Danmark!

Har precis snoffsat till oss och packar handväskan proppfull med allt som vi kan behöva för snart ska vi iväg och göra Danmark osäkert! Riktigt taggad, som sagt aldrig varit i dk så det ska bli spännande, mysa på i Köpenhamn och hitta något etremt typiskt dansk att äta. Sen ska vi hitta oss en toa och snoffsa oss ännu mer inför kvällen och göra natten i Köpenhamn extremt osäker. Kommer bli suveränt!

Gårdagen blev lyckad den med. Satt hemma hos Stina och drack massa vin och åt riktigt god mat med hennes familj samt några vänner. När klockan var rimlig tid fick vi skjuss in till Malmö där vi träffade några av Stinas kompisar. En tjej som heter Sofie var med oss ändå från Stina också, hur härligt tjej som helst. Men ja, dom rosa drinkarna flödade och alla var goa och glada. Sen undrar jag, den här buss chaufförs låten som alla ungar sjunger när dom åker buss. "En buss chaufför, en buss.. osv! Är det bara jag som inte utalar SSen i Buss när jag sjunger den eller gäller det för norrländskan? Blev i alla fall lite lagomt mobbad för den, men den bjuder vi på! Så solklart bra kväll och hem tog vi oss också.

Nu kommer det roliga med denna helg. Satt och prata med Stinas pappa under middan så börjar vi prata om Finnspång för han är visst därifrån. Så nämner jag att min farmors syster bor där, alltså min pappas moster samt min pappas kusiner. Det galanste i detta nu är att imorse ringer jag min far för att dubbelkolla om Roger, min pappas kusin som sökte upp mig på facebook, är storebror till Sören som var/är kompis med Stinas pappa. Och självklart ta mig fan var det så! Även Stinas mammas syster hade umgåtts med dom och känner dom mycket väl. Hur sjukt är inte det? Jag åker till USA och hamnar i Pittsburgh av alla ställen där jag träffar Stina vars familj känner min släkt!?!?!?! Liksom vad hände? Krympte världen till endast en kvadratmeter eller? Ganska kul hur man kan hitta att "alla känner alla". Men nu ska ja kolla så jag har med allt å lite till!


xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0