Snart är det dags!

Haft en underbart skön helg i stugan ska ni veta. Började dock lite tungt med et härligt migränanfall. Nu när all stress har släppt från skolan, Berlinresan och allt så kom det som ett brev på posten. Men överlevde så klart och haft det skönt i solen och skönt inomhus när regnet visat sig. Grävde upp en del smultron som tydligen lagt beslag på typ alla rabatter i stugan så nu har vi smultron på balkongen också, hoppas verkligen att det blir några bär!
 
Har även idag varit en sväng till kissekatterna. Dom har blivit så STORA! Vet inte vad för katt mamman parat sig med men han måste ha varit någon enorm ras. Kommer bli som kungligheter dom där två när dom växt klart. Chiwa är störst, så hon kommer torligen äga hela huset samt de inneboende! Så nu är det cirka en och en halv vecka kvar tills dom får flytta in hos oss. Längtar så sjukt mycket!
 
Väskan på första bilden är vår som vi ska hämta gem dom i sen.. bara det att lite fel katt la sig i den. de där är inte ens mamma katt utan den andra som dom har, haha!
 














 
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0