En dag att minnas

Ni ska få höra något fantastiskt! Jag har inte haft några som helst problem med ungarna idag, det är helt otroligt! Detta är en dag att minnas, och jag borde fira den på något sätt. Som vi sa på klassen på Silverbay i Amerikanska högtider, varje dag är en fest! Detta måste då vara "The nice kid day and successful au pair day" För en gångs skull går jag inte upp med världens spänningar över pannan efter att ha upprepat samma sak över hundra gånger, nice!

Sitter även här i min super cola Ben and Jerrys tröja som jag köpte på fabriken igår. Bara det att jag tror det är en herrmodell, eller nå? För den sitter lite lustigt upptill, men sak samma, den är frän! Sen ska ni också veta att den luktar glass.. När vi var där pratade vi med hon som ledde turen och frågade om Ben och Jerry fortfarande levde, då ska ni veta att dessa två magiska män hade varit i just den där fabriken dagen innan!! För er som inte visste det så är Ben and Jerrys riktiga människor, ganska coolt. Köpte även ett fint halsband på Silverbay, en kjedja med tre ringar som det står LIVE på ena, för att jag ska leva fullt ut här, MEMORIES för att jag ska komma ihåg allting jag gör, och SUCCESS för att jag ska komma ihåg att vad jag än gör kommer jag alltid att lyckas om jag bara vill!! Blev lite djup där, men det är viktigt att ha något från varje plats tycker jag så man verkligen kan gå tillbaka och minnas varför man köpte det och hur det var på den platsen.

   

Sitter och kollar lite halvt på Kalle och chokladfabriken, har sett den förr men kommer inte alls ihåg den så det känns som att se en ny film. Ska se sista minutrarna på den nu tänkte jag och sen blir det en himla tidig kväll så jag orkar åka och träna imorgonbitti efter jag släppt av ungarna. Fanns absolut ingen kraft till det idag, gick direkt i säng och sov i två timmar idag. Men ska se vad jag kan fira med nu då.. nå gott kanske?

"Because you're being a pain!!"

 


Kommentarer
Postat av: Hannah

du, min troja satt ocksa lite mysko. haha! tror det ar en herrmodell!

2010-09-14 @ 04:17:51
URL: http://hhni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0