Matte hela dagen lång

Sitter och räknar matte. Eller pluggar in dom uppgifterna som ska komma på provet. Det känns lite konstigt att jag både förstår och kan talen när jag aldrig sett på dom förr eller ens räknat något i boken. Vad är det då som inte stämmer? Men det är i och för sig än så länge bara dom första tre av de sex talen vi har fått. Har missat nån föreläsning vet jag så kan ju hända att sista talen blir en total black out. Men hejja mig!

Var imorse och fixade mina naglar, riktigt snygga blev dom. Synd att jag hade smällt av så många bara, hade endast tre kvar efter helgen i Björkliden. Så det fick bli ett helt nytt sätt med lite dekor, 920 spänn punga vi ut där. Fick ju höra förra veckan att min klänning skulle bli 5-6 veckor försenad. Den skulle ha kommit förra veckan. Har avbeställt den och köpt en annan istället. Blev ju panik åka till Piteå och se vad sista skrap dom hade kvar där av klänningar. Men det blev en fin en. Typ som den jag skickade efter fast utan den flashiga ryggen. Plus att den endast kostade 1500 och då sydde hon även till den i längd osv så den skulle passa perfekt. Bara det att jag ligger ju ute med 2599 spänn som Dress me up tagit av mig. Fick ett mail om att dom ej hade min order markerad som betald.. kändes ju himla kul. Men avdraget finns ju på mitt konto så börjar dom gorma kommer jag gå All in American och stämma dom. Vet inte riktigt hur än, men jävlar det kommer inte bli nådigt. Jag kan ju tycka att under dom 8 veckorna som de skulle ta att skicka den att dom borde märkt långt innan att det skulle bli försenat. Likosm 5-6 veckor, har dom ens börja klippa.. eller ens valt ut ett tyg än? Men det blir nog bra, är bara sjukt fattig just nu. Ska klippa mig på torsdag också samt färga håret vilket kommer gå på minst 1500 spänn, känns ju kul. Visst jag skulle kunna skita i det, men klippa mig måste jag, senast var December, färga vill jag inte ge mig in på själv två dagar innan man ska på bal så då får de fasen kosta!

Ikväll blir det Waldorf med Anders, måste väl fira Valborg på något sätt. Känns som att det är sjukt länge sen Valborg bara handlade om att hänga med kompisar och ja.. bli full. Har ingen direkt lust till det längre ändå. Shit, börjar man bli gammal eller vad? Nåväl, får väl leva med det antar jag, är ju inte som att man blir yngre! Sen röstar jag stenhårt för en trip till solariet! Ska fortsätta plugga nu. Får skriva mer om Bliden när jag laddat in bilderna på datorn.



xoxo

Robyn

Min kille har något för sig. När jag har uppsatt hår brukar han dra håret så det ligger över mitt ansikte så jag får en frisyr där han påstår att jag är lik Robyn. Vet inte riktigt med det, men provade att göra de själv nu och fotade lite. Kanske är något att testa? Kort som fan på ena sidan å sen ha det hängandes sådär? Fast knappats, mitt hår är mitt liv typ, skulle aldrig våga klippa av det, huga!
xoxo

Tappert försök

Försöker göra en paj, märk väl försöker. Gjort den förr men då med ett skriver recept framför mig.. typ en gång. Jag tror det kanske blev lite för mycket av allt denna gång, men jag hoppas på det bästa. Den ser helt okej ut i alla fall. Hoppas bara äggstanningen stelnar så det inte blir rått. Eller att pajskalet typ blir jätte mjukt, usch. Hoppas absolut på att den blir ätbar, annars är det ju jobbigt mycket pengar som åker i soporna. Håller tummarna!
xoxo

Så var det ju det här med att plugga då

Sitter och försöker komma på alla undanflykter som finns i denna värld för att slippa plugga. Men kugga deltentan är fan värre, så ska bara skriva här och sen sätta mig och läsa, lovar! Var så sjukt trött igår så tog mig endast hem och ringde bara pojken så fick han komma iställe för att jag skulle börja gorma iväg till honom. Vi var ju ensamma hemma ändå och det fanns gratis mat i kylen (tack mor och far). Åt god mat och sen var det ju de där med mitt "sluta äta chips". Det höll en vecka, köpte en påse igår.. suck! Men jag börjar inse att chips kommer jag aldrig klara mig utan. Plus att det var lite synd om mig igår. Absolut sista steget jag tog på träningen så gled jag fram på höger fot. Eftersom vi dansar barfota så får man dessa mindre sexiga förhårdnader under fötterna. En av dessa som satt under min tå fick för sig att skrapas lös. Sved nå så innihelvete ska ni veta! Usch vad de här blev äckligt nu, ska sluta. Men i alla fall så var det synd om mig!

Fick sova sjukt länge idag. Sov till och med längre än Anders, vilket typ aldrig händer på en helg. Mest för att jag kanske måste jobba varje helg men när jag väl är ledig sover han alltid längst. Åt i alla fall lite frukost och sen promma vi och solade i härliga 18 minuter. Måste jobba på brännan till balen, kan ju inte se ut som ett spöke, big nono! Blev en liten lunch på grillen bredvid och sen hem för att åka bussen till Anders. Okej.. NU ska jag plugga!

Grymt sköna mjukisar :)

xoxo

Kände mig som lite lill-gammal

Oj vad jag kände mig malplacerad igår. Var på cocktail kväll igår med pojken. Dresscode och hela ballongen, så blev klänning (inget annorlunda än vad jag brukar ha) och min man drog på sig skjorta, kavaj och finbyxor. Man hör ju redan här att det känns obekvämt. Värre blev det när vi väl kom till STUK. Hjälp säger jag bara! Kändes som att man var på världens finaste tillställning och den där obehagliga känslan av att min klänning är ju alldeles för kort, även fast jag försökt dra ner den. Senare kom det en hel del människor med betydligt kortare klänningar än vad jag hade, så ångesten över kjolslängden la ju sig. Men visst, det serverades fina drinkar i fina glad och alla var uppklädda. Faktiskt en riktigt trevlig kväll, hemgång kl 01 för att krypa ner i sängen, och hör och häpna, se på SVTplay. Bara jag som känner mig aningen lill-gammal? Men de kanske är såhär det ska vara, man ska gå ut i fina kläder, vara civiliserad och dricka fina drinkar för att gå hem tidigt och kolla svt1 med sin karl. Var för övrigt svenska dialekt mysterier vi såg. Dialekten var denna gång överkalixmål, och tro mig när jag säger att det var nog den värsta dialekt jag någonsin hört, asså den var värre än skånska! Jag förstod verkligen inte ett enda ord, det var rena rama grekiskan, eller nej, ett helt nytt språk. Sjukt att ändå bo så pass nära ett ställe och aldrig hört dialekten, vet inte ens om jag någonsin varit i överkalix? Men som sagt, hemskt trevlig kväll, men något jag aldrig skulle ha gjort för två år sen!

Sitter på jobber nu och har rast. Tog mig hit idag och trodde jag skulle skjuta mig själv. Fick starta om och hoppa runt på tre olika datorer innan jag tog mig in på en som fungerade. Första var telefonen paj, andra fungerade inte internet. Tog mig en timme innan jag fick ta mitt första samtal, katastrof säger jag bara! Men har tagit ikapp det nu, så ingen fara. Får råkämpa sen sista passet med samtalen så jag kommer upp i snitt. Efter detta blir det att knalla till dansen. Ska ha rep i tre timmar för vårshowen. Vill helst inte veta hur trött jag kommer att bli, men med tanke på hur slut jag var efter en timme i måndags så kan vi kanske uppskatta totalt kaos. Jobba på min snygga blåmärksknän också, var ju riktigt läckert senast, är fortfarande lite blått. Annars var min tanke efter detta att åka hem och hämta mina nya mjukisbyxor som lille mor skickat efter och även kopior på mina gymnasiebetyg så jag äntligen kan få iväg min ansökan till Folkhögskolan i Sunderbyn, förberedande utbildning "färg, form och inredning". Hoppas nästan att jag inte kommer in på konstfack så jag får läsa denna först, verkar riktigt bra, känns även som att jag behöver den. Men nu ska jag ta tag i arbetet igen!

xoxo

Sommarklänning

Tror jag vill ha denna klänning till anders 25 års fest i sommar. Vad tror vi om de?
xoxo

Vadå bara ta bort 2 poäng?

Var och kikade på min fysiktenta som jag kuggade. Men absolut inte okej rättning, blev sjukt less. Hade fått 8 poäng, de krävdes 9 för att bli godkänd. Då när jag kollar igenom har jag först fått 2 poäng på en fråga och även satt 2 poäng på försättsbladet för att räknas in i totala poängen. Men sen hände något, tydligen hade jag inte alls rätt på den frågan sen? Då har hon skrivit över med en nolla så jag fick 8 poäng iställer för 10. Ni som kan matte är ju helt med på att de där avdraget gjorde mig underkänd. Det enda som var fel på frågan var att jag inte tagit och multiplicerat en sak med två. Annars var formeln och uträkingen rätt men fått fel svar som följdfel då. Tycker man inte att hon bara borde strukit en poäng då? Om ens någon när frågan var en 3 poängsfråga om jag inte missminner mig! Så det blev ju att överklaga på den. Fick skriva en motivering och skicka in med tentan. Hoppas att det går igenom så jag slipper omtenta. Skulle ju vara himla skönt och jag anser ju definitivt att jag ska få en poäng så jag klarar min tenta. Förbannade myskorättning.

Ikväll blir det street. Är sjukt stressad över dansen. Har snart uppvisning och jag vet ju i alla fall en person som verkligen inte kan denna koreogrfi. Jag har inte ens sett hela och kommer knappt ihåg de lilla jag faktiskt gjort. Jag vägrar att ställa mig på scen om jag inte lär mig den. Så jag får väl fixa det illa kvickt då. Annars har jag ju den moderna så jag får ju stå i rampljuset en stund i alla fall. Men det är ju egentligen streeten jag ska vara bäst på, vad hände?

Anders ligger och sover.. vill inte att han ska göra det så ska peta på honom tills han vaknar. Gjorde ett halvhjärtat försök nyss lite med nageln, men der fungerade inte. Får ta till lite hårdare tag helt enkelt!

xoxo

Kan det sluta snöa snart?

Tog mig ganska nyss upp och hängde tvätt. Ska gå ut i köket och äta frukost när jag ser mina stövlar fint placerade framför dörren, bara att hoppa i! Tänker för mig själv, "försöker min far säga mig något speciellt med det där?" Och visst gjorde han det, kommer in i köket och förstår inte riktigt vad jag ser genom fönstret just för att det snöar så förbannat mycket så det är helt vitt! Känner lite såhär för mig själv att det faktiskt räcker nu. Stod och sneglade på mina jeansshorts men inser ju att det är en historia för framtiden. Tog mig en titt i kylen och hittade vispad grädde, antagligen tar man tillfälle i akt och gör lite varm choklad då, mums! Tänkte att vem ska äta upp den om inte jag? Två rostmackor på de så blev det perfekt. Ska göra klart fysik frågorna och sen blir det att åka till skolan.
xoxo

Dans är en hård sport

Dans måste vara en sjukt hård sport. Hårdare än basket, fast det kallas väl ändå fjollsport av alla. Men i alla fall, så mycket blåmärken som jag har efter en dansträning har jag inte ens efter en hård basketmatch. Var och dansade igår, första träningen på typ tre veckor. Var hur underbart som helst och har grym träningsvärk i hela kroppen idag, puh! Grymt taggad för uppvisningen i slutet av maj! Kolla snygga knät!
xoxo

Fräknar

Varit och solat med baby. Blev en hel del nya fräknar. Har kanske inte världens bästa webcam nu men dom syns liiiiiite :)

xoxo

Sjukt beteende?

Jag ÄLSKAR cream fraiche, alltså bara att äta som det är. Så sjukt gott ju! Håller på att laga mat, chicken tikka masala. Ska vara i cream fraiche men var tvungen nalla lite från burken. Ah, vet inte om det är ett sjukt beteende att bara äta det som de är, men gode det är ju så hiiimla gott! Ska koncentrera mig på käket nu så jag inte bränner något, iih!

xoxo

FUUUCK!

Jag får väl skylla mig själv, men de gick ju som det gick. Omtenta på fysiken då. Fan va less. Undrar hur de gick till egentligen, hade till och med bonuspoäng som skulle räknas med. Men tyvärr då. Kanske får ta mig till skolan och kolla om tentan kommit in så jag kan kika på rättningen. Ganska bitter på mig själv nu. Men får som sagt skylla mig själv när jag inte pluggar ordentligt. Så FUUUCK! säger jag bara, over and out....

Plugga

Dags att köra ner näsan i matteboken då kanske. Inte varit så duktig på de där och har prov om en vecka. Så kanske man ska ta sig i kragen då? Men i alla fall, haft en sjukt skön helt med pojken, mor å far i stugan. Vi promma ut på isen för lite pimpling och massa sol. Massa sol blev det men ingen fisk. Sen satt vi bara baki väggen hela söndan, sjukt skönt! Hoppas att lite av den färgen man fick sitter kvar. Fick en hel del fräknar i alla fall. Sen var det dags att åka hem för hardy party. Var ut med Gajja, Jenny, Linda, Eve och Alexandra. Hade himla kul och jag fick visa prov på mina skådespelartalanger. Men vad gör man inte för sina vänner? Tror dock att en som såg mig i mitt esse igår blev lite fundersam, men who cares? Det var ju bara en akt, höhö. Nu ska jag krama min boy, han verkar lite orkeslös idag, men vem är inte det?




xoxo

Glad påsk!

Snart åker jag och anders med bussen till farmos. Mysigt att åka buss, tycker i alla fall jag. Att jag denna gång får sitta och hålla världens bästa i handen hela resan är bara helt perfekt. Blir i alla fall påskmiddag hos farmor och sen åker vi ut till stugan heeela helgen. Kommer bli sjukt mysigt och jag hoppas att vädret håller sig i topform! Det väntas ju årets första grillning, de ni! Kommer bli sjukt gott. Kom på nu att jag inte får glömma lägga ner såsen i påsen med maten, iiiih! Tänk om jag glömmer bean, nej nej, så kan vi inte ha det!

Igår kom Gajja hem, himla kul. Var ut på en liten prommis med henne, välbehövlig träning. Sen fixade hon mina naglar. Längre än vad jag brukar ha så lite knepigt att skriva på datorn, men det funkar! Nu måste jag äta upp pastan som baby så snällt kokade åt mig, eller han satte på vatten, sen var jag helt on my own. Men gött!




xoxo

Helt rätt

Fast det är ju inte farmors gubbar. Men ni ska veta att det lyfter med lite kesella med vanlig smak, mums!
xoxo

Vad gick fel?

Ja ni, hade nyss fysik prov. Kunde allt, gjorde till och med korrekta uträkningar på pappret men tydligen blev det något fel på vägen mellan pappret och musklicket på datorn. För jag fick fan inte mer än ett rätt av fyra möjliga. Det värsta är att jag bara behövde 2 rätt. Så det känns surt, men ändå helt okej för det är ju något jag kan. Låter som att jag säger emot mig själv eftersom jag faktiskt fick fel. Men ärligt, det fanns två svarsalternativ som var nästan likadana, måste bara ha läst fel antar jag och som vanligt stressat mig igenom, typiskt mig! Men det löser sig, no hard feelings!

Sen undrar jag vad som hänt med min blogg. Höll på att byta layout igår men det hände inget, så jag sket i det å bytte tillbaka. Fast nu ser det ju rågalet ut när man går in på blogget. Så vad hände? Vad gick fel där liksom? Nåja, får kolla igen och se om jag lyckades få till det. Annars får jag väl ha en fuckas blogg också.

xoxo

Kolla vad snabb jag är

Nya skorna, fast dom är mer lila irl. Eller så är det min dator som inte kan visa färger ordentligt? Iaf, sjukt nice!

Homer Simpsons

Vilken lycka idag när jag hittade Homer Simpsons bröd på coop. Jajemen! Ni hörde rätt, Homer the one and only Simpsons. Detta bröd fanns i Norge när syster bodde där och det är bara SÅ förbannat gott, mums! Varit över halva Luleå med pappa idag. Började på Resturang Södrahamn där vi tro det eller ej fick sushi, helt fantastiskt att hon klämt in det i buffen. Sen blev det en visit på Stadium där vi sparade ca 1200 spänn, juste! Blev nya löpskor för far, nya för mig, ett par undershorts åt mig å pappa fick sig en liten nike apparat till sin iphone. Har själv en likadan vilken jag även sa när jag såg att fösäljaren försökte sälja på honom den. Kommentaren blev, "men neeeej, du ska ju inte förstöra mirr sälj här nu!" Kul kille! Och pappa köpte den, ska nämligen börja använda min egna var det tänkt. Jag har även införskaffat mig en rakapparat. Får se om det funkar bättre än hyvel, mina hår på benen är fasen lite luriga. Fanns en annan som jag inte köpte, vet ni varför? Uppladningstiden var 8... ÅTTA timmar och sedan användingstiden 30 minuter. Alltså va? Som mamma sa, ta dom där pengarna och klipp dom på mitten, lika värt. Men det blev en lite dyrare fast den gick på vanliga batterier, kändes mer värt. Jobbigt läge om man måste raka benen NYSS och skiten inte är uppladdad. Lättare att bara trycka in ett par AA batterier då.

Jag har fysikprov imorn, inte okej. Borde läsa betydligen mer än att skriva här. Men noll motivation till det ska ni veta. Hoppas fan på 1, X, 2 frågor. Kanske man klarar sig! Ni ska i alla fall förstå lyckan när jag ser att det finns en Ben and Jerrys glass längst in i frysen. Inte en hel men gott och väl en redig portion. Ska mumsa upp den nu och sen plugga så gott det bara går.


xoxo

Pluggakuten

Sitter och försöker banka in all kemi som det bara går. Hoppas på det bästa imorn, godkänt alltså. Tror inte att det är så svårt egentligen, men när man varit sjuk en vecka och är aningen sjuk än, och väldigt trött.. Då ska ni veta att knappt 1+1 blir 3 längre(!) Men jag kämpar på så får vi hoppas på det bästa. Måste ta mig an fysiken sen också, för det ska vi ju såklart också ha prov på fast på onsdag. Måste göra klart dom där förbannade uppgifterna också. Fick i alla fall veta vad sista uppgiften var för nånting, så tur de, annars hade jag fan inte gjort den ens. Eller var det kanske otur? Men håll tummarna bara så ska det väl gå vägen, eller?

Sen måste jag lämna in min dator verkar det som. HDMI ingången är visst pajj, sen typ laggar datorn sönder ibland, så man måste slita ut batteriet för att få igång den igen eller att den typ vrålar ill ibland när man lyssnar på musik eller liknande ljud. Men de är väl kul, inte ens haft den ett år. Sen upptäckte jag idag att jag inte bara måste sula om mina nya skor som jag köpte för 600 spänn för inte så länge sen, (tycker ju att 600 krs skor ska hålla längre än så). Utan jag måste även sula om ett par andra skor, (som iofs kostade 200 så kanske väntat). Men ni ska veta att allt jävla grus som ligger ute på gatorna mördar ju fan skorna. Kan dom bara ta och sopa bort de eller? Snön försvann ju för länge sen. Kom igen liksom!

Igår kom nya avsnitt av Game of Thrones ut, snacka de blir till att glo på de ikväll! Varit taggad i typ en månad på att dom ska komma ut. Sett första säsongen och den var sjukt bra. Så hett tips att se, långa bra avsnitt så det känns som att varje del är en film, sjukt nice. Men jag ska göra sista förbannade uppgiften i boken nu så jag får ta mig hem nån gång. So long!
Bild jag tog hemma hos baby i julas :)

xoxo

RSS 2.0