna drunkna! Tvätt är ju inte heller det roligaste man kan göra, så är inte så taggad. Har kvar att vika den också men det löser vi sen. Hunnit med att skriva på min skoluppgift för helgen också. Tog ett snabbt beslut och bytte från invandringen till att skriva om Halloween istället. Vet dock inte om jag kan få ihop fem sidor om det heller, men man kan ju alltid prova. Nu är det så jäkla varmt i mitt rum så jag kan fasen inte tänka. Ska hämta ungarna på en liten stund så ska avsluta.

"Jag vill ha en svensk munk!"

Laborday

Då var den här helgen också över och nu har man måndags ångest. Men det var en rolig kväll med allt man kunde önska sig, trevliga människor, fest, härlig sol och även en dag på stranden. Vaknade upp idag och packade ihop mina saker, käkade frulle och for in till Boston där jag träffade Rebecka. Vi tog oss med tunnelbanan till Revere beach där vi mötte upp Felix och Filip. Spenderade goda tre timmar som man han bränna sig lagomt mycket på. Önskar nu att jag var nyansen brun istället för röd i fejjan, då hade man varit nöjd! Var som tur var bara ansiktet som råkade illa ut idag, resten klarade sig från den rödare delen på färgskalan. Är säkert det imorgonbitti, allt löser sig ska ni se! När vi var less där, eller när Rebecka var less så åkte vi in till Boston där vi satte oss och glodde på Charles river innan det var dags för mig att åka hem. Är himlarns fint där nere ska ni veta, massor med folk som bara sitter runt i kring, folk som är ute och motionerar längs floden, segelbåtar och underbart väder. Så min helg var helt perfekt, och nu är jag helt slut efter långa nätter och massa sol!


Toabild på Carlos fest - Jag och Anette


Den röda muggen!


Revere Beach

Här kommer lite roliga saker som Rebecka kläckte ur sig, bland annat varför asiater är så små. "Jamen de är ju för att dom är som massa fiskar i en jätte liten skål. Dom måste vara små för att rymmas på en sån liten yta.." Sen började hon yra på stranden också om att det inte var så varmt, vilket hon då uttryckte på detta vis, "det är ju inte 'Pötthett' direkt". Jag höll på att garva ihjäl mig! Sen tycker även våra tyskar att ordet "fick" är fruktansvärt roligt eftersom ett liknande ord på tyska betyder något mer snuskigt, nämligen k*ulla.. Så då lägger Rebecka in ordet i en mening istället, "Jag fick min mat.." Detta garva jag även åt något så fruktansvärt också, men grabbarna var värst, var ungefär det roligaste dom hört någonsin!


Lördagens outfit


Nytt örhänge!

Så det var min helg, gonatt!

"Did u say something?... Kind of!... What, China?!"


Party, party

Igår var en himlarns bra dag. Började med att steka hemma som en dåre, galet varmt! Tog det allmänt lugnt och fixade mig för partyt på kvällen. Blev upphämtad av Danny klockan sex och tänkte att fasen vad nice att komma dit tidigt.. bara det att han visst skulle hämta upp alla i hela Boston först. Så klockan han inte bara gå en timme utan många timmar så vi kom väl till festen först vid nio tiden, riktigt spännande! Ja, Danny, du är snäll.. men lite FÖR snäll. I övrigt var det en väldigt trevlig fest med mycke folk, precis som det ska vara. Och jag vill tacka, Anette, Sofia, Rebecka och Ellinor för en fantastiskt trevlig kväll, ni gjorde det till vad det skulle vara!

Imorse vaknade jag upp hos Rebecka lagomt trött efter att ha kommit i säng vid fem tiden på morgonen, men helt värt. När väl Rebecka vaknade tog vi oss in till Boston där vi köpte sallad på Au bon pain, mums! Satt i Public Garden och mumsade på det i solen. Sen bara slöade tills jag var tvungen åka med tåget hem för att jobba. Tog mig en tupplur här hemma och sen var det vakt tjänst som gällde fram tills ungefär nyss. Inte så spännande, dom hade block party så vi var där ett bra tag, ungarna körde nattbad i en av grannarnas pool och sen blev det film mys innan jag försökte få dom i säng. Hände inte riktigt men päronen kom hem så det löste sig, eller dom tog det iställe.

Imorn ska man försöka ta sig in till Boston, får se om man kommer längre än till parken. Men troligtvis kan det bli att vi tar och satsar på en strand. Behöver lite strandtid av vad som är kvar av denna sommar, tror aldrig jag varit så lite på en strand någonsin som i år! Men de löser vi. Nu tar vi kväll!

"KYSS MIG!!"

Väldigt varmt

Vi har tagit oss in i september och det är rena rama Grekland här. Har för tillfället plus 27 och knappt ett moln på hilmen. Passade på att gå ut en dryga två timmar och njuta lite av sommarens sista strålar. Men med tanke på hur sjukt varmt det är här än så känns det inte som att sommaren är över på länge. Som Danny sa igår, sommaren är ju nästan över, om en vecka kommer det BARA vara plus 26 grader.. ÅH herre gud så kallt då! Så jag kommer nog må bra ett tag till här och inte behöva betala för solarium på ett bra tag. Så jag mår bra, oh ja!

Gårdags kvällen var hemskt trevlig och hemskt blöt, HA! Orkanen Earl slog ju till rejält så det börja ösregna, som tur var hade man ju ett paraply så jag blev bara blöt om fötter och ben. Men stackars Carlos och Danny var däremot blötare. Ska ju nämna på också att det var Dannys paraply jag hade, förlåt! Vi åkte i alla fall till North end vilket är den äldsta delen av Boston som även är italiensk. Var himla mysigt och vi satte oss på ett fik och bara pratade. När vi var nog blöta och kände oss klara för kvällen körde dom hem mig och där var min dag över.

Så nu sitter jag här och skriver ett tidigt inlägg eftersom jag inte kommer vara hemma ikväll. Carlos fyller år imorn och det firar vi in med fest idag, ska bli himlarns trevligt! Ska vila ett tag nu, blev ju som lite sent igår och gick upp relativt tidigt idag så måste spara på krafterna.

"So, I had a latte in the middle of a hurricane.."

Hurricane Earl

Vet inte hur uppdaterade ni är men tydligen skulle en orkan vid namn Earl dra in idag. Dock når oftast inte orkanerna så här högt upp, se det som hände mig var att jag blev blöt av ett skyfall och sen var det klart. Blir nog inte värre än så heller. Inte för att man hoppas på det men hade ju varit häftigt att få sig en RIKTIG storm här! Fast är lite orolig över trädet utanför mitt fönster som fäller mindre träd på vår uppfart när det känner för det. Så ingen storm är nog en bra storm!

Sitter nu här efter en heldag med ungarna. Är ju Laborday weekend i helgen så då får visst ungarna vara ledig både fredagen innan och måndagen som kommer. Men det har varit en gaska skön dag, playdates hela dagen så alla har varit sysselsatta och jag behövde nog inte bli arg ens en enda gång. Nu ska jag snart ut och röja på stan, Carlos och hans kompis är så snälla så dom ska hämta upp mig så ska vi åka till North end, Italienska delen av Boston. Aldrig varit där så kommer bli spännande. Ser ut som kom och hjälp mig också.. vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men det är mörkt ute, så ska nog inte vara någon större fara för ingen kommer se mig, HA!

Jag vill ha tillbaka mitt hår.. åsså gånger några fler centimeter. Ska spara nu och köra hårinpackningar och dricka massor med grönt the! Det ska visst vara bra för håret och få det att växa. Börjar ju bli kyligt på kvällarna nu så är väl dags att börja med den där kvällkoppen. Vi får se om jag har någon hästman till jul eller om mitt hår ger upp innan så jag måste klippa det. Asså fasen vad jag snackar goja nu.. nu slutar vi. Gonatt!

Nej! Måste säga vad mina värdföräldrar lyckades med, så kul! For ut med bilen en sväng för jag skulle fixa en sak som inte fanns. Kom hem och pratade med mina värdföräldrar i köket en stund och gick sedan upp på mitt rum. Efter ett tag ringer min värdmamma och frågar om jag är i närheten av nån affär som kan tänkas ha nånting.. blir ju lite stum men säger "emh, I'm in my room...?" vilket skrattanfall det blev. Helt förvirrade men så gulliga ändå! Det var kul!

"Emh, I'm in my room...?"

First day of school

Ja då var första dagen av skola avklarad, för ungarna alltså. Vaknade upp cp tidigt halc sju, men kände mig full med energi.. dock för att jag la mig typ halv 10 igår och för att jag visste att en nap inte var många timmar bort. Vi for hela familjen och lämpade av ungarna så dom hittade rätt lärare, här byter man visst klass och lärare varje år, vet inte om det är bra eller dåligt riktigt? Vet bara att vi tyckte det SÖG att vi slogs ihop i fjärde klass och sen att vi splittrades till tre klasser igen i sexan. Men är man van vid det från första klass så kanske man inte bryr sig. Sen åkte jag och mamman för att handla lite smått och gott för att sedan åka hem och ta min nap! Blev en ljuvlig timme och sen bara slöa tills ungarna skulle plockas upp halv ett, en helt vanlig onsdag alltså. Dom for iväg på playdates och hade över en playdate, så allt är tillbaka till det normala nu, lite rutin för en gångs skull.

Så nu sitter jag här igen och funderar på att skriva på min skoluppgift som jag gjort nu typ varje kväll men aldrig gjort. Men nu är klockan nästan åtta så jag måste ta tag i det här nu, på fredag är det bara en vecka kvar och jag måste ha det klart innan, orkar inte sitta med det efter. Så nu kör vi!

Sen har jag även lärt mig att kindergarden och dagis visst inte var samma sak, utan preeschool är visst samma sak som dagis och att kindergarden är med större barn från typ sex år. Förvirrande det där? Bra att jag skrev day care center och inte kindergarden i mina papper till det här, hade ju visst blivit lite fel då. Men nu till pluggandet!

"First day of freedom!"

Last day of summer

Missade ju att skriva igår för jag var så sjukt trött. Men det var i alla fall sista dagen på sommarlovet, vilket mer eller mindre betyder första dagen för mig på sommarn. Det håller ju i sig med 35 plus i en månad till säkert, NICE! Hände inte allt för mycket igår. Jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde exakt? Eller jo fan.. jag kommer ihåg att jag tappade pizza jäveln på golvet!! Körde in en pizza i ugnen åt flickorna, ska ta ut den och har den spå stekspaden och håller den lite lätt i kanten, var ju as varm. Så precis när jag kommer fram till bänken och ska lägga den på skärbrädan får den för sig att glida av och SPLASH upp och ner på golvet.. suck.. Så jag tog den lätta vägen och körde in lite pommes och nuggets fort som tusan i ugnen istället. När det var klart och jag håller på och hivar upp det, ni tror inte typ en tredjedel av pommesen landar på golvet också?! Fy fan, snacka om att ha en av dom dagarna. Men jag överlevde den dagen också och nu är det bara ett skolår kvar för mig här så jag kommer leva gott med många napar och ledig tid, skönt!

"Då kom hösten då?"

RSS 2.0