Party, party

Igår var en himlarns bra dag. Började med att steka hemma som en dåre, galet varmt! Tog det allmänt lugnt och fixade mig för partyt på kvällen. Blev upphämtad av Danny klockan sex och tänkte att fasen vad nice att komma dit tidigt.. bara det att han visst skulle hämta upp alla i hela Boston först. Så klockan han inte bara gå en timme utan många timmar så vi kom väl till festen först vid nio tiden, riktigt spännande! Ja, Danny, du är snäll.. men lite FÖR snäll. I övrigt var det en väldigt trevlig fest med mycke folk, precis som det ska vara. Och jag vill tacka, Anette, Sofia, Rebecka och Ellinor för en fantastiskt trevlig kväll, ni gjorde det till vad det skulle vara!

Imorse vaknade jag upp hos Rebecka lagomt trött efter att ha kommit i säng vid fem tiden på morgonen, men helt värt. När väl Rebecka vaknade tog vi oss in till Boston där vi köpte sallad på Au bon pain, mums! Satt i Public Garden och mumsade på det i solen. Sen bara slöade tills jag var tvungen åka med tåget hem för att jobba. Tog mig en tupplur här hemma och sen var det vakt tjänst som gällde fram tills ungefär nyss. Inte så spännande, dom hade block party så vi var där ett bra tag, ungarna körde nattbad i en av grannarnas pool och sen blev det film mys innan jag försökte få dom i säng. Hände inte riktigt men päronen kom hem så det löste sig, eller dom tog det iställe.

Imorn ska man försöka ta sig in till Boston, får se om man kommer längre än till parken. Men troligtvis kan det bli att vi tar och satsar på en strand. Behöver lite strandtid av vad som är kvar av denna sommar, tror aldrig jag varit så lite på en strand någonsin som i år! Men de löser vi. Nu tar vi kväll!

"KYSS MIG!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0