Scavenger hunt

Idag vaknade man härliga kl 10 och gick upp och tog en skön dusch för att göra sig redo för den så kallade scavenger hunt som skulle hållas i Cambridge. Det öste dock ner som bara den på morgonen och även åskmuller hördes. Fick rusa genom regnet mellan bilen och EF:s kontor, men ni ska veta att ibland har man tur så när själva jakten började hade det slutat regna, woho! Nog för att vi tog den enkla vägen och sökte oss in på shoppingcentret som låg fem minuter bort. Man skulle leta upp föremål och vi hittade ungefär hälften av dom där inne och sen var det frågor om Boston som vi helt enkelt gick fram till en infodisk och bad tjejen där svara på dom åt oss, ha! Vi lyckades skrapa ihop hela 90 poäng (1 poäng/föremål och fråga, 5 poäng för en del andra saker) efter vi även lade till vår vackra dikt. Var tyvärr inte nog för att ta en pallplats, men vi gjorde ett gott försök! Gruppen som vann hade fått ihop hela 165 poäng, vette tusan hur dom lyckades med det men tydligen var det möjligt? Men det var himla kul, och jag var nöjd! Var som att uppleva gymnasiet igen, ni som vet vad jag menar klickar direkt till Ledarskaps jakten!





Efter den grymma förlusten så tog vi T-banan in till själva Boston och lallade runt. Sökte oss in på en resturang, Fajitas Ritas, och käkade middag. Bordet bredvid beställde in kannor med Margatias.. gissa om man blev sugen?! Vi lyckades även ta oss ut på en liten shoppingrunda, och jag måste då säga det, att H&M tar priset varje gång, jag älskar den affären! Vet inte, men det känns som att dom har så mycket mer här än i Sverige, ni ska bara se storlekarna på själva lokalerna, helt galet, man kan gå runt i timmar där inne och ändå inte hunnit gå igenom allt. Men fick med mig en hel del saker hem i alla fall! Ni ska veta också att ekorrarna här är galet tama, dom bryr sig inte att man är nära, stod typ en meter från en idag och fotade med blixt, den rörde inte en min!













Efter det var det dags att försöka ta sig hem. Fick först info om att tåget gick 23:30 från North station och sen fick jag ett sms av min värdmamma som sa att det skulle gå ett 21:30 så jag tar ju självklart tillfället i akt och tar mig fort som tusan till stationen där jag får se att det visst inte gick nå tåg den tiden utan det gick först 23:30. Suck, var ju bara sätta sig på rumpan och vänta då. Smsade min värdpappa och sa var jag var så dom visste och gulle han ringer upp och säger att han kan komma och hämta mig istället. Hade ju inte varit så kul att sitta där i två timmar och rulla tummarna, speciellt inte när man fick skåda en hemlös gubbe gå och gräva i soporna, plocka upp en matlåda och börja äta det som var i den, usch.. Men hur som helst var det himla snällt att åka och hämta mig och jag är väldigt tacksam!

Ska försöka ta och göra mig iordning för sängen nu. Blir lunch med familjen imorrn och sen är det jobb på schemat, dom är så snälla mot mig så kan inte säga nej när dom frågar. Päronen ska på Celtics (Bostons basketlag) slutspels match. Vet inte om jag nämnt det tidigare, men min värdpappas jobb äger en del av Celtics så han hade lyckats få biljetter nu och det är väldigt grymma biljetter om man säger så. Om en vanlig människa ska köpa dom där biljetterna får man punga ut hela 600 dollar om jag inte missminner mig, sjuka summor! När det inte är slutspel kostar en vanlig biljett, bra sittplats, cirka 200 dollar. Känns ganska värt ändå, så ska nog försöka mig på nån match till hösten i början av säsongen, jag vill se NBA! Men nu sängen!

"Roses are red, Violets are blue. Kids are great and we are too!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0