Transportväska

Var på storheden förra veckan och shoppade loss med Anders, blev en kattlåda, en transportväska till när vi ska hämta dom och så fick vi oss ett par Baden-baden stolar som nu står på balkongen och mest är blöta, men vi fick sitta i dom en stund här om dagen, skönt!
 
Håller på med mitt hus och man kan ju inte låta bli att göra det den svåra vägen. Eller svårt är det inte, men pilligt och lite drygt, tar extra tid när man vill ha det SNYGGT och inte bara okej. Men har fått på fasaden som nu är vitmålad. Det som är kvar är fönster, entren, balkongen, husknutar och att limma fast taket. Sen är det ALL DONE! Förutom detta har jag hunnit träna idag, tungt gick det men det gick. Nu är det tisdag och valborg men jag har min tv-tittarkväll ikväll och den börjar NU så ha de gött!
 
 
xoxo

Valborg

Det ska tydligen vara valborg idag? Känns inte som att det är någon speciell dag men har ju som för mig att man brukade festa och vara väldigt taggad när man var yngre? Nu i alla fall så regnar det ute, blött och jävligt. Hade hoppats på att slippa gå utanför dörren mer än att åka och träna. Anders snackade om att träffa nå kompisar senare idag och börjar inse att här vill jag nog inte vara, det är stökigt och jag orkar verkligen inte städa upp och snygga till när jag är mitt i arbete med projektet. Ska försöka göra klart det idag, kanske borde köra nu på en gång. Borde sätta i mig lite frukost först bara!
 
 
xoxo

Älskade små!

Kom hem ganska nyligt från kissekatterna på Mjölkudden. Dom hade blivit så himla stora! Säkert dubbla storleken, men oh så fina! Fick lite te och umgicks med familjen, lekte med missarna och fotade som vanligt massor. Men min blixt ville inte som jag ville så det blev inte så många bilder, eller ja, det blev kanske lagom denna gång! Blev 66 istället för 103 som sist, hehe! Men här är några goa bilder i alla fall.
 


Så söta, mitt i en brottningsmatch så stannade dom upp i 2 sekunder så jag fick denna bild, kärlek! 











Körde lite situps med Crius!



xoxo

Hus för hela slanten!

Mitt projekt går faktiskt ganska bra! Håller på att såga glasspinnar som en galning och limpistolen går varm. Ska fortsätta med detta så jag blir klar till imorn då vi ska ha samling i skolan. Tänkte ta med mig hela modellen helt enkelt så behöver den inte stå här hemma, den ska ju ändå till skolan sen och här är den bara ivägen.
 
Mitt träningspass gick sjukt bra men det var sjukt tungt! Körde armar, axlar och ben, cyklade fram och tillbaka. Trodde jag skulle avlida efter första benövningen, var helt slut. Men känns skönt i efterhand, inte så mycket ångest längre att jag bara tränat fyra gånger denna vecka!
 
Nedan kanm ni se lite av modellen. Det är mer gjort nu men här är resultatet när man inte mäter i förväg. Limmade på tapeten på taket innan jag kollade att den passade över huset.. glipan visar ju att det gjorde den inte! Så fick gorma som fan med att riva upp tapeten som satt som berget. Men nu är det löst i alla fall och det ser helt okej ut!
 
 
xoxo

Söndag

Har ju haft världens dipp på fyra dagar ser jag nu! Undrar vad jag gjort, eller vad jag inte gjort? Har i alla fall fotat så jag har haft saker att skriva om. Men får komma lite sent då! I onsdags så hade i alla fall jag och Malin sushikväll, riktigt mys! Massa sushi och sen levererade hon mumsig efterätt. Fruktsallad i ugn med riven vit choklad på och lite glass och grädde till det då. Fantastiskt gott!
 










 
xoxo

Farligt!

Jag ska göra en modell i skala 1:20 på mitt drömhus som projekt i skolan. Gick in och kikade lite på dockhusmöbler och säger bara att jag ber till gud att dessa är i ungefärlig skala till det jag ska göra. Annars ändrar jag skala på huset! Hur mycket fint som helst men aningen dyrt faktiskt. Har tänkt bygga en del saker själv typ matbord mm. Men det fanns så mycket fint som liksom inte är så lätt att göra på eget bevåg. Så imorn blir det att kika in på Toys R Us och även röda korset/myrorna för att se om det kanske finns nå dockhus inlämnat där till billig penning. Det är ju inte direkt billigt med dessa möbler men nu ska jag jäklar göra en riktigt snygg modell så man verkligen får känslan av hur det skulle kunna se ut. Inte bara fytkantiga bord, stolar och sängar i foamboard och glasspinnar, nej tack, detta ska bli riktigt proffsigt!
 
xoxo

TV-kväll och grön färg

Sitter just nu och kollar på Äntligen Hemma. Sitter och väntar på dom gröna fingrarna som ska ge mig värdefulla tips om odling på min kära stadsbalkong. Hade ju tänkt mig lite jordgubbar och smultron i sommar! 
 
Annars jag har varit i skolan och målat som en galning men det tar längre tid än vad man tror! Hann alltså inte klart idag med att måla färdigt min möbel så får fixa det på torsdag kanske, för imorn är det tvättdag! På torsdag ska jag i och för sig låna bilen och våldgästa Storheden och Kronan för att se om jag kan hitta allt jag kan tänkas behöva tills kissekatterna flyttar in. Ska bli så kul!
 
Men i alla fall, världens TV-kväll ikväll! Först var det "Det stora fyndkriget" på 7an, efter det Äntligen Hemma, efter det är det Biggest Loser och sen Ghost Wisperer. Jag är alltså bänkad!
 
 
xoxo

Hysterin är på topp!

Om någon snälla kan förklara för mig hur man kan bli så hysterisk över en kändis? Varför just kändisar egentligen?Jag menar det finns väl ändå säkert 1000 lika söta och lika bra sångare i världens som inte är kända, säkert någon av dina närmaste vänner. Är ju inte direkt så man sitter och skriker hysteriskt i tårar varje gång man träffar denna, eller? Jag förstår att man kan tycka om någons musik och verkligen bli lycklig av själva musiken. Men denna besatthet av själva artisten är något jag verkligen inte förstår? Skulle gärna vilja att någon förklarar för mig hur man kan försättas i världens ångestattack bara av att se en människa som man dessutom inte ens känner? Känns som att en psykolog skulle behöva förklara detta fenomen!
 
 
xoxo

Tuffar på

Varit i skolan hela dagen idag och snickrat och grundmålat min möbel. Jag ska bli klar med detta åbäke om det så är det sista jag gör! Har i alla fall gått förvånansvärt bra och inte alls några större problem. Ska till skolan imorn igen och måla klart den. Färgen jag grundat med torkade så himla fort så det ska nog bli färdig imorn skulle jag tro, hoppas jag i alla fall!
 
Varit på gymmet också. Har börjat kännas segt nu igen men jag ska fan inte ge upp. Tränade faktiskt fem gånger förra veckan och vill gärna hålla detta uppe nu. Ska boosta mig med att kolla på Biggest Loser på en halvtimme!
 
 
xoxo

Balkongen

Nu vill jag ha sommar, nu vill jag ha pengar, nu vill jag köpa massa fina saker till missarna och till vår balkong!! Suttit på ICA Maxis hemsida av alla ställen och kollat på balkongprylar för odling bland annat. Även kikat på solstolar som kommer att bli välanvända när man nu har en balkong i söderläge! Även underbart att kunna gå ute i vårkläder och inte frysa röven av sig. Allt är bara så underbart!
 
xoxo

God morgon!

God morgon mina sålstrålar! Trodde jag skulle se ut som en ballong när jag vakne imorse efter min vekhet igår. Jag föll offer för chipsen! Men nej, dom chipsen syntes inte över natten som tur var. Idag blir det rygg och bröst på gymmet med hetskörning på crosstrainern, så det så!
 
Den här helgen har känts så himla lång. Eller har jag missat en dag så det kanske är månad? Nej, tror inte det. Men skönt när helgerna känns långa och man inte gör något speciellt. Sitter och fönstershoppar såhär på morgonkvisten och skoja inte man blir sugen. Men inga pengar kvar på kontot och får först lite pengar på torsdag. Dessa ska dock sparas till Berlinresan så det blir inge shopping, ledsen gumman! Men man får ju dregla!
 
xoxo

Mycket bloggande

En dag som denna blir det mycket bloggande. Har inte så mycket annat att göra. Suttit lite med mitt projekt och fortsätter rita fel men tur det finns sudd! Annars går det bra. Var en sväng på ICA och köpte upp mina sista kronor för denna månad. Köpte bröd, cream fraishe, mjölk och chips åt Anders. Jag ska ju inte äta. Var två veckor sedan jag åt sist och innan dess var det hela fem veckor! Så på nästan två månader har jag endast ätit chips två gånger. Känner mig sjukt duktig med tanke på att det var en påse varje helg annars, helt otroligt att man inte rullat fram! Har kommit underfund med att jag skulle nog aldrig klara av en diet. Mat är för gott och godsaker är ännu godare så man måste få lite av allt. Var tvungen fixa mig en macka med jordnötssmör och sylt, mer vitt bröd åt folket säger jag bara!
 
 
xoxo

Renhorn

Har stått på en stol och fotat för att få bra vinkel men bra spegelbild i spegeln. Vill ju int gärna ha typ min rosa nikebag i reflektionen. Kände mig lite som försvarsmaktens reklam "Vad håller du på med?" När hon står och fotar sin frukost på en stol. Ibland kan man ju undra kanske!
 
Hur som! Dessa renhorn fick jag av en tjej på skolan som hade med sig två hela säckar. Hon själv gjorde ljuskrona genom att binda ihop hornen men hade en hel del över ändå. Så det var bara välja och vraka. Fanns ett som var så sjukt fint men det hade hon så klart tänkt spara själv, haha, attans! Men dom här är också fina, hela grejen med renhorn är ju bara så mysigt!
 


 
xoxo

Inspiration

Kollade in på en annan blogg där jag hitta en bild på någon som gjort ett vindspel av hästskor. Jätte snyggt! Googlade på det sedan och det fanns ju inget slut på det. Super inspirerad nu och skulle vilja svetsa ihop några skor till något fint. Speciellt vinstället var riktigt charmigt! Om någon vet vart jag kan få tag på gamla, nya eller andra hästskor billigt så hojta gärna!
 




 
xoxo

Snart är det sommar!

Dom är inte så fina egentligen, men man blir ändå så glad när man äntligen ser dom. Jag pratar förstår om sångsvanarna, det förstod ni väl? Åkte bussen till gymmet som passerar en sjö på Porsön där två fina svanar för ögat i solen och gottade sig. Allt känns bara så himla bra just nu och allt löser sig och allt bara flyter på. Lycklig tjej!
 
 
xoxo

Vill aldrig mer se ett millimeterrutat papper!

Helt jävla slut. Har jag inte ritat fel på rätt ställe så har jag ritat rätt men på fel ställe. Satt uppe till säkert kl 01 igår och ritade som en galning. Bara det att jag hade ju ritat vartenda fönster fel på övervåningen. Satt i dåligt ljus och var trött men ville bara göra för att det var så lite kvar, Har alltså fått rita om en hel del idag. Sen innan lunch märktes det att magen och huvudet behövde energi för jag fortsatte min trend med att rita altanen på fel sida, sen på rättsida men med fel mått, Grattis! Nu har jag suttit och kämpat som en DÅRE med att få till taket och fönster som kommer sitta i taket bara för att jag ville ha ett femkantigt tak. Men det ser ganska bra ut nu, i alla fall på ritningarna. Har även ritat upp en planritning på ytterväggarna i skala 1:50 som ska vara ena modellen och skurit ut denna samt väggarna. Men nu är jag kräkless!
 
Åt pizza igår, ut upp resterna idag, käkat en potatisbakelse... MÅSTE till gymmet inom kort. Känns som att jag redan gått upp flera kilo och man känner sig degig. Antar att det inte är så men tränar jag inte så lär det bli så. Nu andas en stund i soffan och förhoppningsvis inse sen när jag ser på ritningarna igen att INGENTING är fel!
 
 
xoxo

Hjälp!

 
Alltså fått problem. Har klickat mig fram ändå bara för att det kanske är rätt. Men skulle ju gärna vilja att det blir ett språk som jag förstår. Ser nämligen ut såhär när jag ska gå vida från min gmail till en så kallas Drive för att dela bilder. Någon annan som använt sig av detta som kanske har det på svenska så jag vet hur jag ska kunna byta språk?
 
 
xoxo

Tisdag

Blev ju en liten chock när man ser på facebook igår kväll innan man tänkt lägga sig att bomber har smällts i målområdet till Boston Marathon. Det enda jag ser är att det är gatan utanför min värd pappas arbetsplats! Man fick ju en knut i magen och försökte maila min gamla värdfamilj för att se att dom mådde bra. Som tur var arbetade min värdmamma nästan 2 km från platsen och på grund av loppet så var min värd pappa ledig idag, alltså inte i närheten. Har sedan idag fått läsa kommentarer på facebook så man dock vill kräkas. Folk som ifrågasätter varför detta blev en så stor grej medan det bombas i andra länder mer och där fler blir dödade. Tycker det är fruktansvärt respektlöst att ens ifrågasätta dom som skriver uppdateringar om tankar till Boston. Inte lika stort dödsantal men det är väl lika hemskt för det, även också om det inte händer varje vecka, eller dag? Sen är det många, däribland jag själv som har vänner och familj (jag ser min värdfamilj som en del av min familj ja) i Boston området och det är klart man blir orolig. Då telefoner inte verkar ha fungerat så är väl facebook en ganska bra väg att gå för att få svar om man är okej eller inte. Tycker ni inte om uppdateringarna så ta bort den vännen på facebook då så behöver du inte läsa om det! Och det är lika jävla hemskt oavsett vart det händer!
 
Ska kanske lugna ner mig lite. Har i alla fall suttit och renritat min planritning efter ett OK från min lärare. Känner mig inte så värst stressad egentligen för jag kan ändå inte börja bygga förrän nästa vecka för jag har inget material. Men en god lunch har jag i alla fall hunnit med idag! Sen blir det träna, woop woop!
 
xoxo

Guldklimparna

Lyckan är total! Dom var så fina så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur gosiga som helst å nyfikna på världen. Tultade runt som om dom var lätt alkoholpåverkade eftersom synen inte var den bästa riktigt än så såg dom konstant lite groggy ut. Världens finaste och längtar så till 14e juni när dom får flytta hem hos oss! Ska och hälsa på igen om en vecka eller två så dom inte glömmer bort oss. Mamma katt var också riktigt fin och kelig. En präktig liten dam. Hoppas ungarna får samma humör. Men massa kärlek säger jag bara!
 
Sen har min kära mor fyllt år idag, 25 år igen var det tror jag.. Riktigt mysigt med mumsig kycklingsoppa och presentöppning. Mycket nöjd mamma så målet för dagen nåddes. Imorn blir det skola och jobba jobba som en galning för att hinna med allt jag ska få klart. Sen ska jag träna! Har blivit dålig med att gå på gymmet, blir bara typ tre gånger i veckan och det är INTE nog, så imorn kör vi!
 
Nu blir det bildbomb med kissekatter!
 















 
Gonatt efter en timme med massa mat och mycket lek!
 
xoxo

Har inga nya bilder?!?!

Funderar vad jag ska blogga om men har inte gjort så mycket nytt och har inga kul nya bilder. Var i alla fall igår på stan med mamma och fick mig ett par nya löparbyxor från H&M. Kanske borde fotat dom? Hur som, dom var sjukt snygga, kan visa dom sen. Var på Storheden och hittade dom samt provade Helly Hansen skorna, oh så snygga! Men känns ju som att den modellen kommer finnas en stund samt att dom kanske går att beställa om det skulle vara så.
 
15:15 bleb det att möta upp tjejerna på All Star för att äta och se hockeyn. Jag som inte skulle äta nå för att jag inte hade pengar. Men när Jenny fick in sina wings och det var typ hur mycket mat som helst för 75 kr så vad ska man göra? Jag var hungrig och det luktade så jäkla gott från alla andra. Så det blev en korg med wings, dom var sjukt goda och jag togs lite tillbaka till måndagarnas karaoke i USA då jag ofta köpte en tallrik med wings, mums! (Inte varje måndag, var inte så mycket tjockis!) Kul i alla fall och avslutade kvällen med lite glass hemma hos mig med Gajja.
 
IDAG! Ska ni veta, att vi ska och hälsa på våra små knyten som kommer flytta in hos oss i Juni! Jag är så taggad för detta så det finns inte! Ska nog ta med mig kameran och fota dom små liven för dom är så söta så man bara smälter. Har ju fått se två mobilbilder so far på dom och jag blir nästan tårögd varje gång. Det är som att man ska adoptera en liten bebis och det känns som att kärleken bara till dom bara skriker!
 
 
xoxo

Gonatt!

Ligger i sängen och myser på. Ska snart stänga ner och sova för imorn blir det staden med mamma och sen kanske hockey med brudarna på All Star. Jag sätter mig in i det först när det gäller något, Luleå i final så man måste väl visa lite laganda ändå antar jag? Fattig som man är så lurar jag och Gajja ändå på en resa vecka 23. Men det blir i så fall väldigt spontant och väldigt sistaminutenbokning för det ska vara BILLIGT om det ska gå. Hoppas på det bästa! Kanske shoppar upp hela kassan i Berlin så jag är totalt utfattig när jag kommer hem därifrån? Fast nej, hade tänkt att inte shoppa onödiga saker utan bara försöka leva där och turista, ingen större shoeshopping där inte! Får väl ta med mig en liten väska så rymmer jag inget extra sen! Men nu sova..
 
 
xoxo

Fredag

Helt plötsligt så har det gått en vecka till! Idag blev det tidig uppstigning för att finna sig på Kronan klockan 9.00. Var inne på KKV och fick se en av våra lärares atelje och verk han gjort, eller skapat, hur vi nu ska uttrycka oss när det gäller konst?! Men det var jätte kul i alla fall att se och han är en grymt duktig konstnär och kan inte annat än vara lycklig att jag har fått ha Bertil som lärare.
 
Sen blev det stan en sväng och onödiga pengar på lunch på Waldorf, men jäklar i mig det var gott! Hittade äntligen perfekta och billiga papperspåsar på Lagerhaus som jag kan sätta träden i när förhoppningsvis någon köper dom av mig! Dom passade mycket bra så det kändes ju skönt så det inte var onödiga pengar. Hittade även en vattenkanna i plåt som jag tittat på förut men nu kostade den bara en tredjedel så mycket som den gjort innan, så var väl tvungen, suck! Efter detta åkte vi till skolan och fortsatte på grodorna, blev helt okej faktiskt! Hoppas man inte bakat in nå luft så den exploderar i ugnen sen!
 


 
xoxo

Dagens accomplishment

Åkte en sväng till skolan idag för att pyssla med lite keramik. När jag väl kommer dit så kommer jag på att jag inte tagit med nyckeln till skåpet, DOH! Tänkte va fan ska jag då göra? Jo vet ni, vi knipsar helt enkelt låset! Men jag fick ju ut min lera och gjorde två reliefer. Satte oxid på den som redan var bränd och lackade på mer glasyr på min mugg som jag missat lite på. Sen påbörjades ett försök till en groda. Linn är så jävla duktig på sina grodor och jag är på riktigt avis! Så nu fick jag prova själv. Tänkte att hon skulle ta min lera och göra en åt mig men det blev att jag började själv med lite vägledning från hennes sida. Den är inte klar och tog väl 100 gånger så lång tid att ens få en skalle på den för mig som det gjorde för henne att få ihop en hel groda. Men jag försöker i alla fall! Imorn blir det KKV på Kronan och sen till skolan och göra klart den där förbenade grodan, Linn, HJÄLP!
 
 
xoxo

Min egna Bibel

Tror jag hittat mig min egna Bibel. Jag kikar i den hela tiden och läser recepten, inte bara tittar på bilderna. Kollar om jag kanske skulle kunna ha alla nyttigheter hemma bara för att få prova göra något nytt ur den. Det ser så jäkla gott ut och hittills har det ju blivit ganska bra. Grahamspannkakorna var väl sådär, men lyckades inte så bra med dom då jag råka göra dom lite väl tjocka. Men mätt blev man!
 
Imorn ska jag baske mig åka till skolan och jobba lite i keramiken. Göra tre reliefer till och kanske glasera den första jag gjorde. Hoppas på att den hunnit bli bränd i veckan! Hur som, nu ska vi tvinna träd. Har ju fått hur mycket tid som helst på mig nu när marknaden blev flyttad till den 25-26 maj istället för 4-5 maj. Men det är ändå sjukt bra för då kan jag gå på mässan i Arcus som är 4-5 maj istället!
 
 
xoxo

Ger upp för idag!

Helt färdig. Suttit och tänkt så det nästan luktat bränt. Planera ett tvåvåningshus är inte lätt. Mycket knepigare än vad man tror. Det jag brottats med idag är att få ihop rummen och samtidigt få en snygg fasad med fönster. Efter många om och men fick jag nog ihop alla väggar, kanske. Kan hända att framsidan måste funderas en stund till på. Blev nämligen INGE fönster på överplan som är på själva entresidan av huset. Men som sagt, det luktar bränt nu, så jag tar och stämplar ut! Nedan är väl en liten försmak. Än så länge har jag ju bara ritat på orutat papper och som man kan se är det suddat en hel del! Imorn blir det att renrita upp det på millimeterpapper!
 
xoxo

Lasagne under 400 kalorier

Provade på att göra lasagnen från min nya kokbok! Blev faktiskt helt okej! Även om jag inte hade med alla ingredienser och satte dit svamp också så blev det bra. Men började ju inse när jag läste igenom det att jag kanske kunde haft dom där auberginerna eftersom dom ändå tydligen skulle blivit mixade. Sen kanske man skulle lagt köttfärs och ostsås högst upp och inte bara ostsås. Blev kanske lite knaprigt, men ändå som sagt gott! Nedan är resultatet!
 


 
xoxo

Planritning

Suttit hemma hela dagen och brännt bort varenda hjärncell känns det som för att komma fram till en planritning för mitt hus. Tror det börjar se vettigt ut nu men har mycket kvar, inte riktigt nöjd och en del rum som inte finns än och som kanske måste läggas till i kvm innan huset är klart.
 
Hittade i helgen ett par riktigt snygga skor från Helly Hansen. Visste inte ens om att dom gjorde skor? Men i alla fall. Hoppas lite lätt på att ett par sådana snart kan bli mina istället för mina slitna converse!
 
Nu ska jag med bussen till stan och köra ett konditionspass med syster i hela 60 minuter, GAH! Kommer att dö tror jag.. sakta men säkert!
 
 
xoxo

Fantastisk dag!

Sovit länge ocg myst på hemma till lunch. Sen åkte jag och Stina ut till Storheden, min fantastiska plan att gå in och kika på Hööks om jackan fanns gick ju himla bra! Jackan FANNS! Jag är nu en lycklig ägare till jackan i föregående inlägg, mycket nöjd. Fick sålt en gammal jacka nyss så en in en ut, bra system! Vi hittade lite smått och gott och avslutade med att köpa mera kött för att grilla ikväll, mycket gott blev det!
 
Nu sitter vi och pratar om köp och säljsidor på Facebook och kikar lite på mästarnas mästare. Längtar lite efter det torkade renköttet som jag har i kylen och mår allmänt gött! Lägger upp nån bild från ishotellet också, men kommer behöva fixa och trixa lite med dom då jag nu ser att snö är visst inte så lätt att fota!
 


 
xoxo

Slutsåld såklart

Hittade ju nu världens snyggaste quiltade jacka. Men så klart är den slutsåld! Värdelöst! Funnits på Hööks och tänker att TÄNK om den finns ute på storheden iaf? Även om den nu inte fanns på nätet. Man kanske drar med Stina imorn då, hehe. Men får se, men den var så jäkla snygg!
 
 



xoxo

Världsarvet

Idag har jag och Stina varit i Kyrkbyn i Gammelstan och myst på bland stugorna. Ätit lunch och asdyra våfflor på Cafe Fägnan. Köpt lite väl dyrt torkat renkött för det var en enorm bit och fått hem en riktigt fin kokbok med kalorisnåla recept, utan att blanda in låtsas produkter! Inget jävla stevia i dessa kakor inte och riktigt mjöl ska det va!
 
Tagit massor med fina bilder idag men dom ligger kvar på kameran just nu och orkar inte ordna detta. Imorn blir det Ice Hotel däremot! Så då blir det att fota och då ska jag via bilder, så taggad!
 
xoxo

Dagens!

Pysslat på med Linn W idag ute i Synderbyn. Blev små nyckelringar av voodoodockor och så våldtog jag hennes kök och gjorde mumsig räksås till pasta. Nu ska jag visst klippa min kära karl och senar ikväll ska jag även hämta Stina på flyget! Var jag ju inte alls beredd på, att Stina skulle komma idag, trodde hon skulle komma imorn! Så snacka chocken på bussen hem när man får ett sms "lyfter på 30 min, ses snart!" Som tur var så var det från Skåne så hon landar inte förrän 22:30 eller så. Men nu klipp klipp!
 






 


It's a girl!







Little Buddah!
xoxo

Världens minsta frukostmage

Jag är riktigt dålig på att äta frukost. Mår oftast väldigt illa på morgonen och ju tidigare det är ju värre är det. Innan klockan 8 är det nästan ingen idé att försöka för allt bara växer i munnen. Sen har jag en del lustiga smaklökar så något som jag tycker är skitgott är mjukmacka med falukorv och ketchup! Don't judge! Det är faktiskt gott. Tyvärr inte så jäkla gott denna morgon för brödet var riktigt torrt, ska aldrig med köpa det där brödet. Trodde det skulle vara fluffigt och mumsigt men det är bara torrt. Nå Lantbröd med havssalt, inte okej.
 
Idag blir det att åka ut till Sunderbyn! Ska umgås lite med Linn W och försöka oss på voodoo dockor. Låter kanske lite sjukt just nu, men ni får se sen när det blivit lite skapande. Varit sjukt taggad i flera veckor att få prova på, och nu jävlar! Måste bara förbi stan först tror jag och köpa knappnålar, hehe! Ha de så gött i finvädret alla andra!
 
 
xoxo

Muuums!

Sitter och kollar på Helt Sjukt på tv4 och blev äntligen sugen på en morotskaka. Har inte varit sugen på dom sen jag bakade dom så nu är jag på sätt och vis ganska glad för att jag vill äta en, kommer vara gott! Luktar då gudomligt i alla fall!
 
 
xoxo

Golden

Fick tillslut hem ståltråd som inte var lika jävlig att jobba med som med mässingstråden. Så fått ihop mitt guldträd nu! Vet inte riktigt vad jag ska göra med mässingen som jag började med. Är ju bara grenarna kvar så kanske tar mig an den en vacker dag, men så inte sugen! Såhär blev det i alla fall. Nu satte jag den bara provisoriskt på en av stenarna jag hade hemma men den ska få en svart lavasten tror jag!
 
 
xoxo

Hungrig!

Kollat på två filmer so far men nu måste jag nog ta tag i att gå och handla. Är jätte hungrig och är så jäkla sugen på en sallad från ica så det är galet. Ska försöka få min karl att släppa datorn så ska vi gå. Igår blev det kyckling i kokosmjölk och rödcurry, väldigt gott!
 
 
xoxo

Kissekatten!

Jag har hållt på att söka efter en eller två små missar som ska få flytta hem till oss men det har inte varit lätt! Nu idag har jag mailat alla kattakuter som jag bara kunde hitta i Norrbotten och äntligen fått svar från en där en liten kull med missar har kommit in. Dom var ju då bara 2 veckor gamla så inte leveransklara förrän vecka 24a men åh jag längtar så och hoppas att vi får hem två av dom! Vet att jag tar ut segern i förskott nu och biter säkert mig själv i hälsenan men jag bryr mig inte, så glad!
 
 
xoxo

Dreamcatcher

Nu när vi ställt in båda sängarna i sovrummet så drömmer jag massa konstiga saker. I natt har jag haft idrottslektion vid en parkering som jag såväl kände igen men kan inte riktigt placera var i världen den låg. Vi skulle värma upp och jag fick för mig att springa en annan slinga där jag blandannat tog mig upp på en lastbil som jag sedan hoppade ner från över vägen som den stod på. Under detta så blev jag jagad av läraren för han ville inte att jag skulle värma upp på eget sätt utan skulle göra det med gruppen. Det slutade med att jag jagade honom och skrek "Men stanna då jävla gubbjävel!!". Så ja, helt normala drömmar, någon som har nånting i samma stil? Har en drömfångare vid min sida och det är väl inga hemska drömmar jag drömmer, men hjälp dom är ju bara så mysko!
 
 
xoxo

Ont i ryggen..

Vaknat redan klockan 08 idag vilket betyder att den egentligen är 07 i huvudet för jag kan inte tänka mig att jag hunnit ställa om mig till sommaritd än. Har jätte ont i ryggen och skulle vilja att nogon satte sin fot just där och trampade till väldigt hårt. Hoppas då på att resultatet blir ett fet knak och att ryggen låser upp sig. Tagit en värktablett men dom där verkar ju aldrig nog fort. Får se vad jag hittar på idag annars men gymmet ska jag nog försöka ta mig till!
 
 
xoxo

And the lov goes on!

Mått som en råtta som fått i sig råttgift idag men inte nog mycket ändå för att dö utan bara lagom för att må riktigt jävla dåligt! Hade skitkul igår och halvtimmen innan det gick lite för snett nedåt kom jag på den lysande iden att faktiskt ta en taxi hem, så katastrofen fick ske någon annanstans än på krogen. Så det var ju skönt i alla fall! Men hade skit kul, länge sen man var ut men i fortsättningen blir det nog med betydligt mindre alkohol eller ingen alls. Förstår inte vad som hände med tiden innan man fyllde 20 år? Man var ju världens super women, eller man tyckte det i alla fall. Festa varje helg minst en dag, drack som om man var ett stuprör och blev nästan ALDRIG bakis. Kan komma ihåg två gånger då jag var bakis innan jag fyllde 20, efter jag fyllde 20 har baksmällorna bara blivit värre och värre, och de är fan inte värt det. Legat som en död säl i soffan hela dagen, sov 3 timmar mellan kl 14-17 också, hela dagen är ju som förstörd. Så ja, det är INTE värt det! Men sällskapet var kanon!
 
Slänger väl upp nån till bild från stugan. Med tanke på hur man mått idag hade jag gärna hellre varit där!
 




Dagens första abborre!



Här längtade jag efter en egen hund. Fick många fina kyssar av denna krabat som sprang runt bland alla människor på isen. Kanske lite oansvarigt av ägarna men jag var då lycklig att få besök! Nog för att hen försöker sno vår smörgås här, men oh så söt ändå!



 
xoxo

RSS 2.0