Bara jag?

Bara jag som är fett sugen på paradis asken i min låda? Skulle inte tro det, dock ska denne gå till familjen när jag åker, som en liten present. Var den bästa iden jag kom på utan att det slutade med alla parliner i min mage. Åt nån pepparkaka iställe, inte choklad, men det var en svensk en!

Idag var jag med ungarna och åkte pulka. Mm, jag åkte också pulka, slutade inte så bra. Åkte på ett ställe där det inte skulle finnas nå gupp, för tänkte då slår jag ihjäl mig. Men min unge tyckte det var skit kul att styra ett annat håll så vi for över fetaste guppet. Gissa vem som har fett ont i svanskotan nu? Kan knappt gå uppför trappen, eller en böja mig ner utan att det känns som att svanskotan ska gå genom röven på mig. Ren smärta! Så jag säger nu att det är med pulkåkning verkar ju vara något man faktiskt blir för gammal för, i alla fall om pulkan är hård! Tror jag ska hålla mig till sånhär madrass eller uppblåstbar tube thinge. Men det var kul, även om de var kallt som fan. Sen gick vi hem och tänkte att jag skulle få lite gratis träning så jag drog ungarna på pulkan typ halva vägen hem. Med tanke på att det var fläckvis asfalt lite överallt så blev det en jävla work out! Sen slog vi på en film, Tom & Jerry. Men dom pratade i filmen, så de blev ju helt fel. Dom ska ju bara jaga varnadra och driva den andra till vansinne, inte snacka. Satt dock och åt soppa så kolla inte så noga. Sen var det middag och sen var min dag över, skönt.

Så nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ska se på pretty little liers. Missa ju förra veckan och såg att det börja ett nytt nu, så kom på det. Ska se från förra veckan sen får jag se de andra en annan dag, och herre gud vad ointressant detta var, slutar vi skriva då! HEJS!

"Wasn't that fun?! We slided and fell over and got snow in our faces!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0