Memorial weekend

Lördag
For iväg in till Boston med 13:50 tåget för att möta upp Rebecka. For iväg till Harvard Square, riktigt trevligt ställe med mer eller mindre inga höghus alls, kändes mer som att man var i Europa. Lallade runt där och tog oss lite lunch innan vi for vidare till Prudential (?) mall. Försökte hitta ett H&M men det fanns mest bara märkes och dyra affärer där inne. När vi bestämmer oss för att åka därifrån hör vi hur folk skriker (inte panik, utan typ monster) Ser att det kommer några utklädda till zombis, kommer några fler, och ännu fler tills hela mallet är fullt av dom, skrikande och hasandes fram. I början börja man ju undra vad tusan detta var, sen när dom blev så jäkla många blev man till och med lite rädd, var ju obehgaligt, en del hade ju satsas riktigt hårt på sminket! Det var vita linser, köttsår, döskallar och allt möjligt. Var inte helt säker på vad det handlade om, en kille sa vad de var, men mins inte. Men tro mig, man undrade ju om man råkat hamna i en dawn of the dead film! Hur som helst var det H&M vi skulle hitta, gick till Newburry street men hittade inte vad jag skulle ha, eller jag hittade ett par skor och två hårband där. Gick vidare till ett annat H&M och där hitta jag vad jag sökte, syster ville ju ha en bikinitop som inte fanns i Luleå längre, klart man är grymmast i världen och hittar den sista åt henne!





Efter det promenerade vi till Faniul (?) Hall där vi tog oss middag, blev mumsig sushi, inte den godaste jag ätit men den dög. Efter det sökte vi oss in på Hard Rock Cafe och tog oss en drink, min blev ju tyvärr alkoholfri, men den var himla god! Granatäpple, lemonad och vilda bär, lätt att man lagt det på minnet så man kanske kan återskapa den själv. Éfter det tog vi oss till North station för mitt tåg, ska säga er att det är alltid lika roligt att sitta där och kolla på människor. Är det inte uteliggare som äter ur soporna så är det nån som försöker slå sönder en bankomat för att den inte vill ge personen i fråga pengar eller bara vanliga fulla människor som är lite glada. Satt själv och känner någon knacka mig på axel och en man i 30 års åldern, glad i hågen, pekar på sin kompis och säger, "look at that guy, look at him, he's just so.. psch!", haha var ganska kul att han tyckte han kompis var full när han säkert var värre. Tog mig hem med tåget sen i alla fall efter en riktigt trevlig dag!



Söndag
Går upp klockan nio för att få ihop allt, tanken är att vi ska till stranden idag. Fick låna en av bilarna och målet är Crane beach. Åker och hämtar upp Rebecka för att sedan köra mot Ipswich. När vi kommer tid efter en timmes bilfärd står det två poliser och har stängt av vägen till stranden. Rullar ner rutan och frågar vad problemet är, tydligen för mycket folk så dom har stängt stranden för att det är för fullt.. asså va? Sen ska man inte fråga en polis om han skojar, man får då visst svaret att det gör dom inte med väldigt direkt röst. Han var i alla fall nog snäll att säga var vi kunde hitta en annan strand så vi körde på måfå (utan GPS) och med turen med oss så kom vi tillslut fram till en strand i Gloucester. Riktigt fin vik med både sandstrand och klippor man kunde ligga på. Vi promenerade iväg och hittade en fin klippa. Nu kommer det roliga, eller hemska, välj själv. Medan vi ligger där kommer en man i 30 års åldern, långbyxor, långärmad tröja och hatt. Han står först mest och bara kollar runt, njuter av utsikten? Efter ett tag början han ta av sig och Rebecka säger, "men vad konstiga kalsonger han har?". Funderade inte så mycket mer på det förrän Rebecka säger, "nämen oj Jenny, kolla!". Ska tala om för er att han hade visst inte ens kalsonger utan han hade tagit ett tygstycke som han knytt upp sin lilla ägodel i en boll och sedan endast ett litet kort skynke som hängde över baken.. man såg mer eller mindre allt när han la sig ner! Höll ju på att dö, visste inte rikigt vad vi skulle göra, så vi försökte ignorera honom. Vet inte riktigt vad han tänkte med, var ju inte direkt en nudiststrand eller så, var ju massa barn runt om. Efter ett tag så tog han sig därifrån i alla fall. Mötte han sen när vi också bestämde oss för att åka hemmåt efter två timmars solning. Då gav han tydligen ett väldigt läskigt flin åt Rebecka.. uh! Hur som helst skakade vi av oss de där, for och käkade lite på en vägresturang och körde sedan hem.



När jag kom hem var det upp i duschen för Chedza och hennes pojkvän skulle komma på middag. Oerhört trevliga och roliga människor! Känner mig ju aningen i underläge till Chedza som var med familjen i hela tre år, ungarna bara älskar henne. Men jag blev inte helt nobbad igår ändå, lilltjejen satt fakitkst i mitt knä ett ganska bra tag och pysslade med mitt hår, så inte helt övergiven. Åt en fantasitskt god middag och pratade sent inpå kvällen, tog mig väl i säng där efter tolv igen. Har inte lagt mig en enda kväll innan tolv den här helgen, det känns idag ska ni veta. Har varit ledig och sov ändå till halv tolv imorse, men är ändå trött. Kommer bli en tidig kväll ikväll! Klockan är ju redan sex så det är snart dags att sussa.

Måndag
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit här uppe och filosoferat, pratat med familjen hemma och inte så mycket mer. For iväg med min värdmamma när hon åkte och skulle köpa nå småsaker, bara för att komma ut ur huset. For på Dollar Tree (typ dollarstore), hittade någon typ av klistermärken man kunde sätta upp på väggen, fick mig en sån som säger, "In a world where you can be anything... Be yourself." Upp på väggen och riktigt fint blev det, lite mer personligt i mitt rum nu. Jag ska nog dra igån melodifestivalen nu, måste ju se! Tänkte se den i helgen varenda dag men haft så mycket annat för mig, men nu har jag tid. Imorn blir det jobb så spara på krafterna!



"Hugs 'n Kisses!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0