Fredag igen!

Jag fattar inte att veckorna kan gå såhär fort. Efter onsdag är det som att måndag och tisdag aldrig hänt och hipsvips är det helt plötsligt fredag igen. Så nu återstår 4 helger, men tre veckor. Det är ganska fantastiskt. Dock försvinner ju denna helg totalt i soporna, ska jobba lördag kväll. Ah, inte är man glad för det men vad gör man egentligen? Blev ju inte NH denna helg så kommer ju ändå vara hemma, sög lite. Får planera kommande helger riktigt bra så jag får ut någat bra av mina sista veckor. Sen väntar ju Miami en vecka så det kommer bli grymt skönt!

Sitter här och bara är, väntar på att klockan ska bli 10. Paula ska hämta upp mig så ska vi åka till Target och shoppa loss lite.. eller jag ska köpa en resväska. Sen får man se vad mer man kan hitta, men resväska är prio ett i alla fall. Måste ju börja packa påriktigt snart, så dags att skaffa mer utrymme. Sen nästa vecka ska jag skicka hem ett till paket, det står här packat och klart men inte så lätt att ta mig till posten. Men det löser vi väl också på nå sätt, brukar vara bra på det.

Sen trodde jag fan jag skulle köra in i skjulet längst ner på uppfarten. Kör ner bilen och det är som en isfläck som går längs med vägen. Så ska jag bromsa och trycker lätt på bromsen som alltid.. men jag stannar inte. Set skjulet komma allt närmare och tänker nu jävlar smäller det. Trycker hårdade på promsen och ser sladdlampan blinka men tack gode bilen stannade. Hade dessutom god marginal så var inte ens nära, men hade jag inte fått fäste hade man ju varit körd! Får typ gå ut och hacka is, för annars kommer jag plantera bilen rätt i skjulet, surt att lyckas med en till olycka när jag har så liten tid kvar, skulle ju vara typiskt! Men ska se så jag får med mig allt nu, ha de!

"Ahhhhh, it's friday!!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0