Silverbay och Ben and Jerrys

Vilken helg mina vänner, helt galet fantastiskt! Fia kom och hämta upp mig och vi for och hämtade upp Hannah och Lina och sen bar det av mot Albany, ROAD TRIP!!! Var sjukt nice, det enda spännande som hände direkt i bilfärden var att när vi kom fram till färjan man var tvungen att ta.. som ingen hade berättat om, så stängde den precis så vi fick köra en jädra omväg för att ta oss med en annan färja, den var ju då gratis så vem klagar egentligen? Plus att det var riktigt söta pojkar som jobbade på båten, he! Under denna tid körde jag, sen när vi kom lite närmare in i urskogen så att säga så ser vi något komma ur diket och promenera ut på vagen, PANIK! Men det var bara en liten räv som var nog smart att tassa tillbaka till kanten när vi var typ tre meter ifrån att mosa den stackarn. När vi väl hittade oss fram till Silverbay tog vi och checkade in, skaffade namnlappar, skrev upp oss för klasserna och efter det letade vi reda på vårat rum. Grejen var den att vi hade lite problem att hitta det, så istället tog vi och vickade lite på nacken för att se natthimlen.. ni ska veta att jag har aldrig sett så många stjärnor i hela mitt liv, det var helt fantastiskt! Svårt att beskriva, men det var en upplevelse. Alla stjärnbilder vi har hemma och sen miljarder stjärnor där emellan, galet! Låg på våra jackor i gräset och bara tittade, riktigt nice. Vi tog oss i alla fall till vårat rum sen och till intro mötet, sen blev det rätt ner i sängen med en herrans tröttsam dag med många timmar i bil.


Tittar på stjärnorna

Lördagen startades med dusch och frulle innan lektionerna startade. Första lektionen bestod av mind games, phsycic conection! För er som var där vet vad jag menar, för er som inte var där - ÅK DIT! Efter det blev det att lyssna på Amerikanska högtider, inte lika spännande som första, men ändå kul. Sen blev det lunch och på det körde vi en hike! Snacka om att man fick sig lite motion den här helgen. Vi gick upp för ett berg och sen ner igen, svettades som en liten gris. Efter det hade vi fri tid och då tog vi tillfället i akt och paddalde kajak, asskoj! Så då hade vi både ben och armar. När vi var nöjda med det så körde vi lite vollyboll och sen provade vi även på tennis, jädrans skoj! När det var avklarat var det dags för middag och efter det lite Drama som au pairerna fick delta i medan en i personalen läste manus ur papper som upprepades av "skådespelarna" OOPS, men vi kom lite sent till det här så vi fick inte agera, skulle ha fått nån lapp om man kom i tid som det stod vad man skulle föreställa - typ en svängdörr? När det var klart blev det standup komedi med några grabbar i personalen, skrattade gott och hade himlarns roligt över de. Säger bara, Em är en galen människa! Efter detta blev det glass pause och sen självklart "Club disco", PARTEEEY! Såg mest ut som ett mellanstadie disco och var inte alls så värst bra musik, men sak samma, vi skakade rumpa som galningar i alla fall. Vem bryr sig egentligen på ett party med endast tjejer? Detta slutade 23:00 eftersom det tydligen måste vara tyst då för stackars gamlingarna som bodde runt om. Så det blev att gå tillbak till rummet men tog ett besök och Em och resten av dom galna australienarna, vilket gäng asså! Var där och snackde till halv ett när det verkligen var dags för att sova!





Australien


Disco!

Söndag var smidig. Gick upp, klädde på sig, packade väskorna som fick hamna i bilen. Åt den mumsiga frukosten och sen var man mätt för resten av dagen, galen frulle hade dom. Idag var det American criminal justice system som stod på schemat. Var väldigt intressant och nu vet jag varför det är åldersgräns 21 för alkohol här, make sens now! För er som inte visste var det visst total förbud på alkohol i detta land förr, sen ändrade dom till att i alla fall vuxna kan ju få dricka, och då var en lämplig ålder 21 år, kan jag faktiskt hålla med om. Efter det blev det att göra glass! Ni ska veta att det är galet enkelt, 1 cup mjölk, 1 cup grädde och ½ cup socker som man blandar ihop och sen fryser, smart och enkelt! Lite mer i görandet men orkar inte förklara. Sen ska ni veta att jag och Hannah höll på att bli utan, dom hade inte räknat med att vi var så många så när jag och Hannah skulle få vår blandning så fanns det inge mer. Men då kommer räddaren i nöden, Em var så snäll så hon gav oss sin blandning för hon hade ändå gjort det förut, thanks! När det var klart så var det lunch och sen hem mer eller mindre. Vi gjorde dock lite efterforskningar och hittade oss adressen till Ben and Jerrys factory i Vermont. Så vi tog oss en liten omväg och gick på tur och käkade glass. Var himla kul och intressant, WOHO!



Så nu sitter jag här och klockan hann bli tio innan jag var klar. Tänkte ju sova tidigt, men allt är ju relativt. Bilder kommer upp imorgon på face, tydligen ville inte den där jävla boken sammarbeta idag så det blev inga bilder, men imorn, då jävlar! Tror inte jag glömt något nu, men kommer ja på nå mer så kommer det upp en annan dag. NATTIS!

"I love you Jeenneyy!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0