Helgen är över

Kom hem från syster för en stund sen efter en mycket god middag och mycket trevligt prat och TV tittande. Såg på pensionärs jävlar, asså jag dog var kul de var! Hoppas nån gammal tant kommer fram till mig nån dag och säger att hennes rock inte var lika billig som min mamma. Hemskt, men SÅ kul. Annara idag skulle Gojjan gjort mina naglar men så blev det icket utan det får bli på tisdag på Extreme Beauty, men det blir suveränt det med!

Gårdagen var sjukt nice också. Åkte hem till syster där och hennes kompisar droppade in eftersom, alla mycket trevliga människor. Vi drinkade lite och sen blev det taxi till All Star. Var lite halvt dött när vi kom dit men blev ju riktigt bra uppslutning på slutet. Tydligen flippade jag på min syster också, jag vet att jag flippa men kommer fan inte på varför? Var och beställde en dricka som tog MILJONER år för dom var så sjukt sega baki baren, asså det var riktigt oproffsigt segt med tanke på antalet som beställde. Så jag gormade om det när jag kom tillbaka till henne och sen sa hon något som fick mig att klicka, kult! Sånna kvällar är också minnesvärda. Jag tror inte jag var arg påriktigt dock, jag fumla nog bara om nå? Men slutet gott allting gott. Fick ju träffa Linda och Ida och SARA framförallt. Tror hon varit gladast hitills att jag kommit hem, var himla kul att se henne igen också, så från och med nu får det bli mycket ses!

Imorn ska jag ta tag i jobbsökandet igen, om jag kan gå. Har fått en muskelknut, tror jag, vet inte vad annars det kan vara? I ryggen i alla fall, kan inte böja mig ner utan ska jag ha något på marknivå blir det att böja på benen med rak rygg. Sen miniskämtet då, ja, jag måste faktiskt böja mig ner för att nå marknivå.. Den bjuder jag på! Sen ska jag efter två långa år köra en liten basketträning.. om ryggen tillåter! Men det ska bli kul med basket igen, får se hur mycket man klarar av dock, flåset är väl inte riktigt på min sida längre, men man kan ju alltid hoppas. Måste fundera på vart mina basketskor kan ha hamnat också, i soporna så är det ju synd. Men nu ska detta läggas ner, för nu blir det sooovaaa!

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0