Tänkte bara visa för jag är så stolt över mig själv

Man går på det där förbannade gymmet och känner att det händer fan ingenting! Men det är fel, det händer massor ju! Ställde mig på vågen imorse och jag är nu officiellt tillbaka till min Sverige vikt. Tog mig fem månader men har nu gått ner dom åtta kilona som jag gick upp i USA. Jag har faktiskt inte ansträngt mig allt för mycket, tröck chips och godis så sent som igår, men själva livstilen man har fått här hemma igen och framförallt den svenska maten har hjälpt nå galet. Sen hade jag ju en period där på gymmet när jag sprang som en galning, sen fick jag för mycket att göra i sommar så väggen var nära vilket tyvärr gymmet fick lida av. Har inte tränat på några veckor nu men tänkte att imorn jävlar ska jag ta mit pick och pack innan jobbet och besöka Helex igen. Var där snabbt igår bara för att snacka med syster, så nu rycker det i armar och ben att få anstränga sig lite, kul! Så såhär ser det i alla fall ut nu från sist jag posa i bara top.


Nu - Då

Hur som helst, gårdagens arbetsdag var riktigt seg. Hade helt seriöst inte en enda gäst på hela kvällen. Vart var alla? Dom enda som var nära var dom som stod precis innanför dörren för att värma sig innan dom skulle med båten ut till skärgården. Så jag satt under en filt bakom kassan, för det var iskallt, och läste en bok som jag tror min chef lämnat där. Faktiskt ganska spännande, handlar om en kvinna som är gift med en man och har ett barn, men barnet är inte hans som alla tror utan tillhör en tattare som hon fick ihop det med för 3 år sen. Hon avskyr sin man men är tsm med honom så sonen ska få ärva gården och nu har tattaren kommit tillbaka och hon är gravid med sin man. Snacka vilken soppa, men jag är sjukt inne i den. Får se om ja hinner läsa nå mer eller om det faktiskt kan komma lite gäster till oss.

Idag ska jag bege mig in till stan, är helt ledig, underbart! Ska shoppa lite själv innan syster kommer vid halv fem så blir det shopping för henne. Men ja måste i alla fall finna mig minst ett par byxor och några koftor. Mina koftor är så gamla och totalt svettförstörda att jag inte vet vad jag fan ska ha på mig. Man vill ju inte lukta skit? Så nu ska jag finna mig det, och nån BH kanske, har några favortiter, men sak samma om man har likadana, dom är ju sköna å sitter snyggt? Så nu blir det frulle och sen fix och trix innan jag tar hojjen in!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0