Vill inte..

Jag sitter på sängen som vanligt med datorn och försöker få kraft att börja packa en väska i alla fall. I alla fall Miami väskan, är en start. Men åh, vill verkligen inte. Kan man inte hyra in nångon proffesionell packnings människa så kan jag bara sitta här och peka så packar han? Men gah, ska väl göra några knåp själv dårå så tar jag tat i duschen sen också. Får se om de blir nå karaoke ikväll med, kanske man ska ta reda på. Nåja, ha de så kult!


Jag och Boje på stan!




Snyggast i stan!

"They're not happy about it.."

Packing up

Imorn ska jag börja packa ihop mina saker, fyra dagar sen flyttar jag in i gästrummet. Får se om jag är kry nog att packa, fortfarande sjuk och har fått ond hosta nu också. Ska bara kraffsa ner lite om helgen här och sen sova. Så helgen var helt ok som alltid, eller den var asbra, bara det att jag var sjuker så då får den bara en HELT ok stämpel. For in på lördag och mötte Boje (sofia har fått ett nytt namn) i Downtown där vi shoppade.. JA! Jag vet! Jag shoppar fast jag inte ska. Men som jag skrev i senaste, den som ej spar har så så förbannat mycket roligare! Så det blev ett par skor, som jag så verkligen behövde. Men Boje HOTADE mig.. så jag var tvungen. Hon sa att hon skulle döda mig om jag inte köpte dom, vågade knappt ta av mig dom i affären ju, tänk om hon hade flygit på mig där och då?! Ne, så jag fick så snällt betala. Sen tog jag tummen ur och köpte mig ett par sånndär ballerina party skor. Som är vikbara och pytte små så man kan ha dom i väskan och byta sen när kvällen blivit allt för gammal och fötterna lipar av smärta. Sen hittade jag mig en hemskt stilig ring också, mycket fint. Kvällen bjöd på halvfest. Jag var inte så jäkla taggad för jag var sjuk men vi for hem till Andreas och satt där en stund bara för att vara trevliga med folket. Blev en tidig kväll och bums i säng, skönt säger jag!






Köpte ett armband från H&M också - blå sten

Söndagen bjöd på mer shopping.. OH NO! Så idag blev det lite örhängen för omväxklings skull. En väldigt fin tavla, de ska ni veta! Sen har jag köpt torrshampo, kommer inte ihåg om de va idag eller igår dock? Men i alla fall, sjukt less på att håret ser ut som jävla smör efter en dag, liksom man duscha på morgonen och åtta timmar senare är det blääää. Så nu ska jag prova på det och se hur det funkar. Sen tog jag tummen ur och köpte mig en efterlängtad ghd plattång. Nu kommer min syster gnälla och säga "men det är ju fel kontakt på den!!!!" Men se de är det inte alls! Men då säger hon "men asjobbigt att dra med en adapter överallt!!" Men då säger jag såhär.. KANSKE pappa kan byta ut kontakten, för det är ju rätt spännings shit i sladden, hehehhee? Vet inte om detta funkar, men annars får jag väl köpa mig en smidig liten adapter, kommer gå så bra så! Asfin var den också dårå. Sen var det slut på det roliga för denna helg och sen var det slut på det roliga tills Miami. Jag har ju smått insett att hålla i pengar är inte min starka sida. Men förhoppningsvis räcker det jag har kvar, bör det göra i alla fall.










Spegel som kom med plattången.


Visst får man dregla lite?

Någon som känner att skänka några tusen till mitt konto är ett alternativ just nu? Hade jag haft det hade jag skänkt till mig själv. Vill inte vara här mina sista veckor och behöva snåla på fan ALLT. Nåja, den som spar han har, den som inte spar han har förjävla roligt istället!

Varm choklad, blåbärsmuffin och andningsproblem

Sitter här och är så hängig att jag egentligen helst vill sova. Men klockan har bara dragit förbi 18:00 så jag kan ju inte sova än, eller kan man det? Jag tog tempen men undrar om den termon var riktigt riktig, visade att jag hade 35 grader. Visst att jag är lågtemp, runt 36, men 35 var väl lite att ta i? Så osäker på min diagnos so far. Annars är jag orkeslös, lätt anfådd, täppt i näsan som her svåra andingsproblem, speciellt när man äter en blåbärsmuffin. Så efter min middag, åt fiskpinnar faktiskt som jag hittade i frysen, smakade ju som hemma! Denna gång med ris och ketchup dock, så saknade remouladsåsen liiiite. Fisk är inte min största idol, men det var ganksa gott nu för jag inte ätit det på hundra år. Sen kan man ju kanske fråga sig om frysta fiskpinnar från kartong verkligen är fisk här? HA!

Tror inte jag nämt detta, försökte skumma tidigare inlägg men såg inget. Om en vecka kommer den nya au pairen, och på torsdag ska jag börja leva ur resväskan. Vet inte riktigt vart jag ska börja bara? Tänkte att packa Miami väskan kan vara smart. Mest sommarkläder som ska ner där ändå och man måste ju inte använda ALLT ur garderoben dom få dagarna innan planet lyfter. Sen får jag stuva ner allt annat i dom stora väskorna. Kanske verkligen packa en väska HELT klart så den får vara stängd och sen leva ur en väska, låter som en bra plan. Snacka om att detta inte är så intressant svammel, mest jag som tänker. Men måste ju ha något att skriva?

För andra bullar då så har man dag varit helt ok. Morsan var hemma så hade inte allt ansvar och fick sluta redan klockan fyra. Dock lyckades man ju försova sig imorse. Måste ha stängt av larmet i sömnen eller nå. För det var på och borde ha ringt. Redan där kanske jag borde fattat man var lite sjuk, om jag sover så hårt att jag inte vet vad jag gör. Brukar aldrig hända. Så nu har jag varit sjukskriven en halv dag och försovit mig en halvtimme på detta år. Annars har jag jobbat som en liten myra! Visar väl på att man är en pålitlig arbetskraft, eller att jag är dum i huvudet som jobbar även fast jag är hängig som idag? Men nu ska jag glo TV och tycka synd om mig själv.

"Oh my god Jenny, it's JUST a game!!"

Då var en kamera rikare

Ja, då fick jag mig äntligen min kamera, en ny dårå. Blev årets modell och för mindre än hälften av vad jag köpte min förra kamera, så det kändes ju himla skönt. Den skulle kosta 230 dollar, men fick den för 200 för den hade tydligen varit ett visnings exemplar och alltså upp packad. Men var ju inga fel på den så den tog vi. Sen var den även bättre än min förra kamera, fler pixlar, riktigt skarp och bra bild blev det, bättre zoom och så vidare. Sen när jag packade upp den och kollade bilder som låg på den så var det kort på två helt random people, lite kul. Ska lägga upp bilden här sen, HA!



ROLIGT! ;D - dom som va på kameran

Innan jag fick mig min kamera var jag in på Sears och hittade en videokamera som såg himla rolig ut. Den var rosa och as snygg. Bra storlek och precis som jag ville ha den. Dock var det lite av ett skitmärke, eller kameran var inte så bra bild och sådär. Så blev inte den, men får se om jag köper mig en videokamera, vill ha en. Hur som helst var denna kamera inlåst så killen där var ju tvungen låsa upp och ge den så jag fick kika lite. Men gudförbannat vad han pratade på. Först var det om kameran, som dom inte hade på lager ändå. Sen försökte han få mig att skicka efter den så jag bara skulle hämta upp den sen. Men när jag inte ville det och sa att jag måste tänka på det jag får komma tillbaka. Då blev han helt panik och sa att han inte jobbar längre än till fem och han inte skulle vara där imorn. Så sa jag att jag mena typ en annan vecka, och då börja han rabbla upp typ hela sitt schema. Så nu vet jag att han ska och kolla på nån konsär den 11e mars, OK! Blev tillslut av med honom och för in till Newbury street iställe. Bara tillägga att killen var mer medelålders gubbe.. lite läskig.

Och gårdagen var himla mysig. Det blev middag och sen film. Såg Play the game igen, så sjukt bra film. Sagt det i bloggen förr, men den är så klockren så jag skulle lätt kunna se den ännu en gång. Så det är ett hett filmtips! Så nu sitter jag i min säng och bara myser. Pappan var ju ledig idag men tror han vill åka till gymmet så kan bli att jag jobbar middag i alla fall. Sen ska morsan kanske va hemma imorn så får se vad mitt schema blir då. Nu ska jag vila lite, Tjohej!

"U say it like China.."

I am number four

Ena ungen sover och andra ungen glor pa lite TV, sa da passar jag pa att lana familjens dator, bus! Men hann ju inte skriva igar for jag for pa bio och sen blev det sa sent. I alla fall, igar  akte forst jag och ungarna och spelade bowling. Denna gang spelade jag med men gud sa illa jag tycker om New England bowling. As sma klot och make no sense at all. Men gick helt ok, hade ju sanna dar bumpers pa sidorna, HA! Sen for vi hem och gjorde oss mat och sedan var det bad tajm. Da hande nagot fruktansvart hysteriskt kul men ackligt. Mina ungar pruttar ganska mycket, och jag sager att ska ni prutta sadar kommer ni snart gora i byxan. Tyvarr hade inte ungen byxor pa sig utan stod i badkaret och far en lustig min och sager.. "I think a little something came out!!" Kollar ner i badkaret och det ar nanting litet som simmar runt dar. Dom hade atit choklad kakor och tankte att det var choklad, bara det att "chokladen" smalte aldrig.. sa vi far du anta att det var lite poop! (ah nu skrev ja fel, dom tog duschen innan bowlingen men vet inte hur man kopierar och andrar om och orkar inte skriva sa nu far de se ut sahar..) Hade en ganska bra dag med flickorna och vi busade pa som bara den. Jag var inte sa kry igar for jag ar forkyld, men man orkar mycket mer med barnen om man ligger ner. Sa vi lag pa en madrass som dom hade pa golvet i sitt rum och laste en bok och busade pa. Sen var det middags dags och denna arbetsdag var over.
Lite innan halv sju kom Christin och hamtade upp min for bio. Vi tog aven och hamtade upp Gladys. Nar vi kommer till bion och jag ska dra fram kortet for att betala upptacker jag till min forskrackelse att min innerfiska ar oppen och att min smartcase INTE ar dar!!! Paniken borjar ju latt fara over mig. Fick for mig att jag hort nagot falla i golvet i Christins bil sa jag tar nyckeln och springer ut igen.. dock inget smartcase. Jag ringer min vardmamma och fragar om hon kan kolla bilen, men inget dar heller. Nu far man ju lite angest, men jag visste att jag hade den pa bowlingen sa hon ringer dit och TACK gode gud har nagon hittat den dar och lamnat in den. Ska hamta den om nagra timmar nar dom oppnat. Liksom jag hade allt dar i, bada bankkorten och mitt korkort. Inte sa kul att bli pank samt tappa korkortet just nu, inte riktigt lage. Men allting loste sig fint och jag hade kontanter sa Gladys drog de pa sitt kort sa fick hon pengar av mig. Sag i alla fall I am number four. Galet bra film och synd att saga att Alex inte ar snygg, gaah! Ha! Men det ar i alla fall ett fett bra filmtips. Nasta vecka blir det att se Beastly, samma huvudroll som i filmen vi sag igar.
Nu ska ja sluta skriva och vara au pair annu en dag. Men sen ska ni ju fa veta att till nasta vecka fran och med torsdag kommer jag flytta in i gastrummet.. oh no! Fattar inte riktigt att min tid har ar over, gick sa sjukt fort! Hur som haver, ska hamta mina kort idag och sen ska jag ta med ungarna och aka skrillor, ska bli himla kul! Lange sen jag stod pa ett par och ungarna har aldrig provat. Men jag har tva hander och tva ungar, sa ska nog ga finemang. Ganska saker pa att jag kommer ihag bade hur man aker baklanges, framlanges och for allt i varlden inte glomma kottbullen! Men vi hors kanske senare ikvall, om jag hinner. Ska in till Boston och traffa en kompis efter jobbet. Sen ar jag ledig imorn och da blir det kamera jakt! So looong!
"Walking to the sofa and I'm gonna kiss him up!"

9 timmar

Ungefär så många timmar sov jag sammanlagt lördag och söndag natt. Är så himla as pigg nu så jag skulle kunna köra ett triatlon, eller så inte. Ska bara klottra lite här och sen kör jag ström knappen till off! Men det var ju en grymt bra helg, måste ju tänka så i alla fall. Lördag for jag in till Boston och mötte Andreas och Anna för lite shopping och sen middag på cheesecake, mums! Efter detta for vi hem till Andreas där jag sedan blev upphämtad av Wes och så for vi och hämtade upp Sofia för Francos avskedsfest. Hade ju inte sett min pingla på två veckor, tre hela helger, så var himlarns kul. Blev en sjukt lyckad kväll också.. om ja säger att vi hem i säng klockan åtta på söndag morgon så, hee. Fast en sak som suger hårdare än hårdast var att nån jävla idiot fick för sig att sno min kamera.. tack gode inte systemen, men min fina kompakt kamera. Hade endast bilder från kvällen, vilket inte var många, så några direkta minnen förlorade jag inte, tur det! Men så förbannat jävla surt att den skulle bli snodd. Jag hade den inte ens framme, den låg i Sofias väska. Sen är det ju himla kul att alla som var där var kännt folk, inga randoms som bara kom in eller nåns kompis kompis. Utan alla kände hosten bra och det var vänner hela högen. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla känslokall att man snor någon annans saker. Jag kan fatta att man snattar från en affär, det är vrickat, men inte samma typ av guilt. Men jag har liksom betalat FLERA tusen för den där kameran och det är bara dryga året sen jag gjorde det också. Att någon kan ha det på sitt samvete, det tycker jag är sjukt, den människan behöver seriös hjälp. FITTKATT! Så jag blev ju asförbannad i stundens hetta och trodde jag skulle slå in en vägg. Men ingen kamera hittades och har ännu inte återfunnit sig. Så den är borta, jag hoppas idioten som tog den mår skit, att han/hon har sådan ångest för att DU vet att du är kriminell. Jösses, nu blir jag aggresiv, ska sluta skriva om detta, inte bra.

Söndagen var också kul. Jag vaknade efter tre timmars sömn och var super pigg. Låg kvar en extra timma men låg mest och smsade. Sen gick jag upp och klär på mig. När jag är typ helt klar sätter sig Sofia upp i sängen och frågar på engelska, "WHAT are you doing?" Ha, jag vaknar sa jag. Hon tyckte jag var knäpp, vilket jag var, astrött nu ju! Men vi tog oss upp och in till Boston för att möta upp Andreas och Anna. Blev lunch och sen gick vi på bio. Tönt man är, men vi såg på Justin Biebers film, Never say never. Den var faktiskt bra! Den var intressant kanske man ska säga, och jag tycker faktiskt att han har bra musik. Så förutom brudarna som satt på andra sidan biografen som skrek, aplåderade, ropade "I love u Justin!!!" och sedan i slutet även gick ner framför skärmen och skakade rumpa (vilka idioter) så var det en BRA film. Vi var lite väl tidiga så vi smet in på Gnomeo and Juliet en timme innan. Fick inte se hela den filmen, men den var fasen kul! Ska se till att se hela en annan gång. Och nej, bio funkar inte som i sverige. Här betalar du en onumrerad biljett, sen när du har kommit in har du tillgång till ALLA alsonger och ALLA filmer, så pick one! Får man väl egentligen inte, men det är ju ingen som kollar en. Efter detta kom han som inte var svensk, Tony, och hans kompis och hämtade upp oss för lite socialation (är det ens ett ord?) Men vi for till deras dorm och satt där och pratade om mycket och inget. Ganska kul, fick se en video från deras skidlag när dom var i Norge, ska se om ja kan hitta den igen på Youtube så lägger jag den på facebook, kult! Hur som helst, så jag kom mig hem där vi halv ett på söndag kväll och var SÅ död vilket jag varit hela dagen. Så nu när klockan börjar närma sig nio så ska jag borsta bissingarna och sen sova, gonatt!






Från whole-sale sidan. Denna gång fick jag ett halsband utan att ha beställt det, kult!






Magtröja H&M virkad - Mag tisha Sunpac  - mössa unknown
Sen köpte jag även ett stativ, eller stafli eller teleskop som det även fick kallas under kvällen, till min systemkamera.

"I don't like you.."

Lite fredagsmys

Jag jobbar, tror jag? Eller jag jobbar om pappan måste åka till fotbollen innan morsan han kommit hem. Men hon bör vara hemma snart så jag måste nog inte jobba. Lite jobbigt att inte veta, för ja hade kunnat åka ut med en kompis om jag inte hade behövt sitta här just för att dom inte vet säkert om dom behöver mig eller inte. Men sak samma, kommer bli en galen helg så sova hemma en fredag och bara ta det lugnt gör mig inget. Ser på Bones nu och har det mys. Ska slå igång en film lite senare. Christin lämnade ju var chipsen här igår jobbigt läge! Men jag har ätit väldigt nyttigt idag så lite chirre kan jag nog unna mig, visst då? Jag ska ju ändå "banta" när ja kommer hem. Banta=börja träna normal igen och äta normal mat. Har som tänkt mig att det ska räcka för att min kropp ska komma tillbaka där den var innan jag kom hit. Bör inte behöva så mycket mer, jag är ung och frisk så vi kör på den!

Imorn blir det en himla kul dag. Kommer få sova ut, lääänge, så jävla underbart. Sen ska de bli middag i Boston för Anna fyllde ju 21 i måndags. Efter det ska jag ta mig till Sofia där Wesley ska hämta oss och så ska vi åka och överraska en kille som åker hem nästa vecka. Hoppas han inte är så smart så han drar in detta i nå översättningsprogram. Förhoppningsvis vet han inte ens om denna blogg. Han bör inte veta.. Nåja, ska bli himla kul! Sen får man se vad helgen bjuder på mer, lösa trådar hänger i luften, kan bli riktigt spännande.

Annars var min dag väldigt skön. Har rena rama aprilvädret här. Gick utan jacka när jag gick till och från solariet. Hade den med mig men halvvägs kände man ju att det inte riktigt funka. Var till och med fortfarande varmt vid halv sex när vi hämtade upp pojken hos en kompis. Satt i bilen utan jacka, så fick en av ungarna för sig att släppa en liten en, så de luktade faan. Så öppnade jag fönstret, var ju ganska nice att känna en ljummen vind komma in. Liksom det är februari! Typ den kallaste månaden hemma och jag åker utan jacka med fönstret öppet på bilen, måste säga att det ar första gången det hände. Så ah, det var ungefär det jag hade att säga, så ha så kult!

"You're a meeaanyyy!!!"

Fredag imorn!

Helt sjukt att veckorna går så fort nu, fredag imorn igen! Men skönt med helg, kommer bli kult kult i helgen. Ferre på lördag och plus att Sofia kommer hem från Arizona då. Så då slår vi klackarna i taget! Sen ska jag klämma in Anette denna helg också, hoppas hon kan följa med på kalaset, annars får jag se henne på söndag. Så äre bara! Kan hända jag jobbar kväll imorn, var lite oklart med hur päronen skulle vara hemma. Men sak samma, ingen får förstöra mina fredagar! Sen väntar en hel vecka lov med ungarna, oh no! Jag tyckte dom kunde ta bort det där lovet för ungarna haft så många snödagar, men det var visst bara jag som tyckte det. Dock inte mitt problem när dom måste gå i skola till juli, HA! Nåja, ska försöka hitta på aktiviteter, det pratas rullskridskor och skridskor bland annar. Rullarna är väl inte jag så sugen på, speciellt inte när pojken säger att man bromsar med tårna... (!) Jag kommer ju göra feta faceplant om jag ska bromsa med tårna! Nåja, det löser sig säkert.. hoppas jag.

Denna dag var väldigt skön. Ungarna var vakna med tuppen igen och min morgon blev väldigt enkel. Droppa av ungarna redan före klockan åtta idag, fantastiskt! Sen for jag hem en timma och käka frulle innan jag tog och promma till gymmet. Efter gymmet blev det posten och sen tänkte jag glida in på en solning, bara det att det var stängt, suck! Sen jag var nästan hemma svettades jag som en liten gris. Hade på mig storjackan och halsduk, var ju bara sådär plus 10 grader ute (!) Kanske dags att ta fram vårjackan? I alla fall under dagarna, på kvällarna blir det kallt ändå. Men sjukt, ta fram vårjackan mitt i kallaste februari? Varit -30 hemma en hela vecka nu, och jag pratar om våren. Kommer ju få en chock när jag kommer hem till kalla Luleå sen. Ska bli skönt, men kallt! Sen nu ikväll kom Christin över.. med B&J och chips.. och hon lämnade chipsen här, oh no! Dock bara lättsaltade så inte min största favorit. Bör väl slänga dom, eller typ ge det till ungarna, det blir nog en bra plan, snack imorrn! Var trevligt i alla fall, såg film, A walk to remember igen. Hon hade inte sett den, så vi fick sitta och grina lite tillsammans denna gång. Sjukt fin film! Men nu är det alldeles för sent för mig, gonatt!

"I don't like when i calls me a spas!"

Besviken på mig själv

Varför har jag inte ens funderat på att kolla upp om weetabix finns att köpa här?! Typ världens goaste frukost! Satt imorse eller om de var igår och åt nå flingor som för en sekund smakade som weetabix, tänkte att det ska vara det första jag köper när ja kommer hem. Sen facebookar en au pair här om det och då gick lampan upp för mig. Tydligen finns det att köpa här! Fett besviken på mig själv, så nu har man gått ett helt år utan något så underbart. Mamma, läser du detta så köp weetabix och jordgubbssylt så de finns när jag kommer hem. Linnea, läser du detta, säg vad jag just skrev till mamma, för hon läser nog inte. JAG SKA HA WEETABIX!!


Glad flicka fick paket på posten!

Så roligt, båda mina paket kom idag! Egentligen kom ett igår men missade postsnubben. Sen var det ju sjukt kul, dom hade lämnat en såndär lapp på dörren som man var tvungen skriva på, så står det att du får inte skriva på om du inte är 21 år.. asså va?! Var det fulaste jag varit med om. Men min värdpappa la dit en kråka i alla fall, tyckte jag var snällt. Min klänning kom som jag skickat efter, bara roligt att det var två klänningar i paketet? Den ena hade jag absolut inte beställt, fick en bonus! Hade dessutom inte ens betalat för mer än en klänning, wierd! Provade dom även nyss, lite missfit, typ påsiga, inte som dom små kineserna på hemsidan såg ut direkt. Men får ta och sy in dom lite när jag kommer hem, inget värre än så. annars var dom himla söta! Sen fick jag mina snygga skor också. Proavde dom på en gång och dom var ju självklart förstora. Sitter nu och har dom på mig och ser att dom är inte alls förstora, inte sulan i alla fall, den är precis som mina fötter. Men saken är den att jag har väldigt smala fötter så själva skon är för vid, bajs! Nåja, ska köpa en sula så foten kommer upp lite, as snygga!


LOVE




Extra klänningen, inte lika fin som den andra, men fixa lite med symaskin kan den bli läcker!

Annars har min dag varit hemsk.. har huvudvärk nu och vill lägga mig ock dö. Men ja, det är bara dryga två veckor, sen har man inget annat ansvar än för sig själv, WOHO! Började även skicka ut inbjudningar på fejjan för mina avsked. Än så länge ser det positivt ut! Fast ångest, det verkar vara populärt med surprise parties här, men ska dom fixa en sån för mig och jag tror att jag inte kommer få nån hejdå fest kommer jag ju flippa. Hatar att inte ha koll när jag behöver ha det, ha! Kär i mina nya förstora skor om ni ville veta, sådär random i festsnacket bara. Men i alla fall, jag hoppas på ett grymt hejdå och att jag kommer träffa dom flesta man lärt känns en när ja kommer hem. Liksom, är ju inte så långt till Östersund eller Gislaved, visst inte dårå? Men det löser sig!

Nu ska jag lägga mig och dö, dricka massa vatten och andas för en ny dag. See ya motha fuckaaahs!

"I get frustrated when people tell me what to do.."

Kanske dags att börja säga adjö?

Kollade lite lätt i almernackan och ser att man kanske ska börja planera lite hejdå tillställningar. Någon lunch, middag eller bara häng? Dags snart ju. Sen ska man väl kanske börja packa ihop alla grejerna också, är ju en plan det med. Resväskorna står redo och tomma så bara att fylla på. Så svårt att packa bara när man använder allting. Sen är det ju dags för hejhej party hemma i Sverige också, förböbelen inte glömma dom!

Men inget vettigt att skriva, och jag är hungrig så kommer inte på något heller. Men kikar väl in här ikväll igen, mycket troligt ja.

"U know after this week it's only two weeks left.."


AH VAD SÖT JAG DÖR!

Fick just detta av min värdunge. Gullis som håller på med sånt. Eller ska man tycka det är hemskt? Vet inte, men läs å le!

THE BOYFRIEND GUIDE:
1. She walks away from you mad - follow her
2. She stares at your lips - kiss her
3. When she pushes you or hits you - grab her and don't let go
4. When she brushes your hand - grab hers
5. If she's cold - give her your jacket
6. If she doesn't talk to you first - go talk to her

THE GIRLFRIEND GUIDE:
1. If he pokes you - get closer
2. If he wants a guys night out - don't complain
3. If he doesn't text back - dont jump to conclusions
4. If he doesn't say anything - don't think he does not care
5. If he's ticklish - he's a keeper
6. If he lets you wear his clothes - he likes you in his stuff

NOW MAKE A WISH!

Tyckte det var lite kul!

Jag kan sätta pengar på att han är svensk!

Ah, det sa jag igår när en blond kille i lila tröja och rött pannband kom in. Såg ut som vilken svensk skidkille som helst och jag var så stensäker på att han var svensk. Anna tog sig i kragen och drog med mig och frågade om han var svensk, och gode var nära jag var att ha rätt! Han började prata svenska, dock med brytning. Han var amerikan, men läst svenska i skolan (liksom va?) Sen hade han varit i Sverige så sent som förra sommaren på något skidläger. Han höll på med längdskidor. Sjukt skönt kille! Sen var det ganska kul när vi gick med han mellan alla, folk stannade honom och frågade om han var svensk för han såg så svensk ut, kult!


"svensken" Tony


Grattis Anna!!


åsså klämma in en på mig å en brud jag inte känner?

Sen fyllde ju kära Anna 21 år, kul för henne då säger ju jag med lite nypa salt. Ne, men as skoj ju, grattis till henne! Var en himla trevlig kväll, avslutades dock tidigt för det var så mycket folk. Kanske lika, kom man inte hem alltför sent så jag fick några timmars sömn i alla fall. Har till och med tagit en timmes nap idag och är ändå astrött. Skulle åkt på bio ikväll, men känns ovärt att betala för något jag ändå inte kommer se för jag kommer somna! Annars har jag tvättat heeeela dagen, samt tagit en prommis ner till solariet, tror jag blev lite brunare denna gång. Förra gången tog jag bara sex minuter, men hände knappt nå, vi brände på med 10 minuter idag, nice! Så stod man där och shaka igen i båset, kul! Sen promenerade jag hem. Mitt knä är ganska så helt ok nu. Forfarande lite ont beroende på hur man rör det, men springer runt igen mer eller mindre obehindrat.

Ska försöka.. vet inte varför jag började denna mening.. för jag har inte tänkt försöka ett skit. Jag ska ligga ryggläge resten av kvällen. Nu signar jag ut, slut!

"Can u turn off the stove?!"


Glad Alla Hjärtans Dag

Ja, då sitter man här på alla hjärtans dag, tröttare än någonsin och undrar vad tusan man ska ta vägen. Knät knallar på men det är ju inte bra, inte på långa vägar. Hoppas jag inte slet av nånting. Ska i alla fall iväg på karaoke ikväll som förra veckan. En kille åker hem snart så det ska bli lite love songs i hans ära. Ska ändå bli kul, jag behöver komma ut. Inte sett en människa på hela helgen typ, eller nån av mina kompisar i alla fall. Funderar på vad jag ska ha på mig, kom på nu att koftan jag har hade jag på mig sist, så måste byta till nånting annat i alla fall. Var ju så himla varmt idag så kanske nå lättare. Måste ju väga upp lite med att jag inte kan promenera i klackat ikväll utan jag får ta något mer bekvämt. Kan böja på benet, men det är hela grejen med att böja ut det sen som inte är så kul. Sitta rakt och still, ah de går bra, men börja gå och härja, inte ok. Sen kan jag gå i trappor av nån underlig anledning utan större problem. Men man vet ju aldrig, kan ju få as ont snart. Tog ett litet piller kom jag på nu så kanske var det som hjälpte lite. Men ja, de är ju något som inte står rätt till.

Ska fixa mig nu så jag kan sitta och se Pretty little liers timmen innan Jan ska komma och hämta upp mig. Börja med lite uppfräshning, sen rensa ut garderoben på nå snyggt. See ya!

"Have a nice life Jenny.."

Då lägger vi i högsta växeln

Linnea, jag mår bra. Mitt knä såg kanske inte så bra ut igår, och kändes inte alls bra. Men är bättre idag, har typ samma storlek på knäna igen, he! Men det ska nog gå bra det här, har nu fått ett blåmärke på rumpan också, men jag lever, jag ska inte dö!

Hade en ganska bra morgon, lite sena blev vi men inte för sena. Försökte minimera trapporna så gott jag kunde. Så nu sitter jag här med kudde under knät, sov så hela natten också. Och tro det eller ej, men jag lyckades sova på väntser sidan samtidigt som jag hade vänster ben på kudde. Jävlar grym är man också! laddar hem lite filmer, ska ju tydligen vara Alla hjärtans dag idag så lite romantik och tårar ska vi väl lyckas klämma fram. Ska intala mig själv nu att jag inte alls har ont i knät. Hoppas på karaoke ikväll också, om jag klarar av att gå!





"I hate you!"

Man ska ALDRIG åka sista åket

For med pappan och pojken plus en av hans kompisar till NH tidigt imorse för en dag i backen, underbart! Var ett riktigt fint ställe som ja tyvärr inte kommer ihåg vad det heter. Jag har liftkortet på jackan men är lite invalid nu så orkar inte gå och kolla, gör det imorn istället. Invaldg berättar jag om sen.. I alla fall när vi åkte uppåt hamna vi bakom ett jävla rattfyllo, eller så var han trött, men ja gissar på fyllo. Han for över en fil som nån jävla studsboll och när vi skulle köra om honom åkte han nästan in i oss så min värdpappa var tungen ligga på hornet, galet. Förutom detta var det en grym dag, min snälla värdpappa betalade för allt, kände mig lite sniken, men jag hann i alla fall betala min egna frukost innan han hann komma in och erbjuda sig, så betalade i alla fall för nånting! Var helt klart en lysande dag.. tills sista åket!

Vi åkte upp i liften och pappan sa att det här och ett till, sen är det nog bra. Då säger jag, ne jag tar detta som mitt sista, så åker jag ner i shoppen och ser om ja kan hitta en mössa. Skulle ALDRIG ha sagt det. Jag tänkte ta en svårare bit, en svart/blå backe som jag och pappan åkt på tidigare. Visste ju hur det såg ut så lite järv som jag var körde jag på ganska fort på en gång, dum ide! Jag är fortfarande på den svarta biten och det går riktigt bra, ser att backen som försvinner, att det går brantare nerför, men tänkte att det är nog inte så lång backe det inte.. jo pyttsan. Jag tar och svänger höger för att komma ner på en vänstersväng över kullen. Bara det att nu har jag en sådan fart och denna "lilla" kulle var inte så liten utan fungerade som ett stort jävla hopp. Så eftersom jag var inne i en sväng när jag släppte från mark åker jag i luften i sidled och hinner tänka "det finns inte ens chans i helvete att jag kommer kunna landa på skidorna nu, utan jag kommer slå mig, frågan är bara hur mycket?" ungefär så tänkte man, och mycket riktigt, landar på höger skinka med en jävla duns, känner hur ansiktets förvrids. Sen nästa tanke när jag ligger halv på sida halv på mage. "ah, då glider jag här då, undrar när man ska stanna, för det verkar inte finnas nå jag kan göra just nu?" Gled säkert några bra meter innan det tog stop. Ser mig omkring och INGEN är där! Asså fan, jag måste säga att jag är fett skadad, efter en timme började mitt knä göra ont också så var tvungen sätta upp det i högläge på instrument brädan i bilen, sitter med en kudde under knät nu också. Men fatta coolt det kändes att vurpa sådär jävla illa! Jag vill ju nu veta om det såg lika coolt ut som det kändes, liksom "FAN, DU BARA FLÖÖÖG!!!" Men hade inte ETT enda vittne som kunde intyga detta. Hade två killar framför mig men dom försvann bakom kullen och hörnet innan vurpan blev verklighet. Så nu ligger jag här med vänster ben på en kudde, datorn i knät och smärta i höger skinka så fort jag råkar röra mig lite. Så nu ska jag försöka lista ut hur jag ska kunna sova på vänster sida eftersom höger skinka gör ont, samtidigt som jag ska kunna ha vänster knä i högläge och stilla för det gör ont när knät böjs.. hmmm?! Får nog bli Ipren den intelligenta värktabletten ikväll, dags för han att angripa min smärta.

Annars tyckte jag nästan att jag åkte proffsigt idag. Hade snyggt glid, åkte runt och hoppade på hoppen längs skogen och hade riktigt bra fart. Jag åkte ju för tusan svarta spår, sen när har jag åkt svarta spår? Ah juste, ALDRIG! Så jag är ändå nöjd med min insats idag som skidåkare. Nu ska ja tugga piller och sen sova, är trött som en liten bebis efter denna dag! Gonatt!

"I probably shouldn't say this, but I usually don't fall.." - Detta sa jag till pappan under dagen i liften, ah, skulle hållt käft om den va!?


Duktig tjej!

Idag har jag hunnit med massor! Började morgonen med att min värdpappa släppte av mig på biblo så jag kunde skriva ut alla flygbiljetter samt hotellbokningen för Miami och flyg hem. Jepp, jag har fått flyg hem, men kommer inte säga när, hemlis! Sen promenerade jag till CVS för att köpa lim, mina lurar hade gått sönder så var ju tvungen ordna det. Efter detta fortsätter jag min vandring till gymmet i tron om att jag skulle kunna avsluta med medlemskap, men självklart skulle det vara gorm att göra sånt också. Fick ett papper men fattade ändå inte riktigt, skrev i alla fall ett mail med allt som stod på pappret så får jag hoppas att det funkar. Så när jag ändå var där så tränade jag lite. Skönt som fasiken var det! Bytte om och fortsatte min vandring till en frisör här som även har solarium, så jag tog mig en fem gångarna för 20 dollar, var sjukt skönt att sola. Var ett sånt där booth som man står i, så jag stod naken och dansade lite till radion på högsta volym där inn, awesome! Var ett såntdär super solarium så blev bara 6 minuter, helt underbart ändå. Sen gick jag hem och tog mig en dusch, bra jobbat säger jag! Om några timmar blir det jobb, sen får jag se om jag tar mig ut eller inte. Blev ju så att jag ska följa med och åka skidor imorn med pappan och pojken, vilken man inte tackar nej till. Åker dock tidigt så kan ju vara bra ide att inte vara ute och sudda allt för länge.

Men än så länge har min dag varit riktigt bra. Ska bara berätta en kul grej som hände på gymmet. Gjorde ryggups i en såndär stolgrej man står i. Hur som helst, när jag böjde mig ner så gick det lite för fort och lite för långt, så jag lyckas slå i pannan med en ljudlig DUNS. Hela gymmet var fullt.. men tror ingen hörde mig. Förutom att jag faktiskt sa "AJ" halvhögt, HA! Bara lite kul sådär. Nu ska jag torka håret!

"We don't do that here.."

Redo för packning!

Fick mig iväg för att köpa en till resväska, som det också blev. En riktigt fin fin i samma modell som den jag redan har, så nu kommer jag glassa mellan gaterarna på flygplatsen. Fick mig även en liten handväska och två bikinis på min lilla tur idag. Samt lite förnödigheter som nytt smink, och sminkborttagningsmedel, måste man ju ha! Var Paulas tur att köra idag då, gulliga när ja berätta allt jag måste göra innan ja åker hem så säger hon att de bara är fråga henne så kan hon köra mig, söt! Men imorn (håller tummarna att vädret ska va fint) ska jag promenera till biblo för att skriva ut alla dessa flygbiljetter och sen gå till gymmet för att avbryta mitt medlemsskap där. Har ju ändå inte varit där på aslänge så ingen ide att hålla på det längre. Sen får jag se hur jag ska ta mig till posten med paketet, orkar då inte bära det hela vägen, är ju tungt! Men kanske ska se det som träning helt enkelt? Nah, får nog hitta någon som kan köra mig dit. Jag är för slö!









Sitter och smaskar på lite After Eight, sjukt gott, men smakar ändå inte som hemma. Var så sjukt chokladsugen efter lunch idag så köpade mig några olika sorter. Känner jag mig själv kommer de vara kvar mer än hälften när jag ska hem. Sen vill jag ha mina paket nuuu!! Vill se om klänningarna passar eller om det var helt åt helvete att skicka efter dom. Klänningar är ju sånt där som är svårt att veta om det ser snyggt ut eller om det kommer se ut som att jag lika hade satt en potatissäck över skallen. Men ja hoppas! Sen fick jag ju mail idag om att väskan och hood tröjan jag beställt inte fanns i lager.. va fan va de då?! Ville ju verkligen ha väskan, tröjan var bara impuls, men väskan var ju så sjukt snygg.. fan. Får se om den kommit in då kanske sen när jag ska skicka efter lite med Sofia, hoppas på det. Men nu tror jag att jag ska mysa ihop med lite ansiktsmask och bara må gott ikväll med min choklad. Shit vad deprimerande det där lät då, men ibland är det skönt att bara vara för sig själv. Vi hörs imorn!

"Did I have to get mad at u even once today?"


Fredag igen!

Jag fattar inte att veckorna kan gå såhär fort. Efter onsdag är det som att måndag och tisdag aldrig hänt och hipsvips är det helt plötsligt fredag igen. Så nu återstår 4 helger, men tre veckor. Det är ganska fantastiskt. Dock försvinner ju denna helg totalt i soporna, ska jobba lördag kväll. Ah, inte är man glad för det men vad gör man egentligen? Blev ju inte NH denna helg så kommer ju ändå vara hemma, sög lite. Får planera kommande helger riktigt bra så jag får ut någat bra av mina sista veckor. Sen väntar ju Miami en vecka så det kommer bli grymt skönt!

Sitter här och bara är, väntar på att klockan ska bli 10. Paula ska hämta upp mig så ska vi åka till Target och shoppa loss lite.. eller jag ska köpa en resväska. Sen får man se vad mer man kan hitta, men resväska är prio ett i alla fall. Måste ju börja packa påriktigt snart, så dags att skaffa mer utrymme. Sen nästa vecka ska jag skicka hem ett till paket, det står här packat och klart men inte så lätt att ta mig till posten. Men det löser vi väl också på nå sätt, brukar vara bra på det.

Sen trodde jag fan jag skulle köra in i skjulet längst ner på uppfarten. Kör ner bilen och det är som en isfläck som går längs med vägen. Så ska jag bromsa och trycker lätt på bromsen som alltid.. men jag stannar inte. Set skjulet komma allt närmare och tänker nu jävlar smäller det. Trycker hårdade på promsen och ser sladdlampan blinka men tack gode bilen stannade. Hade dessutom god marginal så var inte ens nära, men hade jag inte fått fäste hade man ju varit körd! Får typ gå ut och hacka is, för annars kommer jag plantera bilen rätt i skjulet, surt att lyckas med en till olycka när jag har så liten tid kvar, skulle ju vara typiskt! Men ska se så jag får med mig allt nu, ha de!

"Ahhhhh, it's friday!!!"

Oj så lätt det är

ah, snart kommer dessa på posten också, hoppas dom passar!!



Men nog är dom fina!

Ville bara säga att..

Ville bara säga att jag hade en väldigt bra start på dagen. Vaknade efter mina tre snoozningar och hör att ungarna redan är vakna, hur skönt är inte det?! Så jag går ner och till och med pojken är uppe och påklädd, helt fantastiskt. Han har skaffat sig en väckarklocka så han tar sig upp själv nu, jag är så stolt över honom! Tycker det är så kul att han har börja ta lite eget ansvar, han börjar växa upp, sakta men säkert. Så jag hade en bra morgon, förutom att ingen flippa när hon inte fick ha en playdate, men tycker det är irioniskt att hon än inte fattat att för varje gång hon flippar kommer hon inte få nån, och de hela med att gnälla och gråta please i ansiktet på mig.. funkar inte, visa att du är stor och duktig iställe så får du vad du vill ha. Tårar tar dig ingenstans i denna värld! HA, helt hård jag låter, men nä, man ska inte få något bara för att man börja lipa, det är inte synd om dig!


Jag å Brandon påväg hem från karaoken - skulle göra tummen upp men han aldrig få upp den, ha!

Jag sa nyss till min syster att jag kanske borde börja packa min väska för hemfärd. Är ju några veckor kvar men denna vecka är nästan över och jag tror inte mitt liv kommer få någon typ av handbroms snart så de är bara köra hårt nu, if u snooze u loose! Hon tyckte jag kunde packa ner allt jag inte använder, men det må ju då vara ingenting. Alla vinterkläder har jag ju nu, plus alla linnen. Sen ska jag ju åka till Miami så då ska shortsen och allt det vara framme. Men skulle ju kunna slänga ner lite saker för Miami i resväskan, liksom tror inte jag kommer springa runt i shorts och bikini dom närmaste veckorna? Annars måste jag skaffa mig en till väska, finns inte en chans i denna värld att jag kommer få ner allt i en väska, ain't gonna happen dude! Skulle behöva umgås lite med Christin, missa ju hennes födelsedag! Hon kan ta mig till Target så köper jag en present åt henne samtidigt som ja köper mig själv en väska, tycker jag låter som en BRA plan! Hur som helst, ska leva livet en stund till nu.

"I hate you"

Awesome!

Tänkte ta ungarna och åka skrillor idag, men dom stängde ju hallen så tidigt för allmänheten. Men då åkte vi till biblo istället. Satt och läste lite sen kommer en av ungarna med två filmer, bland annat Oliver och gänget. Jag sa bara, "JA!!!!" så den tog vi. Sjukt bra film, jag har sett den säkert 100 gånger när jag var liten så det blev lite flashbacks. Dock var denna på engelska och jag har den på svenska hemma, plus att dom pratade i fetaste NY dialekten, lite grötigt blev det i mitt huvud. Men det var sjukt nice att glo på den. Sen ska jag säga vilken annan film jag hittade, PIPPI! Tog den självklart, dock är denna dubbad till engelska, men det är den riktiga, inte tecknade, så var tvungen. Hade tänkt se den ikväll men som vanligt fastna man surfandes. Men jag ska i alla fall ta en dusch nu, min eftermiddag var faktiskt riktigt bra så jag är nöjd och glad idag. Redan onsdag, två dagar kvar till helg!



"Nobody likes me!!"


Kvälls shopping

Gjorde lite kvälls shopping igår. Sofia skickade en fantastisk hemsida med saker jag ville ha, typ allt. Och så sjukt mycket saker, har inte ens hunnit gå igenom alla kategorier eller sidor med kläder och prylar. Sen glömde jag bort att spara bilder på allt och jag hittar inte tilbaka till dom heller, kommer inte ihåg vilken sida och sen tror jag dom ordnar om ordningen för varje gång man går in.. inte så bra. Men jag fick mig tre söta klänningar, en väska (som jag hittade bilden på), en hood tröja och en kofta. Nu ska jag berätta vad som var så lysande med denna sida förutom att dom hade sjukt mcyket fint. För allt detta betalade jag inte ens 50 dollar, inte ens 350 kr, förstår ni det?! Sjukt billigt, allting ligger runt 5 dollar och är het Amazing! Ska anälnda om sådär en vecka, nästan för bra för att vara sant. Väntar lite på att pengarna bara ska vara borta och att jag aldrig ska få se mina söta klänningar, men man kan ju alltid hoppas!



Snart ska jag hämta glinen. Onsdag så lika med kortdag i skolan för dom och lång dag på jobbet för mig. Stackars lillan fick nå sammanbrott imorse och behövde pappa, men pappa hade åkt till jobbet så tyvärr gick det inte så bra. Hoppas hon mår bättre nu, totalt vrak var hon. Sen vet jag inte rikigt, men hon börja hetsa när jag sa att systern hennes kunde ha en playdate. Men ska nog inte vara någon fara! Nu är klockan 12, så 35 min kvar, ska kanske äta nå snabbt!

"But I wan't a hug from ddaaaaadyyyy!!!"


11 månader - Check!

Nu har jag varit i staterna i hela 11 månader, on the dot. Det är mindre än 4 veckor tills jag har min sista arbetsdag och lite drygt 4 veckor tills jag åker till Miami. Har en fruktansvärd hemlängtan nu och kan inte vänta tills jag får komma hem och göra normala saker igen. Kommer sakna mitt ljuvliga USA, har haft mycket kul och träffat mycket fint folk. Men nu är det slutspurten här då. 4 helger kvar att avverka, måste bli 4 riktigt BRA helger!

Annars har min dag varit väldigt tråkig. Jag har tvättat hela min lediga tid, skit skoj. Fattar inte vart fan alla kläder kom från? Sen har jag gormat med ungarna hela dan, var ingen bra dag idag. Väldigt hysteriskt skulle man kunna säga. (var inte jag som var hysterisk!)

GAH! råkade kryssa rutan!

Nåja, skrev att det blev aldrig nån bio ikväll, lika bra det kanske för har ändå inte råd för sånna små nöjen. Sen var karaoken fett kul igår, skrålade på riktigt bra. Sen på slutet kom det in en hel drös med AS snygga college killar, dog lite, ha! Sen blev det lite roadtrip hem, hittade inte till highwayen.. (snygg svengelska där). Men det var roligt, många ord delades under resan. Sen kom man väl hem där strax efter ett och i säng närmare två, lyckad kväll må jag säga! Helt jäkla död nu, men det överlever vi. Nu ska jag bortsa bissingarna och se på Bones. Tjötar lite med Sofia också så de blir väl sluttampen på denna kväll.

"I'm gonna tell mom and u're gonna get in trouble!"

Helgen i bilder




















Strömavbrott

Idag är det fyra veckor kvar, imorn har jag varit här i 11 månader.. snart kommer jag hem!! Helgen var suverän. Mötte upp Galem på lördag och for till Andreas och lämpa av lite grejer och hade det trevligt en stund innan jag drog med mig Galem låååångt bort för att se en hockey match. Men liksom, det var svensk hockeypojke vi snackar nu! Tråkigt nog förlorade dom men det var roligt och jag var som alltid lika ivrig när jag ser sport live, även fast jag inte kan reglerna! Efter detta for vi tillbaka till Andreas där det var fullt pådrag.. eller inte än, men det blev. Hade en sjukt kul kväll! Sen ska ni veta att mitt i vitaste vintern så hade vi ett åskväder, blixten slog ner och strömmen gick i några timmar. Sjukt spännande! Lyckad kväll så att säga.

Söndagen blev det inte så mycket sömn inför och sen körde vi upp till Nashoba snow tubing park för au pair möte. Signa in oss och åkte lite tube och så spelade vi ett sånt här typiskt tivoli spel. Bara denna gång vann jag faktiskt! En hemskt söt björn med en Patriots tröja på sig. Dock är stackarn rakad!! Antar att det var dyrt med päls så dom skippa pälsen under tröjan och satte då tröjan för iställe. Men han är då så mysig ändå! Sen for vi hem till Andreas igen och efter nån timme åkte jag och Anna på romantisk middag för två!

Men nu måste ja rusa, karaoke kväll. Bilder kommer imorn!

Inte bra

Det var inte bra att börja shoppa förra helgen. Ah just det, jag säger börja, för nu vill jag inte sluta! Sen är de ju en del saker jag behöver och som jag vill göra. skulle vilja hitta ett par riktigt snygga klackar, inte nå finklackar utan några man kan ha till vardags. Sen BEHÖVER jag en till resväska, annars blir det jobbigt att åka hem, även fast jag skickar hem paket. Så detta var ju inte bra. Sen har jag efterlyst på facebook om någon vill åka upp till Quebec City och kika in ishotellet. Bara över en snabb helg sådär, så man har sett det också. Sagt tidigare att ja ville åka till Mount Rushmore men det har jag verkligen inte råd med. Har knappt råd med Kanada en gång till, men det skulle vara kul! Så mycket pengar som ligger i luften och hänger nu, får se hur man gör.

Hur som helst, Thank god it's Friday! Än då länge är klockan vara 12 mitt på dagen här så jag har hela arbetsdagen kvar nästan. Skickar väl ut ungarna i snön eller nå, jag måste vika tvätten sen ändå. Sen läcker ett av våra fönster in vatten, så jag har satts på window duty. Än så länge har inget svämmat över, men vem vet? Ikväll blir det förhoppningsvis lugna puckar, har inte gört nå annat än att pappan har fotboll så jag ska förhoppningsvis vara ledig. Ska packa väskan för helgen, har blivit en riktig luffare, bor nästan aldrig hemma på helgerna längre. Men det är kul, måste ta vara på den tiden man kan!

Ska läsa lite bok nu, ladda inför ungarna. Woop woop!

Vet inte vad?

Jag har lite dålig fantasi idag. Vet inte alls vad jag ska sätta upp här? Mina ungar är lite söta i alla fall, dom har kommit in värsta rushen där dom målar och ritar teckningar åt mig där det står Love u Jenny med massa hjärtan och dylikt. Min ena unge skrev även "One year is not enough.." tyckte jag var hemskt gulligt! Och jag kan nog hålla med henne, ett år är inte helt nog, men jag vill inte utmana öder bara för att det kanske skulle kunna bli bättre. Men man behöver nog mer än ett år för att verkligen komma in i det. Visst, jag vet vad jag gör och hur jag ska göra det, men det verkar ändå komma upp nya saker som man inte tänkt på. Men varför lära sig nu, är ju lite försent? Nåja, jag jobbar på som de är!

Kan se om jag kan skrapa fram nån kul bild att lägga upp, så tråkigt att bara läsa om det ändå inte står nå vettigt.



HIHI! så hitta jag denna, visst är vi söta ja å min syster. Matchande kläder å allt, helt adorable! ;)

Snowday number 3711

Ja, då har man tagit sig igenom ännu en snödag. Var väl inte så mycket snö men det var typ snöblandat regn så de var lite illa ändå. Sen fick vi smaka på lite hagel också, typ små spelkulor i storlek. Dagen flöt på helt ok, blev lite uttråkade så morsan bakade kakor och sen for vi med till hennes gym, vi badade och hon gymmade. Var ganska kul faktiskt, en del heta killar där också, hehe! Men förutom att man stinker klor, dom måste ha typ 100 gånger med än vad vi har hemma, så var det roligt. Efter detta blev det middag på TGI Fridays, sjukt gott! Åt ribs och sen lyckades jag smälla i mig lite mer än en halv brownie med glass till efterätt, oj! Men det var sjukt gott, var ju tvungen kompensera gårdagens uteblivna middag och dagens uteblivna lunch. Trodde imorse att jag var ok, men med tanke på att det ena jag lyckades sätta i mig idag förutom min brakmiddag var tre rostade brödskivor med lite slatat smör på så kanske jag borde tänkt annorlunda. Men det var himla trevligt och har alltid velat gå dit. Dom hade snygga servitörer också! GAH! Jag tror jag behöver en man, vad tror ni? Jag spanar allt för mycket. Nåja, de kommer väl en när man minst anar det.

Annars, det blev en lång dag, men nu är jag DONE och ska snart sova. Glo lite TV och sen blir de ladda för imorn, hoppas på en lugn skön dag imorn utan ungar denna gång. Sen förutom balla balla balla, har mina ungar lärt sig att säga BULLA nu också. Helt själva, dom höll på att säga balla grejen med bytte helt plötsligt ut A mot U så det blev bulla, tyckte jag var lite kul! Nu måste ja tusan skriva packlista, kommer bli en späckad helg, WOHO!

"She looks so weak I could.. never mind.."

Var ju en trevlig kväll

Igår lyckades man bli sjuk, men som vanligt bara för en natt.. Blev sjukt seg på eftermiddan, mådde illa, kände mig helt matt i kroppen och ville bara sova. När jag slutat jobba gick ja upp på mitt rum och la mig omedelbart i sängen. Illamåendet körde på och jag fick hamna på toa två gånger. Frös som ett asplöv i fetaste snöstormen så tog mig en ipren, vilken resulterade i att jag svettades som ett sandkorn i Sahara.. tror någon hade feber? Jag däcka i alla fall i säng redan klockan åtta och sen lyckades jag sova hela sköna 12 timmar genom hela natten utan några fler toalett besök, så det var ju skönt.

Tog mig nyss en dusch och börjar jobba på en timme ungefär. Smsa min värdmamma igår och sa att jag inte mådde riktigt 100 och redan hade varit på toan en gång. Så lämpligt med snöstorm så skulle hon jobba hemmifrån så jag fick då ta lite sovmorgon. Så jävla illa att man fan inte kan vara sjuk här, för dom är så beroende på en. Är man sjuk är dom helt körda. Liksom hon sa att hon skulle jobba och hade jobb att göra så hon behövde ju mig. Men fick sova lite i alla fall, och nu mår jag ju faktiskt bra. Förutom att det stramar i halsen, som i skinnet när jag sträcker på den. Men blir mycket te idag, MASSOR! Vi hörs ikväll säkert!

"It's Threw, not Strew.. u think i'm stupid?"

Tatuering

Jag har tänkt göra en till tatuering. Denna kommer förhoppningsvis bli till i Miami. Så satt nu och gjorde snabbt och enkelt upp mallen för den. Blir nog fint sen!



Ska gå ner och fixa tvätten nu. Kattjäveln hade ju bajsat i en av flickornas säng. Kul också att det låg precis vid ansiktet på henne, jääävligt mysigt, not! Sen glömde jag säga, höll på att garva ihjäl mig igår. Alla vet ju vad "balla balla balla" är för något. Det var ju i Bert denna suveräna line drogs. Nu är det bara så att helt blötsligt säger en av mina ungar detta, högt och tydligt! Jag trodde jag skulle garva ihjäl mig, jag har aldrig sagt det till dom så dom vet inte vad det är. Men det var så himla kul, min värdmamma kolla på mig som att jag var dum i huvudet när jag garva så mycket. Men de var lite kul! Nu ska jag bege mig!

"Stinky!"

Inte så kul ne

Hade en dålig eftermiddag. Jag pallar inte när dom ska gnälla. Men bit ihop, tydligen ska man ju vara byggd för att ta all skit i denna värld? Ne, inte riktigt va, men vad gör man? Nåja, nu ska jag köra lite benböj, få ut lite frustration. Sen blir det att glo Pretty little liers, as bra!

Sen vill jag tipsa om något. När jag var i San Francisco gick vi förbi en sånhär street performer. Han målade dom sjukaste bilderna jag sett, motivet var Golden gate bron samt solnedgång och hela baletten. Och vad använde han, jo, sprayfärg, kasrullock, papper och kniv! Kika på youtube och sök på "Spray paint art" så får ni se på något coolt! Nu träna!

"Yeah, because u r a cry baby!!"

RSS 2.0